a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Allesreiniger: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste allesreinigers op de markt volgens ons nieuwste onderzoek, speciaal voor jou getest en beoordeeld.

Unser Favorit: Dettol Allesreiniger

Dettol Allesreiniger
★★★★★

Unser Favorit: Andy Allesreiniger

Andy Allesreiniger
★★★★★

Unser Favorit: Dettol Allesreiniger

Dettol Allesreiniger
★★★★★

Unser Favorit: Marcel'S Green Soap Allesreiniger

Marcel'S Green Soap Allesreiniger
★★★★★

Unser Favorit: Andy Allesreiniger

Andy Allesreiniger
★★★★★

Unser Favorit: Cif Allesreiniger

Cif Allesreiniger
★★★★★

Unser Favorit: Dettol Allesreiniger

Dettol Allesreiniger
★★★★★

Unser Favorit: Ecover Allesreiniger

Ecover Allesreiniger
★★★★★

Unser Favorit: Dettol Allesreiniger

Dettol Allesreiniger
★★★★★

Unser Favorit: Blue Wonder Allesreiniger

Blue Wonder Allesreiniger
★★★★★

Ben je op zoek naar de beste allesreiniger om jouw huis sprankelend schoon te houden? Je bent op de juiste plek beland! In dit artikel presenteren we de tien beste allesreinigers die op de proef zijn gesteld in ons nieuwste onderzoek. We hebben talrijke producten getest op effectiviteit, waarde voor je geld, veelzijdigheid, en milieuvriendelijkheid. Of je nu specifiek op zoek bent naar een krachtige ontvetter of naar een verantwoorde biologisch afbreekbare optie, we hebben grondig onderzoek gedaan om je het best mogelijke advies te geven. Lees verder om de resultaten van onze uitgebreide test te ontdekken.

Een allesreiniger is jouw beste bondgenoot voor een schoon en fris huis. Het is een veelzijdig schoonmaakproduct dat ontworpen is om vuil, vet en vlekken op diverse oppervlakken te verwijderen. Van de keuken tot de badkamer, van vloeren tot aanrechtbladen, de allesreiniger tackelt met gemak alle vormen van viezigheid, waardoor jij kunt genieten van een hygiënisch schone leefomgeving. Het wordt doorgaans verdund met water gebruikt voor de dagelijkse schoonmaak, maar kan ook onverdund gebruikt worden voor hardnekkige vlekken.

Check Uit

Onze favoriet #1

Dettol Allesreiniger

Dettol Allesreiniger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dettol Power en Fresh multireiniger is een allesreiniger met een inhoud van 4 liter, verdeeld over 4 flessen. Met zijn krachtige driedubbele werking verwijdert het vet, voedselresten en vuil van alle harde en afneembare oppervlakken, waardoor je ruimtes perfect schoon worden. Naast een zichtbare glans, laat het ook een frisse citroen en limoen geur achter, wat zorgt voor een prettige schoonmaakervaring. Het is veilig in gebruik en daardoor een ideale hulp in jouw huishouden.

 • Voordeel 1: De Dettol Power en Fresh multireiniger biedt een perfecte hygiëne. De verpakking bevat vier liter van het product, wat betekent dat je genoeg hebt om je huis voor een lange tijd schoon te houden.
 • Voordeel 2: Het heeft een drievoudige werking die vet, voedselresten en vuil verwijdert. Dit betekent dat het vuil effectief verwijdert, waardoor je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het schoonmaken.
 • Voordeel 3: Na gebruik van de Dettol Power en Fresh multireiniger blijft er een zichtbare glans achter. Dit geeft je oppervlakten niet alleen een schoon, maar ook een glanzend aanzien.
 • Voordeel 4: Het heeft een frisse geur, wat betekent dat het je huis niet alleen schoon maar ook aangenaam geurend achterlaat.
 • Voordeel 5: Deze allesreiniger is veilig in gebruik en kan op alle harde en afneembare oppervlakken worden gebruikt. Hierdoor hoef je niet verschillende soorten schoonmaakproducten te kopen voor verschillende oppervlakken.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving, kan het moeilijk zijn om nadelen te vinden, maar hier is een poging:
 • Nadeel 1: Hoewel de Dettol allesreiniger een frisse geur heeft, kan het zijn dat je de specifieke geur van citroen en limoen niet prettig vindt. Geuren zijn persoonlijk en misschien houd jij meer van een andere geur.
 • Nadeel 2: Deze reiniger heeft een driedubbele werking, waaronder het verwijderen van vuil. Maar het kan zijn dat voor sommige soorten vuil een gespecialiseerde reiniger nodig is, die meer doelgericht te werk gaat dan een allesreiniger.
 • Nadeel 3: De allesreiniger laat een zichtbare glans achter. Dit klinkt misschien als een voordeel, maar sommige mensen houden niet van het ‘te glanzend’ effect op bepaalde oppervlakken na het schoonmaken.
 • Nadeel 4: Hoewel de Dettol allesreiniger geschikt is voor alle harde en afneembare oppervlakken, kan het zijn dat er oppervlakken zijn waarop je dit product niet wilt gebruiken, zoals meer delicate materialen die mogelijk kunnen beschadigen.
 • Nadeel 5: De reiniger komt in verpakkingen van 1 liter. Dit zou te groot kunnen zijn voor mensen die niet veel opslagruimte hebben, of te klein voor degenen die een grotere hoeveelheid nodig hebben en nu meerdere flessen moeten kopen.

Onze favoriet #2

Andy Allesreiniger

Andy Allesreiniger

Waarom we het gekozen hebben

Andy Allesreiniger is een multifunctionele schoonmaakmiddel dat zich onderscheidt door zijn 100% natuurlijke reinigingskracht. Dit product, erkend met een EU Ecolabel, biedt een krachtige reiniging en laat je huis stralend en hygiënisch fris achter. Dankzij de heerlijke frisse geur van citrus, krijgt je huis een extra frisheid op top van de reinheid. Speciaal ontworpen voor het schoonmaken van harde vloeren, is Andy Allesreiniger het ideale hulpmiddel om je huis te verzorgen en schoon te houden.

 • Voordeel 1: Andy allesreiniger heeft een 100% natuurlijke reinigingskracht. Hierdoor weet je zeker dat je niet alleen een krachtige, maar ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze maakt.
 • Voordeel 2: Het draagt een EU Ecolabel. Dit label garandeert dat het product voldoet aan strenge milieunormen gedurende de gehele levenscyclus.
 • Voordeel 3: Andy Allesreiniger is uitermate krachtig en laat je huis stralend en hygiënisch fris achter, waaraan je kunt merken dat je huis echt schoon is na een poetsbeurt.
 • Voordeel 4: Met de heerlijke frisse geur van citrus wordt schoonmaken een plezierige ervaring en zorgt ervoor dat je huis na het schoonmaken heerlijk ruikt.
 • Voordeel 5: Deze allesreiniger is ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld harde vloeren in huis. Andy Allesreiniger is dus niet alleen grondig, maar ook veelzijdig in zijn gebruik.
 • Nadeel 1: Andy reiniger is weliswaar multifunctioneel, maar in de beschrijving staat expliciet dat het ideaal is voor harde vloeren. Dit kan betekenen dat het niet zo goed werkt op andere oppervlakken, wat de veelzijdigheid van het product beperkt.
 • Nadeel 2: De allesreiniger heeft een sterke citrusgeur. Hoewel sommige mensen dit als een voordeel kunnen zien, kan de geur te overweldigend zijn voor mensen die gevoelig zijn voor sterke geuren.
 • Nadeel 3: Ondanks dat het product een EU Ecolabel draagt, wat aangeeft dat het milieuvriendelijk is, geeft de omschrijving geen informatie over de specifieke ingrediënten van de reiniger. Dit kan problematisch zijn voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde bestanddelen.
 • Nadeel 4: Hoewel het product met 100% natuurlijke reinigingskracht adverteert, geeft het niet specifiek aan wat dit inhoudt. Het kan misleidend zijn voor consumenten die op zoek zijn naar volledig natuurlijke producten.
 • Nadeel 5: Als laatste, ondanks dat het product belooft om je huis stralend en hygiënisch fris achter te laten, geeft het geen informatie over hoe lang deze frisheid duurt, wat insinueert dat deze effecten van korte duur kunnen zijn.

Onze favoriet #3

Dettol Allesreiniger

Dettol Allesreiniger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Allesreiniger van het merk Dettol is een krachtig schoonmaakmiddel dat geleverd wordt in verpakkingen van 4 x 1 liter. Deze reiniger, met een frisse kersenbloesemgeur, biedt een perfecte hygiëne voor je huis. Met zijn driedubbele werking verwijdert het dierenarts, voedselresten en vuil, en laat een zichtbare glans achter. Het is veilig te gebruiken op alle harde en afneembare oppervlakken, waardoor je huis niet alleen schoon wordt, maar ook heerlijk ruikt.

 • Voordeel 1: Marcel’s Green Soap Allesreiniger is enorm handig en snel in gebruik. Mocht je plotseling de drang voelen om schoon te maken maar heb je weinig tijd, dan is deze allesreiniger spray je perfecte partner voor een efficiënte, tussendoor schoonmaakbeurt.
 • Voordeel 2: De samenstelling van deze allesreiniger is plantaardig, natuurlijk, en biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat het veilig is in gebruik, zonder de schadelijke effecten die petrochemische en synthetische stoffen met zich mee kunnen brengen.
 • Voordeel 3: Het is een verantwoord product voor zowel je huis als het milieu. Marcel’s Green Soap Allesreiniger bevat geen parabenen, zuren, ammoniak, chloor en kleurstoffen; allemaal stoffen die potentieel schadelijk kunnen zijn.
 • Voordeel 4: Deze allesreiniger heeft een aangename geur van lavendel, wat doet denken aan oma’s linnenkast. Het heeft een rustgevende en stress-verminderende werking. Daarnaast is er rozemarijn toegevoegd, wat goed is voor je geheugen. Hierdoor fris je niet alleen je huis, maar ook je geheugen op.
 • Voordeel 5: Dankzij de 3 beloftes van Marcel is de Green Soap niet alleen fantastisch in gebruik, maar ook eco-vriendelijk. Het perfecte product voor als je kiest voor schoonmaken op een bewustere manier.
 • Het vinden van nadelen op basis van de gegeven productbeschrijving is een uitdaging, omdat deze uitsluitend positieve claims en eigenschappen benadrukt. Echter, de volgende punten kunnen mogelijk als nadelen worden gezien, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en behoeften:
 • Nadeel 1: De allesreiniger van Marcel’s Green Soap heeft een specifieke geur die gerelateerd is aan lavendel en rozemarijn. Als je niet van deze geuren houdt, kan dit als nadeel worden ervaren.
 • Nadeel 2: De beschrijving suggereert dat het product alleen geschikt is voor een snelle tussendoor schoonmaakbeurt. Het is wellicht minder effectief als je grondig en intensief wil schoonmaken.
 • Nadeel 3: Marcel’s Green Soap is gemaakt van plantaardige, natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten. Het zou mogelijk niet zo krachtig kunnen zijn in het verwijderen van hardnekkig vuil of vlekken in vergelijking met chemische schoonmaakproducten.
 • Nadeel 4: Het feit dat de allesreiniger geen parabenen, zuren, ammonia, chloor en kleurstof bevat, draagt bij aan het milieuvriendelijke aspect, maar het zou minder effectief kunnen zijn in vergelijking met traditionele allesreinigers die dergelijke bestanddelen wel bevatten.
 • Nadeel 5: Hoewel de ‘3 beloftes van Marcel’ worden benoemd, is er geen specifieke informatie over hoe deze doelen worden bereikt. Dit kan leiden tot twijfels over de effectiviteit en betrouwbaarheid van het product.

Onze favoriet #4

Marcel'S Green Soap Allesreiniger

Marcel'S Green Soap Allesreiniger

Waarom we het gekozen hebben

Marcel’s Green Soap Allesreiniger is je go-to oplossing voor verfrissende tussendoor schoonmaakbeurten, vooral als je weinig tijd hebt. Deze spray is vervaardigd met plantaardige, natuurlijke en biologisch afbreekbare bestanddelen, waardoor het een veilige keuze is in plaats van schadelijke petrochemische en synthetische stoffen. Het bevat geen parabenen, zuren, ammonia, chloor en kleurstoffen, en beschermt daarmee het milieu, je huis en je lichaam. Met zijn nostalgische aroma van lavendel – die van oma’s linnenkast – werkt het stress-verlagend, terwijl de rozemarijn zorgt voor een opgefrist geheugen. Deze schoonmaakmiddel verzekert je van Marcel’s drie beloftes: een heerlijke geur, gemak bij gebruik en een milieuvriendelijke keuze.

 • Voordeel 1: Marcel’s Green Soap Allesreiniger is enorm handig en snel in gebruik. Mocht je plotseling de drang voelen om schoon te maken maar heb je weinig tijd, dan is deze allesreiniger spray je perfecte partner voor een efficiënte, tussendoor schoonmaakbeurt.
 • Voordeel 2: De samenstelling van deze allesreiniger is plantaardig, natuurlijk, en biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat het veilig is in gebruik, zonder de schadelijke effecten die petrochemische en synthetische stoffen met zich mee kunnen brengen.
 • Voordeel 3: Het is een verantwoord product voor zowel je huis als het milieu. Marcel’s Green Soap Allesreiniger bevat geen parabenen, zuren, ammoniak, chloor en kleurstoffen; allemaal stoffen die potentieel schadelijk kunnen zijn.
 • Voordeel 4: Deze allesreiniger heeft een aangename geur van lavendel, wat doet denken aan oma’s linnenkast. Het heeft een rustgevende en stress-verminderende werking. Daarnaast is er rozemarijn toegevoegd, wat goed is voor je geheugen. Hierdoor fris je niet alleen je huis, maar ook je geheugen op.
 • Voordeel 5: Dankzij de 3 beloftes van Marcel is de Green Soap niet alleen fantastisch in gebruik, maar ook eco-vriendelijk. Het perfecte product voor als je kiest voor schoonmaken op een bewustere manier.
 • Het vinden van nadelen op basis van de gegeven productbeschrijving is een uitdaging, omdat deze uitsluitend positieve claims en eigenschappen benadrukt. Echter, de volgende punten kunnen mogelijk als nadelen worden gezien, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en behoeften:
 • Nadeel 1: De allesreiniger van Marcel’s Green Soap heeft een specifieke geur die gerelateerd is aan lavendel en rozemarijn. Als je niet van deze geuren houdt, kan dit als nadeel worden ervaren.
 • Nadeel 2: De beschrijving suggereert dat het product alleen geschikt is voor een snelle tussendoor schoonmaakbeurt. Het is wellicht minder effectief als je grondig en intensief wil schoonmaken.
 • Nadeel 3: Marcel’s Green Soap is gemaakt van plantaardige, natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten. Het zou mogelijk niet zo krachtig kunnen zijn in het verwijderen van hardnekkig vuil of vlekken in vergelijking met chemische schoonmaakproducten.
 • Nadeel 4: Het feit dat de allesreiniger geen parabenen, zuren, ammonia, chloor en kleurstof bevat, draagt bij aan het milieuvriendelijke aspect, maar het zou minder effectief kunnen zijn in vergelijking met traditionele allesreinigers die dergelijke bestanddelen wel bevatten.
 • Nadeel 5: Hoewel de ‘3 beloftes van Marcel’ worden benoemd, is er geen specifieke informatie over hoe deze doelen worden bereikt. Dit kan leiden tot twijfels over de effectiviteit en betrouwbaarheid van het product.

Onze favoriet #5

Andy Allesreiniger

Andy Allesreiniger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Andy Allesreiniger is een multifunctioneel schoonmaakmiddel met 100% natuurlijke reinigingskracht. Dit product, met het EU Ecolabel, biedt een krachtige schoonmaakervaring en laat je huis stralen. Het verspreidt een frisse geur van Lotus en Acacia, wat bijdraagt aan een hygiënische en frisse atmosfeer in huis. Deze allesreiniger is de ideale keuze voor het schoonmaken van jouw badkamer en alle harde vloeren in je woning.

 • Voordeel 1: Deze Allesreiniger van Andy biedt een 100% natuurlijke reinigingskracht, wat betekent dat het niet alleen hard is tegen vuil, maar ook vriendelijk voor het milieu.
 • Voordeel 2: Andy Lotus & Acacia Allesreiniger is erkend met een EU Ecolabel. Dit betekent dat het product voldoet aan strenge milieu- en gezondheidsnormen, wat jou verzekerd van een duurzaam schoonmaakmiddel.
 • Voordeel 3: Deze Allesreiniger van Andy is niet alleen krachtig, maar zorgt ook dat je huis stralend, fris en hygiënisch achterblijft. Hierdoor kan je genieten van een schone en aangename leefomgeving.
 • Voordeel 4: Het product heeft een heerlijke frisse Lotus & Acacia geur. Dit betekent dat je huis niet alleen schoon zal zijn, maar ook heerlijk zal ruiken na het schoonmaken.
 • Voordeel 5: De Allesreiniger is ideaal voor het schoonmaken van de badkamer en alle harde vloeren in huis. Hiermee biedt Andy een handige, alles-in-één oplossing voor veel van je schoonmaakbehoeftes.
 • Op basis van de door jou verstrekte productbeschrijving, is het moeilijk om specifieke nadelen te vinden gezien de meeste informatie positief is. Echter, rekening houdend met potentiële beperkingen en mogelijke zorgen kunnen we het volgende aannemen:
 • Nadeel 1: De Andy Allesreiniger wordt met een specifieke geur van Lotus & Acacia gepromoot. Dit kan nadelig zijn voor mensen die gevoelig zijn voor geuren of een voorkeur hebben voor geurloze reinigingsproducten.
 • Nadeel 2: Hoewel het product wordt genoemd als zijnde ideaal voor badkamers en harde vloeren, kan het beperkt zijn in zijn toepassing op andere oppervlakken en materialen in huis.
 • Nadeel 3: Het feit dat het een EU Ecolabel draagt, geeft aan dat het milieuvriendelijk is, maar het zegt niets over eventuele allergene stoffen die mogelijk in het product aanwezig zijn. Mensen met bepaalde gevoeligheden of allergieën kunnen hierdoor mogelijk problemen ondervinden.
 • Nadeel 4: Ondanks dat de Andy Allesreiniger beweert te reinigen met 100% natuurlijke reinigingskracht, wordt er niet gespecificeerd wat deze ingrediënten zijn. Dit gebrek aan transparantie kan een nadeel zijn voor degenen die willen weten welke specifieke natuurlijke ingrediënten er in hun reinigingsproducten zitten.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving geeft aan dat het een multifunctionele Allesreiniger is, maar legt niet uit in welke mate of voor welke specifieke taken. Dit kan leiden tot verwarring of onvoldoende prestaties voor bepaalde schoonmaaktaken.

Onze favoriet #6

Cif Allesreiniger

Cif Allesreiniger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Cif CleanBoost Allesreiniger Spray is een krachtige en effectieve reiniger. Deze is zeer geschikt om hardnekkig vuil spoorloos te verwijderen. Je kunt deze spray veilig gebruiken in elke ruimte, zelfs daar waar je voedsel bereidt. Het product is milieubewust, dankzij de eco-navulcapsules die eenvoudig te hergebruiken en 100% recyclebaar zijn. Bovendien bestaat de spray voor 99% uit biologisch afbreekbare ingrediënten, wat het een duurzame keuze maakt. De aangename geur zorgt voor een frisse sensatie tijdens het schoonmaken. Ideaal om snel jouw oppervlakken niet alleen schoon te maken, maar ze ook stralend te maken.

 • Voordeel 1: De Cif CleanBoost Allesreiniger Spray is echt krachtig tegen vuil, dus kun je erop vertrouwen dat het je oppervlakken grondig schoonmaakt.
  Voordeel 2: De veiligheid wordt gewaarborgd, want je kunt de CleanBoost Spray waar voedsel wordt bereid gebruiken, wat het een betrouwbare keuze in de keuken maakt.
  Voordeel 3: Het product heeft een milieuvriendelijk aspect. De eco navulcapsules maken het gemakkelijk te hergebruiken, en het is ook 100% recyclebaar.
  Voordeel 4: Deze allesreiniger bevat 99% biologisch afbreekbare ingrediënten. Dit helpt om de milieu-impact te minimaliseren en maakt het product duurzaam.
  Voordeel 5: Niet alleen reinigt het mooi en snel, het resultaat is een stralende gloed. Dit betekent dat je na gebruik tevreden zult zijn met hoe schoon en glanzend je oppervlakken zullen lijken.
 • Nadeel 1: Hoewel de Cif CleanBoost Allesreiniger Spray effectief is tegen vuil, geeft de beschrijving niet aan tegen welk type vuil het specifiek bedoeld is. Dit kan mogelijk niet werken op hardnekkige vlekken of specifieke soorten vuil.
 • Nadeel 2: De vermelding dat de spray veilig is om te gebruiken waar voedsel bereid wordt is goed, maar geeft niet aan of het ook veilig is voor kinderen en huisdieren. Als je kinderen of huisdieren hebt, wil je misschien extra voorzichtig zijn met de producten die je gebruikt.
 • Nadeel 3: Hoewel de eco navulcapsules milieuvriendelijk kunnen zijn, kan het enige handigheid vereisen om ze correct te gebruiken. Het kan ook extra tijd en moeite kosten om ze te hergebruiken en te recyclen, in plaats van gewoon een nieuwe fles te kopen.
 • Nadeel 4: De Cif CleanBoost Allesreiniger bestaat voor 99% uit biologisch afbreekbare ingrediënten, dit betekent dat er nog steeds 1% bestaat uit ingrediënten die mogelijk niet biologisch afbreekbaar zijn. Hoewel dit een klein percentage is, ben je misschien op zoek naar 100% biologisch afbreekbare producten.
 • Nadeel 5: Hoewel de beschrijving aangeeft dat deze allesreiniger ideaal is voor snel reinigen met een stralend resultaat, geeft het niet aan hoelang het reinigingseffect duurt. Soms kan een product dat snel reinigt, ook betekenen dat je snel opnieuw moet reinigen omdat het effect niet lang aanhoudt.

Onze favoriet #7

Dettol Allesreiniger

Dettol Allesreiniger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dettol Power en Fresh Allesreiniger, in verpakking van vier flessen van elk een liter, biedt een perfecte hygiëne-oplossing voor je huis. Deze krachtige reiniger verwijdert niet alleen vet en voedselresten, maar ook hardnekkig vuil. Met zijn driedubbele werking zorgt het product voor een zichtbare glans op alle oppervlakken. Daarnaast laat het een frisse, katoenachtige geur achter. Het is veilig voor gebruik op alle harde en afneembare oppervlakken, dus je kunt het gemakkelijk in je hele huis integreren.

 • Voordeel 1: De Dettol allesreiniger is een veelzijdig product dankzij de driedubbele werking. Het verwijdert niet alleen vuil, maar ook vet en voedselresten. Dat betekent dat je met dit product kunt genieten van een grondige schoonmaakbeurt.
 • Voordeel 2: Met het gebruik van de Dettol allesreiniger, bereik je meer dan enkel schoonmaken. Het product zorgt namelijk voor een zichtbare glans na gebruik, waardoor jouw oppervlakken er niet alleen schoon uitzien, maar ook nieuw en glanzend.
 • Voordeel 3: De Dettol allesreiniger komt met een frisse geur. Dus naast het zichtbaar schone en glanzende resultaat, zorgt deze allesreiniger voor een aangename geur in jouw ruimtes.
 • Voordeel 4: Met de ruime inhoud van 4 x 1 liter Dettol Power en Fresh Schoonmaakmiddel – Katoenfris heb je een langdurige voorraad. Dit betekent dat je voor geruime tijd voorzien bent in jouw schoonmaakbehoeftes.
 • Voordeel 5: Tot slot, is de Dettol allesreiniger veilig in gebruik. Het is geschikt voor alle harde en afneembare oppervlakken, waardoor je het product met een gerust hart op verschillende plekken in jouw huis of kantoor kunt gebruiken.
 • Nadeel 1: De allesreiniger van Dettol heeft een specifieke ‘Katoenfrisse’ geur. Als je persoonlijk niet van deze geur houdt, kan het gebruik van dit product onplezierig zijn.
 • Nadeel 2: Het product vermeldt dat het alle harde en afneembare oppervlakken schoonmaakt, wat beperkt kan zijn. Het kan niet gebruikt worden op stoffen of kwetsbare materialen wat mogelijk niet praktisch is voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 3: Hoewel Dettol’s Power en Fresh Schoonmaakmiddel in pakketten van 4 x 1 liter komt, kan dit als een te grote hoeveelheid worden ervaren voor huishoudens die niet zo vaak schoonmaken. Er is dan mogelijkheid van verspilling of overmatige opslag.
 • Nadeel 4: Het product belooft een zichtbare glans achter te laten, maar dat is niet altijd gewenst. Op sommige oppervlakken kan een overmatige glans er kunstmatig of onnatuurlijk uit zien.
 • Nadeel 5: Hoewel het product een driedubbele werking belooft – het verwijderen van vet, voedselresten en vuil, zijn er mogelijk hardnekkige soorten vuil of vlekken waarmee het mogelijk niet om kan gaan. Dit zou de efficiëntie van het product beperken.

Onze favoriet #8

Ecover Allesreiniger

Ecover Allesreiniger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Ecover allesreiniger is een krachtig, ecologisch reinigingsmiddel, speciaal door zijn vermogen om vet en hardnekkig vuil van alle harde, afwasbare oppervlakken te verwijderen, waardoor het een ideale tegel- en keukenreiniger is. Deze veganistische reiniger, gemaakt op basis van planten, is uiterst duurzaam met volledig afbreekbare ingrediënten. Zijn frisse geur van citroengras en gember laat een stralende reinheid achter na elke schoonmaakbeurt. Bovendien bespaart de navulcontainer, toegevoegd aan haar milieuvriendelijk charisma, 46% plastic ten opzichte van de standaard 750 ml flessen. Je krijgt dus een flinke 5 liter Ecover allesreiniger in een milieubewuste verpakking.

 • Voordeel 1: High-performance reinigingskracht – Met zijn sterke formule is de Ecover allesreiniger in staat om vet en hardnekkig vuil te verwijderen op alle harde, afwasbare oppervlakken. Het is ideaal voor gebruik als tegelreiniger of keukenreiniger.
 • Voordeel 2: Eco- en vegan friendly – Dit ecologische reinigingsmiddel is veganistisch, gebaseerd op planten. Bovendien zijn alle ingrediënten volledig afbreekbaar, wat de duurzaamheid van het product benadrukt.
 • Voordeel 3: Frisse geur – Het is niet alleen een effectieve reiniger, maar het laat ook een aangename frisse geur van citroengras en gember achter na het schoonmaken.
 • Voordeel 4: Zorg voor het milieu – Bij het ontwerpen van de verpakking hield Ecover rekening met het milieu. De navulcontainer voor dit product bespaart bij een vergelijkbaar volume 46% plastic in vergelijking met flessen van 750 ml.
 • Voordeel 5: Grote hoeveelheid – De Ecover allesreiniger wordt geleverd in een verpakking van 5 liter, wat betekent dat je voldoende hebt voor een groot aantal reinigingsbeurten. Hierdoor hoef je niet steeds opnieuw schoonmaakmiddel te kopen.
 • Nadeel 1: De Ecover allesreiniger is specifiek ontworpen om hardnekkig vet en vuil aan te pakken. Dit betekent echter niet dat het voor alle soorten vuil en vlekken even effectief is. Op minder hardnekkig vuil kan het minder goed presteren dan andere allesreinigers.
 • Nadeel 2: Ondanks dat de reiniger veganistisch is, kunnen sommige mensen allergisch zijn voor de plantaardige ingrediënten waarvan het is gemaakt. Het is altijd belangrijk om de ingrediëntenlijst te controleren voordat je een nieuw schoonmaakproduct gebruikt.
 • Nadeel 3: De Ecover allesreiniger bevat een specifieke geur van citroengras en gember. Dit kan voor sommige gebruikers te sterk of juist te subtiel zijn, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.
 • Nadeel 4: Bij het navullen van de container met Ecover allesreiniger wordt 46% plastic bespaard in vergelijking met flessen van 750ml. Dit betekent echter nog steeds dat er plastic gebruikt wordt in de verpakking, wat een negatieve impact kan hebben op het milieu.
 • Nadeel 5: Hoewel het product ecologisch is, bevat het nog steeds chemische verbindingen om de reinigende werking te waarborgen. Sommige gebruikers kunnen zich zorgen maken over de mogelijke blootstelling aan deze stoffen en kiezen voor een 100% natuurlijk alternatief.

Onze favoriet #9

Dettol Allesreiniger

Dettol Allesreiniger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Dettol Allesreiniger is een krachtig schoonmaakmiddel met driedubbele werking. Het verwijdert moeiteloos vet, voedselresten en vuil, en laat je huis hygiënisch schoon achter. Voor een complete en perfecte hygiëne kun je het gebruiken op verschillende oppervlakken zoals je bad, kraan, toiletbril, douchescherm, vloer, vuilnisemmer, gootsteen, fornuis en aanrecht. Na gebruik merk je direct het verschil dankzij de frisse geur en zichtbare glans.

 • Voordeel 1: De Dettol allesreiniger biedt een driedubbele werking die vet, voedselresten en vuil moeiteloos aanpakt. Dit maakt het een uiterst efficiënte schoonmaker voor jouw huishouden.
 • Voordeel 2: Deze allesreiniger laat een frisse geur achter, waardoor jouw huis na het schoonmaken niet alleen schoon aanvoelt, maar ook heerlijk ruikt.
 • Voordeel 3: De Dettol allesreiniger komt in een handige sprayvorm, wat het toepassen ervan op verschillende oppervlakken eenvoudig maakt. Dit betekent een perfecte hygiëne zonder al te veel moeite.
 • Voordeel 4: Deze allesreiniger is bijzonder krachtig en veelzijdig. Hij is geschikt voor gebruik op een breed scala aan oppervlakken in jouw huis: van bad en kraan tot toiletbril, douchescherm, vloer, vuilnisemmer, gootsteen, fornuis en aanrecht.
 • Voordeel 5: Ontworpen om meer te doen dan alleen schoonmaken, laat de Dettol allesreiniger ook een zichtbare glans achter. Dit kan jou helpen je huis er altijd op zijn best te laten uitzien.
 • Nadeel 1: Hoewel de Dettol Allesreiniger een krachtige reiniging belooft, maakt de productbeschrijving niet duidelijk of het ook geschikt is voor gevoeligere oppervlakken zoals hout of marmer. Met andere woorden, het product is mogelijk niet universeel bruikbaar.
 • Nadeel 2: De allesreiniger laat een frisse geur achter, maar het specificeert niet welke geur dit is. Als je gevoelig bent voor bepaalde geuren kan dit onaangenaam zijn.
 • Nadeel 3: De vermelding van een zichtbare glans die achterblijft, kan suggereren dat de Dettol Allesreiniger een resterend productresidu achterlaat. Dit kan ongewenst zijn voor sommigen die een volledig natuurlijke afwerking verkiezen.
 • Nadeel 4: Hoewel de Dettol Allesreiniger vet, voedselresten en vuil verwijdert, worden er geen specifieke kenmerken genoemd met betrekking tot bacteriën en virussen. Dit zou een tekortkoming kunnen zijn, vooral in een tijd waarin ontsmetting en hygiëne van het grootste belang zijn.
 • Nadeel 5: Tenslotte, hoewel deze allesreiniger drievoudige werking belooft, is er geen vermelding van hoe het product milieuvriendelijk is of niet. Dit kan een nadeel zijn voor de milieubewuste consument.

Onze favoriet #10

Blue Wonder Allesreiniger

Blue Wonder Allesreiniger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Blue Wonder Allesreiniger is een veelzijdige schoonmaakhulp, uitermate geschikt voor zowel je huis, auto als buitenruimte. Bijzonder gebruiksvriendelijk, deze formule gaat doortastend te werk tegen vuil en vlekken, maar is tegelijkertijd mild voor verschillende oppervlakken. Ideaal voor die snelle, hygiënische schoonmaakbeurt zonder naspoelen, te gebruiken in je keuken, badkamer, en op vloeren, tegels, ramen, deuren, houtwerk en zelfs speelgoed en vuilnisbakken. Maar het stopt niet daar – dit product is ook een effectieve vlekkenverwijderaar voor kleding en bekleding. Bovendien is het de perfecte ontvetter voor meubels, de garage, boten, caravans, buitenspeelgoed, en meer. Met Blue Wonder Allesreiniger heb je echt een multifunctioneel schoonmaakmiddel in handen.

 • Voordeel 1: De Allesreiniger van Blue Wonder is uitermate veelzijdig. Hij is geschikt voor gebruik in huis, auto en buitenruimte. Met andere woorden, je kunt het gebruiken om bijna alles schoon te maken!
 • Voordeel 2: Het product is zeer gebruiksvriendelijk en krachtig tegen vuil en vlekken, maar mild voor oppervlakken. Zo heb je een effectieve reiniging zonder je zorgen te maken over beschadiging aan je spullen.
 • Voordeel 3: Blue Wonder Allesreiniger is super hygiënisch en heeft een spoelingvrije functie. Daarom hoef je niet extra na te spoelen na het schoonmaken, wat je tijd bespaart.
 • Voordeel 4: Buiten het schoonmaken van harde oppervlakken, kan deze spray ook gebruikt worden als vlekkenverwijderaar voor kleding en bekleding. Dat is dus twee producten in één!
 • Voordeel 5: Niet alleen is deze reiniger geweldig voor binnenshuis, hij biedt ook uitstekende resultaten bij de reiniging van buitenspeelgoed, schommels, tafels en meer. Zo houd je de hele omgeving, zowel binnen als buiten, mooi schoon.
 • Nadeel 1: Hoewel de Blue Wonder Allesreiniger veelzijdig is, kan het vele gebruik ervan leiden tot snelle uitputting van het product, resulterend in regelmatig opnieuw aanschaffen.
 • Nadeel 2: De algemene aard van de reiniger kan hem minder effectief maken tegen bepaalde soorten hardnekkige vlekken in vergelijking met gespecialiseerde reinigingsproducten.
 • Nadeel 3: Hoewel het product mild is voor oppervlakken, wordt er niet gespecificeerd of het veilig is voor alle materialen, zoals delicate stoffen- of hooggepolijste oppervlakken.
 • Nadeel 4: Het productbeschrijving legt niet uit of Blue Wonder Allesreiniger eco-vriendelijk is, wat een punt van zorg kan zijn als je geïnteresseerd bent in milieuvriendelijke producten.
 • Nadeel 5: Er is geen vermelding van of Blue Wonder Allesreiniger geurloos is, wat een probleem kan zijn voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde geuren of allergieën hebben.

Na grondig onderzoek en het uitvoeren van diverse tests, is het duidelijk dat de wereld van allesreinigers zeer gevarieerd en bruisend is. Er zijn talloze geweldige producten verkrijgbaar die elk hun eigen unieke voordelen bieden. Maar uiteindelijk is de beste allesreiniger degene die het beste bij jouw noden en wensen past. Of je nu op zoek bent naar een product met een natuurlijke formule, een allesreiniger met een specifieke geur, of een die de zwaarste vlekken kan aanpakken, er is altijd wel een product dat aan jouw criteria voldoet. Dus kijk nog eens naar onze lijst van de 10 beste producten, en kies de allesreiniger die het beste werkt voor jou!

Inhoudsopgave