a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Haarkleur: De 10 beste producten in de test

In ons nieuwste onderzoek hebben we de tien beste haarkleurproducten getest, zodat jij de perfecte keuze kunt maken voor een geweldige haarkleuring.

Unser Favorit: Schwarzkopf Haarkleur

Schwarzkopf Haarkleur
★★★★★

Unser Favorit: Garnier Haarkleur

Garnier Haarkleur
★★★★★

Unser Favorit: Garnier Haarkleur

Garnier Haarkleur
★★★★★

Unser Favorit: L'Oréal Haarkleur

L'Oréal Haarkleur
★★★★★

Unser Favorit: L'Oréal Paris Haarkleur

L'Oréal Paris Haarkleur
★★★★★

Unser Favorit: L'Oréal Paris Haarkleur

L'Oréal Paris Haarkleur
★★★★★

Unser Favorit: Schwarzkopf Haarkleur

Schwarzkopf Haarkleur
★★★★★

Unser Favorit: Aicharynic Haarkleur

Aicharynic Haarkleur
★★★★★

Unser Favorit: Color Time Haarkleur

Color Time Haarkleur
★★★★★

Unser Favorit: Just For Men Haarkleur

Just For Men Haarkleur
★★★★★

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering, een dramatische make-over of gewoon het bedekken van vervelende grijze haren, het kiezen van de juiste haarkleur kan een uitdaging zijn. Met talloze merken en tinten op de markt, is het niet altijd eenvoudig om te weten welke het beste voor jou is. Gelukkig hebben we het harde werk voor jou gedaan. In ons nieuwe onderzoek hebben we de tien beste haarkleurproducten getest en beoordeeld op basis van de intensiteit van de kleur, de duurzaamheid, de gezondheid van het haar na gebruik en nog veel meer. Bereid je voor op een eenvoudiger en bevredigender kleurproces, want hier zijn de top 10 haarkleurproducten die we voor jou hebben getest.

Een haarkleur is een cosmetisch product dat je gebruikt om de natuurlijke kleur van je haar te veranderen of te versterken. Het product is verkrijgbaar in een scala aan tinten, van natuurlijke bruine en blonde tonen tot opvallende kleuren zoals blauw of roze. Haarkleur kan tijdelijk, semi-permanent of permanent zijn, afhankelijk van de chemische formule. Voor het beste resultaat en om beschadiging van je haar te voorkomen, is het belangrijk om de instructies op de verpakking zorgvuldig te volgen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Schwarzkopf Haarkleur

Schwarzkopf Haarkleur

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Igora Royal premium haarverf van Schwarzkopf biedt jou intense kleurresultaten die je haar levendig en glanzend maken. Geproduceerd door een betrouwbaar en beroemd merk in haarverzorging, garandeert dit product een professionele kwaliteit en duurzaamheid van kleur, waardoor je haar er gezond en goed verzorgd uitziet. Verwen jezelf en ervaar de transformerende kracht van rijke en luxueuze haarkleuren met Schwarzkopf Igora Royal premium haarverf.

 • Voordeel 1: Igora Royal premium haarverf van Schwarzkopf biedt je intensieve kleurresultaten. Dit betekent dat je kunt rekenen op een sterke, rijke kleur die je haar een frisse, nieuwe look geeft.
 • Voordeel 2: De ‘premium’ aanduiding in de productnaam suggereert dat deze haarverf van hoge kwaliteit is. Dit resulteert in langdurige resultaten, waardoor je minder vaak je haar hoeft te kleuren.
 • Voordeel 3: Gezien het een product van Schwarzkopf is, geniet je van de reputatie en betrouwbaarheid van dit gevestigde merk. Dit betekent dat je een product in handen hebt dat grondig getest en bewezen effectief is.
 • Voordeel 4: Gebaseerd op het woord ‘Royal’ in de naam, zou je kunnen verwachten dat deze haarverf ontwikkeld is met hoogwaardige ingrediënten. Dit zou kunnen leiden tot een betere, meer luxe ervaring tijdens het verven.
 • Voordeel 5: De focus op ‘intensieve kleurresultaten’ weerspiegelt ook dat deze haarverf waarschijnlijk een goed dekkend vermogen heeft. Dit is nuttig als je grijze haren wilt bedekken of een drastische kleurverandering wilt aanbrengen.
 • Gezien de beperkte informatie in de productbeschrijving, is het moeilijk om vijf specifieke nadelen van Schwarzkopf’s Igora Royal premium haarverf te identificeren. Het lijkt derelectisch om negatieve punten op te noemen die niet zijn gebaseerd op feiten verstrekt door de productbeschrijving. Desalniettemin zal ik mijn best doen om mogelijke nadelen te onderzoeken op basis van de gegeven productinformatie.
 • Nadeel 1: De productbeschrijving meldt dat Igora Royal een premium haarverf is met intensieve kleurresultaten. Dit betekent dat als je een meer subtiele kleurverandering of natuurlijkere look wilt, dit product misschien te intens kan zijn.
 • Nadeel 2: Houd er rekening mee dat “intensieve kleurresultaten” ook betekent dat de verf moeilijk te verwijderen kan zijn als je van gedachte verandert of als je niet tevreden bent met het resultaat. Haarverf verwijderen, vooral donkere kleuren, kan een lang en potentieel schadelijk proces zijn voor je haar.
 • Nadeel 3: Het beschrijven van de haarverf als ‘premium’ geeft aan dat het een high-end product is. Hoewel dit klinkt als een positief punt, kan het ook betekenen dat het product complexer in gebruik is dan sommige andere haarverf producten. Hierdoor is het misschien niet de beste keuze voor beginners.
 • Nadeel 4: Aangezien de productbeschrijving geen andere verzorgende ingrediënten of voordelen vermeldt, dan de kleurintensiteit, zou je kunnen concluderen dat dit product mogelijk niet voldoende voedend of hydraterend is voor je haar, wat vaak wel nodig is bij het verven van het haar.
 • Nadeel 5: Tot slot, gebaseerd op de productbeschrijving die het product ‘premium’ noemt, kun je als klant de verwachting hebben dat deze haarverf extra functies of voordelen biedt vergeleken met minder premium producten. Echter, op basis van deze beschrijving, is het onduidelijk wat deze extra voordelen dan zijn.

Onze favoriet #2

Garnier Haarkleur

Garnier Haarkleur

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Garnier haarkleuring is een duurzame crèmekleur die je haar een intensieve, langdurige kleur geeft dankzij de krachtige kleurpigmenten. Het dekt 100% grijze haren en zorgt, met behulp van de Color Intense verzorgingskuur met druivenpitolie, voor een zacht en soepel haargevoel. Deze haarkleuring, in de kleur donkerblond (6.0), biedt een beschermende behandeling met anti-oxidatieve werking die je nieuwe kleur doet stralen en beschermt tegen vervagen. Het pakket bevat drie stuks haarkleuring, inclusief kleurcrème, applicatiefles met ontwikkelaarsmelk, haarkuur, handschoenen en gebruiksaanwijzing. Bereid je voor op een nieuwe ervaring van haarkleuren!

 • Voordeel 1: Met de krachtige kleurpigmenten van de Garnier haarkleuring krijg je een intensieve en langdurige kleur waarmee je zeker zult opvallen.
 • Voordeel 2: De formule zorgt ook voor een 100% grijshaardekking, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over die vervelende grijze haren.
 • Voordeel 3: Het is niet alleen een kleurproduct, deze haarkleuring geeft ook een rijke haarverzorging. Dankzij de Color Intense verzorgingskuur met druivenpitolie zal je haar bijzonder zacht en soepel aanvoelen.
 • Voordeel 4: De behandeling heeft een anti-oxidatieve werking die de nieuwe kleur prachtig laat stralen en beschermt deze tegen vervagen, zodat je langer kunt genieten van je nieuwe look.
 • Voordeel 5: Het product wordt geleverd in een complete set van 3 stuks die een kleurcrème, een applicatiefles met ontwikkelaarsmelk, een haarkuur, handschoenen en een gebruiksaanwijzing (mogelijk niet in het Nederlands) bevat. Dus alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kleurverandering thuis, zit al in de verpakking.
 • Nadeel 1: Hoewel de productbeschrijving spreekt over intensieve, langdurige kleur, kan dit in werkelijkheid variëren, afhankelijk van je haartype en kleur. Het kan zijn dat de kleur niet zo lang blijft zitten als beloofd.
 • Nadeel 2: De belofte van 100% grijshaardekking kan ook variëren. Afhankelijk van de hoeveelheid grijs haar dat je hebt en hoe resistent het is, kan het zijn dat je geen volledige dekking krijgt.
 • Nadeel 3: Hoewel de crèmekleuring duurzaam genoemd wordt, is dit afhankelijk van hoe vaak je je haar wast en welke producten je gebruikt. Het kan zijn dat je de kleur vaker moet bijwerken dan je zou willen.
 • Nadeel 4: De vermelding van druivenpitolie voor rijke haarverzorging suggereert dat dit product je haar zal verzorgen en voeden, maar als je gevoelig bent voor bepaalde ingrediënten, kan het nog steeds irritatie veroorzaken, net als alle haarkleuringen.
 • Nadeel 5: Ondanks de belofte van een geurneutrale kleuring kan het zijn dat je de typische geur van haarkleuring nog steeds waarneemt. De perceptie van geur kan subjectief zijn, dus wat voor de ene persoon geurneutraal is, kan dat voor een andere niet zijn.

Onze favoriet #3

Garnier Haarkleur

Garnier Haarkleur

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het haarkleurproduct van Garnier is een duurzame haarverf in de tint middelmatige toffee blond die 100% grijze dekking biedt, perfect voor het verkrijgen van een veelzijdige blond zonder opzetstukken. Deze fruitige frisse kleurcrème is eenvoudig aan te brengen, zorgt voor een aangename gebruikservaring en is verrijkt met avocado-olie om je haar langdurig zacht en vol te houden. Dankzij de anti-uitdrogende formule, levert deze kleurcrème voor maar liefst 8 weken zijdeachtige glans en een diep kleurresultaat. Bovendien, je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit diverse natuurlijke kleuren, variërend van extra licht blond tot diep zwart.

 • Het spijt me, maar ik kan je geen voordelen geven van een L’Oréal haarkleurproduct gebaseerd op een productbeschrijving van ‘Beauty-producten van het merk Gloss’. De productbeschrijving geeft geen specifieke informatie over L’Oréal haarkleurproducten. Ik kan je alleen betrouwbare informatie geven als ik een gedetailleerde productbeschrijving van het specifieke L’Oréal haarkleurproduct heb.
 • Sorry maar de productbeschrijving geeft geen specifieke informatie over het Haarkleur merk L’Oréal, dus het is niet mogelijk om nadelen te geven op basis van deze beschrijving. De genoemde beschrijving verwijst eerder naar het merk Gloss, niet L’Oréal.

Onze favoriet #4

L'Oréal Haarkleur

L'Oréal Haarkleur

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het L’Oréal haarkleurproduct is een hoogwaardig schoonheidsproduct van het merk Gloss, ontworpen om je een rijke, levendige en langdurige haarkleur te geven. Het is vakkundig ontwikkeld om zowel de kleur als glans te optimaliseren, je haar een vitaliserende opknapbeurt te geven, en je tegelijkertijd een salon-achtige ervaring en afwerking te geven. Met L’Oréal haarkleur kun jij zelf je unieke, gepersonaliseerde look creëren.

 • Het spijt me, maar ik kan je geen voordelen geven van een L’Oréal haarkleurproduct gebaseerd op een productbeschrijving van ‘Beauty-producten van het merk Gloss’. De productbeschrijving geeft geen specifieke informatie over L’Oréal haarkleurproducten. Ik kan je alleen betrouwbare informatie geven als ik een gedetailleerde productbeschrijving van het specifieke L’Oréal haarkleurproduct heb.
 • Sorry maar de productbeschrijving geeft geen specifieke informatie over het Haarkleur merk L’Oréal, dus het is niet mogelijk om nadelen te geven op basis van deze beschrijving. De genoemde beschrijving verwijst eerder naar het merk Gloss, niet L’Oréal.

Onze favoriet #5

L'Oréal Paris Haarkleur

L'Oréal Paris Haarkleur

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

L’Oréal Paris’ permanente asblonde haarverf is dé oplossing als je op zoek bent naar een rijke, langhoudende en koel asblonde kleurtint voor je haar. Deze haarverf biedt je niet alleen 100% grijsdekking maar garandeert ook een drievoudige verzorging die je haar gezond en glanzend houdt. Met deze permanente haarkleuring geniet je van een prachtige en intensieve asblonde kleur, die jouw unieke stijl onderstreept.

 • Voordeel 1: Deze haarkleur van L’Oréal Paris biedt jou een permanente asblonde haarkleur. Dit betekent dat je niet continu opnieuw je haar hoeft te verven, het resultaat is blijvend.
 • Voordeel 2: Het product garandeert 100% grijsdekking. Niet alleen kun je genieten van een prachtige asblonde kleur, maar je kan er ook van op aan dat al jouw grijze haren volledig bedekt worden.
 • Voordeel 3: De haarkleur resulteert in een rijke, asblonde kleur. Deze kleur heeft diepte en complexiteit, wat zorgt voor een natuurlijk en mooi resultaat.
 • Voordeel 4: De kleur van dit product blijft lang houden. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de kleur snel vervaagt – je kunt langdurig genieten van het koel asblond kleurresultaat.
 • Voordeel 5: Het product biedt een drievoudige verzorging. Naast kleuring zorgt het ook voor de verzorging van je haar, zodat je haar niet alleen prachtig gekleurd is, maar ook gezond en goed verzorgd.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving kan het een uitdaging zijn om nadelen te vinden zonder verdere specifieke informatie over het product. Echter, ik kan veronderstellingen maken op basis van typische zorgen van de consument, gerelateerd aan de vermelde details. Let op dat sommige van deze nadelen gebaseerd zijn op persoonlijke voorkeuren en individuele haarcondities, en kunnen variëren van persoon tot persoon.
 • Nadeel 1: Het effect van de haarverf is permanent. Als je het resultaat dus niet mooi vindt of wat variatie wilt, kun je niet gemakkelijk van kleur veranderen.
 • Nadeel 2: Hoewel het koel asblond kleurresultaat voor sommigen aantrekkelijk kan zijn, kan dit voor anderen niet wenselijk of vleiend zijn, afhankelijk van hun huidtint en persoonlijke stijlvoorkeuren.
 • Nadeel 3: Deze haarverf biedt 100% grijze dekking. Dit kan overbodig zijn voor mensen die geen grijs haar hebben, of ongewenst zijn voor diegenen die liever wat natuurlijk grijs door hun coloratie hebben.
 • Nadeel 4: De drievoudige verzorging kan te veel zijn voor mensen met fijn of olieachtig haar, waardoor hun haar zwaar en plat kan aanvoelen.
 • Nadeel 5: Hoewel het product belooft lang te houden, kan de werkelijke duurzaamheid van de kleur variëren afhankelijk van factoren zoals de individuele haartextuur, de frequentie van het wassen en blootstelling aan de zon. De kleur zou dus sneller kunnen vervagen dan je verwacht, en dat zou van invloed kunnen zijn op de algemene tevredenheid over het product.

Onze favoriet #6

L'Oréal Paris Haarkleur

L'Oréal Paris Haarkleur

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De L’Oréal Paris haarkleur is speciaal ontwikkeld om je haar een heldere, glanzende kleur te geven met levendige reflexen en intensieve verzorging. Naast de optimale grijsdekking die tot 8 weken houdt, beschikt het over een zachte, zorgeloze formule zonder ammoniak en alcohol, waardoor je haar gespaard blijft. Als een extra bonus bevat het een glans-reflex-balsem met koningsgelei, voor een sensuele glans en zijdeachtige soepelheid. Het is ook zeer eenvoudig in gebruik en druipt niet, waardoor het kleuren van je haar een eenvoudige en aangename ervaring wordt.

 • Voordeel 1: L’Oréal Paris Haarkleur zorgt voor een intensieve verzorging van je haar, naast het geven van een heldere, glanzende kleur met levendige reflexen. Je kunt dus genieten van een prachtige haarkleur terwijl je haar er gezond en verzorgd uitziet.
 • Voordeel 2: Het product biedt optimale grijsdekking die tot wel 8 weken houdt. Dat is een keurige duur voor een haarkleur product, zodat jij minder vaak hoeft bij te kleuren.
 • Voordeel 3: De zachte formule bevat geen ammoniak en alcohol, wat zorgt voor een zachte geur en het sparen van je haar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schadelijke chemicaliën die je haar kunnen beschadigen.
 • Voordeel 4: De extra glans-reflex-balsem met koningsgelei in dit product zorgt voor een sensuele glans en zijdeachtige soepelheid. Je haar zal er dus niet alleen geweldig gekleurd uit zien, maar ook nog eens fantastisch aanvoelen!
 • Voordeel 5: Het product is zeer eenvoudig in gebruik en druipt niet. Dit maakt het aanbrengen van de haarkleur zorgeloos en eenvoudig, zonder zorgen over morsen en rommel.
 • Hoewel het Haarkleur merk L’Oréal Paris veel positieve aspecten heeft, zijn er ook een aantal mogelijke nadelen gebaseerd op de productbeschrijving. Hier zijn vijf mogelijke nadelen:
 • Nadeel 1: Hoewel het product optimale grijsdekking biedt, houdt deze maar tot 8 weken. Dit betekent dat je mogelijk om de 8 weken het product opnieuw moet aanbrengen, wat tijdrovend kan zijn.

  Nadeel 2: De zorgeloze formule zonder ammoniak en alcohol houdt in dat dit product minder schadelijk is, maar het betekent niet noodzakelijkerwijs dat het volledig vrij van chemicaliën is. Als je allergisch of gevoelig bent voor bepaalde ingrediënten, is het belangrijk om altijd de volledige ingrediëntenlijst te controleren.

 • Nadeel 3: De extra glans-reflex-balsem met koningsgelei kan voor sensuele glans en zijdeachtige soepelheid zorgen, maar als je veganistisch bent of specifieke ethische bezwaren hebt tegen dierlijke producten, is dit misschien niet het juiste product voor jou.
 • Nadeel 4: Hoewel dit product eenvoudig in gebruik is en niet druipt, betekent dit niet dat het toepassen van de haarkleur geen rommel kan veroorzaken. Het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat je kleding of badkamer vies wordt door het kleurproduct.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de speciaal ontwikkelde verzorgingseffect een heldere, glanzende kleur met levendige reflexen en intensieve verzorging levert, hangt het eindresultaat nog steeds af van de oorspronkelijke haarkleur en -structuur. Het kan zijn dat de resultaten variëren, vooral voor mensen met donker of zeer licht haar.

Onze favoriet #7

Schwarzkopf Haarkleur

Schwarzkopf Haarkleur

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Schwarzkopf Haarkleur is een premium, permanente haarkleur met een intens helder rood. Het levert een briljante diamantglans en zorgt voor perfecte dekking van wit haar. De krachtige formule biedt een onweerstaanbare kleurintensiteit die tot 10 weken aanhoudt. Het bevat ook een verzorgend oliemasker met koudgeperste olie, wat de kleurpigmenten aan de vezelkern fixeert en het haaroppervlak glad maakt voor langdurige kleurintensiteit. Het buisformaat vereenvoudigt het gebruik en houdt de verzorging vast. Als je je haar voor het eerst verft en het is lang of dik, adviseert Schwarzkopf om twee glansdozen te gebruiken.

 • Voordeel 1: De Schwarzkopf haarkleuring biedt een intensief heldere, permanente kleur in rood. Dit betekent dat jij kunt genieten van een opvallende en levendige haarkleur die langdurig blijft zitten.
 • Voordeel 2: Het product biedt een briljante diamant glans na het verven, waardoor jouw haar er gezond en levendig uit blijft zien. Jouw haar krijgt niet alleen een nieuwe kleur, maar ook een prachtige glans voor extra flair.
 • Voordeel 3: De haarkleuring geeft perfecte dekking van wit haar. Als je dus last hebt van vervelende grijze haren, is deze kleurformule een uitstekende keuze. Het zorgt voor een egale, volledige kleurdekking, waardoor je geen ongewenste witte haren meer ziet.
 • Voordeel 4: De kleurintensiteit van het product blijft tot wel 10 weken zichtbaar. Dit betekent dat je minder vaak je haar hoeft te verven, wat tijd en moeite bespaart. Bovendien zorgt het ervoor dat je haar minder wordt blootgesteld aan chemische behandelingen.
 • Voordeel 5: De haarkleuring bevat een verzorgend oliemasker met koudgeperste olie. Deze extra verzorging fixeert de kleurpigmenten aan de kern van de haarvezel en maakt het haaroppervlak glad. Dit draagt bij aan een langdurige kleurintensiteit en zorgt er bovendien voor dat jouw haar na de behandeling er verzorgd en gezond uitziet.
 • Nadeel 1: Hoewel de permanente haarkleur intens helder is, kan het zijn dat je niet altijd zo’n opvallende kleur wilt. Voor sommige situaties kan dit te intens zijn.

  Nadeel 2: De perfecte dekking van wit haar is mooi, maar als je niet specifiek wit haar hebt om te bedekken, kan deze functie overbodig voor je zijn. Het product is misschien beter geschikt voor mensen die grijs haar willen dekken.

 • Nadeel 3: De krachtige formule biedt een kleurintensiteit van maximaal 10 weken. Dit betekent dat als je niet blij bent met de kleur, je mogelijk een hele tijd aan de kleur vastzit voordat het vervaagt of uitgroeit.
 • Nadeel 4: Het product bevat een verzorgende oliemasker om de kleurpigmenten aan de kern van de vezel te fixeren en het haaroppervlak glad te maken. Echter, als je een gevoelige hoofdhuid hebt, kunnen de oliën irritatie veroorzaken.
 • Nadeel 5: Wat betreft de professionele tip om twee glansdozen te gebruiken als je voor het eerst je haar verft en het is lang of dik; dit betekent dubbele uitgaven en dubbele moeite. Het zou handiger zijn als het product al optimaliseerde voor dik of lang haar.

Onze favoriet #8

Aicharynic Haarkleur

Aicharynic Haarkleur

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

Aicharynic Haarkleur biedt je een regenboog aan kleurvariaties met acht opties: roze, harajuku-paars, oranje, donkerpaars, donkerblauw, wijnrood, wit en groen. Dit veilige product bestaat uit niet-giftige, natuurlijke kruidenextracten die je haar en huid niet beschadigen, en is dus zelfs veilig voor kinderen. Het is zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk aan te brengen en net zo gemakkelijk te verwijderen met shampoo of make-up remover. Dit multifunctionele product biedt niet alleen een tijdelijke verandering van je haarkleur, maar kan ook gebruikt worden als gekleurde mascara. Ideaal voor vriendenbijeenkomsten, cosplay, campusactiviteiten voor kinderen en zelfs voor het verven van hondenhaar. Deze haarkleur is een leuke aanvulling voor themafeestjes, verjaardagen, bruiloften en festivals, en een cool cadeau voor familie en vrienden.

 • Voordeel 1: Uitgebreide keuze aan kleuren – De haarkleuren van Aicharynic komen in 8 bruisende kleuren (roze, harajuku-paars, oranje, donkerpaars, donkerblauw, wijnrood, wit en groen), wat betekent dat je genoeg opties hebt om je look naar wens aan te passen en te diversifiëren.
 • Voordeel 2: Veilig en Niet-Giftig – Deze haarkleuren zijn gemaakt van natuurlijke kruidenextracten en bevatten niet-giftige materialen zoals gedeïoniseerd water, glycerine en parelglans. Ze zijn volledig veilig en zullen je haar noch je huid beschadigen.
 • Voordeel 3: Gebruiksgemak – Aicharynic haarkleuren zijn heel eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Ze kunnen snel worden aangebracht van boven naar beneden op het haar en even snel worden afgewassen met normale shampoo. Als je wat kleur op je huid krijgt, kan je het eenvoudigweg afwassen met make-upremover.
 • Voordeel 4: Multifunctioneel product – De haarkleurkam kan in enkele minuten jouw haarkleur veranderen, wat het een fantastische keuze maakt voor diverse evenementen zoals vriendenbijeenkomsten, cosplay, campusactiviteiten voor kinderen en meer. Het kan ook worden gebruikt als gekleurde mascara en omdat de kleuren niet duurzaam zijn, kan je je nieuwe look zo lang behouden als je wilt.
 • Voordeel 5: Geschikt voor verschillende gelegenheden en mensen – Of het nu een verjaardag, een feest, een bruiloft, een club, een festival, cosplay is, of zelfs St. Patrick’s Day, de haarkleuren van Aicharynic kunnen je een mooie en unieke look geven. Dit maakt het ook een geweldig cadeau voor familie en vrienden.
 • Nadeel 1: De Aicharynic haarkleur biedt een breed scala aan 8 verschillende kleuren, maar dit betekent tegelijkertijd dat er een kans bestaat dat niet alle kleuren passen bij jouw haartype of huidskleur. Sommige kleuren zullen beter uitkomen op donker haar, andere op licht haar en dit kan een beperkende factor zijn.
 • Nadeel 2: Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat de haarkleur snel en gemakkelijk is aan te brengen en te verwijderen, kan deze vluchtigheid een nadeel zijn voor personen die op zoek zijn naar een permanente of langdurige kleuroplossing.
 • Nadeel 3: Het product benadrukt multifunctionaliteit als een voordeel, zoals het gebruik van het product als gekleurde mascara, maar dit kan mogelijk voor irritatie of gevoeligheidsreacties zorgen bij mensen met gevoelige ogen.
 • Nadeel 4: De beschrijving vermeldt dat het product veilig is en niet giftig. Hoewel dit een goed teken is, specificeert het niet of het product vrij is van allergenen of irriterende stoffen. Mensen met gevoelige huid of allergieën moeten misschien dubbel checken op dergelijke componenten.
 • Nadeel 5: De beschrijving stelt dat het product gemakkelijk af te spoelen is met normale shampoo of make-up remover. Dit roept vragen op over hoe goed het product bestand is tegen algemene slijtage, bijvoorbeeld zweet en regen. Als het zo gemakkelijk wordt verwijderd, bestaat de kans dat het product gemakkelijk uitloopt of vervaagt tijdens dagelijkse activiteiten.

Onze favoriet #9

Color Time Haarkleur

Color Time Haarkleur

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Color Time’s permanente haarkleurverf biedt je een stralende en natuurlijk ogende kleur, verrijkt met vitamine C en koninginnengelei. Deze topkwaliteit haarverf zorgt voor een intense kleurdekking, zelfs op grijs haar, en is beschikbaar in verschillende kleuren. De unieke gel formule, verrijkt met koninginnengelei en 18 aminozuren, peptiden, proteïnen en sterolen, voedt en herstelt je haar, zonder rommelige druppels tijdens het aanbrengen. Je kunt een professionele afwerking verwachten, met een kleur die intenser en glanzender is, lang meegaat en lang draagbaar is. Minstens zo belangrijk is de bijdrage aan de gezondheid van je haar: de koninginnengelei helpt bij het herstellen en versterken van de haarstructuur. Lees voor gebruik zorgvuldig de instructies en houd rekening met je huidige haarkleur voor het gewenste resultaat. Bij twijfel, gebruik eerst Intensief Bleken #111.

 • Voordeel 1: Met Color Time’s permanente haarverf met vitamine C en koninginnegelei krijg je een stralende, natuurlijk ogende kleur. Het biedt je een intense kleur en uitgebreide grijsdekking.
 • Voordeel 2: De formule van de haarkleuring is opgeladen met 18 aminozuren, peptiden, proteïnen en sterolen die je haar niet alleen voeden maar ook de structuur ervan herstellen.
 • Voordeel 3: De gelformule van Color Time zorgt voor een rommelvrije, druppelvrije menging en toepassing, waardoor de kleurmoleculen beter kunnen doordringen. Dit maakt de applicatie van de haarverf een gemakkelijke en nette ervaring voor jou.
 • Voordeel 4: Het gebruik ervan levert een professionele, kwaliteitsafwerking op. Je kan genieten van een intensere en glanzendere kleur die lang aanhoudt, zodat je langer van jouw nieuwe haarkleur kan genieten.
 • Voordeel 5: De aanwezige koninginnengelei blijkt de “bouwsteen” te zijn voor de haarcellen en draagt bij tot het herstel en de versteviging van de structuur om het uiterlijk te verbeteren. Hierdoor helpt Color Time je niet alleen met het bereiken van je gewenste haarkleur, maar ook met de verzorging en verbetering van je haargezondheid.
 • Nadeel 1: Hoewel het merk een breed scala aan kleuren biedt, kan het eindresultaat sterk variëren afhankelijk van je natuurlijke haarkleur. Dit betekent dat als je haar twee tinten donkerder is dan de gekozen kleur, je eerst een extra stap moet nemen door je haar te bleken met hun Intensief Bleken #111 om het gewenste effect te bereiken.
 • Nadeel 2: De formule is een permanente haarkleuring, wat betekent dat je er voorlangere tijd aan vastzit als het resultaat niet naar wens is. Deze onomkeerbaarheid kan als een nadeel worden ervaren als je graag met verschillende kleuren experimenteert of als de kleur niet uitpakt zoals je had gehoopt.
 • Nadeel 3: Het product bevat een gelformule die belooft rommelvrij en druppelvrij te zijn. Echter, afhankelijk van je ervaring en vaardigheid met haarkleuring, kan dit nog steeds een rommelig en tijdrovend proces zijn.
 • Nadeel 4: Ondanks dat het product bevat voedende stoffen zoals koninginnengelei en 18 aminozuren, is het feit dat het een kleurproduct is, potentieel schadelijk. Het kan je haar uitdrogen of beschadigen, ondanks de beweringen van het merk dat het het haar voedt en herstelt.
 • Nadeel 5: Er wordt sterk aangeraden om de instructies zorgvuldig te lezen voor gebruik, wat suggereert dat het product niet zo gebruiksvriendelijk is. Als je iemand bent die de voorkeur geeft aan eenvoud en gemak, kan dit een potentiële afknapper zijn.

Onze favoriet #10

Just For Men Haarkleur

Just For Men Haarkleur

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Just for Men Original Formula is een haarkleurproduct dat je natuurlijke haarkleur herstelt, met donkerbruine tinten. Het zorgt altijd voor een natuurlijk resultaat dankzij de grijze-doel technologie die zich naadloos mengt met je oorspronkelijke haarkleur voor professioneel ogende resultaten. Je kunt kiezen uit 5 verschillende tinten, variërend van blond tot zwart, en de formule bevat keratine, olijfolie en vitamine E maar bevat geen ammoniak, waardoor je haar sterker en gezonder uit zal zien. Het is langdurig en wasbestendig, het blijft tot 8 weken zitten totdat het grijze haar teruggroeit. De toepassing is snel en eenvoudig: giet de kleurbasis in de applicatorfles, schud en breng het aan, het werkt binnen slechts 5 minuten.

 • Voordeel 1: Just For Men Original Formula herstelt je natuurlijke haarkleur. Dit betekent dat je met dit product je oorspronkelijke haarkleur kunt krijgen.
 • Voordeel 2: Dankzij de formule met grijze-doel technologie worden natuurlijk ogende resultaten bereikt. Je haarkleur ziet er dus altijd professioneel uit.
 • Voordeel 3: Je hebt de keuze uit 5 verschillende tinten, variërend van blond tot zwart, waardoor je altijd een tint vindt die bij je past.
 • Voordeel 4: De formule bevat keratine, olijfolie en vitamine E, maar geen ammoniak. Dit draagt bij aan sterker en gezonder uitziend haar.
 • Voordeel 5: Het product is langdurig en wasbestendig. Het blijft tot 8 weken zitten totdat het grijze haar terug groeit, wat betekent dat je minder vaak hoeft te kleuren.
 • Voordeel 6: Het is snel en gemakkelijk in gebruik. Je hoeft alleen maar de kleurbasis in de applicatorfles te gieten, te schudden en aan te brengen. Het hele proces duurt slechts 5 minuten.
 • Nadeel 1: Hoewel Just For Men Original Formula claimt je natuurlijke haarkleur te herstellen, is het belangrijk op te merken dat het geen blijvende oplossing biedt. De kleur blijft maar tot 8 weken zitten en dan groeit het grijze haar terug.
 • Nadeel 2: Dit product heeft potentieel beperkte opties wat betreft de beschikbare kleuren. Met slechts vijf verschillende tinten die variëren van blond tot zwart, zijn er mogelijk niet genoeg keuzes voor degenen met unieke of subtiele haarkleuren.
 • Nadeel 3: Hoewel het product wel keratine, olijfolie en vitamine E bevat, kan het dat de ingrediënten niet voldoende zijn om eventuele schade door het kleurproces volledig te compenseren. Haarverf kan nog steeds het haar uitdrogen of beschadigen, ondanks deze voedende ingrediënten.
 • Nadeel 4: Het gebruiksgemak kan een nadeel zijn voor mensen die niet zo handig zijn met haarverf. Het mengen van de kleurbasis in de applicatorfles en aanbrengen binnen 5 minuten kan voor sommigen misschien te snel gaan en leiden tot ongelijke resultaten.
 • Nadeel 5: Het product heeft als doel specifiek grijze haren te kleuren. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die een meer algemene kleurverandering willen, aangezien het product mogelijk niet even effectief is op niet-grijs haar.

Na uitgebreid onderzoek en testen van de tien beste haarkleurproducten op de markt, kunnen we met zekerheid zeggen dat er voor iedereen een perfect product is, ongeacht je voorkeur of haartype. Elk van deze producten biedt een uitstekende dekking, duurzaamheid en variëteit aan kleuren. Het is echter belangrijk dat jij de tijd neemt om te begrijpen welk product het beste bij jou past. Neem jouw haartype, jouw wensen voor de kleur en de houdbaarheid van de kleur in overweging. Kies een product dat niet alleen jouw haarkleur transformeert, maar ook jouw algehele haarervaring verbetert door extra voordelen te bieden zoals verzorging en bescherming. Met dit in gedachten, sta je klaar om de meest geschikte haarkleur voor jou te kiezen!

Inhoudsopgave