a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Combi Magnetron: De 10 beste producten in de test

Ontdek in dit nieuwe onderzoek de top 10 best presterende combi magnetrons die zorgvuldig zijn getest en beoordeeld.

Unser Favorit: Sharp Combi Magnetron

Sharp Combi Magnetron
★★★★★

Unser Favorit: Samsung Combi Magnetron

Samsung Combi Magnetron
★★★★★

Unser Favorit: Lg Combi Magnetron

Lg Combi Magnetron
★★★★★

Unser Favorit: Toshiba Combi Magnetron

Toshiba Combi Magnetron
★★★★★

Unser Favorit: Sharp Combi Magnetron

Sharp Combi Magnetron
★★★★★

Unser Favorit: Caso Combi Magnetron

Caso Combi Magnetron
★★★★★

Unser Favorit: Samsung Combi Magnetron

Samsung Combi Magnetron
★★★★★

Unser Favorit: Medion Combi Magnetron

Medion Combi Magnetron
★★★★★

Unser Favorit: Medion Combi Magnetron

Medion Combi Magnetron
★★★★★

Unser Favorit: Tristar Combi Magnetron

Tristar Combi Magnetron
★★★★★

Ben je op zoek naar de perfecte keukenhulp die kan opwarmen, koken en bakken? Zo ja, dan is de combi magnetron dé ultieme multitasker voor in jouw keuken. In onze nieuwste studie hebben we de tien beste combi magnetrons op de markt grondig getest en vergeleken op basis van functies, gebruiksgemak, efficiëntie en duurzaamheid. In deze handleiding nemen we je mee door de resultaten van dit onderzoek, om ervoor te zorgen dat je de combi magnetron kiest die het beste bij jouw behoeften en kookstijl past. Of je nu een professionals kok bent of een beginnende thuiskok, er is een ideale combi magnetron voor jou. Lees verder en ontdek jouw perfecte keukenmaatje.

Een combi magnetron is een multifunctioneel apparaat dat jou het beste van twee werelden biedt. Het combineert de snelle opwarm- en ontdooifuncties van een standaard magnetron met de gril- en bakoventies van een conventionele oven. Hiermee kun je eenvoudig een breed scala aan gerechten bereiden, van het snel opwarmen van restjes tot het bereiden van een gegrilde kip of zelfgebakken brood. Met een combi magnetron in jouw keuken is koken veelzijdiger en efficiënter.

Check Uit

Onze favoriet #1

Sharp Combi Magnetron

Sharp Combi Magnetron

Waarom we het gekozen hebben

De Sharp Combi Magnetron is een royale, tijdsloze keukenhulp die je inzet voor het ontdooien, verwarmen en garen van diverse gerechten – van vlees- en visgerechten tot groenten en popcorn. Dankzij een selectie van vijf standen verwarm je je maaltijden eenvoudig en snel naar perfectie. De magnetron beschikt over een ontdooifunctie voor diepgekoelde gerechten, wat ideaal is voor dagelijks gebruik. Bovendien geniet je van het gemak van mechanische besturing en een praktische timerfunctie. De magnetron en grill hebben ieder een krachtig vermogen van respectievelijk 800 en 1.000 watt. In de doos vind je naast de YC-MG01ES magnetron, een draaiplateau en mogelijk een niet-Nederlandstalige handleiding.

 • Voordeel 1: De combi magnetron van Sharp biedt je een scala aan culinaire mogelijkheden. Of je nu vlees- en visgerechten wilt bereiden, groenten wilt garen of popcorn wilt maken, deze magnetron is er perfect voor.
 • Voordeel 2: Eenvoud en snelheid staan centraal in het gebruik van deze magnetron. Dankzij de vijf selecteerbare standen kun je met gemak de juiste instellingen kiezen en een perfect resultaat behalen.
 • Voordeel 3: Deze magnetron beschikt over een voorzichtige ontdooifunctie. Ideaal voor het ontdooien van diepgevroren gerechten zonder ze te koken of te beschadigen, en dat allemaal met één druk op de knop.
 • Voordeel 4: De Sharp combi magnetron is ontworpen voor dagelijks gebruik. De mechanische besturing en praktische timerfunctie maken het eenvoudig en handig in gebruik. Of je nu een frequente of een gelegenheidsgebruiker bent, deze magnetron voldoet aan jouw behoeften.
 • Voordeel 5: De magnetron is krachtig. Met een magnetronvermogen van 800 watt en een grillvermogen van 1.000 watt, biedt deze Sharp combi magnetron een krachtige en efficiënte performance.
 • Nadeel 1: Hoewel de magnetron vele functies heeft, is het vermogen van de magnetron slechts 800 watt en het grillvermogen 1000 watt. Dit kan betekenen dat sommige gerechten langer kunnen duren om te koken of te verwarmen dan bij magnetrons met een hoger vermogen.
 • Nadeel 2: De Sharp combi magnetron heeft een mechanische besturing, wat niet iedereen prettig vindt in vergelijking met digitale bediening. Het instellen van de kooktijd of het selecteren van de gewenste kookmodus kan minder intuïtief of omslachtig zijn.
 • Nadeel 3: De handleiding is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands. Voor degene onder ons die het Engels niet machtig zijn, kan dit het moeilijk maken om de magnetron effectief te gebruiken of om alle functies volledig te benutten.
 • Nadeel 4: Er wordt niet gesproken over extra’s, zoals automatische kookprogramma’s of voorgeprogrammeerde instellingen. Dit kan het mogelijk moeilijker maken om bepaalde gerechten te bereiden, vooral voor diegenen die niet bekend zijn met magnetron kooktechnieken.
 • Nadeel 5: Het wordt niet vermeld of er een kinderslot functie op dit apparaat is. Voor gezinnen met kleine kinderen kan dit een punt van zorg zijn, aangezien magnetrons potentieel gevaarlijke apparaten kunnen zijn als ze niet correct worden gebruikt.

Onze favoriet #2

Samsung Combi Magnetron

Samsung Combi Magnetron

Waarom we het gekozen hebben

De SAMSUNG Combi Magnetron is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar eenvoud en veelzijdigheid in je keuken. Met de gladde keramische binnenwand is hij eenvoudig schoon te houden, zonder dat er verkleuring optreedt. Dankzij de verscheidenheid aan automatische programma’s kun jij moeiteloos jouw favoriete maaltijden klaarmaken, met optimale instellingen voor alles van verse tot rauwe ingrediënten. Het ontdooiprogramma verzekert snel en gelijkmatig ontdooien, waarbij de versheid en consistentie van het voedsel bewaard blijven. In de ECO-modus verbruikt deze magnetron minder stroom, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee. Daarnaast is het draaiplateau uitschakelbaar, zodat je ook grotere schalen en borden gemakkelijk kunt verwarmen.

 • Voordeel 1: Dankzij de gladde keramische binnenwanden van de magnetron, maak je deze gemakkelijk schoon en je hoeft je geen zorgen te maken over verkleuring over tijd. Dit is ideaal voor als je je magnetron veel gebruikt en deze graag goed onderhoudt.
 • Voordeel 2: De Samsung Combi Magnetron biedt een verscheidenheid aan automatische programma’s. Dat betekent dat je je favoriete gerechten sneller en comfortabeler kunt bereiden doordat de bereidingswijze automatisch wordt geoptimaliseerd voor verse en rauwe levensmiddelen. Zo ben je er altijd zeker van dat je de gezondste bereidingswijze kiest.
 • Voordeel 3: Ontdooien van voedsel wordt way eenvoudiger met de speciale ontdooiprogramma’s van deze magnetron. Ze zorgen voor een snelle en gelijkmatige ontdooiing, waardoor de oorspronkelijke versheid en consistentie van je etenswaren behouden blijven.
 • Voordeel 4: Door het inzetten van de ECO-modus op de Samsung Combi Magnetron, wordt het stroomverbruik aanzienlijk verminderd. Niet alleen is dit een geweldige manier om bij te dragen aan het milieu, maar je bespaart ook op je energierekening.
 • Voordeel 5: Het draaiplateau van de magnetron kan uitgeschakeld worden. Dit betekent dat je elke centimeter van het interieur kunt gebruiken en dus ook grotere rechthoekige potten, platen en borden in de magnetron kunt plaatsen zonder dat ze tegen de binnenwand aan botsen tijdens het verwarmen. Deze eigenschap maakt deze magnetron buitengewoon flexibel in gebruik.
 • Nadeel 1: Hoewel de binnenwanden van de magnetron gemakkelijk schoon te maken zijn, kan dit ook betekenen dat ze gevoelig zijn voor sterke schoonmaakmiddelen, die ze na verloop van tijd kunnen beschadigen.
 • Nadeel 2: De automatische programma’s zijn geoptimaliseerd voor verse en rauwe levensmiddelen. Dit kan het minder ideaal maken voor de bereiding van kant-en-klare of bevroren maaltijden.
 • Nadeel 3: Ondanks het feit dat de ontdooiprogramma’s snel en gelijkmatig ontdooien, kunnen ze mogelijk niet evengoed presteren met grotere of dikkere stukken voedsel.
 • Nadeel 4: Hoewel de ECO-modus het stroomverbruik verlaagt, kan dit mogelijk leiden tot langere bereidingstijden, vooral voor grotere maaltijden.
 • Nadeel 5: Het uitschakelen van de draaifunctie van het bord kan handig zijn voor grotere pannen en borden, maar kan ook leiden tot ongelijkmatige verwarming als het voedsel niet correct in het midden van de magnetron is geplaatst.

Onze favoriet #3

Lg Combi Magnetron

Lg Combi Magnetron

Waarom we het gekozen hebben

De LG Combi Magnetron is een hoogwaardige 2-in-1 keukenapparaat die de functie van een magnetron en grill combineert. Afhankelijk van de functie die je gebruikt, biedt deze magnetron verschillende vermogensniveaus: 1000 W voor de magnetron, 900 W voor de grill en 1450 W voor de combinatie van beide. Dankzij de slimme omvormertechnologie, verwarmt, ontdooit en kookt het je voedsel gelijkmatig en ongecompliceerd. Bovendien bespaart het je tijd en energie, doordat je tot 1,6 keer sneller kunt koken en tot 28% minder stroom verbruikt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor lagere energiekosten in jouw huis. De LG Combi Magnetron behoudt de smaak en voedingsstoffen van je maaltijden en voorkomt de vernietiging van cellen. Dit alles gebeurt in een compact design met een 22% grotere binnenruimte, terwijl de buitenmaat gelijk blijft. Met zijn 25 liter inhoud en binnenplaat met een diameter van 29,2 cm, biedt deze magnetron optimale ruimte voor jouw culinaire creaties.

 • Voordeel 1: Dankzij de combinatiekooktechnologie kun je zowel grillen als opwarmen, wat ideaal is voor kleine, hartige gerechten. Je maaltijden worden sneller gekookt en krijgen een traditionele bruining en knapperigheid dankzij het grillen.
 • Voordeel 2: De magnetron biedt 5 instelbare vermogensniveaus. Dit geeft je een waaier aan kookopties en de flexibiliteit om diverse bereidingen te doen, van iets eenvoudigs als het zacht maken van boter tot het opwarmen van soep.
 • Voordeel 3: De Toshiba MW2-MG20PF (BK) / GE is een 3-in-1 keukenhulpmiddel dat het gemak van grill-, ontdooi- en opwarmfuncties combineert. Zo wordt koken nog efficiënter aangezien je maar één toestel nodig hebt voor de meest courante keukenactiviteiten.
 • Voordeel 4: Het toestel heeft een ruime capaciteit van 20 L, voldoende voor de meeste dagelijkse maaltijden, zoals bijvoorbeeld een hele gebakken kip. Dat maakt hem erg praktisch en gebruiksvriendelijk voor dagelijks gebruik.
 • Voordeel 5: Met een grillvermogen van 1000 watt en een magnetronvermogen van 800 watt heb je alle kracht die je nodig hebt voor snel en efficiënt koken. De magnetron is zo ontworpen dat hij zowel aan de buiten- als binnenkant ruim is, waardoor je eten eenvoudig op de glazen draaiplateau past.
 • Nadeel 1: Hoewel de combinatie van koken heel handig en efficiënt kan zijn, kan het ook betekenen dat als je meestal slechts één functie gebruikt (bijvoorbeeld alleen grillen of alleen opwarmen), je beter af zou kunnen zijn met een specifiekere gadget die deze specifieke functie optimaliseert.
 • Nadeel 2: De Toshiba MW2-MG20PF (BK) / GE heeft 5 instelbare vermogensniveaus. Dit betekent dat het minder veelzijdig kan zijn voor die gerechten waarvoor u een zeer specifieke instelling van het vermogensniveau nodig heeft.
 • Nadeel 3: Aan de andere kant bevat de magnetron drie functies (grill, ontdooien, opwarmen), maar het kan zijn dat je dagelijks alleen een beperkt aantal van deze functies gebruikt. Je kunt in deze gevallen betalen voor functies die je misschien niet nodig hebt.
 • Nadeel 4: De magnetron heeft een capaciteit van 20 liter, wat groot genoeg is voor veel dagelijkse gerechten, zoals een hele gebakken kip. Maar deze relatief grote capaciteit kan ook een nadeel zijn als je keukenruimte beperkt is, en op de aanrecht of in een kast kan nemen waar andere keukenapparaten kunnen worden geplaatst.
 • Nadeel 5: Het product heeft een grillvermogen van 1000 watt en een magnetronvermogen van 800 watt, wat betekent dat het mogelijk niet krachtig genoeg is voor bepaalde gerechten die vereisen dat voedsel snel en efficiënt wordt gekookt.

Onze favoriet #4

Toshiba Combi Magnetron

Toshiba Combi Magnetron

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Combi Magnetron van Toshiba is dé keukenmultitasker die je niet wilt missen. Het unieke aan dit apparaat is de combinatiekookfunctie, bedoeld voor het grillen en opwarmen van kleinere, hartige gerechten. De magnetronfunctie kookt je maaltijden snel, terwijl de grill dat traditionele bruin gebakken laagje en knapperigheid geeft. Met vijf instelbare vermogensniveaus kun je alles bereiden, van het verzachten van boter tot het opwarmen van soep. Deze 3-in-1 keukenhulp, de Toshiba MW2-MG20PF (BK) / GE, heeft ook een ontdooifunctie en een ruime capaciteit van 20 liter. Niets is te groot, zelfs een hele kip past erin. Met een grillvermogen van 1000 watt en een magnetronvermogen van 800 watt, geeft het je de vrijheid om met één apparaat een breed scala aan gerechten te koken. De magnetron heeft royale externe afmetingen van 440 * 334 * 259 mm en interne afmetingen van 306 * 304 * 206 mm, met een 255 mm glazen draaischijf.

 • Voordeel 1: Dankzij de combinatiekooktechnologie kun je zowel grillen als opwarmen, wat ideaal is voor kleine, hartige gerechten. Je maaltijden worden sneller gekookt en krijgen een traditionele bruining en knapperigheid dankzij het grillen.
 • Voordeel 2: De magnetron biedt 5 instelbare vermogensniveaus. Dit geeft je een waaier aan kookopties en de flexibiliteit om diverse bereidingen te doen, van iets eenvoudigs als het zacht maken van boter tot het opwarmen van soep.
 • Voordeel 3: De Toshiba MW2-MG20PF (BK) / GE is een 3-in-1 keukenhulpmiddel dat het gemak van grill-, ontdooi- en opwarmfuncties combineert. Zo wordt koken nog efficiënter aangezien je maar één toestel nodig hebt voor de meest courante keukenactiviteiten.
 • Voordeel 4: Het toestel heeft een ruime capaciteit van 20 L, voldoende voor de meeste dagelijkse maaltijden, zoals bijvoorbeeld een hele gebakken kip. Dat maakt hem erg praktisch en gebruiksvriendelijk voor dagelijks gebruik.
 • Voordeel 5: Met een grillvermogen van 1000 watt en een magnetronvermogen van 800 watt heb je alle kracht die je nodig hebt voor snel en efficiënt koken. De magnetron is zo ontworpen dat hij zowel aan de buiten- als binnenkant ruim is, waardoor je eten eenvoudig op de glazen draaiplateau past.
 • Nadeel 1: Hoewel de combinatie van koken heel handig en efficiënt kan zijn, kan het ook betekenen dat als je meestal slechts één functie gebruikt (bijvoorbeeld alleen grillen of alleen opwarmen), je beter af zou kunnen zijn met een specifiekere gadget die deze specifieke functie optimaliseert.
 • Nadeel 2: De Toshiba MW2-MG20PF (BK) / GE heeft 5 instelbare vermogensniveaus. Dit betekent dat het minder veelzijdig kan zijn voor die gerechten waarvoor u een zeer specifieke instelling van het vermogensniveau nodig heeft.
 • Nadeel 3: Aan de andere kant bevat de magnetron drie functies (grill, ontdooien, opwarmen), maar het kan zijn dat je dagelijks alleen een beperkt aantal van deze functies gebruikt. Je kunt in deze gevallen betalen voor functies die je misschien niet nodig hebt.
 • Nadeel 4: De magnetron heeft een capaciteit van 20 liter, wat groot genoeg is voor veel dagelijkse gerechten, zoals een hele gebakken kip. Maar deze relatief grote capaciteit kan ook een nadeel zijn als je keukenruimte beperkt is, en op de aanrecht of in een kast kan nemen waar andere keukenapparaten kunnen worden geplaatst.
 • Nadeel 5: Het product heeft een grillvermogen van 1000 watt en een magnetronvermogen van 800 watt, wat betekent dat het mogelijk niet krachtig genoeg is voor bepaalde gerechten die vereisen dat voedsel snel en efficiënt wordt gekookt.

Onze favoriet #5

Sharp Combi Magnetron

Sharp Combi Magnetron

Waarom we het gekozen hebben

De SHARP QG254AEB is een combi magnetron met grill die moeiteloos past in jouw moderne keuken dankzij het strakke zwarte design. Met 900W vermogen voor de magnetron en 1000W voor de grill, biedt het apparaat ruime mogelijkheden voor alle soorten kooktaken. Bovendien beschikt het over 10 verschillende standen en een handige ontdooifunctie. Met afmetingen van 490 x 288 x 411 cm, laat deze magnetron je optimaal gebruik maken van de ruimte. Geniet van gemak en veelzijdigheid in één apparaat met deze SHARP combi magnetron.

 • Voordeel 1: De SHARP QG254AEB magnetron heeft een krachtige magnetronfunctie van 900W. Dit betekent dat je je voedsel snel en efficiënt kunt verwarmen, waardoor je tijd bespaart in de keuken.
 • Voordeel 2: De grillfunctie van 1000W is een ander groot voordeel. Deze kan je gebruiken om je eten een heerlijk knapperige korst te geven, perfect voor gerechten zoals lasagne of gegratineerde aardappelen.
 • Voordeel 3: Met 10 verschillende standen biedt deze magnetron je veelzijdigheid bij het koken. Je kunt de juiste instelling kiezen afhankelijk van het soort voedsel dat je bereidt, wat betekent dat je gerechten altijd perfect gegaard zullen zijn.
 • Voordeel 4: De ontdooifunctie op deze magnetron is ook ontzettend handig. Hiermee kun je bevroren voedsel snel en veilig ontdooien, waardoor je maaltijden gemakkelijker en sneller te bereiden zijn.
 • Voordeel 5: Ten slotte zijn de afmetingen van de magnetron (490 x 288 x 411 cm) ideaal voor de meeste keukens. Hiermee past het apparaat gemakkelijk op je aanrecht of in de magnetronkast, zonder te veel ruimte in te nemen.
 • nadeel 1: De SHARP QG254AEB combi magnetron heeft een vrij hoge wattage voor de magnetron (900W) en de grill (1000W), dit kan betekenen dat het apparaat veel elektriciteit kan verbruiken in vergelijking met andere modellen die minder vermogen hebben.
 • nadeel 2: Er zijn slechts 10 standen beschikbaar op dit model, wat kan betekenen dat je niet zoveel flexibiliteit en precisie hebt in de instellingen als bij sommige andere magnetrons die meer standen bieden.
 • nadeel 3: De afmetingen van het apparaat (490 x 288 x 411 cm) suggereren dat het vrij groot is. Dit kan een probleem zijn als je weinig ruimte in je keuken, kantoor of waar je het apparaat ook plaatst.
 • nadeel 4: De ontdooifunctie wordt specifiek genoemd, wat suggereert dat andere geavanceerde functies zoals stomen of convectie misschien ontbreken in dit model. Dit kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een magnetron met meer veelzijdige kookmogelijkheden.
 • nadeel 5: De kleur is zwart. Hoewel dit een kwestie van persoonlijke voorkeur is, kan het zijn dat deze kleur niet bij alle keukendecoraties past of vingerafdrukken en vlekken meer zichtbaar zijn in vergelijking met lichtere kleuren.

Onze favoriet #6

Caso Combi Magnetron

Caso Combi Magnetron

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Caso MCG 30 Ceramic Chef is een veelzijdige combi-magnetron die op je werkblad past. Met een royale capaciteit van 30 liter en een vermogen van 900W, maakt deze magnetron koken eenvoudig en efficiënt. Het toestel is uitgerust met draaiknoppen voor moeiteloze bediening en een vermogen tot 1100W biedt snelle verwarming en koken. Het is een ideale keuze als je op zoek bent naar een hoogwaardige, ruimtebesparende magnetron die kracht combineert met gebruiksgemak.

 • Voordeel 1: Caso MCG 30 Ceramic Chef Magnetron heeft een ruime inhoud van 30 liter. Dit betekent dat je gemakkelijk grotere hoeveelheden eten of grote gerechten kunt bereiden, wat vooral handig is voor grote gezinnen of bij het ontvangen van gasten.
 • Voordeel 2: Met een vermogen van 900 W kan deze magnetron snel en efficiënt werken. Dit kan jouw tijd in de keuken aanzienlijk verkorten en maakt het mogelijk om snel voedsel op te warmen of te bereiden.
 • Voordeel 3: Deze combi-magnetron is voorzien van knoppen en een draaibare bediening, wat de bediening eenvoudig en gebruiksvriendelijk maakt. Je kunt gemakkelijk instellen wat je nodig hebt zonder te worstelen met complexe instellingen of bedieningselementen.
 • Voordeel 4: De Caso MCG 30 heeft ook een grillfunctie met een vermogen van 1100 W. Hiermee kun je gemakkelijk gerechten grillen rechtstreeks in de magnetron, waardoor je mogelijk een apart grillapparaat kunt vermijden.
 • Voordeel 5: Dankzij zijn ontwerp kan deze magnetron op het werkblad worden geplaatst, wat betekent dat je geen speciale ruimte hoeft te hebben of geen ingewikkelde installatie hoeft te ondergaan. Het maakt het ook gemakkelijk om schoon te maken en te verplaatsen indien nodig.
 • Het is belangrijk om te vermelden dat zonder verdere informatie of persoonlijke ervaring met het product, de volgende nadelen gebaseerd kunnen zijn op speculatie en mogelijke ergernissen van consumenten. Op basis van de gegeven beschrijving, hieronder enkele mogelijke nadelen van de Caso MCG 30 Ceramic Chef werkblad combi-magnetron:
 • Nadeel 1: Met een vermogen van 900 W, kan het zijn dat deze magnetron niet zo krachtig is als andere modellen. Dit kan leiden tot langere bereidingstijden.
 • Nadeel 2: Het feit dat de bedieningselementen van de magnetron bestaan uit knoppen en draaibare elementen kan voor sommige mensen een nadeel zijn. Het ontbreken van touchfuncties kan de magnetron minder eenvoudig in gebruik maken en mensen met beperkte handmobiliteit kunnen er moeilijkheid mee ondervinden.
 • Nadeel 3: Deze magnetron heeft een capaciteit van 30 liter, wat misschien niet genoeg is voor wie grote maaltijden wil bereiden. Als jij iemand bent die regelmatig grote maaltijden kookt of voor een groot gezin kookt, kan dit een probleem zijn.
 • Nadeel 4: Het is niet duidelijk of deze magnetron over een grillfunctie beschikt, aangezien het niet gespecificeerd is in de beschrijving. Als dit niet het geval is, kan dit een aanzienlijke beperking zijn, omdat je niet in staat zou zijn om bepaalde soorten voedsel te bereiden.
 • Nadeel 5: Er wordt niet genoemd dat het apparaat een ontdooifunctie heeft, wat meestal een standaard functie is voor magnetronovens. Als dit niet het geval is, kan dat het bereidingsproces lastiger maken voor voedingsmiddelen die vanuit de vriezer komen.

Onze favoriet #7

Samsung Combi Magnetron

Samsung Combi Magnetron

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Combi Magnetron van Samsung is een zeer efficiënte en gebruiksvriendelijke keukenhulp, dankzij de slimme HotBlast-technologie die door veel luchtgaten krachtige hete lucht gelijkmatig op je gerechten blaast, waardoor ze sneller en gelijkmatig klaar zijn, zonder voorverwarming. De Slim-Fry-functie combineert magnetron-, grill- en heteluchtfunctie voor optimale frituurresultaten, waarbij weinig tot geen olie wordt gebruikt. Met de power-ontdooifunctie kun je bevroren voedsel snel en gelijkmatig ontdooien en presenteren alsof het vers is. De magnetron heeft ook automatische programma’s voor het bereiden van diverse verse levensmiddelen. Daarbij is de magnetron makkelijk schoon te maken, dankzij de gladde keramische oppervlakten die ook nog eens kras- en roestbestendig zijn. Het biedt dus handige, gezonde oplossingen voor elke kookbehoefte.

 • Voordeel 1: De Samsung Combi Magnetron maakt gebruik van HotBlast-technologie waardoor je gerechten tot 50% sneller kunnen worden gegaard. Dit betekent dat je in minder tijd een heerlijk knapperig en sappig gerecht op tafel kunt zetten, zoals een verse pizza in slechts 13 minuten, zonder voorverwarmen.
 • Voordeel 2: De Slim-Fry-functie biedt een gezonder alternatief voor traditioneel frituren. Door de combinatie van magnetron-, grill- en heteluchtfunctie frituurt de magnetron voedsel bijna zonder olie. Hierdoor komen jouw frituursnacks er niet alleen beter uit te zien, maar ze smaken ook beter!
 • Voordeel 3: Dankzij de power-ontdooifunctie kun je bevroren levensmiddelen snel en gelijkmatig ontdooien. Dat betekent dat je niet meer hoeft te dealen met half bevroren, papperige etenswaren. In plaats daarvan krijg je knapperige, verse levensmiddelen, klaar om te worden genoten wanneer je maar wilt.
 • Voordeel 4: De veelzijdige automatische programma’s van de Samsung Combi Magnetron maken het bereiden van je favoriete gerechten nog gemakkelijker. Deze zijn geoptimaliseerd voor verse en rauwe levensmiddelen waardoor je altijd de gezondste bereidingswijze kiest. Hierdoor kun je het optimale uit je ingrediënten halen en heerlijke gerechten creëren.
 • Voordeel 5: Het schoonmaken van de magnetron is een fluitje van een cent. Dankzij de binnenwanden gemaakt van een glad keramisch oppervlak, is de magnetron gemakkelijk te reinigen en zal niet verkleuren na verloop van tijd. Bovendien is de binnenruimte kras- en roestbestendig wat betekent dat je magnetron er altijd als nieuw uit zal zien.
 • Nadeel 1: Hoewel de Combi Magnetron van Samsung claimt dat het met behulp van de HotBlast-technologie snellere resultaten kan bereiken, kan dit mogelijk een nadeel zijn. Als je niet gewend bent aan deze snelle kooktijd, zou je gemakkelijk je maaltijd kunnen overkoken of verbranden.
 • Nadeel 2: De Slim-Fry-functie van Samsung zou je mogelijk kunnen beperken bij het frituren van bepaalde voedselsoorten. Niet alle voedselsoorten kunnen immers even goed worden gefrituurd met de gecombineerde magnetron-, grill- en heteluchtfunctie.
 • Nadeel 3: De power-ontdooifunctie kan een nadeel zijn als je gewend bent om voedsel op een lagere temperatuur te ontdooien om de verse textuur te behouden. De snelle en krachtige ontdooifunctie van deze combi magnetron kan de structuur van je voedsel veranderen.
 • Nadeel 4: De automatische programma’s zijn geoptimaliseerd voor verse en rauwe voedingsmiddelen, wat betekent dat de resultaten mogelijk niet optimaal zijn voor voorgekookte of bevroren producten. Je zult dus mogelijk moeten experimenteren om de beste resultaten te krijgen voor dit type maaltijden.
 • Nadeel 5: Hoewel genoemd wordt dat de binnenkant van de magnetron is gemaakt van een robuust en gemakkelijk te reinigen keramisch oppervlak, wordt niet genoemd hoe het met de buitenkant zit. Dus als je keukenapparatuur graag spik en span houdt, kun je wellicht extra werk hebben met het schoonhouden van de buitenkant.

Onze favoriet #8

Medion Combi Magnetron

Medion Combi Magnetron

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De MEDION combi magnetron is een multifunctionele keukentool met een magnetronvermogen van 800 watt en een grillvermogen van 1.000 watt. Dit apparaat met acht vermogensstanden verwarmt niet alleen je voedsel, maar heeft ook een apart te gebruiken grillfunctie, die je zelfs gecombineerd kan gebruiken voor optimale bereiding van je maaltijden. Voor extra gemak biedt de magnetron geautomatiseerde programma’s voor acht verschillende voedseltypen, die alle instellingen perfect aanpassen aan jouw behoefte. Het roestvrijstalen apparaat beschikt over een ruime binnenruimte van 20 liter, is afgewerkt met een witte lak en is daardoor eenvoudig en zonder moeite schoon te maken. De levering bevat een MEDION magnetron MD14482, een glazen draaiplateau en een grillrooster.

 • Voordeel 1: De MEDION combi magnetron heeft acht vermogensstanden en een grillfunctie. Dit betekent dat je veel flexibiliteit hebt in hoe je je eten kookt of opwarmt. Het vermogen van 800 watt van de magnetron en 1.000 watt van de grill garandeert snelle en effectieve bereiding.
 • Voordeel 2: De magnetron is multifunctioneel. Naast het opwarmen van voedsel, beschikt de magnetron ook over een grill die apart of in combinatie met de magnetron kan worden gebruikt. Dit geeft je de vrijheid om een verscheidenheid aan gerechten te bereiden met één apparaat.
 • Voordeel 3: Deze magnetron is voorzien van voorgeprogrammeerde instellingen. Voor acht verschillende soorten voedsel biedt de magnetron geoptimaliseerde automatische programma’s die alle instellingen perfect aanpassen. Dit maakt het koken gemakkelijker en efficiënter.
 • Voordeel 4: De MEDION combi magnetron is gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de witte lakafwerking van het interieur en het roestvrijstalen front kunnen zelfs hardnekkige vetspatten zonder moeite weer worden verwijderd.
 • Voordeel 5: De magnetron heeft een ruime binnenruimte van 20 liter, voldoende voor de meeste kook- en opwarmbehoeften. Bovendien is de magnetron bij levering inclusief een glazen draaiplateau en grillrooster, wat het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de magnetron verder vergroot.
 • Nadeel 1: Hoewel de MEDION combi-magnetron een vermogen van 800 watt voor de magnetronfunctie en 1000 watt voor de grillfunctie heeft, zou dit voor sommige gebruikers ontoereikend kunnen zijn, vooral als je gewend bent aan apparaten met een hoger vermogen.
 • Nadeel 2: De besproken combi-magnetron heeft slechts acht voorgeprogrammeerde instellingen. Hoewel dit voor de meeste alledaagse kooktaken zou kunnen voldoen, kan het beperkt aanvoelen voor gebruikers die meer variatie of specifieke instellingen voor hun kookbehoeften willen.
 • Nadeel 3: De magnetron heeft een inhoud van 20 liter. Dit kan voor sommige gebruikers wellicht te klein zijn, vooral als je grotere maaltijden wilt bereiden of meerdere items tegelijkertijd wilt verwarmen.
 • Nadeel 4: Het apparaat combineert de magnetron- en grillfuncties, wat kan leiden tot een compromis in prestaties als beide functies tegelijkertijd worden gebruikt.
 • Nadeel 5: Hoewel de witte lakafwerking aan de binnenkant en het roestvrijstalen front van de magnetron bedoeld zijn om het schoonmaken te vergemakkelijken, is er geen specifieke vermelding van een anti-vingerafdruk of anti-smeer functie. Dit betekent dat je misschien extra werk moet verrichten om het apparaat vrij van vingerafdrukken en vlekken te houden.

Onze favoriet #9

Medion Combi Magnetron

Medion Combi Magnetron

Waarom we het gekozen hebben

De MEDION 4-in-1 Combi Magnetron is jouw veelzijdige en krachtige partner in de keuken. Of je nu wilt verwarmen, bakken of grillen, deze magnetron kan het allemaal en biedt naast de gebruikelijke magnetronfunctie ook heteluchtwerking en een dubbele grill. Dankzij de 10 automatische programma’s die het kooktijd, gewicht en vermogen regelen, krijg je altijd perfecte resultaten. Geen zorgen over schoonmaken: zowel de roestvrijstalen voorkant als de binnenkant zijn makkelijk te reinigen, zelfs hardnekkige vetspetters verdwijnen als sneeuw voor de zon. In de levering zijn inbegrepen de MEDION 4-in-1 magnetron, een metalen draaiplateau, een roestvrijstalen rooster en natuurlijk de gebruiksaanwijzing en garantiedocumenten.

 • Voordeel 1: De MEDION combi magnetron is erg veelzijdig. Het gaat niet alleen over verwarmen, maar je kunt ook bakken en grillen met behulp van de heteluchtwerking en de dubbele grill. Zo heb je alle kookfuncties die je nodig hebt in één handig apparaat.
 • Voordeel 2: Deze 4-in-1 magnetron is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Zelfs als je niet zo ervaren bent in de keuken, zul je het gemakkelijk te bedienen vinden.
 • Voordeel 3: Er zijn 10 automatische programma’s die de kooktijd, het gewicht en het vermogen regelen. Deze functies zorgen er elke keer voor dat je gerechten perfect bereid worden, wat je kookvaardigheden ook mogen zijn.
 • Voordeel 4: De roestvrijstalen voor- en binnenkant van de MEDION combi magnetron maken het zeer gemakkelijk schoon te maken. Zelfs hardnekkige vetspetters kunnen moeiteloos worden verwijderd.
 • Voordeel 5: De magnetron is inclusief nuttige toebehoren, zoals een metalen draaiplateau en roestvrijstalen rooster. Dit betekent dat je alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan bij jouw aankoop inbegrepen is.
 • Het geven van nadelen van een product op basis van een productomschrijving kan wat lastig zijn, vooral als er geen specifieke negatieve aspecten worden genoemd. Echter, op basis van de gegeven informatie, hier zijn vijf mogelijke nadelen:
 • Nadeel 1: De MEDION 4-in-1 magnetron kan als te veelzijdig worden beschouwd. Hoewel dit voor sommigen een voordeel zou kunnen zijn, kan het voor anderen overweldigend zijn. Het kost tijd om te leren hoe je de verschillende functies moet gebruiken en welke het beste werkt voor welk soort voedsel.
 • Nadeel 2: Er wordt vermeld dat deze magnetron 10 automatische programma’s heeft. Dit kan betekenen dat er een gebrek is aan manuele controle, wat mogelijk niet geschikt is voor gebruikers die graag meer controle en flexibiliteit hebben over hoe hun voedsel wordt bereid.
 • Nadeel 3: Het lijkt erop dat de MEDION magnetron een roestvrijstalen voorkant en binnenkant heeft. Hoewel dit helpt bij het schoonmaken, kunnen vingerafdrukken en vlekken meer zichtbaar zijn, wat betekent dat je deze mogelijk regelmatig moet schoonmaken om het er netjes uit te laten zien.
 • Nadeel 4: Hoewel het vermeldt dat deze magnetron eenvoudig schoon te maken is, vereist het verwijderen van hardnekkige vetspetters nog steeds inspanning en kan dit over het algemeen lastig zijn in vergelijking met andere modellen die misschien betere anti-aanbak of zelfreinigende eigenschappen hebben.
 • Nadeel 5: Het product wordt geleverd met een metalen draaiplateau en roestvrijstalen rooster. Afhankelijk van het materiaal, kunnen deze accessoires heet worden tijdens gebruik en zou je kunnen vergeten dat ze heet zijn, wat tot ongelukken kan leiden.

Onze favoriet #10

Tristar Combi Magnetron

Tristar Combi Magnetron

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Tristar Combi Magnetron is een veelzijdige keuze voor je keuken met zijn 8 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s die je kookproces aanzienlijk vereenvoudigen. Uitgerust met een digitaal bedieningspaneel, kun je eenvoudig de gewenste instellingen selecteren. De magnetron biedt een ruime capaciteit van 20 liter, ideaal voor zowel grote als kleine maaltijden. Met een vermogen van 800 watt voor de magnetronfunctie en 1000 watt voor de grillfunctie, kun je vertrouwen op snelle en efficiënte bereiding van je gerechten.

 • Voordeel 1: De Tristar Combi Magnetron biedt 8 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s. Dit betekent dat jij op een gemakkelijke en snelle manier gevarieerde gerechten kunt bereiden.
 • Voordeel 2: De magnetron is voorzien van een digitaal bedieningspaneel. Hiermee kun je snel en gemakkelijk de instellingen aanpassen, wat jouw kookervaring vereenvoudigt.
 • Voordeel 3: Met een inhoud van 20 liter heeft deze magnetron voldoende ruimte om meerdere of grote gerechten te kunnen bereiden, zodat je diverse maaltijden voor jezelf of zelfs voor een klein gezelschap moeiteloos kunt verzorgen.
 • Voordeel 4: Dit model beschikt over een magnetronfunctie met een hoog vermogen van 800 watt. Dit betekent dat jouw maaltijden snel en efficiënt worden verwarmd of gekookt.
 • Voordeel 5: Naast de magnetronfunctie is er ook een grillfunctie in dit model geïntegreerd met een vermogen van 1000 watt. Hierdoor kun jij de perfecte gratin creëren of jouw gerechten een knapperige korst geven voor een extra smaakbeleving.
 • Nadeel 1: De Tristar Combi Magnetron heeft slechts 8 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s, wat de variatie en flexibiliteit in koken kan beperken als je gewend bent aan een apparaat met meer opties.
 • Nadeel 2: Hoewel een digitaal bedieningspaneel voor velen een meerwaarde kan zijn, kan het voor ouderen of mensen zonder ervaring met digitale interfaces verwarrend en moeilijk te gebruiken zijn.
 • Nadeel 3: Met een inhoud van slechts 20 liter is deze magnetron vrij klein. Dit betekent dat je mogelijk niet in staat bent om grotere maaltijden of meerdere items tegelijkertijd te bereiden, wat niet optimaal is als je voor een groot gezin of voor een feestje kookt.
 • Nadeel 4: De vermogensverdeling van de magnetron en grillfunctie kan ook een nadeel zijn. De 800 watt magnetronfunctie is relatief zwak, wat kan resulteren in langere kooktijden.
 • Nadeel 5: Aan de andere kant, hoewel de grillfunctie 1000 watt is, wat hoger is dan de magnetronfunctie, kan dit nog steeds onvoldoende zijn voor bepaalde gerechten die een hoge grilltemperatuur vereisen, zoals bepaalde vleessoorten en schotels.

In conclusie kunnen we stellen dat de keuze voor een combi magnetron sterk afhangt van jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een high-tech model met geavanceerde functies, een compact ontwerp voor een kleine keuken, of een budgetvriendelijke optie die toch betrouwbaar presteert, er is zeker een product in deze lijst dat aan jouw eisen voldoet. Onthoud dat de beste combi magnetron voor jou degene is die voldoet aan je kook- en bakbehoeften, past in je keukenruimte en binnen je budget valt. Hoewel het kiezen van een apparaat een subjectieve beslissing is, hopen we dat ons onderzoek en deze top 10 lijst je keuze hebben vereenvoudigd.

Inhoudsopgave