a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Antislip Badmat: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste antislip badmatten op de markt, getest en beoordeeld op basis van hun functie, duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding.

Unser Favorit: Jophek Antislip Badmat

Jophek Antislip Badmat
★★★★★

Unser Favorit: Luzoon Antislip Badmat

Luzoon Antislip Badmat
★★★★★

Unser Favorit: Jissta Antislip Badmat

Jissta Antislip Badmat
★★★★★

Unser Favorit: Toniamo Antislip Badmat

Toniamo Antislip Badmat
★★★★★

Unser Favorit: Mooing Antislip Badmat

Mooing Antislip Badmat
★★★★★

Unser Favorit: Color&Geometry Antislip Badmat

Color&Geometry Antislip Badmat
★★★★★

Unser Favorit: Miulee Antislip Badmat

Miulee Antislip Badmat
★★★★★

Unser Favorit: Luzoon Antislip Badmat

Luzoon Antislip Badmat
★★★★★

Unser Favorit: Beartop Antislip Badmat

Beartop Antislip Badmat
★★★★★

Unser Favorit: Boppie Antislip Badmat

Boppie Antislip Badmat
★★★★★

Laat een glibberige badkamervloer je dag niet bederven. Met de juiste antislip badmat behoren glij- en valpartijen tot het verleden! Na uitgebreid nieuw onderzoek en vergelijkingen hebben we de tien beste antislip badmatten geïdentificeerd die ervoor zorgen dat jij en je dierbaren veilig kunnen baden of douchen. Of je nu een luxueuze ruimte wilt completeren, een kindvriendelijk design zoekt, of iets stevigs en veiligs nodig hebt voor een senior, er is gegarandeerd een badmat die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Lees verder om de resultaten uit onze strenge evaluatie te ontdekken. Je staat op het punt de perfecte antislip badmat te vinden!

Een antislip badmat is een handig product dat ontworpen is om jouw veiligheid in de badkamer te verhogen. Deze mat, gemaakt van duurzaam en waterbestendig materiaal zoals rubber of PVC, plaats je op de vloer van je douche of bad om uitglijden en vallen te voorkomen. Het heeft een getextureerd oppervlak vol met kleine zuignappen voor extra grip, zelfs als de mat nat en zeepachtig is. Zorg voor je veiligheid met deze essentiële badkameraanvulling: de antislip badmat.

Check Uit

Onze favoriet #1

Jophek Antislip Badmat

Jophek Antislip Badmat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De JOPHEK Antislip Badmat is een veilige en duurzame keuze, gemaakt van milieuvriendelijk en 100% niet-giftig PVC, zonder BPA en ftalaten. Het product is zacht en vervormt niet gemakkelijk, wat het gebruik aangenaam maakt. Met 200 zuignappen aan de onderkant blijft de mat stevig op plaats, zowel in de badkuip als op de vloer, wat zorgt voor een stabiele en veilige badervaring voor alle leeftijden. Daarnaast is de mat antibacterieel en schimmelbestendig, en kan deze in de wasmachine gereinigd worden, terwijl de extra grote gaten staand water voorkomen. De mat meet 100 x 40 cm, is ruim genoeg om over de gehele badkuipvloer te passen en vertoont een aantrekkelijk cartoon-zee-levenspatroon dat kinderen aanmoedigt om te baden en tegelijkertijd iets te leren. Het is belangrijk om op te merken dat deze antislipmat het beste werkt op gladde oppervlakken en voorafgaand aan gebruik de vloer met een natte wisser moet worden geveegd of water moet worden gespoten om de zuigkracht te maximaliseren.

 • Voordeel 1: Milieuvriendelijk en veilig materiaal – De JOPHEK badmat is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig PVC-materiaal dat veilig, niet-giftig en BPA-vrij is. Dit betekent dat het zowel voor jou, je kinderen als voor ouderen veilig is om te gebruiken.
 • Voordeel 2: Antislip-functie – Dankzij de 200 sterke zuignappen aan de onderkant biedt de badmat een zeer stabiele en veilige grip. Zelfs wanneer je shampoo of zeep gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over uitglijden in de douche of het bad.
 • Voordeel 3: Onderhoudsgemak – De JOPHEK badmat is niet alleen antibacterieel en schimmelbestendig, maar kan ook gemakkelijk in de machine worden gewassen. Daarnaast laten de grote gaten in de mat het water optimaal wegvloeien, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vuil en schimmelophoping.
 • Voordeel 4: Educatief ontwerp – Met een schattig cartoon-zee-levenspatroon is deze badmat niet alleen een praktisch badkameraccessoire, maar ook een educatief hulpmiddel. Terwijl kinderen plezier hebben in het bad, kunnen ze ook de verschillende zeedieren op de mat leren.
 • Voordeel 5: Ruim formaat – Deze 100 x 40 cm badmat is extra lang en kan het hele bad of de hele douchecabine bedekken. Het past perfect bij elke badkuip en zorgt voor een veilige douche- of badervaring in de hele badkamer.
 • Nadeel 1: De Antislip Badmat merk JOPHEK is alleen geschikt voor gladde oppervlakken. Als je dus een gestructureerde, betegelde of niet-gladde vloer hebt, zal deze mat niet goed functioneren.
 • Nadeel 2: Je moet de vloer voor gebruik met een natte wisser vegen of water op de vloer spuiten en vervolgens de antislipmat erop verspreiden. Dit kan extra werk en tijd kosten voordat je de mat daadwerkelijk kunt gebruiken.
 • Nadeel 3: Het materiaal van de mat is PVC, wat weliswaar veilig is, maar sommige mensen kunnen hier allergische reacties op vertonen, zoals jeuk, roodheid of zwelling van de huid.
 • Nadeel 4: Hoewel de mat antibacterieel en schimmelbestendig is, moet hij nog steeds regelmatig in de machine worden gewassen om hem te onderhouden. Dit kan voor sommige gebruikers een extra last zijn.
 • Nadeel 5: Het schattige cartoon-zee-levenspatroon kan kinderen aantrekken, maar volwassenen of ouderen kunnen het patroon misschien minder aantrekkelijk vinden en daarom minder graag gebruiken.

Onze favoriet #2

Luzoon Antislip Badmat

Luzoon Antislip Badmat

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De LUZOON Antislip Badmat is een veilige, milieuvriendelijke en gemakkelijk te onderhouden badkamervoorziening. Met zijn perfecte afmetingen van 100 x 40 cm biedt deze extra lange mat maximale antislipveiligheid over de meerderheid van de badlengtes. Aan de veiligheid draagt ook de antislipstructuur bij, en 200 zuignappen zorgen voor een uitstekende grip en stabiliteit. Vervaardigd van veilig, antibacterieel en schimmelbestendig antislip rubber en milieuvriendelijk PVC, is de mat vrij van BPA, ftalaten, latex en giftige geur. Bovendien zorgt eenvoudige reiniging op 30 °C in de wasmachine voor gemak in onderhoud. LUZOON belooft ten slotte een volledige geld-terug-garantie als je niet tevreden bent met het product.

 • Voordeel 1: De LUZOON Antislip Badmat biedt uitgebreide dekking in je badkuip met zijn extra grote afmetingen van 100 x 40 cm. Dit zorgt voor een comfortabele ervaring terwijl je geniet van je bad of douche.
 • Voordeel 2: Veiligheid staat voorop met deze badmat. Met 200 zuignappen voor een stevige grip en een antislipstructuur bovenop, kun je er zeker van zijn dat je een stabiele en veilige stand hebt.
 • Voordeel 3: De LUZOON Antislip Badmat is niet alleen praktisch maar ook gezondheids- en milieubewust. Het is gemaakt van milieuvriendelijk PVC en antislip rubber, het is antibacterieel, schimmelbestendig en vrij van BPA, ftalaten, latex en giftige geuren.
 • Voordeel 4: Het onderhoud van de LUZOON Antislip Badmat is vrij eenvoudig. De mat is machinewasbaar op 30 °C en kan na het wassen direct aan de muur worden geplakt. Er is geen noodzaak om scherpe schoonmaakmiddelen te gebruiken.
 • Voordeel 5: Klanttevredenheid is een belangrijke prioriteit voor LUZOON. Als je niet tevreden bent met hun antislipmat, geven ze je zonder verdere vragen je geld terug. Dit betekent dat je deze badmat met vertrouwen kunt aanschaffen!
 • Nadeel 1: Hoewel de LUZOON Badmat is gemaakt van milieuvriendelijk PVC en antislip rubber, zijn sommige mensen mogelijk allergisch voor deze materialen. Als je een huidgevoeligheid hebt, kan de mat potentieel irritatie veroorzaken.
 • Nadeel 2: Ondanks de 200 zuignappen die een goede grip beloven, kan de mat nog steeds verschuiven, vooral in grotere badkuipen. De mat kan mogelijk onvoldoende stabiliteit bieden voor degenen die het meeste behoefte hebben aan ondersteuning in de badkamer.
 • Nadeel 3: Met afmetingen van 100 x 40 cm kan de mat te groot zijn voor kleinere badkuipen of doucheruimtes. De extra grootte kan in die situaties juist ongemak veroorzaken door overtollige ruimte op te nemen.
 • Nadeel 4: Hoewel de mat machine wasbaar is, stelt de fabrikant dat je geen scherpe schoonmaakmiddelen mag gebruiken. Dit kan een nadeel zijn wanneer er hardnekkig vuil of vlekken op de mat komt, die mogelijk moeilijk te verwijderen zijn zonder krachtige schoonmaakmiddelen.
 • Nadeel 5: De reinigingsinstructie stelt ook dat de mat direct aan de muur geplakt dient te worden na het wassen. Dit kan ongemakkelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, of degenen die gewoon de voorkeur geven aan een meer ongecompliceerde schoonmaakroutine.

Onze favoriet #3

Jissta Antislip Badmat

Jissta Antislip Badmat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Antislip Badmat van Jissta is een topproduct voor badkamerveiligheid en comfort. De mat is gemaakt van natuurrubber en is sterk absorberend dankzij een unieke antisliptextuur, waardoor hij zelfs op een natte vloer grip biedt. Ouderen en kinderen zullen de extra veiligheid waarderen. Daarnaast kenmerkt deze badmat zich door het vermogen om water snel te absorberen en te verdampen door middel van geavanceerde nanotechnologie en een hoge poreusheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over waterdruppels op je vloer zodra je uit de douche stapt of dat de mat doorweekt raakt – het water verdwijnt binnen 10 seconden. Onderhoud is gemakkelijk, vanwege de vuilafstotende en soepele oppervlakte. Je kunt het simpelweg schrobben met een vochtige doek of stofzuiger, of afspoelen met je douchekop en aan de lucht laten drogen. Met de afmeting van 40 x 60 cm is de mat niet alleen geschikt in je douche of naast je bad, maar kan het ook dienen als vloermat elders in huis.

 • Voordeel 1: Veiligheid is een belangrijke prioriteit voor de TONIAMO antislip badmat. Het biedt optimale grip tijdens het douchen en helpt zo het risico op uitglijden te verminderen. Dit is vooral gunstig voor kinderen, senioren, zwangere vrouwen en honden.
 • Voordeel 2: De TONIAMO antislip badmat biedt ook een aangename ervaring voor je voeten. Dit is te danken aan de comfortabele anti-slipnoppenstructuur van het oppervlak van de mat.
 • Voordeel 3: De TONIAMO antislip badmat is zeer hygiënisch. Het is antibacterieel en schimmelbestendig, wat bijdraagt aan een schone en gezonde douche-omgeving.
 • Voordeel 4: Het onderhoud van deze badmat is zeer eenvoudig. Het is machinewasbaar en vereist geen scherpe reinigingsmiddelen. Een eenvoudige spoelbeurt na het douchen en oprollen om te drogen is voldoende.
 • Voordeel 5: De TONIAMO antislip badmat is ontworpen met overweging voor jouw welzijn. De mat is huidvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen, waarmee rekening is gehouden met jouw gezondheid en comfort.
 • Nadeel 1: De TONIAMO Antislip Badmat vereist een glad en schoon oppervlak om effectief te functioneren. Als je badkameroppervlakken ruw of ongelijk zijn, is deze mat misschien niet de beste keuze voor je.
 • Nadeel 2: Hoewel deze badmat machinewasbaar is, wordt nadrukkelijk vermeld dat ze niet schoongemaakt kunnen worden met scherpe reinigingsmiddelen. Dit kan het reinigen iets lastiger maken als je gewend bent aan het gebruik van krachtige reinigers.
 • Nadeel 3: Het feit dat je de mat na elk gebruik moet afspoelen en drogen, kan voor sommige mensen misschien te veel moeite zijn. Alhoewel dit waarschijnlijk helpt om de levensduur van het product te verlengen, kan het als een extra taak worden gezien.
 • Nadeel 4: Hoewel een noppenstructuur kan helpen bij het creëren van een antislip-oppervlak, kunnen sommige mensen dit als oncomfortabel ervaren. Voor gevoelige voeten kan de structuur misschien niet als ‘wellness voor je voeten’ voelen.
 • Nadeel 5: Het product lijkt sterk gericht op veiligheid met zijn antislip- en antibacteriële eigenschappen. Dit zou echter ten koste kunnen gaan van andere aspecten zoals esthetiek of comfort. Als je een mooi ontwerp of zacht comfort even belangrijk vindt, dan kan deze mat niet aan al je behoeften voldoen.

Onze favoriet #4

Toniamo Antislip Badmat

Toniamo Antislip Badmat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Antislip Badmat van het merk TONIAMO is jouw ideale partner voor veilig en zorgeloos douchen. Het oppervlak is voorzien van een anti-slip noppenstructuur die een optimale grip biedt, wat vooral handig is voor kinderen, senioren, zwangere vrouwen en zelfs honden. De mat is antibacterieel, schimmelbestendig en eenvoudig te reinigen – je kan het gewoon afspoelen na het douchen en het is zelfs machinewasbaar! Bovendien heeft het extra grote gaten die het water snel laten circuleren en weglopen. Het is huidvriendelijk, vrij van schadelijke stoffen en ontworpen voor gebruik op gladde, schone oppervlakken. Als je niet tevreden bent of problemen ondervindt, houd er dan rekening mee dat TONIAMO veel waarde hecht aan tevreden klanten.

 • Voordeel 1: Veiligheid is een belangrijke prioriteit voor de TONIAMO antislip badmat. Het biedt optimale grip tijdens het douchen en helpt zo het risico op uitglijden te verminderen. Dit is vooral gunstig voor kinderen, senioren, zwangere vrouwen en honden.
 • Voordeel 2: De TONIAMO antislip badmat biedt ook een aangename ervaring voor je voeten. Dit is te danken aan de comfortabele anti-slipnoppenstructuur van het oppervlak van de mat.
 • Voordeel 3: De TONIAMO antislip badmat is zeer hygiënisch. Het is antibacterieel en schimmelbestendig, wat bijdraagt aan een schone en gezonde douche-omgeving.
 • Voordeel 4: Het onderhoud van deze badmat is zeer eenvoudig. Het is machinewasbaar en vereist geen scherpe reinigingsmiddelen. Een eenvoudige spoelbeurt na het douchen en oprollen om te drogen is voldoende.
 • Voordeel 5: De TONIAMO antislip badmat is ontworpen met overweging voor jouw welzijn. De mat is huidvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen, waarmee rekening is gehouden met jouw gezondheid en comfort.
 • Nadeel 1: De TONIAMO Antislip Badmat vereist een glad en schoon oppervlak om effectief te functioneren. Als je badkameroppervlakken ruw of ongelijk zijn, is deze mat misschien niet de beste keuze voor je.
 • Nadeel 2: Hoewel deze badmat machinewasbaar is, wordt nadrukkelijk vermeld dat ze niet schoongemaakt kunnen worden met scherpe reinigingsmiddelen. Dit kan het reinigen iets lastiger maken als je gewend bent aan het gebruik van krachtige reinigers.
 • Nadeel 3: Het feit dat je de mat na elk gebruik moet afspoelen en drogen, kan voor sommige mensen misschien te veel moeite zijn. Alhoewel dit waarschijnlijk helpt om de levensduur van het product te verlengen, kan het als een extra taak worden gezien.
 • Nadeel 4: Hoewel een noppenstructuur kan helpen bij het creëren van een antislip-oppervlak, kunnen sommige mensen dit als oncomfortabel ervaren. Voor gevoelige voeten kan de structuur misschien niet als ‘wellness voor je voeten’ voelen.
 • Nadeel 5: Het product lijkt sterk gericht op veiligheid met zijn antislip- en antibacteriële eigenschappen. Dit zou echter ten koste kunnen gaan van andere aspecten zoals esthetiek of comfort. Als je een mooi ontwerp of zacht comfort even belangrijk vindt, dan kan deze mat niet aan al je behoeften voldoen.

Onze favoriet #5

Mooing Antislip Badmat

Mooing Antislip Badmat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Antislip Badmat van het merk MOOING is een perfecte combinatie van veiligheid en design. Met een uniek aquarel-ontwerp en levendige kleuren creëert deze badmat een boeiende onderwaterwereld, die zeker een glimlach op het gezicht van je kleintjes zal toveren. De mat is vervaardigd uit milieuvriendelijk PVC en antislip rubber, is antibacterieel, schimmelwerend en vrij van giftige stoffen, waardoor het veilig is voor je kinderen. Met een speciale antislipstructuur en 200 zuignappen biedt deze extra lange badmat (100 x 40 cm) een stevige en veilige grip. Bovendien is de mat gemakkelijk te reinigen en te drogen en kan het zelfs in de wasmachine worden gereinigd. Ideaal voor thuiszwembaden, hotels, sportscholen, spa’s en nog veel meer. Met deze badmat wordt elke stap in de badkamer veiliger en plezieriger.

 • Voordeel 1: Het unieke design van deze badmat zal jouw badkamer extra flair geven. Met kleuren en motieven die doen denken aan een aquarelschilderij past de mat naadloos in een moderne badkamer. De charmante onderwaterwereld zal ook het plezier in badtijd bij kinderen verhogen.
 • Voordeel 2: De MOOING badmat waarborgt je veiligheid door een speciale antislipstructuur. Met een formaat van 100 x 40 cm en 200 zuignappen biedt de mat een stevige grip en een solide voetgevoel, waardoor baden een stuk veiliger wordt voor jou en je kinderen.
 • Voordeel 3: Deze antislipmat is gemaakt van milieuvriendelijk PVC en rubber, vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, ftalaten en latex. Bovendien is de mat antibacterieel en schimmelwerend, waardoor je kinderen worden beschermd tegen potentiële schadelijke effecten.
 • Voordeel 4: Het onderhoud van deze badmat is zeer eenvoudig. De mat is machinewasbaar en kan gemakkelijk aan de muur worden gehangen om te drogen. Door de vele kleine afvoergaten circuleert het water goed, wat helpt om de mat netjes en schoon te houden.
 • Voordeel 5: Dankzij de lichte, verhoogde bubbels op de mat voelt je lichaam comfortabel en ontspannen tijdens het baden. Of je nu thuis wilt genieten van een spa-ervaring of een veilige ondergrond wilt voor de sportschool, hotel of spa, deze mat maakt het mogelijk.
 • Nadeel 1: Mogelijke kleurbeperkingen. Hoewel de badmat beschikt over een uniek aquarelschilderij design, kan de subtiele en harmonieuze kleurkeuze mogelijk niet passen bij elke badkamerinterieur. Als je een specifieke kleur- of designvoorkeur hebt, voel je je misschien beperkt door deze optie.
 • Nadeel 2: De grootte. De badmat heeft een specifieke afmeting van 100 x 40 cm. Dit betekent dat het misschien niet geschikt is voor alle badtypen, vooral als je een bijzonder grote of kleine badkuip hebt.
 • Nadeel 3: Materiaalkeuze. De Antislip Badmat is gemaakt van milieuvriendelijk PVC en antisliprubber. Hoewel dit bijdraagt aan veiligheid, kan het materiaal over tijd slijten en mogelijk minder comfortabel aanvoelen wanneer je op de mat stapt.
 • Nadeel 4: Reinigingsproces. Hoewel de mat machinewasbaar is, kan het noodzakelijk zijn de mat daarna aan de muur te hangen om te drogen, wat mogelijk onhandig is voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 5: Het gebruik van zuignappen. Hoewel 200 zuignappen zorgen voor stevige grip, hebben sommige gebruikers mogelijk problemen met het regelmatig plaatsen of verwijderen van de mat voor reiniging. Daarnaast kan het nodig zijn te controleren om ervoor te zorgen dat de zuignappen goed vastzitten voor gebruik om slippartijen te voorkomen.

Onze favoriet #6

Color&Geometry Antislip Badmat

Color&Geometry Antislip Badmat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Antislip Badmat van het merk Color&Geometry is een bijzonder zacht en comfortabel product, dankzij de luchtige microvezelconstructie die je voeten kalmeert na het douchen. De mat beschikt over een TPR-achterkant, die de mat op zijn plaats houdt voor extra veiligheid en stabiliteit. Uniek aan de mat is de geavanceerde lock-vezeltechnologie, die zeer waterabsorberend is, waardoor je voeten warm, droog en comfortabel blijven, en je vloer schoon. En als bonus is deze mat makkelijk schoon te maken: hij is stofzuiger-vriendelijk en wasbaar in de machine zonder kwaliteitsverlies of vervorming. Met zijn zachte aanraking en duurzame kwaliteit past de mat perfect in elke ruimte in jouw huis, van de badkamer tot de woonkamer.

 • Voordeel 1: Je kunt genieten van ultiem comfort dankzij de superzachte microvezelconstructie. Deze badmat kalmeert en ontspant je voeten effectief na het douchen en zorgt met de verbeterde technologie voor een zachte en comfortabele ervaring.
 • Voordeel 2: De mat biedt een veilige en stabiele ondergrond dankzij de antislip functie. De duurzame TPR aan de achterzijde zorgt ervoor dat de mat op zijn plaats blijft, zonder te verschuiven. Deze functie geeft je extra veiligheid in de badkamer, vooral op een droge en gladde vloer.
 • Voordeel 3: De ultra-waterabsorberende kwaliteit van deze badmat is een groot voordeel. De geavanceerde lock-vezeltechnologie zorgt ervoor dat het water snel wordt geabsorbeerd, waardoor je voeten warm, droog en comfortabel blijven na het douchen en je vloer schoon en droog blijft.
 • Voordeel 4: De Color&Geometry badmat is heel eenvoudig schoon te maken. Het is machinewasbaar en kan gewoon opgehangen worden om te drogen in de schaduw. Dit bespaart je tijd en energie en de mat blijft er ook na het wassen als nieuw uitzien, zonder het verlies of vervorming.
 • Voordeel 5: Deze badmat is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het is een ideale toevoeging aan elke binnen- of buitenruimte en integreert perfect in de stijl van je gang, badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer, etc. Het zachte en duurzame design van deze mat voegt een vleugje elegantie en luxe toe aan je leefruimte.
 • Nadeel 1: Hoewel de mat is ontworpen om slipbestendig te zijn, is er een voorwaarde dat het alleen zo werkt op droge en gladde vloeren. Als je vloer een beetje vochtig is, of als het oppervlak niet glad is, werkt de antislip-functie misschien niet zo goed als beloofd.
 • Nadeel 2: De badmat is ontworpen met lock-vezeltechnologie om water te absorberen, maar er wordt niet aangegeven hoe het water later wordt afgevoerd. Dit kan tot gevolg hebben dat de mat lang vochtig blijft en uiteindelijk onfris kan gaan ruiken of zelfs kan leiden tot schimmelgroei.
 • Nadeel 3: De beschrijving vermeldt dat de mat eenvoudig te reinigen is met een stofzuiger en machinewasbaar is. Er wordt echter niet aangegeven of er specifieke wasinstructies zijn. Het is mogelijk dat de mat niet vrij is van speciale verzorgingsinstructies, wat de reiniging ervan minder eenvoudig zou kunnen maken dan het lijkt.
 • Nadeel 4: Ondanks de claim van duurzaamheid in de productbeschrijving, is er geen specifieke informatie over de levensduur van de mat. Dit kan erop duiden dat de mat niet langer meegaat dan normaal verwacht voor dergelijke producten.
 • Nadeel 5: Hoewel de mat volgens de beschrijving in verschillende omgevingen kan worden gebruikt, zoals binnen, buiten, gang, badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamer, lijkt het ontwerp specifieker voor badkamers te zijn. Dit kan betekenen dat het minder geschikt of minder esthetisch aantrekkelijk is in andere omgevingen.

Onze favoriet #7

Miulee Antislip Badmat

Miulee Antislip Badmat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Antislip Badmat van MIULEE is een hoogwaardige en comfortabele keuze voor je badkamer. Het combineert traagschuim en dikke microvezel voor extreme absorptie, waterlekpreventie en snelle droging. Bovendien keert de mat gemakkelijk terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Veiligheid is verzekerd met de antislip PVC-rug, die de mat vasthoudt, zelfs op een gladde vloer – zorg er wel voor dat de vloer droog is voor maximale slipweerstand. Je zult genieten van het zachte en comfortabele gevoel van de badmat tegen je voeten, terwijl het de koude badkamervloer afschermt. Maak je geen zorgen als er vouwen verschijnen na het uitpakken van de verzending, ze verdwijnen na enkele keren gebruik. Deze mat belooft eersteklas kwaliteit en uitstekende afwerking in elke door hen geproduceerde vloermat.

 • Voordeel 1: Extreem absorptievermogen – Jij zult het waarderen dat deze MIULEE badmat gemaakt is van traagschuim en dikke microvezel, wat gemakkelijk terugveert zonder van vorm te veranderen. Het heeft een snelle wateropname, die het lekken van water voorkomt en je vloer zeer snel droog houdt.
 • Voordeel 2: Antislip – Dit is een belangrijk veiligheidsaspect! De achterkant van de badmat is gemaakt van antislip PVC-materiaal, waardoor de mat niet wegglijdt. Zelfs op een gladde vloer kun je veilig blijven staan.
 • Voordeel 3: Zacht en comfortabel – Wat een genot om je voeten op deze badmat te plaatsen! Het is gemaakt van traagschuim, wat comfortabeler is dan een normale badmat en het dikke, pluizige contactoppervlak biedt een bijzonder gevoel van comfort. Het beschermt je tegen de koude badkamervloer en geeft een warm en zacht gevoel.
 • Voordeel 4: Herstelt zich na vouwen – Geen zorgen over vouwen na het verzenden. Omdat de mat gemaakt is van traagschuim, herstelt het zich na een paar keer gebruik na het ontvouwen.
 • Voordeel 5: Eersteklas kwaliteit en uitstekende afwerking – Bij elke vloermat die MIULEE produceert, staat de kwaliteit voorop. Van de productie tot aan de afwerking, je krijgt een product waarbij aandacht is besteed aan elk detail.
 • Nadeel 1: De Antislip Badmat merk MIULEE kan bij aankomst invouwen of kreuken bevatten, vanwege de grote afmetingen. Hoewel de fabrikant garandeert dat het traagschuim na gebruik zal herstellen, kan dit voor frustraties zorgen bij het eerste gebruik.
 • Nadeel 2: De badmat kan zijn antislip-eigenschappen verliezen wanneer deze op een natte vloer wordt geplaatst. Dit betekent dat je extra voorzichtig moet zijn om de vloer droog te houden, wat niet altijd haalbaar is in een badkameromgeving.
 • Nadeel 3: Ondanks de claim van een “extreem absorptievermogen”, stelt de productbeschrijving dat de badmat waterlekken voorkomt en de vloer snel droog houdt. Het is echter niet duidelijk hoelang het duurt om volledig te drogen na absorberen, wat kan resulteren in een constant natte badmat.
 • Nadeel 4: Hoewel de badmat gemaakt is van dik schuim en microvezel, wordt er geen informatie gegeven over de duurzaamheid van het materiaal. Er is dus een kans dat het snel kan slijten of afbreken na langdurig gebruik, wat tot hoge vervangingskosten kan leiden.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving geeft geen informatie over de onderhouds- en reinigingsaanwijzingen van de badmat. Hierdoor kan het moeilijk zijn om te bepalen hoe je de badmat het beste schoonmaakt en onderhoudt om zijn levensduur te verlengen.

Onze favoriet #8

Luzoon Antislip Badmat

Luzoon Antislip Badmat

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De Antislip Badmat van LUZOON is een veilige, milieuvriendelijke en leuke oplossing voor je kinderen tijdens het baden. Deze extra lange mat van 100 x 40 cm is voorzien van meer dan 200 zuignappen voor een stevige grip en een veilige grip. Het heeft een antislipstructuur bovenop die de veiligheid van je kinderen garandeert. De mat is versierd met schattige cartoon-diermotieven die je kinderen aantrekkelijk zullen vinden en hun badtijd leuker maken. Het is gemaakt van pvc, is latexvrij, BPA-vrij en ftalaatvrij, zonder enige giftige geur, waardoor het veilig is voor je kinderen en tegelijkertijd milieuvriendelijk. De mat is eenvoudig te reinigen, is antibacterieel, schimmelbestendig en kan op 30°C in de machine gewassen worden. LUZOON belooft volledige tevredenheid, met een tot 30 dagen niet-goed-geld-terug beleid.

 • Voordeel 1: De LUZOON Antislip Badmat garandeert veiligheid dankzij de extra lange antislipmat die geleverd wordt met meer dan 200 zuignappen. Deze zorgen voor een veilige grip en een stevige pasvorm, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het uitglijden in de badkuip.
 • Voordeel 2: Deze badmat maakt badtijd leuker voor je kinderen dankzij het schattige cartoon-diermotief. Het houdt de aandacht van kinderen vast en maakt zwemmen nooit meer saai.
 • Voordeel 3: De LUZOON Antislip Badmat is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Het is gemaakt van pvc, is latexvrij, BPA-vrij en ftalaatvrij, zonder giftige geur. Dit zorgt ervoor dat je kinderen worden beschermd tegen giftige en milieubelastende materialen.
 • Voordeel 4: Een ander groot voordeel van deze badmat is dat deze gemakkelijk schoon te maken is. De antislip douchemat voor kinderen is antibacterieel, schimmelbestendig en kan zelfs in de wasmachine op 30 °C worden gewassen. Het is niet nodig om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken.
 • Voordeel 5: De LUZOON Antislip Badmat zorgt niet alleen voor veiligheid en plezier, maar draagt ook bij aan het gemak. Na het baden hoef je de mat alleen maar af te spoelen en rechtop in de badkuip te rollen of direct op de muur te plakken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de opslag.
 • Nadeel 1: Hoewel de LUZOON badmat wordt aangeprezen om zijn grote formaat, kan dit een nadeel zijn voor mensen met kleinere badruimtes. Het grotere formaat van 100 x 40 cm kan te groot zijn voor sommige badkuipen en onhandig in gebruik.
 • Nadeel 2: De badmat maakt gebruik van zuignappen voor grip. Hoewel dit helpt om veiligheid te garanderen, kan het ook een nadeel zijn omdat deze zuignappen na verloop van tijd hun grip kunnen verliezen. Dit kan gebeuren door factoren zoals calcium- en kalkaanslag, wat een veelvoorkomend probleem is in badkamers.
 • Nadeel 3: De cartoon-tekeningen op de mat kunnen als een voordeel worden gezien voor kleine kinderen, maar dit ontwerp is mogelijk niet geschikt of aantrekkelijk voor volwassenen of oudere kinderen. Dit beperkt het aantal mensen dat de mat zou willen gebruiken.
 • Nadeel 4: Deze badmat is specifiek ontworpen voor gebruik in de badkuip. Als je een aparte douche hebt, is deze mat wellicht niet geschikt voor jou. De beschrijving vermeldt geen gebruiksmogelijkheid voor douches.
 • Nadeel 5: De mat is machinewasbaar op 30 °C. Dit beperkt je mogelijkheden en kan als een nadeel worden gezien, omdat het voor sommigen handiger kan zijn om het op een hogere temperatuur te wassen om het goed schoon te krijgen. Dit kan vooral een probleem zijn als de mat zeer vuil of bevlekt raakt.

Onze favoriet #9

Beartop Antislip Badmat

Beartop Antislip Badmat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Antislip Badmat van BearTop is een hoogwaardige badmat, ontworpen met veiligheid en duurzaamheid in het achterhoofd. De mat is voorzien van ongeveer 200 zuignappen voor een anti-slip afdichting, wat het ideaal maakt voor kinderen, ouderen en huisdieren. Het materiaal is waterdicht en gemakkelijk te reinigen, met een antislip oppervlak om mogelijke ongelukken te voorkomen. Deze extra lange badmat past in elke badkuip en is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam PVC materiaal dat waterafstotend is en hierdoor de vorming van schimmel voorkomt. Je kunt het zelfs op 30 graden in de wasmachine wassen. En als je problemen ondervindt, biedt het Berlijnse start-up bedrijf gedurende drie jaar geweldige klantenservice via Amazon, e-mail of telefoon, waarbij je je geld terugkrijgt of een gratis vervanging ontvangt.

 • Voordeel 1: Uitstekende kwaliteit en modern design – De BearTop badmat is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar heeft ook een modern design dat bij elke badkamerinterieur past.
 • Voordeel 2: Antislip functie – Dankzij de ongeveer 200 zuignappen creëert de badmat een antislip afdichting die maximale veiligheid biedt voor baby’s, ouderen en huisdieren. Dit voorkomt uitglijden en vallen.
 • Voordeel 3: Stabiel en veilig – Met een BearTop-badmat kun je je kind of oudere familielid veilig en eenvoudig baden. Dankzij zijn extra lengte past de mat in elke badkuip.
 • Voordeel 4: Waterafstotend en duurzaam – De badmat, gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, is niet alleen duurzaam en robuust, maar ook waterafstotend. Dankzij zijn bijzondere structuur stroomt het water beter af, waardoor er geen schimmel kan ontstaan.
 • Voordeel 5: Gemakkelijk te reinigen – Deze badmat is niet alleen water- en schimmelbestendig, maar ook gemakkelijk te reinigen. Je kunt de badmat probleemloos in de wasmachine op 30 graden wassen, wat zowel tijd als moeite bespaart.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving kunnen er niet veel nadelen worden geïdentificeerd voor de Antislip Badmat van BearTop. Echter, hier zijn een paar mogelijke overwegingen:
 • Nadeel 1: Hoewel de mat waterafstotend en waterdicht is, is er een mogelijkheid dat water onder de mat blijft zitten door de zuignappen, als deze niet goed wordt gedroogd na gebruik.
 • Nadeel 2: Met ongeveer 200 zuignappen die een antislip afdichting creëren, kan het op of van de vloer halen van deze mat een beetje lastig zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het is gemaakt met hoogwaardig PVC-materiaal, zijn er mensen die zorgvuldig omgaan met de keuze van kunststof producten in hun huis vanwege milieu- en gezondheidsbezwaren.
 • Nadeel 4: De mat moet regelmatig worden gereinigd, aangezien het antislipoppervlak, ondanks zijn waterdichte eigenschappen, nog steeds de opeenhoping van vuil, zeepresten of huidcellen kan bevorderen.
 • Nadeel 5: De mat is ontworpen voor een perfecte pasvorm in elke kuip. Dit kan betekenen dat de mat niet het gehele oppervlak van grotere badkuipen of badkamervloeren bedekt, waardoor er nog steeds risico op uitglijden of vallen bestaat buiten de mattenoppervlakte.

Onze favoriet #10

Boppie Antislip Badmat

Boppie Antislip Badmat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Antislip Badmat van BOPPIE is een royale badmat van 89 x 40 cm met een spannend zeedierontwerp, ontworpen om je badtijd zowel veiliger als leuker te maken. Prachtig gedecoreerd met inktvissen en ander zeeleven, brengt het plezier voor kinderen. De badmat is voorzien van honderden krachtige zuignappen die stevig aan de bodem van je badkuip vasthouden, waardoor gevaarlijke uitglijders worden voorkomen. Met een uniek antislip designpatroon is de mat gemakkelijk schoon te maken, er zijn geen gaten. Let op: deze mat werkt alleen op gladde oppervlakken en de zuignappen moeten voor elk gebruik goed vastzitten. Voorkom uitglijden door ervoor te zorgen dat de mat alleen aan een schoon, glad oppervlak kleeft, en vermijd het gebruik van badoliën.

 • Voordeel 1: De BOPPIE Anti-slip Badmat maakt het douchen voor kinderen leuk. De mat is voorzien van grappige personages zoals inktvissen en andere zeedieren, waardoor het dagelijkse badtijdritueel een plezierige ervaring wordt.
 • Voordeel 2: Deze mat biedt uitstekende dekking en veiligheid. Het royale formaat van 89 x 40 cm is groter dan de meeste andere badmatten, waardoor meer van je badkuip wordt bedekt en je veilig en beschermd bent.
 • Voordeel 3: De BOPPIE Anti-slip Badmat heeft honderden sterke zuignappen. Deze zorgen ervoor dat je mat stevig op de bodem van je badkuip blijft zitten en bieden uitstekende bescherming om vallen te voorkomen.
 • Voordeel 4: Gemakkelijk te reinigen is een ander voordeel van deze badmat. Het unieke anti-slip designpatroon zorgt ervoor dat er geen gaten zijn waar vuil of bacteriën zich kunnen verzamelen, waardoor het reinigen een fluitje van een cent wordt.
 • Voordeel 5: Hoewel een belangrijke opmerking, kan het ook als voordeel worden gezien dat deze mat alleen geschikt is voor gladde oppervlakken. Dit betekent dat, mits correct gebruikt, de mat goed vasthecht en de kans op uitglijden minimaliseert, waardoor een veilige bad- of douche-ervaring wordt gegarandeerd.
 • Nadeel 1: Hoewel het ontwerp met grappige personages erop bedoeld is om douchen leuker te maken voor kinderen, kunnen sommige kinderen bepaalde zeedieren eng vinden, wat hen juist kan afschrikken om de badmat te gebruiken.
 • Nadeel 2: Met zijn afmetingen van 89 x 40 cm is deze Antislip Badmat van Boppie inderdaad ruim. Echter, het kan te groot zijn voor kleinere badkuipen of doucheruimtes, waardoor het misschien niet goed past of zelfs helemaal niet bruikbaar is.
 • Nadeel 3: De badmat heeft honderden zeer sterke zuignappen. Hoewel dit doorgaans helpt bij het veilig bevestigen van de mat, kan het ook zeer lastig zijn om de mat weer los te krijgen wanneer je deze wilt schoonmaken of verplaatsen.
 • Nadeel 4: Hoewel de fabrikant beweert dat het gemakkelijk schoon te maken is, zou de aanwezigheid van honderden zuignappen en het ontbreken van gaten kunnen betekenen dat er water of zeepresten achterblijven in en rond de zuignappen, wat kan leiden tot schimmelgroei of een ongewenste geur.
 • Nadeel 5: Deze badmat is alleen geschikt voor gladde oppervlakken. Dit betekent dat je het niet kunt gebruiken op gestructureerde, betegelde of niet-gladde oppervlakken. Bovendien, als je badoliën gebruikt, kan dit leiden tot wegglijden, wat het risico op ongelukken juist verhoogt, in plaats van te verminderen.

Na zorgvuldige analyse en vergelijking van de 10 meest veelbelovende antislip badmatten, is gebleken dat er diverse hoogwaardige opties beschikbaar zijn om je veiligheid in de badkamer te verzekeren. Of je nu iets zoekt dat stijlvol, duurzaam, gebruiksvriendelijk of uiterst veilig is, er is altijd een badmat die bij je smaak en behoefte past. Het is essentieel dat je een mat kiest die niet alleen antislip is, maar ook eenvoudig schoon te houden en comfortabel voor je voeten. Denk eraan: veiligheid en comfort in de badkamer hoeven niet duur te zijn. Jouw ideale antislip badmat staat zeker op deze lijst, maak dus gebruik van deze gids en kies het product dat het beste bij je past!

Inhoudsopgave