a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Concealer: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek ontdek je de 10 beste concealers die in de test als beste uit de bus kwamen.

Unser Favorit: Maybelline New York Concealer

Maybelline New York Concealer
★★★★★

Unser Favorit: Maybelline New York Concealer

Maybelline New York Concealer
★★★★★

Unser Favorit: Maybelline New York Concealer

Maybelline New York Concealer
★★★★★

Unser Favorit: Maybelline New York Concealer

Maybelline New York Concealer
★★★★★

Unser Favorit: L'Oréal Paris Concealer

L'Oréal Paris Concealer
★★★★★

Unser Favorit: Maybelline New York Concealer

Maybelline New York Concealer
★★★★★

Unser Favorit: Maybelline Concealer

Maybelline Concealer
★★★★★

Unser Favorit: Essence Cosmetics Concealer

Essence Cosmetics Concealer
★★★★★

Het vinden van de juiste concealer kan een uitdaging zijn. De eerste stap in het huidverzorgingsproces, het doel van de concealer is om onvolkomenheden te camoufleren, van donkere kringen onder de ogen tot oneffenheden en roodheid. Maar niet alle concealers zijn hetzelfde. Elk heeft zijn eigen unieke voordelen, nadelen en functies die het voor sommige mensen beter maken dan voor anderen. Dat is waarom we voor jou het onderzoek hebben gedaan en de beste 10 concealers op de markt hebben getest. Lees verder om te ontdekken welk product het beste bij jou past, op basis van onze gedetailleerde beoordelingen en nieuwste onderzoek.

Een concealer is een make-up product dat je helpt om onvolkomenheden te verbergen, zoals donkere kringen, puistjes, vlekken of andere oneffenheden op je gezicht. Het is verkrijgbaar in verschillende tinten om bij je huidskleur te passen. Jij brengt het rechtstreeks aan op de gebieden die je wilt verbergen, voor een egaler en helderder uitziende huid. Je kunt het op zichzelf gebruiken of het combineren met een foundation voor een perfect afgewerkte look.

Check Uit

Onze favoriet #1

Maybelline New York Concealer

Maybelline New York Concealer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Maybelline New York Concealer is jouw geheime wapen voor een frisse en wakkere blik in één stap. Voorzien van een ingebouwde applicatiespons, garandeert het een supergemakkelijke applicatie. De formule is verrijkt met voedend Goji bes extract voor hydratatie en Haloxyl dat donkere kringen onder de ogen neutraliseert. Dankzij de zachte, crèmige textuur bedekt het direct oneffenheden, donkere kringen en wallen. Dit zeer dekkende product kan worden gebruikt op schone huid, of over een gezichtsproduct zoals foundation, BB cream of CC cream voor een volledige dekking.

 • Voordeel 1: Met slechts één stap geeft de Maybelline concealer je een frisse, wakkere uitstraling. Het bespaart je tijd en laat je er snel opgefrist uitzien.

  Voordeel 2: De ingebouwde applicatiespons zorgt voor een ultra gemakkelijke applicatie. Je hebt geen extra tools of borstels nodig, wat zorgt voor gemak en draagbaarheid.

 • Voordeel 3: Deze concealer is verrijkt met Goji bes extract, dat vocht vasthoudt en hydratatie biedt aan je huid. Dit helpt je huid er gezond en stralend uit te laten zien.
 • Voordeel 4: Het product bevat ook Haloxyl, een ingrediënt dat bekend staat om het neutraliseren van donkere kringen onder de ogen. Dit helpt je om er fris en alert uit te zien, ook als je moe bent.
 • Voordeel 5: De zachte, crèmige textuur bedekt direct alle oneffenheden, donkere kringen en wallen, waardoor je huid er onmiddellijk effen en egaler uitziet. Je kunt deze concealer gebruiken op een schone huid of over een faceproduct zoals foundation, bb cream of cc cream. Dit biedt flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan jouw individuele huidverzorgings- en make-up routine.
 • Nadeel 1: Hoewel de ingebouwde applicatiespons handig kan lijken voor een ultra gemakkelijke applicatie, kan deze spons niet worden gereinigd. Dit betekent dat het na verloop van tijd thuis kan zijn voor bacteriën, wat niet ideaal is voor een product dat op je gezicht wordt aangebracht.
 • Nadeel 2: De Maybelline concealer is verrijkt met Goji bes extract voor hydratatie, maar hoe goed dit extract daadwerkelijk hydrateert is niet duidelijk. Het kan mogelijk niet even effectief zijn als andere, meer bewezen hydratatiemiddelen.
 • Nadeel 3: De beloofde neutralisatie van donkere kringen door Haloxyl zou kunnen variëren afhankelijk van de huidskleur en de ernst van de donkere kringen. Wat voor sommige mensen werkt, werkt misschien niet voor anderen.
 • Nadeel 4: Terwijl de zachte, crèmige textuur belooft om direct oneffenheden, donkere kringen en wallen te bedekken, is het niet duidelijk hoe langdurig deze dekking is en of er gedurende de dag opnieuw moet worden aangebracht.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving zegt dat de concealer zeer dekkend is en kan worden gebruikt op blote huid of over een ander gezichtsproduct zoals foundation, BB cream of CC cream. Echter, het is niet gespecificeerd of het bij alle huidtypen past, inclusief droge, vette, gecombineerde of gevoelige huid. Bovendien kan het gebruik van deze concealer over andere producten tot ophoping leiden.

Onze favoriet #2

Maybelline New York Concealer

Maybelline New York Concealer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Maybelline New York Concealer is een vloeibare concealer die fantastisch werkt om huidoneffenheden, kleine puistjes en kringen rondom je ogen te camoufleren. Dankzij de speciale formule geeft het je huid rond de ogen een stralende look en een perfecte teint zonder uit te drogen. Zeer gebruiksvriendelijk, dankzij de handige sponsapplicator, maakt het aanbrengen eenvoudig en nauwkeurig. Het compacte formaat maakt hem tot de ideale reispartner, klaar om altijd en overal je make-up op te frissen en je vermoeide ogen op te vrolijken. Let op het PAO-symbool dat de houdbaarheid van het product na opening aangeeft. Deze concealer is perfect afgestemd op de Fit Me! make-up en poeder, het is een tint lichter en kan ideaal gecombineerd worden met de foundation.

 • Voordeel 1: De Maybelline New York concealer dekt oneffenheden op je huid, kleine puistjes en zelfs kringen rond je ogen. Hierdoor zorgt het voor een egale uitstraling.
 • Voordeel 2: De formule zorgt voor een stralende huid rond je ogen en een perfecte teint zonder dat deze uitdroogt. Je huid blijft dus in een gezonde staat, terwijl je make-up op hebt.
 • Voordeel 3: De concealer komt met een praktische sponsapplicator. Dit maakt het aanbrengen eenvoudig en zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het product.
 • Voordeel 4: De Maybelline New York concealer is compact en ideaal om mee te nemen. Het is perfect voor onderweg, om je make-up op te frissen en vermoeide ogen op te vrolijken.
 • Voordeel 5: Het product is perfect afgestemd op de Fit Me! make-up en poeder van Maybelline. De concealer is een nuance lichter en kan dus ideaal gecombineerd worden met de foundation. Dit zorgt voor een mooi, complementair resultaat.
 • Nadeel 1: De Maybelline New York concealer belooft om oneffenheden en kleine puistjes te bedekken, maar als je last hebt van ernstige acné of diepe littekens, kan het zijn dat dit product niet de gewenste dekking geeft.
 • Nadeel 2: Daarnaast claimt het product een stralende huid rond de ogen te geven en niet uit te drogen, maar als je een erg droge huid hebt, is het mogelijk dat de concealer niet voldoende hydrateert en dat je alsnog een droog gevoel ervaart.
 • Nadeel 3: Hoewel het vermeld wordt dat de praktische sponsapplicator een eenvoudige aanbrenging mogelijk maakt, kan het zijn dat je deze wijze van aanbrengen niet prettig vindt of dat je de applicator onhygiënisch vindt.
 • Nadeel 4: De compactheid van de concealer maakt hem handig voor onderweg, maar als je iemand bent die haar make-up liever thuis aanbrengt en niet onderweg bijwerkt, kan deze functie overbodig zijn voor jou.
 • Nadeel 5: Tot slot, is de concealer specifiek ontworpen om te worden gecombineerd met de Fit Me! make-up en poeder. Als je andere producten of merken gebruikt, is het mogelijk dat de concealer niet zo goed blendt of matcht met je andere make-up.

Onze favoriet #3

Maybelline New York Concealer

Maybelline New York Concealer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Maybelline concealer biedt jou in één stap een frissere uitstraling. De handige applicatiespons maakt het aanbrengen een fluitje van een cent. Dankzij de toevoeging van Goji bes extract wordt jouw huid gehydrateerd terwijl Haloxyl de donkere kringen onder je ogen neutraliseert. De zachte, crèmige textuur zorgt ervoor dat oneffenheden, donkere kringen en wallen onmiddellijk worden bedekt. Je kan deze zeer dekkende concealer aanbrengen op een schone huid, maar het kan ook gebruikt worden in combinatie met andere producten zoals een foundation, BB cream of CC cream.

 • Voordeel 1: De Maybelline concealer biedt een lichte dekking voor een natuurlijk effect. Dit betekent dat het je look verbetert zonder overweldigend te zijn en helpt ervoor te zorgen dat je make-up er fris en onopvallend uitziet.
 • Voordeel 2: Het product bevat een handige applicator waarmee je de concealer in één beweging kunt aanbrengen. Dit bespaart je tijd en energie en maakt de applicatie eenvoudig en efficiënt.
 • Voordeel 3: De Maybelline concealer is specifiek ontworpen om wallen, donkere kringen en oneffenheden zichtbaar te verbergen. Dit zorgt ervoor dat je een vlekkeloze teint krijgt, ongeacht de huidproblemen waarmee je te maken hebt.
 • Voordeel 4: Deze concealer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit betekent dat je de juiste kleurmatch voor je huid kunt vinden, wat bijdraagt aan een natuurlijker en gelijkmatiger resultaat. Je kunt zelfs kiezen voor een of twee tinten lichter als je de concealer onder je ogen wilt gebruiken.
 • Voordeel 5: De Maybelline concealer kan worden gecombineerd met Fit Me Matte & Poreless Foundation, Powder en Blush voor een volledige teint routine. Op deze manier kun je een coherente look creëren met producten van dezelfde lijn, wat zorg draagt voor een harmonieus eindresultaat.
 • Nadeel 1: Hoewel de Maybelline concealer een lichte dekking claimt voor een natuurlijk effect, kan dit een nadeel zijn als je op zoek bent naar een product met een zwaardere, volledig dekkende afwerking.
 • Nadeel 2: De ‘handige applicator’ om de concealer in één beweging aan te brengen, kan mogelijk niet het gewenste precisieniveau bieden. Voor specifieke of gedetailleerde toepassingen, zoals het bedekken van kleine vlekken of puistjes, kan het moeilijker zijn.
 • Nadeel 3: Er wordt weliswaar vermeld dat deze concealer wallen, donkere kringen en oneffenheden zichtbaar verbergt, maar de effectiviteit kan per individu verschillen, afhankelijk van de ernst van deze problemen.
 • Nadeel 4: De concealer is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor kleurmatching, maar als jouw huidtint niet binnen het aangeboden kleurenpalet valt, kan het lastig zijn om een perfecte match te vinden.
 • Nadeel 5: Terwijl er wordt aanbevolen om de concealer te gebruiken in combinatie met Fit Me Matte & Poreless Foundation, Powder en Blush voor een volledige teint routine, kan dit een nadeel zijn als je niet van plan bent om deze aanvullende producten aan te schaffen. Je wordt dus aangemoedigd om meer producten te kopen voor een optimaal resultaat.

Onze favoriet #4

Maybelline New York Concealer

Maybelline New York Concealer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Maybelline New York’s concealer is een licht dekkend product, ideaal voor het bereiken van een natuurlijk effect. Deze equivalente van een toverstaf is uitgerust met een handige applicator, waardoor je in één vloeiende beweging je imperfecties, wallen en donkere kringen kunt camoufleren. Het is beschikbaar in verscheidene kleuren; kies eenvoudig de tint die het beste bij je past, of ga een of twee tinten lichter bij gebruik onder de ogen. Voor het beste resultaat, combineer met de Fit Me Matte & Poreless Foundation, Powder en Blush voor een complete teint routine. Met deze concealer van Maybelline New York ben je klaar om de wereld in te stappen met zelfvertrouwen en stralende schoonheid.

 • Voordeel 1: De Maybelline concealer biedt een lichte dekking voor een natuurlijk effect. Dit betekent dat het je look verbetert zonder overweldigend te zijn en helpt ervoor te zorgen dat je make-up er fris en onopvallend uitziet.
 • Voordeel 2: Het product bevat een handige applicator waarmee je de concealer in één beweging kunt aanbrengen. Dit bespaart je tijd en energie en maakt de applicatie eenvoudig en efficiënt.
 • Voordeel 3: De Maybelline concealer is specifiek ontworpen om wallen, donkere kringen en oneffenheden zichtbaar te verbergen. Dit zorgt ervoor dat je een vlekkeloze teint krijgt, ongeacht de huidproblemen waarmee je te maken hebt.
 • Voordeel 4: Deze concealer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit betekent dat je de juiste kleurmatch voor je huid kunt vinden, wat bijdraagt aan een natuurlijker en gelijkmatiger resultaat. Je kunt zelfs kiezen voor een of twee tinten lichter als je de concealer onder je ogen wilt gebruiken.
 • Voordeel 5: De Maybelline concealer kan worden gecombineerd met Fit Me Matte & Poreless Foundation, Powder en Blush voor een volledige teint routine. Op deze manier kun je een coherente look creëren met producten van dezelfde lijn, wat zorg draagt voor een harmonieus eindresultaat.
 • Nadeel 1: Hoewel de Maybelline concealer een lichte dekking claimt voor een natuurlijk effect, kan dit een nadeel zijn als je op zoek bent naar een product met een zwaardere, volledig dekkende afwerking.
 • Nadeel 2: De ‘handige applicator’ om de concealer in één beweging aan te brengen, kan mogelijk niet het gewenste precisieniveau bieden. Voor specifieke of gedetailleerde toepassingen, zoals het bedekken van kleine vlekken of puistjes, kan het moeilijker zijn.
 • Nadeel 3: Er wordt weliswaar vermeld dat deze concealer wallen, donkere kringen en oneffenheden zichtbaar verbergt, maar de effectiviteit kan per individu verschillen, afhankelijk van de ernst van deze problemen.
 • Nadeel 4: De concealer is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor kleurmatching, maar als jouw huidtint niet binnen het aangeboden kleurenpalet valt, kan het lastig zijn om een perfecte match te vinden.
 • Nadeel 5: Terwijl er wordt aanbevolen om de concealer te gebruiken in combinatie met Fit Me Matte & Poreless Foundation, Powder en Blush voor een volledige teint routine, kan dit een nadeel zijn als je niet van plan bent om deze aanvullende producten aan te schaffen. Je wordt dus aangemoedigd om meer producten te kopen voor een optimaal resultaat.

Onze favoriet #5

L'Oréal Paris Concealer

L'Oréal Paris Concealer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De L’Oréal Paris Concealer is een 2-in-1 product dat dient als een vloeibare concealer en make-up voor het afdekken, camoufleren en contouren van je gezicht. Met zijn sterk gepigmenteerde formule biedt het een sterke dekking, waardoor kringen onder de ogen, roodheid en oneffenheden met slechts één veeg verdwijnen. Dankzij de handige XXL-applicator kun je de concealer zowel punctueel als over je hele gezicht aanbrengen. De ultra lichte, crèmige formule is gemakkelijk te mengen en biedt tegelijkertijd voldoende vocht voor je huid. Het is ook ideaal voor het opfrissen van je make-up onderweg.

 • Voordeel 1: De L’Oréal Paris concealer biedt een 2-in-1 oplossing. Je kunt het gebruiken als een vloeibare concealer, voor het afdekken, camoufleren en contouren van ongewenste merken, maar ook als een algemene make-up.
 • Voordeel 2: Deze concealer biedt sterke dekking dankzij de sterk gepigmenteerde formule. Hierdoor kun je kringen onder de ogen, roodheid en oneffenheden met slechts één veeg laten verdwijnen.
 • Voordeel 3: Het product is voorzien van een XXL-applicator. Dit maakt het mogelijk om de concealer zowel punctueel als op het hele gezicht aan te brengen. Dit maakt het aanbrengen makkelijker en versnelt jouw make-up routine.
 • Voordeel 4: De ultra lichte, crèmige formule kan gemakkelijk worden gemengd. Het voelt licht aan op de huid en biedt tegelijkertijd voldoende vocht, waardoor je huid er gezond uit blijft zien.
 • Voordeel 5: Deze concealer van L’Oréal Paris is ook ideaal voor het opfrissen van make-up onderweg. Hiermee kun je jouw look altijd snel bijwerken, waar je ook bent.
 • Nadeel 1: Hoewel de sterk gepigmenteerde formule zorgt voor sterke dekking, kun je merken dat het te zwaar is voor je huid, vooral als je een gevoelige of lichte huid hebt. Te veel pigmentatie kan er soms voor zorgen dat de concealer niet zo eenvoudig mengt met je huidtint.
 • Nadeel 2: De XXL-applicator lijkt te beloven om de concealer nauwkeurig aan te brengen, maar kan in werkelijkheid misschien te groot zijn voor de delicatere en kleinere delen van het gezicht, zoals de onderogen en de neus.
 • Nadeel 3: Door de 2-in-1 functie van de concealer, zou je misschien verleid kunnen worden om geen foundation meer te gebruiken. Echter, het niet gebruiken van een aparte foundation kan leiden tot een gebrek aan volledige dekking op alle delen van het gezicht.
 • Nadeel 4: De beschrijving stelt dat de formule ultralicht en crèmig is, en tegelijkertijd voldoende vocht geeft. Je kan echter ontdekken dat deze moisturerende formule te olieachtig is of je huid te glanzend maakt, zeker als je een huidtype hebt dat al neigt naar vet of gecombineerd.
 • Nadeel 5: Hoewel het ideaal kan zijn voor het opfrissen van make-up onderweg, kan het feit dat je voortdurend de grotere applicator biedt, dat je uiteindelijk sneller door het product heen bent dan verwacht. Het zou dus kunnen dat je de concealer vaker moet bijvullen dan je zou willen.

Onze favoriet #6

Maybelline New York Concealer

Maybelline New York Concealer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Een eersteklas nagellak, de Maybelline New York Concealer is je ticket naar een piekfijne manicure. Met een gladde, neutrale kleur die bij elke stijl past, kun je genieten van een verzorgde dagelijkse look. De brede borstel maakt precisie en vlekkeloze aanbreng gemakkelijk en het laat zich ook combineren met alle essie basis- en toplakken. Dankzij de unieke essie formule ben je verzekerd van een uitstekende dekking en duurzaamheid, met een professionele spaanbescherming die je nagels versterkt. Opties te over met het brede assortiment van romige, glanzende, gedurfde en neutrale poetsmiddelen en het verwijderen is simpel met standaard nagellakverwijderaars. Let op het PAO-symbool dat aangeeft hoe lang het product na opening houdbaar is. In de fles zit 13,5 ml beige nude nagellak, schaduw nr. 121, topless & blootsvoets.

 • Het lijkt erop dat er een fout is gemaakt in de beschrijving van het product. De gegeven beschrijving lijkt te refereren naar een nagellak product van het merk Essie en niet naar de concealer van Maybelline New York die je hebt gevraagd. Kun je de juiste productbeschrijving verstrekken? Dan help ik je graag met het identificeren van de voordelen.
 • Het lijkt erop dat uw verzoek betrekking heeft op een beoordeling van een nagellak van essie in plaats van een concealer van Maybelline New York, gebaseerd op de gegeven productbeschrijving. Hier zijn echter enkele mogelijke nadelen gebaseerd op deze beschrijving:
 • Nadeel 1: Hoewel de nagellak belooft om een gladde en elegante kleur te bieden, is er een kans dat het eindresultaat mogelijk niet aansluit bij jouw persoonlijke stijl of voorkeur, vooral als je de sterke of gedurfde kleuren verkiest boven de neutrale tinten.
 • Nadeel 2: De beschrijving stelt dat je met deze nagellak je eigen expert manicure kunt uitvoeren. Echter, als je niet de juiste vaardigheden of ervaring hebt, kan de applicatie mogelijk niet streepvrij zijn, ondanks de belofte van de brede borstel voor een nauwkeurige toepassing.
 • Nadeel 3: Hoewel de formule beweert een uitstekende dekking en duurzaamheid te bieden, is de uiteindelijke prestatie van het product ook afhankelijk van de toepassing en de verzorging, dus de resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon.
 • Nadeel 4: De nagellak beweert gemakkelijk te verwijderen zijn met standaard nagellakverwijderaars, maar sommige gebruikers kunnen toch merken dat resten van de lak moeilijk te verwijderen zijn, waardoor de nagels mogelijk beschadigd kunnen worden.
 • Nadeel 5: Hoewel het product het PAO-symbool toont dat de vervaltijd aangeeft na opening van de verpakking, kunnen sommige gebruikers dit over het hoofd zien of niet begrijpen, waardoor ze het product mogelijk te lang bewaren en de best mogelijke resultaten niet bereiken of de nagelgezondheid in gevaar brengen.

Onze favoriet #7

Maybelline Concealer

Maybelline Concealer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Maybelline concealer is een krachtig beautyproduct dat je direct een frisse, wakkere blik geeft. Met de ingebouwde applicatiespons breng je de concealer uiterst gemakkelijk aan. Het product is verrijkt met hydraterend Goji bes extract en Haloxyl, wat donkere kringen onder de ogen effectief neutraliseert. De zachte, crèmige textuur bedekt onmiddellijk oneffenheden, donkere kringen en wallen. Deze hoog dekkende concealer kun je direct aanbrengen op een schone huid, of over een bestaand gezichtsproduct zoals foundation, BB of CC cream voor een vlekkeloos resultaat.

 • Voordeel 1: De Maybelline concealer biedt jou in één stap een wakkere blik. Dat betekent dat je geen meerdere producten nodig hebt voor een frisse uitstraling.
 • Voordeel 2: De concealer komt met een ingebouwde applicatiespons. Hierdoor kun je het product makkelijk en snel aanbrengen, zonder gedoe met aparte kwasten of sponzen.
 • Voordeel 3: Het product is verrijkt met Goji bes extract, wat zorgt voor hydratatie van je huid. Je huid wordt dus niet alleen gecorrigeerd, maar ook verzorgd.
 • Voordeel 4: Deze concealer heeft een zachte, crèmige textuur die direct oneffenheden, donkere kringen en wallen bedekt. Je hoeft dus niet meerdere lagen aan te brengen om het gewenste effect te bereiken.
 • Voordeel 5: De Maybelline concealer is zeer dekkend en kan zowel op een schone huid als over een face product, zoals foundation, BB cream of CC cream worden aangebracht. Het biedt dus flexibiliteit en veelzijdigheid in gebruik.
 • Nadeel 1: Het product heeft een ingebouwde applicatiespons, wat handig kan zijn, maar er kunnen vragen rijzen over hygiëne. Het herhaaldelijke gebruik van de spons kan bacteriën ophopen en verspreiden bij elke applicatie, wat kan leiden tot huidproblemen.
 • Nadeel 2: Maybelline’s concealer is verrijkt met Goji bes extract voor hydratatie. Hoewel dit in het algemeen een groot pluspunt is, kan het een nadeel zijn voor mensen met een vettige huid, aangezien het een overmaat aan hydratatie kan veroorzaken en de huid vettiger kan maken.
 • Nadeel 3: De concealer bevat Haloxyl wat donkere kringen onder de ogen neutraliseert. Hoe effectief dit echter is, hangt af van individu tot individu. Sommigen vinden misschien niet het verwachte resultaat op hun donkere kringen.
 • Nadeel 4: Hoewel de zachtheid en crèmigheid van de textuur voordelig klinkt, kan het betekenen dat het product sneller opraakt dan andere concealers die wellicht minder product nodig hebben voor hetzelfde effect.
 • Nadeel 5: Ten slotte wordt deze concealer verkocht als zijnde zeer dekkend. Dit zou kunnen betekenen dat het te zwaar of dik voelt voor mensen die liever een lichtere, meer natuurlijke look hebben met hun make-up.

Onze favoriet #8

Essence Cosmetics Concealer

Essence Cosmetics Concealer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Essence Cosmetics’ Concealer is jouw betrouwbare partner voor een vlekkeloze huid. Deze ultra-dekkende, waterproof concealer matteert je huid en camoufleert effectief donkere kringen en schaduwen onder de ogen, zelfs tatoeages kunnen tijdelijk worden verborgen. De formule geeft een matte afwerking en is duurzaam, perfect voor de normale huid. Dit product beantwoordt volledig aan onze Clean Beauty standaard: het is veganistisch, olievrij, bovendien zonder alcohol, parabenen, microplasticdeeltjes, nanodeeltjes, en aceton, en is ook glutenvrij. Een extra voordeel is dat essence en CATRICE beide erkend zijn door PETA Duitsland en internationaal, wat betekent dat ze geen dierproeven uitvoeren.

 • Voordeel 1: Deze essence cosmetics concealer biedt een hoge dekking en werkt uitermate goed voor het camoufleren van donkere kringen en oogschaduw. Je kunt het zelfs gebruiken om tijdelijk tatoeages te bedekken.

  Voordeel 2: De concealer heeft een ultra-dekkende textuur die een matte afwerking geeft, zodat jouw huid er perfect uitziet zonder dat glanzende effect.

 • Voordeel 3: Het product is duurzaam en waterdicht. Je hoeft je geen zorgen te maken over het uitlopen of vervagen van je make-up gedurende de dag, zelfs niet wanneer het regent of tijdens intensieve lichamelijke activiteit.
 • Voordeel 4: Het product is veganistisch, olievrij, zonder parabenen en vrij van microplasticdeeltjes, nanodeeltjes en aceton, waardoor het binnen de Clean Beauty standaard valt. Dit betekent dat het zorgzaam is voor je huid en voor de planeet.
 • Voordeel 5: Bij essence cosmetics zeggen ze nee tegen dierproeven, wat betekent dat je met een goed gevoel hun producten kunt gebruiken. Ze zijn zowel bij PETA Duitsland als bij PETA internationaal geregistreerd, wat een extra zekerheid biedt dat zij hun producten niet op dieren testen.
 • Nadeel 1: Hoewel de concealer een hoge dekking biedt, kan die intensiteit een nadeel zijn omdat het mogelijk te zwaar is voor lichte onvolkomenheden die je misschien wilt camoufleren. Soms kan minder meer zijn.
 • Nadeel 2: De textuur geeft een matte afwerking, dit kan mogelijk je huid droger maken als je al last hebt van droge huid of droge plekken. Het kan ook fijne lijntjes en rimpels benadrukken.
 • Nadeel 3: Hoewel het product beweert waterdicht te zijn, betekent dit ook dat het mogelijk moeilijker is om het aan het einde van de dag te verwijderen, wat irritatie kan veroorzaken, vooral bij gevoelige huidtypes.
 • Nadeel 4: Het product beschrijft het gebruik voor de normale huid, dit betekent dat het misschien niet geschikt is voor alle huidtypes zoals de gevoelige, droge of olieachtige huid.
 • Nadeel 5: Het feit dat dit product voldoet aan de ‘Clean Beauty’-standaard en vrij is van tal van mogelijke irriterende stoffen (parabenen, microplasticdeeltjes, alcohol, gluten, aceton) is geweldig, maar dit kan ook betekenen dat het product misschien niet zo’n sterke vasthoudendheid of levensduur heeft als formules die deze componenten wel bevatten.

Na grondige tests en analyse, kunnen we concluderen dat er een breed scala aan concealers op de markt is die aan verschillende behoeften voldoen. Elk product heeft zijn unieke eigenschappen en voordelen, maar wat ze gemeen hebben, is hun vermogen om imperfecties te verbergen en je een vlekkeloze huid te bezorgen. Het varieert van merk tot merk, in prijs en kwaliteit, maar het allerbelangrijkste is dat jij de concealer vindt die aansluit bij jouw specifieke huidtype en behoeften. Het vinden van de perfecte concealer kan even duren, maar eens je dat gedaan hebt, maakt het een wereld van verschil in je make-uproutine. Hopelijk helpt ons nieuwste onderzoek je daarbij. Blijf experimenteren en ontdek welk van de 10 beste producten in onze test het beste bij jou past.

Inhoudsopgave