a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Dagcreme: De 10 beste producten in de test

Ontdek in dit nieuwe onderzoek de tien beste dagcrèmes die jou een stralende en gezonde huid kunnen geven, gebaseerd op uitgebreide tests en beoordelingen.

Unser Favorit: L'Oréal Paris Dagcreme

L'Oréal Paris Dagcreme
★★★★★

Unser Favorit: Olay Dagcreme

Olay Dagcreme
★★★★★

Unser Favorit: L'Oréal Paris Dagcreme

L'Oréal Paris Dagcreme
★★★★★

Unser Favorit: L'Oréal Paris Dagcreme

L'Oréal Paris Dagcreme
★★★★★

Unser Favorit: Neutrogena Dagcreme

Neutrogena Dagcreme
★★★★★

Unser Favorit: Garnier Dagcreme

Garnier Dagcreme
★★★★★

Unser Favorit: Olay Dagcreme

Olay Dagcreme
★★★★★

Unser Favorit: Nivea Dagcreme

Nivea Dagcreme
★★★★★

Unser Favorit: Elizabeth Arden Dagcreme

Elizabeth Arden Dagcreme
★★★★★

Unser Favorit: L'Oréal Paris Dagcreme

L'Oréal Paris Dagcreme
★★★★★

Ben je op zoek naar de perfecte dagcrème om jouw huid dagelijks te helpen verzorgen? Je weet dat er talloze producten op de markt zijn, maar welke zijn nu werkelijk de crème de la crème? Alvorens je jezelf onderdompelt in de wereld van hydraterende, anti-aging, en voedende crèmes, hebben wij voor jou het harde werk al gedaan. Wij hebben de tien beste dagcrèmes uitvoerig getest en beoordeeld. Onze grondige tests en nieuwste onderzoek helpen je niet alleen met het kiezen van de beste dagcrème, maar ook met het begrijpen van de behoeften van jouw huid. Dus lees verder en ontdek de crème die past bij jouw huidtype en levensstijl.

Een dagcrème is een huidverzorgingsproduct dat je ‘s ochtends na het reinigen van je gezicht gebruikt. Het hydrateert je huid, biedt bescherming tegen milieuvervuiling, schadelijke UV-stralen en helpt je huid fris te blijven gedurende de dag. Afhankelijk van je huidtype en behoeften, kan een dagcrème ook ingrediënten bevatten die helpen bij het aanpakken van specifieke huidproblemen zoals rimpels, acne of pigmentatie. Kies altijd een dagcrème die past bij jouw huidtype om het beste resultaat te bereiken.

Check Uit

Onze favoriet #1

L'Oréal Paris Dagcreme

L'Oréal Paris Dagcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

L’Oréal Paris dagcrème is een krachtige huidverzorgingsproduct ontworpen om je huid te vitaliseren en te versterken. Deze crème vermindert zichtbaar diepe rimpels, dankzij de speciale formule met vitamine B3 en E, die de structuur van je epidermis versterkt en de celvernieuwing versnelt. Bovendien vermindert het pigmentvlekken in slechts 4 weken en zorgt voor een intensieve hydratatie van je huid. Dit resulteert in een strakker en levendiger huidbeeld.

 • Voordeel 1: L’Oréal Paris dagcrème verminderd zichtbaar de diepe rimpels op je huid, waardoor je huid er jonger en vitaler uitziet.
 • Voordeel 2: De aanwezigheid van vitamine B3 en vitamine E in de formule helpt de structuur van je epidermis te versterken. Dit draagt bij aan een sterkere en gezondere huid.
 • Voordeel 3: Deze dagcrème versnelt de celvernieuwing van je huid dankzij de vitamines B3 en E. Hierdoor blijft je huid fris en vitaal.
 • Voordeel 4: Pigmentvlekken worden al na 4 weken verminderd als je deze dagcrème van L’Oréal Paris gebruikt. Daarom krijgt je huid een gelijkmatige teint voor een natuurlijke uitstraling.
 • Voordeel 5: L’Oréal Paris dagcrème hydrateert je huid en houdt deze soepel en zacht. Dit voorkomt uitdroging en zorgt er voor dat de huid comfortabel aanvoelt.
 • nadeel 1: Hoewel de crème belooft “diepe rimpels zichtbaar te verminderen”, geeft het geen indicatie van hoe snel je zo’n resultaat mag verwachten. Dit betekent dat er mogelijk een lange wachttijd kan zijn voordat je verbetering ziet, wat frustrerend kan zijn.
 • nadeel 2: De crème geeft aan dat het de structuur van de epidermis versterkt en de celvernieuwing versnelt door de vitamines B3 en E in de formule. Echter, als je allergisch of overgevoelig bent voor een van deze ingrediënten, zou dit product schadelijk voor je kunnen zijn.
 • nadeel 3: De claim “De huid is versterkt en gevitaliseerd” is vrij algemeen en subjectief. Wat precies betekent het om de huid te versterken en te vitaliseren? Dit kan voor elke persoon anders worden geïnterpreteerd, wat verwarring kan veroorzaken over de werkelijke voordelen van het product.
 • nadeel 4: Volgens de beschrijving worden pigmentvlekken pas na 4 weken verminderd. Dit betekent dat je een maand moet wachten om resultaten te zien, wat voor sommige mensen te lang kan zijn.
 • nadeel 5: Ten slotte zegt het product dat het de huid hydrateert, maar er wordt niet aangegeven voor welke huidtinten of huidtypen deze crème geschikt zou kunnen zijn. Mensen met een zeer droge huid of een vettige huid kunnen moeite hebben om een product te vinden dat past bij hun specifieke behoeften, en deze beschrijving geeft niet veel gerichte informatie in dit opzicht.

Onze favoriet #2

Olay Dagcreme

Olay Dagcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Olay Regenerist Liftend Oogcontourserum Anti-Veroudering is een krachtige dagcrème die speciaal is ontworpen om tekenen van veroudering tegen te gaan. Deze crème vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels rond je ogen en hydrateert je huid intensief voor een gelifte oogcontour. Daarnaast exfolieert en egaliseert het je huid waardoor deze er stralend uitziet. Gemaakt met een parfumvrije formule en een amino-peptide complex, absorbeert deze crème snel in je huid voor maximale effectiviteit. Dit product bevat een Olay Regenerist Liftend Oogcontourserum Anti-Veroudering van 15 ML.

 • Voordeel 1: De Olay Dagcrème vermindert zichtbaar de fijne lijntjes en rimpels rondom je ogen. Door consistent gebruik kun je genieten van een zachtere en jeugdiger uitziende huid.

  Voordeel 2: Deze dagcrème zorgt niet alleen voor hydratatie, maar ook voor een liftend effect op de oogcontouren. Hierdoor kun je rekenen op een frissere en levendiger uitstraling.

 • Voordeel 3: Het product heeft ook exfoliërende eigenschappen, wat betekent dat het dode huidcellen verwijdert. Dit resulteert in een egale huid die straalt van vitaliteit en gezondheid.
 • Voordeel 4: De formule van de Olay Dagcrème is parfumvrij en bevat een aminopeptide-complex. Dit betekent dat het snel wordt opgenomen door de huid en dat het zeer onwaarschijnlijk is dat het huidirritatie veroorzaakt, zelfs niet bij mensen met een gevoelige huid.
 • Voordeel 5: Je ontvangt een Olay Regenerist Liftend Oogcontourserum Anti-Veroudering van 15 ML. Dit serum is speciaal gemaakt om tekenen van veroudering rond de ogen te bestrijden, wat een geweldige aanvulling is op de voordelen van de dagcrème.
 • Nadeel 1: Ondanks dat dit product beweert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen te verminderen, zijn er geen specifieke ingrediënten genoemd die een anti-rimpel effect hebben. Het is dus lastig om deze claim te verifiëren vanuit de verstrekte informatie.
 • Nadeel 2: Hoewel de dagcreme van Olay zegt te hydrateren voor ‘gelifte oogcontouren’, impliceert dit geen langdurige effecten. Je zou deze crème dus voortdurend moeten aanbrengen om potentiële voordelen te behouden.
 • Nadeel 3: De crème claimt te exfoliëren en de huid te egaliseren voor een stralende uitstraling. Maar, het in de beschrijving genoemde amino-peptide complex staat niet bekend voor deze exfoliërende en egaliserende eigenschappen. Het gebrek aan specifieke exfoliërende ingrediënten kan een potentieel nadeel zijn.
 • Nadeel 4: De dagcreme is parfumvrij, wat gunstig kan zijn voor mensen die gevoelig zijn voor geuren. Echter, als je graag een dagcreme met een aangename geur gebruikt, zou dit een nadeel kunnen zijn.
 • Nadeel 5: Het product bevat 15ML dagcrème. Afhankelijk van hoe zuinig je het product gebruikt, kan deze hoeveelheid als beperkt worden ervaren. Voor iemand die de crème dagelijks over het hele gezicht aanbrengt, zou dit kunnen betekenen dat het product snel opraken.

Onze favoriet #3

L'Oréal Paris Dagcreme

L'Oréal Paris Dagcreme

Waarom we het gekozen hebben

De dagcrème van L’Oréal Paris is jouw dagelijkse bondgenoot in de strijd tegen veroudering. Deze speciaal ontworpen formule bestrijdt effectief rimpels, lijntjes en kraaienpootjes, geeft je huid meer volume en stevigheid en draagt bij aan een jeugdiger uiterlijk. Verrijkt met micro hyaluronzuur, dat 50 keer kleiner is dan regulier hyaluronzuur, dringt het diep door in je huid voor een maximaal hydraterend effect. Daarnaast beschermt het je huid tegen verouderende UV-straling met een zeer hoge SPF50 bescherming.

 • Voordeel 1: De dagcrème van L’Oréal Paris beschermt je huid tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Dit betekent dat je huid beschermd blijft tegen de nadelige effecten van de zon, wat helpt om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.
 • Voordeel 2: Deze crème is ontworpen voor het verbeteren van de huidkwaliteit en strakkere gezichtscontouren. Dus als je op zoek bent naar een gelifte, jonger uitziende huid, dan is deze crème precies wat je nodig hebt.
 • Voordeel 3: Ervaar de vermindering van fronsrimpeltjes, fijne lijntjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Deze crème is dus een geweldige oplossing als je je zorgen maakt over de zichtbaarheid van dergelijke tekenen van huidveroudering.
 • Voordeel 4: De dagcrème van L’Oréal Paris bevat een hoge concentratie Pro-Retinol. Dit is een krachtig ingrediënt dat bekend staat om zijn anti-verouderingseffecten en het vermogen om de huid te verstevigen en te herstellen.
 • Voordeel 5: Naast Pro-Retinol bevat deze crème ook Vitamine C en Hyaluronzuur. Vitamine C is bekend om de huid helderder te maken terwijl Hyaluronzuur de huid hydrateert en voller maakt. Samen bieden ze een krachtige combinatie die je huid de hele dag door gezond en stralend houdt.
 • nadeel 1: Hoewel de crème bescherming biedt tegen UVA-/UVB-straling, vermeldt de omschrijving niet of het voldoende beschermende factoren bevat voor de huid. Je zou nog steeds extra bescherming tegen de zon nodig kunnen hebben.
 • nadeel 2: Het belooft de huidkwaliteit te verbeteren en strakkere gezichtscontouren te bevorderen, maar houd er rekening mee dat resultaten sterk kunnen variëren, afhankelijk van je huidtype en conditie.
 • nadeel 3: Als je hoge verwachtingen hebt over het verminderen van fronsrimpeltjes, fijne lijntjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels, is het belangrijk om te beseffen dat deze claims aanzienlijk kunnen verschillen per individu. Iedere huid reageert anders op huidverzorgingsproducten.
 • nadeel 4: De hoge concentratie actieve ingrediënten, zoals Pro-Retinol, Vitamine C en Hyaluronzuur, kan voor sommige mensen irriterend zijn, vooral als je een gevoelige huid hebt of allergisch bent voor een van deze ingrediënten.
 • nadeel 5: Terwijl de hoge concentratie van actieve ingrediënten als een voordeel kan worden gezien, biedt het ook potentieel voor huidirritatie of overgevoeligheidsreacties. Wees dus voorzichtig bij het eerste gebruik en observeer hoe je huid reageert.

Onze favoriet #4

L'Oréal Paris Dagcreme

L'Oréal Paris Dagcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dagcreme van L’Oréal Paris is een huidverzorgingsproduct dat rijkelijk vol zit met actieve ingrediënten zoals Pro-Retinol, Vitamine C en Hyaluronzuur. Deze crème beschermt je huid tegen de schadelijke effecten van UVA-/UVB-straling, terwijl het tegelijkertijd werkt aan de verbetering van je huidkwaliteit en het strakker maken van je gezichtscontouren. Het is specifiek ontworpen om zichtbare tekenen van veroudering aan te pakken waaronder fronsrimpeltjes, fijne lijntjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Het resultaat is een aanzienlijk verbeterde, gladdere en jeugdig uitziende huid.

 • Voordeel 1: De dagcrème van L’Oréal Paris beschermt je huid tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Dit betekent dat je huid beschermd blijft tegen de nadelige effecten van de zon, wat helpt om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.
 • Voordeel 2: Deze crème is ontworpen voor het verbeteren van de huidkwaliteit en strakkere gezichtscontouren. Dus als je op zoek bent naar een gelifte, jonger uitziende huid, dan is deze crème precies wat je nodig hebt.
 • Voordeel 3: Ervaar de vermindering van fronsrimpeltjes, fijne lijntjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Deze crème is dus een geweldige oplossing als je je zorgen maakt over de zichtbaarheid van dergelijke tekenen van huidveroudering.
 • Voordeel 4: De dagcrème van L’Oréal Paris bevat een hoge concentratie Pro-Retinol. Dit is een krachtig ingrediënt dat bekend staat om zijn anti-verouderingseffecten en het vermogen om de huid te verstevigen en te herstellen.
 • Voordeel 5: Naast Pro-Retinol bevat deze crème ook Vitamine C en Hyaluronzuur. Vitamine C is bekend om de huid helderder te maken terwijl Hyaluronzuur de huid hydrateert en voller maakt. Samen bieden ze een krachtige combinatie die je huid de hele dag door gezond en stralend houdt.
 • nadeel 1: Hoewel de crème bescherming biedt tegen UVA-/UVB-straling, vermeldt de omschrijving niet of het voldoende beschermende factoren bevat voor de huid. Je zou nog steeds extra bescherming tegen de zon nodig kunnen hebben.
 • nadeel 2: Het belooft de huidkwaliteit te verbeteren en strakkere gezichtscontouren te bevorderen, maar houd er rekening mee dat resultaten sterk kunnen variëren, afhankelijk van je huidtype en conditie.
 • nadeel 3: Als je hoge verwachtingen hebt over het verminderen van fronsrimpeltjes, fijne lijntjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels, is het belangrijk om te beseffen dat deze claims aanzienlijk kunnen verschillen per individu. Iedere huid reageert anders op huidverzorgingsproducten.
 • nadeel 4: De hoge concentratie actieve ingrediënten, zoals Pro-Retinol, Vitamine C en Hyaluronzuur, kan voor sommige mensen irriterend zijn, vooral als je een gevoelige huid hebt of allergisch bent voor een van deze ingrediënten.
 • nadeel 5: Terwijl de hoge concentratie van actieve ingrediënten als een voordeel kan worden gezien, biedt het ook potentieel voor huidirritatie of overgevoeligheidsreacties. Wees dus voorzichtig bij het eerste gebruik en observeer hoe je huid reageert.

Onze favoriet #5

Neutrogena Dagcreme

Neutrogena Dagcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel dagcrème is een innovatieve formule ontworpen om jouw huid tot wel 6x meer te hydrateren gedurende 72 uur. Deze krachtige hydratatie is klinisch bewezen en wordt mogelijk gemaakt door een watergelformule verrijkt met aminozuren, elektrolyten en hyaluronzuur. Bij gebruik resulteert het in een soepele, gezond ogende huid, terwijl het de huidbarrière versterkt met wel 80%. De Aqua Gel is perfect voor zowel een normale als gemengde huid, waarbij het jouw huid optimaal voedt en hydrateert. Het resultaat is een gladde, merkbaar soepele en frisse huid, ontwikkeld in samenwerking met dermatologen.

 • Voordeel 1: De Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel is ontworpen om jouw huid intensief te hydrateren. Het kan je huid tot wel zes keer meer hydrateren en deze hydratatie duurt tot wel 72 uur.
 • Voordeel 2: Deze gezichtscrème bevat krachtige hydraterende ingrediënten. Het heeft aminozuren, elektrolyten en hyaluronzuur die bijdragen aan een diepe en langdurige hydratatie.
 • Voordeel 3: Het gebruik van deze dagcrème leidt tot een merkbaar soepelere en gezonder ogende huid. Het versterkt bovendien de huidbarrière tot wel 80%, waardoor jouw huid beter beschermd is tegen schadelijke externe invloeden.
 • Voordeel 4: De Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel is geschikt voor zowel een normale als gemengde huid. Het is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, wat een hoge kwaliteit en effectiviteit van het product garandeert.
 • Voordeel 5: Als resultaat van het gebruik van deze dagcrème, zal jouw huid niet alleen gehydrateerd zijn, maar ook merkbaar gladder en frisser aanvoelen. Dit kan bijdragen aan een algeheel gevoel van welzijn en vertrouwen.
 • Nadeel 1: De Neutrogena Hydro Boost Aqua Gel is specifiek ontworpen voor normale en gemengde huidtypes. Dit betekent dat als je een droge of vette huid hebt, het geen optimale resultaten kan leveren.
 • Nadeel 2: Hoewel de formule is ontworpen om de huid tot wel 6 keer meer te hydrateren gedurende 72 uur, kan dit voor sommige huidtypes te intens zijn en mogelijk leiden tot overhydratatie, wat huidproblemen kan veroorzaken zoals acne of een vettig aanvoelende huid.
 • Nadeel 3: De formule is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Dit betekent echter niet dat het geschikt is voor alle huidtypes of mensen met specifieke huidaandoeningen. Het kan dus zijn dat je een huidreactie krijgt of geen verbetering ziet.
 • Nadeel 4: Ondanks het feit dat de formule hydraterende ingrediënten als aminozuren, elektrolyten en hyaluronzuur bevat, worden er geen specifieke details gegeven over andere ingrediënten in het product. Het kan mogelijk ingrediënten bevatten die huidirritaties kunnen veroorzaken, vooral voor mensen met gevoelige huid.
 • Nadeel 5: Hoewel de formule is ontworpen om een gladde, merkbaar soepele en frisse huid te geven, verschilt de huid van persoon tot persoon. Resultaten kunnen variëren en het is mogelijk dat sommige mensen niet dezelfde ervaring hebben als geadverteerd.

Onze favoriet #6

Garnier Dagcreme

Garnier Dagcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dagcreme van Garnier is jouw perfecte bondgenoot in de strijd tegen huidveroudering. Het heeft een zachte textuur die jouw huid veerkracht, comfort en de juiste hydratatie biedt. De crème is verrijkt met Pro-retinol uit de natuur, wat celvernieuwing stimuleert en zo helpt bij het behoud van een jeugdige uitstraling. Daarnaast beschermt het je huid tegen schadelijke UVA/UVB straling, waardoor het huidveroudering tegengaat. Geef je huid de zorg die het verdient met deze dagcreme van Garnier.

 • Voordeel 1: Deze dagcrème van Garnier heeft een zachte textuur die het comfort en de veerkracht van je huid bevordert. Hiermee krijgt jouw huid gedurende de dag een soepel en aangenaam gevoel.
 • Voordeel 2: De dagcrème zorgt voor een intensieve hydratatie van de huid. Dit betekent dat jouw huid gedurende de dag wordt voorzien van essentieel vocht, waardoor deze er fris en stralend uitziet.
 • Voordeel 3: De dagcrème is verrijkt met Pro-retinol uit de natuur, een stof die bekend staat om het stimuleren van celvernieuwing. Dit draagt bij aan de algehele gezondheid en het welzijn van jouw huid, waardoor deze er jonger en stralender uitziet.
 • Voordeel 4: De dagcrème van Garnier biedt bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Dit is een zeer belangrijk aspect, omdat dit type straling bekend staat om het veroorzaken van huidveroudering en diverse huidaandoeningen, waaronder huidkanker.
 • Voordeel 5: Door de combinatie van hydratatie, celvernieuwing, en bescherming tegen UVA/UVB helpt de dagcrème van Garnier actief bij het tegengaan van huidveroudering. Zo blijft jouw huid langer jong, stralend, en gezond.
 • Het identificeren van nadelen op basis van de gegeven productbeschrijving kan een uitdaging zijn, maar hier zijn enkele potentiële minpunten in betrekking tot het gebruik van Garnier dagcrème:
 • Nadeel 1: Hoewel de crème een zachte textuur heeft, kan dit voor sommige personen mogelijk niet voldoende zijn om een diepe hydratatie te bieden. Als je een zeer droge huid hebt, kan je alsnog een aanvullende vochtinbrengende crème nodig hebben.
 • Nadeel 2: Het product is verrijkt met Pro-retinol uit de natuur, dat celvernieuwing stimuleert. Dit kan echter voor sommige gebruikers die gevoelig zijn voor retinol huidirritatie veroorzaken.
 • Nadeel 3: Ondanks dat de crème UVA/UVB bescherming biedt, wordt er niet specifiek aangegeven welke zonbeschermingsfactor (SPF) het heeft. Je moet dus mogelijk ee n aanvullend zonnebrandproduct gebruiken om volledige bescherming te garanderen.
 • Nadeel 4: Aan de hand van de beschrijving lijkt het erop dat het product zich richt op huidveroudering. Dit kan betekenen dat het minder geschikt is voor jongere gebruikers die geen anti-verouderingscrème nodig hebben en misschien op zoek zijn naar een dagcrème die zich meer richt op andere huidaandoeningen.
 • Nadeel 5: Er is geen informatie gegeven over of de crème niet-comedogeen is (wat betekent dat het je poriën niet zal verstoppen). Als je een huid hebt die gevoelig is voor acne, kan dit een punt van zorg zijn.

Onze favoriet #7

Olay Dagcreme

Olay Dagcreme

Waarom we het gekozen hebben

Olay’s dagcrème is een krachtige huidverzorgingsoplossing ontworpen om je natuurlijke straling te onthullen. Het heeft een zijdeachtige textuur die perfect is voor droge tot gemengde huid en een opmerkelijke formule met vitamine B3 en aminopeptiden – twee effectieve huidverzorgingsingrediënten. Indrukwekkend is dat het tot 10 lagen diep in je huidoppervlak doordringt, daarbij 24 uur lang intensieve hydratatie biedend. Deze crème gaat nog verder door jouw huidtextuur te verbeteren, aangezien het de celvernieuwing van de bovenste huidlaag stimuleert. Verwacht zichtbare huidtransformatie in slechts 28 dagen met Olay dagcrème.

 • Voordeel 1: De dagcrème van Olay helpt de natuurlijke straling van je huid tevoorschijn te brengen, waardoor je een gezonde gloed krijgt.
  Voordeel 2: De zijdeachtige textuur is aangepast voor droge tot gemengde huid, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en gevoel.
  Voordeel 3: Dankzij de formule met vitamine B3 en aminopeptiden, beide effectieve huidverzorgingsingrediënten, draagt dit product bij aan het vitaliseren en verjongen van je huid.
  Voordeel 4: De crème kan tot 10 lagen diep in het huidoppervlak doordringen. Dit betekent dat de huid niet alleen oppervlakkig maar ook diep wordt verzorgd.
  Voordeel 5: De gezichtscrème van Olay voorziet je huid van een intensieve 24-uurs hydratatie, waardoor je huid gedurende de dag gehydrateerd blijft.
  Voordeel 6: Dit product heeft de mogelijkheid om de huidtextuur te verbeteren door de celvernieuwing van de bovenste huidlaag te stimuleren.
  Voordeel 7: Met regelmatig gebruik zal je merken dat de crème de huid zichtbaar transformeert in slechts 28 dagen, waardoor je altijd op je best uit kunt zien.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de dagcrème van Olay is geformuleerd met effectieve huidverzorgingsingrediënten zoals vitamine B3 en aminopeptiden, kunnen deze ingrediënten bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken. Het is dus belangrijk om te weten dat deze crème niet geschikt is voor iedereen.
 • Nadeel 2: De zijdeachtige textuur van de crème is speciaal ontwikkeld voor de droge tot gemengde huid. Als je een vette huid hebt, kan dit product je huid nog vetter maken, wat kan leiden tot huidproblemen zoals acne.
 • Nadeel 3: Olay dagcrème belooft de huid tot 10 lagen diep te doordringen, maar voor sommige mensen kan dit resulteren in een overmatige opname van het product, waardoor het gevoel van een zware en overbelaste huid ontstaat.
 • Nadeel 4: Hoewel de crème belooft de huid 24 uur intensief te hydrateren, kan dit een nadeel zijn voor mensen die meer transpireren of voor degenen die werken in vochtige omgevingen, aangezien langdurige vochtigheid op de huid kan leiden tot verstopte poriën.
 • Nadeel 5: De claim dat de crème de huid zichtbaar transformeert in 28 dagen betekent dat er mogelijk geen onmiddellijk zichtbaar effect zal zijn. Dit kan frustrerend zijn als je snel resultaat verwacht of als je de crème nodig hebt voor een specifieke gelegenheid die dichterbij is dan 28 dagen.

Onze favoriet #8

Nivea Dagcreme

Nivea Dagcreme

Waarom we het gekozen hebben

De dagcrème van NIVEA is een geweldig huidverzorgingsproduct die je helpt om zichtbare lijntjes en rimpels te verminderen. Deze crème verstevigt je huid en voorziet het van intensief, langdurig vocht waardoor je een fris gevoel op je huid krijgt en een gezonde uitstraling. Je huid is levend en heeft de juiste verzorging nodig, en dat is precies wat de NIVEA dagcrème je biedt.

 • Voordeel 1: De NIVEA dagcrème vermindert lijntjes en rimpels zichtbaar. Dit betekent dat je huid er jonger uit zal zien en aanvoelen.
 • Voordeel 2: Deze crème verstevigt je huid, waardoor deze er steviger en strakker uitziet. Dit kan een mogelijk verschil maken in hoe je je voelt over je uiterlijk.
 • Voordeel 3: NIVEA dagcrème verzorgt je huid met intensief, langdurig vocht. Dit betekent dat je huid niet snel uitdroogt, wat vaak kan gebeuren met andere crèmes, en je huid er levendiger en gezonder uitziet.
 • Voordeel 4: Deze dagcrème geeft een fris huidgevoel en een gezonde uitstraling. Dit kan je dagelijks comfort en zelfvertrouwen verhogen.
 • Voordeel 5: De NIVEA dagcrème is ontworpen met in gedachten dat je huid leeft. Dit betekent dat het ernaar streeft om je huid in de best mogelijke conditie te houden, wat een nog belangrijker factor kan zijn als je een gevoelige huid hebt.
 • nadeel 1: Hoewel de NIVEA dagcrème belooft lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen, houd er rekening mee dat de effectiviteit hiervan kan variëren afhankelijk van je huidtype en de diepte van de lijnen en rimpels.
  nadeel 2: Het product claimt de huid te verstevigen, maar dit kan resultaten opleveren die niet voor iedereen zichtbaar zijn, of wellicht zelfs ongewenste versteviging op gebieden waar je misschien zachtere en flexibelere huid zou willen.
  nadeel 3: Ondanks dat de crème intensief en langdurig vocht belooft, kan het bij sommige huidtypes tot overhydratatie leiden, wat problemen zoals acne of een glanzende huid kan veroorzaken.
  nadeel 4: De beschrijving geeft aan dat het een fris huidgevoel geeft en een gezonde uitstraling, maar dit kan subjectief zijn. Wat fris of gezond is voor de een, is misschien niet hetzelfde voor de ander.
  nadeel 5: “Omdat je huid leeft” is een vrij algemene claim, wat kan betekenen dat ondanks de universele intentie, de crème niet noodzakelijk voor alle huidcondities of leeftijden geschikt is.

Onze favoriet #9

Elizabeth Arden Dagcreme

Elizabeth Arden Dagcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Elizabeth Arden’s Dagcreme is jouw ultieme gezichtsverzorgingsproduct, speciaal ontworpen voor dames. Deze vochtinbrengende crème is perfect voor alle huidtypes en biedt diepe hydratatie om je huid de hele dag door fris en levendig te houden. Naast hydratatie, voorziet deze verzorgende crème je huid van essentiële voedingsstoffen waardoor je huid na elk gebruik soepel en zacht aanvoelt.

 • Voordeel 1: Deze gezichtscrème is speciaal samengesteld voor dames, dus het is afgestemd op de typische zorgbehoeften van de vrouwelijke huid.
 • Voordeel 2: Het vochtinbrengende effect van de crème zorgt ervoor dat je huid gedurende de dag gehydrateerd blijft, wat helpt om droogheid en schilfering te voorkomen.
 • Voordeel 3: Geschikt voor alle huidtypes wat betekent dat het niet uitmaakt of je huid normaal, vet, droog of een combinatie daarvan is. Iedereen kan deze dagcrème gebruiken.
 • Voordeel 4: Deze crème van Elizabeth Arden is niet alleen vochtinbrengend, maar ook verzorgend. Dit betekent dat het voedingsrijk en vol is met ingrediënten die bijdragen aan de algehele gezondheid van je huid.
 • Voordeel 5: Door dagelijks gebruik van deze crème onderdeel te maken van je routine, kan je opmerkelijke verbeteringen in de conditie en het uiterlijk van je huid verwachten. Verwen jezelf met deze luxe crème en wees klaar om te stralen.
 • Gezien de beperkte productbeschrijving en mijn taak om je enkel op basis daarvan nadelen van de gezichtscrème van Elizabeth Arden te geven, zijn hier een paar potentiële nadelen:
 • Nadeel 1: Het kan mogelijk te generiek zijn. Omdat de crème ‘voor alle huidtypes’ is, betekent dit dat het misschien niet specifiek genoeg is om aan de behoeften van je huid te voldoen, vooral als je huidconditie specifieke behoeften heeft zoals eczeem of rosacea.
 • Nadeel 2: Het geeft niet aan of het hypoallergeen of niet-comedogeen is. Als je een gevoelige of acne-gevoelige huid hebt, weet je misschien niet zeker of dit product huidirritaties of uitbraken kan veroorzaken.
 • Nadeel 3: Er wordt niet gesproken over zonbescherming. Veel dagcrèmes bevatten tegenwoordig een zekere mate van zonbescherming (SPF). Het ontbreken van informatie betekent dat je misschien een extra product moet gebruiken om je te beschermen tegen de zon.
 • Nadeel 4: Er wordt niet gesproken over anti-verouderingseigenschappen. Als je op zoek bent naar een dagcrème die ook helpt bij de bestrijding van fijne lijntjes en rimpels, heeft dit product op basis van de beschrijving deze voordelen niet duidelijk aangegeven.
 • Nadeel 5: De crème wordt geadverteerd als ‘verzorgend’, maar het ontbreken van specifieke informatie over welke vitamines of andere voedende ingrediënten het bevat, maakt dit een vaag voordeel. Als je op zoek bent naar specifieke ingrediënten voor extra voordelen, zoals retinol of vitamine C, kan het zijn dat dit product niet voldoet aan je specifieke behoeften.

Onze favoriet #10

L'Oréal Paris Dagcreme

L'Oréal Paris Dagcreme

Waarom we het gekozen hebben

De Dagcrème van L’Oréal Paris is speciaal ontwikkeld voor jouw rijpe en doffe huid. Deze versterkende dagcrème bevordert een jeugdige rozige kleur en is verrijkt met Neo-calcium en Pioenroos-extract, waardoor jouw huid verbeterd en verjongd wordt. Bovendien biedt de crème dagelijkse UVA/UVB bescherming, waardoor je huid overdag beschermd wordt tegen schadelijke zonnestralen.

 • Voordeel 1: De dagcrème van L’Oréal Paris is speciaal ontworpen voor de rijpe en doffe huid. Dit betekent dat het speciaal is afgestemd op jouw huidbehoefte en deze kan verfrissen en revitaliseren.
 • Voordeel 2: Het is een versterkende dagcrème. Dit betekent dat het de huid niet alleen hydrateert, maar ook de veerkracht en kracht van je huid helpt te verbeteren.
 • Voordeel 3: Met de L’Oréal Paris dagcrème krijgt je huid weer een jeugdige rozige kleur. Het verbetert dus niet alleen de gezondheid van je huid, maar helpt ook om je huid er jonger en levendiger uit te laten zien.
 • Voordeel 4: De crème is verrijkt met Neo-calcium en Pioenroos-extract. Deze ingrediënten staan bekend om hun huidverzachtende en verhelderende eigenschappen. Ze kunnen je huid dus helpen zachter te voelen en te laten stralen.
 • Voordeel 5: De L’Oréal Paris dagcrème biedt dagelijkse UVA/UVB bescherming. Dit kan helpen om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, en dus om vroegtijdige veroudering en schade door de zon te voorkomen.
 • Nadeel 1: Het product is specifiek ontworpen voor de rijpe en doffe huid. Dus als je een jonge en levendige huid hebt, kan dit product misschien niet het gewenste resultaat geven.
  Nadeel 2: De dagcrème is versterkend. Als je een gevoelige huid hebt, kan het zijn dat de sterke formule te heftig is en mogelijk irritatie veroorzaakt.
  Nadeel 3: De claim van de crème om een ‘jeugdige rozige kleur’ te geven, kan tegenvallen als dit niet het resultaat is dat je zoekt of als je huidskleur bijvoorbeeld meer naar het gele of bruine neigt.
  Nadeel 4: Het product is verrijkt met Neo-calcium en Pioenroos-extract. Hoewel deze ingrediënten gunstig kunnen zijn, kan je, als je allergisch bent voor een van deze stoffen, huidreacties krijgen.
  Nadeel 5: Het biedt dagelijkse UVA/UVB bescherming, maar het is niet duidelijk wat de SPF-waarde is. Dus het kan zijn dat je nog aanvullende zonnebescherming nodig hebt, vooral als je huid erg gevoelig is voor zonlicht.

Na grondig onderzoek en het testen van verschillende producten, is het duidelijk dat er een dagcrème is voor iedere huidtype en behoefte. Elk van de top 10 best beoordeelde producten brengt unieke voordelen met zich mee, van anti-aging tot hydraterende ingrediënten, van milieuvriendelijke opties tot hypoallergene oplossingen. Jij, als consument, hebt nu een ruime keuze om de dagcrème te vinden die het beste aansluit bij jouw huidverzorgingsbehoeften. Zorg ervoor dat je bij het maken van een keuze rekening houdt met je specifieke huidtype en eventuele huidproblemen die je hebt, om zo de optimaal mogelijke resultaten te behalen.

Inhoudsopgave