a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Eaa: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek vind jij de tien beste producten die uitvoerig getest zijn op kwaliteit en prestatie.

Unser Favorit: Bodylab24 Eaa

Bodylab24 Eaa
★★★★★

Unser Favorit: Bodylab24 Eaa

Bodylab24 Eaa
★★★★★

Unser Favorit: Biotechusa Eaa

Biotechusa Eaa
★★★★★

Unser Favorit: Gen German Elite Nutrition Eaa

Gen German Elite Nutrition Eaa
★★★★★

Unser Favorit: Scitec Nutrition Eaa

Scitec Nutrition Eaa
★★★★★

Unser Favorit: Nutri + Eaa

Nutri + Eaa
★★★★★

Unser Favorit: Bodylab24 Eaa

Bodylab24 Eaa
★★★★★

Unser Favorit: Bandini Eaa

Bandini Eaa
★★★★★

Ben jij op zoek naar de allerbeste Eaa producten op de markt? Goed nieuws! We hebben het harde werk al voor jou gedaan. In ons nieuwste onderzoek hebben wij 10 van de meest populaire Eaa producten getest en beoordeeld om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu een fitnessfanaat, bodybuilder of gewoon iemand die zijn gezondheid serieus neemt, door de zee van informatie en producten navigeren kan overweldigend zijn. Daarom zijn wij er om jou te helpen. Lees verder en ontdek welke Eaa producten de top 10 hebben gehaald in onze test.

Een EAA, oftewel Essential Amino Acids, zijn essentiële aminozuren die je lichaam nodig heeft maar niet zelf kan aanmaken. Daarom moeten we deze via onze voeding of supplementen binnenkrijgen. Deze aminozuren zijn cruciaal voor tal van lichaamsfuncties, zoals de opbouw van spieren, de productie van hormonen en neurotransmitters, en ondersteuning van het immuunsysteem. Ze worden veel gebruikt door mensen die intensief sporten of fysiek actief zijn, omdat ze helpen bij spierherstel en -groei.

Check Uit

Onze favoriet #1

Bodylab24 Eaa

Bodylab24 Eaa

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Bodylab24’s EAA Extreme is een fruitige mixdrank rijk aan essentiële aminozuren, glutamine, alanine en belangrijke vitaminen die essentieel zijn voor de eiwitstofwisseling. Het voorziet je spieren van acht cruciale aminozuren, de bouwstenen van eiwitten, die bijdragen aan de groei en het behoud van je spiermassa en het onderhoud van gezonde botten. Het is ideaal voor allerlei soorten trainingen, of je nu aan krachtsport doet, bodybuilding of duursport. Dit EAA-poeder bevat ook vitamines B6 en B3, die betrokken zijn bij verschillende metabolische processen, waaronder het eiwitmetabolisme. Voor optimaal gebruik, meng je 15 g EAA Extreme-poeder met 350 ml water en het moet direct na de training worden gedronken.

 • Voordeel 1: Met de EAA EXTREME mixdrank van Bodylab24 krijg je een heerlijke, fruitige drank die boordevol essentiële aminozuren zit. Deze aminozuren, samen met glutamine, alanine en vitaminen, zijn cruciaal voor de eiwitstofwisseling.
 • Voordeel 2: Het Bodylab24 EAA EXTREME poeder levert je de vitale aminozuren die je spieren nodig hebben en die als bouwstenen voor eiwitten dienen. Eiwitten zijn essentieel voor de groei en het behoud van spiermassa, en helpen ook normale botten in stand te houden.
 • Voordeel 3: Of je nu aan krachttraining doet, bodybuilding of duursport, het Bodylab24 EAA-poeder levert snel beschikbare eiwitbouwstenen tijdens elke soort training.
 • Voordeel 4: De Vitaminen B6 en B3 die in het EAA-poeder zitten, zijn onderdeel van talloze enzymen en zijn ook betrokken bij de stofwisseling van eiwitten. Deze vitaminen hebben een belangrijke functie in je lichaam en dragen bij aan je algehele gezondheid.
 • Voordeel 5: Het gebruik van de EAA EXTREME-poeder van Bodylab24 is ook erg eenvoudig. Je hoeft maar 15 g van het poeder te mengen met 350 ml water en dit mengsel direct na je training te drinken. Zo eenvoudig is het om je lichaam te voorzien van de vitale stoffen die het nodig heeft voor herstel en groei.
 • nadeel 1: Het product vereist een specifieke dosering (15 g of 3 maatlepels) en je moet ook over de juiste materialen beschikken om deze dosering precies te meten. Dit kan wat onpraktisch en tijdrovend zijn, vooral als je in een haast bent.
 • nadeel 2: De aanbevolen dosering van EAA Extreme-poeder moet worden gemixt met 350 ml water. Dit kan voor sommigen onhandig of lastig zijn, vooral als er geen waterbron in de buurt is tijdens hun training of sportactiviteiten.
 • nadeel 3: Het product is gericht op het bieden van ondersteuning voor eiwitmetabolisme, maar het vermeldt niet of het andere voedingsstoffen bevat die essentieel zijn voor de algehele gezondheid en welzijn.
 • nadeel 4: Bodylab24 EAA EXTREME poeder moet direct na de training worden gedronken. Dit kan voor sommigen lastig zijn, vooral als ze aan verschillende soorten trainingen doen of het vergeten door het gebrek aan tijd direct na hun sportactiviteit.
 • nadeel 5: Het product wordt aangeprezen als geschikt voor verschillende soorten trainingen – “krachtsport, bodybuilding of duursport”, maar het is onduidelijk hoe effectief het is in elk van deze contexten, aangezien er geen specifieke gegevens of studies worden vermeld om de beweringen te ondersteunen.

Onze favoriet #2

Bodylab24 Eaa

Bodylab24 Eaa

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Bodylab24 EAA-poeder is een hoogwaardig supplement, rijk aan 8 essentiële aminozuren die belangrijk zijn voor je spieren. Ongeacht je sporttype – krachttraining, bodybuilding, of duursport – biedt dit poeder je snel toegankelijke proteïnebouwstenen. Het is tevens verrijkt met vitamine B6, wat bijdraagt aan je energiemetabolisme en helpt vermoeidheid te verminderen – perfect dus voor je training! Ideaal om te combineren met een koolhydraatdrank of als toevoeging aan je eiwitshake na de training. Aanbevolen dagelijkse dosis is 12g (2 lepels). Hoogste kwaliteitsnormen, geen toegevoegde suikers en heerlijk fruitig van smaak met goede oplosbaarheid. Bodylab24 voorziet in alles wat je nodig hebt voor jouw workout.

 • Voordeel 1: Bodylab24 EAA-poeder voorziet jouw spieren van essentiële aminozuren. Deze 8 essentiële aminozuren zijn onmisbaar voor de groei en herstel van spieren.
 • Voordeel 2: Het Bodylab24 EAA-poeder zorgt voor snel beschikbare proteïnebouwstenen tijdens jouw training. Of je nu aan krachttraining doet, bodybuilding of duursport, dit supplement komt jouw prestaties ten goede.
 • Voordeel 3: Het product is verrijkt met vitamine B6, wat bijdraagt tot een normaal energiemetabolisme en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Zo kun je langer en intensiever trainen.
 • Voordeel 4: Bodylab24 EAA-poeder is ideaal voor na jouw training. Je kunt het combineren met jouw koolhydraatdrank of het toevoegen aan jouw eiwitshake. Zo ondersteun je het herstel van je spieren optimaal.
 • Voordeel 5: Bodylab24 garandeert hoge kwaliteit. De EAA-poeder wordt geleverd zonder toegevoegde suiker, heeft een heerlijke fruitige smaak en een goede oplosbaarheid. Hierdoor is het makkelijk te consumeren en past het moeiteloos in jouw gezonde levensstijl.
 • Nadeel 1: Hoewel het Bodylab24 EAA-poeder verrijkt is met vitamine B6, kan het het vitamine B6 niveau in je lichaam te sterk verhogen als je ook andere producten gebruikt die deze vitamine bevatten. Dit kan leiden tot ongewenste bijwerkingen.
 • Nadeel 2: Het Bodylab24 EAA-poeder wordt geadviseerd in combinatie met je koolhydraatdrank of als verrijking van je eiwitshake. Dit houdt in dat je extra producten moet aanschaffen en consumeren om de volledige voordelen te ervaren.
 • Nadeel 3: Ook al wordt genoemd dat het poeder een lekkere fruitige smaak heeft, de perceptie van smaak is subjectief. Wat voor de een lekker is, vindt de ander misschien niet aangenaam.
 • Nadeel 4: Het product beschrijft niet welke 8 essentiële aminozuren het bevat. Dit kan onzekerheid veroorzaken als je bepaalde aminozuren nodig hebt of juist wilt vermijden.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het product gemaakt wordt zonder toegevoegde suiker, onthult de beschrijving niet de volledige lijst van ingrediënten. Mogelijke additieven of vulstoffen worden niet vermeld, wat het moeilijk maakt om te beoordelen of het product volledig past binnen je voedings- of dieetbehoefte.

Onze favoriet #3

Biotechusa Eaa

Biotechusa Eaa

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het EAA-product van BioTechUSA is een krachtige samenstelling van essentiële aminozuren, waaronder 3400 mg BCAA, die gunstig zijn voor spierherstel en groei. De bijna 1:1-verhouding van glutamine en BCAA versterkt de effectiviteit van dit product voor spierherstel na trainingen. Het volgt de door de WHO aanbevolen verhouding van essentiële aminozuren, wat aangeeft dat het nauwgezet is samengesteld voor optimale voedingswaarde. Met per portie 7166 mg aan essentiële aminozuren, krijg je een uitgebreide dekking van essentiële voedingsstoffen. Het is ook een suikervrije en glutenvrije oplossing, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen op een specifiek dieet. Over het algemeen biedt BioTechUSA’s EAA een stevige ondersteuning voor jouw trainingsdoelen.

 • Voordeel 1: Hoge Dosering – Met 10 gram per dagelijkse portie (10 tabletten) levert dit product een hoge dosering aminozuren. Deze hoogwaardige bron van eiwitten is perfect als voedingssupplement.
 • Voordeel 2: Hoogwaardige Bron van Aminozuren – Dit product haalt de aminozuren van peulvruchten in plaats van tarwe of soja-eiwit, wat vaak door andere fabrikanten wordt aangeboden. Hierbij krijg je een aminozurencomplex dat alle 8 essentiële aminozuren bevat.
 • Voordeel 3: Ideale Aminozuurverhouding – De aminozuurtabletten hebben een optimale verhouding van de individuele aminozuren, deze verhouding wordt ook in het menselijk lichaam gevonden. Dit maakt het product bijzonder efficiënt.
 • Voordeel 4: 100% Vegan en Geen Ongewenste Additieven – Dit product is gemaakt met peulvruchten en bevat geen ongewenste additieven. Het is ook vrij van GMO’s, lactose, gluten en conserveringsmiddelen.
 • Voordeel 5: Gecertificeerde Kwaliteit – Alle producten van het GEN-assortiment worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en worden uitsluitend geproduceerd in gecertificeerde fabrieken binnen de EU. Dit garandeert dat je een supplement van topkwaliteit in handen hebt.
 • Nadeel 1: De dosering van dit product is vrij hoog. Je moet dagelijks 10 tabletten innemen om de aanbevolen hoeveelheid van 10 gram te bereiken. Dit zou een zware inname kunnen zijn als je andere supplementen of medicatie slikt.
 • Nadeel 2: Hoewel dit product wordt gepromoot als 100% veganistisch, is het belangrijk te weten dat het is gemaakt van peulvruchten. Voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor noten of avocado’s kan dit een probleem vormen.
 • Nadeel 3: Dit supplement is vrij van veel ingrediënten zoals magnesiumstearaat, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Dat is over het algemeen positief, maar het ontbreken van deze toevoegingen zou de smaak en textuur van de tabletten kunnen beïnvloeden.
 • Nadeel 4: Hoewel het aminozurencomplex alle 8 essentiële aminozuren bevat, wordt er geen informatie verstrekt over de aanwezigheid of het gehalte van niet-essentiële aminozuren. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die een uitgebreider aminozurenprofiel zoeken.
 • Nadeel 5: Het product vermeldt wel dat het een speciale aminozuur verhouding heeft die overeenkomt met het menselijk organisme, maar er worden geen specifieke percentages of verhoudingen van de afzonderlijke aminozuren gegeven voor een beter inzicht.

Onze favoriet #4

Gen German Elite Nutrition Eaa

Gen German Elite Nutrition Eaa

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

EAA van GEN GERMAN ELITE NUTRITION is een hoogwaardig aminozuurcomplex, perfect als aanvulling op je voeding. Het komt in de vorm van 500 hooggedoseerde tabletten van 1000 mg elk, met een bijzonder hoge dosering van 10 g per dagelijkse portie. De EAA-tabletten, afkomstig uit peulvruchten, bevatten alle 8 essentiële aminozuren in vrije en kristallijne vorm. Het bijzondere aan dit product is dat de verhouding van de afzonderlijke aminozuren overeenkomt met die in het menselijk lichaam. Bovendien zijn ze 100% veganistisch, gemaakt van peulvruchten zoals noten en avocado’s en vrij van ongewenste toevoegingen zoals magnesiumstearaat, smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook zijn ze GMO-vrij, lactosevrij en glutenvrij. Vertrouw op de kwaliteit en eerlijke prijs-prestatieverhouding van GEN’s producten, allemaal gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en geproduceerd in gecertificeerde fabrieken binnen de EU.

 • Voordeel 1: Hoge Dosering – Met 10 gram per dagelijkse portie (10 tabletten) levert dit product een hoge dosering aminozuren. Deze hoogwaardige bron van eiwitten is perfect als voedingssupplement.
 • Voordeel 2: Hoogwaardige Bron van Aminozuren – Dit product haalt de aminozuren van peulvruchten in plaats van tarwe of soja-eiwit, wat vaak door andere fabrikanten wordt aangeboden. Hierbij krijg je een aminozurencomplex dat alle 8 essentiële aminozuren bevat.
 • Voordeel 3: Ideale Aminozuurverhouding – De aminozuurtabletten hebben een optimale verhouding van de individuele aminozuren, deze verhouding wordt ook in het menselijk lichaam gevonden. Dit maakt het product bijzonder efficiënt.
 • Voordeel 4: 100% Vegan en Geen Ongewenste Additieven – Dit product is gemaakt met peulvruchten en bevat geen ongewenste additieven. Het is ook vrij van GMO’s, lactose, gluten en conserveringsmiddelen.
 • Voordeel 5: Gecertificeerde Kwaliteit – Alle producten van het GEN-assortiment worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en worden uitsluitend geproduceerd in gecertificeerde fabrieken binnen de EU. Dit garandeert dat je een supplement van topkwaliteit in handen hebt.
 • Nadeel 1: De dosering van dit product is vrij hoog. Je moet dagelijks 10 tabletten innemen om de aanbevolen hoeveelheid van 10 gram te bereiken. Dit zou een zware inname kunnen zijn als je andere supplementen of medicatie slikt.
 • Nadeel 2: Hoewel dit product wordt gepromoot als 100% veganistisch, is het belangrijk te weten dat het is gemaakt van peulvruchten. Voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor noten of avocado’s kan dit een probleem vormen.
 • Nadeel 3: Dit supplement is vrij van veel ingrediënten zoals magnesiumstearaat, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Dat is over het algemeen positief, maar het ontbreken van deze toevoegingen zou de smaak en textuur van de tabletten kunnen beïnvloeden.
 • Nadeel 4: Hoewel het aminozurencomplex alle 8 essentiële aminozuren bevat, wordt er geen informatie verstrekt over de aanwezigheid of het gehalte van niet-essentiële aminozuren. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die een uitgebreider aminozurenprofiel zoeken.
 • Nadeel 5: Het product vermeldt wel dat het een speciale aminozuur verhouding heeft die overeenkomt met het menselijk organisme, maar er worden geen specifieke percentages of verhoudingen van de afzonderlijke aminozuren gegeven voor een beter inzicht.

Onze favoriet #5

Scitec Nutrition Eaa

Scitec Nutrition Eaa

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het EAA product van Scitec Nutrition levert essentiële aminozuren die van fundamenteel belang zijn voor de opbouw van je spieren. Met 3400 mg BCAA en 7160 mg EAA biedt deze formule de bouwstenen van eiwitten die jouw lichaam niet zelf kan aanmaken en moet vervangen uit externe bronnen. Het product volgt de verhouding van essentiële aminozuren aanbevolen door de WHO, waardoor je met één portie de helft van de dagelijkse behoefte van een volwassene van 80 kg binnenkrijgt. Bovendien is dit product glutenvrij, suikervrij en bevat het bijna geen lactose, wat het een uitstekende keuze maakt voor een gezonde levensstijl.

 • Voordeel 1: Het Scitec Nutrition EAA product is rijk aan essentiële aminozuren. Dit betekent dat het je lichaam voorziet van de noodzakelijke aminozuren die je lichaam niet zelf kan aanmaken.
 • Voordeel 2: Het product heeft een hoog BCAA en EAA gehalte. Met 3400 mg BCAA’s en 7160 mg EAA’s, biedt het een hoge concentratie aan deze belangrijke aminozuren.
 • Voordeel 3: De verhouding essentiële aminozuren in dit product is in overeenstemming met de aanbevelingen van de WHO. Hierdoor krijg je met één portie de helft van de aanbevolen dagelijkse behoefte aan essentiële aminozuren binnen voor een volwassene van 80 kg.
 • Voordeel 4: Het is een glutenvrij product. Dit maakt het een perfecte aanvulling voor degenen die een glutenvrij dieet volgen.
 • Voordeel 5: Het product is suiker- en lactosevrij, wat het zeer geschikt maakt voor mensen met diabetes of lactose-intolerantie. Dit betekent dat je het zonder zorgen kan consumeren, zelfs als je een strikt dieet volgt.
 • Nadeel 1: Hoewel de verhouding van essentiële aminozuren in overeenstemming is met de aanbevelingen van de WHO, impliceert dit mogelijk dat sommige aminozuren in grotere hoeveelheden aanwezig kunnen zijn dan je lichaam daadwerkelijk nodig heeft. Dit kan leiden tot een onevenwichtige inname.
 • Nadeel 2: De productbeschrijving benadrukt dat één portie de helft van de door de WHO aanbevolen dagelijkse behoefte aan essentiële aminozuren voor een volwassene van 80 kg levert. Dit betekent dat het product mogelijk niet geschikt of efficiënt is voor mensen die lichter of zwaarder zijn dan 80 kg.
 • Nadeel 3: Hoewel het product glutenvrij is, hebben sommige mensen mogelijk een strikter dieet nodig dan alleen het vermijden van gluten. Met andere woorden, het kan andere ingrediënten bevatten die voor sommige mensen ongewenst kunnen zijn, zoals kunstmatige smaken of conserveermiddelen.
 • Nadeel 4: De claim dat het product ‘suikervrij’ is, heeft betrekking op de kant-en-klare drank. Dit betekent dat als het product niet als drank wordt geconsumeerd, er mogelijk suikers aanwezig zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel het product lactosevrij is, geeft de specificatie (<0,1 g lactose/100 ml kant-en-klare drank) aan dat er nog steeds sporen van lactose kunnen zijn. Dit kan een probleem vormen voor mensen met extreme lactose-intolerantie.

Onze favoriet #6

Nutri + Eaa

Nutri + Eaa

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Nutri + EAA is een krachtig aminozuurcomplex, speciaal ontworpen voor fitnessliefhebbers, krachttrainers en bodybuilders. Het bestaat uit essentiële aminozuren, waaronder alle BCAA’s, in een optimale verhouding. De hoog gedoseerde formule helpt je voor, tijdens of na je training. Gebaseerd op de hoogste kwaliteitsnormen – ISO 9001, HACCP en GMP – is dit product ontwikkeld door voedingsdeskundigen en verpakt in wegwerpbare PET-blikjes. Het is veganistisch, bevat weinig koolhydraten en vet, en is vrij van soja, gluten, lactose, extender, genetische manipulatie, stearaten, vet, suiker en zout. Je kunt het eenvoudig bereiden door 1-2 keer per dag een doseerlepel te mengen met voldoende water. Dit aminozuurcomplex is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

 • Voordeel 1: Als jij serieus met sport bezig bent, dan is de Nutri+ een uitstekende aanvulling op je trainingsregime. Het bevat hoge doseringen essentiële aminozuren, waaronder alle BCAA’s, die het lichaam niet zelf aan kan maken. Ideaal voor mensen die aan fitness, krachttraining of bodybuilding doen.
 • Voordeel 2: De Nutri+ biedt een optimale verhouding van 8 verschillende aminozuren. Het supplement kan voor, tijdens en na de training genomen worden, om te zorgen voor de best mogelijke ondersteuning tijdens het sporten.
 • Voordeel 3: De Nutri+ is vegan en volledig vrij van allergenen zoals soja, gluten en lactose. Daarnaast bevat het geen onnodige toevoegingen zoals extender, genetische manipulatie, stearaten, vet, suiker en zout. Dit maakt het supplement laag in koolhydraten en vetten, en dus geschikt voor een breed scala aan diëten.
 • Voordeel 4: De kwaliteit van dit supplement is gewaarborgd door strenge normen. Het is ontwikkeld door voedingsdeskundigen en geproduceerd volgens de strengste kwaliteitsnormen (ISO 9001, HACCP en GMP). Het product wordt geleverd in veilige, wegwerpbare PET-blikjes.
 • Voordeel 5: Het gebruik van Nutri+ is uiterst convenient. Door 1-2x daags 1 doseerlepel te mengen met voldoende water, krijg je een complete pre-workout, intra-workout of post-workout shake. Het aminozuurcomplex is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • nadeel 1: De Eaa merk Nutri + brengt geen enige vorm van suiker of zout, die hoewel niet noodzakelijkerwijs een verstoring voor alle gebruikers, de smaak van het product zou kunnen beïnvloeden en het minder aangenaam maakt om te consumeren.
 • nadeel 2: Het product is volledig veganistisch, wat inhoudt dat het niets van dierlijke oorsprong bevat. Voor mensen die een niet-veganistisch dieet volgen, kan dit als een nadeel worden beschouwd omdat dierlijke bronnen van eiwitten over het algemeen als superieur worden beschouwd in termen van de reeks aminozuren die ze bieden.
 • nadeel 3: Het product bevat een hoge dose van EAA’s, maar dit kan soms te veel zijn voor mensen die nieuw zijn met training of die klein zijn van gestalte, wat mogelijk leidt tot overconsumptie van aminozuren, wat op zijn beurt gezondheidsproblemen kan veroorzaken.
 • nadeel 4: Hoewel de Eaa merk Nutri + verpakt komt in wegwerp PET-blikjes, wat handig kan zijn, is dit niet de meest milieuvriendelijke verpakkingskeuze. PET is een vorm van plastic die, hoewel recyclebaar, belastend is voor het milieu.
 • nadeel 5: De toediening van het product vereist bereiding met water, wat enige inspanning en planning vergt van de consument. Dit kan als een nadeel worden gezien, vooral voor diegenen die een snellere, direct klaar voor consumptie optie prefereren.

Onze favoriet #7

Bodylab24 Eaa

Bodylab24 Eaa

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Bodylab24’s EAA EXTREME is een smaakvolle mixdrank die een scala aan essentiële aminozuren biedt voor je eiwitstofwisseling, waaronder glutamine en alanine. Daarnaast bevat het vitamine B6 en B3 die essentieel zijn voor verschillende stofwisselingsprocessen. Of je nu krachtsport beoefent, bodybuilding doet of een duursporter bent, het EAA EXTREME poeder zorgt voor snel beschikbare eiwitbouwstenen voor jouw spieren. Ingezet op de groei en het behoud van spiermassa en normale botten, meng je 15 g (3 maatlepels) van deze krachtige poeder met 350 ml water en drink je het meteen na je training. Ideaal voor het optimaliseren van jouw algehele sportprestaties.

 • Voordeel 1: Het EAA Extreme drankje van Bodylab24 levert alle essentiële aminozuren die je nodig hebt, samen met extra glutamine, alanine en vitaminen. Dit maakt het een complete oplossing voor de eiwitstofwisseling, wat belangrijk is voor het herstel en de ontwikkeling van je spieren.
 • Voordeel 2: Met de 8 essentiële aminozuren die in Bodylab24 EAA EXTREME poeder zitten, draag je bij tot de toename en het behoud van je spiermassa en tot het in stand houden van gezonde botten. Dit is vooral nuttig als je aan kracht- of duurtraining doet.
 • Voordeel 3: Ongeacht je trainingsstijl – of het nu krachtsport, bodybuilding of duursport is – het Bodylab24 EAA-poeder biedt snel beschikbare eiwitbouwstenen om je te helpen het beste uit je training te halen.
 • Voordeel 4: Naast de essentiële aminozuren bevat het EAA-poeder ook vitaminen B6 en B3, die belangrijk zijn voor tal van enzymen en stofwisselingsprocessen. Met name helpen ze bij het metabolisme van eiwitten, waardoor je lichaam de aangeboden aminozuren efficiënter kan gebruiken.
 • Voordeel 5: De aanbevolen gebruikswijze van het product maakt het gemakkelijk om aan je dagelijkse routine toe te voegen. Het enige wat je hoeft te doen is 15 g EAA Extreme-poeder mengen met 350 ml water en het mengsel direct na de training drinken. Dit maakt het niet alleen een effectief, maar ook een gemakkelijk te gebruiken product.
 • Op basis van de productbeschrijving die je hebt gegeven, kan het moeilijk zijn om expliciete nadelen te vinden. Desalniettemin kun je enkele potentiële nadelen aanduiden afhankelijk van jouw individuele behoeften en gevoeligheden.
 • Nadeel 1: Je moet het supplement meteen na de training innemen, wat niet altijd handig of haalbaar kan zijn, vooral als je niet direct toegang hebt tot water of als je het niet fijn vindt om direct na het sporten iets te consumeren.
 • Nadeel 2: De productbeschrijving geeft aan dat er een fruitige mixdrank is, maar er wordt niet gespecificeerd welk fruit of welke fruitmix is gebruikt. Dit kan een probleem zijn als je bepaalde fruitsoorten niet lekker vindt of hiervoor allergisch bent.
 • Nadeel 3: Sommige mensen reageren niet goed op hoge doses vitamine B6 en B3, wat kan leiden tot bijwerkingen zoals misselijkheid, braken, huiduitslag en andere symptomen. Ondanks dat deze vitaminen essentieel zijn voor je stofwisseling, moet je dus toch opletten met de hoeveelheid die je binnenkrijgt.
 • Nadeel 4: Het product bevat ook glutamine en alanine, twee niet-essentiële aminozuren die je lichaam zelf kan aanmaken. Als je al voldoende van deze aminozuren in je systeem hebt, kan extra consumptie ervan mogelijk onnodig zijn.
 • Nadeel 5: Tenslotte, hoewel het EAA-poeder van Bodylab24 veel voordelen biedt voor verschillende soorten atleten – van krachtsporters, bodybuilders tot duursporters – het biedt geen specifieke voordelen voor mensen die geen intensieve sport beoefenen. Als je dus geen intensieve sporter bent, zou dit product wellicht niet zo voordelig voor je zijn als voor anderen.

Onze favoriet #8

Bandini Eaa

Bandini Eaa

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Bandini EAA is een essentieel aminozuursupplement met een heerlijke watermeloen smaak. Het is de perfecte aanvulling op je post-workout shake of een voedingssupplement tussen maaltijden door. Je kunt je sportprestaties een flinke boost geven met de optimale aminozuurverhouding die helpt bij het opbouwen en behouden van spiermassa, waardoor het ideaal is voor zowel kracht- als duursporters. Bandini’s blend is volledig veganistisch en suikervrij, waardoor het perfect is voor diegenen die een plantaardig dieet volgen of hun suikerinname willen beperken. Het gebruik is zo simpel: meng gewoon een portie poeder met water of je favoriete drank voor een snelle en gemakkelijke bron van alle 9 essentiële aminozuren die essentieel zijn voor je gezondheid maar je lichaam niet zelf kan aanmaken.

 • Voordeel 1: De Bandini EAA biedt je een heerlijke watermeloen smaak, ideaal om te genieten als een post-workout shake of als een voedingssupplement tussen de maaltijden door.
 • Voordeel 2: Met dit supplement verhoog je jouw workout-prestaties dankzij de optimale aminozuurverhouding. Het helpt bij het opbouwen en behouden van je spiermassa, ongeacht of je een kracht- of duursporter bent.
 • Voordeel 3: Bandini’s EAA is veganistisch, wat het perfect maakt als je een plantaardig dieet volgt. Ook bevat het geen suiker, waardoor het een slimme keuze is als je jouw suikerinname wilt beperken.
 • Voordeel 4: Het gebruik is eenvoudig: je hoeft slechts een portie poeder te mengen met water of je favoriete drank om zo op een snelle en gemakkelijke manier je essentiële aminozuren binnen te krijgen.
 • Voordeel 5: Dit supplement bevat alle 9 essentiële aminozuren, waardoor het een uitgebalanceerde bron is van aminozuren die je lichaam niet zelf kan aanmaken, maar die cruciaal zijn voor een goede gezondheid.
 • Nadeel 1: Hoewel het Bandini EAA supplement een watermeloensmaak heeft, kan dit een nadeel zijn als je niet houdt van fruitige smaken of specifiek van watermeloen. De smaakkeuze is subjectief en kan daarom voor sommige mensen minder aantrekkelijk zijn.
 • Nadeel 2: Ondanks dat het supplement helpt bij het opbouwen en behouden van spiermassa, kan het voor sommige mensen, met name niet-sporters, een teveel aan aminozuren zijn die ze niet nodig hebben of kunnen gebruiken.
 • Nadeel 3: Bandini’s EAA supplement is specifiek ontworpen voor veganisten. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die niet een plantaardig dieet volgen, omdat het mogelijk niet voldoet aan hun volledige dieetwensen of voorkeuren.
 • Nadeel 4: De bereiding van dit product vereist het mengen met water of een andere drank. Dit kan voor sommige mensen onhandig of tijdrovend zijn wanneer ze op zoek zijn naar snelle en eenvoudige voedingssupplementen.
 • Nadeel 5: Hoewel dit product alle 9 essentiële aminozuren bevat, kan het zijn dat niet iedereen alle 9 aminozuren nodig heeft. Dit hangt af van je individuele dieet en levensstijl. Bovendien kan het krijgen van te veel van een bepaalde voedingsstof soms leiden tot negatieve gezondheidseffecten. Het kan daarom een nadeel zijn als je op zoek bent naar een meer specifiek aminozuursupplement.

Na grondig onderzoek en uitvoerige tests, hopen we dat je nu een betere kijk hebt op de top 10 Eaa producten die momenteel op de markt zijn. We hebben geprobeerd om een breed scala aan producten te testen, van budgetopties tot meer premium producten. Ze hebben allemaal hun eigen unieke voordelen, maar het belangrijkste is dat ze allemaal hun belofte waarmaken om je te voorzien van hoge kwaliteit Eaa. Het kiezen van het juiste product hangt sterk af van jouw persoonlijke behoeften en budget. We hopen dat dit onderzoek het makkelijker voor jou maakt om een weloverwogen beslissing te nemen. Zorg goed voor jezelf en maak de beste keuze!

Inhoudsopgave