a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Elektrisch Scheerapparaat: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 elektrische scheerapparaten volgens ons nieuwste onderzoek, om de perfecte keuze te vinden die voor jou het beste werkt.

Unser Favorit: Philips Elektrisch Scheerapparaat

Philips Elektrisch Scheerapparaat
★★★★★

Unser Favorit: Philips Elektrisch Scheerapparaat

Philips Elektrisch Scheerapparaat
★★★★★

Unser Favorit: Aesfee Elektrisch Scheerapparaat

Aesfee Elektrisch Scheerapparaat
★★★★★

Unser Favorit: Braun Elektrisch Scheerapparaat

Braun Elektrisch Scheerapparaat
★★★★★

Unser Favorit: Philips Elektrisch Scheerapparaat

Philips Elektrisch Scheerapparaat
★★★★★

Unser Favorit: Braun Elektrisch Scheerapparaat

Braun Elektrisch Scheerapparaat
★★★★★

Unser Favorit: Philips Elektrisch Scheerapparaat

Philips Elektrisch Scheerapparaat
★★★★★

Unser Favorit: Aovuyck-Store Elektrisch Scheerapparaat

Aovuyck-Store Elektrisch Scheerapparaat
★★★★★

Unser Favorit: Braun Elektrisch Scheerapparaat

Braun Elektrisch Scheerapparaat
★★★★★

Unser Favorit: Acwoo Elektrisch Scheerapparaat

Acwoo Elektrisch Scheerapparaat
★★★★★

Op zoek naar een zachte en soepele scheerbeurt? Twijfel je welke elektrische scheerapparaten de klus kunnen klaren? Maak je geen zorgen, wij hebben het harde werk voor je gedaan. In deze uitgebreide gids belichten we de 10 beste elektrische scheerapparaten die de markt momenteel te bieden heeft, volgens ons nieuwste onderzoek. Vooral gericht op comfort, efficiëntie en gebruiksgemak, zijn deze apparaten perfect voor zowel beginners als veteranen op het gebied van elektrisch scheren. Lees verder om jouw ideale match te vinden en een geheel nieuwe scheerervaring te ontdekken.

Een elektrisch scheerapparaat is een praktisch hulpmiddel waarmee jij jezelf gemakkelijk en snel kunt scheren zonder het gebruik van scheerschuim of water. Het apparaat werkt op stroom en heeft scheerkoppen met draaiende of oscillerende mesjes die de haartjes nauwkeurig afsnijden. Met verschillende instellingen kun je de lengte van de resterende haartjes bepalen, wat zorgt voor een verzorgd en glad resultaat. Het gebruik van een elektrisch scheerapparaat vermindert ook het risico op snijwonden en irritatie, waardoor het een gewaardeerd tool is voor veel mensen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Philips Elektrisch Scheerapparaat

Philips Elektrisch Scheerapparaat

Waarom we het gekozen hebben

Het Elektrisch Scheerapparaat van PHILIPS, uit de 1000 serie, is een hoogwaardig scheerapparaat dat ontworpen is voor een probleemloze scheerbeurt. De zelfslijpende PowerCut-mesjes zorgen voor een soepel en glad scheerresultaat. Dankzij een eenvoudig te openen scheerhoofd, kan je het apparaat met één druk op de knop makkelijk met water afspoelen. Dit model scheert snoerloos voor maximaal gemak, maar je kan het ook met de snoer in gebruik nemen als dat voor jou gemakkelijker is. De ingebouwde NiMH-batterij laadt op in 8 uur en gaat tot wel 45 minuten mee. Het pakket bevat ook een oplaadkabel, een beschermkap en een gebruikershandleiding voor jouw gemak.

 • Voordeel 1: Het scheerapparaat van Philips is uitgerust met PowerCut-mesjes. Deze zelfslijpende mesjes zijn speciaal ontworpen om altijd een glad scheerresultaat te bereiken, dus je zult altijd een glad gezicht hebben.
 • Voordeel 2: Het schoonmaken van het scheerapparaat is heel eenvoudig. Met één druk op de knop open je het scheerhoofd en kun je het probleemloos met water afspoelen. Dat bespaart je tijd en moeite na het scheren.
 • Voordeel 3: Ben je het zat om altijd gebonden te zijn aan het snoer tijdens het scheren? Dit Philips scheerapparaat biedt je de vrijheid om het zowel snoerloos te gebruiken of met het snoer in het stopcontact. Dus, geen gedoe met het snoer meer!
 • Voordeel 4: De NiMH-batterij van dit apparaat biedt wel 45 minuten scheertijd na een oplaadtijd van slechts 8 uur. Dat betekent dat je nooit halverwege het scheren zonder stroom komt te zitten.
 • Voordeel 5: Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met scheren – een 1000 Series elektrisch apparaat voor droog scheren, een oplaadkabel, een beschermkap en een gebruikershandleiding. Je hebt dus meteen alles bij de hand voor een gladde, comfortabele scheerbeurt.
 • Nadeel 1: Hoewel de PowerCut-mesjes van dit elektrische scheerapparaat van Philips zelfslijpend zijn voor een glad scheerresultaat, kun je misschien ontdekken dat deze mesjes niet zo goed presteren als traditionele scheermessen, omdat ze niet altijd even nauwkeurig kunnen scheren en dat sommige haartjes misschien worden gemist.
 • Nadeel 2: Hoewel het scheerapparaat met één druk op de knop te openen en met water af te spoelen is, kan dit proces voor sommige gebruikers misschien nog te omslachtig zijn, vooral als je gewend bent aan scheerapparaten die een meer geavanceerd reinigingssysteem hebben.
 • Nadeel 3: Hoewel het scheerapparaat zowel met als zonder snoer te gebruiken is, kan de noodzaak om het apparaat op te laden voor snoerloos gebruik voor sommige gebruikers onhandig zijn, vooral als je vaak reist of als je een apparaat wilt dat direct klaar is voor gebruik.
 • Nadeel 4: Hoewel de NiMH-batterij in 8 uur oplaadt en tot wel 45 minuten meegaat, kan dit voor sommige gebruikers misschien niet lang genoeg zijn, vooral als je een langere scheerbeurt nodig hebt of als je vergeet het apparaat op te laden.
 • Nadeel 5: Hoewel dit pakket een 1000 Series Elektrisch apparaat voor droog scheren, een oplaadkabel, een beschermkap en een gebruikershandleiding bevat, biedt het geen extra accessoires zoals reisetuis of schoonmaakborstels die bij sommige andere merken worden meegeleverd.

Onze favoriet #2

Philips Elektrisch Scheerapparaat

Philips Elektrisch Scheerapparaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Philips Elektrisch Scheerapparaat is een optimale scheeroplossing voor de moderne man. Dit toestel biedt jou een grondige en huidvriendelijke scheerbeurt dankzij de flexibele scheerhoofden die 360° draaien om je gezichtscontouren te volgen. Met het geavanceerde display heb je altijd zicht op de batterijduur, schoonmaakherinneringen en reisvergrendelingsindicator. Het apparaat is zowel voor nat als droog scheren ontworpen, wat jou de keuze geeft tussen een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt. Het scheerapparaat heeft een krachtige en energiezuinige lithium-ionbatterij, die je in slechts een uur kunt opladen voor wel 50 minuten draadloos gebruik. Daarnaast beschikt het over zelfslijpende ComfortTech-mesjes voor een efficiënt, glad scheerresultaat. Wanneer de scheerhoofden aan vervanging toe zijn, is het officiële vervangende scheerhoofd SH50/50 je beste keus.

 • Voordeel 1: Het scheerapparaat van Philips biedt je een uitstekende gezichtscontour volging dankzij de volledig flexibele scheerhoofden die 360° draaien. Dit zorgt niet alleen voor een grondige scheerbeurt, maar is ook huidvriendelijk.
 • Voordeel 2: Het geavanceerde display van dit scheerapparaat geeft je duidelijke en intuïtieve indicaties, variërend van het batterijniveau tot aan het schoonmaakherinnering, zelfs als het tijd is om de scheerhoofden te vervangen of als de reisvergrendeling actief is.
 • Voordeel 3: Met de Wet & Dry functie geniet je van de mogelijkheid om te kiezen tussen een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt, passend bij jouw persoonlijke voorkeur.
 • Voordeel 4: Het scheerapparaat profiteert van een krachtige en energiezuinige lithium-ionbatterij, waarmee je makkelijk 50 minuten draadloos kunt scheren na slechts een uur volledig opladen.
 • Voordeel 5: Voor een optimaal comfort tijdens het scheren, bevat het scheerapparaat ComfortTech-mesjes. Deze zelfslijpende mesjes zorgen voor een efficiënt en glad scheerresultaat dat zacht is voor je huid.
 • Nadeel 1: Hoewel het scheerapparaat iets meer dan 50 minuten werkt bij één keer opladen, je kan het worden gezien als een beperking als je een lange reis maakt zonder toegang tot oplaadmogelijkheden.
 • Nadeel 2: Het scheerapparaat heeft een reinigingsindicator; dat betekent dat het regelmatig moet worden gereinigd. Dit kan gezien worden als een nadeel voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsarm scheerapparaat.
 • Nadeel 3: Ondanks dat de mesjes zelfslijpend zijn, wordt er een herinnering gegeven om de scheerhoofden te vervangen. Dit betekent dus wel dat er af en toe vervangingen nodig zijn, wat extra moeite kan zijn voor de gebruiker.
 • Nadeel 4: Het feit dat het scheerapparaat een specifiek vervangend scheerhoofd vereist (SH50/50) kan potentieel als nadeel worden gezien, omdat het minder flexibel is en de beschikbaarheid van dit specifieke onderdeel kan variëren.
 • Nadeel 5: Hoewel het apparaat opties biedt voor zowel nat als droog scheren, kan niet iedereen deze flexibiliteit waarderen. Mensen die een sterke voorkeur hebben voor alleen droog of alleen nat scheren, kunnen functies die ze niet gebruiken als overbodig ervaren.

Onze favoriet #3

Aesfee Elektrisch Scheerapparaat

Aesfee Elektrisch Scheerapparaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Aesfee elektrische scheerapparaat is een hoogwaardig scheerinstrument ontworpen om jou een soepele en comfortabele scheerervaring te bieden. Het is 100% waterdicht, zodat je het zowel nat als droog en zelfs onder de douche kunt gebruiken. De 3D roterende scheerkoppen zijn onafhankelijk en volgen nauwkeurig de contouren van je gezicht, inclusief je hals en kaaklijn. Met een volledig opgeladen batterij, geniet je van 60 minuten onafgebroken scheertijd, opgeladen via een handige USB-aansluiting. Het apparaat is uitgerust met een LCD-scherm dat de batterijcapaciteit weergeeft en een reisvergrendeling voor veilig transport. In het pakket vind je naast het scheerapparaat ook een USB-oplaadkabel, gebruikershandleiding, draagbare tas en een schoonmaakborstel. Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen tijdens het gebruik van dit product.

 • Voordeel 1: Veelzijdigheid is een groot voordeel van dit Braun elektrische scheerapparaat, omdat je kunt scheren, trimmen en afwerken met dit ene apparaat.
 • Voordeel 2: Het scheerapparaat heeft een 3-Flex opzetstuk voor efficiëntie en huidcomfort, waardoor je een zachte maar effectieve scheerbeurt kunt verwachten.
 • Voordeel 3: De precieze feilloze scheerbeurt is nog een pluspunt. Met één baardtrimmer en vijf kammen variërend van 1-7 mm, kun je je stoppels en baard naar wens trimmen en stylen.
 • Voordeel 4: Dit scheerapparaat is duurzaam en draadloos, wat betekent dat het ontworpen is om lang mee te gaan en je de vrijheid geeft om vrij rond te bewegen tijdens het gebruik.
 • Voordeel 5: De Braun elektrische scheerapparaat heeft twee oplaadbare, duurzame Ni-MH-batterijen. Deze zijn volledig opgeladen in slechts 1 uur, wat je weer 30 minuten trim- en scheertijd geeft. Dit betekent dat je nooit hoeft te wachten om te beginnen met je verzorgingsroutine.
 • Nadeel 1: Hoewel het scheerapparaat veelzijdig is, kan het zijn dat je niet altijd alle functies nodig hebt. Zo kan het zijn dat je extra betaalt voor functies die je niet gebruikt, zoals een baardtrimmer functie als je altijd gladgeschoren bent.
 • Nadeel 2: Het scheerapparaat komt met vijf verschillende baardkammen, wat wellicht verwarrend of overweldigend kan zijn als je enkel een simpel scheerapparaat wil voor dagelijks gebruik en geen variability in baardstijlen.
 • Nadeel 3: Hoewel het specifieke ontwerp voor huidcomfort ontworpen is, kan het zo zijn dat het niet bij alle huidtypes past. Voor mensen met een zeer gevoelige huid kan zelfs het meest zachte scheerapparaat nog irritaties veroorzaken.
 • Nadeel 4: Het scheerapparaat moet een uur opladen voor slechts 30 minuten gebruik. Dit kan je hinderen als je haast heeft of vergeet het apparaat tijdig op te laden.
 • Nadeel 5: Het feit dat dit scheerapparaat draadloos is kan ook een beperking zijn. Je moet er rekening mee houden de batterijen op te laden, en als de batterijen leeg raken tijdens het scheren, moet je wachten tot het apparaat weer is opgeladen.

Onze favoriet #4

Braun Elektrisch Scheerapparaat

Braun Elektrisch Scheerapparaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Braun elektrisch scheerapparaat is een 3-in-1 veelzijdig hulpmiddel dat je helpt bij het scheren, trimmen en afwerken van je baard. De set bevat een 3-flex opzetstuk voor een efficiënte scheerbeurt met maximaal huidcomfort, een baardtrimmer en vijf kammen om je baard of stoppels perfect te trimmen tot een lengte tussen 1 en 7 mm. Dit scheermes en de baardtrimmer zijn ontworpen en gemaakt door Braun in Duitsland, wat de bekende kwaliteit en betrouwbaarheid van Braun garandeert. Bovendien worden ze geleverd met twee duurzame Ni-MH-batterijen, die je in slechts één uur volledig kunt opladen voor 30 minuten gebruik.

 • Voordeel 1: Veelzijdigheid is een groot voordeel van dit Braun elektrische scheerapparaat, omdat je kunt scheren, trimmen en afwerken met dit ene apparaat.
 • Voordeel 2: Het scheerapparaat heeft een 3-Flex opzetstuk voor efficiëntie en huidcomfort, waardoor je een zachte maar effectieve scheerbeurt kunt verwachten.
 • Voordeel 3: De precieze feilloze scheerbeurt is nog een pluspunt. Met één baardtrimmer en vijf kammen variërend van 1-7 mm, kun je je stoppels en baard naar wens trimmen en stylen.
 • Voordeel 4: Dit scheerapparaat is duurzaam en draadloos, wat betekent dat het ontworpen is om lang mee te gaan en je de vrijheid geeft om vrij rond te bewegen tijdens het gebruik.
 • Voordeel 5: De Braun elektrische scheerapparaat heeft twee oplaadbare, duurzame Ni-MH-batterijen. Deze zijn volledig opgeladen in slechts 1 uur, wat je weer 30 minuten trim- en scheertijd geeft. Dit betekent dat je nooit hoeft te wachten om te beginnen met je verzorgingsroutine.
 • Nadeel 1: Hoewel het scheerapparaat veelzijdig is, kan het zijn dat je niet altijd alle functies nodig hebt. Zo kan het zijn dat je extra betaalt voor functies die je niet gebruikt, zoals een baardtrimmer functie als je altijd gladgeschoren bent.
 • Nadeel 2: Het scheerapparaat komt met vijf verschillende baardkammen, wat wellicht verwarrend of overweldigend kan zijn als je enkel een simpel scheerapparaat wil voor dagelijks gebruik en geen variability in baardstijlen.
 • Nadeel 3: Hoewel het specifieke ontwerp voor huidcomfort ontworpen is, kan het zo zijn dat het niet bij alle huidtypes past. Voor mensen met een zeer gevoelige huid kan zelfs het meest zachte scheerapparaat nog irritaties veroorzaken.
 • Nadeel 4: Het scheerapparaat moet een uur opladen voor slechts 30 minuten gebruik. Dit kan je hinderen als je haast heeft of vergeet het apparaat tijdig op te laden.
 • Nadeel 5: Het feit dat dit scheerapparaat draadloos is kan ook een beperking zijn. Je moet er rekening mee houden de batterijen op te laden, en als de batterijen leeg raken tijdens het scheren, moet je wachten tot het apparaat weer is opgeladen.

Onze favoriet #5

Philips Elektrisch Scheerapparaat

Philips Elektrisch Scheerapparaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het PHILIPS Elektrisch Scheerapparaat is een geavanceerd scheerapparaat voor mannen, ontworpen voor zowel efficiëntie als comfort. Het beschikt over 27 zelfslijpende PowerCut-mesjes voor consistente scheerprestaties, terwijl de 5D Pivot & Flex-scheerhoofden zich soepel aanpassen aan de rondingen van je gezicht. Bovendien komt het met een handige uitklapbare Philips-baardtrimmer, perfect voor het vormgeven van je snor, baard en bakkebaarden. Het apparaat heeft een ergonomisch ontwerp met een antislip rubberen handvat en een waterdichte behuizing voor zowel nat als droog scheren. Het is draadloos en laat je weten wanneer de batterij bijna leeg is of oplaadt, en geeft je op een volle lading 60 minuten scheertijd, of na 5 minuten opladen genoeg power voor een volledige scheerbeurt. Bij de set inbegrepen zijn een reinigingsklep, een beschermkap en een handig reisetui, perfect voor onderweg.

 • Voordeel 1: Dit elektrische scheerapparaat van PHILIPS beschikt over PowerCut-mesjes, zodat je elke keer een consistente scheerervaring hebt. Dankzij de 27 zelfslijpende, nauwkeurig ontworpen mesjes kun je altijd rekenen op een schone en comfortabele scheerbeurt.
 • Voordeel 2: Het scheerapparaat is uitgerust met 5D Pivot & Flex-scheerhoofden, die zich volledig aanpassen aan de rondingen van je gezicht. Hierdoor heb je altijd een glad resultaat, waar je ook scheert. Daarnaast wordt het apparaat geleverd met een uitklapbare baardtrimmer, die ideaal is voor het vormgeven van je snor, baard en bakkebaarden.
 • Voordeel 3: Het ergonomisch ontworpen handvat van dit scheerapparaat is voorzien van antislip rubber, waardoor je altijd een veilige grip hebt. Bovendien is de behuizing waterdicht, waardoor je het apparaat zowel voor een droge als een natte scheerbeurt met gel of schuim kunt gebruiken.
 • Voordeel 4: Dit scheerapparaat van PHILIPS is draadloos, wat betekent dat je niet gebonden bent aan een stopcontact. Met de intuïtieve indicator met 3 fasen zie je eenvoudig wanneer de batterij bijna leeg is of wordt opgeladen. Je kunt het apparaat tot 60 minuten gebruiken na 1 uur opladen, of zelfs 5 minuten opladen voor voldoende kracht voor een volledige scheerbeurt als je haast hebt.
 • Voordeel 5: De set bevat naast het scheerapparaat ook een handig klepje dat je kunt openklappen om het apparaat af te spoelen voor schoonmaken. Ook krijg je er een beschermkap en een reisetui bij, wat ideaal is om alles netjes op één plek te bewaren tijdens het reizen.
 • Nadeel 1: Hoewel het een snel-laadfunctie heeft, als je vergeet je Philips elektrisch scheerapparaat op te laden, heb je pech. De oplaadtijd is 1 uur voor 60 minuten gebruik, wat betekent dat je niet direct kunt scheren als je scheerapparaat volledig leeg is.
 • Nadeel 2: Het product heeft een 5D pivot- en flexscheerhoofd. Dit biedt zeker voordelen, zoals aanpassing aan de vorm van je gezicht. Echter, als je exacte controle en precisie wilt bij het scheren, kan deze mate van flexibiliteit frustrerend zijn.
 • Nadeel 3: Het scheren kan voor sommige gebruikers minder glad zijn dan gewenst, aangezien elektrische scheerapparaten de haartjes snijden en niet uit de wortel trekken zoals andere methoden.
 • Nadeel 4: Het product heeft zelfslijpende PowerCut-mesjes, maar dit betekent niet dat ze eeuwig meegaan. Op een gegeven moment zullen de mesjes minder scherp worden en moet je ze vervangen.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het een waterdichte behuizing heeft en geschikt is voor zowel droog als nat scheren, kan de prestatie variëren afhankelijk van of je droog of nat scheert. Bijvoorbeeld, het nat scheren met schuim of gel kan resulteren in een minder effectieve werking van het apparaat.

Onze favoriet #6

Braun Elektrisch Scheerapparaat

Braun Elektrisch Scheerapparaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Elektrisch Scheerapparaat van Braun is het ultieme scheertool voor jou. Het bevat 3 flexibele mesjes die zich aanpassen aan jouw gezichtscontouren, wat zorgt voor een eenvoudige en gladde scheerbeurt. Geen gedoe meer met het reinigen van de scheerkop, dankzij het EasyClean-systeem dat snel en eenvoudig reinigt. In de doos vind je naast het scheerapparaat ook een oplaadstandaard en een baardtrimmeropzetstuk. Het apparaat is uitgerust met een Li-Ionbatterij die je tot 3 weken scheerpret geeft na een volledige oplading (50 min), en slechts 5 minuten opladen voor één scheerbeurt. Bonus: het is 100% waterbestendig, ideaal voor zowel nat als droog gebruik.

 • Voordeel 1: Het elektrische scheerapparaat heeft 3 flexibele mesjes die zich aanpassen aan je gezichtscontouren. Dit zorgt voor een gemakkelijke en gladde scheerbeurt, waardoor je er altijd op je best uitziet.
 • Voordeel 2: Het bevat een EasyClean-systeem waarmee snel en eenvoudig schoon te maken is zonder dat je de scheerkop hoeft te verwijderen. Dit betekent dat het reinigen na het scheren geen gedoe is.
 • Voordeel 3: Er is een oplaadstandaard en een baardtrimmeropzetstuk inbegrepen. Deze extra’s geven je meer opties bij het onderhouden en stylen van je gezichtshaar.
 • Voordeel 4: De Li-Ionbatterij zorgt voor tot 3 weken scheren (50 min). Bovendien is er slechts 5 minuten opladen nodig voor één volledige scheerbeurt. Dit betekent dat je altijd klaar bent voor een snelle trim of een volledige scheerbeurt.
 • Voordeel 5: Dit is een 100% waterbestendig elektrisch scheerapparaat voor mannen, wat betekent dat het zowel voor nat als droog gebruik geschikt is. Dit geeft je de flexibiliteit om te scheren zoals jij dat wilt.
 • Nadeel 1: Hoewel het apparaat aangepaste mesjes gebruikt die zich aan de gezichtscontouren aanpassen, kan deze feature niet ideaal zijn voor iedereen. Afhankelijk van jouw unieke vorm van gezicht en de groei van jouw baard, presteert het apparaat misschien niet even goed en kan het ruwe plekken achterlaten.
 • Nadeel 2: Het EasyClean-systeem kan snel en eenvoudig reinigen zonder dat je de scheerkop moet verwijderen, maar dit kan beperken hoe grondig je het apparaat kunt reinigen. Dit zou kunnen leiden tot opbouw van vuil en bacteriën over de tijd.
 • Nadeel 3: Het elektrisch scheerapparaat wordt meegeleverd met een baardtrimmeropzetstuk, wat aangeeft dat het mogelijk niet ideaal is voor precisiewerk rond een baard zonder deze. Als je op zoek bent naar een gadget die zowel scheren als trimmen kan doen, kan dit extra opzetstuk ongemakkelijk zijn om op te zetten en te verwijderen.
 • Nadeel 4: De Li-Ionbatterij kan je tot 3 weken scheren (50 minuten) wat betekent dat je het vaak moet opladen als je scheerbeurten langer zijn, of als je wilt dat het apparaat voor langere tijd operationeel blijft.
 • Nadeel 5: Hoewel het apparaat 100% waterbestendig is voor nat en droog gebruik, kan constante blootstelling aan water de levensduur van het apparaat verminderen. Het risico op corrosie en andere watergerelateerde problemen kan het onderhoud van het apparaat verhogen.

Onze favoriet #7

Philips Elektrisch Scheerapparaat

Philips Elektrisch Scheerapparaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Elektrisch Scheerapparaat van Philips is een high-tech innovatie speciaal ontworpen voor jouw scheercomfort. Uitgerust met een Pressure Guard-sensor beschikt dit scheerapparaat over sensoren die de uitgeoefende druk meten om de huid te beschermen en te zorgen voor een glad scheerresultaat. Daarnaast heb je de Dual SteelPrecision-mesjes, welke met wel 150.000 scheerbewegingen per minuut supersnel werken. Het scheerapparaat is te personaliseren via de Philips GroomTribe-app om je scheerervaring te perfectioneren. De Comfort Glijringen met een anti-frictielaag zorgen voor een soepele glijbeweging, wat een betere huidbescherming garandeert. Naast al deze kenmerken biedt het scheerapparaat een Draadloze Quick Clean Pod waarmee je je scheerapparaat in slechts een minuut grondig kunt reinigen en smeren voor optimale prestaties. Met dit scheerapparaat zorgt Philips voor een ongeëvenaard gladde, comfortabele en gepersonaliseerde scheerervaring.

 • Voordeel 1: Je krijgt met dit elektrisch scheerapparaat van Philips altijd de perfecte druk dankzij de geavanceerde Pressure Guard sensor. Het intelligente lichtsignaal waarschuwt je als je te hard of te zacht drukt, zodat je altijd een gladde huid krijgt zonder irritatie.
 • Voordeel 2: De unieke Dual SteelPrecision-mesjes van dit scheerapparaat leveren tot wel 150.000 scheerbewegingen per minuut voor een ongeëvenaard glad scheerresultaat.
 • Voordeel 3: De mate van personalisatie die je via de Philips GroomTribe-app krijgt, helpt je om je scheerbeurt te perfectioneren. Door je scheerapparaat met de app te koppelen, kun je je scheerervaring naar jouw persoonlijke voorkeuren aanpassen.
 • Voordeel 4: Het scheerapparaat is ontworpen met comfort in het achterhoofd. De Comfort Glijringen met een speciale anti-frictielaag zorgen voor een soepele glijbeweging, die nog beter je huid beschermt.
 • Voordeel 5: De draadloze Quick Clean Pod maakt het onderhoud van je scheerapparaat een fluitje van een cent. In slechts 1 minuut reinigt en smeert deze krachtige pod je scheerapparaat, om te zorgen dat het altijd optimaal blijft presteren.
 • Nadeel 1: Afhankelijkheid van de druksensor: Hoewel de Pressure Guard-sensor die de druk meet die jij uitoefent bij het scheren een innovatief idee is, kan het ook als een nadeel worden beschouwd. Als je gewend bent om met een bepaalde druk te scheren, kan het vervelend zijn om continu te moeten aanpassen op basis van een lichtsignaal.
 • Nadeel 2: Functionaliteit die beperkt is tot een app: Hoewel de mogelijkheid om het scheerapparaat te personaliseren via de GroomTribe-app aantrekkelijk klinkt, kan dit voor sommigen ook een nadeel zijn. Dit betekent immers dat je altijd je smartphone bij de hand moet hebben om deze functionaliteit te kunnen gebruiken.
 • Nadeel 3: Te hoge snelheid van de mesjes: Met 150.000 scheerbewegingen per minuut kunnen de Dual SteelPrecision-mesjes mogelijk te krachtig zijn voor mensen met een gevoelige huid, wat leidt tot huidirritaties ondanks het gebruik van Comfort Glijringen.
 • Nadeel 4: Noodzaak voor een specifieke reinigingspod: De Draadloze Quick Clean Pod is een geweldig hulpmiddel voor het reinigen en smeren van je scheerapparaat. Maar als je deze kwijtraakt of als deze beschadigd raakt, kan schoonmaken een uitdaging worden.
 • Nadeel 5: Continu glijproces nodig: De Anti-frictielaag zorgt voor een soepele glijbeweging, die belangrijk is voor de bescherming van je huid. Echter, als het scheerapparaat om enige reden niet soepel over je huid kan glijden, kan het resulteren in een minder comfortabele scheerervaring.

Onze favoriet #8

Aovuyck-Store Elektrisch Scheerapparaat

Aovuyck-Store Elektrisch Scheerapparaat

Waarom we het gekozen hebben

Het AOVUYCK-Store Elektrisch Scheerapparaat is een geavanceerd scheerapparaat dat kracht en slimheid combineert voor een superieure scheerervaring. De motor draait op een indrukwekkende snelheid van 3000 tpm, gegarandeerd door een nieuwe slimme chip die zelfs bij een zwakke batterij een stabiele snelheid handhaaft. De dubbelring-snijkop en automatische slijptechnologie zorgen voor een scherp en efficiënt scheerresultaat, terwijl de 3D roterende en drijvende kop perfect aansluiten op de vorm van je gezicht en hals. Dankzij de pop-up baardsnijder kun je met een eenvoudige druk op de knop je look verfijnen en stylen. Dit innovatieve scheerapparaat kan zowel voor droog als nat scheren worden gebruikt, en beschikt over een opmerkelijke batterijduur van 2 uur na een oplaadtijd van 60-75 minuten. De slimme led-indicator helpt je de prestaties van het scheerapparaat te beoordelen.

 • Voordeel 1: Krachtige motor en intelligente technologie. AOVUYCK’s elektrische scheerapparaat beschikt over een motor met hoge snelheid en een nieuwe smart chip. Hierdoor knijpt het apparaat de baard niet door gebrek aan kracht en garandeert een stabiele motorsnelheid, zelfs als de batterij zwak is.
 • Voordeel 2: Uitstekende snijmessen en zelfslijpende technologie. De snijkop gebruikt een dubbelring-snijnet, wat het scheren sneller en efficiënter maakt. Dankzij de zelfslijpende technologie blijft het mes het hele jaar door scherp als nieuw.
 • Voordeel 3: Innovatieve 3D roterende en drijvende kop. De 360° vrij draaibare trimmerkop past zich automatisch aan aan de kromming van je gezicht en hals. Dit resulteert in een betere scheerervaring.
 • Voordeel 4: Pop-up baardtrimmer voor styling. De pop-up baardtrimmer aan de achterkant van het scheerapparaat stelt je in staat om je baard simpel en gemakkelijk te stylen.
 • Voordeel 5: Zowel nat als droog te gebruiken. Of je nu snel droog wilt scheren of liever een natte scheerbeurt met scheergel of schuim kiest, dit apparaat is er heel geschikt voor.
 • Voordeel 6: Lange batterijduur. Met een oplaadtijd van slechts 60-75 minuten, profiteer je van een batterijduur tot wel 2 uur. De led-indicator biedt je bovendien altijd duidelijk inzicht in de prestaties van het apparaat.
 • Nadeel 1: Hoewel de fabrikant aangeeft dat het product uitgerust is met een krachtige motor en een nieuwe slimme chip voor een hoge toeren per minuut (TPM), kunnen sommige gebruikers nog steeds problemen ondervinden met de baard die niet volledig geknipt wordt, vooral bij zware baarden.
 • Nadeel 2: Het automatische slijpsysteem kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn. Hoewel het ervoor zorgt dat het blad het hele jaar door scherp blijft, kan dit resulteren in een agressief scheerresultaat voor mensen met een gevoelige huid.
 • Nadeel 3: De roterende en zwevende koppen kunnen in sommige gevallen een overmatig nauw scheerresultaat veroorzaken. Dit kan leiden tot ingegroeide haartjes, vooral bij mensen die vatbaar zijn voor dit probleem.
 • Nadeel 4: Het feit dat het scheerapparaat zowel nat als droog gebruikt kan worden kan voor sommige gebruikers een nadeel zijn. Elk huidtype reageert anders op beide manieren van scheren. Voor sommige mensen kan nat scheren huidirritatie veroorzaken, dus de mogelijkheid om alleen droog te scheren zou voor hen beter zijn.
 • Nadeel 5: De oplaadtijd van deze elektrische scheerapparaat kan voor sommige gebruikers een probleem zijn. Hoewel het tot 2 uur te gebruiken is na een oplaadbeurt van 60-75 minuten, kan dit onpraktisch zijn voor mensen die het apparaat dagelijks moeten gebruiken of degenen die het item willen gebruiken in een omgeving zonder constante toegang tot een oplaadpunt, zoals tijdens het reizen.

Onze favoriet #9

Braun Elektrisch Scheerapparaat

Braun Elektrisch Scheerapparaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Braun Elektrisch Scheerapparaat is een krachtig, draadloos scheerapparaat ontworpen voor efficiëntie en comfort. Dit apparaat heeft 3 drukgevoelige scheerelementen die je huid ontzien terwijl ze zorgvuldig scheren. Het is robuust en waterbestendig, dus je kunt het zonder zorgen onder de kraan schoonmaken. Het apparaat wordt aangedreven door 2 oplaadbare NiMH-batterijen die lang meegaan. Na slechts 1 uur opladen, biedt het je 30 minuten ononderbroken scheer- en trimtijd. Dit scheerapparaat is ontwikkeld door Braun in Duitsland, wat garant staat voor kwaliteit en precisie. Bij je aankoop krijg je ook een beschermkap en een intelligente voeding met automatische spanningsregeling, werkt met een 2-polige eurostekker en voltage van 100-240V. Dit maakt het Braun Elektrisch Scheerapparaat een uitstekende keuze voor je scheerbehoeften.

 • Voordeel 1: Het Braun elektrisch scheerapparaat is uitgerust met 3 drukgevoelige scheerelementen. Dit betekent dat het apparaat zich aanpast aan de druk op je huid tijdens het scheren, wat zorgt voor een efficiënte scheerbeurt en extra comfort voor je huid.
 • Voordeel 2: Dit scheerapparaat van Braun is een heavy-duty, draadloos elektrisch scheerapparaat. Dit betekent dat je geen last hebt van snoeren tijdens het scheren en dat het apparaat robuust en duurzaam is.
 • Voordeel 3: De Braun scheerapparaat is volledig wasbaar onder water, wat betekent dat het gemakkelijk te reinigen is. Dit maakt het hygiënischer om te gebruiken en eenvoudig in onderhoud.
 • Voordeel 4: Het apparaat wordt geleverd met 2 oplaadbare NiMH-batterijen die een lange gebruiksduur hebben – je krijgt 30 minuten scheer- en trimtijd na slechts 1 uur opladen. Dit zorgt voor gemak en efficiëntie in je scheerroutine.
 • Voordeel 5: De Braun scheerapparaat is ontwikkeld in Duitsland en komt met een intelligent voedingssysteem met automatische spanningsregeling 100-240V. Dit betekent dat het apparaat automatisch de juiste spanning selecteert, wat handig is voor internationaal reizen, en benadrukt de Duitse betrouwbaarheid en kwaliteit waar Braun om bekend staat.
 • Nadeel 1: Het scheerapparaat biedt slechts 30 minuten scheer- en trimtijd als het volledig is opgeladen. Dit kan problematisch zijn als je veel langer nodig hebt voor een grondige scheerbeurt, en betekent dat je mogelijk halverwege moet stoppen om het scheerapparaat opnieuw op te laden.
 • Nadeel 2: Het apparaat gebruikt NiMH-batterijen, die bekend staan om hun ‘geheugeneffect’. Hierdoor kunnen ze na verloop van tijd hun vermogen om volledig op te laden verliezen, wat betekent dat de bruikbare scheertijd kan afnemen.
 • Nadeel 3: Hoewel het scheerapparaat wasbaar is onder water, is het niet duidelijk of het 100% waterdicht is. Dit betekent dat je wellicht voorzichtig moet zijn om te voorkomen dat water in de interne mechanismen terechtkomt, wat mogelijk schadelijk kan zijn.
 • Nadeel 4: Ondanks dat het scheerapparaat drie drukgevoelige scheerelementen bevat voor efficiëntie en comfort, kan het toch zijn dat het niet bij alle contouren van je gezicht past. Dit kan ertoe leiden dat je sommige plekken vaker moet scheren, wat irritatie kan veroorzaken.
 • Nadeel 5: Hoewel het apparaat wordt geleverd met een tweepolige eurostekker, kun je hiermee wellicht niet in alle landen op reis gaan. Je hebt mogelijk een adapter nodig als je het scheerapparaat in andere landen dan waar de eurostekker gebruikelijk is wilt gebruiken.

Onze favoriet #10

Acwoo Elektrisch Scheerapparaat

Acwoo Elektrisch Scheerapparaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het ACWOO Elektrisch Scheerapparaat is een 4-in-1 scheerset speciaal ontworpen voor vrouwen, die je helpt om haar van gezicht, armen, benen, bikinilijn, neus, wenkbrauwen en elders pijnloos en zonder irritatie te verwijderen. De set is waterdicht en effectief voor zowel droog scheren als in de douche, en de afneembare scheerkop en reinigingsborstel maken het schoonmaken eenvoudig. Met hypoallergene roestvrijstalen mesjes en een zwevend messennet, biedt het een veilige scheerervaring voor de gevoelige huid. Het apparaat is USB-oplaadbaar en kan 60 minuten continu worden gebruikt wanneer het volledig is opgeladen, waardoor het draagbaar en gebruiksvriendelijk is. Perfect om als cadeau te geven aan vriendinnen en moeders op speciale gelegenheden.

 • Voordeel 1: Het ACWOO 4-in-1 elektrische scheerapparaat is ontworpen voor vrouwen, met 4 multifunctionele connectoren die optimaal zijn voor het verwijderen van haar op meerdere lichaamsdelen zoals gezicht, armen, benen, bikinilijn, neus en wenkbrauwen. Hiermee krijg je een gladdere huid in één handige set.
 • Voordeel 2: Het apparaat maakt zowel nat als droog scheren mogelijk, omdat alle connectoren waterproof zijn. Je kunt het veilig gebruiken tijdens een droge scheerbeurt of terwijl je doucht. Het scheerapparaat is ook makkelijk schoon te maken dankzij de afneembare scheerkop en bijgeleverde lange reinigingsborstel.
 • Voordeel 3: Geen zorgen over je gevoelige huid, want het ACWOO scheerapparaat gebruikt hypoallergene roestvrijstalen mesjes. Dit zorgt voor een veilige scheerbeurt, terwijl het zwevende messennet je huid beschermt tegen krassen, snijwonden of irritatie.
 • Voordeel 4: Het scheerapparaat is uitgerust met een USB snel lader. Na een volledige oplaadbeurt kan het 60 minuten ononderbroken worden gebruikt. Bovendien is het compact en draadloos, perfect om eenvoudig mee te nemen in een make-up tas of handtas.
 • Voordeel 5: Het is een perfect cadeau! Met zijn stijlvolle en elegante ontwerp is het de ideale gift voor je vriendinnen en moeders op speciale gelegenheden zoals verjaardagen, Moederdag, Kerstmis en jubilea. Schenk ze een uitstekende persoonlijke verzorgingservaring met deze vrouwelijke epilator.
 • Nadeel 1: Hoewel de ACWOO 4-in-1 elektrisch scheerapparaat waterdicht is, geeft de fabrikant aan dat het scheerapparaat niet ondergedompeld mag worden in water. Dit kan het reinigingsproces en het gebruik in de badkamer enigszins lastig maken.
 • Nadeel 2: Het scheerapparaat gebruikt roestvrijstalen mesjes, die hoewel ze hypoallergeen zijn, mogelijk nog steeds wat huidirritaties of ongemakken kunnen veroorzaken als je een zeer gevoelige of allergische huid hebt.
 • Nadeel 3: Hoewel het scheerapparaat een snelle USB-oplaadfunctie heeft, betekent dit ook dat je een stroombron nodig hebt om het op te laden. Als je op een plaats bent waar geen toegankelijkheid is tot stroom, zoals kamperen of reizen naar afgelegen gebieden, kan dit een beperking zijn.
 • Nadeel 4: Het apparaat wordt geleverd met 4 verschillende connectoren, wat betekent dat je meerdere onderdelen moet beheren en opbergen. Dit kan een nadeel zijn als je niet voldoende opslagruimte hebt of gemakkelijk dingen verliest.
 • Nadeel 5: Hoewel het scheerapparaat geschikt is voor gebruik op meerdere delen van het lichaam, kan dit nadeel worden als je een product zoekt dat specifiek is ontworpen voor een bepaald gebied, zoals het gezicht of de benen. Het kan zijn dat dit apparaat niet de gefocuste zorg biedt die specifieke gebiedsproducten bieden.

Na grondig onderzoek en het testen van verschillende elektrische scheerapparaten, kunnen we concluderen dat er een breed scala aan hoogwaardige opties op de markt beschikbaar is. Echter, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en budget, variëren de mogelijkheden immens. Of je nu op zoek bent naar het scherpste scheerresultaat, de langste batterijduur, of producten met extra functies zoals een ingebouwde trimmer, ons onderzoek biedt volop keuze. Nu is het aan jou om de optie te kiezen die het beste bij jouw scheerstijl en levensstijl past. Onthoud dat een goed elektrisch scheerapparaat niet alleen het verschil maakt in jouw ochtendroutine, maar ook op lange termijn kan bijdragen aan de gezondheid van je huid. Kies dus verstandig en geniet van een soepele, comfortabele scheerbeurt.

Inhoudsopgave