a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Fietshelm Met Vizier: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 fietshelmen met vizier, zorgvuldig getest en geanalyseerd in ons nieuwste onderzoek, om jouw veiligheid en comfort tijdens het fietsen te garanderen.

Unser Favorit: Shinmax Fietshelm Met Vizier

Shinmax Fietshelm Met Vizier
★★★★★

Unser Favorit: Shinefuture Fietshelm Met Vizier

Shinefuture Fietshelm Met Vizier
★★★★★

Unser Favorit: Abus Fietshelm Met Vizier

Abus Fietshelm Met Vizier
★★★★★

Unser Favorit: Shinmax Fietshelm Met Vizier

Shinmax Fietshelm Met Vizier
★★★★★

Unser Favorit: Abus Fietshelm Met Vizier

Abus Fietshelm Met Vizier
★★★★★

Unser Favorit: Shinmax Fietshelm Met Vizier

Shinmax Fietshelm Met Vizier
★★★★★

Unser Favorit: Victgoal Fietshelm Met Vizier

Victgoal Fietshelm Met Vizier
★★★★★

Unser Favorit: Victgoal Fietshelm Met Vizier

Victgoal Fietshelm Met Vizier
★★★★★

Unser Favorit: Ramokey Fietshelm Met Vizier

Ramokey Fietshelm Met Vizier
★★★★★

Unser Favorit: Westt Fietshelm Met Vizier

Westt Fietshelm Met Vizier
★★★★★

Duik in de wereld van de veiligheid en stijl met onze zorgvuldig geselecteerde top 10 fietshelmen met vizier! Deze onmisbare accessoires zorgen niet alleen voor je veiligheid tijdens je fietstochten, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan je fiets outfit. Gecombineerd met het nut van een geïntegreerd vizier, zijn deze helmen speciaal ontworpen om je de ultieme rijervaring te bieden. In ons nieuwste onderzoek hebben we de kwaliteit, duurzaamheid en het comfort van deze helmen grondig getest. Dus of je nu een dagelijkse fietser bent, een weekend krijger, of je nu voorbereidt voor je volgende langeafstandsrit, blijf bij ons en ontdek welke fietshelm met vizier het beste bij jouw behoeften past!

Een fietshelm met vizier is een speciaal type helm ontworpen voor fietsers om ze te beschermen tegen hoofdletsel bij eventuele ongevallen. Het bijzondere aan deze helm is het geïntegreerde vizier, een soort doorzichtig scherm dat voor je ogen zit. Dit vizier beschermt je ogen tegen de wind, regen, zonlicht en eventueel opspattende modder of steenslag. Zo kun jij dus veilig en comfortabel blijven fietsen, ongeacht de weersomstandigheden. Belangrijk is wel dat je een helm kiest die goed past en voldoet aan de veiligheidsnormen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Shinmax Fietshelm Met Vizier

Shinmax Fietshelm Met Vizier

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Shinmax Fietshelm Met Vizier is ontworpen om jouw leven te beschermen met zijn duurzame harde schaal en zachte padding die de druk bij een eventuele val absorbeert. Het heeft een uniek magnetisch vizier, dat gemakkelijk verwijderd en bevestigd kan worden, en zorgt voor perfecte bescherming tegen zon en stof. Dankzij de 17 ventilatiegaten en het gestroomlijnde, aerodynamische design blijft de snelheid hoog en blijf jij koel en comfortabel. De helm is verstelbaar en past bij alle maten, variërend van 57 tot 61 cm, dankzij de verstelgordel, kinbescherming, one-touch gespverstelsysteem en zijriemen. En als je vragen hebt, is de klantenservice altijd bereid om binnen 24 uur te antwoorden.

 • Voordeel 1: Superieur ontwerp voor veiligheid: De Shinmax fietshelm is gemaakt met een duurzame harde schaal en zachte pad die de druk kan absorberen die wordt veroorzaakt door externe actie. Deze helm zal je dus niet alleen een veiliger gevoel geven, maar ook meer comfortabel zijn tijdens het rijden.
 • Voordeel 2: Magnetisch cool vizier: De unieke vizierontwerp van deze helm beschermt perfect tegen de zon en stof. Het is ook afneembaar, dat wil zeggen, je kan het vizier eenvoudig aan de helm bevestigen en verwijderen wanneer je maar wilt.
 • Voordeel 3: Supercomfortabele ventilatie: De fietshelm is ontworpen met 17 ventilatiegaten, waardoor een stroomlijnontwerp ontstaat. Deze speciale aerodynamica en het ventilatieontwerp laten lucht door de helm stromen, waardoor je snelheid toeneemt en je consequent koel en comfortabel blijft.
 • Voordeel 4: Verstelbaar en geschikt voor alle maten: Deze racefietshelm heeft een standaardmaat die kan flexibel worden aangepast aan de maat die je het meest comfortabel vindt, varierend tussen 57-61 cm (22,44 “-24,02”). De verstelbare riem, het kin kussen en het one-touch gesp verstelsysteem maken deze helm zeer gebruiksvriendelijk.
 • Voordeel 5: Goede klantenservice: Mocht je meer vragen hebben over deze helm, dan hoef je niet te aarzelen om contact op te nemen met de klantenservice. Ze zijn er om je binnen 24 uur te voorzien van de nodige antwoorden en hulp.
 • Nadeel 1: Hoewel de helm een uniek vizierontwerp heeft dat zon en stof verblindt, kan het afneembaar zijn zijn eigen probleem veroorzaken. Bijvoorbeeld, het kan tijdens een rit onbedoeld loskomen of kwijtraken.
 • Nadeel 2: Het ventilatieontwerp, hoewel het beweert supercomfortabel te zijn, kan in sommige gevallen een nadeel zijn, vooral in koude weersomstandigheden, waar het dragen van een helm met zoveel ventilatiegaten een koud hoofd kan veroorzaken.
 • Nadeel 3: De aanpassingsmogelijkheden van de helm zijn geweldig, maar ze kunnen ook wat overweldigend zijn. Met de kin pad, one-touch gesp verstelsysteem en zijriemen, kan het tijd kosten om de perfecte pasvorm te krijgen, wat wellicht niet ideaal is als je snel op de fiets wilt springen.
 • Nadeel 4: Hoewel het een voordeel lijkt dat de helm bedoeld is voor alle maten, kan dit ook een nadeel zijn. Als je een bijzonder groot of klein hoofd hebt, past deze universele maat mogelijk niet precies goed, waardoor de helm mogelijk minder veilig of minder comfortabel is.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving belooft goede klantendienst, maar geeft geen specifieke details over wat deze service inhoudt. Dit kan betekenen dat de service beperkt is of dat je kunt verwachten dat je te maken krijgt met geautomatiseerde reacties in plaats van direct contact met een menselijke vertegenwoordiger.

Onze favoriet #2

Shinefuture Fietshelm Met Vizier

Shinefuture Fietshelm Met Vizier

Waarom we het gekozen hebben

De Fietshelm Met Vizier van SHINEFUTURE is een hoogwaardig veiligheidsproduct ontworpen om een uitstekende hoofdbescherming te bieden. De helm heeft een stevige EPS-binnenschaal en zachte padding die externe krachten absorbeert en je hoofd beschermt bij een ongeval. Een opvallend kenmerk is het coole magnetische vizier dat je ogen beschermt tegen zon en stof. Het vizier is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Daarnaast heeft de helm een led-achterlicht met drie instellingen om je zichtbaarheid en veiligheid tijdens het fietsen te vergroten. Deze helm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ideaal voor stadscyclisten en mountainbikers. En als je problemen hebt, biedt SHINEFUTURE binnen 24 uur een oplossing.

 • Voordeel 1: Voor de veiligheid is de fietshelm uitgerust met een sterke EPS-binnenschaal. Dit wetenschappelijk ontwerp helpt de druk veroorzaakt door externe invloeden, zoals botsingen, te absorberen en beschermt zo je hoofd tijdens een ongeval.
 • Voordeel 2: Dankzij het coole magnetische vizier hoef jij je geen zorgen te maken over wind, zand of hard zonlicht. Het vizier blokkeert perfect de zon en het stof van je gezicht en kan snel en gemakkelijk aan de helm worden bevestigd of verwijderd.
 • Voordeel 3: De fietshelm is eigenlijk uitgerust met een LED-achterlicht dat drie modi heeft: continu licht, langzaam knipperen en snel knipperen. Dit licht zorgt ervoor dat auto’s en andere bestuurders achter je je richting duidelijk kunnen opmerken, waardoor je veiligheid tijdens nachtelijke ritten wordt verhoogd.
 • Voordeel 4: Hij is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en ideaal voor volwassenen. Of je nu in de stad fietst of op de voorgronden van racefietsen en trekkingfietsen, deze helm is perfect voor jou.
 • Voordeel 5: De klantenservice van Shinefuture staat altijd voor je klaar. Ze beloven dat, als je problemen tegenkomt, ze je binnen 24 uur direct een oplossing zullen bieden.
 • Nadeel 1: Hoewel de fietshelm van SHINEFUTURE een magnetisch vizier heeft dat je tegen zonlicht zou moeten beschermen, kan het door de magnetische bevestiging makkelijk loskomen of verschuiven. Dit kan tijdens het fietsen wellicht voor ongemak zorgen.
 • Nadeel 2: Het LED-achterlicht heeft 3 modi: continu licht, langzaam knipperen en snel knipperen. Dit betekent dat je moet gaan sorteren welke modus je wilt gebruiken bij verschillende situaties. Dit zou echter onnodig complex kunnen zijn tijdens het fietsen.
 • Nadeel 3: Hoewel de helm wordt geadverteerd voor zowel dames als heren, zijn er geen specifieke ontwerpfuncties die zijn aangepast aan de verschillende behoeften en hoofdvormen van beide geslachten. Het kan voorkomen dat de helm niet optimaal past bij alle gebruikers.
 • Nadeel 4: Aan de gebruikte materialen kan je zien dat de interne padding zacht is, wat wel comfortabel is, maar waarschijnlijk niet de sterkste bescherming biedt bij erg krachtige impacts. Dit zou de efficiëntie van de helm bij ernstigere ongevallen kunnen beïnvloeden.
 • Nadeel 5: Er wordt geen informatie gegeven over de ventilatiemogelijkheden van deze helm. Het kan dus zijn dat de helm onvoldoende ventilatie biedt tijdens intensieve ritten of bij warm weer, wat kan leiden tot oververhitting.

Onze favoriet #3

Abus Fietshelm Met Vizier

Abus Fietshelm Met Vizier

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Fietshelm Met Vizier van het merk ABUS is een moderne stadsfietshelm gemaakt met duurzame verbindingen van EPS en PC-schaal, met diepe uitsparingen op de slapen, zodat je de pasvorm kunt aanpassen met behulp van het Zoom Ace Urban-instelsysteem. Voor jouw veiligheid is de helm uitgerust met een oplaadbare led-achterlamp hoog op de helm en sterk stralende reflectoren, waardoor je altijd zichtbaar bent op de fiets. Je blijft droog tijdens de rit dankzij de geïntegreerde regenkap, die je eenvoudig en snel over de helm kunt trekken. Met een gewicht van 430g, is deze unisex helm geschikt voor volwassenen met een hoofdomtrek van 56-62 cm (maat L). ABUS belooft u, deze helm is veilig, betrouwbaar en stevig – net zoals de kwaliteit die u verwacht van alle ABUS-producten.

 • Voordeel 1: Deze fietshelm heeft een geïntegreerde oplaadbare LED-verlichting, die in drie standen kan worden ingesteld: stabiel, langzaam knipperend en snel knipperend. Dit verbetert je zichtbaarheid en veiligheid tijdens het fietsen.
 • Voordeel 2: Het unieke design van de fietshelm omvat een magnetisch bevestigd vizier. Dit vizier biedt rondom oogbescherming, houdt de ogen weg van wind en zon en kan eenvoudig aan de helm worden bevestigd met de drie sterke magneten.
 • Voordeel 3: De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waaronder een polycarbonaat beschermhoes en duurzaam pc-materiaal. Het EPS-schuim vertraagt de impact en beschermt het hoofd tijdens een val of botsing.
 • Voordeel 4: De fietshelm is geschikt voor verschillende hoofdmaten, dankzij de verstelbare knop aan de achterkant. De helm past op hoofdmaten van 57 tot 62 cm, waardoor hij zowel voor dames als heren geschikt is.
 • Voordeel 5: Met een gewicht van slechts 0,77 pond en meerdere ventilatieopeningen voor een optimale luchtstroom, is de helm niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook zeer ademend. Dit zorgt voor een prettige fietservaring, zelfs tijdens intensieve ritten of op warme dagen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Shinmax Fietshelm Met Vizier is voorzien van oplaadbare LED-verlichting, moet je rekening houden met het feit dat je deze regelmatig moet opladen. Vergeten om dat te doen, kan betekenen dat je zonder verlichting komt te zitten tijdens je rit, wat potentieel gevaarlijk is.
 • Nadeel 2: Het vizier is bevestigd met magneten, wat betekent dat het mogelijk los kan raken tijdens het rijden, vooral tijdens ruige ritten of bij sterke wind. Dit kan leiden tot verminderde bescherming en visie.
 • Nadeel 3: Gezien de helm is gemaakt van polycarbonaat en EPS-schuim, kan het zijn dat bij extreme stoten of klappen de kracht niet volledig wordt geabsorbeerd, wat de veiligheid van de drager in gevaar kan brengen.
 • Nadeel 4: De maat van de helm is weliswaar verstelbaar, maar is ontworpen voor hoofdmaten tussen 57 en 62 cm. Hierdoor is het mogelijk dat de helm niet past bij mensen met een kleiner of groter hoofd. Het ontbreken van een perfecte pasvorm kan comfort en veiligheid verminderen.
 • Nadeel 5: Ten laatste, ondanks het feit dat er ventilatieopeningen zijn voor een optimale luchtstroom en aerodynamica, kan de helm nog steeds warm en oncomfortabel aanvoelen tijdens lange ritten, vooral tijdens warm weer.

Onze favoriet #4

Shinmax Fietshelm Met Vizier

Shinmax Fietshelm Met Vizier

Waarom we het gekozen hebben

De Shinmax Fietshelm Met Vizier is een hoogwaardige, veelzijdige helm met een uniek design. Het wordt geleverd met een opvallende, oplaadbare LED-verlichting aan de achterzijde in drie standen – stabiel, langzaam en snel knipperend, die je veilig houdt tijdens je fietstochten. Een extra voordeel is het magnetisch bevestigd vizier dat je ogen beschermt tegen wind en zon. De helm is gemaakt van duurzaam polycarbonaat en EPS-schuim om je hoofd te beschermen bij een eventuele impact. Het heeft een verstelbare maat, geschikt voor hoofdmaten van 57 tot 62 cm, en is daarmee geschikt voor zowel dames als heren. Tot slot, de helm is ontworpen voor comfort en ademend, dankzij de slim geplaatste ventilatieopeningen die de aerodynamica en luchtstroom optimaliseren. De helm weegt slechts 0,77 pond, waardoor je hem nauwelijks voelt tijdens het dragen.

 • Voordeel 1: Deze fietshelm heeft een geïntegreerde oplaadbare LED-verlichting, die in drie standen kan worden ingesteld: stabiel, langzaam knipperend en snel knipperend. Dit verbetert je zichtbaarheid en veiligheid tijdens het fietsen.
 • Voordeel 2: Het unieke design van de fietshelm omvat een magnetisch bevestigd vizier. Dit vizier biedt rondom oogbescherming, houdt de ogen weg van wind en zon en kan eenvoudig aan de helm worden bevestigd met de drie sterke magneten.
 • Voordeel 3: De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waaronder een polycarbonaat beschermhoes en duurzaam pc-materiaal. Het EPS-schuim vertraagt de impact en beschermt het hoofd tijdens een val of botsing.
 • Voordeel 4: De fietshelm is geschikt voor verschillende hoofdmaten, dankzij de verstelbare knop aan de achterkant. De helm past op hoofdmaten van 57 tot 62 cm, waardoor hij zowel voor dames als heren geschikt is.
 • Voordeel 5: Met een gewicht van slechts 0,77 pond en meerdere ventilatieopeningen voor een optimale luchtstroom, is de helm niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook zeer ademend. Dit zorgt voor een prettige fietservaring, zelfs tijdens intensieve ritten of op warme dagen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Shinmax Fietshelm Met Vizier is voorzien van oplaadbare LED-verlichting, moet je rekening houden met het feit dat je deze regelmatig moet opladen. Vergeten om dat te doen, kan betekenen dat je zonder verlichting komt te zitten tijdens je rit, wat potentieel gevaarlijk is.
 • Nadeel 2: Het vizier is bevestigd met magneten, wat betekent dat het mogelijk los kan raken tijdens het rijden, vooral tijdens ruige ritten of bij sterke wind. Dit kan leiden tot verminderde bescherming en visie.
 • Nadeel 3: Gezien de helm is gemaakt van polycarbonaat en EPS-schuim, kan het zijn dat bij extreme stoten of klappen de kracht niet volledig wordt geabsorbeerd, wat de veiligheid van de drager in gevaar kan brengen.
 • Nadeel 4: De maat van de helm is weliswaar verstelbaar, maar is ontworpen voor hoofdmaten tussen 57 en 62 cm. Hierdoor is het mogelijk dat de helm niet past bij mensen met een kleiner of groter hoofd. Het ontbreken van een perfecte pasvorm kan comfort en veiligheid verminderen.
 • Nadeel 5: Ten laatste, ondanks het feit dat er ventilatieopeningen zijn voor een optimale luchtstroom en aerodynamica, kan de helm nog steeds warm en oncomfortabel aanvoelen tijdens lange ritten, vooral tijdens warm weer.

Onze favoriet #5

Abus Fietshelm Met Vizier

Abus Fietshelm Met Vizier

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Fietshelm Met Vizier van ABUS is specifiek ontworpen voor stadsgebruik en zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen koele wind en vervelende insecten dankzij de ABS-hardshell en het grote vizier. De helm past altijd perfect, dankzij het Zoom Ace Urban-instelsysteem. Voor veiligheid bij weinig licht is de helm uitgerust met een hooggeplaatste led-achterlamp en sterk stralende reflectoren met 180° zichtbaarheid. Het ventilatiesysteem zorgt met 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten voor een ideale ventilatie. Deze unisex volwassenen helm weegt 460 g, is wit van kleur en heeft een maat M passend voor hoofdomtrekken van 52-58 cm. Zoals je mag verwachten van een merk als ABUS staat deze helm voor veiligheid, betrouwbaarheid en stevigheid.

 • Voordeel 1: De helm is ontworpen om je te beschermen tegen de elementen. Geen koude wind of vervelende insecten meer dankzij de ABS-hardshell en het grote vizier van deze Cityhelm.
 • Voordeel 2: Je kunt altijd rekenen op een pasvorm op maat dankzij het Zoom Ace Urban-instelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de helm perfect aansluit en zo optimaal mogelijke beveiliging biedt.
 • Voordeel 3: Met de ingebouwde led-achterlamp en sterk stralende reflectoren zorg je ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent op de fiets. De lamp zorgt voor 180° zichtbaarheid, waardoor je ook in het donker veilig kunt fietsen.
 • Voordeel 4: De unisex helm biedt een ideaal ventilatiesysteem met maar liefst 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten. Zo blijft je hoofd koel, ook tijdens lange fietstochten.
 • Voordeel 5: Je kiest voor een helm van een betrouwbaar en veilig merk. ABUS staat bekend om hun stevige producten die altijd voldoen aan de laatste beveiligingsstandaarden.
 • Nadeel 1: Hoewel het vizier ervoor zorgt dat je geen last hebt van wind of insecten, kan dit ook het zicht beperken, waardoor je mogelijk minder aanwezigheid van potentiële gevaren zal ervaren.
 • Nadeel 2: De helm is uitgerust met een LED-achterlicht hoog op de helm, maar dit kan mogelijk niet op ooghoogte zijn voor automobilisten, waardoor ze je mogelijk minder snel zien.
 • Nadeel 3: Ondanks het goed afgestemde ventilatiesysteem met 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten, kan dit nog steeds onvoldoende zijn voor intense fietstochten of bij bijzonder warm weer, wat kan leiden tot oververhitting of ongemak.
 • Nadeel 4: De helm is unisex en verkrijgbaar in maat M, wat betekent dat het mogelijk niet comfortabel of perfect past voor elke individuele fietser met verschillende hoofdomtrekken.
 • Nadeel 5: Met een gewicht van 460 gram, kan de helm als zwaar of oncomfortabel worden ervaren tijdens lange fietstochten, wat kan leiden tot nek- of hoofdpijn.

Onze favoriet #6

Shinmax Fietshelm Met Vizier

Shinmax Fietshelm Met Vizier

Waarom we het gekozen hebben

De Fietshelm Met Vizier van het merk Shinmax is een uiterst veilige en comfortabele optie voor de serieuze fietser. Gefabriceerd van hoogwaardig polycarbonaat en piepschuim, biedt het duurzaamheid en schokabsorptie voor optimale hoofdbescherming. Bijzonder aan deze helm is het afneembare vizier met magneetsluiting dat je gezicht beschermt tegen wind, zand en UV-straling, en de meegeleverde zonneklep. Ook beschikt de helm over een USB-oplaadbare ledverlichting aan de achterkant met drie verlichtingsmodi en een reflecterende rand voor veilig fietsen in het donker. Met de verstelbare draaiknop kan je de helm perfect aanpassen aan je hoofdomvang (57-62 cm). Geniet van extra comfort dankzij de 17 ventilatieopeningen en de aerodynamische vormgeving die de luchtweerstand vermindert. Gepresenteerd in een lichte verpakking van 097 g met een ledverlichte helm, vizier, zonneklep, rugzakje en USB-kabel.

 • Voordeel 1: De Shinmax fietshelm garandeert je veiligheid. Gemaakt van toonaangevend polycarbonaat en piepschuim, de helm is zowel duurzaam als comfortabel. Dankzij het schokabsorberende vermogen biedt het een betrouwbare bescherming voor je hoofd.
 • Voordeel 2: Met een afneembaar vizier uitgerust met een magneetsluiting, voorziet de helm je van een extra laag bescherming tegen wind, zand en UV-straling. Bovendien komt de helm met een losse zonneklep die je kunt bevestigen als extra bescherming.
 • Voordeel 3: De helm beschikt over ingebouwde, oplaadbare LED-verlichting aan de achterkant. Met drie verschillende verlichtingsmodi en een USB-oplaadfunctie, verhoogt deze functie je veiligheid aanzienlijk tijdens het fietsen in het donker.
 • Voordeel 4: De verstelbaarheid van de helm maakt het een comfortabele optie voor iedereen. Met een draaiknop aan de achterkant kun je de helm perfect aanpassen aan je hoofdomvang. Hij is geschikt voor een hoofdomvang van 57-62 cm.
 • Voordeel 5: De 17 ventilatieopeningen in de helm zorgen voor een hoog niveau van comfort tijdens het fietsen door de luchtweerstand te verminderen en overmatig zweten te voorkomen. En ondanks al deze uitstekende eigenschappen, is het product nog steeds super licht met een gewicht van slechts 097 gram.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de Shinmax fietshelm gemaakt is van hoogwaardig polycarbonaat en piepschuim, kan dit materiaal bij intensief gebruik op den duur slijten. Dit kan de duurzaamheid en de bescherming die de helm biedt, verminderen.
 • Nadeel 2: Het vizier van de helm is afneembaar door middel van een magneetsluiting. Hoewel dit flexibiliteit biedt, kan het vizier bij een onverwachte schok of valpartij losraken, wat resulteert in minder bescherming.
 • Nadeel 3: De helm heeft een oplaadbare LED-verlichting, wat handig kan zijn voor veiligheid, maar dit betekent ook dat je er aan moet denken om de lichtverlichting op te laden. Wanneer je deze vergeet op te laden en toch in het donker wil gaan fietsen, kan dit nadelig zijn voor je veiligheid.
 • Nadeel 4: Ondanks dat de helm verstelbaar is, kan deze maar aangepast worden voor een hoofdomvang van 57-62 cm. Als je een kleinere of grotere hoofdomvang hebt, kan deze helm niet geschikt zijn voor je.
 • Nadeel 5: De helm heeft 17 ventilatieopeningen, dit kan de helm koel houden tijdens het fietsen, maar het kan ook een negatief effect hebben bij koud of regenachtig weer, waarbij deze openingen koude lucht of regenwater kunnen doorlaten.

Onze favoriet #7

Victgoal Fietshelm Met Vizier

Victgoal Fietshelm Met Vizier

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Fietshelm Met Vizier van VICTGOAL is een professioneel ontworpen helm speciaal voor mountainbikers. De helm biedt extra hekbescherming en komt met een vizier om je gezicht tegen zon of verdwaalde boomtakken te beschermen. De helm is lichtgewicht, met een gewicht van slechts 310 gram, en heeft 21 ventilatieopeningen, waardoor de luchtweerstand wordt verminderd en zweten wordt geminimaliseerd. Een opvallende functie is het afneembare magnetische brilvizier dat dient als zonnebril en bescherming biedt tegen wind, zand en UV-straling. De helm is verstelbaar, geschikt voor hoofdomtrekken variërend van 54-63 cm. Het beschikt ook over een waterdicht LED-achterlicht met drie verlichtingsmodi, waarmee je duidelijk zichtbaar bent voor andere weggebruikers, zelfs in het donker.

 • Voordeel 1: Professioneel en beschermend ontwerp – De VICTGOAL fietshelm is specifiek ontworpen voor avontuurlijke mountainbikers, met een sterke hekbescherming en een vizier om je gezicht tegen de zon en mogelijke gevaren te beschermen.
 • Voordeel 2: Uitstekende ventilatie – De helm bevat 21 ademende ventilatieopeningen met een aerodynamisch ontwerp, dat de luchtweerstand effectief vermindert en overtollig zweten voorkomt. Ondanks zijn beschermende eigenschappen, is de helm slechts 310 gram en belast daardoor je hoofd niet tijdens het fietsen.
 • Voordeel 3: Magnetische Bril – De helm is uitgerust met een afneembaar magnetisch brilvizier dat als zonnebril kan dienen. Het beschermt je gezicht niet alleen tegen wind en zand, maar biedt ook sterke UV-bescherming.
 • Voordeel 4: Verstelbare maat – De fietshelm heeft een dubbel aanpasbaar ontwerp zodat hij perfect past. Er is een verstelknop aan de achterkant van de helm om de omtrek aan te passen. De helm is verkrijgbaar in drie maten: M, L en XL.
 • Voordeel 5: Ingebouwd LED-achterlicht – De helm bevat een LED-achterlicht met drie verlichtingsmodi, wat zorgt voor een duidelijke zichtbaarheid in het donker. Dit draagt bij aan je veiligheid tijdens het nachtelijk fietsen. Het achterlicht is bovendien waterdicht en blijft werken, zelfs als het in water wordt ondergedompeld.
 • Nadeel 1: Hoewel de VICTGOAL fietshelm professioneel ontworpen is met een vizier, wordt er in de beschrijving geen specifieke vermelding gemaakt van beschermingsmaatregelen tegen hoofdletsel bij vallen of botsingen.
 • Nadeel 2: De helm is uitgerust met 21 ventilatieopeningen die zijn ontworpen om zweten te verminderen. Hierdoor kan je mogelijk toch nog wat kou voelen tijdens het fietsen in koudere weersomstandigheden.
 • Nadeel 3: De beschermbril is magnetisch bevestigd en kan dus bij sterke schokken of stoten mogelijk loskomen, wat niet ideaal is wanneer je middenin een rit bent.
 • Nadeel 4: Hoewel de helm een verstelbare maat heeft, geeft de beschrijving geen duidelijkheid over hoe nauwkeurig deze aanpassingen kunnen zijn. De helm kan mogelijk nog steeds ongemakkelijk zitten of niet goed passen voor mensen met een hoofd buiten de aangegeven maatbereik.
 • Nadeel 5: Het ingebouwde LED-achterlicht biedt veiligheid tijdens het nachtelijk rijden, maar in de productbeschrijving staat niet hoe lang de batterij meegaat voordat deze opnieuw moet worden opgeladen of vervangen, waardoor het verlichtingsaspect van de helm mogelijk onbetrouwbaar wordt gedurende langere ritten.

Onze favoriet #8

Victgoal Fietshelm Met Vizier

Victgoal Fietshelm Met Vizier

Waarom we het gekozen hebben

De VICTGOAL MTB-fietshelm met vizier combineert veiligheid en functionaliteit. Lichtgewicht en vervaardigd uit kwalitatieve EPS-geschuimde PC-schalen, deze helm absorbeert stoten perfect om je hoofd optimaal te beschermen. Daarbij is het voorzien van een afneembaar magnetisch vizier en zonnescherm, ideaal voor allerlei weersomstandigheden en outdooractiviteiten, en kan het vizier zelfs gedragen worden met een bijziende bril. Het ademende, aerodynamische design beschikt over 21 ventilatieopeningen die zweet en luchtweerstand verminderen, inclusief een insectennet voor protectie tegen beten. De fietshelm accentueert veiligheid met een 6 LED-achterlicht in drie standen voor optimale zichtbaarheid in het donker. Verstelbaar tussen 57-61 cm, is hij geschikt voor alle volwassenen en perfect voor zowel mountainbiken als stadsfietsen.

 • Voordeel 1: De VICTGOAL fietshelm met vizier is licht en veilig. Met een gewicht van slechts 310 gram en gemaakt van hoogwaardige EPS-geschuimde pc-schalen, biedt deze helm een comfortabele pasvorm en een uitstekende duurzaamheid. Het absorbeert de impact van een crash effectief om je hoofd te beschermen.
 • Voordeel 2: Deze helm is bijzonder multifunctioneel. Het heeft een afneembaar magnetisch vizier en een afneembare zonbeschermingspet die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Dit betekent dat je nooit meer zorgen hoeft te maken over wind, zand of zonlicht tijdens je buitenactiviteiten. Bovendien kun je het vizier dragen in combinatie met een bijziende bril.
 • Voordeel 3: Het speciale aerodynamische ontwerp en de 21 ademende ventilatieopeningen verminderen effectief de luchtweerstand en zweten tijdens je rit. Een afneembaar insectennet is ook opgenomen in het ontwerp, waardoor je hoofd beschermd wordt tegen insectenbeten onder warme en vochtige omstandigheden.
 • Voordeel 4: Deze fietshelm is uitgerust met een 6 LED achterlicht met 3 standen: constant licht, langzaam knipperend en snel knipperend. Het licht waarschuwt auto’s en helpt andere weggebruikers achter je om je richting duidelijk te zien, wat je veiligheid tijdens nachtelijke ritten verbetert.
 • Voordeel 5: De helm is zeer veelzijdig in gebruik. De maat van de racefietshelm is instelbaar (57-61 cm), waardoor hij geschikt is voor volwassenen, zowel mannen als vrouwen. Bovendien is hij perfect voor verschillende soorten fietsactiviteiten, van mountainbiken tot stadsfietsen of fietsen in de buitenwijken.
 • nadeel 1: De VICTGOAL fietshelm met vizier is zeer licht. Dit kan betekenen dat het mogelijk niet zo krachtig is in het leveren van bescherming in vergelijking met zwaardere helmen, ondanks dat het gemaakt is van hoogwaardige materialen.
 • nadeel 2: Hoewel het vizier met een bijziende bril kan worden gedragen, kan dit mogelijk ongemakkelijk zijn, de pasvorm beïnvloeden, of de helderheid van het zicht belemmeren.
 • nadeel 3: De VICTGOAL fietshelm met vizier heeft een afneembaar insectennet. Hoewel dit nuttig kan zijn om insectenbeten te voorkomen, betekent het feit dat het afneembaar is dat je het kunt verliezen of vergeten te plaatsen, waardoor je onbeschermd blijft.
 • nadeel 4: Het achterlicht heeft drie modi: constant licht, langzaam knipperen en snel knipperen. Dit kan echter verwarrend zijn en mogelijk niet de gewenste hoeveelheid zichtbaarheid bieden in alle omstandigheden.
 • nadeel 5: De VICTGOAL fietshelm is geschikt voor volwassenen, met een verstelbare maat van 57-61 cm. Echter, mensen met een kleinere of grotere hoofdomtrek zullen misschien merken dat deze helm geen optimale pasvorm biedt, wat kan leiden tot minder bescherming en comfort.

Onze favoriet #9

Ramokey Fietshelm Met Vizier

Ramokey Fietshelm Met Vizier

Waarom we het gekozen hebben

De RaMokey fietshelm met vizier is een hoogwaardige helm ontworpen voor zowel volwassenen als jeugdrijders. Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, biedt het een solide bescherming door elke impact effectief te absorberen tijdens een botsing. De helm is uitgerust met een multifunctionele afneembare magnetische bril en een zonneklep om je ogen te beschermen. Ook heeft het een USB-oplaadbaar LED-achterlicht met verschillende verlichtingsmodi, wat je veiligheid verhoogt tijdens het nachtfietsen. Met 18 ventilatieopeningen en een lichtgewicht ontwerp, zorgt de RaMokey fietshelm voor een ademend en comfortabel gevoel. Het is gemakkelijk aan te passen aan verschillende hoofdmaten en heeft een snelsluiting voor gemak bij het aan- en uittrekken. De helm heeft een antibacteriële en verwijderbare voering die zweet absorbeert, hierdoor blijft je helm de hele dag fris en comfortabel. De RaMokey fietshelm onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en levendige kleuren.

 • Voordeel 1: De RaMokey fietshelm is gemaakt van duurzaam en slagvast materiaal, zoals een stevige pc-schaal en een binnenschaal van polystyreen met hoge dichtheid. Dit staat garant voor je veiligheid, omdat het helpt de impact te absorberen en je hoofd te beschermen tijdens een ongeluk.
 • Voordeel 2: De fietshelm is voorzien van een multifunctionele afneembare magnetische bril en zonneklep. Deze kun je gebruiken om je ogen te beschermen tegen de zon, regen en modder en zorgen samen voor een comfortabele en veilige fietservaring.
 • Voordeel 3: De helm wordt geleverd met een USB-oplaadbaar en afneembaar LED-achterlicht. Je kan kiezen uit drie verschillende verlichtingsmodi. Dit verlichtingsmodel is ideaal voor nachtfietsen en helpt andere weggebruikers jou beter te zien.
 • Voordeel 4: Met zijn 18 ventilatieopeningen en een gewicht van slechts 260 gram, biedt de RaMokey fietshelm een comfortabele en ademende rijervaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over oververhitting of ongemak, ongeacht hoe lang je rit ook is.
 • Voordeel 5: De helm is eenvoudig aan te passen aan verschillende hoofdmaten en heeft een snelsluiting. Dit betekent dat je de helm snel kunt vastmaken en losmaken, en dat hij altijd aan jouw specifieke comforteisen voldoet. Plus, de antimicrobiële en verwijderbare voering helpt bij het beheersen van zweet en geurtjes, zodat jij je altijd fris voelt!
 • Nadeel 1: Hoewel de RaMokey fietshelm is uitgerust met een USB-oplaadbaar en afneembaar LED-achterlicht, moet je deze zelf opladen en wellicht is een lege batterij op een kritiek moment niet ideaal. Als je vergeet de lichten op te laden, kan dit je veiligheid in het donker beperken.
 • Nadeel 2: Het vizier en de bril zijn afneembaar, dit zou kunnen betekenen dat ze los kunnen raken tijdens het fietsen, wat een afleiding of zelfs een gevaar kan vormen. Hoewel dit handig is voor aanpassingen, is het ook iets om in gedachten te houden bij het gebruik.
 • Nadeel 3: Deze helm is licht van gewicht, wat comfortabel is om te dragen, maar het kan een compromis zijn op het gebied van duurzaamheid. Een lichtere helm kan minder bescherming bieden bij een hardere impact of botsing.
 • Nadeel 4: De RaMokey fietshelm bevat een antibacteriële en verwijderbare voering, die weliswaar wasbaar is, maar die wel onderhoud vereist. Je moet het uitnemen en vaak wassen om het schoon en geurvrij te houden, wat voor sommigen een extra klus kan zijn.
 • Nadeel 5: Tot slot is de helm verstelbaar voor verschillende hoofdmaten, maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat hij perfect past bij iedereen. Mensen met een bijzonder klein of groot hoofd kunnen ontdekken dat de helm niet goed past, ondanks de verstelbare functies.

Onze favoriet #10

Westt Fietshelm Met Vizier

Westt Fietshelm Met Vizier

Waarom we het gekozen hebben

De Fietshelm Met Vizier van Westt biedt je perfecte bescherming tijdens het fietsen, skateboarden of skaten dankzij de optimale pasvorm, intrekbare zonneklep en schokabsorberende binnenvoering. Deze helm, gemaakt van een lichte en duurzame ABS-schaal, is niet alleen veelzijdig en betrouwbaar maar ook comfortabel om te dragen, vanwege de zachte voering en verstelbare kinriem. Bovendien zorgt de aerodynamische structuur voor een aangename luchtstroming. Met de stijlvolle en veilige helmen van Westt ben je klaar voor elk avontuur, of dat nou in de stad is of in de vrije natuur.

 • Voordeel 1: De helm van Westt biedt perfecte bescherming dankzij zijn optimale pasvorm en geïntegreerde intrekbare zonneklep. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige rit, zelfs op zonnige dagen.
 • Voordeel 2: Het is een veelzijdig en betrouwbaar product. De helm is niet alleen geschikt voor skateboarden, maar functioneert ook perfect als fietshelm voor BMX of inline skates.
 • Voordeel 3: De helm is gemaakt van een bijzonder lichte ABS-schaal met schokabsorberende binnenvoering. Dit levert een stabiele, slagvaste en lichte helmstructuur op. Dit betekent dat je een duurzame en robuuste helm krijgt.
 • Voordeel 4: De Westt helm geeft je een aangenaam draaggevoel. Dit komt door de zachte voering en de verstelbare kinriem. Het ontwerp zorgt er ook voor dat de helm aerodynamisch is en comfortabel ademt.
 • Voordeel 5: De Westt helm is onderdeel van de Westt Lifestyle. Dit betekent dat het hele merk gelooft in vrijheid, zowel in de stad als in de natuur. Met deze helm kun je veilig en stijlvol op pad.
 • nadeel 1: Hoewel de fietshelm van Westt veelzijdig en betrouwbaar is, is het mogelijk dat hij niet optimaal is voor specifieke sporten. Hij is ontworpen als een multi-talent helm, geschikt voor skateboarden, BMX en inline skaten, maar elk van deze sporten kan unieke veiligheidsvereisten hebben die deze helm misschien niet volledig kan vervullen.
 • nadeel 2: De helm heeft een geïntegreerde intrekbare zonneklep die kan voorzien in bescherming op zonnige dagen. Echter, op basis van de gegeven productbeschrijving, is het onduidelijk of de helm even doeltreffend zou zijn in andere weersomstandigheden zoals regen en mist.
 • nadeel 3: Hoewel de helm is gemaakt van licht ABS-materiaal, wordt er geen specifieke informatie gegeven over hoeveel de helm weegt. Afhankelijk van het gewicht kan dit de comfortabiliteit en draagbaarheid van de helm beïnvloeden, vooral voor langere ritten.
 • nadeel 4: De helm wordt beschreven als zijnde comfortabel door zijn zachte voering en verstelbare kinriem. Echter, voor mensen met een ongewone hoofd- of gezichtsvorm, kunnen deze standaard aanpasbare functies wellicht nog steeds niet genoeg comfort en een juiste pasvorm bieden.
 • nadeel 5: Hoewel de productbeschrijving meldt dat de helm is ontworpen voor een aangename luchtstroom, maakt het geen gewag van zijn prestatie in bijzonder hete of koude klimatologische omstandigheden. Afhankelijk van het weer kan de helm te warm of te koud aanvoelen.

Na uitgebreid onderzoek en testen van de 10 beste fietshelmen met vizier, is onze conclusie duidelijk: een hoogwaardige fietshelm met vizier is essentieel voor jouw veiligheid en comfort tijdens het fietsen. Deze helmen bieden niet alleen bescherming, maar verbeteren ook jouw zichtbaarheid voor anderen, wat bijdraagt aan een veiligere fietservaring. De verschillende ontwerpen, kleuren en functies die in onze top 10 zijn opgenomen, maken het mogelijk om een helm te kiezen die het beste bij jouw behoeften en stijl past. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, investeren in een van deze top-ranking fietshelmen met vizier is een slimme keuze voor veilig en stijlvol fietsen.

Inhoudsopgave