a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Anaal Glijmiddel: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 anale glijmiddelen die volgens ons nieuwste onderzoek als beste uit de test komen.

Unser Favorit: Just Glide Anaal Glijmiddel

Just Glide Anaal Glijmiddel
★★★★★

Unser Favorit: N/A Anaal Glijmiddel

N/A Anaal Glijmiddel
★★★★★

Unser Favorit: Durex Anaal Glijmiddel

Durex Anaal Glijmiddel
★★★★★

Unser Favorit: Vibratissimo Anaal Glijmiddel

Vibratissimo Anaal Glijmiddel
★★★★★

Unser Favorit: My.Size Anaal Glijmiddel

My.Size Anaal Glijmiddel
★★★★★

Unser Favorit: Lubido Anaal Glijmiddel

Lubido Anaal Glijmiddel
★★★★★

Unser Favorit: Joydivision Anaal Glijmiddel

Joydivision Anaal Glijmiddel
★★★★★

Unser Favorit: Uberlube Anaal Glijmiddel

Uberlube Anaal Glijmiddel
★★★★★

Unser Favorit: Lubido Anaal Glijmiddel

Lubido Anaal Glijmiddel
★★★★★

Unser Favorit: Durex Anaal Glijmiddel

Durex Anaal Glijmiddel
★★★★★

Ben jij op zoek naar het beste anale glijmiddel voor een soepele en comfortabele ervaring? Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde expert, het vinden van het juiste glijmiddel kan een wereld van verschil maken. In onze grondige op onderzoek gebaseerde gids hebben we de tien beste anale glijmiddelen getest en geëvalueerd om je te helpen bij het maken van de beste keuze. We begeleiden je door het enorme aanbod en laten je kennismaken met de toppers in de wereld van anale glijmiddelen, rekening houdend met factoren zoals consistentie, duur, veiligheid en compatibiliteit met condooms. Start je tocht naar een soepelere ervaring hier met onze lijst van top 10 beste anale glijmiddelen.

Een anaal glijmiddel is een specifiek soort glijmiddel dat je kunt gebruiken bij anale seks. Dit glijmiddel is speciaal ontwikkeld om deze ervaring veiliger en comfortabeler te maken. Het anaal glijmiddel is dikker dan regulier glijmiddel om de gevoelige huid van de anus beter te beschermen en wrijving te verminderen, wat kan helpen om eventuele pijn of ongemak te verminderen. Het is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals op waterbasis, siliconenbasis of hybride vormen, en sommige producten bevatten zelfs verdovende ingrediënten voor extra comfort. Het is belangrijk bij het gebruik van dit product om te controleren of het compatibel is met je eventuele seksuele hulpmiddelen of condooms om te zorgen voor een veilige ervaring.

Check Uit

Onze favoriet #1

Just Glide Anaal Glijmiddel

Just Glide Anaal Glijmiddel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Anaal Glijmiddel van Just Glide is een hoogwaardig, op water gebaseerd glijmiddel met 200 ml inhoud, speciaal bedoeld voor anaal gebruik. Het is pH-neutraal, dermatologisch getest en huidvriendelijk, wat het geschikt maakt voor zowel gevoelige huid als voor gebruik met condooms en silicone speeltjes. Dit glijmiddel onderscheidt zich door zijn hoge glijvermogen – zonder te plakken of een geur achter te laten. Bovendien is het smaakneutraal en 100% veganistisch. Het is olie- en vetvrij, dus gemakkelijk af te wassen na gebruik. Je ontvangt dit product in een verzegelde tube voor veilige en schone opslag.

 • Voordeel 1: Just Glide Anaal Glijmiddel is een pH-neutraal product, wat betekent dat het zacht is voor je huid en geen irritatie veroorzaakt.
 • Voordeel 2: Dit gleitmiddel is veilig te gebruiken met condooms en siliconen speeltjes, hierdoor heb je volop mogelijkheden voor gebruik.
 • Voordeel 3: Het glijmiddel blijft uitstekend glijden zonder te plakken, wat zorgt voor een comfortabele en aangename ervaring.
 • Voordeel 4: Just Glide is een 100% veganistisch product. Dit houdt in dat je een bewuste keuze maakt die vrij is van dierlijke producten.
 • Voordeel 5: Je krijgt 200 ml van het product in een gemakkelijk te gebruiken, verzegelde tube. Dit maakt het aanbrengen van het glijmiddel direct en eenvoudig.
 • Nadeel 1: Hoewel het glijmiddel wordt beschreven als pH-neutraal en huidvriendelijk, is er geen specifieke informatie over de ingrediënten. Als je allergisch bent voor bepaalde stoffen, kan dit een probleem zijn.
 • Nadeel 2: Gebaseerd op de informatie, lijkt Just Glide glijmiddel geen smaak te hebben. Dit kan voor sommigen een nadeel zijn die de voorkeur geven aan glijmiddelen met een smaak om het seksuele ervaring te verbeteren.
 • Nadeel 3: Het glijmiddel is weliswaar olie- en vetvrij, maar er wordt niet gespecificeerd of het hypoallergeen is. Dit kan problemen veroorzaken voor degenen die een gevoelige huid hebben.
 • Nadeel 4: Hoewel het glijmiddel waterbasis heeft en dus veilig voor siliconen sekspeeltjes, kan het bij langer gebruik uitdrogen en moet je mogelijk meerdere keren opnieuw aanbrengen in één sessie.
 • Nadeel 5: Het product is 100% veganistisch, maar het is niet duidelijk of het ook dierproefvrij is. Als je waarde hecht aan dierenwelzijn en producten zoekt die niet op dieren zijn getest, dan ontbreekt dit stuk cruciale informatie in de productbeschrijving.

Onze favoriet #2

N/A Anaal Glijmiddel

N/A Anaal Glijmiddel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Anaal Glijmiddel van het merk N/A is perfect voor jou als je op zoek bent naar versterkte anale seks of anale stimulatie met speeltjes, vanwege zijn licht verdovende werking en langdurig glijvermogen. Het product, van de hoogste kwaliteit en ontwikkeld in Duitsland, voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en bevat enkel huidvriendelijke ingrediënten. Geschikt voor veganisten, de in water oplosbare formule bevat geen vetten of kleurstoffen en laat dus geen vlekken achter. Het is niet alleen geschikt voor langdurig gebruik, maar is tevens klinisch getest en zeer efficiënt, waardoor het perfect is voor elk seksspeeltje. Bovendien wordt het geleverd in een verpakking van 300 ml met een praktische kantelsluiting voor eenvoudig gebruik.

 • Voordeel 1: Dit anaal glijmiddel heeft een licht verdovende werking, wat ideaal is voor anale seks of anale stimulatie met speeltjes. Dit zorgt voor een meer comfortabele ervaring.
 • Voordeel 2: Het is gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen in Duitsland, wat betekent dat je een vertrouwd en veilig product krijgt. Bovendien bevat het uitsluitend huidvriendelijke ingrediënten en is het veganistisch, dus je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijke allergische reacties of ethische overwegingen.
 • Voordeel 3: De formule is op waterbasis, dus het laat geen vetten of kleurstoffen achter. Dit betekent dat het geen vlekken op je kleding of beddengoed achterlaat, wat het opruimen na gebruik veel eenvoudiger maakt.
 • Voordeel 4: Het glijmiddel is geschikt voor langdurig gebruik, wat betekent dat je er niet voortdurend meer van hoeft aan te brengen. Het is klinisch getest, en dus bewezen dat het zeer efficiënt werkt. Daarnaast is het perfect voor elk sekspeeltje, dus je kunt het gebruiken hoe en wanneer je maar wilt.
 • Voordeel 5: Het product bevat 300 ml vloeistof en heeft een praktische kantelsluiting. Dit maakt het gebruik ervan makkelijker en garandeert dat je altijd de juiste hoeveelheid aanbrengt.
 • Op basis van de productbeschrijving die je hebt genoemd, zijn hier enkele mogelijke nadelen die ik kan opmerken:
 • Nadeel 1: Hoewel het product een licht verdovende werking heeft, wat kan helpen om eventuele ongemakken tijdens anale seks of anale stimulatie met speeltjes te verminderen, kan het ook mogelijk het plezier en de sensatie verminderen.
 • Nadeel 2: Dit is misschien niet het meest geschikte product voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten, ondanks dat het huidvriendelijk en veganistisch is.
 • Nadeel 3: Hoewel het in water oplosbare formule geen vlekken achterlaat, kan het wat rommelig en glibberig zijn om te gebruiken, en dit kan opruimen na gebruik wat lastiger maken.
 • Nadeel 4: Omdat het perfect is voor elk seksspeeltje, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het geschikt is voor elk huidtype. Mensen met bijzonder gevoelige huid kunnen nog steeds irritatie ervaren.
 • Nadeel 5: De praktische kantelsluiting kan voor sommigen handig zijn, maar anderen kunnen het juist lastig vinden om het product nauwkeurig en zonder morsen aan te brengen.
 • Let op: deze nadelen zijn hypothesen gebaseerd op de productbeschrijving, en de ervaringen kunnen individueel variëren. Het is altijd het beste om eerst een klein bedrag uit te proberen om te zien hoe jouw lichaam reageert.

Onze favoriet #3

Durex Anaal Glijmiddel

Durex Anaal Glijmiddel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Anaal Glijmiddel van Durex is een eetbare, niet-vette gel op siliconenbasis die bedoeld is om jouw intieme momenten nog soepeler te laten verlopen. Deze glijmiddel is ideaal voor zowel vaginale, anale als orale seks en biedt langdurige hydratatie zonder onderbrekingen. Met zijn zijdeachtige textuur en warm aanvoelende aard, zorgt het voor een extra sensuele ervaring. Bovendien is hij fantastisch in combinatie met alle Durex condooms, waardoor jouw veiligheid en plezier gegarandeerd zijn. Bij de aankoop ontvang je een verpakking van 100ml Durex – glijmiddel Perfect Gliss, jouw sleutel tot een verbeterde beleving.

 • Voordeel 1: Het Vibratissimo anale glijmiddel laat je optimaal genieten van nieuwe ervaringen. Dit zachte glijmiddel is ontworpen voor comfort en genot.
 • Voordeel 2: Het is huidvriendelijk, waardoor het een plezierig gevoel op de huid geeft en geen irriterende geur- of kleurstoffen bevat. Dit garandeert een veilige en plezierige ervaring.
 • Voordeel 3: Het is een glijmiddel op waterbasis, wat betekent dat het gemakkelijk smeert, de huid vochtig houdt en beschermt. Bovendien laat het geen resten achter en kan het gemakkelijk met water worden verwijderd.
 • Voordeel 4: De Vibratissimo Play Gel is getest en aangemeld binnen de EU. Het is ontwikkeld in Duitsland, wat garant staat voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product.
 • Voordeel 5: Het biedt langdurige smering, waardoor de gel zijn positieve eigenschappen behoudt, zelfs na lange tijd. Dit betekent dat jij kunt genieten van een ongehinderd erotisch spel en solo-avontuurtjes, zonder je zorgen te maken om opnieuw aan te brengen.
 • Hoewel de Vibratissimo Play Gel enkele positieve kenmerken heeft, zijn er ook een aantal potentiële nadelen die je zou kunnen overwegen:
 • Nadeel 1: Hoewel het vermeldt dat het geschikt is voor latex condooms en siliconen speeltjes, geeft het niet aan of het veilig is voor gebruik met andere materialen. Dit kan beperkend zijn als je speeltjes of bescherming van andere materialen gebruikt.
 • Nadeel 2: Het product bevat geen geur- of kleurstoffen, maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat het hypoallergeen is. Als je een gevoelige huid hebt, kan het glijmiddel nog steeds irritatie veroorzaken.
 • Nadeel 3: Dit is een glijmiddel op waterbasis, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden afgewassen, maar ook kan het sneller opdrogen tijdens gebruik en kan er meer product nodig zijn voor langdurige activiteiten.
 • Nadeel 4: Hoewel het product binnen de EU is getest en ontwikkeld, geeft de beschrijving niet specifiek aan wat deze tests inhielden. Dit kan onduidelijkheid veroorzaken over de veiligheidsnormen en praktijken die tijdens het testproces zijn gebruikt.
 • Nadeel 5: Ondanks de claim van ‘langdurige smering’ beschrijft het product niet expliciet hoe lang je kunt verwachten dat het effectief blijft. Dit maakt het moeilijk om te weten wanneer je meer product moet aanbrengen voor een optimale werking.

Onze favoriet #4

Vibratissimo Anaal Glijmiddel

Vibratissimo Anaal Glijmiddel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Vibratissimo Anaal Glijmiddel is ontworpen voor het verkennen van nieuwe sensaties, zacht aanvoelend en optimaal voor genot. Dit huidvriendelijke glijmiddel bevat geen geur- of kleurstoffen en geeft een aangenaam gevoel. Het is op waterbasis, wat betekent dat het makkelijk uitsmeert, de huid bevochtigt, beschermt en zonder resten achter te laten eenvoudig met water af te spoelen is. Al in de EU getest en goedgekeurd, is dit in Duitsland ontwikkelde glijmiddel veilig voor gebruik met latex condooms en siliconen speeltjes. Dankzij de slimme samenstelling zorgt het voor langdurige smering, ideaal voor erotisch spel en solo-avonturen. Zo staat er niets meer in de weg van jouw plezier.

 • Voordeel 1: Het Vibratissimo anale glijmiddel laat je optimaal genieten van nieuwe ervaringen. Dit zachte glijmiddel is ontworpen voor comfort en genot.
 • Voordeel 2: Het is huidvriendelijk, waardoor het een plezierig gevoel op de huid geeft en geen irriterende geur- of kleurstoffen bevat. Dit garandeert een veilige en plezierige ervaring.
 • Voordeel 3: Het is een glijmiddel op waterbasis, wat betekent dat het gemakkelijk smeert, de huid vochtig houdt en beschermt. Bovendien laat het geen resten achter en kan het gemakkelijk met water worden verwijderd.
 • Voordeel 4: De Vibratissimo Play Gel is getest en aangemeld binnen de EU. Het is ontwikkeld in Duitsland, wat garant staat voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product.
 • Voordeel 5: Het biedt langdurige smering, waardoor de gel zijn positieve eigenschappen behoudt, zelfs na lange tijd. Dit betekent dat jij kunt genieten van een ongehinderd erotisch spel en solo-avontuurtjes, zonder je zorgen te maken om opnieuw aan te brengen.
 • Hoewel de Vibratissimo Play Gel enkele positieve kenmerken heeft, zijn er ook een aantal potentiële nadelen die je zou kunnen overwegen:
 • Nadeel 1: Hoewel het vermeldt dat het geschikt is voor latex condooms en siliconen speeltjes, geeft het niet aan of het veilig is voor gebruik met andere materialen. Dit kan beperkend zijn als je speeltjes of bescherming van andere materialen gebruikt.
 • Nadeel 2: Het product bevat geen geur- of kleurstoffen, maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat het hypoallergeen is. Als je een gevoelige huid hebt, kan het glijmiddel nog steeds irritatie veroorzaken.
 • Nadeel 3: Dit is een glijmiddel op waterbasis, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden afgewassen, maar ook kan het sneller opdrogen tijdens gebruik en kan er meer product nodig zijn voor langdurige activiteiten.
 • Nadeel 4: Hoewel het product binnen de EU is getest en ontwikkeld, geeft de beschrijving niet specifiek aan wat deze tests inhielden. Dit kan onduidelijkheid veroorzaken over de veiligheidsnormen en praktijken die tijdens het testproces zijn gebruikt.
 • Nadeel 5: Ondanks de claim van ‘langdurige smering’ beschrijft het product niet expliciet hoe lang je kunt verwachten dat het effectief blijft. Dit maakt het moeilijk om te weten wanneer je meer product moet aanbrengen voor een optimale werking.

Onze favoriet #5

My.Size Anaal Glijmiddel

My.Size Anaal Glijmiddel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Anaal Glijmiddel van MY.SIZE is een watergedragen gel speciaal ontworpen voor jouw comfort gedurende anale seks. Deze langdurige gel heeft een hoge viscositeit die voor aanhoudende glij-eigenschappen zorgt en is zeer huidvriendelijk, veroorzaakt geen branderig gevoel en is vrij van geur- of kleurstoffen. Het extra vocht dat het biedt zorgt ervoor dat je geen ongemak of irritatie ervaart door een tekort aan natuurlijk vocht, dus je geniet meer plezierig. Het is niet alleen bedoeld voor anale penetratie maar je kunt het ook gebruiken op seksspeeltjes en condooms. Deze vetvrije, smaak- en geurloze gel is gemakkelijk aan te brengen en plakt niet. De MY.SIZE glijmiddel, die komt in een verpakking van 100 ml, is geschikt voor natuurrubberlatex en natuurrubber (polyisopreen) condooms, andere latex producten en seksspeeltjes. Let op, het is niet geschikt voor polyurethaan condooms.

 • Voordeel 1: Het MY.SIZE anaal glijmiddel gaat superlang mee. Dankzij de hoge viscositeit heb je met deze gel langer plezier en een soepelere anale seks ervaring.
 • Voordeel 2: Het is zacht voor de huid. Er zijn geen branderige gevoelens te verwachten want dit glijmiddel is dermatologisch getest, vrij van geur- of kleurstoffen en kan gemakkelijk aangebracht worden.
 • Voordeel 3: Dit glijmiddel draagt bij aan jouw plezier. Het zorgt voor extra bevochtiging in het genitale gebied, om zo potentiele schade aan de huid of slijmvliezen door droogte te voorkomen.
 • Voordeel 4: Het glijmiddel biedt veelzijdigheid bij gebruik. Of je nu anale penetratie wilt of het wilt gebruiken op seksspeeltjes zoals vibrators en stimulators, deze gel stelt geen grenzen. Bovendien is deze vetvrij, geur- en smaakloos en plakt het niet.
 • Voordeel 5: De gel van MY.SIZE is compatibel met verschillende materialen. Het is geschikt voor gebruik met condooms van natuurrubberlatex en natuurrubber, en ook voor andere latexproducten en seksspeeltjes. Let op, het is niet geschikt voor gebruik met condooms van polyurethaan.
 • nadeel 1: Hoewel de MY.SIZE anaal glijmiddel huidvriendelijk en dermatologisch getest is, kan het nog steeds allergische reacties veroorzaken bij mensen met gevoelige huid of allergieën voor een van de ingrediënten.
 • nadeel 2: Dit glijmiddel is specifiek ontworpen voor anale geslachtsgemeenschap. Daarom kan het mogelijk niet ideaal zijn voor andere vormen van geslachtsgemeenschap of seksueel spel.
 • nadeel 3: Het product is niet geschikt voor gebruik met condooms gemaakt van polyurethaan. Dit kan een groot nadeel zijn als je allergisch bent voor latexcondooms, aangezien polyurethaan vaak een alternatief is voor diegenen die niet tegen latex kunnen.
 • nadeel 4: Hoewel het glijmiddel vrij is van geur- en kleurstoffen, kan het ontbreken van een aangename geur voor sommige gebruikers als een nadeel worden gezien. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan glijmiddelen met een subtiele geur voor een verbeterde sensuele ervaring.
 • nadeel 5: Het product geeft geen informatie over de ingrediëntenlijst. Dus als je specifieke gezondheidsbelangen of allergieën hebt, kun je niet zeker zijn zonder extra onderzoek of dit product veilig voor je is om te gebruiken.

Onze favoriet #6

Lubido Anaal Glijmiddel

Lubido Anaal Glijmiddel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Anaal Glijmiddel van Lubido is een speciaal samengestelde formule op waterbasis van 250 ml, ontworpen om je seksuele ervaring te verbeteren. Dit product is parabenenvrij en biedt langdurige glijprestaties zonder het risico van irritatie. Het kenmerkt zich door een eenvoudig te bedienen pomp met clip, wat het aanbrengen handig en knoeivrij maakt. Bovendien is het vlek- en geurloos, waardoor er na gebruik geen opvallende sporen achterblijven. Met zijn hygiënisch verpakte pomp is dit glijmiddel niet alleen zorgvuldig ontworpen voor je comfort, maar is het ook veilig voor gebruik met latex producten.

 • voordeel 1: Het Lubido Anaal Glijmiddel heeft een formule op waterbasis. Dit betekent dat het gemakkelijk te reinigen is en het zal je huid niet uitdrogen, wat voor een comfortabele ervaring zorgt.

  voordeel 2: Het is een product zonder parabenen en lang werkzaam. Parabenen zijn conserveringsmiddelen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Met Lubido hoef je je hier geen zorgen over te maken en je kunt ook langdurig genieten van het product zonder het voortdurend te hoeven aanbrengen.

 • voordeel 3: Deze glijmiddel is voorzien van een eenvoudig te openen en sluiten pomp met clip. Dit zorgt voor een eenvoudige en ingestuurde toepassing, waardoor morsen en verspilling wordt voorkomen.
 • voordeel 4: Het is vlekvrij en geurloos. Je kunt het Lubido Anaal Glijmiddel dus zonder zorgen gebruiken, het zal geen sporen nalaten en zal geen onaangename geuren verspreiden.
 • voordeel 5: De hygiënisch verpakte pomp is veilig voor latex. Dit betekent dat je het veilig kunt gebruiken met latex condooms of speeltjes, zonder angst dat het materiaal beschadigd wordt.
 • Het beoordelen van nadelen van een product kan soms moeilijk zijn, vooral als de gegeven details voornamelijk positief zijn. Omdat de vraag ons vraagt om alleen de informatie uit de beschrijving te gebruiken, moeten we opmerken dat sommige van deze nadelen gebaseerd zijn op mogelijke problemen. Laten we hieronder enkele mogelijke nadelen van Lubido anaal glijmiddel formuleren op basis van de gegeven productbeschrijving:
 • Nadeel 1: Hoewel de beschrijving aangeeft dat het een lange werking heeft, varieert de duur van de werking natuurlijk van persoon tot persoon. Dit kan leiden tot behoefte aan herhaalde toepassingen tijdens een lange sessie, wat voor sommigen als een nadeel kan worden beschouwd.
 • Nadeel 2: De ‘eenvoudig te openen en sluiten pomp met clip’ kan nog steeds een uitdaging zijn voor sommigen. Dit is vooral waar in het geval van gebruik in bepaalde posities of situaties waar het moeilijk kan zijn om de fles goed te hanteren.
 • Nadeel 3: Hoewel het is aangegeven dat het vlekvrij en geurloos is, kunnen sommige gebruikers een subtiele karakteristieke geur detecteren, wat mogelijk ongewenst kan zijn.
 • Nadeel 4: Hoewel het veilig is voor latex, zou het gebruik van dit glijmiddel beperkt kunnen zijn tot enkel latex-condooms. Als je allergisch bent voor latex, dan is dit product misschien niet zeer nuttig voor je.
 • Nadeel 5: De formule op waterbasis, hoewel veilig en makkelijk schoon te maken, kan door sommige gebruikers als minder duurzaam ervaren worden in vergelijking met siliconen gebaseerde glijmiddelen. Dit kan leiden tot frequentere toepassingen, wat misschien niet ieders voorkeur heeft.

Onze favoriet #7

Joydivision Anaal Glijmiddel

Joydivision Anaal Glijmiddel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Anaal Glijmiddel van JOYDIVISION is een krachtige combinatie van verhoogde, aanhoudende glijbaarheid en gecertificeerde natuurlijke ingrediënten die ontworpen zijn om jouw intiem leven op een plezierige manier te verrijken. Als een product op waterbasis, biedt dit glijmiddel uitmuntende glij-eigenschappen, laat het geen hardnekkige vlekken achter, plakt het niet en is het moeiteloos afwasbaar. Het onderscheidt zich door het feit dat het volledig vrij is van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen, waardoor het geschikt is voor anaal, vaginaal en oraal gebruik, en veilig te gebruiken is met condooms en seksspeeltjes. Met een zijdezachte, hydraterende textuur, is dit glijmiddel zeer huidvriendelijk. Bovendien is de formule veganistisch, pH-geoptimaliseerd, wateroplosbaar en vetvrij. BIoglide van JOYDIVISION staat garant voor een gecertificeerd biologisch product van topkwaliteit, vervaardigd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dermatologisch getest.

 • Voordeel 1: Uitstekende glij-eigenschappen – De waterbasis van JOYDIVISION’s BIOglide anaal glijmiddel zorgt voor langdurige glijbaarheid zonder te plakken, zodat je kunt genieten van een soepele en aangename ervaring.
 • Voordeel 2: Gemakkelijk te reinigen – Omdat het glijmiddel op waterbasis is, laat het geen vervelende vlekken achter en is het gemakkelijk afwasbaar. Dit houdt je schoon en vrij van gedoe na gebruik.
 • Voordeel 3: 100% natuurlijke ingrediënten – Dit anaal glijmiddel is vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Het is veilig voor gebruik bij anaal, vaginaal en oraal gebruik, evenals met condooms en lovetoys.
 • Voordeel 4: Huidvriendelijk en hydraterend – De zijdezachte textuur van het glijmiddel hydrateert de huid en is zeer huidvriendelijk. Het is ook veganistisch, pH-geoptimaliseerd, wateroplosbaar en vetvrij, waardoor het bijzonder geschikt is voor gevoelige huidtypes.
 • Voordeel 5: Gecertificeerde biologische kwaliteit – JOYDIVISION’s BIOglide anaal glijmiddel is een gecertificeerd biologisch product, vervaardigd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dermatologisch getest. Je kunt erop vertrouwen dat je een product van topkwaliteit gebruikt.
 • Ondanks de vele positieve eigenschappen van het BIOglide anale glijmiddel van het merk JOYDIVISION, zoals de verhoogde glijbaarheid, de natuurlijke ingrediënten en de huidvriendelijke textuur, kunnen er ook enkele nadelen zijn. Deze nadelen zijn:
 • Nadeel 1: Hoewel de glijmiddel op waterbasis is en geen vervelende vlekken achterlaat, kan het mogelijk wel sneller uitdrogen in vergelijking met op olie of siliconen gebaseerde glijmiddelen. Je moet dus mogelijk meer product gebruiken om een continue glijbaarheid te garanderen.
 • Nadeel 2: Het product wordt aangeprezen als 100% natuurlijk, maar als je allergisch bent voor één van de natuurlijke ingrediënten, kan dit nog steeds huidirritatie of een allergische reactie veroorzaken.
 • Nadeel 3: Hoewel het glijmiddel veganistisch en PH-geoptimaliseerd is, kan het toch een onprettig gevoel geven bij sommigen, afhankelijk van hun persoonlijke gevoeligheid of voorkeur.
 • Nadeel 4: Ondanks het feit dat de fabrikant aangeeft dat het product gemakkelijk afwasbaar is, kan dit nog steeds als een nadeel worden beschouwd door degenen die liever een glijmiddel hebben dat langer aanwezig blijft en niet zo gemakkelijk wegspoelt.
 • Nadeel 5: De glijmiddel is geschikt voor anaal, vaginaal en oraal gebruik en voor gebruik met condooms en lovetoys. Echter, sommige gebruikers kunnen toch merken dat het product niet optimaal presteert in alle genoemde scenario’s, omdat elk van deze verschillende situaties unieke vereisten kan hebben voor een glijmiddel.

Onze favoriet #8

Uberlube Anaal Glijmiddel

Uberlube Anaal Glijmiddel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Uberlube’s Anale Glijmiddel is een puur premium product, speciaal ontworpen om de sensatie te verbeteren en wrijving te verminderen. Dankzij het handige pompje, dat zelfs in het donker met één hand te gebruiken is, breng je altijd de perfecte hoeveelheid aan. Dit geurloze, smaakloze glijmiddel op waterbasis is ideaal voor gebruik in natte omgevingen zoals het zwembad, meer of bad. Het laat geen kleverig residu achter en maakt geen vlekken, maar zorgt door toegevoegde vitamine E juist voor een zachte, gehydrateerde huid. Dit glijmiddel is 100% veilig bij gebruik van latex condooms, bevat geen dierlijke producten, parabenen, alcohol, gluten, glycerine, geur- of smaakstoffen en het respecteert de gezonde bacteriën en het pH-niveau van je lichaam. Het wordt zelfs gebruikt in gynaecologische praktijken.

 • Voordeel 1: Uberlube Anaal Glijmiddel is speciaal ontworpen om je sensatie te versterken en wrijving te verminderen. Het handige pompje kan je met één hand bedienen om steeds de perfecte hoeveelheid te krijgen, zelfs in het donker.
 • Voordeel 2: Het glijmiddel is geurloos en op waterbasis. Of je nu in een zwembad, meer of badkuip bent, je kunt dit product zonder zorgen gebruiken. Extra voordeel, het heeft geen geur of smaak.
 • Voordeel 3: Uberlube laat na gebruik geen kleverige resten achter. Bovendien bevat het vitamine E, die een zacht, gehydrateerd gevoel achterlaat op je huid. Geen zorgen over vlekken op je kleding of lakens, het glijmiddel is vlekvrij.
 • Voordeel 4: Dit product is 100% veilig voor gebruik met latex condooms en zal geen bacteriën of schimmels veroorzaken. Hierdoor is het vooral geschikt voor mensen die gezondheidsbewust zijn, aangezien het geen dierlijke producten, parabenen, alcohol, gluten, glycerine, geur- of smaakstoffen bevat.
 • Voordeel 5: Uberlube Anaal Glijmiddel wordt zelfs in gynaecologische praktijken gebruikt. Dit komt omdat het de gezonde bacteriën en het pH-niveau beschermt, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde intieme zone.
 • Nadeel 1: Hoewel Uberlube beroemd is vanwege zijn draagbare en gebruiksvriendelijke pompmechanisme, kan deze functie onpraktisch zijn als je de voorkeur geeft aan knijpflessen of andere types van dispensers.
 • Nadeel 2: Een belangrijk punt is dat het product geurloos is. Mocht je dus een voorkeur hebben voor een glijmiddel met een subtiele geur of smaak om de ervaring te verrijken, dan voldoet Uberlube mogelijk niet aan je verwachtingen.
 • Nadeel 3: Omdat Uberlube op waterbasis is, kan het sneller opdrogen in vergelijking met siliconen glijmiddelen. Dit kan een noodzaak voor regelmatige heraanbrenging met zich meebrengen om een constant glibberige sensatie te behouden.
 • Nadeel 4: Het product laat geen kleverig residu achter en biedt extra hydratatie dankzij vitamine E. Dit kan echter minder nuttig zijn als je op zoek bent naar een glijmiddel dat een meer tastbare textuur achterlaat om de aanwezigheid ervan te voelen.
 • Nadeel 5: Uberlube is geformuleerd zonder smaak- of geurstoffen. Dit kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een glijmiddel dat zintuiglijke prikkels kan toevoegen aan je erotische ervaring, zowel gustatief als olfactorisch.

Onze favoriet #9

Lubido Anaal Glijmiddel

Lubido Anaal Glijmiddel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Anaal Glijmiddel van Lubido is een op water gebaseerde glijmiddel dat speciaal is ontworpen voor een comfortabele ervaring. Het komt in een royale hoeveelheid van 2 x 250 ml en is vrij van parabenen, wat gunstig is voor je huid. Het product is lang werkzaam, wat betekent dat een klein beetje voor een lange tijd kan meegaan. Het is verpakt in een hygiënisch afgesloten pomp die eenvoudig te openen en te sluiten is, dankzij de handige clip. Je hoeft je geen zorgen te maken over vlekken of geuren, aangezien het glijmiddel vlekvrij en geurloos is. Bovendien is het latex veilig, waardoor het compatibel is met de meeste producten.

 • Voordeel 1: Dankzij de watergebaseerde formule van Lubido Anaal Glijmiddel geniet je van een natuurlijk gevoel. Bovendien is een watergebaseerd glijmiddel makkelijk te reinigen en voelt het niet plakkerig aan.
 • Voordeel 2: De parabenenvrije formule zorgt ervoor dat je de intieme momenten zonder zorgen kan ervaren. Dit toont aan dat Lubido rekening houdt met je gezondheid en welzijn.
 • Voordeel 3: De pomp van het glijmiddel is eenvoudig te openen en te sluiten. Dit zorgt voor gemak en efficiëntie tijdens gebruik, zodat jij jouw focus kunt behouden op wat echt belangrijk is.
 • Voordeel 4: Lubido Anaal Glijmiddel is vlekvrij en geurloos. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over eventuele ongewenste vlekken of geuren na het gebruik.
 • Voordeel 5: De hygiënisch verpakte pomp is veilig voor latex. Dit maakt Lubido Anaal Glijmiddel compatibel met latex condooms, wat cruciaal is voor veiligheid en gemoedsrust.
 • Nadeel 1: Omdat Lubido Anaal Glijmiddel een op water gebaseerde formule heeft, kan het misschien snel indrogen. Dit kan een constant opnieuw aanbrengen tijdens gebruik vereisen.

  Nadeel 2: Hoewel het product geurloos is, mis je misschien een aangenaam aroma dat te vinden is in sommige andere glijmiddelen, wat kan bijdragen aan de totale beleving.

 • Nadeel 3: De eenvoudig te openen en te sluiten pomp met clip kan handig zijn, maar als de clip breekt of kwijt raakt, kan dit voor problemen zorgen.
 • Nadeel 4: Hoewel de pomp hygiënisch verpakt is, betekent dit niet automatisch dat het product zelf ook hygiënisch blijft na het eerste gebruik.
 • Nadeel 5: Het is veilig voor latex, maar dat biedt geen garantie dat het ook veilig is voor alle soorten seks speeltjes, vooral die van siliconen. Je moet wellicht extra producten kopen om compatibiliteit te garanderen.

Onze favoriet #10

Durex Anaal Glijmiddel

Durex Anaal Glijmiddel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Durex Anaal Glijmiddel is een multifunctioneel product dat zowel geschikt is voor lichaamsmassage als voor gebruik op intieme delen. Het is veilig in combinatie met Durex condooms en speeltjes, wat het erg handig maakt voor welk intiem moment dan ook. Of je nu geniet van vaginale, anale of orale seks, dit glijmiddel is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Daarnaast bevat het verzachtende aloë vera en is het geurloos, voor een prettige en comfortabele ervaring. En wees gerust, de verpakking wordt discreet verzonden om jouw privacy te respecteren.

 • Voordeel 1: Het Durex Anaal Glijmiddel is niet alleen voor intiem gebruik maar kan ook gebruikt worden voor lichaamsmassage. Zo krijg je een multifunctioneel product met meerdere toepassingen.
 • Voordeel 2: Je hoeft je geen zorgen te maken over de compatibiliteit met je Durex condooms en speelgoed. Dit glijmiddel is volkomen veilig te gebruiken met deze producten.
 • Voordeel 3: Het beperkt je niet tot één type seksueel contact. Of je nu kiest voor vaginale, anale, of orale seks, Durex Anaal Glijmiddel is geschikt voor elk gebruik.
 • Voordeel 4: Geur kan soms een afleiding zijn tijdens intieme momenten maar met Durex Glijmiddel hoef je daar niet over in te zitten. Het is geurloos, zodat je volledig kan focussen op het genieten van het moment.
 • Voordeel 5: Als discretie belangrijk voor je is, dan zit je goed met Durex. Dit product wordt discreet verzonden, zodat niemand hoeft te weten wat je hebt besteld.
 • Nadeel 1: Hoewel het product wordt beschreven als geschikt voor lichaamsmassage en gebruik op intieme delen, is er geen specifieke informatie over of het ook hypoallergeen is. Als je een gevoelige huid hebt, kan dit een probleem vormen.
 • Nadeel 2: Er staat dat het veilig te gebruiken is met Durex condooms en speelgoed, maar er is geen duidelijke informatie over de veiligheid bij gebruik met andere merken. Je bent misschien beperkt tot het gebruik van alleen Durex-producten.
 • Nadeel 3: Ondanks het feit dat het geschikt is voor alle soorten seks, verschilt de ervaring van anaal glijmiddel per individu, vooral als het gaat om het niveau van comfort en genot dat het kan bieden tijdens anale seks.
 • Nadeel 4: Het product wordt geadverteerd als geurloos. Hoewel dit voor sommige personen een pluspunt kan zijn, kan de afwezigheid van een geur voor anderen juist een probleem zijn, omdat zij de voorkeur geven aan een geparfumeerd product.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving vermeldt dat het discreet wordt verzonden, maar geeft geen details over de levertijd of het proces. Als je een specifieke deadline hebt of snel behoefte hebt aan het product, kan dit een punt van zorg zijn.

Het vinden van het beste anale glijmiddel kan een moeizame taak zijn, maar naar aanleiding van ons nieuwste onderzoek hebben we de top 10 beste producten op de markt voor je samengesteld en grondig getest. Jouw comfort en plezier staan bij ons voorop, daarom bevatten onze aanbevelingen enkel de glijmiddelen met de beste prestatie. Of je nu nieuw bent in het veld van anaal glijmiddel of je bent toe aan een upgrade van je huidige merk, onze top 10 helpt jou een weloverwogen keuze te maken. Van subtiel glijvermogen tot langdurige gladheid, er is voor ieder wat wils. Dus, neem jouw tijd om het ideale glijmiddel te vinden dat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Jouw avonturen tussen de lakens zullen met deze producten nooit meer hetzelfde zijn.

Inhoudsopgave