a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Elektronisch Dartbord: De 10 beste producten in de test

Jij ontdekt de top 10 elektronische dartborden op de markt, zorgvuldig getest en beoordeeld in dit nieuwe onderzoek.

Unser Favorit: Dartpro Elektronisch Dartbord

Dartpro Elektronisch Dartbord
★★★★★

Unser Favorit: Ultrasport Elektronisch Dartbord

Ultrasport Elektronisch Dartbord
★★★★★

Unser Favorit: Blesion Elektronisch Dartbord

Blesion Elektronisch Dartbord
★★★★★

Unser Favorit: Unicorn Elektronisch Dartbord

Unicorn Elektronisch Dartbord
★★★★★

Unser Favorit: Physionics Elektronisch Dartbord

Physionics Elektronisch Dartbord
★★★★★

Unser Favorit: Carromco Elektronisch Dartbord

Carromco Elektronisch Dartbord
★★★★★

Unser Favorit: Win.Max Elektronisch Dartbord

Win.Max Elektronisch Dartbord
★★★★★

Unser Favorit: Turnart Elektronisch Dartbord

Turnart Elektronisch Dartbord
★★★★★

Unser Favorit: Okuyonic Elektronisch Dartbord

Okuyonic Elektronisch Dartbord
★★★★★

Of je nou een doorgewinterde dartspeler bent of net aan deze uitdagende en leuke sport begint, een hoogwaardig elektronisch dartbord kan je spel naar een hoger niveau tillen. Er zijn ontelbare modellen op de markt en daardoor kan het kiezen van het juiste dartbord een overweldigende taak lijken. Maar maak je geen zorgen, je hoeft de volgende Michael van Gerwen niet te zijn om de juiste keuze te maken. Wij hebben voor jou de 10 beste elektronische dartborden onder de loep genomen. Ons nieuwe onderzoek helpt je om het bord te vinden dat het beste bij jouw behoefte, niveau en budget past. Bereid je voor op vele uren van aim, release en natuurlijk… bulls-eyes!

Een elektronisch dartbord is een modern alternatief voor het traditionele dartbord, ontworpen om potjes darten leuker en georganiseerder te maken. Het bord herkent automatisch waar je pijlen landen en houdt voor jou de scores bij. Dit high-tech bord is uitgerust met sensorvelden die jouw worpen registreren, waardoor handmatig scores bijhouden niet meer nodig is. Ze hebben vaak ook verschillende voorgeprogrammeerde dartspellen en opties om het spel aan te passen aan jouw voorkeuren. Dus of je nu een professionele darter bent of gewoon voor de fun speelt, een elektronisch dartbord kan je dartervaring veel gemakkelijker en aangenamer maken.

Check Uit

Onze favoriet #1

Dartpro Elektronisch Dartbord

Dartpro Elektronisch Dartbord

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het DartPro Elektronische Dartbord is een topkeuze voor elke dartliefhebber. Het ondersteunt tot 8 spelers tegelijk, ideaal voor een gezellige spelletjesavond. Het bord werkt zowel op batterijen als met een stroomadapter en wordt geleverd met 6 zachte darts en 100 extra tips. Met 21 spannende spellen en 65 spelvariaties zorgt de ingebouwde computer voor een breed scala aan dart-mogelijkheden. Jouw score is makkelijk te volgen dankzij het ingebouwde LCD-scherm, en exclusieve stem- en geluidseffecten verhogen het speelplezier. Bovendien, dankzij de extra brede vangring, hoef je jouw muur geen zorgen te maken over rondvliegende pijlen. Met de handige plug & play functie kun je meteen aan de slag.

 • Voordeel 1: Het DartPro elektronische dartbord is ontworpen voor het ultieme spelplezier, waarbij tot 8 spelers tegelijkertijd kunnen spelen. Dit maakt het ideaal voor een leuke avond met vrienden of familie.
 • Voordeel 2: De keuze tussen batterij- en adaptervoeding biedt flexibiliteit voor waar en hoe je het dartbord wilt gebruiken. Je ontvangt ook 6 zachte darts en 100 vervangende tips, waarmee je alles hebt wat je nodig hebt om te beginnen met spelen.
 • Voordeel 3: Het dartbord biedt 21 spannende spellen met 65 variaties, een geïntegreerde computer zorgt voor een breed scala aan de meest populaire dartspellen. Dit zorgt voor eindeloze entertainment en uitdagingen!
 • Voordeel 4: Met het geïntegreerde LCD-scherm krijg je altijd een duidelijk overzicht van je score. En dankzij de responsieve sensoren en exclusieve stem- en geluidseffecten, wordt je spelervaring nog levendiger en realistischer.
 • Voordeel 5: Geen zorgen meer over beschadigde muren! De extra brede vangring beschermt je muur tegen stuiterende dartpijlen. Bovendien biedt de praktische plug & play-functie het gemak van snel en eenvoudig opzetten en spelen.
 • Nadeel 1: Hoewel de DartPro in staat is om tot 8 spelers tegelijk te ondersteunen, kan dit een nadeel zijn als er meer mensen aanwezig zijn tijdens spelavonden of bijeenkomsten. Je zou dan in meerdere groepen moeten opdelen of wachten tot een spel is afgelopen.
 • Nadeel 2: De DartPro werkt op batterijen of met de meegeleverde stroomadapter. Dit kan lastig zijn als er geen stopcontact in de buurt is of als de batterijen opraken op een ongelukkig moment. Het voortdurend vervangen van de batterijen kan ook vervelend zijn.
 • Nadeel 3: DartPro bevat 21 spellen met 65 spelvariaties. Voor sommige spelers kan dit overweldigend zijn en mogelijk de spelbeleving beïnvloeden. Niet alle spelers geven de voorkeur aan een dergelijke hoeveelheid keuzes en prefereren een meer gestandaardiseerd spel.
 • Nadeel 4: DartPro’s E Dart heeft ingebouwde sensoren en unieke stem- en geluidseffecten. Hoewel dit zorgt voor een interactieve spelervaring, kan het voor sommigen storend zijn, vooral als er geen optie is om deze functies uit te schakelen.
 • Nadeel 5: De DartPro heeft een brede vangring om je muur te beschermen tegen stuiterende darts. Dit vereist echter een aanzienlijke ruimte aan de muur om opgehangen te worden. Het is dus mogelijk niet geschikt voor kleinere kamers of ruimtes met beperkte muurruimte.

Onze favoriet #2

Ultrasport Elektronisch Dartbord

Ultrasport Elektronisch Dartbord

Waarom we het gekozen hebben

Het Elektronisch Dartbord van Ultrasport brengt de traditionele pubsport naar jouw thuis. Geschikt voor iedereen, van kinderen tot volwassenen, en voor maximaal 16 spelers. Dit dartbord heeft elektronische double en triple velden en is stof- en vuilbestendig dankzij de beschermende deurtjes waarachter je ook de meegeleverde 12 dartpijlen en 100 reserve softtips kan bewaren. Met de ingebouwde computer krijg je 38 verschillende spelmogelijkheden met variaties en vier moeilijkheidsniveaus, ideaal voor zowel beginners en professionals. Het LED-display heeft een instelbaar volume. Het spel wordt verder geleverd met een voedingsadapter en een sticker om de werplijn aan te geven, zo heb je een volledige dartbeleving in het comfort van je eigen huis.

 • Voordeel 1: Dit Elektronisch Dartbord van Ultrasport is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het een uitstekende keuze voor thuisentertainment kan zijn. Met ruimte voor maximaal 16 spelers, kan het hele gezin genieten van de favoriete pubsport in het comfort van hun eigen huis.
 • Voordeel 2: Het dartbord heeft elektronische double en triple velden en kan tegen vuil en stof worden beschermd door de twee deurtjes dicht te doen. Dit betekent dat jouw dartbord, zelfs in een druk huishouden, er goed uit blijft zien en met minimale moeite kan worden onderhouden.
 • Voordeel 3: Ruimtegebrek? Geen zorgen. Dit dartbord van Ultrasport heeft genoeg ruimte voor de opslag van de bijgeleverde dartpijlen achter de deurtjes. Dit helpt om rommel te voorkomen en zorgt ervoor dat je alles bij de hand heeft wanneer je zin hebt in een spel.
 • Voordeel 4: Het Ultrasport dartbord bevat een computer met 38 verschillende spelopties, elk met meerdere varianten. Dit, samen met vier verschillende moeilijkheidsniveaus, biedt een scala aan opties zodat zowel beginners als professionele dartspelers hun techniek kunnen blijven verbeteren.
 • Voordeel 5: Tot slot komt dit Ultrasport dartbord met een led-display met instelbaar volume, 12 soft dartpijlen en 100 reserve softtips. Het wordt ook geleverd met een voedingsadapter en een sticker om de werplijn aan te geven, wat betekent dat je alles heeft om meteen te beginnen met darten.
 • Nadeel 1: Hoewel het Ultrasport elektronische dartboard kan worden gesloten om het tegen vuil en stof te beschermen, is het niet duidelijk hoe duurzaam en effectief deze bescherming op de lange termijn zal zijn. Stof en vuil kunnen nog steeds binnendringen, vooral als de deurtjes vaak worden geopend en gesloten.
 • Nadeel 2: De computer van het dartboard biedt 38 verschillende spelmodi met meerdere varianten, wat geweldig klinkt, maar dit kan ook leiden tot verwarring en complicaties bij het instellen van verschillende spelmodi, vooral voor beginners.
 • Nadeel 3: Het dartboard biedt vier verschillende moeilijkheidsgraden, wat betekent dat het misschien niet uitdagend genoeg is voor zeer ervaren spelers die naar geavanceerdere en complexere niveaus zoeken.
 • Nadeel 4: Het led-display op dit dartboard heeft een instelbaar volume, wat een nadeel kan zijn als het volume niet laag genoeg kan worden ingesteld voor spelers die een rustigere omgeving verkiezen, of juist luid genoeg voor luidruchtige omgevingen.
 • Nadeel 5: Het spel wordt geleverd met een voedingsadapter, wat betekent dat het niet draadloos is en een stopcontact nodig heeft om te kunnen functioneren. Dit kan beperkingen opleggen aan waar je het dartboard kunt plaatsen.

Onze favoriet #3

Blesion Elektronisch Dartbord

Blesion Elektronisch Dartbord

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Elektronisch Dartbord van BLESION biedt je puur dartplezier met 27 spellen en 259 spelvariaties, geschikt voor elke dartliefhebber. Dit pakket bevat 12 dartpijlen met extra punten zodat jij en je vrienden direct kunnen beginnen. Je kunt met maximaal 16 spelers spannende dart-modi spelen, of een tandje bijzetten met de wedstrijdmodus. Als officiële partner van de dartclub, heeft BLESION een professioneel en duurzaam dartbord ontwikkeld met 11,3 mm dikke segmenten die zelfs de hardste worpen overleven. De dunste veldverdelingen en 3-gaten-segmenten verhogen de doelmogelijkheden en verlagen het risico op afketsende worpen. Bovendien belooft BLESION 5% van hun winst te doneren aan een milieuorganisatie, dus door dit dartbord te kopen, draag je ook bij aan een goed doel.

 • Voordeel 1: Met de BLESION Elektronisch Dartbord heb je puur plezier en afwisseling. Het biedt je niet minder dan 27 spellen en 259 fantastische speelvariaties, dus er is altijd iets nieuws om te proberen, ongeacht je voorkeur of vaardigheid.
 • Voordeel 2: Het dartbord wordt geleverd met 12 dartpijlen en extra dartpunten, waardoor je direct kan beginnen met spelen, alleen of met vrienden en kennissen.
 • Voordeel 3: Het is een perfecte keuze voor sociale gelegenheden, want je kan met maximaal 16 spelers een van de vele spannende dart-modi spelen. Je kunt ook de wedstrijdmodus inschakelen voor extra spanning en competitie.
 • Voordeel 4: Het dartbord van BLESION is gemaakt van beproefde, duurzame materialen en biedt een professionele ervaring. De 11,3 mm dikke segmenten met dunne veldverdelingen verminderen het risico op afketsende worpen en de 3-gats-segmenten in dubbele en drievoudige velden verhogen de scoremogelijkheden.
 • Voordeel 5: Door te kiezen voor BLESION, kies je niet alleen voor kwaliteit, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Ze beloven 5% van hun winst te schenken aan een milieubeschermingsorganisatie. Daarmee maak je niet alleen plezier, maar draag je ook een steentje bij aan het milieu.
 • Nadeel 1: Hoewel het aantal spelletjes en speelvariaties zeer breed is, het kan overweldigend of ingewikkeld zijn voor beginners of mensen die gewoon een simpele dartervaring willen.
 • Nadeel 2: Er wordt aangegeven dat er 12 dartpijlen worden meegeleverd. Echter, bij intensief gebruik van het dartbord kan dit ontoereikend zijn en zul je mogelijk meer pijlen moeten aanschaffen.
 • Nadeel 3: Hoewel het dartbord tot 16 spelers ondersteunt, kan het enige tijd duren voordat iedereen een beurt heeft gehad om te spelen, vooral in de wedstrijdmodus. Dit kan bij een grotere groep voor wat frustratie zorgen bij spelers die op hun beurt wachten.
 • Nadeel 4: Ondanks dat het bord gemaakt is van duurzaam materiaal en ontworpen is om harde worpen te weerstaan, betekent dit ook dat de kans op slijtage groter is. Constante harde worpen kunnen de kwaliteit van het bord op de lange termijn verminderen.
 • Nadeel 5: Tot slot, hoewel Blesion meldt dat ze 5% van hun winst aan een milieubeschermingsorganisatie doneren, heeft dit geen directe voordelen voor jou als klant. Het is een mooi gebaar, maar het draagt niet bij aan de algemene speelervaring of kwaliteit van het product.

Onze favoriet #4

Unicorn Elektronisch Dartbord

Unicorn Elektronisch Dartbord

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Unicorn Elektronisch Dartbord is een fantastische keuze voor zowel individuele spelers als groepen tot 8 personen. Dit dartbord biedt 25 unieke spelmodi, waaronder Countdown, Cricket, Shanghai en meer, voor uren speelplezier. Je kan het ook opnemen tegen een computergestuurde tegenstander. Het display is een helder LCD-scherm dat zorgt voor automatisch scoren en gemakkelijk aanpasbare game-instellingen. Dit model komt met 6 softtip darts en extra punten, die eenvoudig kunnen worden vervangen als ze breken of vervormen tijdens intensief spel. Het dartbord zelf is gemaakt van hoogwaardig, slagvast materiaal voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl zes functionele knoppen je moeiteloos door de instellingen leiden. Let wel op, het dartbord werkt op 3 AA-batterijen die niet zijn inbegrepen. Met het Unicorn Elektronisch Dartbord ben je verzekerd van uren spelplezier voor het hele gezin!

 • Voordeel 1: Het elektronisch dartbord van Unicorn biedt jou maar liefst 25 verschillende spellen, waaronder Countdown, Cricket en Shanghai. Hierdoor heb je volop variatie en kun je altijd een nieuwe uitdaging aangaan.
 • Voordeel 2: Met dit dartbord kun je een spelletje spelen met het hele gezin of zelfs tegen de computer. Het is geschikt voor 1 tot 8 spelers, dus ideaal voor gezellige avondjes met familie of vrienden.
 • Voordeel 3: Het duidelijke en eenvoudige LCD-scherm zorgt voor automatische scoretelling en eenvoudige game-instellingen. Hierdoor hoef je je niet druk te maken over het handmatig bijhouden van scores en kun je je volledig op het spel concentreren.
 • Voordeel 4: Het dartbord komt met 6 softtip darts en extra flexibele zachte tips. Breekt er een tip tijdens het spel? Geen probleem, die kun je eenvoudig vervangen zonder dat je nieuwe darts hoeft te kopen.
 • Voordeel 5: Het dartbord en de scoresegmenten zijn gemaakt van slagvast materiaal. Dit garandeert de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het bord, zodat je er lang plezier van kunt hebben.
 • Nadeel 1: Het Elektronisch Dartbord van Unicorn is alleen compatibel met flexibele dartpunten van kunststof met zachte punt. Dit betekent dat je niet zomaar elke dartpijl kunt gebruiken, wat een belemmering kan zijn als je al andere soorten dartpijlen in huis hebt.
 • Nadeel 2: Bij de meegeleverde accessoires zijn kunststof dartpunten inbegrepen, maar vanwege de aard van het spel is het normaal dat deze vervormen en/of breken. Dit betekent dat je regelmatig dartpunten moet vervangen, wat zowel tijd als moeite kost.
 • Nadeel 3: Het dartbord werkt op batterijen, maar er worden geen batterijen meegeleverd. Dit betekent dat je zelf nog 3 AA-batterijen moet aanschaffen voordat je het bord kunt gebruiken, wat extra moeite en kosten met zich meebrengt.
 • Nadeel 4: Hoewel het bord een functioneel LCD-scherm heeft voor automatische scoren en andere functionaliteiten, zijn er maar 6 knoppen beschikbaar voor verschillende instellingen en spelmodi. Dit kan het instellen en het bedienen van het dartbord mogelijk wat complex maken.
 • Nadeel 5: Het bord kan alleen aan de muur worden bevestigd, dit kan een beperking zijn als je niet de mogelijkheid of ruimte hebt om dit te doen in je woning. Het ontbreekt aan flexibiliteit wat betreft plaatsingsopties.

Onze favoriet #5

Physionics Elektronisch Dartbord

Physionics Elektronisch Dartbord

Waarom we het gekozen hebben

Het Physionics Elektronisch Dartbord is het perfecte binnensportspel voor zowel thuis als buitenshuis, ideaal voor in bars, pubs en clubs. De set bevat 12 dartpijlen en 100 vervangende tips, samen met een stroomadapter. Het bord biedt uitstekende veelzijdigheid met 27 spellen en 159 spelvariaties die door tot wel 16 spelers kunnen worden gespeeld. Met dank aan het LED-display kun je gemakkelijk de scores aflezen, zelfs vanaf een afstand. Handig zijn de zijdeurtjes die opbergruimte bieden voor de twaalf dartpijlen. Met een breedte van 60 cm en hoogte van 50,5 cm, en een gewicht van slechts 4,07 kg, is het bord draagbaar en licht, waardoor het gemakkelijk te dragen en te monteren is.

 • Voordeel 1: Het elektronisch dartbord van Physionics is perfect voor binnen sportspel, of je nu thuis bent, in bars, pubs of clubs. Het biedt je een leuke en boeiende manier om je vrije tijd door te brengen.
 • Voordeel 2: De dartbordkit bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen, inclusief 12 dartpijlen en 100 vervangende tips, evenals een stroomadapter. Je hoeft je geen zorgen te maken over het kopen van extra benodigdheden.
 • Voordeel 3: Dit dartbord heeft een uitstekende veelzijdigheid met 27 spellen en 159 spelvariaties die door maximaal 16 spelers kunnen worden gespeeld. Dit maakt het ideaal voor feesten of grote bijeenkomsten.
 • Voordeel 4: Het dartbord heeft een praktisch LED-display voor gemakkelijke score bijhouding, zelfs op afstand. Bovendien bieden de zijdeurtjes opbergruimte voor de twaalf dartpijlen, zodat je alles netjes en georganiseerd kunt houden.
 • Voordeel 5: Het dartbord is draagbaar en lichtgewicht, met een gewicht van slechts 4,07 kg en afmetingen van 60 cm bij 50,5 cm. Het is gemakkelijk mee te nemen en te installeren, waar je ook besluit te spelen.
 • Nadeel 1: Hoewel het Physionics elektronisch dartbord zeer veelzijdig is met 27 spellen en 159 spelvariaties, kan deze brede variëteit voor sommige spelers overweldigend zijn en kan het voor hen moeilijk zijn om te beslissen welk spel ze willen spelen.
 • Nadeel 2: Het dartbord is weliswaar draagbaar en lichtgewicht, maar met een gewicht van iets meer dan 4 kg kan het voor sommige gebruikers toch zwaar zijn om te dragen, vooral als het vaak moet worden verplaatst.
 • Nadeel 3: De set bevat 12 dartpijlen met 100 vervangende tips. Dit zou kunnen betekenen dat de meegeleverde dartpijlen vrij kwetsbaar zijn en regelmatig vervangen moeten worden, wat zou kunnen leiden tot extra onderhoudskosten.
 • Nadeel 4: Hoewel de zijdeurtjes een handige opbergplek bieden voor de dartpijlen, kan dit betekenen dat het dartbord niet erg stevig is, of kan het zorgen voor een onevenwichtige gewichtsverdeling tijdens het transport.
 • Nadeel 5: Het feit dat de scores gemakkelijk te lezen zijn vanaf het LED-display op het dartbord kan suggereren dat het display erg helder is, wat voor sommige spelers vermoeiend kan zijn voor de ogen, vooral tijdens lange speelsessies.

Onze favoriet #6

Carromco Elektronisch Dartbord

Carromco Elektronisch Dartbord

Waarom we het gekozen hebben

Het Carromco Elektronisch Dartbord Toledo-301 is een multifunctioneel dartbord dat zich onderscheidt door een reusachtig lcd-scherm en een breed scala aan spelopties. Geschikt voor 1 tot 8 spelers, biedt het 43 verschillende dartspellen met 320 spelvarianten, inclusief Cricket en High Score. Daarnaast kun je tegen de computer spelen dankzij de geïntegreerde cyberoptie. Met extra kenmerken zoals automatische puntenwaardering, Double In/Out opties voor ’01 games en audio-effecten, zorgt het voor een opwindende dartervaring. Het dartbord komt met 6 pijlen, een adapter en 20 extra tips. De afmetingen zijn 52 x 41,7 x 3,2 cm en het gewicht bedraagt 1,5 kg, wat het handig en draagbaar maakt. Dit Carromco dartbord belooft zeker veel dartplezier.

 • Voordeel 1: Het Carromco Elektronisch Dartbord beschikt over een reusachtig LCD-scherm wat het speelcomfort en de zichtbaarheid van de scores aanzienlijk verbetert.

  Voordeel 2: Dit dartbord is ideaal voor groepsspel, omdat het geschikt is voor 1 tot 8 spelers. Zo kun je makkelijk met vrienden of familie een gezellige dartavond organiseren.

 • Voordeel 3: Je kunt met dit dartbord ook solo spelen, dankzij de geïntegreerde cyberoptie. Dat betekent dat je niet altijd een tegenstander nodig hebt, maar ook in je eentje een uitdagend spel kunt spelen tegen de computer.
 • Voordeel 4: Het dartbord beschikt over 43 verschillende games en 320 spelvarianten, inclusief Cricket en High Score. Dat zorgt voor veel afwisseling en uitdaging, en je zult je dus niet snel vermoeien van het spelen met dit bord.
 • Voordeel 5: Het dartbord heeft een automatische puntenwaardering die voor elke speler de punten bijhoudt. Dit maakt het bijhouden van de score tijdens een spel een stuk eenvoudiger en voorkomt mogelijke ergernissen of discussies over de score.
 • Nadeel 1: Het CARROMCO Elektrische Dartbord is behoorlijk zwaar met een gewicht van 1,5 kg. Dit kan het minder gemakkelijk draagbaar maken en de plaatsing ervan wat moeilijker.
 • Nadeel 2: Met 43 spellen en 320 varianten kan het bord voor sommigen misschien overdreven complex zijn. Voor beginners kan dit te ingewikkeld zijn om te navigeren en het plezier van het spel verminderen.
 • Nadeel 3: Omdat het een elektronisch dartbord is, heb je stroom nodig om het te kunnen gebruiken. Dit kan beperkend zijn als je van plan bent om het buiten of op plaatsen zonder gemakkelijke toegang tot stroom te gebruiken.
 • Nadeel 4: De beschrijving vermeldt een ‘reusachtig’ lcd-scherm, maar dit kan onpraktisch zijn voor kleinere ruimtes en wellicht ongewenst voor degenen die de voorkeur geven aan een meer traditioneel dartbord.
 • Nadeel 5: De audio-effecten kunnen wat hinderlijk zijn, vooral in een huiselijke setting. Hoewel er een aan/uit-optie is, kan het geluid storend zijn tijdens het spel waardoor sommigen deze functie misschien helemaal willen uitschakelen.

Onze favoriet #7

Win.Max Elektronisch Dartbord

Win.Max Elektronisch Dartbord

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het WIN.MAX Elektronisch Dartbord biedt je een dartervaring vol afwisseling, met maar liefst 21 spellen en 65 spelvarianten klaar om ontdekt te worden. Direct uit de doos, krijg je 6 dartpijlen met extra punten, dus je kunt meteen beginnen met spelen, solo of met maximaal 8 anderen. Of je nu kiest voor een spannende toernooimmodus of gewoon een spelletje darts speelt, alles is plug & play en kan worden aangedreven door de meegeleverde voedingsadapter of batterijen. Met de duidelijke LCD-displays en interactieve geluidseffecten is dit dartbord ideaal voor een gezellige avond met vrienden of spannende dartsessies buitenshuis.

 • Voordeel 1: Het WIN.MAX elektronisch dartbord biedt veel speelvariatie. Met 21 spellen en een indrukwekkende 65 spelvarianten is er altijd wel een dartspel dat bij jouw stijl en voorkeur past.
 • Voordeel 2: Het dartbord wordt geleverd met 6 pijlen, inclusief extra punten. Dit betekent dat je direct kunt beginnen met spelen, samen met je vrienden of kennissen. Je hoeft dus niet apart pijlen aan te schaffen.
 • Voordeel 3: Dit dartbord is ideaal voor sociale gelegenheden, met de mogelijkheid om met maximaal 8 spelers tegelijk te spelen. Je kunt dus een spannend toernooi organiseren, of gewoon voor de gezelligheid met een groep vrienden darten.
 • Voordeel 4: Het gebruiksgemak van het WIN.MAX dartbord mag ook zeker niet worden overgeslagen. Het plug & play concept maakt het makkelijk om snel te beginnen met een spelletje darts. Daarbij kan het dartbord ook op batterijen werken, wat het perfect maakt voor buitenactiviteiten.
 • Voordeel 5: De digitale mogelijkheden van dit dartbord dragen bij aan jouw spelplezier. LCD-displays geven overzichtelijk de spelstanden aan, en de toevoeging van interactieve geluidseffecten en spraakuitvoer maakt het darten op dit bord extra levendig en spannend.
 • Nadeel 1: Hoewel de productbeschrijving multiplayer functies promoot, maakt het niet duidelijk hoe de scoring werkt wanneer je met maximaal 8 spelers speelt. Het kan dus ingewikkeld zijn om de scores nauwkeurig te houden als er veel spelers zijn.
 • Nadeel 2: Het is vereist om batterijen te gebruiken als je het product wilt gebruiken buiten het bereik van een stopcontact, zoals bij een buitenfeestje. Dit betekent dat je mogelijk extra kosten hebt voor het kopen van batterijen en het kan ook een probleem zijn als de batterijen op raken midden in een spel.
 • Nadeel 3: Het product wordt geleverd met 6 dartpijlen. Dit kan beperkend zijn als je van plan bent te spelen met een groter aantal spelers, en het vereist extra aankopen om meer pijlen te krijgen.
 • Nadeel 4: Hoewel de productomschrijving het gebruik van interactieve geluidseffecten en spraakuitvoer vermeldt, kan dit niet ieders voorkeur zijn. Het geluid kan na verloop van tijd vervelend worden en er is geen vermelding of deze functies kunnen worden uitgeschakeld.

  Nadeel 5: De beschrijving geeft aan dat het bord plug & play is, wat betekent dat je het moet ophangen om te spelen. Dit kan beperkend zijn als je niet de geschikte ruimte of setup hebt om het bord op te hangen.

Onze favoriet #8

Turnart Elektronisch Dartbord

Turnart Elektronisch Dartbord

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Elektronisch Dartbord van Turnart tilt je dartervaring naar een hoger niveau met zijn verlichte dartbordsegmenten en 48 spellen met 315 variaties. Dit bevat zowel gloednieuwe spellen als oude klassiekers, inclusief 17 exclusieve lichte spelmodi. De dikte van 11.3 mm van de segmenten en de duurzame thermoplastische componenten zorgen voor minder ricochets en weerstaan zelfs de zwaarste worpen. Jij en maximaal 7 andere spelers kunnen elk speelniveau aan, variërend van beginner tot pro, waarbij de 4 luide vermogensniveaus aanpasbaar zijn aan je speelomgeving. Het dartbord kan werken met batterijen of via een voedingsaansluiting. Wat het merk Turnart extra bijzonder maakt, is de uitstekende garantie: 90 dagen gratis retourneren, 2 jaar garantie en levenslange klantenservice. Als je niet tevreden bent, kun je het dartbord gewoon terugsturen en krijg je je geld volledig terug.

 • Voordeel 1: Het kiezen van de Turnart elektronisch dartbord biedt je een frisse, verkwikkende dartgame-ervaring. Met LED-verlichte dartbordsegmenten geeft dit zowel gloednieuwe spellen als oude klassiekers.
 • Voordeel 2: Dit dartbord heeft een zeer divers spelaanbod met 48 spellen en 315 variaties, inclusief 17 exclusieve lichtspelmodi. Dit zorgt voor eindeloos amusement en uitdagingen.
 • Voordeel 3: Gebouwd voor duurzaamheid, de dartbordsegmenten van dit product zijn 11,3 mm dik om ricochets te verminderen. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik en kunnen zelfs de zwaarste worpen keer op keer weerstaan.
 • Voordeel 4: Turnart’s dartbord zorgt voor een unieke spelomgeving en meer plezier door het aanbieden van 5 niveaus om uit te kiezen bij het spelen met de computer, zodat je de spelervaring kunt aanpassen aan jouw vaardigheidsniveau.
 • Voordeel 5: Dit product zorgt voor een geweldige multiplayer-ervaring, waardoor maar liefst 8 spelers tegelijk kunnen spelen. Hierdoor kan iedereen, ongeacht hun ervaringsniveau, meedoen en genieten van het dartspel.
 • Ondanks dat de productbeschrijving overwegend positieve punten noemt, kunnen we een aantal potentiële nadelen vinden met wat interpretatie:
 • Nadeel 1: Vereist elektrische stroom. Hoewel je dit bord met batterijen kunt gebruiken, wordt het ook geleverd met een 1 meter lange stroomkabel, wat zou kunnen betekenen dat je het bord altijd in de buurt van een stopcontact moet plaatsen voor betrouwbaar gebruik, tenzij je voortdurend batterijen wilt vervangen.
 • Nadeel 2: Mogelijk te ingewikkeld voor casual spelers. Met 48 spellen en 315 variaties kan het overweldigend zijn voor minder ervaren darters of voor mensen die gewoon een casual spel willen spelen.
 • Nadeel 3: Kan te luid zijn. Het product heeft 4 luide vermogensniveaus, wat handig zou kunnen zijn in een drukke omgeving, maar is mogelijk te luid voor een huiselijke omgeving.
 • Nadeel 4: Mogelijk te groot. Er wordt niet gesproken over de grootte van het dartbord in de productbeschrijving, dus als je een beperkte ruimte hebt, kan dit een probleem vormen.
 • Nadeel 5: Computerprogramma’s spelen mogelijk niet op een realistisch niveau. Er wordt genoemd dat er 5 niveaus zijn om uit te kiezen bij het spelen met de computer, maar soms kunnen computergestuurde tegenstanders niet dezelfde spelervaring bieden als spelen tegen menselijke tegenstanders.

Onze favoriet #9

Okuyonic Elektronisch Dartbord

Okuyonic Elektronisch Dartbord

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Okuyonic Elektronisch Dartbord is een professioneel geproduceerd dartbord van hoge betrouwbaarheid en stabiele prestaties. Ideaal voor oefendoelen, dit dartbord is veilig, eenvoudig in gebruik en belooft je veel plezier te bezorgen. Het werkt op 3 AA-batterijen (niet inbegrepen), dus je hoeft je geen zorgen te maken over stroomvoorziening, of je nu binnen of buiten speelt. Met een helder LCD-scorescherm dat de scores zichtbaar en boeiend weergeeft, is dit dartbord niet alleen makkelijk te volgen, maar ook een geweldig stukje vermaak voor de hele familie.

 • Voordeel 1: Het Okuyonic elektronisch dartbord is professioneel geproduceerd, wat zorgt voor stabiele prestaties en hoge betrouwbaarheid. Je kunt er dus op vertrouwen dat het product lang zal meegaan en consistent zal presteren.
 • Voordeel 2: Dit dartbord is veilig en eenvoudig in gebruik. Dit maakt het heel geschikt voor het oefenen van je dartvaardigheden en zal je veel plezier bezorgen.
 • Voordeel 3: Het dartbord werkt op 3 stuks AA-batterijen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van stroom, of je nu binnen of buiten speelt. Dit maakt het product zeer draagbaar en makkelijk om overal te gebruiken.
 • Voordeel 4: Met het LCD-scorescherm kun je de scores heel duidelijk en op een interessante manier zien. Dit voegt een extra laag van plezier en competitie toe aan je spel.
 • Voordeel 5: Het Okuyonic elektronisch dartbord is een prachtig aanbod voor familie vrijetijdsbesteding entertainment. Het biedt een geweldige manier om samen tijd door te brengen en te genieten van een beetje vriendschappelijke competitie.
 • Nadeel 1: In de productbeschrijving wordt aangegeven dat dit dartbord professioneel gemaakt is en stabiele prestaties levert, maar wat de specificaties of unieke functies zijn die het echt onderscheiden van andere dartborden, is niet duidelijk vermeld.
 • Nadeel 2: Het dartbord werkt op AA-batterijen, die niet zijn meegeleverd. Dit betekent dat je zelf extra kosten moet maken om benodigde batterijen te kopen en dat je altijd extra batterijen op voorraad moet hebben.
 • Nadeel 3: Het wordt beschreven als veilig en eenvoudig te gebruiken, maar wat de veiligheidsmaatregelen precies zijn is niet concreet gemaakt. Voor ouders die op zoek zijn naar een veilig dartbord voor kinderen blijft het dus gissen of dit product voldoet aan de nodige veiligheidseisen.
 • Nadeel 4: Hoewel een LCD-scorescherm is inbegrepen, ontbreekt er informatie over de grootte van dit scherm en de duidelijkheid ervan in verschillende lichtomstandigheden. Je weet dus niet op voorhand of het scherm goed leesbaar zal zijn in je speelruimte.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving noemt het een ‘prachtig familie vrijetijdsbesteding entertainment aanbod,’ maar er wordt niet aangegeven of er meerdere darts inbegrepen zijn voor multiplayer spelen of dat je die apart dient aan te kopen.

In de conclusie van ons nieuwe onderzoek naar de 10 beste elektronische dartborden, kunnen we bevestigen dat de huidige markt vol keuzes zit die aan verschillende behoeften voldoen. Of je nu een hobbyist bent die gewoon voor de lol speelt of een professionele speler die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen, er is een product voor jou. We raden je aan om rekening te houden met factoren zoals de kwaliteit van de materialen , prijs, aantal spelmodi en gebruiksvriendelijkheid bij het kiezen van je ideale dartbord. Beslis niet alleen op basis van prijs; een dartbord van hoge kwaliteit is een investering die jaren meegaat en je spelervaring aanzienlijk verbetert.

Inhoudsopgave