a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Bluetooth Carkit: De 10 beste producten in de test [Nieuw onderzoek]

Ontdek de top 10 van de beste Bluetooth Carkits volgens ons nieuwste onderzoek, ideaal voor veilig en handig handsfree bellen tijdens het autorijden.

Navigeer je dagelijkse woon-werkverkeer, lange roadtrips of spontane uitstapjes met gemak, veiligheid en stijl met behulp van een Bluetooth carkit. In een tijdperk waarin smartphones ons leven tot op zekere hoogte beheersen, is het absoluut noodzakelijk om tijdens het rijden ook handsfree toegang te hebben tot je mobiele apparaat. Na uitgebreid onderzoek en talloze tests, hebben we een zorgvuldig samengestelde lijst van de tien beste Bluetooth carkits op de markt opgesteld. In deze gids nemen we je mee door de functies, voordelen, voor- en nadelen van elk product. Zo kun jij een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van het product dat het beste bij jouw behoeften en persoonlijke voorkeuren past.

Een Bluetooth carkit is een apparaat dat je in staat stelt om je mobiele telefoon handsfree te gebruiken tijdens het rijden. Door gebruik te maken van Bluetooth-technologie, verbindt de carkit draadloos met je telefoon, zodat je telefoongesprekken kunt voeren of muziek kunt afspelen zonder je telefoon fysiek te hoeven bedienen. Dit maakt autorijden veiliger en comfortabeler voor jou, omdat je je focus kunt houden op de weg, terwijl je nog steeds bereikbaar bent voor belangrijke gesprekken of kunt genieten van je favoriete muziek.

Check Uit

Onze favoriet #1

Oria Bluetooth Carkit

Oria Bluetooth Carkit

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ORIA Bluetooth Carkit is een veelzijdige en handige toevoeging aan je auto. Het systeem is uitgerust met twee USB-oplaadpoorten, waardoor je probleemloos je apparaten zoals je iPhone, Samsung of Sony kunt opladen terwijl je onderweg bent. De carkit biedt uitstekende geluidskwaliteit door middel van geavanceerde CVC-ruisonderdrukkingstechnologie en stelt je in staat om handsfree te bellen met de ingebouwde microfoon. Naast de Bluetooth-verbinding kun je ook via een USB-flashstation of TF-kaart van jouw favoriete muziek genieten. De ORIA carkit maakt gebruik van Bluetooth 4.2 voor een snelle en stabiele verbinding, en heeft een handig blauw LED-licht en een spanningsweergave zodat je altijd de staat van je autobatterij kunt controleren. Jij hebt alle controle met eenvoudige knopbediening voor functies als FM-kanaalselectie en het afspelen, pauzeren en beantwoorden van oproepen.

 • Voordeel 1: De ORIA Bluetooth Carkit is uitgerust met twee USB-oplaadpoorten, waardoor je tegelijkertijd twee apparaten kunt opladen. Dit maakt deze carkit bijzonder handig voor lange ritten.
 • Voordeel 2: Deze carkit heeft een hoge geluidskwaliteit dankzij de geavanceerde CVC-ruisonderdrukkingstechnologie. Dit zorgt ervoor dat jij en je gesprekspartner elkaar duidelijk kunnen horen, zonder last te hebben van storende achtergrondgeluiden.
 • Voordeel 3: Met drie verschillende manieren om muziek af te spelen, is de kans groot dat jouw favoriete muziekbron ook ondersteund wordt. Of je nu via je telefoon, een USB-flashstation of een TF-kaart muziek wilt spelen, deze carkit maakt het mogelijk.
 • Voordeel 4: Deze carkit gebruikt Bluetooth 4.2 voor snelle en energiezuinige overdracht van data. Dit zorgt onder andere voor een stabiele verbinding met je apparaat, waardoor de kans op ongewenste onderbrekingen klein is.
 • Voordeel 5: De LED-licht en spanningsweergave zijn handige extra’s. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je de carkit makkelijk kunt vinden in het donker, en dat je altijd op de hoogte bent van de staat van je autobatterij.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de ORIA Bluetooth Carkit twee USB-oplaadpoorten heeft, is er slechts één die opladen van 2.4A ondersteunt. De andere oplaadpoort ondersteunt enkel 1A, wat aanzienlijk minder krachtig is en dus ook een langzamere oplaadtijd kan betekenen voor je apparaten.
 • Nadeel 2: Deze Bluetooth Carkit gebruikt Bluetooth 4.2, wat weliswaar betere dataoverdracht en een stabielere verbinding biedt dan oudere Bluetooth-versies, maar toch al achterloopt op de nieuwste Bluetooth 5.0 en hoger. Hierdoor kunnen andere apparaten met nieuwere Bluetooth-versies niet optimaal profiteren van de snelheid en efficiëntie die deze versies bieden.
 • Nadeel 3: Het product heeft een ingebouwde microfoon voor handsfree bellen. Echter, de kwaliteit van die microfoon is niet genoemd. Dit kan betekenen dat jouw gesprekken niet duidelijk overkomen bij de persoon aan de andere kant van de lijn.
 • Nadeel 4: Hoewel de ORIA Bluetooth Carkit drie verschillende weergavemodi voor muziek biedt, is er een beperking in de opslagcapaciteit. Zowel het USB-flashstation als de TF-kaart ondersteunen maar ≤32 GB. Dit kan betekenen dat je beperkt bent in de hoeveelheid muziek dat je kunt opslaan en afspelen.
 • Nadeel 5: Het LED-licht dat wordt gebruikt is blauw, wat misschien hinderlijk kan zijn voor sommige gebruikers, vooral tijdens het rijden ‘s nachts. Hoewel dit bedoeld is om de FM-transmitter gemakkelijker te vinden in het donker, kunnen sommige mensen het licht als afleidend ervaren tijdens het rijden.

Onze favoriet #2

Sonru Bluetooth Carkit

Sonru Bluetooth Carkit

Waarom we het gekozen hebben

De SONRU Bluetooth Carkit is een hoogwaardige FM-zender die gebruik maakt van de nieuwste Bluetooth 5.0-chip voor een snelle, sterke, en ononderbroken verbinding. Je kunt genieten van heldere draadloze muziek en spraak dankzij drie muziekweergavemodi. Het apparaat, dat wordt aangesloten op de sigarettenaansteker, heeft twee slimme USB-poorten die vier keer sneller opladen en twee apparaten tegelijkertijd van energie kunnen voorzien. De ingebouwde microfoon maakt handsfree bellen gemakkelijk en veilig. Het apparaat komt ook met een digitaal LED-display en kleurrijke sfeerverlichting. Dankzij de meegeleverde ventilatieclip en kleverige basis kan je de carkit installeren op de manier die jou het beste uitkomt, en een lange kabel maakt bediening eenvoudig.

 • Voordeel 1: De nieuwste Bluetooth 5.0-chip in de SONRU Bluetooth Carkit verzekert je van een snelle verbindingstijd en een sterk signaal waardoor interferentie wordt verminderd. Hierdoor geniet je van heldere, draadloze muziek en spraakinstallatie tijdens het rijden.
 • Voordeel 2: De SONRU Bluetooth Carkit biedt je drie verschillende muziekweergavemodi: via Bluetooth-verbinding, een 3,5 mm AUX-ingangskabel of TF-kaarten. Hierdoor kun je op verschillende manieren genieten van je favoriete muziek, wat voor meer plezier tijdens het rijden zorgt.
 • Voordeel 3: De twee slimme USB-poorten (Type C PD3.0 20W + USB A QC3.0 18W) maken het mogelijk om twee compatibele apparaten tegelijkertijd op te laden. Dit maakt de SONRU Bluetooth Carkit niet alleen handig voor het afspelen van muziek, maar ook voor het opladen van je apparaten tijdens het rijden.
 • Voordeel 4: De ingebouwde microfoon en handige één-knops bediening helpen bij het verbeteren van de veiligheid tijdens het rijden. De kit schakelt automatisch over van muziek naar een handsfree gespreksmodus wanneer je een oproep beantwoordt.
 • Voordeel 5: Het kleurrijke, digitale led-display en omgevingslicht bieden niet alleen belangrijke informatie zoals de voertuigspanning, maar creëren ook een gezellige en romantische sfeer in de auto. Dit helpt bij het personaliseren van je rijervaring afhankelijk van je stemming.
 • nadeel 1: Ondanks de claim van hoge kwaliteit muziekgenot, zou de Bluetooth 5.0-technologie van de Sonru Carkit nog steeds vatbaar kunnen zijn voor interferentie. Hoewel statisch en storingen worden verminderd, kan de verbinding nog steeds door verschillende factoren worden verstoord, zoals andere Bluetooth apparaten in de buurt of het landschap van de rijroute.
 • nadeel 2: De Carkit is afhankelijk van de sigarettenaansteker van de auto voor stroom. Dit kan lastig zijn als je deze poort al gebruikt voor andere apparaten of als tu sigarettenaansteker in de auto niet goed werkt.
 • nadeel 3: Hoewel het apparaat gesprekken ondersteunt, is de bediening met één knop wellicht niet voor iedereen even gemakkelijk te gebruiken, vooral niet wanneer men zich moet concentreren op het rijden.
 • nadeel 4: Het digitale LED-display kan voor sommige automobilisten te fel of te afleidend zijn, vooral tijdens het rijden ‘s nachts. Het meerkleurige sfeerlicht kan ook afleidend zijn en is misschien niet passend voor iedereen’s smaak.
 • nadeel 5: De installatie kan een uitdaging zijn. Hoewel er twee installatiemogelijkheden geboden worden (ventilatieclip en kleverige basis), kunnen deze beide problemen opleveren. De klem van de ventilatieclip is misschien niet stevig genoeg voor alle soorten ventilatieopeningen en het gebruik van een kleverige basis zou resten kunnen achterlaten op het dashboard.

Onze favoriet #3

Avantree Bluetooth Carkit

Avantree Bluetooth Carkit

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Avantree Bluetooth Carkit is een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk apparaat dat jouw autoritten veiliger en aangenamer maakt. Met de ingebouwde 2W-luidsprekers en functies voor echo- en achtergrondruisonderdrukking, worden je gesprekken kristalhelder, ongeacht de locatie. De CK11 ondersteunt handsfree bellen, sms’en en routebegeleiding, en kan met twee telefoons tegelijkertijd verbonden worden, waardoor je gemakkelijk kunt wisselen tussen muziek en oproepen. Dankzij de bewegingssensor kan de CK11 automatisch inschakelen bij het openen van je autodeur, en uitschakelen wanneer Bluetooth wordt losgekoppeld. Met een batterijduur tot 22 uur en meer dan 600 uur standby-tijd, hoef je je geen zorgen te maken over het opladen. De installatie is heel eenvoudig; koppel het apparaat aan je telefoon, plaats het op het zonneklep met de bijgeleverde clip en je bent klaar om te gaan.

 • Voordeel 1: Met de Bluetooth V5.0 + EDR, HD stem, ruisonderdrukkingstechnologie en stereo speaker van de SUNITEC Bluetooth Carkit geniet je altijd van kristalheldere telefoongesprekken en muziek, ongeacht waar je je bevindt.
 • Voordeel 2: Dankzij ondersteuning voor Siri en de Assistant kun je met deze Bluetooth Carkit niet alleen probleemloos telefoongesprekken voeren, maar ook teksten verzenden en rijinfo verkrijgen van GPS-applicaties, terwijl je je handen vrij houdt. Met extra grote knoppen hoef je je geen zorgen te maken over bedieningsproblemen tijdens het rijden.
 • Voordeel 3: De intelligente besturing van deze Bluetooth Carkit maakt het mogelijk om twee mobiele telefoons tegelijkertijd via Bluetooth te verbinden en eenvoudig te schakelen tussen muziek en gesprekken. Daarnaast schakelt het apparaat zichzelf in als je autodeur opengaat en uit wanneer de Bluetooth verbreekt.
 • Voordeel 4: De SUNITEC BC980SA Bluetooth Carkit is eenvoudig in gebruik. Je bevestigt het gewoon op het vizier van je auto en kunt het vervolgens gebruiken om handsfree te praten tijdens het rijden. Maar het dient niet alleen als car kit, je kunt het ook als speaker op de vergadertafel gebruiken of als draagbare muziekspeler.
 • Voordeel 5: Met een indrukwekkende spreekttijd van 22 uur, 1000 uur stand-by tijd en slechts 2 uur om volledig op te laden, is de SUNITEC Bluetooth Carkit zeer efficiënt en handig in gebruik.
 • Nadeel 1: Mogelijke storingen bij multitasking: Hoewel de SUNITEC Bluetooth Carkit beweert dat het 2 bluetooth mobiele telefoons tegelijkertijd kan aanzetten, kan dit leiden tot technologische verstoringen of verbindingsproblemen als beide telefoons intensief worden gebruikt.
 • Nadeel 2: Beperkte batterijduur: Hoewel 22 uur spreektijd en 1000 uur standby-tijd substantieel lijken, kan frequente of langdurige gebruik van de bluetooth carkit betekenen dat het apparaat regelmatig moet worden opgeladen, wat niet altijd handig is tijdens lange reizen.
 • Nadeel 3: Afhankelijk van bewegingssensor: De SUNITEC Bluetooth Carkit is uitgerust met een bewegingssensor die het apparaat inschakelt wanneer de autodeur opengaat. Echter, als deze sensor niet correct werkt, kan dit het gebruik en de functionaliteit van de carkit belemmeren.
 • Nadeel 4: Geluidsprestatie: Hoewel de productbeschrijving spreekt van een ‘opgewaardeerd’ geluidssysteem met HD stem en ruisonderdrukking, kunnen de prestaties variëren afhankelijk van de omgeving en de akoestiek van de auto. Mogelijk zal het geluid niet zo helder zijn als verwacht in alle situaties.
 • Nadeel 5: Installatie: De carkit dient geïnstalleerd te worden op het vizier van de auto. Dit kan voor sommige gebruikers onhandig of oncomfortabel zijn, vooral als de vizier van hun auto niet de ideale plek is voor een dergelijk apparaat of als ze het beeld te veel vinden belemmeren.

Onze favoriet #4

Sunitec Bluetooth Carkit

Sunitec Bluetooth Carkit

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SUNITEC Bluetooth Carkit is een hoogwaardige handsfree oplossing voor in de auto die je rijervaring veiliger en aangenamer maakt. Met Bluetooth V5.0 en EDR levert het helder en storingsvrij geluid, en dankzij de ruisonderdrukkende technologie en stereoluidspreker kun je zowel gesprekken als muziek kristalhelder horen. Met ondersteuning voor Siri en Assistant kun je zorgeloos bellen, teksten verzenden en routebeschrijvingen krijgen zonder je focus op de weg te verliezen. De intelligente bewegingssensor schakelt het apparaat automatisch in als je autodeur opent en uit als de Bluetooth-verbinding verbroken is. Je kunt moeiteloos schakelen tussen gesprekken en muziek, en het apparaat aan je vizier klikken voor gemakkelijk gebruik. Het beschikt over een spreektijd van tot 22 uur en laadt volledig op in ongeveer 2 uur, dus je kunt erop vertrouwen dat de SUNITEC Bluetooth Carkit je rit moeiteloos ondersteunt.

 • Voordeel 1: Met de Bluetooth V5.0 + EDR, HD stem, ruisonderdrukkingstechnologie en stereo speaker van de SUNITEC Bluetooth Carkit geniet je altijd van kristalheldere telefoongesprekken en muziek, ongeacht waar je je bevindt.
 • Voordeel 2: Dankzij ondersteuning voor Siri en de Assistant kun je met deze Bluetooth Carkit niet alleen probleemloos telefoongesprekken voeren, maar ook teksten verzenden en rijinfo verkrijgen van GPS-applicaties, terwijl je je handen vrij houdt. Met extra grote knoppen hoef je je geen zorgen te maken over bedieningsproblemen tijdens het rijden.
 • Voordeel 3: De intelligente besturing van deze Bluetooth Carkit maakt het mogelijk om twee mobiele telefoons tegelijkertijd via Bluetooth te verbinden en eenvoudig te schakelen tussen muziek en gesprekken. Daarnaast schakelt het apparaat zichzelf in als je autodeur opengaat en uit wanneer de Bluetooth verbreekt.
 • Voordeel 4: De SUNITEC BC980SA Bluetooth Carkit is eenvoudig in gebruik. Je bevestigt het gewoon op het vizier van je auto en kunt het vervolgens gebruiken om handsfree te praten tijdens het rijden. Maar het dient niet alleen als car kit, je kunt het ook als speaker op de vergadertafel gebruiken of als draagbare muziekspeler.
 • Voordeel 5: Met een indrukwekkende spreekttijd van 22 uur, 1000 uur stand-by tijd en slechts 2 uur om volledig op te laden, is de SUNITEC Bluetooth Carkit zeer efficiënt en handig in gebruik.
 • Nadeel 1: Mogelijke storingen bij multitasking: Hoewel de SUNITEC Bluetooth Carkit beweert dat het 2 bluetooth mobiele telefoons tegelijkertijd kan aanzetten, kan dit leiden tot technologische verstoringen of verbindingsproblemen als beide telefoons intensief worden gebruikt.
 • Nadeel 2: Beperkte batterijduur: Hoewel 22 uur spreektijd en 1000 uur standby-tijd substantieel lijken, kan frequente of langdurige gebruik van de bluetooth carkit betekenen dat het apparaat regelmatig moet worden opgeladen, wat niet altijd handig is tijdens lange reizen.
 • Nadeel 3: Afhankelijk van bewegingssensor: De SUNITEC Bluetooth Carkit is uitgerust met een bewegingssensor die het apparaat inschakelt wanneer de autodeur opengaat. Echter, als deze sensor niet correct werkt, kan dit het gebruik en de functionaliteit van de carkit belemmeren.
 • Nadeel 4: Geluidsprestatie: Hoewel de productbeschrijving spreekt van een ‘opgewaardeerd’ geluidssysteem met HD stem en ruisonderdrukking, kunnen de prestaties variëren afhankelijk van de omgeving en de akoestiek van de auto. Mogelijk zal het geluid niet zo helder zijn als verwacht in alle situaties.
 • Nadeel 5: Installatie: De carkit dient geïnstalleerd te worden op het vizier van de auto. Dit kan voor sommige gebruikers onhandig of oncomfortabel zijn, vooral als de vizier van hun auto niet de ideale plek is voor een dergelijk apparaat of als ze het beeld te veel vinden belemmeren.

Onze favoriet #5

Sunitec Bluetooth Carkit

Sunitec Bluetooth Carkit

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SUNITEC Bluetooth Carkit is een hoogwaardig handsfree-apparaat dat speciaal ontworpen is voor een superieure geluidskwaliteit dankzij de Bluetooth V5.0+EDR, HD stem, ruisonderdrukking technologie en 3W stereo speaker. Jij kunt genieten van heldere en luide telefoongesprekken en muziek, waar je ook bent. Bovendien draagt het bij aan veilig rijden, met ondersteuning van Siri en Assistent, waardoor je handsfree kunt bellen, berichten versturen en zelfs rijrichtingen kunt ontvangen van GPS-toepassingen. De bewegingssensor zorgt ervoor dat het apparaat automatisch in- en uitschakelt wanneer je de autodeur opent of de Bluetooth-verbinding verbreekt. Je kunt het eenvoudig bevestigen aan het vizier van je auto en het fungeert ook als een draagbare muziekspeler of vergadertelefoon. Met tot wel 22 uur spreektijd, een stand-by tijd van 1000 uur en slechts 2 uur nodig om volledig op te laden, biedt SUNITEC je ook een tevredenheidsgarantie binnen 60 dagen.

 • Voordeel 1: Uitstekende Geluidskwaliteit – Dankzij de Bluetooth V5.0+EDR, HD-stem, ruisonderdrukkings-technologie en 3W stereospeaker, kun jij genieten van kristalheldere en luide bellen en muziek, ongeacht waar je bent.
 • Voordeel 2: Veilig Rijden – Doordat de carkit Siri en Assistant ondersteunt, heb je de mogelijkheid om handsfree te bellen, berichten te sturen en rijrichtingen op te vragen van GPS-apps. Bovendien hoor je ook stembegeleiding tijdens het gebruik en heeft het toestel grote toetsen, zodat jij je volledig kan blijven concentreren op de weg.
 • Voordeel 3: Intelligent Controle – De bewegingssensor van het toestel schakelt je Bluetooth-auto handsfree automatisch in en uit, bij het openen en sluiten van je autodeur. Daarnaast kan deze carkit maar liefst twee Bluetooth mobiele telefoons tegelijk aansluiten, met gemakkelijk schakelen tussen muziek en gesprekken.
 • Voordeel 4: Eenvoudig in Gebruik – Je klem de handsfree autotelefoon kit simpelweg aan het vizier. Het apparaat is voornamelijk ontworpen voor handsfree praten tijdens het rijden, maar kan ook fungeren als een speaker op de vergadertafel of een draagbare muziekspeler die verschillende bronnen ondersteunt.
 • Voordeel 5: Lange Gebruiksduur – Met een spreektijd tot 22 uur, stand-by tijd van 1000 uur en een oplaadtijd van ongeveer 2 uur, biedt deze Bluetooth-speaker je een lange gebruiksduur. Dit maakt het de perfecte handsfree-oplossing voor onderweg, en een prachtig geschenk voor vrienden en geliefden.
 • nadeel 1: Hoewel de Bluetooth Carkit van SUNITEC een bewegingssensor heeft, kan dit mogelijk problemen opleveren. Bijvoorbeeld, het apparaat kan uitschakelen wanneer de Bluetooth-verbinding verbreekt, wat kan gebeuren in gebieden met slecht signaal of als je telefoon buiten het bereik komt.
 • nadeel 2: Het apparaat moet worden bevestigd op het zonneklep van de auto. Dit kan als lastig worden ervaren, afhankelijk van de afmetingen van de zonneklep en de positie waarin je comfortabel rijdt.
 • nadeel 3: De Bluetooth Carkit van SUNITEC kan 2 Bluetooth mobiele telefoons tegelijkertijd aansluiten. Dit kan echter verwarrend zijn als beide telefoons inkomende oproepen of meldingen hebben. Bovendien kan het constant schakelen tussen apparaten de levensduur van de batterij drastisch verminderen.
 • nadeel 4: Hoewel het product bedoeld is om je te helpen concentreren op het rijden, kan het gebruik van Siri of Assistant nog steeds afleidend zijn. Je moet nog steeds naar de commando’s luisteren en reageren, wat je aandacht kan afleiden van de weg.
 • nadeel 5: De spraaktijd van dit apparaat is tot 22 uur, maar het duurt ongeveer 2 uur om volledig op te laden. Dit kan als een nadeel worden beschouwd als je snel een volle lading nodig hebt of als je frequente lange ritten maakt zonder de mogelijkheid om tussendoor op te laden.

Onze favoriet #6

Ugreen Bluetooth Carkit

Ugreen Bluetooth Carkit

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Bluetooth Carkit van UGREEN is een hoogwaardige audio-ontvanger die gebruik maakt van de nieuwste Bluetooth 5.3-technologie. Hij is compatibel met verschillende apparaten, variërend van auto- en thuisaudiosystemen tot mobiele telefoons en computers. Met de ingebouwde microfoon kun je handsfree bellen of gebruik maken van spraaknavigatie, en ongewenste geluiden worden via de isolatiemodule gefilterd. Je kunt zelfs twee apparaten tegelijk aansluiten met een stabiele transmissieafstand van 10 meter. Het instellen ervan is eenvoudig; gewoon aansluiten op je autoluidsprekers met de 3,5mm poort en op de voedingspoort met de USB-poort. Eenmaal gekoppeld, maakt het automatisch verbinding als je het inschakelt. Het unique ontwerp met de draadbehuizing van TPE materiaal stretcht van 0,3m tot 1,5m en voorkomt knikken.

 • Voordeel 1: Deze UGREEN Bluetooth Carkit maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth 5.3-technologie, wat zorgt voor een verbeterde en stabielere verbinding. Hij is compatibel met tal van apparaten, waaronder auto- en thuisaudiosystemen, mobiele telefoons, tablets, computers en MP3-spelers.
 • Voordeel 2: Met de ingebouwde microfoon en isolatiemodule, biedt deze Bluetooth Carkit je de mogelijkheid om handsfree te bellen of spraaknavigatie te gebruiken. Deze functies filteren statische ruis, waardoor je helder en duidelijk kan communiceren.
 • Voordeel 3: Dit is een multifunctioneel apparaat! De UGREEN Bluetooth 5.3 Audio Ontvanger kan gelijktijdig verbinding maken met twee apparaten, biedt een stabiele transmissieafstand van 10 meter en vereist geen extra stuurprogramma.
 • Voordeel 4: Het is ongelooflijk eenvoudig in gebruik. Sluit simpelweg de 3,5mm aansluiting van de USB Car Bluetooth 5.3 Audio Ontvanger aan op je audiouitvoerapparaat en de USB-poort op de voedingspoort. Na de eerste keer koppelen, zal het automatisch opnieuw verbinden na het inschakelen – gemakkelijk en zonder gedoe!
 • Voordeel 5: De UGREEN Bluetooth Carkit onderscheidt zich ook met zijn unieke ontwerp. De draadbehuizing van de Bluetooth 5.3 Audio Ontvanger is gemaakt van een hoge rebound TPE-materiaal, die kan worden uitgerekt van 0,3m tot 1,5m. Dit materiaal is niet alleen zeer elastisch, maar ook voorkomt dat de draad in de knoop raakt.
 • Nadeel 1: Hoewel de UGREEN Bluetooth 5.3 Ontvanger compatibiliteit aanbiedt met verschillende apparaten, kan de noodzaak om deze apart te koppelen voor sommige gebruikers toch problematisch zijn. Vooral als je regelmatig van apparaat wisselt, kan dit een tijdrovend proces zijn.
 • Nadeel 2: De ingebouwde microfoon kan beperkt zijn in vergelijking met andere handsfree carkits die meerdere microfoons hebben om de stem duidelijker vast te leggen. Hierdoor is de geluidskwaliteit bij handsfree bellen mogelijk niet optimaal.
 • Nadeel 3: De UGREEN Bluetooth 5.3 Audio Ontvanger geeft aan dat hij twee apparaten tegelijkertijd kan aansluiten. Maar voor mensen die met meer apparaten willen verbinden, kan dit beperkend zijn.
 • Nadeel 4: Het bereik van deze Bluetooth-ontvanger is 10 meter en dat kan als beperkend worden ervaren. Het zou niet genoeg kunnen zijn als je grotere afstanden tussen je Bluetooth-apparaten en de ontvanger moet overbruggen.
 • Nadeel 5: Hoewel de draadbehuizing van de UGREEN Bluetooth 5.3 Audio Ontvanger van TPE materiaal vrij kan worden uitgerekt van 0,3m tot 1,5m, kunnen sommige gebruikers dit nog te kort vinden, afhankelijk van de specifieke inrichting van hun auto of thuisaudiosysteem.

Onze favoriet #7

Lencent Bluetooth Carkit

Lencent Bluetooth Carkit

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De LENCENT Bluetooth 5.0 FM-zender is een hightech carkit ontworpen voor superieur geluid en gebruiksgemak in je auto. Met zijn geavanceerde Bluetooth 5.0 technologie biedt het je een stabiele en energiezuinige verbinding die vier keer het bereik heeft van zijn voorgangers. De zender levert 360° hifi-stereogeluid en diepe bass, geoptimaliseerd door antistatische en CVC-technologieën. Het heeft ook een USB PD en QC 3.0 18W snellaadfunctie voor je apparaten en ondersteunt muziekweergave terwijl je oplaadt. Het moderne design met dansend blauw LED-licht draagt bij aan je rijervaring, en de muziek pulseert op de beat, waardoor in je auto zitten nog leuker wordt. Tot slot heb je met deze carkit altijd handsfree toegang tot je telefoon, inclusief oproepbeheer en slimme assistent-functies voor Siri of Google Assistent.

 • Voordeel 1: De LENCENT Bluetooth 5.0 FM-zender heeft een verbeterde prestatie ten opzichte van vorige versies. Met een verhoogde snelheidslimiet en een werkafstand tot 10 meter, ben je verzekerd van een betrouwbare en sterke verbinding voor je apparaten.
 • Voordeel 2: De LENCENT carkit zorgt voor een hoogwaardige geluidservaring. Dankzij de antistatische omstandigheden, CVC-technologie en basversterker, geniet je van 360° hifi-stereogeluid en diepe bas. Met een simpele druk op de B-knop kun je de geluidskwaliteit verder verbeteren.
 • Voordeel 3: Deze carkit biedt ook ondersteuning voor PD USB-C en QC 3.0 18W snel opladen. Met een gewone USB-poort voor muziek en een Type-C-poort van 18W, heb je een perfecte combinatie voor zowel opladen als muziek.
 • Voordeel 4: Het nieuwe modeontwerp van de LENCENT carkit laat je niet alleen in stijl rijden, maar ook genieten van muziek. De dansende blauwe LED-verlichting pulseert op het ritme van je muziek, wat zorgt voor een levendige en energieke sfeer tijdens je rit.
 • Voordeel 5: Dankzij de handsfree belfunctie van de carkit, kun je eenvoudig telefoneren terwijl je rijdt. Met een enkele druk op de knop kun je inkomende oproepen beantwoorden of weigeren, wat jouw rijervaring veiliger en handiger maakt.
 • Nadeel 1: Hoewel de LENCENT Bluetooth 5.0 FM-zender een breder bereik en een snellere overdrachtsnelheid belooft, kan het functionele bereik beperkt zijn tot 10 meter. Dit kan een beperking zijn als je in een groter voertuig rijdt of als je bronapparaat zich op een grotere afstand bevindt.
 • Nadeel 2: De LENCENT V5.0 FM-zender is uitgerust met CVC-technologie die achtergrondgeluiden vermindert, maar dit kan soms leiden tot een verlies van geluidskwaliteit. Bovendien kan de basversterker, die zich aan de bovenkant van de zender bevindt, de geluidskwaliteit beïnvloeden, vooral als je niet van versterkte bas houdt.
 • Nadeel 3: Hoewel de LENCENT carkit een type-C-poort van 18W voor snelladen heeft, zul je met de normale USB-poort je apparaten op normale snelheid moeten opladen. Dit kan frustrerend zijn als je meerdere apparaten tegelijk wilt opladen en je een snellere oplaadsnelheid wilt.
 • Nadeel 4: De dansende blauwe LED-verlichting, die meebeweegt met het ritme van de muziek, kan als afleidend of overbodig worden ervaren, vooral tijdens het rijden ‘s nachts.
 • Nadeel 5: De handsfree belfunctie kan handig zijn, maar problemen met de slimme rechten kunnen leiden tot ongemak, met name tijdens langere ritten. En als Siri of Google Assistant willekeurig handelen, kan dit leiden tot onverwachte onderbrekingen tijdens het rijden. Het systeem belt ook het laatst gebelde nummer bij een kort wederzijds gevoel van smaak, wat mogelijk niet jouw bedoeling is.

Onze favoriet #8

Sunitec Bluetooth Carkit

Sunitec Bluetooth Carkit

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SUNITEC Bluetooth Carkit is een handsfree bluetooth-systeem, perfect voor gebruik in je auto. Deze carkit is eenvoudig op je zonneklep te bevestigen en moeiteloos te verbinden met je telefoon, waardoor je van kristalheldere gesprekken kunt genieten, dankzij de geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie en de extra grote luidspreker. Bovendien, met de mogelijkheid om twee telefoons tegelijk aan te sluiten, schakel je gemakkelijk tussen muziek en gesprekken. De stembegeleiding functie en de compatibiliteit met Siri en Assistant maken bediening zeer eenvoudig, zodat je je ten volle kunt concentreren op de weg. Een ingebouwde trillingssensor zorgt voor automatische verbinding en uitschakeling, bij inactiviteit. Tot slot, met een batterijduur van 22 uur gesprekstijd en zelfs 1000 uur stand-by, na slechts 2 uur laden, is deze carkit ideaal voor lange autoritten. Een ideale gift voor vaderdag!

 • Voordeel 1: Kristalheldere gesprekken – Dankzij de geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie en volumeregeling gecombineerd met de extra grote luidspreker zijn jouw gesprekken altijd helder en duidelijk, ongeacht waar je je bevindt.
 • Voordeel 2: Stembesturing – Deze Bluetooth handsfree carkit kan aan twee telefoons tegelijk worden gekoppeld en heel eenvoudig wisselen tussen het afspelen van muziek en het aannemen van gesprekken. Daarnaast biedt het stembegleiding bij inschakelen, uitschakelen, koppelen, verbinding maken en loskoppelen, en bij een lage batterij, wat het bijzonder gebruiksvriendelijk maakt.
 • Voordeel 3: Veilig rijden – De geüpgrade carkit ondersteunt Siri en Google Assistant, waardoor jij handsfree telefoongesprekken kunt voeren, teksten kunt versturen en rijrichtingen van GPS applicaties kunt krijgen. Zo kun je altijd volledig gericht blijven op de weg.
 • Voordeel 4: Automatische verbinding – De ingebouwde trillingssensor zorgt ervoor dat de carkit automatisch verbinding maakt met jouw telefoon zodra je de auto instapt. Als het apparaat niet in gebruik is, schakelt het zichzelf ook weer automatisch uit.
 • Voordeel 5: Lange levensduur van de batterij – De oplaadbare lithium-ion batterij biedt tot 22 uur gesprekstijd en zelfs tot maar liefst 1000 uur in stand-by. Gecombineerd met een oplaadtijd van minder dan 2 uur is deze Bluetooth carkit hierdoor niet alleen perfect voor lange autoritten, maar ook voor dagelijks gebruik.
 • Nadeel 1: Beperkte verbindingsopties – Hoewel de SUNITEC Bluetooth Carkit de mogelijkheid biedt om met twee Bluetooth mobiele telefoons tegelijk verbinding te maken, kan dit als een beperking worden beschouwd voor degenen die meerdere apparaten tegelijkertijd willen gebruiken.
 • Nadeel 2: Afhankelijkheid van klembevestiging – De bevestiging van het apparaat is beperkt tot een klem die aan de zonneklep wordt bevestigd. Dit kan enige beperkingen opleggen in termen van plaatsing en zichtbaarheid, vooral als de zonneklep vaak wordt gebruikt of versteld.
 • Nadeel 3: Mogelijke geluidsoverlast – Ondanks de claim van kristalheldere gesprekken, kan de volumeregeling en ruisonderdrukkingstechnologie desondanks werken met beperkingen, afhankelijk van de rij-omstandigheden of de ruis van de auto zelf.
 • Nadeel 4: Beperkte functies van de spraakassistent – Hoewel de carkit de verbinding met Siri en andere spraakassistenten ondersteunt, zijn de functies beperkt tot telefoongesprekken, het verzenden van teksten en het ontvangen van rijrichtingen. Dit kan ondermaats zijn voor gebruikers die uitgebreidere functies van spraakassistenten in hun auto verwachten.
 • Nadeel 5: Ongemakkelijke automatisch aan-uit funktion – De automatische aan-en uitschakeling functie, die wordt geactiveerd door een inwendige trillingssensor kan als storend ervaren worden. Het systeem kan automatisch uitschakelen wanneer niet in gebruik, wat onverwachts kan zijn, vooral als het midden in een gesprek of het luisteren naar muziek plaatsvindt.

Onze favoriet #9

Lencent Bluetooth Carkit

Lencent Bluetooth Carkit

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De LENCENT T25 Bluetooth Carkit biedt een kristalheldere muziekervaring voor je autoritten. Dankzij de CVC-technologie voor ruis- en windonderdrukking geniet je van full-duplex geluid via Bluetooth, een Flash USB of een MicroSD-kaart. De carkit heeft ook twee USB-poorten waarmee je veilig twee apparaten tegelijk kunt opladen. Extra functies zijn onder andere een luidsprekertelefoon met ruisonderdrukking en spraaknavigatie via je telefoonapp, wat je rijervaring veiliger maakt. De sfeerverlichting toont de accuspanning van je auto en vergemakkelijkt het bedienen van de lader. Deze Bluetooth-zender is compatibel met de meeste smartphones en andere Bluetooth-apparaten, en maakt automatisch verbinding na het inschakelen voor een stabiele en consistente muziekervaring.

 • Voordeel 1: De LENCENT T25 zorgt voor kristalheldere muziek dankzij de antistatische technologie en CVC-technologie, die lawaai en wind reduceert. Je kan muziek via Bluetooth, een Flash USB of Micro SD-kaart naar je autoradio sturen, wat jou de flexibiliteit geeft om te kiezen hoe je je muziek wilt streamen.
 • Voordeel 2: De autokit is voorzien van intelligente dubbele USB-poorten waarmee je twee apparaten tegelijk kunt opladen. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te kiezen welk apparaat je eerst oplaadt tijdens een rit.
 • Voordeel 3: Veiligheid staat voorop met de LENCENT. Dankzij ingebouwde functies zoals overstroombeveiliging, overspanningsbeveiliging, intelligente temperatuurregeling en kortsluitbeveiliging, kun je er zeker van zijn dat je apparaten veilig worden opgeladen.
 • Voordeel 4: Met de functie voor luidsprekertelefoon en spraaknavigatie kun je eenvoudig handsfree bellen en instructies ontvangen zonder je ogen van de weg te halen. De ruisonderdrukking en echo-onderdrukking zorgen bovendien voor heldere, storenvrije communicatie.
 • Voordeel 5: De bluetooth carkit heeft een sfeerverlichting die het bedieningsgemak in het donker verhoogt en tegelijkertijd de accuspanning van de auto weergeeft. Dit helpt om je op de hoogte te houden van de toestand van de accu van de auto en eventuele problemen tijdens het rijden te voorkomen.
 • nadeel 1: Hoewel de LENCENT T25 een groot aantal compatibiliteit belooft, lijkt het beperkt tot smartphones en andere Bluetooth-apparaten. Als je een niet-bluetooth apparaat wilt aansluiten, kan je dat waarschijnlijk niet doen.
 • nadeel 2: De carkit is sterk afhankelijk van de stroomvoorziening via de sigarettenaansteker. Als je auto’s sigarettenaansteker defect is of als je deze poort al gebruikt voor andere apparaten, kan dit een probleem zijn.
 • nadeel 3: De LENCENT T25 maakt alleen verbinding met reeds opgeslagen Bluetooth-apparaten na het inschakelen. Dit betekent dat je wellicht handmatig nieuwe apparaten moet toevoegen, wat niet altijd handig kan zijn als je onderweg bent.
 • nadeel 4: Het apparaat heeft maar een beperkte ruimte voor de opslag van muziekbestanden, niet meer dan 32GB, of je nu een flash USB of Micro SD-kaart gebruikt. Als je een grote muziekcollectie hebt, moet je selectief zijn over welke nummers je op het apparaat wilt zetten, of regelmatig de inhoud op de kaart bijwerken.
 • nadeel 5: Ten slotte ondersteunt de muziekspeler slechts vijf muziekformaten (WMA / MP3 / WAV / APE / FLAC). Als je muziek in andere formaten hebt, moet je deze misschien converteren naar een ondersteund formaat, wat ongemakkelijk kan zijn.

Onze favoriet #10

Retoo Bluetooth Carkit

Retoo Bluetooth Carkit

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Retoo Bluetooth Carkit is een functioneel toestel voor in je auto, dat je niet enkel voorziet van de mogelijkheid om muziek af te spelen en handsfree te bellen, maar ook als oplader dient dankzij zijn twee USB-poorten. Om optimaal te kunnen genieten van deze carkit, dien je hem aan te sluiten op het 12V-stopcontact en de werkfrequentie af te stemmen op je autoradio. Hiermee verandert de carkit je radio in een Bluetooth ontvanger, waarbij het tot 5 meter afstand kan verbinden met jouw mobiele apparaat. De ingebouwde microfoon maakt veilig bellen mogelijk tijdens het rijden en de ruisonderdrukkingsfunctie zorgt ervoor dat de ontvanger jou helder kan horen. Dit handige gadget is gemaakt van het duurzame PC materiaal, heeft een compact formaat, en is compatibel met zowel iOS als Android systemen, alsook verschillende audioformaten zoals MP3, WMA, WAV en FLAC.

 • Voordeel 1: De Retoo Bluetooth Carkit is een twee-in-één apparaat. Naast zijn functie als FM-zender om muziek af te spelen en handsfree te kunnen bellen, dient deze ook als autolader. Dit maakt het apparaat enorm veelzijdig en handig.
 • Voordeel 2: Het apparaat is uitgerust met twee USB-poorten, zodat je zelfs twee apparaten tegelijk kunt opladen. Dit maakt het mogelijk om je eigen mobiele telefoon en die van een medepassagier tegelijk op te laden.
 • Voordeel 3: Met Bluetooth 4.2, kan de zender verbinding maken binnen een afstand van 5 meter. Dit maakt het gemakkelijk om draadloos muziek af te spelen op je autoradio vanaf je smartphone en om handsfree telefoontjes te voeren.
 • Voordeel 4: De Retoo Bluetooth Carkit is voorzien van een ingebouwde microfoon. Dit maakt het mogelijk om het apparaat als handsfreeset te gebruiken, zodat je veiliger kunt rijden door handsfree te telefoneren. De Bluetooth 4.2 zorgt ook voor een stabiele verbinding en de ruisonderdrukkingsfunctie zorgt ervoor dat anderen je duidelijk kunnen horen.
 • Voordeel 5: Deze FM-zender is van hoge kwaliteit en compatibel met zowel iOS- als Android-systemen, dus de meeste mobiele telefoons kunnen ermee worden verbonden. Bovendien ondersteunt het verschillende audioformaten zoals MP3, WMA, WAV, en FLAC, waardoor je geniet van diverse muziekmogelijkheden.
 • Nadeel 1: De Retoo Bluetooth Carkit vereist configuratie met je autoradio om de FM-zender te kunnen gebruiken. Dit kan mogelijk verwarrend zijn als je niet technisch onderlegd bent of niet vertrouwd bent met het instellen van dergelijke apparaten.
 • Nadeel 2: Het apparaat heeft slechts twee USB-poorten om apparaten op te laden. Hoewel twee poorten voldoende kunnen zijn in sommige situaties, kan dit een beperking zijn als je meer apparaten tegelijkertijd wilt opladen.
 • Nadeel 3: De Bluetooth-verbinding heeft een bereik van slechts 5 meter. Dit kan beperkend zijn als je apparaat verder dan 5 meter van de zender verwijderd is.
 • Nadeel 4: Er wordt niet aangegeven of de FM-zender automatisch kan worden ingesteld of afstemmen op de meeste gebruikte radiofrequenties. Dit kan het gebruik wat moeilijker maken, vooral als je vaak van radiostations verandert.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het apparaat compatibel is met iOS en Android, wordt er niet gespecificeerd of het compatibel is met andere Bluetooth-apparaten, zoals tablets of smartwatches. Dit kan een beperking zijn als je van plan bent om ook andere apparaten te gebruiken met deze Bluetooth Carkit.

Samenvattend kunnen we concluderen dat er een breed scala aan Bluetooth Carkits op de markt is, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Na uitgebreid onderzoek en testen, is gebleken dat er tien producten zijn die bovenaan staan in termen van kwaliteit, gebruiksgemak en technologische innovatie. Of je nu op zoek bent naar superieure geluidskwaliteit, naadloze connectiviteit of een gebruiksvriendelijk interface, er is een Bluetooth Carkit die perfect bij jou past. Het enige dat je hoeft te doen, is door de lijst heen kijken, je behoeften evalueren en die product kiezen, dat de beste balans biedt tussen prijs en prestatie. Met de juiste Bluetooth Carkit kun je genieten van handsfree communicatie en streaming van muziek in je auto, wat zorgt voor een veilige en plezierige rijervaring.

Inhoudsopgave