a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Google Agenda Statistieken: Actueel overzicht [Met nieuwe gegevens]

U kunt een gedetailleerde analyse verwachten van de meest recente statistieken en trends met betrekking tot Google Agenda, met nieuwe gegevens die u inzichten geven in hoe deze tool wordt gebruikt en hoe u deze effectief kunt inzetten.

  • Google heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers per maand, velen van hen gebruiken mogelijk Google Agenda.
  • Google Agenda maakt deel uit van G Suite, waarvan het gebruik is toegenomen tot 6 miljoen betalende bedrijven in 2020.
  • Er zijn meer dan 500 miljoen installaties van Google Agenda vanuit de Google Play Store.
  • Google Agenda heeft meer dan 4,4 miljoen beoordelingen in de Google Play Store, wat wijst op een groot aantal actieve gebruikers.

Actuele Google Agenda Statistieken

Google heeft meer dan 1 miljard actieve gebruikers per maand, velen van hen gebruiken mogelijk Google Agenda.

De inhoud van de statistiek die u opvalt, komt in feite tot de conclusie dat Google een ongelooflijk groot gebruikersbestand heeft van meer dan 1 miljard actieve gebruikers per maand. Nu, als u dit getal in overweging neemt, kunt u beginnen te begrijpen hoe wijdverspreid de reikwijdte van Google-diensten is, inclusief Google Agenda. Met zo’n groot aantal maandelijkse actieve gebruikers is het zeer waarschijnlijk dat een aanzienlijk aantal van hen Google Agenda gebruikt. Dit wordt gebruikt om hun dagelijkse routines, belangrijke data en evenementen bij te houden. Zodoende toont deze statistiek aan dat Google Agenda mogelijk is verweven met het dagelijks leven van vele miljoenen mensen over de hele wereld.

Google Agenda maakt deel uit van G Suite, waarvan het gebruik is toegenomen tot 6 miljoen betalende bedrijven in 2020.

Google Agenda is een onderdeel van G Suite, een productiviteitssuite van Google die verschillende applicaties omvat, zoals Gmail, Google Documenten en Google Drive. De statistiek geeft aan dat in 2020 het aantal bedrijven dat gekozen heeft om te betalen voor de diensten van deze suite is gestegen tot 6 miljoen. Dit betekent dat een zeer groot aantal organisaties, van kleine bedrijven tot grote bedrijven, heeft erkend dat de diensten van G Suite waarde toevoegen aan hun bedrijfsactiviteiten. Ze vinden het daarom de moeite waard om voor deze diensten te betalen. Dus, de vermelde statistiek onderstreept de populariteit en het groeiende gebruik van G Suite onder bedrijven.

Er zijn meer dan 500 miljoen installaties van Google Agenda vanuit de Google Play Store.

Dit statistiek laat zien dat er meer dan 500 miljoen installaties van Google Agenda zijn geweest vanuit de Google Play Store. Dit betekent dat het programma minstens 500 miljoen keer is gedownload en geïnstalleerd op apparaten die gebruik maken van het Google Play-platform, zoals smartphones en tablets. Het hoge aantal installaties suggereert dat Google Agenda een populair hulpmiddel is voor het beheren van de planning en tijd van gebruikers. U kan hieruit concluderen dat veel mensen vertrouwen op deze specifieke applicatie om hun dagelijkse activiteiten te organiseren, evenementen in te plannen en herinneringen te krijgen over hun aankomende taken of afspraken.

Google Agenda heeft meer dan 4,4 miljoen beoordelingen in de Google Play Store, wat wijst op een groot aantal actieve gebruikers.

De statistiek die u opvraagt, geeft aan dat Google Agenda meer dan 4,4 miljoen beoordelingen heeft ontvangen in de Google Play Store. Dit is een weerspiegeling van het grote aantal mensen dat de app gebruikt en actief de moeite neemt om een beoordeling achter te laten. Het grote aantal beoordelingen impliceert een hoge betrokkenheid van gebruikers, wat op zijn beurt een indicatie kan zijn van de populariteit en het gebruiksgemak van de app. Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle gebruikers een beoordeling achterlaten, dus het daadwerkelijke aantal actieve gebruikers kan nog veel hoger zijn.

Referenties

0. – https://www.zdnet.com

1. – https://www.statista.com

2. – https://play.google.com

Originally posted 2023-11-14 12:13:25.

Inhoudsopgave