a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Bureau: De 10 beste producten in de test

Ontdek de 10 beste bureaus op de markt, zorgvuldig getest en beoordeeld in ons nieuwste onderzoek, om jou te helpen de perfecte keuze te maken.

Unser Favorit: Songmics Bureau

Songmics Bureau
★★★★★

Unser Favorit: Cubicubi Bureau

Cubicubi Bureau
★★★★★

Unser Favorit: Vasagle Bureau

Vasagle Bureau
★★★★★

Unser Favorit: Greenforest Bureau

Greenforest Bureau
★★★★★

Unser Favorit: Fezibo Bureau

Fezibo Bureau
★★★★★

Unser Favorit: Movian Bureau

Movian Bureau
★★★★★

Unser Favorit: Vasagle Bureau

Vasagle Bureau
★★★★★

Unser Favorit: Homall Bureau

Homall Bureau
★★★★★

Unser Favorit: Hlonone Bureau

Hlonone Bureau
★★★★★

Ben jij op zoek naar het perfecte bureau voor thuis of op kantoor? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel onthullen we de top 10 producten die uit onze recente tests zijn gekomen. We hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar elk product, waarbij we keken naar factoren zoals duurzaamheid, ontwerp, prijs-kwaliteitverhouding en gebruiksgemak. Dit nieuwste onderzoek biedt waardevolle informatie om je te helpen bij het maken van de meest geïnformeerde keuze, waardoor jij het bureau kunt vinden dat perfect bij jou past.

Een bureau is een meubelstuk dat je voornamelijk gebruikt om aan te werken of te studeren. Het biedt over het algemeen een vlak oppervlak dat ruimte biedt voor zaken zoals een computer, documenten, een lamp en andere benodigdheden. Bureaus zijn er in verschillende stijlen, formaten en met verschillende functies – sommige hebben laden om spullen in op te bergen, terwijl anderen eenvoudig en minimalistisch zijn. Het kiezen van het juiste bureau hangt af van jouw specifieke behoeften en ruimte.

Check Uit

Onze favoriet #1

Songmics Bureau

Songmics Bureau

Waarom we het gekozen hebben

Het SONGMICS Bureau is een stijlvol en praktisch elektrisch bureau met doordachte functies. Het toelaat je om de hoogte van het bureau tussen 72 en 120 cm aan te passen en je kan jouw 4 favoriete hoogtes opslaan dankzij de geheugentoetsen. Bovendien bevat het een oprijbeveiligingssysteem voor jouw veiligheid. Je zult de orde waarderen die dit bureau creëert, met een stoffen tas voor boeken, tijdschriften, drie haken voor hoofdtelefoon en tassen, en twee aansluitingen voor ordelijk kabelbeheer. Het bureau heeft een aantrekkelijke vintage bruine en basiszwarte uitstraling met veel aandacht voor detail en een stofachtige textuur op het zwarte gedeelte van het tafelblad voor een aangename aanraking. Montage is probleemloos dankzij gemarkeerde onderdelen en een makkelijk te volgen geïllustreerde handleiding. Dit stevige en geluidsarme bureau, met een stalen frame dat tot 80 kg kan dragen, produceert minder dan 50 dB geluid. Het bevordert zowel je concentratie als een flexibele werkstijl.

 • Voordeel 1: Het bureau van het merk SONGMICS heeft 4 geheugentoetsen en een oprijbescherming waarbij je de hoogte van het elektrische bureau eenvoudig kunt aanpassen tussen 72 en 120 cm. Zo kun je de beste hoogte instellen die bij je past en deze favoriete hoogtes opslaan voor een gemakkelijke instelling in de toekomst.
 • Voordeel 2: Met dit bureau creëer je gemakkelijk orde op je werkplek. De stoffen tas aan de zijkant is perfect voor het opbergen van boeken en tijdschriften en de 3 haken kunnen worden gebruikt voor het ophangen van je hoofdtelefoon en tassen. Daarnaast zijn er 2 aansluitingen voor een goed kabelbeheer waardoor je bureau opgeruimd blijft.
 • Voordeel 3: Dit bureau heeft een aantrekkelijke en stijlvolle look. De gesplitste plaat in vintage bruin en basiszwart geeft dit bureau een stijlvolle uitstraling. Bovendien heeft het zwarte gedeelte van het tafelblad een stofachtige textuur, wat zorgt voor een prettig gevoel.
 • Voordeel 4: De montage van dit bureau is absoluut probleemloos. De gemarkeerde onderdelen en de gemakkelijk te begrijpen geïllustreerd handleiding zorgen voor een snelle en moeiteloze montage. Hierdoor kun je snel aan de slag met je nieuwe, flexibele werkstijl.
 • Voordeel 5: Het elektrische bureau van SONGMICS is stabiel en geluidsarm. Dit komt door het stevige stalen frame dat tot 80 kg kan dragen. Bovendien produceert het tafelblad minder dan 50 dB, zodat je in een rustige omgeving kunt werken zonder afleiding van storende geluiden.
 • Nadeel 1: Hoewel het bureau is voorzien van 4 geheugentoetsen voor het instellen van de hoogte, kan dit moeilijk te beheren zijn als je niet de enige gebruiker van het bureau bent. Dan moet je regelmatig opnieuw de hoogte aanpassen en opslaan, wat soms irritant kan zijn.
 • Nadeel 2: De gesplitste plaat in vintage bruin en basiszwart kan een nadeel zijn als je een meer uniforme stijl van kantoorinrichting prefereert. Dus ondanks dat de dubbele kleur ontwerp veel mensen aanspreekt, kan het niet passen bij iedere persoon’s esthetiek.
 • Nadeel 3: De stoffen tas is alleen geschikt voor boeken, tijdschriften en meer, maar niet voor zwaardere of grotere voorwerpen. Dit kan je mogelijk beperken in hoe je je werkplek organiseert.
 • Nadeel 4: Ondanks de bewering van een “probleemloze montage” kan het feit dat de handleiding mogelijk niet beschikbaar is in het Nederlands verwarring en problemen veroorzaken bij het monteren van het bureau.
 • Nadeel 5: Het bureau wordt vermeld als geluidsarm, maar met een geluidsniveau van minder dan 50 dB kan dit eigenlijk niet het geval zijn als je bijzonder geluidsgevoelig bent of in een zeer rustige ruimte werkt. De term “geluidsarm” is relatief en afhankelijk van individuele perceptie.

Onze favoriet #2

Cubicubi Bureau

Cubicubi Bureau

Waarom we het gekozen hebben

Het CubiCubi Bureau verrijkt je gebruiksoppervlakte met drie lagen van open planken, perfect voor opslag en organisatie onder het bureaublad. Het voldoet aan je diverse behoeften door de toevoeging van een opbergtas op het standaard computer bureau, wat helpt bij het beter toewijzen van de bureaubladruimte. Het bureau is extra versterkt met een diagonale beugel en is voorzien van verstelbare voetpads voor stabiliteit. Het biedt meerdere keuzes in afmetingen (40/47/55″) en kleuren, waardoor het ideaal is voor verschillende doeleinden zoals een thuiskantoor, studie of schrijven. Afhankelijk van jouw voorkeur, kan het fungeren als computerbureau, studiebureau of gamingbureau.

 • Voordeel 1: Stijlvol Industrieel Design – Het bureau van VASAGLE is gemaakt met een warme vintage afwerking en een eenvoudig zwart stalen frame, ideaal om een werkplek van hoge stijl en creativiteit te creëren.
 • Voordeel 2: Sterke Stabiliteit – Dankzij de versterkingsstalen stutten in het bovenste en onderste deel van het frame, kan deze computertafel een hoge stabiliteit bieden en kan het objecten tot 50 kg dragen zonder overbelast te raken.
 • Voordeel 3: Compact Formaat – Heb je een kleine werkruimte nodig? Maak je geen zorgen, dit bureau is slechts 100 cm lang en past dus gemakkelijk in de kleinste ruimtes.
 • Voordeel 4: Eenvoudige Montage – Met genummerde aparte onderdelen en duidelijke instructies, is de montage van dit bureau een fluitje van een cent, zodat je meteen kunt beginnen met het neerpennen van je briljante ideeën.
 • Voordeel 5: Onderdeel van de ALINRU-collectie – Dit product maakt deel uit van de klassieke en geliefde ALINRU-collectie van VASAGLE, wat betekent dat je verzekerd bent van de erkende stijl en kwaliteit van het merk.
 • Nadeel 1: Het VASAGLE bureau is sterk gestileerd in een industrieel, vintage design. Dit kan een nadeel zijn als jouw voorkeur uitgaat naar een andere stijl of wanneer deze look niet binnen je huidige inrichting past.
 • Nadeel 2: Hoewel het bureau sterk genoeg is voor objecten tot 50 kg, kan dit een beperking zijn als je een zwaardere belasting nodig hebt. Voor grotere desktop computers, meerdere monitoren of zware tekentafels kan deze grens mogelijk te laag zijn.
 • Nadeel 3: De beschrijving spreekt van een compact bureau dat in kleinere ruimtes past. Hoewel dit geschikt kan zijn voor bepaalde situaties, kan dit tevens een beperking betekenen als je meer werkruimte nodig hebt.
 • Nadeel 4: Het bureau wordt geleverd als een bouwpakket. Dit betekent dat je het zelf in elkaar moet zetten. Hoewel de beschrijving stelt dat dit eenvoudig en snel te doen is, kan dit nog steeds als een nadeel worden ervaren als je hier niet handig in bent of geen tijd voor hebt.
 • Nadeel 5: Hoewel de beschrijving spreekt van een hoge stabiliteit dankzij de stalen stutten, kunnen deze stutten mogelijk in de weg zitten of beperken in bewegingsvrijheid. Afhankelijk van hoe je zit of werkt, kan dit als oncomfortabel worden ervaren.

Onze favoriet #3

Vasagle Bureau

Vasagle Bureau

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het VASAGLE-bureau is een stijlvolle keuze, geïnspireerd op de industriële trend, perfect voor zowel kantoor als thuiskantoor. Het combineert een warme vintage afwerking met een eenvoudig zwart stalen frame, ideaal voor een creatieve en stijlvolle werkplek. Het bureau onderscheidt zich door zijn hoge stabiliteit, dankzij de versterkingsstalen stutten in zowel het onderste als bovenste deel van het frame, waardoor het een belasting tot 50 kg aankan. Ideaal als je op zoek bent naar een compacte werkplek, want dankzij de lengte van slechts 100 cm past het bureau ook in de kleinste ruimtes. Bovendien is de montage een fluitje van een cent, dankzij de genummerde afzonderlijke onderdelen en duidelijke instructies. Dit eenvoudige, maar stijlvolle bureau is een topstuk uit de klassieke ALINRU-collectie van VASAGLE.

 • Voordeel 1: Stijlvol Industrieel Design – Het bureau van VASAGLE is gemaakt met een warme vintage afwerking en een eenvoudig zwart stalen frame, ideaal om een werkplek van hoge stijl en creativiteit te creëren.
 • Voordeel 2: Sterke Stabiliteit – Dankzij de versterkingsstalen stutten in het bovenste en onderste deel van het frame, kan deze computertafel een hoge stabiliteit bieden en kan het objecten tot 50 kg dragen zonder overbelast te raken.
 • Voordeel 3: Compact Formaat – Heb je een kleine werkruimte nodig? Maak je geen zorgen, dit bureau is slechts 100 cm lang en past dus gemakkelijk in de kleinste ruimtes.
 • Voordeel 4: Eenvoudige Montage – Met genummerde aparte onderdelen en duidelijke instructies, is de montage van dit bureau een fluitje van een cent, zodat je meteen kunt beginnen met het neerpennen van je briljante ideeën.
 • Voordeel 5: Onderdeel van de ALINRU-collectie – Dit product maakt deel uit van de klassieke en geliefde ALINRU-collectie van VASAGLE, wat betekent dat je verzekerd bent van de erkende stijl en kwaliteit van het merk.
 • Nadeel 1: Het VASAGLE bureau is sterk gestileerd in een industrieel, vintage design. Dit kan een nadeel zijn als jouw voorkeur uitgaat naar een andere stijl of wanneer deze look niet binnen je huidige inrichting past.
 • Nadeel 2: Hoewel het bureau sterk genoeg is voor objecten tot 50 kg, kan dit een beperking zijn als je een zwaardere belasting nodig hebt. Voor grotere desktop computers, meerdere monitoren of zware tekentafels kan deze grens mogelijk te laag zijn.
 • Nadeel 3: De beschrijving spreekt van een compact bureau dat in kleinere ruimtes past. Hoewel dit geschikt kan zijn voor bepaalde situaties, kan dit tevens een beperking betekenen als je meer werkruimte nodig hebt.
 • Nadeel 4: Het bureau wordt geleverd als een bouwpakket. Dit betekent dat je het zelf in elkaar moet zetten. Hoewel de beschrijving stelt dat dit eenvoudig en snel te doen is, kan dit nog steeds als een nadeel worden ervaren als je hier niet handig in bent of geen tijd voor hebt.
 • Nadeel 5: Hoewel de beschrijving spreekt van een hoge stabiliteit dankzij de stalen stutten, kunnen deze stutten mogelijk in de weg zitten of beperken in bewegingsvrijheid. Afhankelijk van hoe je zit of werkt, kan dit als oncomfortabel worden ervaren.

Onze favoriet #4

Greenforest Bureau

Greenforest Bureau

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

Het GreenForest bureau is een elegant, wit, multifunctioneel bureau ontworpen met een praktische monitorstandaard die net zo lang is als het bureaublad, perfect voor het houden van meerdere monitoren. Je krijgt extra bureaubladruimte vrij voor jouw boeken, toetsenborden en dagelijkse benodigdheden. Het computerbureau beschikt over twee handige opslagplanken die naar wens links of rechts kunnen worden geïnstalleerd, met de optie om de middelste plank te verwijderen om ruimte te maken voor een grotere computertoren. Gebouwd met een premium metalen frame en een dikke spaanplaat, is dit bureau gegarandeerd stabiel en stevig. Daarnaast wordt het bureau geleverd met nuttige haken en bekerhouders die je naar wens kunt bevestigen, waardoor je effectief ruimte op je bureau kunt besparen. De montage van dit bureau is eenvoudig, met alle benodigde gereedschappen en instructies inbegrepen.

 • Voordeel 1: Ingebouwde Monitorstandaard – Met de GreenForest-bureau kun je optimaal gebruikmaken van je bureauruimte dankzij de ingebouwde monitorstandaard. Deze is even lang als je bureaublad, waardoor je meerdere schermen kunt plaatsen. Dit maakt het mogelijk om op je bureau extra ruimte te creëren voor boeken, toetsenborden en dagelijkse benodigdheden.
 • Voordeel 2: Aanpasbare Opbergplanken – Het computerbureau is uitgerust met 2-laags opbergplanken die naar wens aan de linker- of rechterkant kunnen worden geplaatst. Bovendien kun je de middelste plank verwijderen om meer ruimte te maken voor een grote computertoren. Je kunt hierop je boeken, opbergdozen etc. bewaren, wat bijdraagt aan een nette en georganiseerde werkruimte.
 • Voordeel 3: Sterke en Stevige Structuur – Dit thuiskantoorbureau is gebouwd met een premium 40mm metalen frame en een dikke spaanplaat, wat het stabiel en stevig maakt. Dit zorgt ervoor dat je in alle comfort en zonder zorgen kunt werken.
 • Voordeel 4: Extra Functies – Het GreenForest-bureau wordt geleverd met haken en bekerhouders, die je kunt bevestigen op de plek die voor jou het meest geschikt is. Deze extra’s helpen je om nog meer ruimte vrij te maken op je bureau.
 • Voordeel 5: Gemakkelijke Assemblage – Het bureau wordt geleverd met alle nodige gereedschappen en instructies. Alle onderdelen zijn duidelijk gelabeld, zodat je stap voor stap de instructies kunt volgen voor een probleemloze montage. Deze functie bespaart je tijd en moeite, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe bureau.
 • Nadeel 1: Hoewel het bureau geleverd wordt met een ingebouwde monitorstandaard, geeft dit je minder flexibiliteit. Als je de positie van je schermen wilt veranderen, ben je beperkt tot de lengte van het bureaublad.
 • Nadeel 2: Het bureau komt met een 2-laagse opbergplank, maar als je deze wilt installeren aan de zijde die niet overeenkomt met je gebruiksgewoonten, kan dit lastig zijn. De plank is mogelijk niet even handig als deze aan de tegenovergestelde kant is geïnstalleerd.
 • Nadeel 3: Hoewel de beschrijving stelt dat je de middelste plank kunt verwijderen om meer ruimte te creëren voor een grote computertoren, betekent dit dat je minder opbergruimte hebt. Dit kan een dilemma veroorzaken als je zowel een grote computer als veel opbergruimte nodig hebt.
 • Nadeel 4: De computerbureau wordt geleverd met haken en bekerhouders, maar de plaatsing hiervan is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Als je gewend bent aan een bepaalde indeling en deze accessoires ergens anders wilt positioneren, is dat misschien niet mogelijk.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de beschrijving aangeeft dat de montage eenvoudig is met de meegeleverde instructies en gereedschap, kan het nog steeds een uitdaging zijn als je geen ervaring hebt met het monteren van meubels. Je moet bereid zijn wat tijd en moeite te investeren in de montage.

Onze favoriet #5

Fezibo Bureau

Fezibo Bureau

Waarom we het gekozen hebben

Het FEZIBO bureau is een stijlvol en functioneel stuk kantoormeubilair met een groot tafelblad van 100 x 60 cm, dat geschikt is voor diverse werkvormen. Met een geavanceerd elektrisch hefsysteem, ondersteund door een robuust staal- en industrieel kwaliteit frame, kan dit bureau eenvoudig in hoogte worden aangepast van 69 cm tot 117 cm met behulp van 3 verstelknoppen, terwijl het tot 70 kg kan dragen. De montage is eenvoudig met de bijgeleverde schroeven en hardware, en het tweedelige bureauplatform maakt de installatie nog gemakkelijker. Een extra kenmerk is de anti-collision-technologie, die schade door stoten of krassen minimaliseert door obstakels op de route van de bureaubeweging te detecteren.

 • Voordeel 1: Het bureau van FEZIBO is elektrisch in hoogte verstelbaar. Met de 3 verstelknoppen kun je de hoogte van het bureau eenvoudig variëren van 69 cm tot 117 cm. Dit betekent dat je de optimale hoogte kunt instellen die past bij jouw lichaamshouding, waardoor je vermoeidheid en ongemak veroorzaakt door lang zitten kunt verminderen.
 • Voordeel 2: Het heeft een groot en elegant werkoppervlak. Het desktopformaat van 100 x 60 cm geeft je voldoende ruimte om je laptop, documenten en andere onmisbare benodigdheden neer te zetten.
 • Voordeel 3: Het bureau is uitgerust met een krachtig elektrisch hefsysteem gemaakt van stevig staal en heeft een industrieel kwaliteitsstaal frame. Het kan gewichten tot 70 kg dragen zonder aan stabiliteit in te boeten.
 • Voordeel 4: Voor de montage hoef je geen expert te zijn. Het bureauplatform bestaat uit slechts 2 delen, en met de meegeleverde schroeven en hardware is de montage zo gepiept.
 • Voordeel 5: Het bureau komt met anti-collision-technologie, wat je bureau beschermt tegen stoten en krassen. De technologie detecteert en vermijdt obstakels in het pad van het bewegende bureau, waardoor de levensduur van je investering verbetert.
 • Nadeel 1: Het FEZIBO-bureau heeft een elektrisch in hoogte verstelbaar systeem. Dit betekent dat als de stroom uitvalt, je het risico loopt dat het bureau vast komt te zitten op een bepaalde hoogte en jij het manueel niet kan verstellen.
 • Nadeel 2: Hoewel de tafel een groot tafelblad van 100×60 cm biedt, kan dit voor sommige ruimten een overkill zijn. Als je krap behuisd bent, kan dit bureau echt te groot zijn en nemen veel leefruimte in beslag.
 • Nadeel 3: Het bureau kan tot 70 kg dragen, wat misschien niet genoeg is als je zware apparatuur, zoals een computer met meerdere monitors, printers en andere zware kantoorapparatuur, wilt plaatsen.
 • Nadeel 4: Ook al staat in de beschrijving dat het bureauplatform eenvoudig te monteren is met de juiste schroeven en hardware, dit maakt de montage nog steeds een klus voor jou. Als je niet handig bent, kan dit nog steeds een uitdaging zijn en neemt het je kostbare tijd in beslag.
 • Nadeel 5: De toegepaste Anti-collision-technologie kan in theorie goed klinken, maar in praktijk kan het mogelijk sensor-gebaseerde problemen hebben. Mogelijk reageert de sensor niet altijd correct op aanwezige objecten, waardoor het bureau kan blijven stoten of krassen.

Onze favoriet #6

Movian Bureau

Movian Bureau

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

Het Movian bureau is een stijlvol en toch ongelooflijk praktisch meubelstuk met de afmetingen van 56 x 110 x 73 cm. Het kenmerkt zicht door een minimalistische, witte melamine afwerking dat bijdraagt aan de esthetiek, terwijl een robuuste constructie verzekerd wordt door het gebruik van 16 mm dikke spaanplaat. Je zult het eenvoudig met twee mensen kunnen monteren, wat het een ideaal stuk voor je werkkamer of studeerruimte maakt.

 • Voordeel 1: De afmetingen van het Bureau merk Movian zijn ideaal voor iedere werkruimte. Met 56 x 110 x 73 cm past het gemakkelijk in kleinere ruimtes, terwijl het je toch voldoende werkoppervlak biedt.
 • Voordeel 2: Het minimalistische witte melamine afwerking van dit bureau geeft het een strak en modern uiterlijk, waardoor het zeker een aanvulling zal zijn op jouw huidige interieur.
 • Voordeel 3: Met een robuuste constructie van 16 mm dikke spaanplaat, kun je er zeker van zijn dat dit bureau bestand is tegen de eisen van het dagelijks gebruik. Het staat garant voor stabiliteit en duurzaamheid.
 • Voordeel 4: Ondanks zijn stijlvolle uiterlijk, is het Bureau merk Movian ongelofelijk praktisch. Het biedt een comfortabele werkplek zonder het uiterlijk van jouw ruimte te compromitteren.
 • Voordeel 5: De eenvoudige montage betekent dat je dit bureau gemakkelijk met twee mensen kunt opzetten. Zo kun je snel aan de slag met je nieuwe werkplek.
 • nadeel 1: De afmetingen van 56 x 110 x 73 cm kunnen een probleem zijn als je een kleine ruimte hebt. Het bureau heeft mogelijk te veel ruimte nodig voor je kamer.
 • nadeel 2: De minimalistische, witte melamine afwerking is misschien niet geschikt voor iedereen. Afhankelijk van je persoonlijke smaak, kan deze afwerking te simpel of te modern zijn.
 • nadeel 3: Hoewel de constructie robuust is met 16 mm dikke spaanplaat, is deze niet zo stevig als metaal of hardhout. Dit kan betekenen dat het bureau minder goed bestand is tegen zwaar gewicht of intensief gebruik.
 • nadeel 4: Het bureau is stijlvol en praktisch, maar biedt geen extra functies zoals lades, kabelmanagement of een ingebouwde boekenplank. Als je op zoek bent naar deze extra’s dan zal dit bureau niet aan je behoeften voldoen.
 • nadeel 5: Tot slot, de montage van dit bureau vereist twee mensen. Dit kan lastig zijn als je alleen woont of geen hulp beschikbaar hebt op het moment van montage. Je moet mogelijk hulp inhuren of een vriend vragen om je te helpen, wat extra gedoe kan betekenen.

Onze favoriet #7

Vasagle Bureau

Vasagle Bureau

Waarom we het gekozen hebben

Het VASAGLE bureau is een stijlvolle, industriële L-vormige computertafel die perfect in bijna elke kantoorhoek past. Met zijn stevige metalen frame en aantrekkelijke vintage houten tafelblad straalt het bureau zowel kwaliteit als karakter uit. Het heeft een handig ontwerp met 2 niveaus van planken voor al je kantoorbenodigdheden en een slim wegwerksysteem voor kabels. Bovendien maakt de meegeleverde gedetailleerde montage-instructie en hulpmiddelen de installatie eenvoudig. Het bureau heeft zelfs verstelbare poten om op elke vloer te passen. Kies voor deze tafel uit de ALINRU collectie en werk met plezier!

 • Voordeel 1: Dit bureau is ontworpen met een stijlvolle en stevige structuur, met een stevig metalen frame en een aantrekkelijk rustiek tafelblad. Dit zorgt voor een aangename werkomgeving en een trendy toevoeging aan je studeerkamer.
 • Voordeel 2: De L-vorm van dit bureau past in bijna elke kantoorhoek. Beide zijden van het bureau zijn even lang, wat je flexibiliteit biedt bij het positioneren van het bureau.
 • Voordeel 3: Dit bureau heeft een oplossing voor kabelmanagement. De ontbrekende achterhoek zorgt ervoor dat kabels van apparaten gemakkelijk weggewerkt kunnen worden, wat helpt om een opgeruimde en goed georganiseerde werkplek te behouden.
 • Voordeel 4: Het VASAGLE bureau heeft 2 niveaus van planken voor extra opbergruimte. Hierdoor kun je jouw kantoorbenodigdheden zoals boeken of dossiers binnen handbereik houden. Het bovenpaneel kan zelfs verwijderd worden om plaats te maken voor een PC.
 • Voordeel 5: De montage van dit bureau is zeer eenvoudig gemaakt voor de gebruiker. Het wordt geleverd met gedetailleerde instructies, genummerde afzonderlijke onderdelen en het benodigde montagegereedschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over een gecompliceerde montage.
 • Nadeel 1: Hoewel het bureau een aantrekkelijk en rustiek tafelblad heeft, geeft de productbeschrijving niet aan hoe veerkrachtig het is tegen krassen of vlekken. Je moet dus extra voorzichtig zijn, vooral als je van plan bent om er voedsel of drinken bij te houden.
 • Nadeel 2: De bureau heeft een L-vormig ontwerp met beide zijden van dezelfde lengte, wat betekent dat het niet zo flexibel is in termen van plaatsing en alleen in bepaalde ruimtes goed past. Als je kantoorruimte niet compatibel is met de L-vorm, kan dit een groot nadeel zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het bureau is ontworpen met kabelmanagement in gedachten, lijkt er geen sprake te zijn van ingebouwde gaten of kanalen voor de kabels. Dit kan betekenen dat kabels, hoewel ze worden verborgen, nog steeds merkbaar zijn en de algehele esthetiek van het bureau verstoren.
 • Nadeel 4: Het ontbreken van de achterste hoek van het bureau kan storend zijn als je de behoefte voelt om je spullen dichtbij te hebben. Het kan lastig zijn om bijvoorbeeld snel bij je drinken of telefoon te kunnen komen als je deze per ongeluk in de hoek plaatst.
 • Nadeel 5: Hoewel het bureau 2 niveaus van planken heeft, kan dit de hoeveelheid beenruimte beperken. Voor degenen die graag wat meer beenruimte en comfort willen, kan dit een nadeel zijn.

Onze favoriet #8

Homall Bureau

Homall Bureau

Waarom we het gekozen hebben

Het Homall Bureau is een staand bureau dat bijdraagt aan een gezondere kantoorstijl door je in staat te stellen afwisselend zittend en staand te werken. Het bureau vermindert vermoeidheid en gevoelloosheid, veroorzaakt door langdurig zitten, en helpt je energie te concentreren. Met uitstekende stabiliteit, dankzij de stalen constructie, kan het bureau tot 80 kg dragen en blijft het zelfs na 50,000 tests stabiel. Het bureau is uitgerust met 3 programmeerbare hoogte-instellingen, variërend van 72 tot 116 cm, wat je de vrijheid geeft om de hoogte naar wens aan te passen. Het grote houten tafelblad, modieus en esthetisch aantrekkelijk, biedt ruime ruimte voor al je kantoormateriaal, zoals een computer, notebook, werkmappen en printers. Let op, het tafelblad bestaat uit vier delen en wordt niet als één compleet stuk geleverd.

 • voordeel 1: Gezonde kantoorstijl, dit Homall bureau stelt je in staat om zowel zittend als staand te werken. Dit kan bijdragen aan de verlichting van nek- en rugproblemen die voorkomen bij langdurig zitten, en kan tegelijkertijd gevoelloosheid in je benen verminderen.
 • voordeel 2: Stabiliteit, de volledig stalen constructie van het bureau zorgt voor de maximale duurzaamheid en stabiliteit. Het kan een gewicht tot 80 kg dragen.
 • voordeel 3: Programmeerbare hoogteverstelling, het bureau heeft een in hoogte verstelbare functie met 3 programmeerbare hoogtes voor snelle en eenvoudige overgangen, variërend van 72 – 116 cm. Dit kan je ondersteunen in jouw gezond ouder worden reis en het optimaliseren van je werkcomfort.
 • voordeel 4: Ruime houten tafelblad, het tafelblad is voorzien van een aantrekkelijk houtpatroon en biedt voldoende ruimte voor je computer, notebook, werkmappen, printers en andere kantoormaterialen.
 • voordeel 5: Grote belastbaarheid, naast de uitstekende stabiliteit, biedt dit bureau ook een groot draagvermogen, waardoor je met gemak zware kantoorapparatuur, zoals jouw computer en printers, op het bureau kunt plaatsen zonder je zorgen te maken dat het bureau het gewicht niet kan dragen.
 • Nadeel 1: Hoewel het bureau tot 80 kg kan dragen, moet je wel oppassen met het plaatsen van bijzonder zware voorwerpen. Het gewicht van meerdere zware apparaten kan het bureau misschien overbelasten.
 • Nadeel 2: Het staande bureau biedt misschien wel een gezondheidsvoordeel door afwisselend te kunnen zitten of staan, maar deze constante aanpassing zou een onderbreking kunnen vormen in je workflow.
 • Nadeel 3: Het tafelblad bestaat uit vier delen in plaats van één geheel. Dit zou een afbreuk kunnen doen aan de stabiliteit en kwaliteit van het bureau, en meer montage vereisen.
 • Nadeel 4: Hoewel er drie programmeerbare hoogte-instellingen zijn, kan dit voor sommige mensen te beperkend zijn. Er zijn andere verstelbare bureaus op de markt met meer aanpasbare hoogte-instellingen.
 • Nadeel 5: Het houtpatroon van het tafelblad kan misschien stijlvol lijken, maar het kan ook krasgevoelig zijn. Bovendien kan de esthetiek niet bij iedereen passen, afhankelijk van de smaak en de bestaande kantoordecoratie.

Onze favoriet #9

Hlonone Bureau

Hlonone Bureau

Waarom we het gekozen hebben

Het HLONONE gaming bureau biedt je een gespecialiseerd ontwerp dat elke game-ervaring verbetert. Dit bureaublad van 120 x 60 cm, gecoat met hoogwaardig krasbestendig en duurzaam koolstofvezel, accommodeert probleemloos jouw monitor, toetsenbord en andere game-apparaten. Het frame en de poten, vervaardigd uit koudgewalst staal, garanderen uitmuntende stabiliteit, waardoor het tot 100kg kan dragen. Het hypermoderne design bevat twee kabelbeheergaten, een draaibare verborgen bekerhouder, koptelefoonhaak en een verstelbaar voetkussen, om de balans op ongelijke oppervlakken te bewaren. De handleiding en meegeleverde gereedschappen zorgen voor een snelle en eenvoudige montage. Bovendien is dit milieuvriendelijke product gecertificeerd om te voldoen aan de TSCA Titel VI-normen.

 • voordeel 1: De HLONONE gamingbureau is ontworpen met de gamer in het achterhoofd, en creëert een comfortabele game-omgeving die je helpt om je volledig op je spel te concentreren.
 • voordeel 2: Het ruime koolstofvezel bureaublad van 120 x 60 cm geeft je voldoende ruimte voor al je game-apparaten, inclusief je monitor en toetsenbord. En dit niet alleen, het ergonomisch gebogen ontwerp en het krasbestendige oppervlak zorg ervoor dat je urenlang comfortabel kunt gamen.
 • voordeel 3: Door het innovatieve ontwerp met een koudgewalst stalen frame en poten, kan het bureau een gewicht tot 100kg dragen, en biedt het voldoende beenruimte. De biomimetische driehoekige structuur van de poten garandeert eveneens stabiliteit en gewichtsdistributie.
 • voordeel 4: Dit gamingbureau is van alle gemakken voorzien. Met dubbele kabelbeheergaten voor een opgeruimd oppervlak, een draaibare verborgen bekerhouder en een koptelefoonhaak, kun je alles organiseren zoals jij dat wilt. Het verstelbare voetkussen zorgt daarnaast voor stabiliteit, zelfs op oneffen oppervlakken.
 • voordeel 5: De montage van het HLONONE gamingbureau is zeer eenvoudig, met alle benodigde gereedschappen en duidelijke instructies voorzien in het pakket. Plus, het is milieuvriendelijk en voldoet aan de TSCA Titel VI-normen. Als je ergens tegen aanloopt, kun je altijd rekenen op hun 24/7 professionele klantenservice.
 • Nadeel 1: Hoewel het bureau een ruim koolstofvezel bureaublad heeft, kunnen sommige gebruikers het formaat van 120 x 60 cm nog steeds als te klein beschouwen voor hun gaming setup, vooral als je meerdere monitors en game-accessoires gebruikt.
 • Nadeel 2: Ondanks het feit dat de tafel ergonomisch gebogen is, kan het feit dat de tafel geen instelbare hoogte heeft, een nadeel zijn voor sommige gebruikers. Niet iedereen is even lang en het is fijner als je het in hoogte kunt verstellen om een betere houding te kunnen aannemen tijdens het gamen.
 • Nadeel 3: De 1mm dikke frame en 2mm dikke opvouwbare stalen plaat kunnen door sommige gebruikers als te dun worden ervaren. Hierdoor kunnen ze zich zorgen maken over de lange termijn duurzaamheid van de tafel, vooral als deze zwaar belast wordt.
 • Nadeel 4: Hoewel de biomimetische driehoekige structuur van de poten het gewicht gelijk verdeelt, beperkt het open ontwerp zonder dwarsbalken de algehele stabiliteit van de tafel. Dit kan met name een probleem zijn wanneer je stevig aan het gamen bent en per ongeluk de tafel stoot.
 • Nadeel 5: De ingebouwde bekerhouder en koptelefoonhaak zijn een leuke touch, maar deze voegen mogelijk niet veel waarde toe als je dit soort extra’s niet gebruikt. Bovendien, als ze op een onhandige plek zijn geplaatst, kunnen ze meer in de weg zitten dan dat ze helpen.

In conclusie, of je nu een freelancer, student, of drukbezette professional bent, een goed bureau is essentieel voor je productiviteit. Uit ons nieuwe onderzoek blijkt dat er tal van hoogwaardige opties op de markt zijn. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een minimalistisch design, uitgebreide opbergruimte of geavanceerde ergonomische kenmerken, er is altijd een bureau dat aan jouw specifieke eisen en budget voldoet. Eén ding is zeker: investeren in een van de 10 beste bureaus uit onze test zal een positief effect hebben op je werkprestaties en comfort. Ga voor het bureau dat het beste bij jouw behoeften en werkroutine past, en werk op weg naar succes.

Inhoudsopgave