a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Account Based Marketing Statistieken: Actueel overzicht [Met nieuwe gegevens]

In deze blogpost kunt u een uitgebreid overzicht verwachten van de meest recente statistieken en data rondom Account Based Marketing, waarmee u uw strategieën kunt optimaliseren en beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

  • 1. 80% van de marketeers meet een betere ROI met account-based marketing (ABM) dan met andere soorten marketing,
  • 2. Meer dan 90% van de marketeers zegt dat ABM erg belangrijk is voor de marketing van hun organisatie,
  • 6. Uit een onderzoek is gebleken dat 85% van de marketeers die ABM hebben gemeten, hogere resultaten hebben gezien in nauwkeurigheid van het targeten van klanten,
  • 8. 92% van de marketeers wereldwijd vindt ABM ‘zeer belangrijk’ tot ‘extreem belangrijk’,

Actuele Account Based Marketing Statistieken

1. 80% van de marketeers meet een betere ROI met account-based marketing (ABM) dan met andere soorten marketing,

Volgens de gegeven statistiek zou 80% van de marketeers een betere Return On Investment (ROI) ervaren met Account-Based Marketing (ABM) vergeleken met andere marketingmethoden. In praktische termen betekent dit voor u dat tachtig op de honderd marketing professionals aangeven dat zij met ABM een hogere opbrengst krijgen in verhouding tot de geïnvesteerde middelen. Dit kan inhouden dat voor elke euro die zij aan ABM besteden, zij meer rendement zien in de vorm van een hogere winst of verbeterde bedrijfsresultaten dan zij zouden zien bij het gebruik van andere marketingstrategieën. Deze statistiek suggereert dat ABM waarschijnlijk een efficiënte en winstgevende marketingbenadering kan zijn voor uw onderneming.

2. Meer dan 90% van de marketeers zegt dat ABM erg belangrijk is voor de marketing van hun organisatie,

Deze statistiek geeft aan dat meer dan 90% van de marketeers aangeeft dat Account-Based Marketing (ABM) van groot belang is voor de marketing van hun respectievelijke organisaties. Wat dit voor u betekent, is dat de overgrote meerderheid van de professionals in marketing erkent dat het inzetten van ABM – een strategie die gericht is op het identificeren, begrijpen en op maat benaderen van specifieke accounts – een belangrijke rol speelt in het succes van hun marketing inspanningen. Dit suggereert dat het wellicht ook een waardevolle aanpak zou kunnen zijn voor uw eigen organisatie, ongeacht in welke branche u actief bent.

6. Uit een onderzoek is gebleken dat 85% van de marketeers die ABM hebben gemeten, hogere resultaten hebben gezien in nauwkeurigheid van het targeten van klanten,

Uit de gegeven statistiek blijkt dat account-based marketing (ABM) zeer effectief kan zijn. Wanneer 85% van de marketeers die ABM gebruiken en de resultaten meten, aangeven dat ze hogere resultaten zien in de nauwkeurigheid van het richten op klanten, betekent dit dat ze beter in staat zijn om de juiste klant op het juiste moment te bereiken. Dit kan leiden tot meer verkoopsucces en optimale marketingprestaties. Dit laat dus zien dat de implementatie van een ABM-strategie mogelijk een krachtige tool is om het succes van uw marketinginspanningen te verbeteren en uw targeting van klanten te verfijnen.

8. 92% van de marketeers wereldwijd vindt ABM ‘zeer belangrijk’ tot ‘extreem belangrijk’,

Uit de statistiek blijkt dat het overgrote deel van de marketeers wereldwijd, namelijk 92%, ABM, ofwel Account-Based Marketing, als ‘zeer belangrijk’ tot ‘extreem belangrijk’ beschouwt. ABM is een strategie in de marketing waarbij specifiek gefocust wordt op bepaalde klantaccounts binnen een markt. Het feit dat 92% van de marketeers deze strategie als zeer tot extreem belangrijk beschouwt, toont aan dat het een veelgebruikte en gewaardeerde methode is in de marketing. Mogelijk draagt het effectief bij aan het behalen van hun marketingdoelstellingen. Als u in de marketingindustrie werkt of bent geïnteresseerd in moderne marketingstrategieën, is dit een belangrijk signaal om niet te negeren.

Referenties

0. – https://www.siriusdecisions.com

1. – https://www.demandgenreport.com

2. – https://www.marketo.com

Originally posted 2023-11-14 12:11:17.

Inhoudsopgave