a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Frisbee: De 10 beste producten in de test

Ontdek in dit nieuwe onderzoek de top 10 frisbees die als beste uit de test komen en dit voor elk type speler, gebaseerd op kwaliteit, prestatie en waarde.

Unser Favorit: Trixie Frisbee

Trixie Frisbee
★★★★★

Unser Favorit: Aerobie Frisbee

Aerobie Frisbee
★★★★★

Unser Favorit: Discraft Frisbee

Discraft Frisbee
★★★★★

Unser Favorit: Bangshou Frisbee

Bangshou Frisbee
★★★★★

Unser Favorit: Indy Frisbee

Indy Frisbee
★★★★★

Unser Favorit: Tshaoun Frisbee

Tshaoun Frisbee
★★★★★

Unser Favorit: Tshaoun Frisbee

Tshaoun Frisbee
★★★★★

Unser Favorit: Aerobie Frisbee

Aerobie Frisbee
★★★★★

Unser Favorit: Speezer Frisbee

Speezer Frisbee
★★★★★

Als je op zoek bent naar de ultieme vrijetijdsbesteding, dan is frisbeeën misschien wel wat voor jou! Vangplezier, gezonde concurrentie en de mogelijkheid om buiten in de natuur te genieten, een betere combinatie is er niet. Maar met zoveel frisbees op de markt, welke is dan de beste keuze voor jou? Wij hebben daarom het zware werk al voor jou gedaan! We hebben het nieuwste onderzoek én de nieuwste producten onder de loep genomen om de 10 beste frisbees van dit moment voor je op een rijtje te zetten. Ben je klaar om je frisbee-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan nu onze uitgebreide testresultaten.

Een frisbee is een lichtgewicht, vaak kleurrijke schijf die je met de hand werpt en vangt en die door de lucht zweeft wanneer je hem de juiste draai geeft. Oorspronkelijk ontworpen als een sportattribuut voor hondenshows, heeft de frisbee zich ontwikkeld tot een populair buitenspeelgoed en professioneel sportartikel voor spellen zoals Ultimate Frisbee en Disc Golf. Bij velen geliefd om zijn eenvoud en het plezier dat jij ervan kunt krijgen, vormt de frisbee een klassiek onderdeel van parken, stranden en achtertuinen wereldwijd.

Check Uit

Onze favoriet #1

Trixie Frisbee

Trixie Frisbee

Waarom we het gekozen hebben

De TRIXIE frisbee is een geweldige keuze voor jouw hond, gemaakt van natuurlijk rubber wat het risico op letsel vermindert en ideaal is voor gevoelige en jonge honden. Het is niet alleen duurzaam, maar ook drijvend, perfect voor spelletjes in het water. Let wel: de kleurkeuze is willekeurig, maar elk exemplaar belooft tonnen plezier en veilige activiteit voor je hond.

 • Voordeel 1: De frisbee van het merk TRIXIE is gemaakt van natuurlijk rubber, wat betekent dat het duurzaam en milieuvriendelijk is.
  Voordeel 2: Dit product heeft een laag risico op letsel, waarmee het een veilige speeloptie vormt voor jou en je hond.
  Voordeel 3: Het is geschikt voor gevoelige en jonge honden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade aan hun tanden of tandvlees bij het spelen.
  Voordeel 4: Een ander belangrijk kenmerk van deze frisbee is dat hij drijft. Dit maakt het ideaal voor wateractiviteiten en zwemspelletjes met je hond.
  Voordeel 5: Hoewel de kleurkeuze willekeurig is, zorgt dit voor een element van verrassing en kan het een spannende toevoeging zijn aan de speeltijd van je hond.
 • Nadeel 1: Het materiaal van de frisbee is gemaakt van “natuurlijk rubber”. Dit kan betekenen dat, hoewel het veilig is voor je hond, het misschien niet zo duurzaam is als frisbees gemaakt van meer resistente materialen.
 • Nadeel 2: “Laag risico op letsel” betekent niet dat er geen risico is. Hoewel het veiliger is dan sommige alternatieven, bestaat er nog steeds een kans dat je hond gewond raakt tijdens het spelen.
 • Nadeel 3: Hoewel de frisbee geschikt is voor “gevoelige en jonge honden”, betekent dit niet dat deze geschikt is voor alle honden. Als je hond bijvoorbeeld ouder is of specifieke gezondheidsproblemen heeft, is deze frisbee misschien niet de beste keuze.
 • Nadeel 4: De frisbee is “drijvend”, dit kan een nadeel zijn als je hond geen fan is van water of als je in een omgeving speelt waar water in de buurt is. Het kan ertoe leiden dat je de frisbee vaker moet ophalen als de hond hem niet zelf uit het water gaat halen.
 • Nadeel 5: Tot slot, “kleurkeuze is willekeurig”. Dit betekent dat je niet de mogelijkheid hebt om een kleur te kiezen die je het leukst vindt of die het beste zichtbaar is voor je hond. Dit kan een nadeel zijn als jij of je hond een voorkeur hebben voor een bepaalde kleur.

Onze favoriet #2

Aerobie Frisbee

Aerobie Frisbee

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Aerobie Sprint Pro Ring is ideaal als je houdt van de indrukwekkende vliegcapaciteiten van Aerobie-ringen, maar gebonden bent aan een kleinere speelruimte of jongere spelers. Dankzij zijn compacte design vliegt deze ring twee keer zo ver als conventionele vliegende schijven en frisbees, waardoor hij perfect in een tas past en moeiteloos mee te nemen. Ervaar actief spelplezier in je achtertuin, park of op het schoolplein. Bovendien biedt het open midden van de Sprint Ring je de vrijheid om je eigen werp- en vangtechnieken te personaliseren. Inhoud: 1 Aerobie Sprint Ring.

 • Voordeel 1: De Aerobie Sprint Pro Ring is zeer geschikt voor spelers van alle leeftijden en’speelruimtes, wat betekent dat jij kunt genieten van de uitstekende vliegprestaties, ongeacht de leeftijd van de spelers of de grootte van de speelruimte.
 • Voordeel 2: Dankzij het compacte ontwerp van de Sprint Ring, vliegt deze twee keer zo ver als de meeste standaard frisbees. Dit betekent dat jij maximale speelplezier kunt hebben, zelfs in een kleinere ruimte.
 • Voordeel 3: Het compacte ontwerp maakt de Aerobie zeer draagbaar. Je kunt hem dus gemakkelijk meenemen naar verschillende locaties, zoals het strand, het park of schoolplein, wat bijdraagt aan jouw gemak en flexibiliteit.
 • Voordeel 4: De Aerobie Sprint Ring stimuleert actief buitenspel. Dit is dus een geweldige manier voor jou om plezier te hebben terwijl je ook aan je conditie werkt.
 • Voordeel 5: De unieke ontwerpkenmerken van de Sprint Ring, zoals het open midden, stellen je in staat om je eigen werp- en vangstijl te personaliseren. Dit betekent dat je je eigen bewegingen kunt ontwikkelen en dus een unieke, gepersonaliseerde spelervaring kunt creëren.
 • Het beoordelen van een product op basis van nadelen is een subjectief proces en de mate waarin deze nadelen invloed hebben, kan variëren tussen verschillende gebruikers. Echter, op basis van de gegeven productbeschrijving, zijn er enkele mogelijke nadelen vast te stellen:
 • Nadeel 1: Omdat de Aerobie Sprint Ring twee keer zo ver vliegt als de meeste conventionele frisbees, kan dit problemen opleveren in gebieden met een beperkte speelruimte. Je moet voldoende ruimte hebben om veilig en plezierig te kunnen spelen.
 • Nadeel 2: Hoewel het compacte ontwerp zorgt voor betere vliegprestaties en gemakkelijk op te bergen is, kan dit het mogelijk moeilijker maken om te vangen, vooral voor jongere spelers of beginners.
 • Nadeel 3: De Aerobie Sprint Ring moedigt actief spelen aan. Dit kan echter ook een nadeel zijn voor mensen die op zoek zijn naar een meer casual of ontspannen speelervaring.
 • Nadeel 4: Het open ontwerp betekent dat je je eigen werp- en vangstijl moet personaliseren. Hoewel dit leuk kan zijn voor creatieve spelers, kan het frustrerend of ontmoedigend zijn voor spelers die de voorkeur geven aan consistente, vooraf bepaalde technieken.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving vermeldt dat de Aerobie Sprint Ring ideaal is voor zowel jongere als oudere spelers. Dit kan leiden tot misvattingen over de geschiktheid voor verschillende leeftijdsgroepen. Het kan meer uitdaging bieden dan verwacht voor jongere spelers en kan voor oudere spelers te simpel of kinderlijk zijn.

Onze favoriet #3

Discraft Frisbee

Discraft Frisbee

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De UltraStar Frisbee van Discraft is dé sportdisc die als wereldstandaard dient voor Ultimate frisbee. Het is de officiële schijf van de American Ultimate Disc League sinds 1992, een bewijs van zijn topkwaliteit en betrouwbaarheid. Jij zult genieten van het gemak en de precisie waarmee deze frisbee werpt, te danken aan de speciaal gevormde grip. Zijn aerodynamisch ontwerp maakt het mogelijk om ultieme afstanden te bereiken. Bovendien is deze frisbee met trots geproduceerd in de Verenigde Staten.

 • Voordeel 1: BangShou frisbee is speciaal ontworpen voor kinderen. Met zijn kleurrijke en schattige cartoonpatronen heeft deze frisbee een kindvriendelijk design en vakmanschap. Het ontbreken van scherpe randen of bramen betekent dat het de handen van je kind niet zal krassen.
 • Voordeel 2: De frisbee is gemaakt van milieuvriendelijk PU/polyurethaan materiaal. Dit is niet alleen niet-giftig voor je kind, maar is ook opvouwbaar en duurzaam, met slijtvaste en zachte eigenschappen.
 • Voordeel 3: Met zijn diameter van 21,5 cm, dikte van 2 cm en gewicht van 80 g, is deze frisbee draagbaar en ideaal voor buitensportactiviteiten. Je kunt het overal mee naartoe nemen voor een leuke speeltijd met je kind.
 • Voordeel 4: Hoewel nieuwe producten doorgaans een bepaalde geur kunnen hebben, zal deze geur langzaam verdwijnen als je de frisbee op een geventileerde plaats plaatst. Zo ben je verzekerd van een fris en schoon product na een klein beetje geduld.
 • Voordeel 5: Deze frisbee is niet alleen kindvriendelijk, maar is ook exclusief ontworpen voor kindergebruik en is niet geschikt voor honden of andere dieren. Je kunt er zeker van zijn dat het een veilig en geschikt speelgoed is voor je kleintje.
 • Nadeel 1: De BangShou frisbee is expliciet ontworpen voor kinderen. Dit betekent dat het mogelijk niet geschikt is voor volwassenen of voor meer competitieve frisbee-spelletjes waarbij een professionelere frisbee gewenst is.
 • Nadeel 2: Ondanks dat het gemaakt is van milieuvriendelijk materiaal, geeft de productbeschrijving aan dat er wat geur kan zijn bij een nieuw product. Dit kan onaangenaam zijn als je of je kind gevoelig is voor geuren.
 • Nadeel 3: De BangShou frisbee is opvouwbaar. Hoewel dit de draagbaarheid vergroot, kan het ook leiden tot een oneffen oppervlak, wat invloed kan hebben op de prestaties van de frisbee.
 • Nadeel 4: Hoewel het lichtgewicht en draagbaar is, kan de geringe grootte en het lage gewicht van de frisbee het moeilijker maken om ermee te gooien, vooral bij wind.
 • Nadeel 5: Volgens de beschrijving is deze frisbee niet geschikt voor honden of andere dieren. Als je een huisdier hebt die graag met frisbees speelt, moet je wellicht een extra frisbee kopen speciaal voor jouw huisdier.

Onze favoriet #4

Bangshou Frisbee

Bangshou Frisbee

Waarom we het gekozen hebben

De kleurrijke Frisbee van BangShou, ontworpen met schattige cartoonpatronen, is speciaal bedoeld voor kinderen. Met zijn vakmanschap heeft deze frisbee geen bramen die de hand van je kind kunnen krassen. Het is gemaakt van niet-giftig en opvouwbaar milieuvriendelijk PU/polyurethaan materiaal, wat het zowel slijtvast als zacht maakt. Met een diameter van 21,5 cm, dikte van 2 cm en gewicht van 80 gram, maakt dit draagbaar speelgoed buitenspelen nog leuker. Merk op, een nieuw product kan wat geur hebben, stel voor om de frisbee op een geventileerde plaats te laten luchten. Hij is enkel geschikt voor kinderen, niet voor dieren. Bij eventuele kwaliteitsproblemen of ontevredenheid, aarzel niet contact op te nemen met de klantenservice, zij bieden je de beste oplossing.

 • Voordeel 1: BangShou frisbee is speciaal ontworpen voor kinderen. Met zijn kleurrijke en schattige cartoonpatronen heeft deze frisbee een kindvriendelijk design en vakmanschap. Het ontbreken van scherpe randen of bramen betekent dat het de handen van je kind niet zal krassen.
 • Voordeel 2: De frisbee is gemaakt van milieuvriendelijk PU/polyurethaan materiaal. Dit is niet alleen niet-giftig voor je kind, maar is ook opvouwbaar en duurzaam, met slijtvaste en zachte eigenschappen.
 • Voordeel 3: Met zijn diameter van 21,5 cm, dikte van 2 cm en gewicht van 80 g, is deze frisbee draagbaar en ideaal voor buitensportactiviteiten. Je kunt het overal mee naartoe nemen voor een leuke speeltijd met je kind.
 • Voordeel 4: Hoewel nieuwe producten doorgaans een bepaalde geur kunnen hebben, zal deze geur langzaam verdwijnen als je de frisbee op een geventileerde plaats plaatst. Zo ben je verzekerd van een fris en schoon product na een klein beetje geduld.
 • Voordeel 5: Deze frisbee is niet alleen kindvriendelijk, maar is ook exclusief ontworpen voor kindergebruik en is niet geschikt voor honden of andere dieren. Je kunt er zeker van zijn dat het een veilig en geschikt speelgoed is voor je kleintje.
 • Nadeel 1: De BangShou frisbee is expliciet ontworpen voor kinderen. Dit betekent dat het mogelijk niet geschikt is voor volwassenen of voor meer competitieve frisbee-spelletjes waarbij een professionelere frisbee gewenst is.
 • Nadeel 2: Ondanks dat het gemaakt is van milieuvriendelijk materiaal, geeft de productbeschrijving aan dat er wat geur kan zijn bij een nieuw product. Dit kan onaangenaam zijn als je of je kind gevoelig is voor geuren.
 • Nadeel 3: De BangShou frisbee is opvouwbaar. Hoewel dit de draagbaarheid vergroot, kan het ook leiden tot een oneffen oppervlak, wat invloed kan hebben op de prestaties van de frisbee.
 • Nadeel 4: Hoewel het lichtgewicht en draagbaar is, kan de geringe grootte en het lage gewicht van de frisbee het moeilijker maken om ermee te gooien, vooral bij wind.
 • Nadeel 5: Volgens de beschrijving is deze frisbee niet geschikt voor honden of andere dieren. Als je een huisdier hebt die graag met frisbees speelt, moet je wellicht een extra frisbee kopen speciaal voor jouw huisdier.

Onze favoriet #5

Indy Frisbee

Indy Frisbee

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Indy Dirty Discs frisbee is perfect voor serieuze spelers, die zowel een ultiem spel als een normaal parkspel waarderen. Met zijn regulering gewicht van 175g, staat deze schijf garant voor langere, nauwkeurigere worpen en betere zijwindprestaties, wat het een ideale keuze maakt voor wedstrijdspelen. De dikkere rand van de schijf geeft het bovendien een lange, stabiele vlucht, wat het ideaal maakt voor trucworpen en vangen. Verkrijgbaar in een reeks felle kleuren waaronder nachtglows, blauw, groen, geel en oranje, laat deze frisbee je zeker opvallen. Met afmetingen van 28cm x 28cm x 3cm, is deze frisbee een geweldige aanwinst voor je buitensporten.

 • Voordeel 1: De Indy Dirty Discs frisbee is geschikt voor zowel ultieme als normale parkeergames. Dit maakt het erg handig en veelzijdig in zijn gebruik, welk soort frisbee-spel je ook wilt spelen.
 • Voordeel 2: De frisbee heeft een reglementair gewicht van 175 gram, ideaal voor ultieme frisbee-spellen. Dit gewicht maakt langere en nauwkeurigere worpen mogelijk, zelfs in zijwind, en garandeert consistentie voor wedstrijdspelen.
 • Voordeel 3: Met zijn dikkere rand heeft de Indy Dirty Disc een langer en stabieler vliegtraject, waardoor het ideaal is voor trucworpen en vangen. Dit helpt je om je techniek te verbeteren en je vaardigheden te tonen.
 • Voordeel 4: De frisbee is verkrijgbaar in een reeks heldere kleuren, zoals nachtlicht, blauw, groen, geel en oranje. De levendige kleuren zorgen niet alleen voor een aantrekkelijk uiterlijk, maar vergroten ook de zichtbaarheid tijdens het spelen.
 • Voordeel 5: De Indy Dirty Discs frisbee heeft praktische afmetingen van 28 cm x 28 cm x 3 cm en weegt 175 gram. Het is dus compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, maar heeft toch het juiste formaat en gewicht voor serieuze gameplay.
 • Nadeel 1: De Indy Dirty Disc is specifiek ontworpen voor ultieme frisbee-spellen. Dat betekent dat als je op zoek bent naar een ongedwongen frisbee voor bijvoorbeeld een picknick of stranddag, deze schijf misschien te professioneel voor je is.
 • Nadeel 2: De schijf weegt 175 gram. Dit is het regulerende gewicht voor “ultieme” frisbee wedstrijden. Mocht je prefereren om met een lichtere frisbee te spelen voor jouw comfort, dan is deze disc misschien niet de beste keuze voor jou.
 • Nadeel 3: Het feit dat deze frisbee specifiek ontworpen is voor langere en nauwkeurigere worpen, alsook betere zijwindprestaties, kan betekenen dat hij moeilijker onder de knie te krijgen is voor beginners of jongere spelers.
 • Nadeel 4: De Indy Dirty Disc heeft een dikkere rand. Dit is ideaal voor trucworpen en vangen. Evenwel kan deze dikkere rand het voor some spelers moeilijker maken om de schijf comfortabel vast te houden en te werpen.
 • Nadeel 5: Hoewel de beschikbaarheid van verschillende heldere kleuren en zelfs ‘nachtglows’ een voordeel kan zijn, kan het voor anderen een nadeel zijn als ze juist een meer subtiele of minder opvallende frisbee prefereren.

Onze favoriet #6

Tshaoun Frisbee

Tshaoun Frisbee

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De TSHAOUN hondenfrisbees zijn een set van drie interactieve speeltjes, elk met een diameter van 18 cm, ideaal voor dagelijks gebruik. Ze zijn vervaardigd uit duurzaam, slijtvast en bijtbestendig TPR-rubber, met een antislip textuur om gemakkelijk vast te houden. Deze felgekleurde frisbees zullen zeker de interesse van je hond wekken en de band tussen jullie beiden versterken door interactieve gooi-, ophaal- en trekspelletjes. Bovendien zijn ze waterdicht en kunnen ze drijven, waardoor ze perfect zijn voor speeltijd in zwembaden, meren en rivieren. Makkelijk te reinigen na het spelen.

 • Voordeel 1: De verpakking en grootte van de Frisbee van het merk TSHAOUN zijn ideaal voor jouw noden. Je ontvangt 3 stuks hondenfrisbees in verschillende kleuren met een diameter van 18 cm, die aan jouw dagelijks gebruik kunnen voldoen.
 • Voordeel 2: Deze frisbees zijn gemaakt van duurzaam TPR-rubber, wat ze slijtvast en bijtbestendig maakt. De antislip textuur zorgt er bovendien voor dat ze niet gemakkelijk afvallen, wat perfect is voor enthousiaste huisdieren.
 • Voordeel 3: De TSHAOUN frisbees zijn interactief en interessant. Ze kunnen de interactie tussen jou en jouw hond verhogen, ideaal voor gooi-, ophaal- en trekkerspellen.
 • Voordeel 4: Door de heldere kleuren van deze frisbees zullen ze gemakkelijk de interesse van jouw huisdier wekken. Dit maakt ze perfect voor het verbeteren van de relatie tussen jou en jouw hond door samen te spelen.
 • Voordeel 5: Het feit dat de TSHAOUN Frisbees waterdicht zijn, zorgt voor een extra bonus. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en omdat ze drijven op water, kunnen ze ook worden gespeeld in zwembaden, meren en rivieren. Dit maakt ze ideaal voor zomerplezier!
 • Nadeel 1: De verpakking bevat 3 stuks frisbees. Dit kan overdreven lijken als je slechts één frisbee nodig hebt en het kan een verspilling van materiaal zijn als je de andere twee niet gebruikt.
 • Nadeel 2: De frisbees zijn gemaakt van TPR-rubber. Hoewel het materiaal duurzaam, slijtvast en bijtbestendig is, kan het voor sommige honden te hard zijn en hun tanden beschadigen bij intensief kauwen en bijten.
 • Nadeel 3: Met een diameter van 18 cm zijn deze frisbees relatief klein. Dit is misschien niet geschikt voor grotere hondenrassen en kan de vangervaring voor hen minder aangenaam maken.
 • Nadeel 4: Hoewel het feit dat de frisbees op water drijven positief lijkt, kan dit ook betekenen dat ze gemakkelijk door de wind worden weggeblazen, wat niet ideaal is voor spelen in open ruimtes op winderige dagen.
 • Nadeel 5: Het setje bevat frisbees in verschillende kleuren. Dit klinkt aantrekkelijk, maar kan soms een nadeel zijn als jouw hond bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan één specifieke kleur, maar die kleur niet beschikbaar is in het setje.

Onze favoriet #7

Tshaoun Frisbee

Tshaoun Frisbee

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De TSHAOUN hondenfrisbees, geleverd in een set van drie stuks met verschillende kleuren, zijn gemaakt van duurzaam, slijtvast en bijtbestendig TPR-rubber. Met hun diameter van 18 cm passen ze perfect in je dagelijkse speelroutine met je hond. De antislip textuur zorgt ervoor dat ze niet makkelijk uit je handen glijden. Door het gebruik van heldere kleuren trekken ze gemakkelijk de aandacht van je huisdier, ideaal voor gooien, halen en trekken van spellen om de interactie tussen jou en je hond te bevorderen. Bovendien zijn de frisbees waterdicht en drijvend, wat ze zeer praktisch maakt voor spelletjes in het water.

 • Voordeel 1: De TSHAOUN frisbee set bevat 3 stuks in verschillende kleuren, waardoor je altijd een reservefrisbee bij de hand hebt of simpelweg kunt variëren.
 • Voordeel 2: Deze frisbees zijn gemaakt van duurzaam TPR-rubber. Dit materiaal is slijtvast en bijtbestendig, en met de antislip textuur blijft de frisbee goed in de pootjes van je trouwe viervoeter zitten.
 • Voordeel 3: Door te spelen met deze frisbees vergroot je de interactie tussen jou en je hond. De frisbees zijn geschikt voor gooien, halen en trekken van spellen.
 • Voordeel 4: Met de heldere kleuren zal je hond nog meer interesse hebben in het spelen met de frisbees. Dit verbetert niet alleen de speeltijd van je hond maar ook je band met je hond.
 • Voordeel 5: De frisbees zijn waterdicht en drijven in water. Dat betekent dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en je kunt er zelfs mee in het water spelen, bijvoorbeeld in zwembaden, rivieren en meren.
 • nadeel 1: Hoewel het materiaal van de Frisbee duurzaam is, suggereren de productdetails niet dat het veilig is voor honden om op te kauwen. Dit kan een probleem zijn als je hond graag op dingen kauwt.
 • nadeel 2: De diameter van 18 cm kan te groot zijn voor kleinere honden. Afhankelijk van de grootte van je hond, kan het spelen met de Frisbee misschien niet comfortabel zijn.
 • nadeel 3: De verpakking komt met 3 stuks hondenfrisbees, maar het is niet duidelijk of elke frisbee dezelfde kleur heeft of niet. Als je hond heel specifiek is over de kleur van zijn speelgoed, dan is dit misschien niet ideaal.
 • nadeel 4: Hoewel de frisbee waterdicht is en op water drijft, is het onduidelijk of hij onderdompeling of langdurige blootstelling aan water kan weerstaan. Dit kan een probleem zijn als je hond er graag mee in het water speelt.
 • nadeel 5: Het product benadrukt de interactie tussen de hond en de eigenaar, maar het is niet duidelijk of het geschikt is voor zelfstandig spelen. Als je hond graag alleen speelt, dan is deze Frisbee misschien niet de beste keuze.

Onze favoriet #8

Aerobie Frisbee

Aerobie Frisbee

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Aerobie Frisbee is niet zomaar een vliegende disc; deze exceptionele ring heeft zelfs een Guinness World Record op zijn naam staan voor de verste worp, met een indrukwekkende afstand van 406 meter. Deze prestatie is te danken aan het unieke ontwerp van de Aerobie Pro Ring, die zorgt voor nauwkeurige worpen over lange afstanden. De zachte randen maken het niet alleen gemakkelijk om de frisbee te gooien, maar ook aangenaam om te vangen. Met het open midden van de Pro Ring worden jouw worp- en vangstijlen niet beperkt, maar juist uitgedaagd: je hebt de kans om jouw eigen bewegingen te ontwikkelen met Aerobie-vliegende discs. En laat je niet misleiden door zijn professionele prestaties – bij je aankoop ontvang je gewoon één vliegende disc.

 • Voordeel 1: De Aerobie Frisbee heeft bewezen prestaties – hij werd gebruikt om een Guinness World Record vast te stellen voor de verste worp, een indrukwekkende 406 meter. Je krijgt dus een product dat al zijn kwaliteit en prestaties heeft bewezen.
 • Voordeel 2: Dankzij het unieke ontwerp van de Aerobie Pro Ring zijn je worpen nauwkeuriger op lange afstanden. Hierdoor wordt je spel verbeterd en kun je verdere afstanden bereiken.
 • Voordeel 3: De zachte randen maken het gooien makkelijker en het vangen aangenamer. Dit zorgt voor langdurig speelplezier zonder dat je zorgen hoeft te maken over pijnlijke vangsten.
 • Voordeel 4: De Pro Ring heeft een open midden, waardoor je je eigen werp- en vangstijl kunt personaliseren. Dit betekent dat je je eigen technieken en bewegingen kunt ontwikkelen, wat bijdraagt aan de uniekheid van je spel.
 • Voordeel 5: De Aerobie Frisbee is meer dan alleen een speelgoed – het is een mogelijkheid om je motorische vaardigheden, nauwkeurigheid en atletisch talent te ontwikkelen. Met één enkel product krijg je een veelheid aan mogelijkheden voor spelen, leren en groeien.
 • Nadeel 1: Hoewel de Aerobie Pro Ring ontworpen is om nauwkeurige worpen over lange afstanden mogelijk te maken, kan dit in een kleine ruimte een probleem zijn. Zijn vermogen om grote afstanden te vliegen, kan ervoor zorgen dat je het vaak moet gaan zoeken als je in een beperkte ruimte speelt.
 • Nadeel 2: Het open midden van de Pro Ring biedt je de mogelijkheid om je eigen werp- en vangstijl te personaliseren, maar als je niet bereid bent om tijd te besteden aan het ontwikkelen van je eigen stijl, kan dit als een nadeel worden beschouwd.
 • Nadeel 3: Het bijzondere ontwerp waarbij de randen zacht zijn, kan het vangen van de Frisbee makkelijker maken, maar voor sommigen kunnen deze zachte randen ook minder grip bieden dan traditioneel ontworpen Frisbees.
 • Nadeel 4: Aangezien het een product is dat een Guinness World Record heeft gevestigd voor de verste worp, verwacht je waarschijnlijk dat je ook soortgelijke worpen kunt doen. Maar tenzij je vaardigheden en ervaring hebt met het gooien van Frisbees, zou het je in het begin frustreren en een hogere leercurve kunnen hebben.
 • Nadeel 5: Hoewel het product inclusief één vliegende disc komt, wordt er geen opbergtas of hoes verstrekt. Dit betekent dat de Frisbee blootgesteld kan worden aan elementen waardoor deze kan slijten of beschadigd raken wanneer deze niet in gebruik is.

Onze favoriet #9

Speezer Frisbee

Speezer Frisbee

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SPEEZER Ultimate Frisbee biedt gegarandeerd plezier voor zowel kinderen als volwassenen, of je nu in het park, in de tuin of op het strand bent. De frisbee, gemaakt van een huidvriendelijk polymeer en polysiloxaan, is bijzonder robuust en flexibel en heeft een hoge kwaliteit afwerking. Het aerodynamische ontwerp, ontwikkeld in een windtunnel, gecombineerd met de geoptimaliseerde gewichtsverdeling, zorgt ervoor dat de frisbee een veilige vlucht heeft en stabiel blijft, zelfs bij windvlagen. De frisbee kan tot wel 400 meter ver vliegen. Het merk SPEEZER streeft naar je volledige tevredenheid, dus als je niet 100% tevreden bent, bieden ze hulp aan voor elke klant.

 • Voordeel 1: De Frisbee van SPEEZER biedt gegarandeerd plezier voor alle leeftijdsgroepen en voor alle sportliefhebbers. Of je nu houdt van parkspelletjes, tuinspelletjes of strandspeelgoed, deze Frisbee is perfect voor jou.
 • Voordeel 2: De Frisbee van SPEEZER is ontworpen met zachte siliconenrubber en een aerodynamische vorm die in de windtunnel is ontwikkeld. Hierdoor kunnen afstanden tot wel 400 meter worden bereikt.
 • Voordeel 3: Door de hoogwaardige afwerking van de ring en de geoptimaliseerde gewichtsverdeling vliegt de Frisbee bijzonder veilig door de lucht. Zelfs bij windvlagen blijft de Frisbee stabiel, wat zorgt voor een geruststellende en veilige spelervaring.
 • Voordeel 4: De Frisbee van SPEEZER is gemaakt van polymeer en polysiloxaan, wat de frisbee-ring bijzonder robuust en flexibel maakt. Bovendien is het huidvriendelijk, wat het ideaal maakt voor langdurig spelen zonder irritatie van de huid.
 • Voordeel 5: Deze Frisbee is niet alleen gemaakt voor ervaren spelers, maar ook voor beginners. Of je nu je frisbee-vaardigheden wilt verbeteren of net begint, het is een geweldige sportgadget voor jou.
 • nadeel 1: De SPEEZER Ultimate Frisby, hoewel gevormd in een aerodynamische vorm, kan lastig zijn om te hanteren op winderige dagen. Hoewel hij stabiel blijft bij windvlagen, kan zijn grote reikwijdte tot 400 meter een nadeel zijn als je hem niet goed onder controle houdt.
 • nadeel 2: Ondanks dat de frisbee gemaakt is van polymeer en polysiloxaan, wat hem flexibel en huidvriendelijk maakt, kan het materiaal toch te hard zijn voor sommige mensen, wat kan resulteren in ongemak bij het vangen.
 • nadeel 3: Hoewel de SPEEZER Ultimate Frisby omschreven wordt als huidvriendelijk, kan het siliconenrubber mogelijk allergische reacties veroorzaken bij mensen met gevoeligheid voor dit materiaal.
 • nadeel 4: De felgele kleur van de frisbee kan in sommige omgevingen moeilijk zichtbaar zijn, wat kan leiden tot een verlies van de frisbee.
 • nadeel 5: Ondanks dat de frisbee wordt omschreven als een sportgadget voor beginners en professionals, kan het lastig zijn voor beginners om te leren omgaan met de eigenschappen van deze specifieke frisbee, zoals het hoge bereik en de stabiliteit in windvlagen.

Na ons uitgebreide onderzoek en het testen van de 10 beste frisbees op de markt, kunnen we concluderen dat de kwaliteit enorm varieert. Jouw uiteindelijke keuze hangt af van het type spel dat je speelt en je persoonlijke voorkeuren. Van duurzame, zware prestatiefrisbees voor serieuze spelers tot lichte, kleurrijke opties voor kinderen – er is werkelijk voor ieder wat wils. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de vliegkwaliteit, het materiaal en het comfort van de grip bij het maken van je keuze. Frisbees zijn een geweldige manier om actief te blijven en plezier te hebben, en met de juiste keuze kun je jouw spel naar een hoger niveau tillen.

Inhoudsopgave