a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Condoom: De 10 beste producten in de test

Ontdek de 10 beste condooms op de markt, geselecteerd op basis van grondig nieuw onderzoek om jou veiligheid en comfort te bieden.

Unser Favorit: Durex Condoom

Durex Condoom
★★★★★

Unser Favorit: Durex Condoom

Durex Condoom
★★★★★

Unser Favorit: Ritex Condoom

Ritex Condoom
★★★★★

Unser Favorit: Durex Condoom

Durex Condoom
★★★★★

Unser Favorit: Durex Condoom

Durex Condoom
★★★★★

Unser Favorit: On) Condoom

On) Condoom
★★★★★

Unser Favorit: Durex Condoom

Durex Condoom
★★★★★

Unser Favorit: Durex Condoom

Durex Condoom
★★★★★

Unser Favorit: Durex Condoom

Durex Condoom
★★★★★

Unser Favorit: Skyn Condoom

Skyn Condoom
★★★★★

Ben jij op zoek naar het beste condoom dat er op de markt is, getest en wel? Dan ben je aan het juiste adres. In dit artikel gaan we het hebben over de top 10 beste condooms, volgens recent uitgevoerd onderzoek. Onze zorgvuldige analyse is gebaseerd op aspecten als kwaliteit, duurzaamheid, comfort en uiteraard bescherming. Van ultra dunne tot ruime maten, of condooms die extra sensatie bieden – wij hebben ze allemaal getest. Dus, of je nu je seksleven wilt verbeteren, een betrouwbare vorm van bescherming zoekt of beide, laten we samen de beste opties op de markt verkennen.

Een condoom is een barrièremethode van anticonceptie die je gebruikt tijdens het vrijen om zowel ongewenste zwangerschappen als seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen. Het is meestal gemaakt van latex of polyurethaan en wordt uitgerold over een erecte penis of in de vagina ingebracht vóór seksueel contact. Het vangt sperma op om te voorkomen dat het de vagina binnendringt. Altijd goed controleren of het condoom nog intact is voor gebruik, en zorg ervoor dat je het op de juiste manier gebruikt om maximale bescherming te waarborgen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Durex Condoom

Durex Condoom

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Durex-condoom is een transparante latex condoom gemaakt van natuurlijk rubber, bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Ontworpen voor een soepelere ervaring, wordt het geleverd met glijmiddel en heeft het een aangename geur. Dankzij de voorgevormde Durex Easy-On TM met reservoir, geniet je van meer comfort tijdens het gebruik. En als een bonus, wordt het discreet verzonden voor je privacy.

 • Voordeel 1: DUREX Kwaliteit – Bij het kiezen van een condoom is betrouwbaarheid van cruciaal belang. Met Durex krijg je de kwaliteit van de originele Durex-condoom, betrouwbaar als altijd.
 • Voordeel 2: Latex Condooms – Deze condooms zijn gemaakt van transparant latex van natuurlijk rubber, wat zorgt voor een soepelere ervaring en maximaal gevoel.
 • Voordeel 3: Aangename Geur – Een kenmerk dat vaak over het hoofd wordt gezien bij condooms is de geur. Met Durex hoef je je daar geen zorgen over te maken, dankzij de prettige geur van het product.
 • Voordeel 4: Meer Comfort – De vormgeving van Durex-condooms, met het Easy-OnTM design en reservoir, biedt meer comfort tijdens het gebruik.
 • Voordeel 5: Discreet Verzonden – Je privacy is gegarandeerd met Durex. De producten worden discreet verzonden, zodat je aankoop privé blijft.
 • nadeel 1: Hoewel de omschrijving vermeldt dat de condooms van Durex een aangename geur hebben, kan dit natuurlijk variëren afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Sommige mensen vinden de geur van condooms onaangenaam of vinden het misschien zelfs irriterend voor hun zintuigen.
 • nadeel 2: De latex in de Durex condooms kan een probleem zijn voor sommige mensen. Hoewel latex een populair materiaal is voor condooms, zijn er mensen die allergisch zijn voor latex. Dus als je een latex-allergie hebt, zijn deze condooms misschien niet voor jou.
 • nadeel 3: Ook het glijmiddel, hoewel bedoeld voor een soepelere ervaring, kan problemen veroorzaken. Sommige gebruikers kunnen een gevoeligheid of allergie hebben voor bepaalde glijmiddelen, wat irritatie kan veroorzaken.
 • nadeel 4: Het Easy-On TM ontwerp van Durex is bedoeld voor meer comfort, maar het vereist wel de juiste techniek bij het aanbrengen. Als je het niet correct aanbrengt, zou het condoom kunnen scheuren of minder effectief kunnen zijn bij het bieden van bescherming.
 • nadeel 5: Tot slot, hoewel het product discreet wordt verzonden, kan de privacy van sommige gebruikers nog steeds in het geding zijn, afhankelijk van de omstandigheden van de levering. Bijvoorbeeld, als een andere persoon in jouw huishouden het pakket zou openmaken of als het wordt achtergelaten op een zichtbare plek door de bezorger.

Onze favoriet #2

Durex Condoom

Durex Condoom

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Durex condoom is een latexvrije condoom, vervaardigd uit synthetisch polyisopreen om eventuele allergische reacties op latex te verminderen. Het biedt je een huid-op-huid gevoel voor een unieke sensatie en is verrijkt met siliconenolie voor een zachtere ervaring. Dit condoom is makkelijk aan te brengen, heeft een reservoir en een nominale breedte van 56 mm. Kortom, het Durex condoom biedt zowel comfort als veiligheid voor jou en je partner.

 • Voordeel 1: Deze condooms zijn latexvrij. Aangezien Durex ervoor heeft gekozen om synthetisch polyisopreen te gebruiken, vermijd je mogelijke allergische reacties op latex, waardoor het product veiliger is voor mensen met latexallergieën.
 • Voordeel 2: De condooms hebben een huid-op-huid gevoel. Dit zorgt voor een unieke, natuurlijk aanvoelende sensatie tijdens het vrijen, waardoor de beleving intensiever kan worden.
 • Voordeel 3: Durex condooms zijn voorzien van siliconenolie. Dit draagt bij aan een zachtere ervaring, waardoor het comfort tijdens het gebruik verbeterd wordt.
 • Voordeel 4: Durex heeft ervoor gezorgd dat het condoom gemakkelijk aan te brengen is. Dit voorkomt fiddly momenten op belangrijke momenten en maakt het gebruik van het product meer naadloos en gebruiksvriendelijk.
 • Voordeel 5: Deze condooms hebben een reservoir en een nominale breedte van 56mm. Dit draagt niet alleen bij aan veiligheid, maar zorgt er ook voor dat ze voor de meeste mensen een goede pasvorm hebben. Zo krijg je een betere ervaring en hoef je je geen zorgen te maken over het al dan niet passen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Durex condooms latexvrij zijn en ontworpen om allergische reacties te minimaliseren, wordt hierbij niet vermeld of de condooms parabenenvrij zijn. Parabenen kunnen ook allergische reacties veroorzaken.
 • Nadeel 2: De ‘huid-op-huid’ gevoel belofte kan misleidend zijn. Dit is subjectief en hangt af van de gebruikerservaring. Niet iedereen zal dit gevoel hetzelfde ervaren.
 • Nadeel 3: De condooms zijn gesmeerd met siliconenolie. Hoewel dit kan zorgen voor een zachtere ervaring, kan het sommige mensen irriteren, vooral als je gevoelig bent voor siliconen.
 • Nadeel 4: De condooms zijn gemaakt van synthetisch polyisopreen, dat is een kunststof. Dit kan mogelijk minder biologisch afbreekbaar zijn dan latex condooms.
 • Nadeel 5: De ‘Easy On’ functie, hoewel handig, gaat niet in op het aspect van een goede pasvorm. Met een nominale breedte van 56 mm zou dit condoom niet iedereen goed kunnen passen en kan het onveilig zijn als het te los of te strak zit.

Onze favoriet #3

Ritex Condoom

Ritex Condoom

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Ritex Condoom Mega Mix is een pakket van 40 diverse condooms, ontworpen voor maximaal plezier en variatie. Dit pakket presenteert het top-actuele assortiment van Ritex in een nostalgische automaten-look, compleet met een handige gietendispenser voor het eenvoudig verwijderen van de condoomverpakkingen. Elk condoom wordt geproduceerd uit natuurlijk rubber latex, met een reservoir en glijcoating, en brengt een aangename geur met zich mee. Deze condooms zijn ‘Made in Germany’ en beloven premium kwaliteit – elk condoom is afzonderlijk elektronisch getest voor jouw veiligheid en gemoedsrust.

 • Voordeel 1: De Durex Thin Feel-condooms geven je een extra dun gevoel waardoor je meer voelt tijdens het vrijen. Dit zorgt voor een intensere ervaring zonder in te boeten op veiligheid, aangezien ze net zo betrouwbaar zijn als de rest van het Durex-assortiment.

  Voordeel 2: De condooms zijn standaard voorzien van een siliconen glijmiddel. Dit zorgt voor een soepele ervaring en kan potentieel ongemak tijdens het vrijen verminderen.

 • Voordeel 3: Durex condooms zijn ontworpen met een aangename geur. Dit betekent dat je geen last zult hebben van de onaangename geuren die soms gepaard gaan met gebruik van andere merken.
 • Voordeel 4: De condooms zijn voorgevormd met het Durex Pleasure-Fit TM met reservoir voor meer comfort. Deze unieke vorm zorgt ervoor dat de condooms beter passen en daardoor comfortabeler in gebruik zijn.
 • Voordeel 5: Tot slot worden de Durex condooms discreet verzonden. Je hoeft je dus geen zorgen maken over privacy; de condooms komen in een neutrale verpakking die niets verraadt over de inhoud.
 • Nadeel 1: Hoewel de Extra dunne gevoelskwaliteit van het Durex condoom je meer kan laten voelen tijdens het vrijen, kan het voor sommige mensen een verhoogd angstgevoel opleveren over de mogelijkheid van scheuren of lekken, ook al is aangegeven dat het product betrouwbaar is.
 • Nadeel 2: Het standaard glijmiddel op basis van siliconen dat bij deze condooms wordt gebruikt, kan een nadeel zijn als jij of je partner allergisch is voor siliconen. Een allergische reactie kan ongemak en irritatie veroorzaken die de seksuele ervaring minder aangenaam maakt.
 • Nadeel 3: De productbeschrijving noemt dat er een aangename geur is. Echter, geur is subjectief en het kan zijn dat je de geur niet prettig vindt. Sommige mensen kunnen zelfs gevoelig zijn voor geuren en kunnen hierdoor hoofdpijn of een allergische reactie krijgen.
 • Nadeel 4: Ondanks dat het Durex Pleasure-Fit TM ontwerp is bedoeld om meer comfort te bieden, zouden sommige mensen het voorgevormde ontwerp juist als minder comfortabel kunnen ervaren. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur op het gebied van pasvorm en het is mogelijk dat deze condooms niet voor iedereen even comfortabel zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel de discrete verzending van de producten een positief punt kan lijken, kan het soms ook als nadeel worden gezien. In sommige gevallen wil je misschien precies weten wanneer en hoe het product wordt verzonden, en de discrete verzending kan dit moeilijk maken.

Onze favoriet #4

Durex Condoom

Durex Condoom

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Durex Thin Feel-condoom is een uitzonderlijk product dat is ontworpen voor een intensere ervaring tijdens intimiteit. Dankzij de extra dunne bouw voel je meer, maar zonder in te boeten op de betrouwbaarheid die je van het Durex-assortiment verwacht. Het standaard siliconen glijmiddel zorgt voor extra soepelheid, terwijl de aangename geur bijdraagt aan een comfortabele ervaring. Het Durex Pleasure-Fit TM design, inclusief reservoir, levert extra comfort door de voorgevormde pasvorm. Bovendien wordt dit product discreet verzonden, zodat je privacy gewaarborgd blijft.

 • Voordeel 1: De Durex Thin Feel-condooms geven je een extra dun gevoel waardoor je meer voelt tijdens het vrijen. Dit zorgt voor een intensere ervaring zonder in te boeten op veiligheid, aangezien ze net zo betrouwbaar zijn als de rest van het Durex-assortiment.

  Voordeel 2: De condooms zijn standaard voorzien van een siliconen glijmiddel. Dit zorgt voor een soepele ervaring en kan potentieel ongemak tijdens het vrijen verminderen.

 • Voordeel 3: Durex condooms zijn ontworpen met een aangename geur. Dit betekent dat je geen last zult hebben van de onaangename geuren die soms gepaard gaan met gebruik van andere merken.
 • Voordeel 4: De condooms zijn voorgevormd met het Durex Pleasure-Fit TM met reservoir voor meer comfort. Deze unieke vorm zorgt ervoor dat de condooms beter passen en daardoor comfortabeler in gebruik zijn.
 • Voordeel 5: Tot slot worden de Durex condooms discreet verzonden. Je hoeft je dus geen zorgen maken over privacy; de condooms komen in een neutrale verpakking die niets verraadt over de inhoud.
 • Nadeel 1: Hoewel de Extra dunne gevoelskwaliteit van het Durex condoom je meer kan laten voelen tijdens het vrijen, kan het voor sommige mensen een verhoogd angstgevoel opleveren over de mogelijkheid van scheuren of lekken, ook al is aangegeven dat het product betrouwbaar is.
 • Nadeel 2: Het standaard glijmiddel op basis van siliconen dat bij deze condooms wordt gebruikt, kan een nadeel zijn als jij of je partner allergisch is voor siliconen. Een allergische reactie kan ongemak en irritatie veroorzaken die de seksuele ervaring minder aangenaam maakt.
 • Nadeel 3: De productbeschrijving noemt dat er een aangename geur is. Echter, geur is subjectief en het kan zijn dat je de geur niet prettig vindt. Sommige mensen kunnen zelfs gevoelig zijn voor geuren en kunnen hierdoor hoofdpijn of een allergische reactie krijgen.
 • Nadeel 4: Ondanks dat het Durex Pleasure-Fit TM ontwerp is bedoeld om meer comfort te bieden, zouden sommige mensen het voorgevormde ontwerp juist als minder comfortabel kunnen ervaren. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur op het gebied van pasvorm en het is mogelijk dat deze condooms niet voor iedereen even comfortabel zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel de discrete verzending van de producten een positief punt kan lijken, kan het soms ook als nadeel worden gezien. In sommige gevallen wil je misschien precies weten wanneer en hoe het product wordt verzonden, en de discrete verzending kan dit moeilijk maken.

Onze favoriet #5

Durex Condoom

Durex Condoom

Waarom we het gekozen hebben

Het Durex condoom is ontworpen voor extra stimulatie en sensatie, dankzij zijn speciale textuur met ribbels en nopjes die bijdragen aan een intenser vaginaal orgasme. Dit condoom is verrijkt met Durex DesirexTM gel, wat een warme, koele of tintelende ervaring biedt voor een optimale beleving. Met de speciale voorgevormde Durex Pleasure-Fit met reservoir, garandeert dit condoom jou meer comfort tijdens gebruik. Dit product is gemaakt van transparant natuurlijk rubber latex en wordt al voorgesmeerd met glijmiddel bezorgd, voor jouw gemak. En geen zorgen over de privacy – het wordt discreet verzonden.

 • Voordeel 1: Extra stimulatie, de Durex condooms bieden een stimulerende textuur met ribbels en nopjes. Dit zorgt voor nog meer sensatie en een intenser vaginaal orgasme.
 • Voordeel 2: Perfecte sensatie, dankzij Durex DesirexTM gel krijg je een verwarmende, verkoelende of tintelende sensatie. Dit draagt bij aan een unieke ervaring tijdens het vrijen.
 • Voordeel 3: Meer comfort, het bijzondere Durex Pleasure-Fit ontwerp is speciaal voorgevormd en voorzien van een reservoir. Dit zorgt voor extra comfort en een beter pasvorm.
 • Voordeel 4: Condooms met glijmiddel, deze Durex condooms zijn gemaakt van transparante latex van natuurlijk rubber en zijn voorzien van glijmiddel. Dit betekent meer natuurlijke gevoelens en minder kans op ongemak of onderbrekingen.
 • Voordeel 5: Discreet verzonden, je hoeft je geen zorgen te maken over je privacy bij aankoop van dit product. Durex zorgt ervoor dat hun condooms discreet worden verzonden, waardoor jouw aankopen privé blijven.
 • Nadeel 1: Hoewel het condoom met ribbels en nopjes voor extra stimulatie zorgt, kan dit ook voor meer ongemak zorgen bij sommige gebruikers. Niet iedereen vindt de extra textuur aangenaam en dit kan het seksuele plezier verminderen.
 • Nadeel 2: De DesirexTM gel van Durex kan zorgen voor een verwarmende, verkoelende of tingelende sensatie. Hoewel dit sommigen kan aanspreken, kan het voor anderen juist onaangenaam zijn. Het kan ook allergische reacties of huidirritaties veroorzaken bij mensen met een gevoelige huid.
 • Nadeel 3: De speciaal voorgevormde Durex Pleasure-Fit kan voor meer comfort zorgen, maar dat is niet altijd het geval. Afhankelijk van de grootte en vorm van de penis zou het kunnen dat dit condoom niet goed past, wat kan leiden tot ongemak of zelfs het risico dat het condoom scheurt.
 • Nadeel 4: Ondanks dat Durex-condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex, is deze stof niet geschikt voor iedereen. Mensen met een latexallergie kunnen ernstige allergische reacties ervaren, waaronder jeuk, netelroos en in ernstige gevallen een anafylactische shock.
 • Nadeel 5: Het condoom is voorzien van glijmiddel, maar de hoeveelheid of het type glijmiddel is mogelijk niet naar wens voor elke gebruiker. Sommige mensen vinden het glijmiddel te plakkerig, te droog, of ze kunnen er een allergische reactie op hebben. Daarom kan het zijn dat je extra glijmiddel moet aanschaffen om aan je persoonlijke voorkeur te voldoen.

Onze favoriet #6

On) Condoom

On) Condoom

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het ON) condoom, afkomstig van R&S Consumer Goods GmbH in München, biedt je een natuurlijk gevoel zonder grote kosten – een uitstekende keuze als je op zoek bent naar hoge kwaliteit tegen een budgetprijs. Met altijd goederen van de nieuwste productie, is de prijs/prestatie-verhouding van ON) condooms ongeëvenaard – wat betekent dat je kunt genieten van topkwaliteit tegen een erg competitieve prijs.

 • Voordeel 1: ON) condooms geven een natuurlijk gevoel. Hierdoor verbeteren ze je intieme ervaring door een hoog niveau van sensatie te bieden, zonder afbreuk te doen aan de bescherming.
 • Voordeel 2: Doordat ze altijd goederen van de laatste productie bieden, kun je er zeker van zijn dat de condooms die je ontvangt, van de hoogste kwaliteit zijn.
 • Voordeel 3: ON) condooms hebben een top prijs/prestatie verhouding. Zo hoef je geen compromissen te doen tussen veiligheid en het genieten van een bevredigende ervaring.
 • Voordeel 4: Het merk ON) is een onderdeel van R&S Consumer Goods GmbH, een gerenommeerd bedrijf gevestigd in München. Daarom kun je erop vertrouwen dat de condooms zijn geproduceerd met behulp van geavanceerde technologie en strenge kwaliteitscontroles.
 • Voordeel 5: Met de aankoop van 100 condooms tegelijk, voorzie je jezelf van een royale voorraad. Dit betekent minder zorgen over het op tijd bijvullen van je voorraad en meer tijd om te genieten van het moment.
 • Gezien de gegeven productbeschrijving zijn er weinig specifieke nadelen direct te herleiden. Echter, kunnen we enkele potentiële zorgen aanwijzen op basis van algemene mogelijkheden en wat er niet wordt genoemd in de beschrijving.
 • Nadeel 1: Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat de condooms een natuurlijk gevoel geven, is dit subjectief en hangt het af van persoonlijke ervaringen. Wat de ene persoon als een natuurlijk gevoel beschouwt, kan afwijken voor iemand anders.
 • Nadeel 2: De beschrijving geeft aan dat het product altijd van de laatste productie is, maar het geeft geen specifieke details over de productiedatum. Dit kan zorgen oproepen over de versheid en houdbaarheid van de condooms.
 • Nadeel 3: De uitspraak “top prijs / prestatie verhouding” is vrij ambigu zonder specifieke details over hoe prestatie hier wordt gemeten. Dit kan om verschillende zaken gaan, zoals duurzaamheid, betrouwbaarheid, comfort, enz.
 • Nadeel 4: De vermelding dat ON) Condooms een merk zijn van R&S consumer goods GmbH, München, geeft weinig inzicht in de reputatie van het merk of de kwaliteitsnormen van het bedrijf. Niet alle consumenten zullen bekend zijn met dit bedrijf en dit kan dus verwarring en twijfels veroorzaken.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving noemt niet of de condooms getest zijn op veiligheid, of ze voorzien zijn van een keurmerk, of ze hypoallergeen zijn, en dergelijke. Dit kan een zorg zijn voor gebruikers die extra voorzichtig willen zijn, of voor mensen met huidgevoeligheden.

Onze favoriet #7

Durex Condoom

Durex Condoom

Waarom we het gekozen hebben

Het Durex condoom is een betrouwbare keuze, zoals je van dit originele merk kunt verwachten. Het is een transparant, latex condoom van natuurlijk rubber, voorzien van glijmiddel voor een soepele ervaring. Daarnaast heeft het een prettige geur, wat het gebruik alleen maar aangenamer maakt. Kenmerkend voor dit Durex condoom is de voorgevormde Easy-On TM met reservoir, wat voor meer comfort zorgt tijdens het gebruik. Wat ook fijn is, is dat dit product discreet wordt verzonden naar je toe.

 • Voordeel 1: Je kunt op deze condooms van Durex vertrouwen. Ze komen van een betrouwbaar merk dat al lang bestaat en beproefd is, dus je kunt zeker zijn van de bescherming die ze bieden.
 • Voordeel 2: De condooms zijn voorzien van glijmiddel. Dit betekent dat je kunt genieten van comfort en betere prestaties zonder het gedoe van apart glijmiddel.
 • Voordeel 3: Ze hebben een aangename geur. Dit elimineert de gebruikelijke latexgeur die je bij andere condooms kunt vinden, wat voor een veel aangenamere ervaring kan zorgen.
 • Voordeel 4: Ze zijn speciaal ontworpen voor meer comfort. Met de Easy-On TM vormgeving en een reservoir heb je een condoom dat gemakkelijk te gebruiken is en ook comfortabel zit.
 • Voordeel 5: Je aankoop wordt discreet verzonden. Je kunt deze condooms kopen zonder je zorgen te maken over indiscrete verpakkingen die je privacy niet respecteren. Je kunt erop vertrouwen dat het verzendproces je discretie behoudt.
 • Nadeel 1: Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat Durex-condooms betrouwbaar zijn, geeft deze niet expliciet aan dat ze beschermen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen of ongewenste zwangerschappen.
 • Nadeel 2: De condooms zijn voorzien van glijmiddel. Als je allergisch of gevoelig bent voor bepaalde glijmiddelen, kan dit problematisch zijn en de beschrijving geeft niet aan welk type glijmiddel wordt gebruikt.
 • Nadeel 3: De condooms hebben een bepaalde geur. Hoewel de beschrijving aangeeft dat deze aangenaam is, kan dit subjectief zijn en kan niet iedereen de geur waarderen.
 • Nadeel 4: Ondanks dat er gezegd wordt dat ze met de Easy-On TM vorm voor meer comfort zorgen, wordt er niet gespecificeerd hoe dit het comfort verbetert. Voor mensen die specifieke comfort behoeften hebben, kan dit een nadeel zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel er wordt vermeld dat de condooms discreet worden verzonden, wordt er niet gespecificeerd hoe dit wordt gedaan. Mensen die extra privacy-eisen hebben rond de verpakking en verzending kunnen dit als een nadeel ervaren.

Onze favoriet #8

Durex Condoom

Durex Condoom

Waarom we het gekozen hebben

Het Durex-condoom is speciaal ontworpen om jou meer veiligheid en comfort te bieden tijdens jouw intieme momenten. Het staat bekend om zijn extra veiligheid, omdat het iets dikker is en voorzien van extra glijmiddel. Dit condoom is gemaakt van transparant latex van natuurlijk rubber en wordt geleverd met glijmiddel, waardoor je een soepelere ervaring kunt verwachten. Bovendien heeft het een prettige geur die je zal bevallen. Met zijn unieke, voorgevormde Durex Easy-On™ met reservoir, biedt het meer comfort. Als kers op de taart wordt dit condoom discreet verzonden, om jouw privacy te respecteren.

 • Voordeel 1: Je veiligheid is van het grootste belang voor Durex. Met hun EXTRA SAFE productlijn bieden ze een iets dikker condoom met extra glijmiddel voor een nog veiligere ervaring.
 • Voordeel 2: De Durex condooms zijn gemaakt van transparante latex, dat vervaardigd is van natuurlijk rubber. Dit zorgt niet alleen voor een betrouwbaar maar ook voor een soepeler gebruik.
 • Voordeel 3: Een andere plus van deze Durex condooms is de prettige geur. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele onaangename latexgeurtjes die de sfeer kunnen verpesten.
 • Voordeel 4: Comfort tijdens het gebruik is een prioriteit. Daarom zijn deze condooms voorzien van de Durex Easy-On TM vormgeving met een reservoir voor een comfortabelere pasvorm en gemakkelijkere applicatie.
 • Voordeel 5: Je privacy is gewaarborgd want Durex verstuurt hun producten discreet. Niemand die erachter komt wat je hebt besteld, tenzij jij ervoor kiest om het te delen.
 • Nadeel 1: Als je een allergie of gevoeligheid hebt voor latex, dan is dit product niet geschikt voor jou. De condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex, wat een allergische reactie kan veroorzaken.
 • Nadeel 2: Ondanks de belofte van een prettige geur, is dit een subjectieve factor. Ieder individu ervaart geur op een andere manier, dus je kunt vinden dat de geur onaangenaam is.
 • Nadeel 3: Het is dikker dan gewone condooms. Hierdoor kun je mogelijk minder natuurlijk gevoel ervaren tijdens het vrijen.
 • Nadeel 4: De extra glijmiddel die in het product zit, kan mogelijk irritatie veroorzaken als je gevoelig bent voor bepaalde chemicaliën of ingrediënten die erin zitten.
 • Nadeel 5: Hoewel het condoom de Easy-On TM vorm heeft voor meer comfort, kan dit niet voor iedereen het geval zijn. De pasvorm of grootte is niet altijd geschikt voor iedereen, wat kan zorgen voor een minder comfortabele ervaring.

Onze favoriet #9

Durex Condoom

Durex Condoom

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Durex condoom is een hoogwaardig anticonceptiemiddel, gemaakt van natuurlijk rubber latex, met extra smering voor een betere ervaring. Het is ontworpen om gemakkelijk en snel aan te trekken, waardoor het zowel gebruiksvriendelijk als efficiënt is. De standaard ‘Enemy’ maat biedt extra comfort, terwijl de bewuste gevormde vorm met reservoir voor een veilige en plezierige ervaring zorgt. Dit pakket bevat 144 Durex Thin Feel condooms, wat ideaal is voor lang gebruik.

 • Voordeel 1: De Durex-condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhoogt. Dit materiaal biedt een goede balans tussen gevoeligheid en sterkte, wat belangrijk is voor veilige en plezierige intimiteit.
 • Voordeel 2: Ze zijn extra gesmeerd. Dit zorgt voor een soepele ervaring en minimaliseert ongemak en frictie tijdens het gebruik, wat kan bijdragen aan een beter seksueel plezier.
 • Voordeel 3: Durex condooms zijn ontwikkeld om gemakkelijk en snel aan te trekken. Dit betekent dat je minder tijd spendeert aan het aanbrengen en meer tijd om van het moment te genieten.
 • Voordeel 4: De ‘Standard Enemy’ technologie zorgt voor extra comfort. Dit houdt in dat je je comfortabel en beschermd voelt, waardoor je je kunt concentreren op de ervaring en niet op het condoom zelf.
 • Voordeel 5: De condooms hebben een bewuste gevormde vorm met reservoir. Dit ontwerp kan helpen om verwarring en problemen te voorkomen tijdens het aanbrengen. Het reservoir aan het uiteinde is specifiek ontworpen om sperma veilig vast te houden nadat de ejaculatie heeft plaatsgevonden, wat een verdere laag van bescherming biedt.
 • Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van condooms, ongeacht het merk, essentieel is voor veilige en gezonde seksuele activiteit. Het beoordelen van condooms kan complex zijn, omdat veel van de ‘nadelen’ vaak neerkomen op persoonlijke voorkeur. Desalniettemin, op basis van de gegeven productbeschrijving, zijn hier enkele mogelijke nadelen van Durex Condooms Thin Feel:
 • Nadeel 1: Omdat deze condooms gemaakt zijn van natural rubber latex, kunnen ze allergische reacties veroorzaken bij mensen met latexallergie. Dit kan ongemak of zelfs ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken als je bijvoorbeeld een ernstige latexallergie hebt.
 • Nadeel 2: Het extra gesmeerde aspect kan voor sommigen een nadeel zijn. Hoewel sommige gebruikers extra glijmiddel prettig vinden voor comfort en gemak, kunnen anderen het glijmiddel overdreven en rommelig vinden.
 • Nadeel 3: De ‘Standard Enemy’ maat kan mogelijk niet bij iedereen passen. Afhankelijk van de grootte kan de condoom strak of los zitten, wat kan leiden tot ongemak of zelfs breuk.
 • Nadeel 4: De specifieke vormgevende eigenschap met reservoir kan voor sommige gebruikers ongemak veroorzaken. Hoewel bedoeld om bij te dragen aan veiligheid en comfort, kan niet iedereen de vorm als comfortabel ervaren.
 • Nadeel 5: Tot slot, het feit dat de verpakking 144 stuks bevat kan een nadeel zijn voor sommige gebruikers. Hoewel dit efficiënt en kostenbesparend kan zijn, kunnen sommige mensen de hoeveelheid overweldigend vinden en de voorkeur geven aan een kleinere verpakking.

Onze favoriet #10

Skyn Condoom

Skyn Condoom

Waarom we het gekozen hebben

SKYN condooms bieden een natuurlijk gevoel, zijn zo zacht en comfortabel dat je bijna vergeet dat je ze draagt, en laten je elk detail voelen. Verkrijgbaar in een voorraadgrootte van 40 stuks, deze condooms zijn latexvrij, waardoor ze geen traditionele, ongewenste latexgeur hebben. Ze hebben een nominale breedte van 53mm, lengte van 180mm, en dikte van 0,070mm en komen in een handige houder. Deze condooms zijn glad en transparant voor een ongehinderde, maar veilige ervaring.

 • Voordeel 1: De SKYN condooms bieden een natuurlijk gevoel. Ze zijn zo zacht en comfortabel dat je bijna niet merkt dat je ze draagt en je kunt alles voelen. Dit verbetert je seksuele ervaring enorm.
 • Voordeel 2: Je kunt nu genieten van de voorraadgrootte van 40 stuks. Je hoeft je geen zorgen te maken over het regelmatig bijvullen van je condoomvoorraad.
 • Voordeel 3: De SKYN condooms zijn reukloos. Ze zijn latexvrij en vrij van de karakteristieke geur van natuurlijk rubberlatex, wat inhoudt dat er geen onaangename geurtjes zullen opduiken tijdens je intieme momenten.
 • Voordeel 4: Ze hebben de perfecte maat voor gemiddelde mannen. Met een nominale breedte van 53 mm, een lengte van 180 mm en een dikte van 0,070 mm, passen deze condooms comfortabel en bieden ze bescherming zonder in te boeten aan gevoel.
 • Voordeel 5: De condooms komen samen met een houder. Dit betekent dat ze glad en transparant zijn, wat bijdraagt aan het realistisch gevoel en zorgt voor een gemakkelijke toepassing.
 • Nadeel 1: Hoewel de SKYN condooms een ‘natuurlijk gevoel’ claimen, kan dit voor sommigen te dun of te gevoelig aanvoelen, waardoor de gebruiker zich mogelijk minder beschermd voelt.
 • Nadeel 2: Aangezien de condooms latexvrij zijn en een natuurlijk rubberlatexgeur missen, kan dit bijdragen aan een minder authentieke ervaring voor sommige gebruikers die gewend zijn aan traditionele latex-condooms.
 • Nadeel 3: De condooms hebben een nominale breedte van 53 mm en een lengte van 180 mm, wat betekent dat ze mogelijk niet geschikt zijn voor iedereen. Ze kunnen te strak of te los zijn voor sommige gebruikers, wat kan leiden tot ongemak of verminderde effectiviteit.
 • Nadeel 4: De dikte van 0,070 mm kan voor sommige gebruikers te dun aanvoelen, waardoor ze mogelijk minder veilig zijn tijdens het gebruik.
 • Nadeel 5: Hoewel de verkoop in een voorraadgrootte van 40 stuks voor de langere termijn voordelig kan zijn, kan dit nadeel zijn voor gebruikers die liever minder stuks kopen om het product uit te proberen voordat ze een groot pakket kopen.

Na grondig onderzoek en testen kunnen we concluderen dat er veel hoogwaardige condooms op de markt zijn die passen bij een verscheidenheid aan persoonlijke voorkeuren en behoeften. Het belangrijkste is dat jij een product kiest dat zowel veiligheid als comfort biedt. De 10 beste producten in deze test voldoen aan deze criteria. Ze zijn betrouwbaar, huidvriendelijk, en bieden een uitstekende bescherming. Daarnaast stellen sommige producten in de lijst in staat om de seksuele ervaring te verbeteren, dankzij toevoegingen zoals glijmiddel of ribbels. Neem de tijd om de opties te verkennen en te vinden wat voor jou het beste werkt. Jouw gezondheid en welzijn zijn immers van het grootste belang.

Inhoudsopgave