a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Elektrische Tandenborstel: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 elektrische tandenborstels op basis van ons nieuwste onderzoek, zodat je de beste keuze kunt maken voor je mondverzorging.

Unser Favorit: Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel
★★★★★

Unser Favorit: Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel
★★★★★

Unser Favorit: Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel
★★★★★

Unser Favorit: Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel
★★★★★

Unser Favorit: Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel
★★★★★

Unser Favorit: Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel
★★★★★

Unser Favorit: Philips Elektrische Tandenborstel

Philips Elektrische Tandenborstel
★★★★★

Unser Favorit: Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel
★★★★★

Unser Favorit: Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel
★★★★★

Unser Favorit: Philips Elektrische Tandenborstel

Philips Elektrische Tandenborstel
★★★★★

Ben jij op zoek naar een manier om je dagelijkse mondhygiëne naar een hoger niveau te tillen? Als dat zo is, dan is dit artikel zeker iets voor jou. Hier presenteren we je de tien beste elektrische tandenborstels van onze meest recente test. Er zijn veel elektrische tandenborstels op de markt, en het kan een uitdaging zijn om te bepalen welke het beste bij jouw behoeften past. Daarom hebben wij het zware werk voor jou gedaan en grondig onderzoek gedaan naar de beschikbare opties. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken voor een product dat bij je past en je glimlach nog stralender maakt.

Een elektrische tandenborstel is een modern hulpmiddel voor je mondverzorgingsroutine dat je handmatige poetsbewegingen vervangt door automatische snelle rotaties of trillingen. Hierdoor kun jij jouw tanden grondiger en effectiever poetsen dan met een gewone tandenborstel. Deze apparaten zijn uitgerust met verschillende functies, zoals tandplaksensoren, verschillende poetsstanden en zelfs timers om te zorgen dat je precies de juiste hoeveelheid tijd besteedt aan het schoonmaken van je gebit. Deze technologische tandenborstel kan je helpen om een gezonder en stralender gebit te bereiken.

Check Uit

Onze favoriet #1

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Oral-B Elektrische Tandenborstel is dé must-have voor een grondige en zachte reiniging van je gebit. De tandenborstel is uitgerust met unieke 2D-reinigingstechnologie die trilt en roteert, waardoor je tot 100% meer tandplak verwijdert dan met een handtandenborstel. Je kunt kiezen uit drie poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Gevoelige tanden en Gevoelige tanden Plus, voor een ongeëvenaarde zachte ervaring. De ronde borstelkop, geïnspireerd door tandartsen, omsluit elke tand voor diepgaande reiniging en is tegelijkertijd zacht voor je tandvlees. De tandenborstel is oplaadbaar en heeft een lange batterijduur. Handig is dat de opzetborstel van kleur verandert – van groen naar geel – om je eraan te herinneren dat je hem moet vervangen voor optimale reiniging. Het pakket bevat een handvat met een 2-minutentimer, een oplader en een opzetborstel. Niet voor niets is Oral-B het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd. Schone tanden zijn klinisch bewezen met deze elektrische tandenborstel.

 • Voordeel 1: De Oral-B tandenborstel biedt een betere en zachtere reiniging, dankzij de unieke 2D-reinigingstechnologie die zowel trilt als roteert. Dit maakt het mogelijk om tot 100% meer tandplak te verwijderen in vergelijking met een manuele tandenborstel.
 • Voordeel 2: Met drie verschillende poetsstanden – Dagelijkse reiniging, Gevoelige tanden en Gevoelige tanden Plus – biedt dit apparaat zowel een grondige reiniging als een ongelooflijk zachte ervaring, precies afgestemd op jouw behoeften.
 • Voordeel 3: De tandenborstel beschikt over een door tandartsen geïnspireerde ronde borstelkop die elke tand omsluit voor een diepgaande reiniging. Het ontwerp is zacht voor het tandvlees, wat bijdraagt aan een algehele gezondere mondhygiëne.
 • Voordeel 4: De Oral-B tandenborstel is oplaadbaar en heeft een lange batterijduur. Dit maakt hem ideaal voor dagelijks gebruik, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het frequente opladen.
 • Voordeel 5: De opzetborstel van dit model vervaagt van groen naar geel om aan te geven wanneer het tijd is om hem te vervangen, waardoor je altijd verzekerd bent van een 100% reinigende werking. Dit helpt je om je mondhygiëne constant op het hoogste niveau te houden.
 • Nadeel 1: Hoewel de tandenborstel ‘zacht’ wordt genoemd, kunnen de hoge trillingen en rotaties van de borstel toch nog te intens zijn voor mensen met zeer gevoelige tanden of tandvlees.
 • Nadeel 2: De Oral-B tandenborstel heeft drie poetsstanden, maar zonder duidelijke richtlijnen over hoe en wanneer je deze verschillende standen moet gebruiken. Hierdoor kunnen gebruikers mogelijk niet de volledige voordelen ervaren van elk model.
 • Nadeel 3: De tandenborstel is oplaadbaar en heeft een lange batterijduur, maar de frequentie van opladen wordt niet gespecificeerd. Afhankelijk van hoe vaak je poetst, kan het zijn dat je de tandenborstel vaker moet opladen dan je zou willen.
 • Nadeel 4: De borstelkop van de Oral-B vervaagt van groen naar geel om aan te geven wanneer het tijd is om hem te vervangen. Dit betekent dat je regelmatig opzetborsteltjes moet kopen, wat extra kosten met zich meebrengt.
 • Nadeel 5: Hoewel de Oral-B tandenborstel wordt geleverd met een ingebouwde 2-minuten timer, biedt deze mogelijk niet voldoende functionaliteiten voor gebruikers die meer gepersonaliseerde poetstijden of herinneringen willen hebben voor bijvoorbeeld het regelmatig wisselen van de kwadranten in de mond.

Onze favoriet #2

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Oral-B elektrische tandenborstel is jouw essentiële hulpmiddel voor dagelijkse tandreiniging. Vergeleken met een gewone handtandenborstel, verwijdert deze veel meer tandplak en helpt zo je mondhygiëne te verbeteren. Om je te helpen grondig te poetsen, trilt de tandenborstel elke 30 seconden om je te laten weten dat het tijd is om het volgende gebied in je mond te poetsen. De verpakking bevat 1 elektrische tandenborstel, 1 opzetborstel en 1 oplader.

 • Voordeel 1: Dagelijkse Reiniging – Met deze elektrische tandenborstel van Oral-B krijg je een essentieel tool voor dagelijkse reiniging. Zo blijft je mondhygiëne steeds op peil.
 • Voordeel 2: Verwijdert Meer Tandplak – Vergeleken met een gewone manuele tandenborstel, is deze elektrische tandenborstel efficiënter. Hij verwijdert namelijk meer tandplak, wat bijdraagt aan een betere mondgezondheid.
 • Voordeel 3: Tijdindicator – De tandenborstel is uitgerust met een handige functie die elke 30 seconden trilt. Zo weet je altijd wanneer het tijd is om een ander gebied te poetsen. Dit helpt je om je poetsbeurt gelijkmatig te verdelen en niets over te slaan.
 • Voordeel 4: Compleet Set – De Oral-B elektrische tandenborstel wordt geleverd met een opzetborstel en oplader. Dat betekent dat je meteen alles in huis hebt om aan de slag te gaan.
 • Voordeel 5: Oplaadbaar – Dankzij de bijgeleverde oplader kun je de tandenborstel gemakkelijk bijladen. Zo zit je nooit zonder een werkende tandenborstel en kun je een consistente reiniging garanderen.
 • Nadeel 1: Het product beschrijving vermeldt niet of de elektrische tandenborstel waterbestendig is. Dit zou een nadeel kunnen zijn als je graag je tanden poetst tijdens het douchen of als de tandenborstel per ongeluk in water valt.
 • Nadeel 2: De tandenborstel trilt elke 30 seconden, wat voor sommige gebruikers als storend kan worden ervaren, vooral als ze de voorkeur geven aan een rustige poetservaring.
 • Nadeel 3: De set bevat maar één opzetborstel. Hoewel dit genoeg kan zijn voor één persoon, zullen huishoudens met meer personen extra opzetborstels moeten aanschaffen, wat mogelijk ongemakkelijk is.
 • Nadeel 4: Er wordt in de productomschrijving niet vermeld hoelang de batterij van de tandenborstel meegaat voordat deze opnieuw moet worden opgeladen. Dit kan een probleem zijn voor degenen die vaak reizen of geen gemakkelijke toegang hebben tot een oplader.
 • Nadeel 5: De omschrijving specificeert niet de effectiviteit van de tandenborstel bij het verwijderen van vlekken of het witten van tanden, wat kan betekenen dat het minder effectief is bij deze specifieke behoeften in vergelijking met andere elektrische tandenborstels op de markt.

Onze favoriet #3

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Oral-B Elektrische Tandenborstel levert elke dag een professioneel schoon gevoel dankzij de unieke 3D-reinigingstechnologie die trilt, roteert en pulseert voor een tot wel 100% betere verwijdering van tandplak en gezonder tandvlees dan een conventionele tandenborstel. Een opvallende feature is de 360° zichtbare druksensor voor het tandvlees. Als je te hard poetst, remt deze tandenborstel af, stopt met pulseren en licht rood op om je zachtjes eraan te herinneren je tandvlees te beschermen. De ronde borstelkop, geïnspireerd op tandartsinstrumenten, omsluit elke tand voor een diepgaande en grondige reiniging. Dankzij de meegeleverde opzetborstel, die op basis van jouw gebruik van kleur verandert, weet je precies wanneer deze vervangen moet worden. De tandenborstel is oplaadbaar, uitgerust met een krachtige lithium-ionbatterij en een handige batterijniveau-indicator. Het pakket bevat ook een handvat met 2-minutentimer, een reisetui, een oplader en twee opzetborstels. Niet voor niets is Oral-B het meest door tandartsen aanbevolen merk wereldwijd, en dat vertaalt zich in klinisch bewezen resultaten.

 • Voordeel 1: De Oral-B PRO 750 is uitgerust met een unieke ronde borstelkop. Dit maakt het mogelijk om tot 100% meer tandplak te verwijderen dan bij een conventionele handtandenborstel.
 • Voordeel 2: Met een professionele timer ingebouwd in de tandenborstel, kun je altijd de juiste poetstijd van 2 minuten aanhouden. Dit zorgt voor effectieve reiniging van je tanden.
 • Voordeel 3: Je kiest met Oral-B voor het tandenborstelmerk nummer 1 wereldwijd. Dit merk wordt het meest aanbevolen door tandartsen, wat een bewijs is van de betrouwbaarheid en effectiviteit van hun producten.
 • Voordeel 4: De PRO 750 Black Edition komt met een handig zwart reisetui. Dit is ideaal voor reizen. Zo je hebt altijd je favoriete tandenborstel bij de hand en hij blijft netjes en veilig opgeborgen.
 • Voordeel 5: De set bevat daarnaast een laadstation en een zwarte CrossAction opzetborstel. Met het laadstation zorg je dat je tandenborstel altijd klaar voor gebruik is en de opzetborstel staat garant voor diepe reiniging tussen de tanden.
 • Nadeel 1: De PRO 750 Black Edition elektrische tandenborstel van Oral-B heeft slechts één opzetborstel. Misschien vind je het niet prettig om dezelfde borstel constant te moeten vervangen of je wilt misschien verschillende borstelkoppen voor verschillende doeleinden.
 • Nadeel 2: De beschrijving vermeldt nergens dat de elektrische tandenborstel een verschillende snelheids-/intensiteitsinstellingen heeft. Dit kan ongemakkelijk zijn als je gevoelige tanden hebt of als je net begint met het gebruik van een elektrische tandenborstel.
 • Nadeel 3: Ook vermeldt de productbeschrijving nergens dat dit model een druksensor heeft. Dit kan leiden tot het te hard borstelen van jouw tanden, wat kan resulteren in tandvleesbeschadiging of slijtage van het tandglazuur.
 • Nadeel 4: Het feit dat de tandenborstel gebruik maakt van een laadstation kan wat onpraktisch zijn. Het zou kunnen betekenen dat je continu na moet denken over het opladen, wat een probleem kan zijn als je op reis bent of simpelweg geen stopcontact in de buurt hebt.
 • Nadeel 5: Tot slot, hoewel de tandenborstel een zwart reisetui bevat, is er geen informatie over of er ruimte is voor extra opzetborstels en of het tasje waterdicht is. Dit zou een probleem kunnen zijn als je regelmatig reist en meer dan één borstelkop nodig hebt of je je zorgen maakt over mogelijke waterschade.

Onze favoriet #4

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Waarom we het gekozen hebben

De Oral-B PRO 750 Black Edition is een elektrische tandenborstel die uitblinkt in design en functionaliteit. Met zijn unieke ronde borstelkop verwijdert hij tot 100% meer tandplak dan een conventionele handtandenborstel, terwijl de ingebouwde professionele timer ervoor zorgt dat je altijd precies 2 minuten poetst, zoals door tandartsen wereldwijd aanbevolen. Deze set bevat naast de zwarte elektrische tandenborstel ook een laadstation, een zwarte CrossAction opzetborstel en een stijlvol zwart reisetui. Als tandenborstelmerk nummer 1, kan je op de kwaliteit en prestaties van Oral-B vertrouwen voor een superieure mondhygiëne.

 • Voordeel 1: De Oral-B PRO 750 is uitgerust met een unieke ronde borstelkop. Dit maakt het mogelijk om tot 100% meer tandplak te verwijderen dan bij een conventionele handtandenborstel.
 • Voordeel 2: Met een professionele timer ingebouwd in de tandenborstel, kun je altijd de juiste poetstijd van 2 minuten aanhouden. Dit zorgt voor effectieve reiniging van je tanden.
 • Voordeel 3: Je kiest met Oral-B voor het tandenborstelmerk nummer 1 wereldwijd. Dit merk wordt het meest aanbevolen door tandartsen, wat een bewijs is van de betrouwbaarheid en effectiviteit van hun producten.
 • Voordeel 4: De PRO 750 Black Edition komt met een handig zwart reisetui. Dit is ideaal voor reizen. Zo je hebt altijd je favoriete tandenborstel bij de hand en hij blijft netjes en veilig opgeborgen.
 • Voordeel 5: De set bevat daarnaast een laadstation en een zwarte CrossAction opzetborstel. Met het laadstation zorg je dat je tandenborstel altijd klaar voor gebruik is en de opzetborstel staat garant voor diepe reiniging tussen de tanden.
 • Nadeel 1: De PRO 750 Black Edition elektrische tandenborstel van Oral-B heeft slechts één opzetborstel. Misschien vind je het niet prettig om dezelfde borstel constant te moeten vervangen of je wilt misschien verschillende borstelkoppen voor verschillende doeleinden.
 • Nadeel 2: De beschrijving vermeldt nergens dat de elektrische tandenborstel een verschillende snelheids-/intensiteitsinstellingen heeft. Dit kan ongemakkelijk zijn als je gevoelige tanden hebt of als je net begint met het gebruik van een elektrische tandenborstel.
 • Nadeel 3: Ook vermeldt de productbeschrijving nergens dat dit model een druksensor heeft. Dit kan leiden tot het te hard borstelen van jouw tanden, wat kan resulteren in tandvleesbeschadiging of slijtage van het tandglazuur.
 • Nadeel 4: Het feit dat de tandenborstel gebruik maakt van een laadstation kan wat onpraktisch zijn. Het zou kunnen betekenen dat je continu na moet denken over het opladen, wat een probleem kan zijn als je op reis bent of simpelweg geen stopcontact in de buurt hebt.
 • Nadeel 5: Tot slot, hoewel de tandenborstel een zwart reisetui bevat, is er geen informatie over of er ruimte is voor extra opzetborstels en of het tasje waterdicht is. Dit zou een probleem kunnen zijn als je regelmatig reist en meer dan één borstelkop nodig hebt of je je zorgen maakt over mogelijke waterschade.

Onze favoriet #5

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Oral-B Elektrische Tandenborstel is een geavanceerde tool voor een grondige reiniging van je gebit. Met zijn 360° tandvleesdrukcontrole waarschuwt hij je als je te hard poetst, wat zorgt voor gezonder tandvlees. In tegenstelling tot handmatige tandenborstels verwijdert deze krachtpatser 100% meer tandplak en bacteriën voor een optimaal schone mond. Geschikt voor iedereen, met drie poetsstanden voor dagelijkse reiniging, whitening en gevoelige tanden. Eenmaal opgeladen biedt de Lithium-Ionbatterij meer dan 2 weken gebruik. De ingebouwde timer van 2 minuten helpt je langer te poetsen voor een effectieve reiniging. Deze set bevat 2 handvatten, 3 opzetborstels en 1 oplader. Kies de Oral-B Elektrische Tandenborstel voor je dagelijkse mondverzorging, je mond zal je dankbaar zijn.

 • Voordeel 1: Een grondige reiniging en gezonder tandvlees zijn binnen jouw bereik met dit apparaat. Dankzij de 360 ̊ tandvleesdrukcontrole word je gewaarschuwd als je te hard poetst.
  Voordeel 2: Ga voor een echte schoonmaakbeurt! De Oral-B elektrische tandenborstel verwijdert bacteriën door 100% meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.
  Voordeel 3: Met drie poetsstanden – Dagelijkse reiniging, Whitening en Gevoelige tanden – kun je het poetsen personaliseren en aanpassen aan jouw specifieke behoeften.
  Voordeel 4: Maak je geen zorgen over het continue opladen van je tandenborstel. De Lithium-Ionbatterij gaat met 1 oplaadbeurt meer dan 2 weken mee, dus het is ideaal voor reizen of voor dagelijks gebruik zonder constante zorgen.
  Voordeel 5: De ingebouwde timer van 2 minuten helpt jou de aanbevolen poetstijd te halen. Zo zorg je elke keer weer voor een grondige reiniging.
 • Nadeel 1: Hoewel de elektrische tandenborstel van Oral-B een uitgebreide 360 ̊ tandvleesdrukcontrole heeft, kan dit enigszins beperkend zijn als je een andere poetsdruk wenst of nodig hebt. Je kunt je te veel bewust zijn van niet te hard te poetsen, wat ten koste kan gaan van de poetskwaliteit.
 • Nadeel 2: Deze Oral-B tandenborstel biedt drie poetsstanden: dagelijkse reiniging, whitening en gevoelige tanden. Echter, als je speciale behoeften hebt voor je mondhygiëne, zoals bijvoorbeeld tandenpoetsen met een beugel, biedt dit model mogelijk niet genoeg keuzevrijheid.
 • Nadeel 3: De Oral-B elektrische tandenborstel hanteert een vaste poetstijd van 2 minuten gebaseerd op de ingebouwde timer. Dit kan een ongemak zijn, als je voorkeur uitgaat naar een langere of kortere poetstijd.
 • Nadeel 4: De tandenborstel gaat na één oplaadbeurt meer dan twee weken mee, wat suggereert dat je de tandenborstel regelmatig moet opladen. Als je het apparaat regelmatig vergeet op te laden, kun je in situaties terechtkomen waarbij de batterij leeg is op momenten dat je hem nodig hebt.
 • Nadeel 5: Hoewel de Oral-B tandenborstel wordt geleverd met drie opzetborstels, kan dit voor sommige gebruikers beperkt zijn. Bijvoorbeeld als je de tandenborstel met meerdere mensen binnen hetzelfde huishouden deelt.

Onze favoriet #6

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Waarom we het gekozen hebben

De Oral-B elektrische tandenborstel is een speciaal ontwikkeld product voor kinderen. Met een ronde opzetborstel, perfect voor kleine mondjes, is het ontworpen om zacht en mild te zijn voor het tandvlees. Deze tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, waardoor het een uitstekende keuze is voor jouw kleintje om te leren over gebitsverzorging. Bovendien maakt de toevoeging van de 4 Disney Frozen 2-stickers op het handvat het tandenpoetsen een stuk leuker en aantrekkelijker voor hen.

 • Voordeel 1: Deze elektrische tandenborstel van Oral-B is speciaal ontworpen om mild voor kinderen te zijn. Dat betekent dat jij je kind rustig kunt laten poetsen zonder je zorgen te hoeven maken over een te harde aanpak.
 • Voordeel 2: De borstel heeft een ronde opzetborstel die perfect geschikt is voor kleine mondjes. Dit maakt het tanden poetsen gemakkelijker en zorgt ervoor dat alle plekjes in de mond bereikt kunnen worden.
 • Voordeel 3: De extra zachte borstelharen zijn mild voor het tandvlees. Hierdoor wordt irritatie aan het tandvlees voorkomen en kan je kind op een aangename en pijnloze manier zijn of haar tanden poetsen.
 • Voordeel 4: Deze Oral-B elektrische tandenborstel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dus ook de kleintjes kunnen beginnen met een goede mondhygiëne, met een tandenborstel die speciaal voor hun leeftijd is ontworpen.
 • Voordeel 5: Het handvat kan leuker gemaakt worden met de 4 bijgeleverde Disney Frozen 2-stickers. Zo wordt tandenpoetsen een leuker en aantrekkelijker ritueel voor je kind en associëren ze het met hun favoriete personages.
 • Nadeel 1: Deze tandenborstel is vooral ontworpen voor kinderen. Als je een volwassene bent, kan het formaat en de ontwerpeigenschappen niet aan je behoeften voldoen.
 • Nadeel 2: De tandenborstel heeft een ronde opzetborstel die speciaal ontworpen is voor kleine mondjes. Als jij of je kind een grotere mond heeft, kan dit moeilijkheden opleveren bij het reinigen van alle gebieden.
 • Nadeel 3: De extra zachte borstelharen zijn misschien te mild voor sommige gebruikers. Als je meer grondige reiniging en borstelen nodig hebt, kan deze tandenborstel te zacht zijn.
 • Nadeel 4: Deze elektrische tandenborstel is alleen geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Als je jongere kinderen hebt, is deze tandenborstel niet aan te bevelen.
 • Nadeel 5: Het handvat van de tandenborstel kan worden aangepast met de 4 Disney Frozen 2-stickers. Dit kan een nadeel zijn als je kind niet van Frozen houdt, of als je een meer neutrale of volwassen look prefereert. Ze bieden geen andere thema-opties voor personalisatie.

Onze favoriet #7

Philips Elektrische Tandenborstel

Philips Elektrische Tandenborstel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Philips Sonicare DiamondClean 9000 elektrische tandenborstel is een geavanceerd poetssysteem dat je binnen een dag wittere tanden belooft. Met een handige app kun je alle poetsbeurten volgen en zo optimaal gebruik maken van de technologie. Je krijgt grondige reinigingsresultaten, omdat deze tandenborstel van Philips hoogwaardige, dicht op elkaar geplaatste borstelharen gebruikt die tot wel 10x meer tandplak weghalen dan een normale tandenborstel. Door de slimme opzetborstels kies je altijd de juiste modus en intensiteit voor de beste reiniging en een stralend glimlach. Met de vier verschillende poetsstanden – Clean, Deep Clean+, Gum Health en White+ – reinig je alle aspecten van je mondgezondheid. Het pakket bevat twee elektrische tandenborstels in stijlvol zwart en sugar rose, twee C2 Optimal Plaque Defence-opzetborstels en twee opladers.

 • Voordeel 1: De Philips Sonicare DiamondClean 9000 elektrische tandenborstel kan binnen een dag je tanden witter maken, wat snel resultaat garandeert.

  Voordeel 2: De hoogwaardige borstelharen van de tandenborstel zijn dicht op elkaar geplaatst en kunnen tot 10x meer tandplak wegnemen dan een gewone tandenborstel. Dit zorgt voor een indrukwekkende schoonmaakprestatie.

 • Voordeel 3: De tandenborstel komt met slimme opzetborstels. Deze zorgen ervoor dat je altijd de juiste modus en intensiteit gebruikt tijdens het poetsen. Dit betekent dat je altijd de best mogelijke reiniging krijgt, wat resulteert in een gepolijste glimlach.
 • Voordeel 4: Er zijn 4 verschillende poetsstanden beschikbaar op deze tandenborstel: Clean, Deep Clean+, Gum Health en White+. Deze verscheidenheid aan opties betekent dat je voor elke behoefte een geschikte modus hebt, of je nu wilt reinigen, diep reinigen, zorg voor je tandvlees wil verbeteren of je tanden witter wilt maken.
 • Voordeel 5: De set bevat niet één, maar twee Philips Sonicare elektrische tandenborstels. Daarnaast ontvang je ook twee C2 Optimal Plaque Defence-opzetborstels en twee opladers. Dit betekent dat je voldoende apparatuur hebt voor comprimeren poetsen thuis of onderweg.
 • Nadeel 1: Hoewel de Philips Sonicare DiamondClean 9000 een hoop technologische kenmerken belooft, kan dit ook betekenen dat de tandenborstel te ingewikkeld in het gebruik is voor sommige mensen. Met vier verschillende poetsstanden en een app om je poetsbeurten bij te houden, kan het zijn dat je eerst een handleiding moet lezen voordat je ermee aan de slag kunt.
 • Nadeel 2: Het feit dat de tandenborstels slimmer zijn met speciale opzetborstels kan betekenen dat vervanging van deze borstels duurder of lastiger te verkrijgen is. De opzetborstels die je hierbij nodig hebt, zijn namelijk specifiek voor dit type tandenborstel.
 • Nadeel 3: Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan het design van de tandenborstels van Philips een nadeel zijn. Er wordt vermeld dat twee kleuren worden geleverd (zwart en sugar rose), wat wellicht niet voor iedereen aantrekkelijk is.
 • Nadeel 4: Over de batterijduur van de Philips Sonicare DiamondClean 9000 wordt in de productbeschrijving niets vermeld. Dat kan betekenen dat het nodig is om de tandenborstel regelmatig op te laden, wat niet altijd even praktisch is.
 • Nadeel 5: Simpele functies als een timer voor de aanbevolen twee minuten poetsen of een druksensor om te veel druk tijdens het poetsen te voorkomen, worden niet expliciet vermeld in de productbeschrijving. Het ontbreken van deze functies kan ervoor zorgen dat je niet optimaal poetsresultaat behaalt of dat het ongemakkelijk is tijdens het poetsen.

Onze favoriet #8

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Oral-B Elektrische Tandenborstel is een technologisch geavanceerd mondverzorgingsapparaat dat beschikt over artificiële intelligentie om je poetsstijl live te analyseren en te begeleiden, zodat geen enkel plekje wordt gemist. Dit heeft ertoe geleid dat 75% van de gebruikers gezondere tanden en tandvlees hebben ervaren, volgens hun tandartsen. De tandenborstel biedt zes zichtbare poetsstanden, waaronder dagelijkse reiniging, Pro Clean, gevoelige tanden, whitening, tandvleesverzorging en tongreiniging. Voor extra veiligheid vertraagt de ingebouwde poetsdruksensor de snelheid van de borstel en waarschuwt hij jou als je te hard poetst. Het pakket bevat een zwart handvat met een 2-minutentimer, een lithium-ion batterij die tot 2 weken meegaat met één laadbeurt, een oplader en een opzetborstel. Met een risicovrije proefperiode van 30 dagen, is de Oral-B Elektrische Tandenborstel het merk dat wereldwijd het meest door tandartsen wordt aanbevolen.

 • Voordeel 1: Verbeterde Poetstechniek – Dankzij het geïntegreerde AI-systeem controleert deze Oral-B tandenborstel je poetsgedrag in realtime en biedt het begeleiding om ervoor te zorgen dat je geen enkel plekje mist. Dit zorgt voor een grondigere reiniging dan standaardtandenborstels.
 • Voordeel 2: Gezonder Tandvlees en Tanden – Volgens de testimonials van gebruikers heeft 75% gezonder tandvlees en tanden ervaren na het gebruik van deze Oral-B elektrische tandenborstel, zoals bevestigd door hun tandartsen.
 • Voordeel 3: Talrijke Poetsstanden – Met zes beschikbare poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Pro Clean, Gevoelige tanden, Whitening, Tandvleesverzorging en Tongreiniging, kun je je poetstechniek personaliseren op basis van jouw specifieke tandheelkundige behoeften.
 • Voordeel 4: Verzorging van je Tandvlees – Deze elektrische tandenborstel is uitgerust met een poetsdruksensor die automatisch de snelheid van de borstel verlaagt en je waarschuwt als je te hard poetst. Dit kan helpen bij het voorkomen van tandvleesbeschadiging door overmatige druk.

  Voordeel 5: Lange Batterijduur – De lithium-ionbatterij van deze Oral-B tandenborstel kan tot twee weken meegaan met slechts één keer opladen, waardoor hij ideaal is voor zowel dagelijks gebruik thuis als voor op reis.

 • Nadeel 1: Afhankelijkheid van AI: Op hoewel dit misschien handig lijkt, betekent dit ook dat de elektrische tandenborstel van Oral-B sterk afhankelijk is van artificiële intelligentie. Dit kan technologische problemen of storingen veroorzaken die van invloed zijn op de effectiviteit van het poetsen.
 • Nadeel 2: Poetsdruksensor: De functie van de poetsdruksensor die de snelheid van de borstel vertraagt en waarschuwt als je te hard poetst, kan als irritant worden beschouwd als je een hardere poetsdruk prefereert.
 • Nadeel 3: Beperkte batterijduur: Hoewel de Oral-B elektrische tandenborstel claimt dat de lithium-ion batterij tot twee weken meegaat met één lading, betekent dit dat je het apparaat regelmatig moet opladen. Dit kan onhandig zijn voor mensen die veel reizen.
 • Nadeel 4: Beperkte hoofden: De borstel wordt geleverd met slechts één opzetborstel. Dit betekent dat vanaf het moment dat je de borstelkop moet vervangen, je direct extra kosten hebt aan een nieuw opzetstuk.
 • Nadeel 5: Grondige analyse nodig: Door de meerdere poetsstanden zou je mogelijk veel tijd moeten investeren in het begrijpen van welke stand het beste is voor je, wat voor sommige gebruikers misschien te complex lijkt.

Onze favoriet #9

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Oral-B Elektrische Tandenborstel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Oral-B Elektrische Tandenborstel is een geavanceerd hulpmiddel om je mondhygiëne naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de 3D-technologie en 360° visuele drukregeling, krijg je een grondige reiniging voor een gezonder tandvlees. Bovendien heeft deze tandenborstel het vermogen om bacteriën te verwijderen en tot 100% meer tandplak dan een gewone tandenborstel. De drie reinigingsmodi – dagelijkse reiniging, verhelderend en gevoelig – stellen je in staat om de behandeling te personaliseren die het beste bij jouw behoeften past. De krachtige lithium-ionbatterij zorgt voor meer dan twee weken gebruik bij volledig opladen. De tandenborstel beschikt ook over een geïntegreerde timer van 2 minuten, zodat je altijd de aanbevolen poetstijd door tandartsen volgt.

 • Voordeel 1: Met de 3D-technologie en 360° visuele drukregeling biedt de Oral-B Elektrische Tandenborstel je een grondige reiniging en helpt gezonder tandvlees te behouden.
  Voordeel 2: Je ervaart een inspirerende reiniging, want deze tandenborstel kan bacteriën verwijderen en tot 100% meer tandplak dan een gewone tandenborstel.
  Voordeel 3: De tandenborstel heeft drie reinigingsmodi voor jouw behoeften: dagelijkse reiniging, verhelderend en gevoelig, zodat je de beste zorg kunt bieden voor je tanden en tandvlees.
  Voordeel 4: Je hoeft je geen zorgen te maken over frequent opladen, de lithium-ionbatterij gaat meer dan twee weken mee als deze volledig is opgeladen.
  Voordeel 5: Met de geïntegreerde timer van 2 minuten wordt je geholpen om je aan de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten te houden, je hoeft dus niet meer te gokken hoe lang je moet poetsen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Oral-B elektrische tandenborstel 3D-technologie en visuele drukregeling heeft, zou deze een te geavanceerde functie voor je kunnen zijn als je een eenvoudige, ongecompliceerde borstel wilt.
 • Nadeel 2: De tandenborstel wordt geadverteerd als inspirerend schoon. Dit zou een te hooggestelde belofte kunnen zijn en kan jouw verwachtingen misschien niet waarmaken, omdat de effectiviteit ervan echt afhangt van hoe je het product gebruikt.
 • Nadeel 3: De Oral-B heeft drie reinigingsmodi: dagelijkse reiniging, verhelderend en gevoelig. Dit kan echter onhandig zijn als je liever een tandenborstel hebt met één modus die alles kan in plaats van te moeten schakelen tussen verschillende modi.
 • Nadeel 4: Hoewel de lithium-ionbatterij meer dan 2 weken meegaat, kan dit een nadeel zijn als je vaak reist of als je vergeet de tandenborstel op te laden. Je zou in een situatie kunnen belanden waarin de batterij leeg is wanneer je hem het meest nodig hebt.
 • Nadeel 5: De geïntegreerde timer van 2 minuten helpt je om je aan de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten te houden. Als je echter iemand bent die graag je eigen poetstijd bepaalt, kan deze functie voor jou misschien overbodig of beperkend aanvoelen.

Onze favoriet #10

Philips Elektrische Tandenborstel

Philips Elektrische Tandenborstel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De elektrische tandenborstel van PHILIPS biedt je een zachte reiniging en zichtbaar wittere tanden dankzij de W2 Optimal White opzetborstel. De tandenborstel maakt je mondhygiëne beter door gaatjes te voorkomen en de gezondheid van je tandvlees te verbeteren. Hij is veilig te gebruiken op zaken als beugels, vullingen, kronen en facings. Door de geavanceerde sonische technologie verwijdert de tandenborstel tandplak efficiënt door water tussen je tanden te stuwen, en waarschuwt een poetsdruksensor je bij te hard drukken. Optimaliseer je poetsbeurt met twee standen: de Clean-modus voor een superieure reiniging en White voor het verwijderen van oppervlakkige vlekken. De set is inclusief één handvat (ProtectiveClean, 1 opzetborstel (W2 Optimal White), een reisetui en een oplader.

 • Voordeel 1: Je ervaart een zachte reiniging die tegelijk voor wittere tanden zorgt, dankzij de W2 Optimal White opzetborstel.
 • Voordeel 2: Het verbeteren van je mondhygiëne is eenvoudiger gemaakt. De Philips Elektrische Tandenborstel helpt gaatjes voorkomen en versterkt de gezondheid van je tandvlees. Daarnaast kun je het veilig gebruiken op beugels, vullingen, kronen en facings.
 • Voordeel 3: Door de innovatieve sonische technologie word je geholpen bij het verwijderen van tandplak; het stuwt water tussen je tanden. Bovendien, wanneer je te hard drukt tijdens het poetsen, zal de ingebouwde poetsdruksensor een signaal geven.
 • Voordeel 4: Je kunt je poetssessie personaliseren door te kiezen tussen twee verschillende standen. De Clean-modus zorgt voor een superieure reiniging, terwijl de White-modus ideaal is om oppervlaktevlekken te verwijderen.
 • Voordeel 5: De Philips Elektrische Tandenborstel wordt geleverd met nuttige extra’s zoals een handvat (ProtectiveClean), een W2 Optimal White opzetborstel, een reisetui en natuurlijk een oplader.
 • Nadeel 1: De Philips elektrische tandenborstel biedt slechts twee poetsstanden – clean en white. Als je andere wezenlijke functies zoekt zoals een gevoelige reinigingsmodus of de mogelijkheid om te polijsten, is deze tandenborstel misschien niet voor jou.
 • Nadeel 2: De tandenborstel stuwt water tussen de tanden om tandplak te verwijderen. Dit kan wellicht zorgen voor spetteren en kan als oncomfortabel worden ervaren door sommige gebruikers.
 • Nadeel 3: Er wordt slechts één type opzetborstel meegeleverd (W2 Optimal White). Dit kan beperkend zijn als je graag verschillende soorten borstels wilt gebruiken voor je mondhygiëne routine.
 • Nadeel 4: Ondanks het feit dat de Philips tandenborstel aangeeft veilig te zijn om te gebruiken op beugels, vullingen, kronen en facings, kan de ervaring variëren afhankelijk van het individuele comfort en gevoeligheid.
 • Nadeel 5: De poetsdruksensor geeft alleen een signaal bij te hard drukken. Er is geen indicator om te weten of de druk precies goed is of te licht, wat een beetje verwarrend kan zijn voor de gebruiker.

Na uitvoerig onderzoek en het testen van verschillende elektrische tandenborstels, kunnen we concluderen dat er een breed scala aan uitstekende producten op de markt is. Deze top 10 illustreert het ultieme in tandheelkundige technologie, met ontwerpen en functies die voor jou perfect zijn, ongeacht jouw specifieke behoeften. Of je nu gevoelige tanden hebt, dieper schoon wilt maken of gewoon op zoek bent naar een krachtig elektrisch model dat jouw dagelijkse tandpoets routine versterkt, er is een elektrische tandenborstel bij de top 10 die op maat gemaakt is voor jou. Door te investeren in een van deze beste producten, kies je voor superieure mondhygiëne. Ze zorgen voor een moeiteloze, efficiënte en effectieve reiniging vergeleken met een handtandenborstel. Kies de beste elektrische tandenborstel voor jou en glimlach met vertrouwen, wetende dat jouw tanden de best mogelijke zorg krijgen.

Inhoudsopgave