a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Appelschiller: De 10 beste producten in de test

Na grondig onderzoek presenteren we jou de top 10 appelschillers op de markt voor de beste schilervaring.

Unser Favorit: Goods+Gadgets Appelschiller

Goods+Gadgets Appelschiller
★★★★★

Unser Favorit: Neez Appelschiller

Neez Appelschiller
★★★★★

Unser Favorit: Arsuk Appelschiller

Arsuk Appelschiller
★★★★★

Unser Favorit: Eduplay Appelschiller

Eduplay Appelschiller
★★★★★

Unser Favorit: La Bonne Graine Appelschiller

La Bonne Graine Appelschiller
★★★★★

Unser Favorit: Impeccable Culinary Objects (Ico) Appelschiller

Impeccable Culinary Objects (Ico) Appelschiller
★★★★★

Unser Favorit: Rosenstein & Söhne Appelschiller

Rosenstein & Söhne Appelschiller
★★★★★

Unser Favorit: Nic Is Cocng Appelschiller

Nic Is Cocng Appelschiller
★★★★★

Unser Favorit: Scrapcooking Appelschiller

Scrapcooking Appelschiller
★★★★★

Unser Favorit: Westmark Appelschiller

Westmark Appelschiller
★★★★★

Als jij net als ons niet houdt van het vervelende bramen verwijderen, dan ben je hier aan het juiste adres. Ons nieuwste onderzoek helpt jou de beste Appelschiller te vinden voor jouw behoeften. We hebben de top 10 van de beste appelschillers op de markt samengesteld na het grondig testen van honderden producten. Van handmatige schillers tot diegene met extra functies en elektrische ontwerpen, we hebben ze allemaal de proef op de som gezet. Ben je klaar om je kookervaring probleemloos te maken? Lees dan verder!

Een appelschiller is een handig hulpmiddel dat je in de keuken kunt gebruiken om snel en efficiënt appels te schillen. Deze innovatieve tool verwijdert de schil van een appel in een doorlopende spiraal, waarmee je veel tijd bespaart vergeleken met het traditionele handmatig schillen. De meeste appelschillers hebben ook een ingebouwd mes om de appel in gelijke plakjes te snijden en een mechanisme om het klokhuis te verwijderen, waardoor je alle voorbereidingswerk voor het koken of het maken van een snack met één enkel apparaat kunt doen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Goods+Gadgets Appelschiller

Goods+Gadgets Appelschiller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Appelschiller van het merk GOODS+GADGETS is een luxe keukenhulpje, gemaakt van hoogwaardig, stevig metaal. Deze economische dunschiller is niet alleen voor appels, maar snijdt en schilt (bijna) allerlei soorten fruit en groente, waaronder peren, aardappels en radijsjes. Het biedt een 3-in-1 functionaliteit waarmee je in één stap kan schillen, snijden en ontpitten. Bovendien, kun je zelf de dikte instellen voor het maken van plakjes of spiralen. Het is ook uitgerust met een handige appelboor om te ontkernen en een vacuüm voet voor extra stabiliteit.

 • Voordeel 1: Deze appelschiller van GOODS+GADGETS biedt een uitstekende keukenhulp omdat het ontworpen is om niet alleen appels te schillen, maar ook andere soorten fruit en groenten, zoals peren, aardappelen en radijsjes, het vergemakkelijkt dus jouw dagelijkse voedselbereiding.
 • Voordeel 2: Het product heeft een 3-in-1-functie waarmee je kunt schillen, snijden en ontpitten in één enkele stap. Met dit ene gereedschap kan je dus een hoop tijd en moeite besparen in de keuken.
 • Voordeel 3: De appelschiller heeft ook een instelbare diktemaat, hierdoor kun je jouw fruit en groenten in verschillende formaten snijden, zoals plakjes of spiralen, naar gelang jouw voorkeur en behoefte.
 • Voordeel 4: Het is gemaakt van roestvrij staal wat een duurzaam en robuust materiaal is, dit verzekert je van een langdurig gebruik van deze praktische appelschiller. Het kan tegen een stootje in de keuken!
 • Voordeel 5: Het beschikt ook over een elegant en tijdloos design gemaakt van stevig metaal. Dankzij de vacuümvoet biedt het apparaat stabiliteit tijdens het gebruik en kan het veilig worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is.
 • Nadeel 1: Hoewel de beschrijving de product als ‘economisch’ noemt, is het mogelijk dat het behoorlijk wat energie kost om zo’n specifiek gadget te gebruiken en schoon te maken in plaats van een conventioneel mes.
 • Nadeel 2: Het lijkt erop dat de appelschiller alleen effectief is op een aantal specifieke soorten fruit en groenten. Als je een veelzijdige gebruiker bent die veel verschillende soorten groenten en fruit schilt, kan dit apparaat beperkend zijn.
 • Nadeel 3: De functie voor het maken van plakjes of spiralen met instelbare dikte kan ingewikkeld zijn om te regelen, vooral voor mensen die niet technisch onderlegd zijn. Dit kan leiden tot inconsistente resultaten.
 • Nadeel 4: Het lijkt erop dat het apparaat vastzit door middel van een vacuümvoet. Afhankelijk van je werkblad in de keuken, kan deze voet mogelijk niet voldoende grip hebben, met het risico dat de schiller beweegt tijdens het gebruik.
 • Nadeel 5: De beschrijving vermeldt dat de schiller ‘ontpit’. Het is echter niet duidelijk of dit effectief werkt voor alle maten en soorten appels en peren. Mogelijk moet je nog steeds handmatig ontpitten, wat extra werk en tijd kost.

Onze favoriet #2

Neez Appelschiller

Neez Appelschiller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Neez Appelschiller is een 3-in-1 multifunctioneel keukenhulpmiddel dat je helpt niet alleen appels te schillen, maar ook andere fruitsoorten, groenten en aardappelen. Deze compacte en lichte tool (25,9 x 14,2 x 11,3 cm, 630 gram) integreert de functies van een schaaf, corer en dunschiller, waardoor je gemakkelijk de schil kunt verwijderen, schaven en klokhuizen uit je favoriete voedsel. Met de handige handslinger kun je genieten van een moeiteloze schilervaring, wat koken een stuk aangenamer maakt. Bovendien, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is deze schiller duurzaam en corrosiebestendig, een betrouwbare en lange-termijn aanwinst voor je keuken.

 • Voordeel 1: Multifunctionaliteit. Deze appelschiller van Neez is niet zomaar een schiller. Hij is ontworpen om meer dan alleen appels te schillen. Of je nu groenten, aardappelen of ander fruit wilt schillen, deze keukentool kan het allemaal.
 • Voordeel 2: Drie-in-één ontwerp. Het product is meer dan alleen een schiller. Met deze tool kun je ook schaven en klokhuizen verwijderen. Dit maakt het een veelzijdige keukentool die verschillende keukenklusjes kan vereenvoudigen.
 • Voordeel 3: Handige handslinger. Het schillen van appels en ander voedsel zal snel en eenvoudig zijn dankzij de handslinger die bij deze appelschiller hoort. Geniet van het schillen zonder enige inspanning, dit zal je kookervaring zeker aangenamer maken.
 • Voordeel 4: Hoogwaardige kwaliteit. Met zijn roestvrijstalen constructie is deze appelschiller duurzaam en bestand tegen corrosie. Dit garandeert een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik.
 • Voordeel 5: Compact en draagbaar. Met zijn compacte afmetingen en lichtgewicht ontwerp, is deze appelschiller gemakkelijk op te bergen in je keukenkastje. Je kunt hem dus gemakkelijk opbergen zonder dat hij veel ruimte inneemt.
 • Nadeel 1: Hoewel de handslinger het schilproces makkelijker zou moeten maken, kan dit voor sommigen lastig en vermoeiend zijn, vooral als je grote hoeveelheden appels of andere voedingsmiddelen moet schillen.
 • Nadeel 2: De Appelschiller van het merk Neez is weliswaar multifunctioneel, maar als je slechts één van deze functies nodig hebt, kan het toestel overweldigend en onnodig gecompliceerd lijken.
 • Nadeel 3: Hoewel het is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, kan de appelschiller nog steeds onderhevig zijn aan slijtage na verloop van tijd, vooral onder regelmatig zware gebruik.
 • Nadeel 4: Het compacte en draagbare formaat van de appelschiller kan een nadeel zijn als je groter fruit of groente wilt schillen. De afmetingen kunnen het dan lastig maken om het werk efficiënt te voltooien.
 • Nadeel 5: Hoewel een gewicht van 630 gram licht lijkt, kan dit na verloop van tijd zwaarder aanvoelen, vooral als je meerdere appels achter elkaar wilt schillen. Dit kan bijdragen aan snellere vermoeidheid dan bij het gebruik van lichtere schillers.

Onze favoriet #3

Arsuk Appelschiller

Arsuk Appelschiller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ARSUK-appelschiller is een veelzijdige keukenhulp die jou in staat stelt snel en efficiënt appels, peren en aardappelen te schillen, kernen en snijden. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal, met 3 naalden, een vergrendelbare standaard, een verstelbare snijder en een ondersteuningsweg. Het biedt gemak dankzij de rubberen zuignap die zorgt voor een veilige stand zonder glijden. De messen zijn scherp en aanpasbaar voor eenvoudig schillen, snijden en boren. Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, dit keukengereedschap heeft een hoogte van 13 cm, handvatgrootte van 4,8 cm, naalddikte van 4 cm, lengte van 30 cm en diameter van 10 cm. Het maximaliseert jouw efficiëntie in de keuken en zorgt voor hygiënisch gebruik.

 • Voordeel 1: De EDUPLAY Appelschiller is een deel van de “Kids at Work” collectie, wat suggereert dat het speciaal ontworpen is met kinderen in gedachten. Dit betekent dat het waarschijnlijk een veilige en kindvriendelijke keuze is.
 • Voordeel 2: Het is handbediend, wat betekent dat je geen elektriciteit of batterijen nodig hebt om het te gebruiken. Dus je kunt het overal mee naartoe nemen en het gebruiken wanneer je maar wilt.
 • Voordeel 3: Een andere interessante eigenschap van deze appelschiller is dat hij specifiek is geëtiketteerd als een ‘machine’. Dit suggereert dat het een efficiënt proces biedt voor het schillen van appels, mogelijk met minder inspanning dan een traditionele handmatige appel schiller.
 • Voordeel 4: Omdat er één stuk in de verpakking zit, kun je verwachten dat het een eenvoudig en gestroomlijnd apparaat is om te gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het samenvoegen of verliezen van verschillende onderdelen.
 • Voordeel 5: Het nummer ‘600 155’ in de productbeschrijving kan erop wijzen dat EDUPLAY verschillende appelschillers in hun lijn heeft. Dit specifieke model zou unieke kenmerken of voordelen kunnen hebben in vergelijking met andere modellen, dus het is de moeite waard om uit te zoeken wat deze zijn.
 • Het beoordelen van een product op basis van louter de gegeven productbeschrijving kan een uitdaging zijn, maar hier zijn een paar mogelijke nadelen van de EDUPLAY Appelschiller gebaseerd op de beperkte informatie:
 • Nadeel 1: De appelschiller is handbediend. Dit betekent dat je fysieke kracht en handmatige activiteit nodig hebt om hem te laten werken, wat een nadeel kan zijn als je op zoek bent naar een automatisch apparaat.
 • Nadeel 2: De verpakking bevat slechts één appelschiller. Dit kan een probleem zijn als je misschien verwachtte dat er meerdere appelschillers in de verpakking zouden zitten, voor het geval er één kapot gaat of als je met meerdere mensen tegelijkertijd fruit wilt schillen.
 • Nadeel 3: Er wordt geen specifiek kenmerk vermeld dat deze appelschiller onderscheidt van anderen op de markt. Bijvoorbeeld een speciaal mes voor gemakkelijk schillen of een handvat voor extra comfort.
 • Nadeel 4: Er is geen vermelding van het type materiaal waarvan de Eduplay appelschiller is gemaakt. Dit betekent dat we niets kunnen zeggen over de duurzaamheid, onderhoudbaarheid of kwaliteit van dit product.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving maakt ook geen melding van eventuele veiligheidsvoorzieningen. Dit kan een afknapper zijn voor ouders die dit product willen kopen voor hun kinderen, gezien de mogelijke risico’s van snijwonden bij het gebruik van een scherpe appelschiller.

Onze favoriet #4

Eduplay Appelschiller

Eduplay Appelschiller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Appelschiller van het merk EDUPLAY, ook bekend als de ‘A 600 155 Kids at Work Appelschiller Corvus’, is een handbediend apparaat dat speciaal ontworpen is voor kinderen. Hiermee kunnen ze veilig en gemakkelijk appels schillen. Dit handmatige apparaat vereist geen stroombron en is dan ook zeer gebruiksvriendelijk. In de verpakking vind je slechts één stuk, wat betekent dat het apparaat compact en gemakkelijk op te bergen is.

 • Voordeel 1: De EDUPLAY Appelschiller is een deel van de “Kids at Work” collectie, wat suggereert dat het speciaal ontworpen is met kinderen in gedachten. Dit betekent dat het waarschijnlijk een veilige en kindvriendelijke keuze is.
 • Voordeel 2: Het is handbediend, wat betekent dat je geen elektriciteit of batterijen nodig hebt om het te gebruiken. Dus je kunt het overal mee naartoe nemen en het gebruiken wanneer je maar wilt.
 • Voordeel 3: Een andere interessante eigenschap van deze appelschiller is dat hij specifiek is geëtiketteerd als een ‘machine’. Dit suggereert dat het een efficiënt proces biedt voor het schillen van appels, mogelijk met minder inspanning dan een traditionele handmatige appel schiller.
 • Voordeel 4: Omdat er één stuk in de verpakking zit, kun je verwachten dat het een eenvoudig en gestroomlijnd apparaat is om te gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het samenvoegen of verliezen van verschillende onderdelen.
 • Voordeel 5: Het nummer ‘600 155’ in de productbeschrijving kan erop wijzen dat EDUPLAY verschillende appelschillers in hun lijn heeft. Dit specifieke model zou unieke kenmerken of voordelen kunnen hebben in vergelijking met andere modellen, dus het is de moeite waard om uit te zoeken wat deze zijn.
 • Het beoordelen van een product op basis van louter de gegeven productbeschrijving kan een uitdaging zijn, maar hier zijn een paar mogelijke nadelen van de EDUPLAY Appelschiller gebaseerd op de beperkte informatie:
 • Nadeel 1: De appelschiller is handbediend. Dit betekent dat je fysieke kracht en handmatige activiteit nodig hebt om hem te laten werken, wat een nadeel kan zijn als je op zoek bent naar een automatisch apparaat.
 • Nadeel 2: De verpakking bevat slechts één appelschiller. Dit kan een probleem zijn als je misschien verwachtte dat er meerdere appelschillers in de verpakking zouden zitten, voor het geval er één kapot gaat of als je met meerdere mensen tegelijkertijd fruit wilt schillen.
 • Nadeel 3: Er wordt geen specifiek kenmerk vermeld dat deze appelschiller onderscheidt van anderen op de markt. Bijvoorbeeld een speciaal mes voor gemakkelijk schillen of een handvat voor extra comfort.
 • Nadeel 4: Er is geen vermelding van het type materiaal waarvan de Eduplay appelschiller is gemaakt. Dit betekent dat we niets kunnen zeggen over de duurzaamheid, onderhoudbaarheid of kwaliteit van dit product.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving maakt ook geen melding van eventuele veiligheidsvoorzieningen. Dit kan een afknapper zijn voor ouders die dit product willen kopen voor hun kinderen, gezien de mogelijke risico’s van snijwonden bij het gebruik van een scherpe appelschiller.

Onze favoriet #5

La Bonne Graine Appelschiller

La Bonne Graine Appelschiller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De rode appelschiller met zuignap van La Bonne Graine, een gerenommeerd Frans merk, is een ingenieus keukeninstrument dat ideaal is voor het schillen, snijden en schillen van appels. Met zijn robuuste constructie van roestvrij staal en staal, duurzaamheid voor lang gebruik, en een handig formaat van 30,5 x 12 x 18,5 cm bij een gewicht van 600 gram, biedt het professionele kwaliteit en gebruiksgemak in je keuken. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk, alleen met afwasmiddel wordt aangeraden om zonder een schuurspons te wassen en het goed te drogen. La Bonne Graine blijft innoveren en hoogwaardige producten bieden met meer dan 70 jaar ervaring.

 • Voordeel 1: Met de intelligente zuignapfunctie van de La Bonne Graine appelschiller, heb je altijd een stevige en betrouwbare grip tijdens het schillen van je appels. Het zorgt ervoor dat het apparaat stabiel op zijn plaats blijft en zo kan je jouw appels efficiënt en veilig schillen en snijden.
 • Voordeel 2: De appelschiller is gemaakt van roestvrij staal en staal, robuuste en duurzame materialen die garant staan voor langdurig gebruik. Het is niet alleen een praktisch keukenhulpmiddel, maar ook een investering op de lange termijn.
 • Voordeel 3: Met zijn optimale afmetingen van 30,5 x 12 x 18,5 cm en een gewicht van slechts 600 gram, is deze appelschiller compact en licht genoeg om gemakkelijk op te bergen en te hanteren, maar ook efficiënt genoeg om de klus te klaren.
 • Voordeel 4: Je zal geen moeite hebben met het schoonmaken van dit apparaat, het is zeer onderhoudsvriendelijk. Een afwasmiddel is voldoende om het grondig schoon te krijgen, zonder het gebruik van een schuurspons.
 • Voordeel 5: Het merk La Bonne Graine staat onder controle van het Franse bedrijf Louis Tellier, dat meer dan 70 jaar ervaring heeft in het aanbieden van creatieve en efficiënte keukenartikelen. Met de aankoop van dit product investeer je in Franse ervaring en gegarandeerde kwaliteit.
 • Nadeel 1: Hoewel de zuignap van de appelschiller als intelligente functie wordt beschreven, kan dit ook een nadeel zijn. Als de oppervlakte waarop je de appelschiller wilt plaatsen niet volledig glad is, kan de zuignap mogelijk niet goed functioneren.
 • Nadeel 2: De afmetingen van de appelschiller kunnen ook als een nadeel worden beschouwd, met name als je een kleinere keuken of beperkte opbergruimte hebt. Met afmetingen van 30,5 x 12 x 18,5 cm zou het apparaat te groot of te lomp kunnen zijn voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 3: Het onderhoud van dit product kan als nadelig worden ervaren. Hoewel het wordt omschreven als onderhoudsvriendelijk omdat het kan worden schoongemaakt met afwasmiddel, is de instructies om geen schuurspons te gebruiken en het goed te drogen mogelijk tijdrovend voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 4: Ondanks het feit dat de appelschiller is gemaakt van robuuste materialen zoals roestvrij staal, wordt er niet gespecificeerd of de appelschiller vaatwasserbestendig is. Dit kan betekenen dat je de appelschiller met de hand moet wassen, wat extra tijd en inspanning kan kosten.
 • Nadeel 5: Hoewel de appelschiller wellicht functioneel is, kan er een gebrek aan veelzijdigheid opgemerkt worden. Het product wordt specifiek op de markt gebracht als een appelschiller en het is onduidelijk of het effectief zou zijn bij het schillen en snijden van andere soorten fruit of groenten.

Onze favoriet #6

Impeccable Culinary Objects (Ico) Appelschiller

Impeccable Culinary Objects (Ico) Appelschiller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Appelschiller van Impeccable Culinary Objects (ICO) is een handig en veelzijdig keukenhulpmiddel dat je werk uit handen neemt. Het apparaat schilt, snijdt en ontpit appels snel en moeiteloos in één beweging. Het schilmes is aanpasbaar voor het schillen van zowel flinterdunne als ongeschilde appels en kan ook zonder schilmes of snijmes gebruikt worden. Het product bevat een zwarte siliconen zuignap voor een stevige stand en een donkerbruin gebeitste hardhouten slinger. De as, messen en schroeven zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 18/10. Bovendien is het apparaat gemakkelijk te bedienen en eenvoudig schoon te maken, met bijgevoegde instructies in meerdere talen en 3 recepten.

 • Voordeel 1: De Appelschiller van ICO kan appels schillen, snijden en ontpitten – allemaal in één snelle en moeiteloze handeling. Dit bespaart je tijd en energie die je anders zou besteden aan het voorbereiden van je appels.
 • Voordeel 2: Het schilmes is individueel instelbaar, waardoor je de controle hebt over hoe dik of dun je de schil van de appel wilt hebben. Dit is perfect voor als je verschillende recepten wilt proberen die verschillende schildiktes vereisen.
 • Voordeel 3: De Appelschiller is veelzijdig. Het kan ook zonder schilmes of snijmes worden gebruikt, waardoor je nog meer manieren hebt om je appels te bereiden.
 • Voordeel 4: Het is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 18/10, wat betekent dat het een duurzaam en betrouwbaar keukengereedschap is dat bestand is tegen slijtage. Bovendien zorgt de zwarte siliconen zuignap voor een stevige stand, wat bijdraagt aan de veiligheid tijdens gebruik.
 • Voordeel 5: De Appelschiller wordt geleverd met een handleiding en drie recepten in verschillende talen (Duits, Engels, Frans en Italiaans). Dit maakt het een gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat je kan inspireren om diverse culinaire gerechten te creëren. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je vers bereide appels.
 • Nadeel 1: De schiller maakt gebruik van een siliconen zuignap om stabiel te blijven. Afhankelijk van je keukenoppervlak kan dit minder betrouwbaar zijn, met name op oneffen oppervlakken waar de zuignap niet goed kan hechten.
 • Nadeel 2: Hoewel het schilmes individueel instelbaar is, kan de noodzaak van constante aanpassing tijdrovend en mogelijk frustrerend zijn, vooral als je veel appels tegelijk moet verwerken.
 • Nadeel 3: De opmerking dat de schiller ook zonder schil- of snijmes kan worden gebruikt, lijkt overbodig. Zonder deze messen is het apparaat immers slechts een handmatige draaistang.
 • Nadeel 4: De appelschiller wordt geleverd met een handleiding in verschillende talen, maar het is niet duidelijk of er ook instructies in het Nederlands bij zitten. Dit kan een probleem zijn als je niet een van de genoemde talen spreekt.
 • Nadeel 5: Het feit dat de schiller moet worden schoongemaakt na gebruik kan sommige gebruikers ontmoedigen. Hoewel “eenvoudige reiniging” wordt genoemd, geeft de beschrijving daar geen verdere details over, en met messen en schroeven is mogelijk extra aandacht nodig om ervoor te zorgen dat alles grondig wordt schoongemaakt.

Onze favoriet #7

Rosenstein & Söhne Appelschiller

Rosenstein & Söhne Appelschiller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Rosenstein & Söhne Appelschiller is een hoogwaardig keukengerei, vakkundig gemaakt van massief metaal. Het is ontworpen voor efficiëntie en gemak, waarbij het appels, peren, aardappelen en radijs perfect snijdt en schilt in minder dan een minuut. Het apparaat beschikt over een 2-traps systeem met verwijderbare messen, waardoor het eenvoudig te reinigen is en staat stabiel op je aanrecht dankzij de grote vacuümzuigbasis met vergrendelingshendels. Beschikt ook over een verstelbaar afstelblad en wordt geleverd met een lengte van ongeveer 310 mm en weegt 550 g. Let er wel op dat de bediening van het apparaat wat uitdaging kan bieden als je het proces met één hand probeert uit te voeren. De prijs bedraagt momenteel EUR 29,90 en wordt geleverd vanuit het VK.

 • Voordeel 1: De Rosenstein & Söhne appelschiller is heel veelzijdig. Je kunt het niet alleen gebruiken voor het schillen van appels, maar ook voor peren, aardappelen en radijs. Dat betekent dat je met slechts één apparaat meerdere taken in de keuken kunt uitvoeren.
 • Voordeel 2: Het ontwerp is praktisch en duurzaam. Gemaakt van massief metaal, garandeert dit product een lange levensduur. Bovendien is de schiller uitgerust met een antislipbasis, waardoor het stevig kan blijven staan tijdens het gebruik.
 • Voordeel 3: Het 2-traps systeem met verwijderbare messen maakt deze appelschiller nog handiger. Dit maakt het mogelijk om de messen te vervangen indien nodig, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product.
 • Voordeel 4: De Rosenstein & Söhne appelschiller is zeer eenvoudig te reinigen. Je kunt het mes en de hoek eenvoudig verwijderen en onder water houden. Dit betekent minder moeite na het koken, en meer tijd om te genieten van je heerlijke maaltijd.
 • Voordeel 5: Met de grote vacuümzuigbasis met vergrendelingshendels, zal deze appelschiller niet verschuiven of wegglijden tijdens het gebruik. Dit maakt het gebruik ervan veiliger en stabieler, wat bijdraagt aan een beter eindresultaat.
 • Nadeel 1: Dit product kan wellicht lastig te bedienen zijn met één hand. Van het instellen van het apparaat, tot het schillen en plaatsen en verwijderen van de appel vraagt twee handen, wat kan lastig zijn als je bijvoorbeeld maar één hand vrij hebt.
 • Nadeel 2: Je moet goed opletten dat de instellingen correct zijn toegepast. Als er te veel of te weinig wordt geschild, is de instelling niet juist. Het vereist dus mogelijk enige oefening en aandacht om het apparaat goed in te stellen.
 • Nadeel 3: Hoewel het apparaat eenvoudig te reinigen zou zijn door het mes te verwijderen en onder water te houden, kan dit voor sommige mensen nog steeds een lastige taak zijn. Het verwijderen en het weer goed bevestigen van het mes kan uitdagend zijn.
 • Nadeel 4: Het hoogwaardig ontwerp van massief metaal maakt dit apparaat relatief zwaar, met een gewicht van ongeveer 550 g. Dit kan lastig zijn voor mensen die moeite hebben met het hanteren van zwaardere voorwerpen.
 • Nadeel 5: Hoewel het apparaat veelzijdig is voor het verwerken van verschillende groenten en fruit, zoals appels, peren en aardappelen, kunnen er beperkingen zijn in de grootte en vorm van de te schillen producten. Sommige producten passen misschien niet, of worden niet effectief geschild door het apparaat.

Onze favoriet #8

Nic Is Cocng Appelschiller

Nic Is Cocng Appelschiller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De NiC IS COCNG appelschiller is een elektrisch keukentoestel dat met één knopdruk verschillende soorten groenten en fruit schilt, waaronder onder meer aardappelen, radijs, papaja en peren. Het is ontworpen om de veiligheid te garanderen, vereist geen handvatten en is uitgerust met een antislipfunctie, waardoor het rotsvast op tafel blijft. Deze schiller kan groente en fruit met een diameter van 2 tot 14 cm en een hoogte van 5 tot 15 cm aanpassen en vastzetten voor efficiënt schillen, dankzij de verstelbare vaste naald. Daarnaast is het apparaat makkelijk te reinigen vanwege het afneembare ontwerp. Het apparaat kan met zowel 4 AA-batterijen (niet inbegrepen) als met een adapteroplader (inbegrepen) worden gevoed, en heeft 2 verwisselbare messen en een lepel voor extra functies. De elektische schiller is zowel tijdbesparend als efficiënt, en de optimale manier om de voedingsstoffen in jouw voedsel te bewaren.

 • Voordeel 1: Veilig in gebruik. De elektrische dunschiller van NiC IS COCNG is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. Dankzij het gehumaniseerd knoopontwerp is er geen direct contact met het mes tijdens het schilproces, omdat het apparaat automatisch schilt met één druk op de knop. Bovendien is het een antislip keukenpeeling-gereedschap dat stevig op tafel kan worden geplaatst.
 • Voordeel 2: Instelbare hoogte. De NiC IS COCNG-appelschiller heeft een verstelbare vaste naald waardoor het apparaat automatisch kan compenseren voor groenten en fruit van verschillende hoogtes. Het kan groenten en fruit met een diameter van 2-14 cm en een hoogte van 5-15 cm schillen.
 • Voordeel 3: Tijdbesparend en efficiënt. De elektrische appelschiller fixeert groenten en fruit tijdens het schillen, waardoor het niet nodig is om de groente bij het schillen vast te houden. Daarnaast verspilt de elektrische groenteschiller geen voedingsstoffen van groenten of fruit. Dit alles helpt je tijd te besparen tijdens de bereiding van het avondeten
 • Voordeel 4: Twee voedingsmethoden. De NiC IS COCNG-appelschiller kan worden gevoed door 4 AA-batterijen (niet inbegrepen) of een adapteroplader (meegeleverd), wat flexibiliteit biedt voor het gebruik van het apparaat.
 • Voordeel 5: Een geweldige hulp in de keuken. Met deze elektrische groenteschiller kun je verschillende soorten fruit en groenten snel en efficiënt schillen, zoals aardappelen, radijs, papaya, peren enz. Het bevrijdt je van de meest primitieve schilmethode, waardoor deze automatische dunschiller een onmisbaar gereedschap in je keuken wordt.
 • Nadeel 1: Hoewel de NiC IS COCNG Appelschiller is uitgerust met anti-slip eigenschappen die stevigheid op de tafel beloven, zou het in praktijk nog steeds kunnen verschuiven tijdens het schilproces, wat een veiligheidsrisico kan vormen.
 • Nadeel 2: De schiller heeft een instelbare hoogte, wat optimaal is voor groenten en fruit van verschillende hoogtes. Desondanks is hij beperkt tot groenten en fruit met een diameter van 2-14 cm en een hoogte van 5-15 cm. Dit betekent dat je problemen kunt ervaren bij het schillen van grotere of kleinere groenten en fruit.
 • Nadeel 3: Deze appelschiller heeft een afhankelijkheid van stroom, hetzij via AA-batterijen (niet meegeleverd) of een adapteroplader (meegeleverd). Dit kan betekenen dat als je geen toegang hebt tot stroom, of geen reserve batterijen bij de hand hebt, je het apparaat niet kunt gebruiken.
 • Nadeel 4: Aangezien niet alle groenten en fruit een ronde vorm hebben, kan het moeilijk zijn om minder conventioneel gevormde producten te schillen. Dit zou kunnen leiden tot onefficiënt schillen en mogelijk verlies van product.
 • Nadeel 5: Het schoonmaken van de NiC IS COCNG Appelschiller kan lastig zijn, omdat het een afneembaar ontwerp heeft. Hoewel het ontwerp bedoeld is voor gemakkelijke reiniging, kunnen kleinere onderdelen verloren gaan of beschadigd raken, wat de functionaliteit van het apparaat in de loop van de tijd kan beïnvloeden.

Onze favoriet #9

Scrapcooking Appelschiller

Scrapcooking Appelschiller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ScrapCooking Appelschiller maakt het schillen, snijden en ontkernen van appels kinderspel. Niet alleen is deze keukenhulp uiterst praktisch voor het bereiden van al je appelrecepten, zoals taarten, het heeft ook een speels en originele design waardoor het een perfect cadeau is om weg te geven.

 • Voordeel 1: Met de ScrapCooking appelschiller wordt het schillen, snijden en aftappen van appels een fluitje van een cent. Dit bespaart je tijd en moeite, vooral als je regelmatig appels gebruikt in je recepten.
 • Voordeel 2: De appelschiller van ScrapCooking helpt je bij het bereiden van je taarten en andere appelrecepten. Met dit gereedschap bij de hand, wordt het proces van het voorbereiden van appels voor je gerechten veel gemakkelijker en sneller.
 • Voordeel 3: Het ontwerp van de ScrapCooking appelschiller is speels en origineel. Dit maakt het niet alleen functioneel, maar ook leuk om te gebruiken in je keuken.
 • Voordeel 4: De appelschiller van ScrapCooking is een perfect cadeau om weg te geven. Dankzij zijn praktische en leuke ontwerp, zou het een geweldig cadeau zijn voor elke liefhebber van koken in je leven.
 • Voordeel 5: Het gebruik van de ScrapCooking appelschiller betekent dat je niet langer bang hoeft te zijn voor het tijdrovende proces van het schillen van appels. Het stelt je in staat om je te concentreren op het creatieve aspect van het koken, terwijl het de voorbereidende werkzaamheden voor je uitvoert.
 • Het creëren van nadelen op basis van deze beschrijving kan enigszins uitdagend zijn, aangezien de geleverde informatie grotendeels positief is. Echter, hier zijn enkele mogelijke nadelen die je zou kunnen vinden:
 • Nadeel 1: Hoewel de beschrijving aangeeft dat de appelschiller van ScrapCooking het proces van schillen, snijden en aftappen van appels gemakkelijker maakt, is het niet duidelijk of het net zo effectief is bij andere soorten fruit of groenten. Je zou in dit opzicht gelimiteerd kunnen zijn.
 • Nadeel 2: De beschrijving spreekt over het makkelijk maken van taarten en andere appelrecepten. Dit suggereert dat dit apparaat voornamelijk bedoeld is voor mensen die vaak met appels koken, wat misschien niet van toepassing is op iedereen.
 • Nadeel 3: Het wordt beschreven als een leuk en origineel cadeau. Maar als je zelf niet zo geïnteresseerd bent in koken of bakken, zou je het wellicht als een minder nuttig cadeau kunnen ervaren.
 • Nadeel 4: Aan de andere kant, als het wordt gepresenteerd als een cadeau, kan het betekenen dat het niet zozeer een essentieel keukengerei is, maar eerder een leuk ding om te hebben. Dit zou een nadeel kunnen zijn als je op zoek bent naar iets dat je dagelijks in de keuken gebruikt.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving vermeldt niets over hoe gemakkelijk (of moeilijk) het is om de appelschiller schoon te maken na gebruik. Zoals met veel keukengerei, kan dit een belangrijke overweging zijn.

Onze favoriet #10

Westmark Appelschiller

Westmark Appelschiller

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Westmark Appelschiller is een 3-in-1 apparaat dat appels, peren, aardappelen en dergelijke moeiteloos, snel en fraai kan schillen, snijden en het klokhuis kan verwijderen, allemaal dankzij een handige draaihendel en zuignap. Het apparaat heeft een ergonomisch houten handvat, wat het zeer gebruiksvriendelijk maakt en veilig werken mogelijk maakt. Daarnaast zorgen de scherpe roestvrijstalen messen voor optimale schil- en snijresultaten. De appelschiller is duurzaam, goed gemaakt en gemakkelijk met de hand te reinigen. Let op, hij is niet bestemd voor de vaatwasser. Het product komt met 5 jaar garantie en reserveonderdelen zijn apart verkrijgbaar. De afmetingen zijn 30,5 x 10,5 x 13 cm en het is vervaardigd uit roestvrij staal en aluminium in een stijlvol groen/zilver kleurschema.

 • Voordeel 1: Het 3-in-1 systeem van de Westmark appelschiller biedt je het gemak van schillen, snijden en het verwijderen van een klokhuis met slechts één apparaat. Dit betekent dat je minder keukengerei nodig hebt, wat ruimte bespaart in je keuken.

  Voordeel 2: De draaihendel en zuignap zorgen voor een snelle en gemakkelijke verwerking van appels, peren, aardappelen en dergelijke. Je hoeft niet meer te worstelen met onhandelbaar keukengereedschap.

 • Voordeel 3: Het ergonomische houten handvat maakt deze appelschiller buitengewoon gebruiksvriendelijk. Je kunt gemakkelijk en veilig werken, zonder angst voor verkeerde bediening of ongelukken.
 • Voordeel 4: De messen van roestvrij staal zijn vlijmscherp, garanderen optimale schil- en snijresultaten en gaan langer mee dan messen gemaakt van minder robuuste materialen.
 • Voordeel 5: Hoewel de appelschiller niet vaatwasserbestendig is, is hij gemakkelijk met de hand te reinigen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het reinigen van ingewikkelde onderdelen of moeilijk te bereiken plekken.
 • Nadeel 1: Hoewel de Westmark Appelschiller snelle en gemakkelijke verwerking van appels, peren, aardappelen en dergelijke belooft, kan dit mogelijk alleen bereikt worden met harde soorten fruit en groenten, aangezien de beschrijving daar niet specifiek over is.
 • Nadeel 2: Het apparaat is niet vaatwasserbestendig en moet met de hand worden gereinigd, wat meer tijd en moeite kan kosten nadat je al het schillen en snijden hebt gedaan.
 • Nadeel 3: Hoewel de houder van de appelschiller een sterke zuignap heeft, kan dit mogelijk niet even goed werken op alle oppervlakken, waardoor de stabiliteit zou kunnen verminderen en het gebruik minder veilig zou kunnen maken.
 • Nadeel 4: De scherpe roestvrijstalen messen leveren optimale schil- en snijresultaten, maar kunnen ook een veiligheidsrisico vormen als je niet voorzichtig bent, vooral als kinderen in de buurt zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel reserveonderdelen apart verkrijgbaar zijn, kan dit ook een nadeel zijn, aangezien je, in geval van een defect of schade aan een deel van het apparaat, dit onderdeel zult moeten zoeken, kopen en vervangen, in plaats van gewoon een nieuw apparaat te krijgen.

Na grondig onderzoek naar de 10 beste appelschillers op de markt, kunnen we concluderen dat er voor iedereen een geschikt product beschikbaar is. Of je nu op zoek bent naar duurzaamheid, snelheid, precisie, gebruiksgemak of een combinatie van deze factoren, er is altijd een appelschiller die aan jouw wensen voldoet. Het belangrijkste is dat je een weloverwogen keuze maakt op basis van jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Vergeet niet dat het beste product niet per se het duurste hoeft te zijn. Jouw perfecte appelschiller kan goedkoop en toch efficiënt zijn.

Inhoudsopgave