a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Deo: De 10 beste producten in de test

“Dit nieuwe onderzoek presenteert de tien meest effectieve en best beoordeelde deodorants die in de test zijn beoordeeld – een waardevolle gids bij het kiezen van jouw volgende aankoop.”

Unser Favorit: Dove Men+Care Deo

Dove Men+Care Deo
★★★★★

Unser Favorit: Rexona Deo

Rexona Deo
★★★★★

Unser Favorit: Dove Deo

Dove Deo
★★★★★

Unser Favorit: Dove Men+Care Deo

Dove Men+Care Deo
★★★★★

Unser Favorit: Dove Deo

Dove Deo
★★★★★

Unser Favorit: Axe Deo

Axe Deo
★★★★★

Unser Favorit: Rexona Deo

Rexona Deo
★★★★★

Unser Favorit: L'Oréal Men Expert Deo

L'Oréal Men Expert Deo
★★★★★

Unser Favorit: Dove Deo

Dove Deo
★★★★★

Unser Favorit: Fa Deo

Fa Deo
★★★★★

Als jij iemand bent die dagelijks actief is, weet je hoe belangrijk een goede deodorant kan zijn. Maar hoe bepaal je welke de beste is met zo’n overvloed aan producten op de markt? Geen zorgen, wij hebben het onderzoek voor jou gedaan: In deze gids presenteren we de tien beste deodoranten die momenteel beschikbaar zijn, gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten. We hebben ze getest op effectiviteit, huidvriendelijkheid, geur en duurzaamheid. Dus leun achterover, lees verder en ontdek het product dat perfect aansluit bij jouw behoeften!

Een deo, of deodorant, is een persoonlijk verzorgingsproduct dat jij gebruikt om lichaamsgeur veroorzaakt door zweet te verbergen of te voorkomen. Het is bedoeld om te worden aangebracht op de delen van jouw lichaam waar zweet vaak wordt geproduceerd, zoals de oksels. Dankzij de antibacteriële ingrediënten in de deo worden de bacteriën die zweet afbreken en dus lichaamsgeur veroorzaken bestreden. Stoffen die geur neutraliseren en geurstoffen dragen bij aan een fris gevoel gedurende de dag. De deo’s hebben verschillende vormen, zoals sprays, roll-ons, sticks of crèmes, waardoor jij je favoriete manier van aanbrengen kunt kiezen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Dove Men+Care Deo

Dove Men+Care Deo

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dove Men+Care Advanced Clean Comfort Anti-Transpirant Deodorant Spray is een product van topkwaliteit dat je voorziet van zweet-, geur- en huidbescherming dankzij de unieke Triple Action Technologie. Het geeft je een krachtige bescherming tegen zweet, tot wel 72 uur lang. Bovendien onderhoudt het en beschermt het je huid tegen irritatie door de unieke 1/4 hydraterende crème die erin verwerkt is. Om het af te maken, zorgt de zachte linnen geur ervoor dat je oksels langdurig fris blijven ruiken.

 • Voordeel 1: Dankzij de Triple Action Technologie biedt Dove Men+Care geavanceerde bescherming tegen zweet, geur en huidirritatie. Hiermee ben je steeds beschermd, ongeacht de uitdagingen van de dag.
 • Voordeel 2: Deze anti-transpirant geeft je een krachtige en duurzame bescherming van wel 72 uur tegen zweet. Dat betekent drie dagen lang volledige gemoedsrust over versheid.
 • Voordeel 3: Dove Men+Care bevat ook 1/4 hydraterende crème. Deze verzorgt je huid en helpt irritatie te voorkomen, waardoor je je comfortabel en goed verzorgd voelt.
 • Voordeel 4: De zachte linnen geur zorgt voor langdurig fris ruikende oksels. Het geeft je de gemoedsrust dat je er niet alleen goed uitziet, maar dat je ook de hele dag lekker ruikt.
 • Voordeel 5: Het product is speciaal ontwikkeld voor mannen en door de minimale hoeveelheid aan ingrediënten is het zeer huidvriendelijk en kun je het dagelijks gebruiken zonder je huid te beschadigen.
 • Nadeel 1: De Dove Men+Care Anti-Transpirant Deodorant Spray claimt dat het 72 uur lang bescherming biedt tegen zweet. Dit zou kunnen betekenen dat je drie dagen lang zonder douchen of het opnieuw aanbrengen van deodorant zou kunnen doorbrengen. Dit lijkt enigszins onrealistisch.
 • Nadeel 2: De verpakking vermeldt dat de deodorant een “Triple Action Technologie” heeft voor zweet-, geur- en huidbescherming. Dit kan overdreven zijn en kan het product gecompliceerder maken dan nodig is. Niet iedereen heeft al deze extra functies nodig.
 • Nadeel 3: De 1/4 hydraterende crème die de huid verzorgt en beschermt tegen irritatie is misschien niet genoeg voor mensen met een zeer gevoelige huid. Dit betekent dat het product misschien niet voor iedereen geschikt is.
 • Nadeel 4: Het product heeft een “zachte linnen geur” die misschien niet geschikt is voor mensen die de voorkeur geven aan een sterker, meer gedefinieerd parfum. De zachte geur kan ook snel vervagen, wat kan leiden tot frequenter opnieuw aanbrengen.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het product claimt langdurige frisheid te bieden, kunnen individuele resultaten sterk variëren, afhankelijk van persoonlijke transpiratie en huidtype. Dit betekent dat hoewel 72 uur wordt geclaimd, het voor sommigen misschien niet zo lang meegaat.

Onze favoriet #2

Rexona Deo

Waarom we het gekozen hebben

Rexona Deodorant is jouw ideale partner tijdens trainingen of wedstrijden, dankzij de beproefde motionsense-technologie die meer bescherming biedt naarmate je meer beweegt. De deodorant biedt een sportief frisse geur die je zelfvertrouwen geeft en je actief houdt. Met een indrukwekkende 48 uur bescherming tegen lichaamsgeur en okselzweet, zorgt Rexona ervoor dat jij je de hele dag fris en droog voelt, hoe intens je activiteiten ook zijn.

 • Voordeel 1: Rexona deodorant is je perfecte partner tijdens je trainingen of wedstrijden. Het is speciaal ontworpen om je actieve levensstijl bij te houden.
 • Voordeel 2: Deze deodorant zorgt voor een sportieve frisse geur. Dit betekent dat je je niet alleen schoon en droog voelt, maar ook zelfverzekerd door de aantrekkelijke frisheid.
 • Voordeel 3: Rexona deodorant maakt gebruik van de beproefde motionsense-technologie. Hoe meer jij je inzet, hoe harder deze deodorant voor jou werkt.
 • Voordeel 4: Geen zorgen over lichaamsgeur of okselzweet, want deze deodorant biedt tot 48 uur bescherming. Dit garandeert dat je je dag zonder zorgen over slechte geuren kunt doorkomen.
 • Voordeel 5: De consistentie van de bescherming is ongeëvenaard, ongeacht de intensiteit van je activiteiten. Dit geeft je de zekerheid dat Rexona deodorant net zo hard werkt als jij doet.
 • Nadeel 1: Hoewel Rexona wordt geadverteerd als ‘de ideale metgezel bij het trainen of wedstrijden’, wordt er niet gespecificeerd hoe effectief het is bij intensief zweten als gevolg van zware lichamelijke activiteit. Het kan dus minder geschikt zijn voor diegenen die aan intensieve sporten doen en die een krachtigere bescherming nodig hebben.
 • Nadeel 2: De opmerking ‘een sportief frisse geur’ is nogal subjectief. Wat aangenaam ruikt voor de een, kan onaangenaam zijn voor de ander. Dit kan een nadeel zijn als je persoonlijk de geur niet zo fris of aantrekkelijk vindt als de fabrikant beweert.
 • Nadeel 3: De beproefde motionsense-technologie belooft dat ‘hoe meer je beweegt, hoe meer het beschermt’, maar dit kan ook betekenen dat bij minimale beweging of bij zittend werk de bescherming ook minimaal kan zijn, wat niet ideaal is als je zo’n deo wilt gebruiken voor dagelijks gebruik naast sport.
 • Nadeel 4: ’48 uur bescherming tegen lichaamsgeur en okselzweet’ lijkt een voordeel op het eerste gezicht, maar indirect suggereert dit dat je 48 uur niet zou hoeven douchen na het aanbrengen van deze deo. Dit kan verkeerde hygiënische gewoonten bevorderen.
 • Nadeel 5: Verder ontbreekt er informatie over de ingrediënten van het product. Voor mensen met een gevoelige huid of allergieën voor bepaalde stoffen kan dit een groot nadeel zijn. Het ontbreken van informatie maakt het onmogelijk om te bepalen of het product veilig is voor iedereen om te gebruiken.

Onze favoriet #3

Dove Deo

Waarom we het gekozen hebben

Dove’s deospray Go Fresh met granaatappel en citroenverbenageur is een verrefreshende, anti-transpirerende spray die je 48 uur bescherming biedt tegen okselzweet en lichaamsgeur. Je zult genieten van de verkwikkende citrusgeur, terwijl de formule zonder alcohol huidirritatie vermindert. Deze deospray bevat ook een kwart verzorgingscrème, waardoor je oksels heerlijk zacht en glad aanvoelen. Plus, het helpt je huid sneller te regenereren na bijvoorbeeld veelvuldig scheren. Dit alles verpakt in een handige spray van 150 ml.

 • Voordeel 1: Dove Men+Care Anti-Transpirant Deodorant Spray maakt gebruik van ‘Triple Action Technologie’ om zweet, geur en huidbescherming te bieden. Hierdoor kun jij je door de dag heen zelfverzekerd en comfortabel voelen.
 • Voordeel 2: Deze deodorant biedt maar liefst 72 uur lang krachtige bescherming tegen zweet. Hiermee kun je erop vertrouwen dat je zowel tijdens je dagelijkse routine als tijdens intensieve activiteiten droog en fris blijft.
 • Voordeel 3: Doordat de deo is verrijkt met 1/4 hydraterende crème, wordt je huid verzorgd en beschermd tegen irritatie. Dit maakt de deodorant ideaal voor mannen met een gevoelige huid, en geeft je de mogelijkheid om elke dag fris en verzorgd te beginnen.
 • Voordeel 4: De Dove Men+Care deodorant zorgt voor een energieke en frisse geur. Niet alleen ben je beschermd tegen zweet, maar je ruikt ook nog eens heerlijk, wat bijdraagt aan je algehele gevoel van frisheid.
 • Voordeel 5: Je geniet van langdurig fris ruikende oksels. Zelfs na een lange dag blijf je genieten van die aangename, frisse geur dankzij Dove Men+Care.
 • Nadeel 1: Als je een gevoelige neus of allergieën hebt, kan de energieke, frisse geur van Dove Men+Care Advanced Extra Fresh Anti-Transpirant Deodorant Spray te sterk of zelfs irriterend voor je zijn.
 • Nadeel 2: Ondanks de beloofde 72 uur bescherming tegen zweet, kan dit per individu verschillen en afhangen van verschillende factoren zoals inspanningsniveau, lichaamstemperatuur en individueel zweetpatroon.
 • Nadeel 3: Dove Men+Care maakt gebruik van Triple-Action technologie wat impliceert dat er mogelijk complexe ingrediënten kunnen zijn gebruikt. Als je voorstander bent van natuurlijke en eenvoudige producten, kan dit als een nadeel worden beschouwd.
 • Nadeel 4: De 1/4 hydraterende crème die in het product wordt vermeld, betekent ook dat het product niet volledig vrij is van olie. Dit kan resulteren in vlekken op je kleding.
 • Nadeel 5: De deodorant biedt huidbescherming en verzorging, maar als je last hebt van ernstige huidirritaties of huidaandoeningen, kan het product mogelijk niet voldoende zijn om je huid te verzorgen en te beschermen. In dergelijke gevallen is het raadzaam om medisch advies te zoeken.

Onze favoriet #4

Dove Men+Care Deo

Dove Men+Care Deo

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Dove Men+Care Advanced Extra Fresh Anti-Transpirant Deodorant Spray is je ultieme verdediging tegen zweet, geur en huidirritaties. Met zijn Triple Action Technologie zorgt het voor multifunctionele bescherming door het reguleren van zweet, tegengaan van geuren en het beschermen van je huid. Je kunt rekenen op een krachtige bescherming tegen zweet tot wel 72 uur lang. Het unieke aan dit deodorant is de toevoeging van 1/4 hydraterende crème dat je huid voedt en beschermt tegen irritaties, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. De deo laat je genieten van een energieke, frisse geur die je oksels langdurig fris houdt.

 • Voordeel 1: Dove Men+Care Anti-Transpirant Deodorant Spray maakt gebruik van ‘Triple Action Technologie’ om zweet, geur en huidbescherming te bieden. Hierdoor kun jij je door de dag heen zelfverzekerd en comfortabel voelen.
 • Voordeel 2: Deze deodorant biedt maar liefst 72 uur lang krachtige bescherming tegen zweet. Hiermee kun je erop vertrouwen dat je zowel tijdens je dagelijkse routine als tijdens intensieve activiteiten droog en fris blijft.
 • Voordeel 3: Doordat de deo is verrijkt met 1/4 hydraterende crème, wordt je huid verzorgd en beschermd tegen irritatie. Dit maakt de deodorant ideaal voor mannen met een gevoelige huid, en geeft je de mogelijkheid om elke dag fris en verzorgd te beginnen.
 • Voordeel 4: De Dove Men+Care deodorant zorgt voor een energieke en frisse geur. Niet alleen ben je beschermd tegen zweet, maar je ruikt ook nog eens heerlijk, wat bijdraagt aan je algehele gevoel van frisheid.
 • Voordeel 5: Je geniet van langdurig fris ruikende oksels. Zelfs na een lange dag blijf je genieten van die aangename, frisse geur dankzij Dove Men+Care.
 • Nadeel 1: Als je een gevoelige neus of allergieën hebt, kan de energieke, frisse geur van Dove Men+Care Advanced Extra Fresh Anti-Transpirant Deodorant Spray te sterk of zelfs irriterend voor je zijn.
 • Nadeel 2: Ondanks de beloofde 72 uur bescherming tegen zweet, kan dit per individu verschillen en afhangen van verschillende factoren zoals inspanningsniveau, lichaamstemperatuur en individueel zweetpatroon.
 • Nadeel 3: Dove Men+Care maakt gebruik van Triple-Action technologie wat impliceert dat er mogelijk complexe ingrediënten kunnen zijn gebruikt. Als je voorstander bent van natuurlijke en eenvoudige producten, kan dit als een nadeel worden beschouwd.
 • Nadeel 4: De 1/4 hydraterende crème die in het product wordt vermeld, betekent ook dat het product niet volledig vrij is van olie. Dit kan resulteren in vlekken op je kleding.
 • Nadeel 5: De deodorant biedt huidbescherming en verzorging, maar als je last hebt van ernstige huidirritaties of huidaandoeningen, kan het product mogelijk niet voldoende zijn om je huid te verzorgen en te beschermen. In dergelijke gevallen is het raadzaam om medisch advies te zoeken.

Onze favoriet #5

Dove Deo

Waarom we het gekozen hebben

De Dove Advanced Care Original Anti-Transpirant Deodorant Spray is een klassieker onder de deodoranten, die naast bescherming tegen zweet, tevens zorgt voor jouw huid. Deze deo verzorgt en hydrateert je huid tot wel 72 uur lang en helpt zelfs herstellen van irritatie veroorzaakt door scheren. Dankzij de verbeterde formule met Triple Moisturising technologie, blijft je okselhuid gevoed en zacht. Kies voor deze anti-transpirant deodorant als je op zoek bent naar optimale bescherming met een frisse, schone geur.

 • Voordeel 1: Je kunt genieten van langdurige bescherming tegen zweet. Deze Deo merk Dove biedt tot 72 uur bescherming, zodat je vertrouwen kunt hebben in je dagelijkse activiteiten.
 • Voordeel 2: Het verzorgt de huid terwijl het beschermt. Het helpt in het verzorgen en hydrateren van de huid onder je oksels, zodat je je zacht en soepel voelt.
 • Voordeel 3: Het helpt je huid te herstellen van irritatie veroorzaakt door scheren. Dit betekent dat je niet alleen beschermd bent tegen zweet, maar ook in de zorg voor je okselhuid.
 • Voordeel 4: De deodorant spray bevat een verbeterde formule. De Triple Moisturising technologie is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je huid optimaal gehydrateerd blijft.
 • Voordeel 5: Het heeft een frisse, schone geur. Dit betekent dat je je niet alleen schoon en beschermd voelt, maar dat je ook heerlijk ruikt.
 • nadeel 1: Hoewel de Dove Advanced Care Original Anti-Transpirant Deodorant Spray verzorging en hydratatie biedt, specificeert het niet voor welke huidtypes het het meest geschikt is. Als je een zeer gevoelige huid hebt, zou dit een probleem kunnen zijn.
 • nadeel 2: Hoewel het product beweert de huid te helpen herstellen na het scheren, bevat het geen specifieke ingrediënten (zoals aloë vera of vitamine E) die doorgaans worden gebruikt voor dit doel. Het biedt daardoor mogelijk niet de beste verzorging na het scheren.
 • nadeel 3: Er wordt beweerd dat de deodorant bescherming biedt tot 72 uur, wat voor sommigen misschien onrealistisch lijkt. Iedereen heeft andere niveaus van transpiratie en dit kan mogelijk niet voldoen aan die lange termijn bescherming voor iedereen.
 • nadeel 4: Hoewel er sprake is van een ‘verbeterde formule’ met Triple Moisturising technologie, wordt er niet nader gespecificeerd wat deze technologie precies inhoudt of welke ingrediënten hierbij betrokken zijn. Dit maakt het moeilijk om de effectiviteit van deze specifieke formule te beoordelen.
 • nadeel 5: Tot slot, de productbeschrijving vermeldt dat deze deodorant een ‘frisse, schone geur’ heeft, maar wat deze geur precies is, is niet gespecificeerd. Dit kan problematisch zijn als je gevoelig bent voor bepaalde geuren of gewoon wilt weten wat de exacte geur is voordat je het product koopt.

Onze favoriet #6

Axe Deo

Waarom we het gekozen hebben

De AXE Fine Fragrance Collection Blue Lavender Premium Deodorant Bodyspray is een deodorant met de luxueuze geur van een premium parfum. Het biedt je tot wel 72 uur effectieve bescherming. De onweerstaanbare mix van lavendel, mint en amber maakt je onweerstaanbaar, en voor het beste resultaat spray je deze over je bovenlichaam. Duurzaamheid komt ook aan bod, aangezien de verpakking gemaakt is van oneindig recyclebaar aluminium. En als je houdt van variëteit, probeer dan ook de andere premium geuren van de AXE Fine Fragrance Collection.

 • Voordeel 1: Met de AXE Fine Fragrance Collection Blue Lavender Premium Deodorant Bodyspray, ruik je altijd naar een premium parfum. Deze deo zorgt voor een luxueuze geurervaring.
 • Voordeel 2: Deze deodorant geeft jou 72 uur lang effectieve bescherming. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over ongewenste lichaamsgeuren, ongeacht wat je dag brengt.
 • Voordeel 3: De onweerstaanbare geurcombinatie van lavendel, mint en amber zorgt voor een unieke geurervaring. Het is niet zomaar een deodorant, maar een geurbom die je onweerstaanbaar maakt.
 • Voordeel 4: De deodorant is ontworpen voor gebruik op het bovenlichaam, zodat je de geur direct op je huid kunt ervaren. Een eenvoudige spray is genoeg om je sensationeel te laten ruiken.
 • Voordeel 5: Deze deodorant bodyspray is ook milieuvriendelijk. Hij is verpakt in oneindig recyclebaar aluminium, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu terwijl je geniet van deze geweldige deodorant.
 • Voordeel 6: De AXE Fine Fragrance Collection biedt een reeks premium geuren. Als je van variëteit houdt, kun je genieten van het ontdekken en proberen van de verschillende geuren in deze lijn.
 • nadeel 1: Hoewel de deodorant ’72 uur bescherming’ belooft, kan het volhouden van deze belofte vaak afhangen van individuele zweetniveaus en levensstijl. Voor degenen die een actieve levensstijl leiden, kan de duur van de bescherming korter zijn dan beloofd.
  nadeel 2: Omdat het product zichzelf als ‘premium parfum’ verkoopt, kan dit betekenen dat de geur zeer sterk is. Dit kan overweldigend zijn voor sommigen, of voor diegenen die de voorkeur geven aan meer subtiele geuren.
  nadeel 3: Hoewel de combinatie van lavendel, mint en amber onweerstaanbaar lijkt, zal de complexiteit van de geur niet voor iedereen aantrekkelijk zijn. Geur is immers een persoonlijke voorkeur.
  nadeel 4: De instructie om de spray over je bovenlichaam te verdelen, kan leiden tot overmatig gebruik van het product, wat op zijn beurt kan leiden tot snellere opgebruik en mogelijke huidirritaties voor degenen met gevoelige huid.
  nadeel 5: Hoewel het lovenswaardig is dat de verpakking oneindig recyclebaar is, maakt het gebruik van aluminium voor de verpakking het zwaarder om te dragen, wat het minder gemakkelijk maakt om te vervoeren, met name voor reizen.

Onze favoriet #7

Rexona Deo

Waarom we het gekozen hebben

Rexona Women Maximum Protection Sensitive Dry is de deodorant stick die je nodig hebt voor optimaal dagelijks gebruik. De stick zorgt ervoor dat je tot 96 uur beschermd bent tegen zweet en lichaamsgeur, een indrukwekkende prestatie die 3x meer bescherming biedt dan de reguliere anti-transpirant producten van Rexona. Bovendien is deze anti-transpirant uitgerust met de innovatieve Defence+ Technologie, een toegevoegde laag zekerheid voor de meest actieve dagen. Zelfs met deze hoge prestaties blijft de stick mild genoeg voor dagelijks gebruik, waardoor je altijd fris en droog blijft.

 • Voordeel 1: Je blijft de hele dag fris en droog, dankzij de sterke werking van Rexona Women Maximum Protection Sensitive Dry.
 • Voordeel 2: Je bent altijd beschermd tegen zweet en lichaamsgeur, want deze deodorant stick biedt tot 96 uur bescherming.
 • Voordeel 3: Je krijgt 3x meer bescherming dan met de reguliere anti-transpirant van Rexona, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over overmatig zweten.
 • Voordeel 4: De innovatieve Defence+ Technologie zorgt voor een buitengewone effectiviteit, zodat je vol vertrouwen van jouw dag kunt genieten.
 • Voordeel 5: Deze anti-transpirant stick is mild genoeg voor dagelijks gebruik, dus je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele huidirritaties.
 • Nadeel 1: Hoewel Rexona Women Maximum Protection Sensitive Dry je tot wel 96 uur bescherming tegen zweet en lichaamsgeur belooft, vinden sommige mensen het wellicht niet prettig om zo lang zonder zichzelf te wassen of de deodorant opnieuw aan te brengen.
 • Nadeel 2: “Drie keer meer bescherming dan onze reguliere anti-transpirant” maakt het moeilijk om de daadwerkelijke effectiviteit van dit product te bepalen zonder eerst de reguliere anti-transpirant te proberen.
 • Nadeel 3: Hoewel de innovatieve Defence+ Technologie goed klinkt, geeft de beschrijving ons geen specifieke informatie over wat deze technologie inhoudt en hoe deze werkt, wat het moeilijk maakt om het unieke verkoopargument van de deodorant te begrijpen.
 • Nadeel 4: “Deze anti-transpirant stick is mild genoeg voor dagelijks gebruik” suggereert dat het product mogelijk niet krachtig genoeg is voor mensen die een meer intensieve anti-transpirant nodig hebben, zoals bijvoorbeeld sporters of mensen die aan stress gerelateerd zweten ervaren.
 • Nadeel 5: Omdat er in de productbeschrijving niets wordt gezegd over mogelijke allergische reacties of de aanwezigheid van specifieke ingrediënten, kan het product ongeschikt zijn voor mensen met gevoelige huid of bepaalde allergieën.

Onze favoriet #8

L'Oréal Men Expert Deo

L'Oréal Men Expert Deo

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De L’Oréal Men Expert Deo is een krachtige 5-in-1 anti-transpirant ontworpen voor mannen. Het bestrijdt de vijf tekenen van zweet: geuren, vocht, bacteriën, gele en witte sporen. Deze deodorant biedt tot 48 uur totale bescherming en een langdurige frisse geur. Voordat je het gebruikt, moet je het goed schudden. Dit product is dermatologisch getest en bevat geen alcohol, en is dus zacht voor je huid terwijl het je droog en fris houdt.

 • Voordeel 1: Je krijgt met de ‘Anti-transpirant Bille Homme Carbone Protêt 5-in-1’ een alles-in-één oplossing voor transpiratieproblemen, wat betekent dat je niet meerdere producten hoeft aan te schaffen voor verschillende issues.
 • Voordeel 2: De L’Oréal Men Expert deodorant bestrijdt de 5 tekenen van zweet – geuren, vocht, bacteriën, gele en witte sporen. Hierdoor ben je altijd beschermd tegen ongewenst zweet en de bijbehorende ongemakken.
 • Voordeel 3: Met deze deodorant heb je 48 uur totale bescherming. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je een lange dag voor de boeg hebt of als je je deodorant thuis vergeten bent.
 • Voordeel 4: De deodorant biedt een langdurige frisse geur waardoor je de hele dag door fris en schoon ruikt, ongeacht je activiteiten.
 • Voordeel 5: De deodorant is dermatologisch getest en bevat geen alcohol. Dit betekent dat het veilig is voor je huid en niet zal leiden tot irritatie of uitdroging, zoals sommige andere merken misschien wel doen.
 • Hoewel de L’Oréal Men Expert Deo vele voordelen lijkt te hebben, zijn er ook enkele nadelen op basis van de productbeschrijving. Hier zijn er vijf die je misschien wilt overwegen:
 • Nadeel 1: Het product beweert 48 uur totale bescherming te bieden, maar voor sommige gebruikers kan dit variëren, afhankelijk van hun lichaamschemie en dagelijkse activiteiten.
 • Nadeel 2: De instructies geven aan dat je moet schudden voor elk gebruik. Dit kan een extra stap zijn die je niet wilt nemen als je haast hebt en je snel wilt klaarmaken.
 • Nadeel 3: Hoewel dit product dermatologisch is getest, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het voor iedereen geschikt is. Als je een gevoelige huid hebt, kan je nog steeds een allergische reactie ervaren.
 • Nadeel 4: Het feit dat er geen alcohol in zit, kan voor sommige mensen een nadeel zijn. Alcohol kan helpen bij het doden van bacteriën, wat kan bijdragen aan de bestrijding van lichaamsgeur.
 • Nadeel 5: Hoewel deze Deo 5 tekenen van zweet bestrijdt, is er geen garantie dat het 100% effectief zal zijn tegen alle functies, zoals het compleet voorkomen van witte en gele vlekken op jouw kleding.

Onze favoriet #9

Dove Deo

Waarom we het gekozen hebben

Dove’s Advanced Care Coconut & Jasmine Anti-Transpirant Deodorant Spray is een unieke formule die tot 72 uur bescherming tegen zweet biedt en tegelijkertijd je huid verzorgt en hydrateert. De deodorant is zacht voor de huid, dankzij een vochtinbrengende crème op plantaardige basis en de verbeterde formule met Triple Moisturising technologie. Daarnaast zal de aangename geur van kokosnoot en jasmijn je de hele dag door omhullen, waardoor je je fris en zelfverzekerd voelt.

 • Voordeel 1: De Dove Advanced Care Coconut & Jasmine Anti-Transpirant Deodorant Spray biedt je tot 72 uur bescherming tegen zweet. Zo hoef je je geen zorgen te maken over transpiratie en kan je je fris en zelfverzekerd voelen, ongeacht de duur van je dag.
 • Voordeel 2: Deze deodorant verzorgt en hydrateert je huid. Dit betekent niet alleen dat hij helpt bij de bestrijding van transpiratiegeur, maar draagt ook bij aan het welzijn en de gezondheid van je huid.
 • Voordeel 3: De plantaardige vochtinbrengende crème maakt de deodorant zacht voor de huid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over huidirritatie of droogheid die soms veroorzaakt kan worden door andere deodoranten.
 • Voordeel 4: De verbeterde formule met Triple Moisturising technologie zorgt voor een extra hydratatie boost. Dit zorgt voor een intensieve verzorging van je huid, waardoor je huid in optimale conditie blijft, zelfs bij regelmatig gebruik.
 • Voordeel 5: Tot slot, wie wil er nu niet goed ruiken? Met de geur van kokosnoot en jasmijn, verlaat je het huis niet alleen fris en zelfverzekerd, maar met een heerlijk subtiele en ontspannende geur.
 • Nadeel 1: Ondanks dat Dove Advanced Care Coconut & Jasmine Anti-Transpirant Deodorant Spray tot 72 uur bescherming biedt tegen zweet, kan deze lange duur van effect voor sommige mensen een teken zijn van sterke chemische inhoud die mogelijk bijwerkingen kan veroorzaken.
 • Nadeel 2: Een ander mogelijk nadeel kan de specifieke geur van kokosnoot en jasmijn zijn. Niet iedereen houdt van deze geurcombinatie of kan er zelfs allergisch voor zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het product beweert zacht voor de huid te zijn met een vochtinbrengende crème op plantaardige basis, kan dit ingrediënt, afhankelijk van het type en de oorsprong, reacties veroorzaken bij mensen met specifieke huidallergieën.
 • Nadeel 4: De beschrijving presenteert het product als een ‘spray’, wat aangeeft dat er drijfgassen zijn betrokken bij de productie. Sommige mensen vermijden spuitbussen uit bezorgdheid voor het milieu.
 • Nadeel 5: De verbeterde formule met Triple Moisturising technologie geeft niet precies aan wat er in deze ‘technologie’ zit. Mensen die bewust zijn van de ingrediënten in hun verzorgingsproducten, kunnen dit als een probleem zien door de onduidelijkheid van wat deze technologie precies inhoudt.

Onze favoriet #10

Fa Deo

Waarom we het gekozen hebben

Fa Deodorant is jouw ultieme partner als het gaat om langdurige frisheid. Het flacon herbergt een frisse en zachte bloemengeur die je 48 uur lang beschermt tegen transpiratie. Niet alleen zorgt deze anti-transpirant ervoor dat je je de hele dag door fris en zelfverzekerd voelt, maar het brengt ook een heerlijke geursensatie met zich mee die je zal doen stralen.

 • Voordeel 1: Met de Fa deodorant geniet je van een frisse en zachte Floral geur. Dit kan je een gevoel van frisheid en vitaliteit geven, wat je dag zeker ten goede zal komen.
 • Voordeel 2: De deodorant biedt een duurzame bescherming van 48 uur. Hiermee hoef je je geen zorgen te maken over geurtjes, zelfs tijdens lange en drukke dagen.
 • Voordeel 3: Omdat het een anti-transpirant is, helpt het je droog te blijven. Dit kan bijdragen aan je comfort gedurende de dag, vooral in warme omstandigheden of tijdens fysieke activiteiten.
 • Voordeel 4: Door de combinatie van de frisse geur en de anti-transpirant eigenschappen, kan deze deodorant helpen bij het verhogen van je zelfvertrouwen. Je hoeft je minder zorgen te maken over onaangename lichaamsgeuren.
 • Voordeel 5: De Fa deodorant, met zijn duurzame bescherming, kan ook tijdbesparend zijn. Je hoeft het niet meerdere keren per dag aan te brengen, wat handig is in je dagelijkse routine.
 • nadeel 1: Het kan zijn dat je allergisch bent voor het type geur dat in dit product wordt gebruikt. De ‘Frisse en zachte geur Floral’ is misschien niet voor iedereen aangenaam.
 • nadeel 2: Hoewel de deodorant een ‘duurzame bescherming van 48 uur’ claimt, kan de werkelijke duur van de bescherming variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals je lichaamschemie, het soort activiteiten waar je bij betrokken bent, en de omgeving waarin je je bevindt.
 • nadeel 3: Omdat het een antitranspirant product is, blokkeert het de poriën om overmatig zweten te voorkomen. Dit kan soms leiden tot ongewenste huidaandoeningen zoals ingegroeide haren of verstopte poriën.
 • nadeel 4: Als je de voorkeur geeft aan natuurlijke of biologische producten, dan past deze deodorant mogelijk niet bij je. De productbeschrijving geeft geen informatie over de aanwezigheid van organische ingrediënten of het feit dat het vrij is van bepaalde chemicaliën.
 • nadeel 5: Er is geen informatie beschikbaar over of het product niet op dieren is getest. Dit kan een nadeel zijn als je producten zoekt die dierenleed tegengaan.

Na het grondig onderzoeken en testen van talrijke deodorant producten, kunnen we concluderen dat er een breed scala aan effectieve en kwaliteitsvolle deo’s beschikbaar voor jouw specifieke behoeften zijn. Je moet echter rekening houden met je huidtype, persoonlijke geurvoorkeuren en eventuele allergieën. Sommige producten scoren hoog op duurzaamheid en geurblokkering, terwijl anderen uitblinken in natuurlijke ingrediënten en huidverzorging. Uiteindelijk hangt de keuze van de beste deodorant af van jouw individuele voorkeuren en behoeften. We hopen dat deze top 10 je helpt om een product te kiezen dat je fris en zelfverzekerd houdt gedurende de dag.

Inhoudsopgave