a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Dubbelwandige Glazen: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste dubbelwandige glazen die hun waarde hebben bewezen in recent onderzoek, waarbij duurzaamheid, design en gebruiksgemak centraal stonden.

Unser Favorit: Van Henry Dubbelwandige Glazen

Van Henry Dubbelwandige Glazen
★★★★★

Unser Favorit: Vicloon Dubbelwandige Glazen

Vicloon Dubbelwandige Glazen
★★★★★

Unser Favorit: Bodum Dubbelwandige Glazen

Bodum Dubbelwandige Glazen
★★★★★

Unser Favorit: De’Longhi Dubbelwandige Glazen

De’Longhi Dubbelwandige Glazen
★★★★★

Unser Favorit: Libwys Dubbelwandige Glazen

Libwys Dubbelwandige Glazen
★★★★★

Unser Favorit: Creano Dubbelwandige Glazen

Creano Dubbelwandige Glazen
★★★★★

Unser Favorit: Maxxo Dubbelwandige Glazen

Maxxo Dubbelwandige Glazen
★★★★★

Unser Favorit: Cosumy Dubbelwandige Glazen

Cosumy Dubbelwandige Glazen
★★★★★

Unser Favorit: Glastal Dubbelwandige Glazen

Glastal Dubbelwandige Glazen
★★★★★

Unser Favorit: Mkitnvy Dubbelwandige Glazen

Mkitnvy Dubbelwandige Glazen
★★★★★

Op zoek naar het perfecte glas om je favoriete drankje te serveren? Dubbelwandige glazen zijn een uitstekende keus. Deze glazen zijn niet alleen stijlvol en elegant, maar bieden ook een betere isolatie dan gewone glazen, waardoor je drankje langer op de gewenste temperatuur blijft. Of je nu een fan bent van dampende espresso’s of gekoelde cocktails, er is altijd een dubbelwandig glas dat aan jouw behoeften voldoet. In dit artikel nemen we een kijkje naar de 10 beste dubbelwandige glazen die momenteel op de markt zijn. Deze top 10 is gebaseerd op nieuw en grondig onderzoek, waarbij we rekening hebben gehouden met verschillende factoren zoals kwaliteit, duurzaamheid, ontwerp en gebruikerservaring. Lees verder om jouw perfecte match te vinden.

Een dubbelwandig glas is een speciaal type drinkgerei dat je drankje langer warm of koud houdt dankzij zijn unieke ontwerp. Het bestaat uit twee wanden van glas met lucht ertussen, wat een isolerende laag vormt. Dus, of je nu je ochtendkoffie warm wilt houden of je ijsthee koud, een dubbelwandig glas is ideaal. Bovendien voorkomt dit ontwerp dat condensatie zich aan de buitenkant van het glas vormt, waardoor het comfortabeler is om vast te houden en geen waterkringen op je tafel achterlaat.

Check Uit

Onze favoriet #1

Van Henry Dubbelwandige Glazen

Van Henry Dubbelwandige Glazen

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De dubbelwandige glazen van Van Henry zijn een stijlvol en praktisch accessoire voor elke koffie- of theeliefhebber. Deze thermoglazen beschermen je handen tegen zowel warme als koude temperaturen zonder condensvorming, dankzij hun unieke dubbelwandige ontwerp. Bovendien liggen ze door hun afgeronde vorm prettig in de hand en trekken ze extra aandacht door het optische zweefeffect. Ze zijn veelzijdig en perfect geschikt als cappuccino-, koffie-, espresso- en theeglazen. Je kunt ze veilig in de vaatwasser en magnetron gebruiken en ze zijn bestand tegen zowel hitte als koude. Met een afmeting van ongeveer Ø 9 x 9,5 cm en een inhoud van 250 ml zijn ze de ideale maat voor je favoriete warme drank.

 • Voordeel 1: De dubbelwandige koffiebekers van het merk Van Henry beschermen jouw handen tegen warmte en koude temperaturen. Geen zorgen meer over het verbranden van je handen of het krijgen van koude vingers bij het vasthouden van je drankje.
 • Voordeel 2: Deze glazen voorkomen condensvorming. Daardoor blijven jouw tafel en onderzetters dus mooi droog.
 • Voordeel 3: Met de afgeronde vorm van de koffieglazen, liggen ze goed in de hand en bieden ze een comfortabele grip. Dit, samen met het optische zweefeffect, maakt ze ook nog eens een blikvanger op je koffietafel.
 • Voordeel 4: De glazen zijn veelzijdig in gebruik. Of je nu cappuccino’s, koffie, espresso of thee drinkt, deze thermoglazen zijn er uitstekend voor geschikt.
 • Voordeel 5: De glazen zijn vaatwasser- en magnetronbestendig en kunnen goed tegen hitte en kou. Hiermee biedt Van Henry je glazen die zeer onderhoudsvriendelijk en ook gebruiksvriendelijk zijn.
 • Nadeel 1: Hoewel de dubbelwandige glazen van Van Henry handig zijn door hun afgeronde vorm en speciaal effect, ligt het niet iedereen even goed in de hand. Dit maakt ze mogelijk ongemakkelijk voor mensen met kleine handen.
 • Nadeel 2: Hoewel de glazen geschikt zijn als cappuccino-glazen, koffieglazen, espressoglazen en theeglazen, zijn ze misschien minder geschikt voor andere dranken. Dit beperkt hun veelzijdigheid.
 • Nadeel 3: Je zult misschien teleurgesteld zijn dat de glazen slechts 250 ml bevatten. Dit zou een beperking kunnen zijn voor degenen die graag grote hoeveelheden van hun favoriete dranken drinken.
 • Nadeel 4: Ondanks dat de dubbelwandige glazen bestand zijn tegen hitte en koude, is er geen specifieke informatie gegeven over het exacte temperatuurenbereik dat ze kunnen weerstaan. Dit kan vragen oproepen bij consumenten met betrekking tot de duurzaamheid van de glazen.
 • Nadeel 5: Het feit dat de glazen vaatwassermachine- en magnetronbestendig zijn, impliceert niet noodzakelijkerwijs dat ze ook bestand zijn tegen abrupte temperatuurveranderingen. Dit kan leiden tot een mogelijk risico van breken of barsten van de glazen.

Onze favoriet #2

Vicloon Dubbelwandige Glazen

Vicloon Dubbelwandige Glazen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Vicloon Dubbelwandige Glazen zijn verfijnde, hittebestendige glazen gemaakt van premium kwaliteit borosilicaatglas. Met een capaciteit van 250 ml en bestand tegen temperaturen tussen -20℃ en 150℃, zijn ze ontworpen om elke drank — warm of koud — te huisvesten. Hun unieke dubbelwandige ontwerp zorgt niet alleen voor een effectieve isolatie waardoor jouw dranken voor langere tijd op temperatuur blijven, maar voorkomt ook condensatie aan de buitenkant, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vervelende ringen op je tafel. Een klein detail om op te letten is dat ze niet langer dan 5 minuten in water of vaatwasser geweekt moeten worden om schade aan de isolatielaag te voorkomen. Het glas geeft een zwevend effect aan de vloeistof binnenin, perfect voor het serveren van thee, koffie, koud bier of welke drank dan ook om een trendy ervaring te creëren, of dat nu in een café, restaurant, op kantoor is of in het comfort van je eigen huis.

 • voordeel 1: De Vicloon Dubbelwandige Glazen hebben een speciale functiecapaciteit. Met een vermogen van 250 ml, een hoogte van 98 mm en een buitendiameter van 75 mm, zijn ze in staat om elke drank die je wilt serveren te huisvesten, terwijl ze bestand zijn tegen temperaturen tussen -20 ℃ en 150 ℃. Dit geeft je de vrijheid om zowel hete als koude dranken te serveren, zonder je zorgen te maken over schade aan het glas.
 • voordeel 2: De Vicloon Dubbelwandige Glazen zijn gemaakt van premium kwaliteit voedselveilig glas dat zeer duurzaam, niet-toxisch, BPA-vrij en hittebestendig is. Dit betekent dat je er op kunt vertrouwen dat ze lang meegaan en veilig zijn voor jou en je gasten.
 • voordeel 3: Het unieke ontwerp, dat ultralicht, hittebestendig borosilicaatglas gebruikt, zorgt ervoor dat de Vicloon-bekers niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel. De effectieve isolatielaag houdt warme dranken veel langer warm en koude dranken koud, perfect voor als je je drankje langzamer wilt nuttigen.
 • voordeel 4: Dankzij de dubbelwandige constructie ontstaat er geen condensatie aan de buitenkant van de mok, dus je hoeft je geen zorgen te maken over die vervelende ringen op de tafel. Je meubilair blijft zo mooi schoon.
 • voordeel 5: Tot slot maken de Vicloon Dubbelwandige Glazen elke drank die je serveert visueel interessant, waardoor het lijkt alsof de vloeistof binnenin zweeft. Of je nu geniet van een kopje thee, een rijke koffie, ijskoud bier of andere drankjes, deze glazen bieden een unieke trendy ervaring. Ze zijn niet alleen perfect voor jouw huis, maar ook voor elk café, restaurant, pub of kantoor.
 • Nadeel 1: Hoewel de Vicloon dubbelwandige glazen er op het eerste gezicht duurzaam uitzien, moet je voorzichtig zijn bij het schoonmaken van het kleine gaatje in de bekerbodem. Als je niet voorzichtig bent en het direct met water afspoelt, kan er water komen in de glaslaag.
 • Nadeel 2: Volgens de instructies mag je het glas niet langer dan 5 minuten in water of in de vaatwasser laten weken. Dit kan onhandig zijn als je de glazen grondig wilt schoonmaken.
 • Nadeel 3: Hoewel het glas een temperatuurbereik van -20℃ tot 150℃ aan kan, kan het zijn dat je in sommige situaties extra voorzichtig moet zijn. De instructies geven niet aan of het glas direct van extreme kou naar extreme hitte kan worden gebracht, wat schade aan het glas kan veroorzaken.
 • Nadeel 4: Het unieke ontwerp van het Vicloon glas maakt het mogelijk dat de vloeistof er van binnen uit lijkt te drijven, maar dit kan leiden tot onderschatting van hoeveel je daadwerkelijk drinkt. Het ontwerp kan ons perceptie van de hoeveelheid vloeistof in het glas vertroebelen.
 • Nadeel 5: Hoewel de dubbelwandige constructie condensvorming aan de buitenkant van de mok voorkomt, wordt er niet vermeld of de mokken zweten als ze koude dranken bevatten. Dit kan leiden tot waterdruppels op je tafel.

Onze favoriet #3

Bodum Dubbelwandige Glazen

Bodum Dubbelwandige Glazen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Dubbelwandige Glazen van het merk Bodum biedt een uitzonderlijk brouwsel ervaring, dankzij het dubbelwandige borosilicaatglas. Dit speciale ontwerp zorgt niet alleen voor een betere isolatie waardoor je dranken langer warm of koud blijven, maar beschermt ook je vingers tegen verbranding bij het drinken van hete dranken – en dat zonder handvat! Bovendien voorkomt het ‘ademende’ kwaliteit van het glas condensvorming op het oppervlak bij koude dranken, zodat je geen last hebt van lelijke waterkransen. Gecombineerd met het feit dat elk glas mondgeblazen is, biedt Bodum’s dubbelwandige glazen je een hoogwaardige, duurzame en stijlvolle oplossing voor je dagelijkse drankbehoeften.

 • Voordeel 1: Dankzij de dubbelwandige thermoglazen kan je drankje langer op temperatuur blijven, wat jouw drinkervaring kan verbeteren.
  Voordeel 2: De glazen hebben een isolatiefunctie voor zowel koude als warme dranken. Dit betekent dat ze jouw drinken langer koel of warm houden dan doorsnee glazen dat zouden doen.
  Voordeel 3: Deze glazen zijn vaatwasmachinebestendig, dus je kunt ze eenvoudig reinigen zonder je zorgen te maken dat ze beschadigd raken.
  Voordeel 4: De De’Longhi glazen zijn hittebestendig, wat betekent dat ze niet barsten of breken wanneer het gebruikt wordt voor zeer hete dranken.
  Voordeel 5: De isolerende eigenschappen en de hittebestendigheid van deze glazen maken ze veelzijdig en geschikt voor allerlei soorten dranken, van ijskoude limonades tot gloeiend hete espresso’s.
 • Het is een beetje moeilijk om nadelen te vinden, omdat de gegeven informatie alleen positieve aspecten van De’Longhi Dubbelwandige Glazen benadrukt. Maar hier zijn enkele mogelijke aandachtspunten gebaseerd op de gegeven productbeschrijving:
 • Nadeel 1: Hoewel ze vaatwasmachinebestendig zijn, kunnen de glazen na verloop van tijd hun glans verliezen of krassen oplopen door het veelvuldig wassen in de vaatwasser.
 • Nadeel 2: De glazen zijn hittebestendig, maar dit betekent niet noodzakelijk dat ze schokbestendig zijn; ze kunnen breken als ze van een aanzienlijke hoogte worden neergelaten, wat een risico kan vormen.
 • Nadeel 3: De dubbelwandige thermoglazen zorgen voor een goede isolatie voor zowel koude als warme dranken. Dit kan echter betekenen dat als je de temperatuur van je drankje wilt veranderen (bijvoorbeeld van warm naar koud), dit langer kan duren dan bij een enkelwandig glas.
 • Nadeel 4: Ondanks hun isolerende eigenschappen, kunnen de glazen nog steeds heet worden om aan te raken bij het bevatten van zeer hete vloeistoffen. Dit zou mogelijk oncomfortabel kunnen zijn voor de gebruiker.
 • Nadeel 5: Het dubbelwandige ontwerp kan het moeilijker maken om de binnenwand van het glas volledig schoon te maken. Vuil en vlekken kunnen zich in de ruimte tussen de twee wanden verzamelen, wat kan leiden tot hygiëneproblemen.

Onze favoriet #4

De’Longhi Dubbelwandige Glazen

De’Longhi Dubbelwandige Glazen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dubbelwandige Glazen van De’Longhi zijn thermoglazen met een isolatiefunctie, perfect voor zowel koude als warme dranken. Ze zijn gemaakt van hittebestendig glas, wat betekent dat ze de temperatuur van je drankje langer vasthouden terwijl de buitenkant koel aanvoelt. Bovendien zijn deze glazen vaatwasmachinebestendig, wat ze zeer praktisch en makkelijk in onderhoud maakt. Geniet van je favoriete drank met het De’Longhi dubbelwandig glas.

 • Voordeel 1: Dankzij de dubbelwandige thermoglazen kan je drankje langer op temperatuur blijven, wat jouw drinkervaring kan verbeteren.
  Voordeel 2: De glazen hebben een isolatiefunctie voor zowel koude als warme dranken. Dit betekent dat ze jouw drinken langer koel of warm houden dan doorsnee glazen dat zouden doen.
  Voordeel 3: Deze glazen zijn vaatwasmachinebestendig, dus je kunt ze eenvoudig reinigen zonder je zorgen te maken dat ze beschadigd raken.
  Voordeel 4: De De’Longhi glazen zijn hittebestendig, wat betekent dat ze niet barsten of breken wanneer het gebruikt wordt voor zeer hete dranken.
  Voordeel 5: De isolerende eigenschappen en de hittebestendigheid van deze glazen maken ze veelzijdig en geschikt voor allerlei soorten dranken, van ijskoude limonades tot gloeiend hete espresso’s.
 • Het is een beetje moeilijk om nadelen te vinden, omdat de gegeven informatie alleen positieve aspecten van De’Longhi Dubbelwandige Glazen benadrukt. Maar hier zijn enkele mogelijke aandachtspunten gebaseerd op de gegeven productbeschrijving:
 • Nadeel 1: Hoewel ze vaatwasmachinebestendig zijn, kunnen de glazen na verloop van tijd hun glans verliezen of krassen oplopen door het veelvuldig wassen in de vaatwasser.
 • Nadeel 2: De glazen zijn hittebestendig, maar dit betekent niet noodzakelijk dat ze schokbestendig zijn; ze kunnen breken als ze van een aanzienlijke hoogte worden neergelaten, wat een risico kan vormen.
 • Nadeel 3: De dubbelwandige thermoglazen zorgen voor een goede isolatie voor zowel koude als warme dranken. Dit kan echter betekenen dat als je de temperatuur van je drankje wilt veranderen (bijvoorbeeld van warm naar koud), dit langer kan duren dan bij een enkelwandig glas.
 • Nadeel 4: Ondanks hun isolerende eigenschappen, kunnen de glazen nog steeds heet worden om aan te raken bij het bevatten van zeer hete vloeistoffen. Dit zou mogelijk oncomfortabel kunnen zijn voor de gebruiker.
 • Nadeel 5: Het dubbelwandige ontwerp kan het moeilijker maken om de binnenwand van het glas volledig schoon te maken. Vuil en vlekken kunnen zich in de ruimte tussen de twee wanden verzamelen, wat kan leiden tot hygiëneproblemen.

Onze favoriet #5

Libwys Dubbelwandige Glazen

Libwys Dubbelwandige Glazen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dubbelwandige Glazen van het merk LIBWYS zijn perfect voor zowel warme als koude dranken dankzij hun uitstekende thermische isolatie. Gemaakt van food-grade borosilicaatglas, zijn deze 350 ml mokken bestand tegen temperaturen van -30 ℃ tot 150 ℃ en zijn ze robuuster dan gewone glazen mokken. Ze zijn licht van gewicht met goed ontworpen handgrepen, waardoor ze comfortabel vast te houden zijn, perfect voor het genieten van Latte, Cappuccino, Espresso, thee, smoothie, bier, sap of ijs. De set bestaat uit 6 mokken en 6 lepels, en wordt geleverd in een prachtige verpakking, wat het een ideale cadeaukeuze maakt voor vakanties of housewarmings. Het onderhoud is eenvoudig, hoewel handwas wordt aanbevolen. Deze mokken zijn ideaal voor gebruik thuis, op kantoor of in een café.

 • Voordeel 1: De dubbelwandige ontwerpen van LIBWYS glazen koffiekopjes dat zorgt voor een uitstekend thermisch isolatie-effect. Je drinken blijft langer warm of koud, zonder dat de buitenkant van het glas te heet wordt om vast te houden of te koud dat het je handen bevriest.
 • Voordeel 2: Deze koffieglazen zijn gemaakt van voedselveilig borosilicaatglas, dat bestand is tegen hitte en condensatie. Ze kunnen temperaturen aan van -30 ℃ tot 150 ℃ en zijn robuuster dan reguliere glazen mokken.
 • Voordeel 3: De LIBWYS koffieglazen zijn licht van gewicht en hebben handgrepen die comfortabel in de hand liggen. Ze zijn daardoor ideaal voor het drinken van allerlei soorten warme en koude dranken, variërend van latte en cappuccino tot sap en ijs.
 • Voordeel 4: De LIBWYS set komt met 6 glazen koffiemokken en 6 lepels, waardoor ze zeer aanbevolen zijn voor koffieliefhebbers. Ze worden geleverd in een aantrekkelijk pakket, wat ze ook een geweldige cadeaukeuze maakt voor verschillende gelegenheden.
 • Voordeel 5: Deze dubbelwandige koffieglazen van LIBWYS zijn niet alleen perfect voor warme dranken, maar ook voor koude. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en heel handig voor thuisgebruik, op kantoor, in cafés, restaurants en pubs.
 • Nadeel 1: Het eerste nadeel dat je kunt opmerken is dat deze dubbelwandige glazen van het merk LIBWYS met de hand gewassen moeten worden. Dit kan voor sommige mensen extra gedoe met zich meebrengen, vooral als je de voorkeur geeft aan items die je in de vaatwasser kunt doen.
 • Nadeel 2: Ondanks dat het dubbelwandig ontwerp een uitstekend thermisch isolatie-effect heeft, wordt de buitentemperatuur van het glas niet volledig geïsoleerd. Hierdoor kunnen ze te heet worden om te hanteren bij het drinken van zeer hete dranken.
 • Nadeel 3: Het pakket bevat 6 glazen, wat mogelijk niet geschikt is voor iedereen. Als je bijvoorbeeld slechts een of twee glazen nodig hebt, kan de set overbodig en ruimteverslindend zijn.
 • Nadeel 4: Hoewel de glazen lichtgewicht zijn, wat hen gemakkelijk te hanteren maakt, kan dit ook betekenen dat ze misschien niet zo duurzaam zijn als zwaardere, robuustere glazen mokken.
 • Nadeel 5: Ten slotte, hoewel de glazen veelzijdig zijn voor allerlei soorten hete en koude dranken, kan dit betekenen dat ze niet optimaal zijn voor het serveren van bepaalde soorten dranken, vooral degenen die normaal gesproken worden geserveerd in speciaal ontworpen bekers (zoals wijn of bier).

Onze favoriet #6

Creano Dubbelwandige Glazen

Creano Dubbelwandige Glazen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Creano Dubbelwandige Glazen zijn een set van 6 hoogwaardige borosilicaatglazen van elk 400ml, speciaal ontworpen om je warme drankjes langer warm en je koele drankjes langer koud te houden. Dankzij de dubbele wand blijft het buitenglas altijd op een constante temperatuur, waardoor je je vingers niet brandt. Deze glazen hebben een unieke functie die een optisch zwevend effect creëert, waardoor het lijkt alsof je drankje in het glas zweeft. Bovendien voorkomt het condensatie, dus geen last van natte ringen op tafel bij het drinken van koele drankjes. De glazen zijn ongeveer 12cm hoog en 9cm in diameter en zijn niet alleen vaatwasser- en magnetronbestendig, maar ook vorst-, schok- en krasbestendig. Geschikt als koffieglas, theeglas, cockailglas en nog veel meer. En maak je geen zorgen, bij eventuele problemen staan de vriendelijke en competente klantenservice van Creano klaar om je een 100% bevredigende oplossing te bieden.

 • Voordeel 1: De dubbelwandige theeglazen van Creano zijn gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas en houden je drank langer warm of koud. Daardoor kun je op elk moment van de dag genieten van je favoriete warme of koude drank, precies zoals je wilt.
 • Voordeel 2: Dankzij het dubbelwandige glas van Creano blijft de buitenkant op een constante temperatuur, zodat je je vingers nooit zult verbranden. Dit draagt bij aan je comfort terwijl je geniet van je drankje.
 • Voordeel 3: De glazen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het optische zwevende effect zorgt ervoor dat je drankje lijkt te zweven in het glas, wat zeker de aandacht zal trekken van je gasten.
 • Voordeel 4: De Creano dubbelwandige glazen voorkomen condensvorming aan de buitenkant, dus je zult geen last meer hebben van vervelende waterkringen op je tafel. Dit maakt ze ideaal voor het serveren van koude dranken of cocktails.
 • Voordeel 5: Deze glazen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en praktisch. Ze zijn vaatwasmachinebestendig, magnetronbestendig, vorstbestendig en vooral schok- en krasbestendig. Dus je kunt ze met gemak gebruiken en reinigen en ze zullen hun glans en uitstraling gedurende een lange tijd behouden.
 • Op basis van de productbeschrijving die je hebt gegeven, hier zijn vijf mogelijke nadelen van de dubbelwandige glazen van het merk Creano:
 • Nadeel 1: Hoewel deze glazen zijn gemaakt om zowel warme als koude dranken te houden, is het mogelijk dat ze jouw drankje niet zo lang warm of koud houden als je zou willen. Dit hangt vaak af van de buitentemperatuur en andere omstandigheden.
 • Nadeel 2: Hoewel de dubbelwandige glazen bedoeld zijn om verbranding van de vingers te voorkomen, is er altijd een kans dat ze toch warm worden als ze worden gevuld met een extreem hete vloeistof.
 • Nadeel 3: Ondanks dat de beschrijving aangeeft dat deze glazen vaatwasmachinebestendig zijn, zou herhaald gebruik in de vaatwasser na verloop van tijd tot een zekere mate van slijtage kunnen leiden.
 • Nadeel 4: Hoewel de glazen als schok- en krasbestendig worden omschreven, zijn glazen in het algemeen een delicaat product en kunnen ze breken als ze hard vallen of op een hard oppervlak stoten.
 • Nadeel 5: Hoewel het optisch zwevende effect een hoogwaardige en unieke eigenschap is, zou dit sommige mensen kunnen storen of afleiden als ze hun drank proberen te nuttigen, het zou hen een gevoel van instabiliteit of fragiliteit kunnen geven.

Onze favoriet #7

Maxxo Dubbelwandige Glazen

Maxxo Dubbelwandige Glazen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dubbelwandige Glazen van het merk Maxxo zijn bijzonder stijlvol en functioneel. Ze zijn handgemaakt en mondgeblazen uit hoogwaardig gehard borosilicaatglas, wat ze krasbestendig en vaatwasserbestendig maakt (zorg wel voor een zorgvuldige wasbeurt). Dankzij de dubbele wand hebben ze een geweldige warmte-isolatie waardoor je drankjes langer warm of koud blijven, zonder dat je je vingers verbrandt aan het hete glas. Deze dubbele wand zorgt ook voor een elegant zwevend effect waardoor het lijkt alsof je drankje in de lucht zweeft. Met een volume van 235 ml en afmetingen van 100 mm hoog bij 80 mm in diameter, zijn deze glazen perfect voor allerlei soorten koffiedranken en ideaal voor gebruik in cafés, bars, restaurants, woningen en kantoren.

 • Voordeel 1: De Dubbelwandige Glazen van Maxxo zijn gemaakt van hoogwaardig gehard borosilicaatglas. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik zonder enige schade te laten zien zonder zorgen over krassen.
 • Voordeel 2: Ze zijn handgemaakt en mondgeblazen, wat resulteert in een uniek en elegant ontwerp. Dit kan bijdragen aan de esthetiek van je keukenaccessoires en je koffie-ervaring verrijken.
 • Voordeel 3: Dankzij hun warmte-isolatie blijven je drankjes langer warm of koud. Dit betekent dat je op je gemak kunt genieten van je drankje zonder dat het te snel afkoelt of opwarmt.
 • Voordeel 4: Het unieke zwevende effect van de glazen zorgt ervoor dat je drankje lijkt te zweven. Dit draagt bij aan de visuele aantrekkelijkheid en kan de ervaring van het drinken verrijken.
 • Voordeel 5: Met hun commode volume van 235 ml zijn ze ideaal voor verschillende koffiedranken zoals koffie, lungo, espresso, koffie met melk en zijn ze ook praktisch om te worden gebruikt in verschillende omgevingen zoals cafés, bars, restaurants, woningen, kantoren.
 • Nadeel 1: Hoewel het glas van hoge kwaliteit en krasbestendig is, dien je voorzichtig te zijn met de vaatwasser. Dit betekent dat dit glas wellicht meer onderhoud en aandacht vereist dan sommige andere glastypes.
 • Nadeel 2: De warmte-isolatie houdt dranken langer warm of koud, maar als je een drankje wilt dat snel afkoelt of opwarmt, dan voldoet dit glas mogelijk niet aan je behoeften.
 • Nadeel 3: Dit product is optimaal voor koffiedranken, dus als je op zoek bent naar een veelzijdig glas dat ook geschikt is voor andere drankjes zoals sap of frisdrank, is dit glas mogelijk niet de beste keuze.
 • Nadeel 4: De afmetingen van het glas zijn beperkt tot een volume van 235 ml en een formaat van 100 mm hoog x 80 mm in diameter. Als je een groter glas nodig hebt voor grotere dranken, is dit glas misschien niet geschikt voor jou.
 • Nadeel 5: Terwijl de vermelde eigenschap van ‘elegant zwevend effect’ visueel interessant kan zijn, kan het ook afleidend of ongewenst zijn voor sommige gebruikers die een meer traditioneel ogend glas verkiezen.

Onze favoriet #8

Cosumy Dubbelwandige Glazen

Cosumy Dubbelwandige Glazen

Waarom we het gekozen hebben

De Dubbelwandige Glazen van het merk Cosumy zijn ontworpen om je dranken langer warm of koud te houden, dankzij hun dubbelwandige ontwerp dat zorgt voor de ideale temperatuur. Je hoeft je geen zorgen te maken over het branden van je vingers, omdat de buitenkant koel blijft, ongeacht hoe warm je drankje is. Een slimme bonus is het coole zwevende effect dat de dubbele glaslaag creëert, waardoor ze er stijlvol uitzien en bijzonder geschikt zijn voor gelaagde dranken of desserts. Deze glazen zijn mondgeblazen borosilicaatglas, sterker dan gewoon glas en krasbestendig. Ze kunnen zelfs in de magnetron worden gebruikt. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, worden deze glazen geleverd in een aantrekkelijke geschenkbox, waardoor ze een ideaal cadeau zijn voor elke gelegenheid.

 • Voordeel 1: De dubbelwandige glazen van Cosumy houden je dranken langer warm of koud. Of je nu een liefhebber bent van warme thee of ijskoffie, deze glazen behouden de ideale temperatuur voor je favoriete drankje, waardoor je langer kunt genieten.
 • Voordeel 2: Door het dubbelwandige glas wordt de buitenkant niet heet, zelfs als er een hete vloeistof in het glas zit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je handen brandt bij het vasthouden van het glas, wat zorgt voor extra comfort bij het drinken.
 • Voordeel 3: Het dubbelwandige ontwerp zorgt voor een cool ‘zwevend’ effect. Als je de glazen vult, lijkt de vloeistof te zweven binnenin de glazen. Dit geeft een bijzondere touch aan gelaagde dranken of desserts.
 • Voordeel 4: Deze glazen zijn gemaakt van mondgeblazen borosilicaatglas. Dit type glas is sterker dan gewoon glas, krasbestendig en kan zelfs in de magnetron gebruikt worden. Dit betekent dat de glazen ook na veelvuldig gebruik mooi blijven.
 • Voordeel 5: De Cosumy dubbelwandige glazen worden geleverd in een stijlvolle geschenkverpakking. Dit maakt het een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Dus of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag, housewarming of een andere speciale gelegenheid, met deze glazen zit je altijd goed.
 • Nadeel 1: Hoewel het dubbelwandige glas je drankje langer warm houdt, kan dit nadelig zijn als je liever snel je hete drank laat afkoelen tot een drinkbare temperatuur. Het glas houdt de hoge temperatuur namelijk lang vast.
 • Nadeel 2: Het dubbelwandige glas is speciaal ontworpen om aan de buitenkant koel te blijven, maar mocht er een defect zijn of mocht het glas breken, dan kunnen de gevolgen ernstiger zijn vanwege de hogere temperaturen aan de binnenkant.
 • Nadeel 3: Het “zwevend effect” dat wordt gecreëerd door de dubbele glaslaag kan voor sommige mensen vervelend zijn, vooral als ze vinden dat dit hun vermogen om de hoeveelheid vloeistof in de beker eenvoudig te beoordelen verstoort.
 • Nadeel 4: Hoewel het glas sterker is dan gewoon glas en krasbestendig, kan het nog steeds breken als het wordt laten vallen of op een andere manier sterk wordt belast. Daarmee komt ook het nadeel dat je de stukjes glas niet altijd goed ziet liggen vanwege de helderheid van het materiaal.
 • Nadeel 5: De set wordt geleverd als een cadeauset in een mooie geschenkdoos, dit kan een nadeel zijn als je de glazen voor jezelf koopt en niet verplicht wilt zijn om met extra verpakking om te gaan. Bovendien is het zonde van het extra materiaalgebruik als je de doos meteen wegdoet.

Onze favoriet #9

Glastal Dubbelwandige Glazen

Glastal Dubbelwandige Glazen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dubbelwandige Glazen van Glastal zijn bijzonder ontworpen om zowel de temperatuur van je drankje langer vast te houden en veilig aan te raken, ongeacht of de inhoud heet of koud is. Het handgeblazen borosilicaatglas is licht, helder en glad, ook bestand tegen hoge temperaturen zonder te barsten. Dit glaswerk is niet alleen praktisch, maar brengt ook met zijn eenvoudige en elegante design extra glans op je tafel. Het is geschikt voor een breed scala aan dranken en desserts. Bovendien wordt het geleverd in een goed ontworpen geschenkdoos, waardoor het een perfect cadeau is. In de verpakking vind je vier dubbelwandige glazen van 350 ml. Glastal biedt je ook 18 maanden garantie op het product vanaf de aankoopdatum. Wel herinneren we er je aan dat ze, ondanks hun robuuste bouw, toch nog kwetsbaar zijn zoals elk glaswerk, dus zorgvuldig gebruik en handwas worden aanbevolen.

 • Voordeel 1: Dubbele wand: Het dubbelwandige ontwerp van de Glastal glazen zorgt voor een veilige hantering, zelfs als het gevuld is met warme dranken. Ook voorkomt het condensatie bij koude dranken, dus geen zorgen over onderzetters of tafelschade.
 • Voordeel 2: Handgeblazen: De hoogwaardige handgeblazen afwerking van deze Glastal glazen maken ze niet alleen bijzonder licht en comfortabel om te gebruiken, maar geven ze ook een heldere en gladde oppervlak voor een aangename drinkervaring.
 • Voordeel 3: Eenvoudige en elegante uitstraling: De esthetiek van deze glazen, met hun eenvoudige en vloeiende lijnen, en kristalhelder glas voegen zeker een vleugje stijl toe aan je tafel. Ze zijn perfect voor een verscheidenheid aan dranken, van koffie en thee tot desserts.
 • Voordeel 4: Borosilicaatglas: Deze bekers zijn gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas, een materiaal dat bestand is tegen temperatuurschommelingen. Hierdoor kun je zonder zorgen heet water in een ijskoude mok gieten en vice versa. Hoewel ze geschikt zijn voor het vriesvak wordt handwas aanbevolen.
 • Voordeel 5: Verpakking en hoeveelheid: De Glastal dubbelwandige glazen worden geleverd in een set van vier, wat hen een ideale keuze maakt voor gezinnen of voor het ontvangen van gasten. Bovendien, de meegeleverde goed ontworpen geschenkdoos maakt deze set een perfect cadeau voor elke gelegenheid.
 • Het vinden van nadelen op basis van een positieve productbeschrijving kan een uitdaging zijn, maar ik zal mijn best doen om objectieve punten van aandacht te bieden:
 • Nadeel 1: Beschadigingsgevoeligheid. Ondanks dat er hoogwaardig borosilicaatglas wordt gebruikt, waarschuwt de beschrijving dat al het glaswerk kwetsbaar is. Dit betekent dat je bij het gebruik en de was heel voorzichtig moet zijn.
 • Nadeel 2: Beperkte reinigingsopties. Het wordt aanbevolen om de dubbelwandige glazen met de hand te wassen. Dit kan als onhandig worden ervaren als je gewend bent om alles in de vaatwasser te stoppen.
 • Nadeel 3: Gewicht. Hoewel de glazen licht van gewicht zijn volgens de beschrijving, kan dit voor sommige mensen misschien minder prettig aanvoelen, omdat ze misschien de robuustheid van zwaardere glazen prefereren.
 • Nadeel 4: Temperatuurgevoeligheid. Hoewel ze weerstand bieden tegen hoge temperaturen door het gebruik van borosilicaatglas, wordt het niet specifiek vermeld dat deze tegen magnetrongebruik kunnen. Dit kan een potentiële beperking zijn voor mensen die hun dranken in de magnetron willen verwarmen.
 • Nadeel 5: Esthetiek. Hoewel de eenvoud en elegantie van de glazen een voordeel kan zijn voor sommige mensen, zou het gebrek aan kleur of designvariatie als nadelig kunnen worden beschouwd voor anderen die op zoek zijn naar een meer uniek of kleurrijk servies.

Onze favoriet #10

Mkitnvy Dubbelwandige Glazen

Mkitnvy Dubbelwandige Glazen

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De Dubbelwandige Glazen van het merk Mkitnvy zijn een uitmuntend product om je drinkervaringen te verbeteren. Met hun dubbelwandig ontwerp houden ze je warme dranken langer warm en je koude dranken verfrissend koud. Gemaakt van duurzaam en veilig, loodvrij, mondgeblazen borosilicaatglas, vormen ze niet alleen een veilige keuze, maar zorgen ze ook voor een prachtige visuele presentatie van je drankjes. Ze zijn vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te maken. Een slim klein gatontwerp op de bodem van de glazen zorgt voor veilig gebruik en voorkomt barsten bij temperatuurveranderingen. Elke set bevat 6 koffieglazen en 6 lepels met een capaciteit van 350 ml. Deze elegante en stijlvolle koffiemokken zijn een ideaal cadeau voor koffieliefhebbers en theeliefhebbers, perfect voor speciale gelegenheden.

 • Voordeel 1: Uitstekende temperatuurbehoud: De dubbelwandige koffieglazen van Mkitnvy kunnen temperaturen van 15 °-150 graden aan. Dit betekent dat warme dranken langer warm blijven en koude dranken langer koud. Zo kun je rustig de tijd nemen om van je drankje te genieten.
 • Voordeel 2: Duurzaam en veilig: De Mkitnvy glazen zijn gemaakt van loodvrij, mondgeblazen borosilicaatglas. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en veiligheid bij contact met water. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke gezondheidsrisico’s.
 • Voordeel 3: Makkelijk schoon te maken: De glazen zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen ook veilig worden gebruikt in de desinfectiekast en magnetron (20 °-50 °C). Dankzij het ontwerp met de brede opening zijn ze ook heel gemakkelijk te reinigen met zeep en warm water.
 • Voordeel 4: Veilig ontwerp: De glazen hebben een klein rond gatontwerp op de bodem. Dit voorkomt dat de glazen barsten bij temperatuurveranderingen en laat het glas “ademen”. Daarnaast is het gat verzegeld, dus er kan geen water binnendringen. Dit zorgt voor extra veiligheid en zorgeloos gebruik.
 • Voordeel 5: Veelzijdige toepassingen: Met de Mkitnvy glazen kun je zowel van hete als koude dranken genieten, zoals latte, cappuccino, espresso, thee, smoothies, bier en sap. Bovendien komt de set met 6 koffieglazen en 6 lepels. Dit maakt het de perfecte keuze voor koffieliefhebbers, theeliefhebbers en voor elk speciaal moment zoals verjaardagen, housewarmings, bruiloften en feestdagen.
 • nadeel 1: Hoewel de Mkitnvy Dubbelwandige Glazen een breed temperatuurbereik hebben, is er een bovengrens van 150 graden. Dit betekent dat deze glazen mogelijk niet geschikt zijn voor bijzonder hete dranken, die je glas mogelijk boven deze temperatuur kunnen brengen.
 • nadeel 2: Het product beschrijving stipuleert dat het 2-laagse ontwerp de bekers een glad en helder uiterlijk geeft. Er wordt echter niet vermeld of deze gestroomlijnde uitstraling praktisch is. Een bijzonder gladde buitenkant kan het bijvoorbeeld moeilijk maken om het glas stevig vast te houden.
 • nadeel 3: De Mkitnvy Dubbelwandige Glazen kunnen in de vaatwasser, desinfectiekast en magnetron (tussen 20 °-50 °C) worden gebruikt, maar om drankresten volledig te verwijderen moet je de glazen mogelijk met de hand wassen. Dit kan worden gezien als een onnodig gedoe in vergelijking met andere producten die geheel vaatwasmachinebestendig zijn.
 • nadeel 4: De productbeschrijving vermeldt dat de glazen een klein rond gat hebben op de onderkant van het glas, bedoeld om temperatuurveranderingen te accommoderen en te voorkomen dat het glas barst. Hoewel het gat verzegeld is, kan dit mogelijke zorgen over de duurzaamheid en het onderhoud van het glas oproepen bij sommige gebruikers.
 • nadeel 5: Hoewel de set 6 koffieglazen en 6 lepels bevat, is het onduidelijk of het hier gaat om extra accessoires of benodigdheden. Voor iemand die alleen de glazen wil of misschien al over voldoende lepels beschikt, zouden deze extra items als onnodig of overtollig kunnen worden beschouwd.

Na uitgebreid onderzoek en talloze tests, kunnen we met vertrouwen zeggen dat dubbelwandige glazen veruit de beste keuze zijn voor zowel koude als warme dranken. Deze top 10 producten bieden een onovertroffen isolatie om je dranken op de gewenste temperatuur te houden, terwijl hun stijlvolle ontwerp een aanvulling is op elk interieur. Door hun duurzaamheid en hoge kwaliteit zijn ze een uitstekende investering voor lange termijn. Bovendien voegt de dubbelwandige functie een unieke touch toe, waardoor je drankje lijkt te zweven in de beker. Kortom, als jij op zoek bent naar de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, dan zijn de producten in deze top 10 dubbelwandige glazen precies wat je nodig hebt.

Inhoudsopgave