a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Huidverzorging Statistieken: Actueel overzicht [Met nieuwe gegevens]

In deze blogpost kunt u de meest actuele statistieken en trends vinden over huidverzorging, voorzien van nieuwe data, om u te helpen begrijpen wat er zich momenteel afspeelt in de wereld van huidverzorging.

 • Wereldwijd was de omvang van de huidverzorgingsmarkt in 2020 meer dan 134 miljard US dollars.
 • Naar verwachting zal de mondiale markt voor huidverzorging tegen 2025 ongeveer 189 miljard US dollars bedragen.
 • Anti-aging huidproducten vormen grofweg 25% van de totale omzet van de huidverzorgingsmarkt.
 • Er is vastgesteld dat ongeveer 50% van de vrouwen 1-4 huidverzorgingsproducten per dag gebruikt.
 • 37% van de vrouwen geeft aan dat hun huidverzorgingsroutine uit 3-4 stappen bestaat.
 • De wereldwijde markt voor organische huidverzorgingsproducten gaat naar verwachting groeien naar 22,3 miljard US dollars in 2024.
 • De Aziatische markt is de grootste in de huidverzorgingsindustrie en vertegenwoordigt 57% van de mondiale verkoop.
 • BB en CC crèmes hadden een marktwaarde van bijna 3 miljard dollar in 2020.
 • 70% van de vrouwen in de Verenigde Staten meldt dat ze dagelijks een huidverzorgingsproduct gebruiken.
 • De wereldwijde markt voor zonbeschermingsproducten bereikt naar verwachting een waarde van 24,9 miljard dollar in 2024.
 • De waarde van de wereldwijde markt voor mannenhuidverzorgingsproducten wordt geschat op iets meer dan 12 miljard dollar in 2021.
 • De totale uitgaven aan huidverzorging in de VS bedroegen in 2020 meer dan 18 miljard dollar.
 • Bijna 60% van de vrouwen in de VS beweert natuurlijke of organische huidverzorgingsproducten te gebruiken.
 • Bijna de helft van de huidverzorgingsmarktomzet in 2019 kwam uit anti-verouderingsproducten.
 • De huidverzorgingsmarkt laat de komende vijf jaar waarschijnlijk een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,4% zien.

Actuele Huidverzorging Statistieken

Wereldwijd was de omvang van de huidverzorgingsmarkt in 2020 meer dan 134 miljard US dollars.

In 2020 was de wereldwijde huidverzorgingsmarkt enorm, met een totale waarde van meer dan 134 miljard Amerikaanse dollars. Dit cijfer vertegenwoordigt de totale inkomsten gegenereerd door alle bedrijven en merken wereldwijd die producten en diensten aanbieden op het gebied van huidverzorging. Dit omvat een breed scala aan producten, van gezichtsreinigers en moisturizers tot zonnebrandcrème en anti-aging behandelingen. Het laat ook zien hoeveel consumenten wereldwijd bereid zijn te besteden aan huidverzorging en geeft aan hoe belangrijk deze sector is in de algemene persoonlijke verzorgingsindustrie. Voor u kan dit inzicht in deze markt waardevol zijn, of u nu een producent, een consument, of een belegger bent die interesse heeft in de huidverzorgingsindustrie.

Naar verwachting zal de mondiale markt voor huidverzorging tegen 2025 ongeveer 189 miljard US dollars bedragen.

De voornoemde statistiek houdt een prognose in over de toekomstige waarde van de wereldwijde markt voor huidverzorging. Hierbij wordt voorspeld dat deze markt tegen het jaar 2025 een waarde zal bereiken van ongeveer 189 miljard Amerikaanse dollars. Dit is een grote geldsom en duidt op een sterke groei en vraag binnen de sector van de huidverzorgingsproducten. Als u in deze markt betrokken bent of van plan bent daarin te investeren, suggereert deze statistiek dat er potentieel voor aanzienlijke winst is. Maar zoals bij elke prognose, is er ook onzekerheid en risico. Deze schatting kan veranderen door allerlei onvoorspelbare marktfactoren, zoals consumentenvoorkeuren, economische omstandigheden, nieuwe technologieën en concurrentie.

Anti-aging huidproducten vormen grofweg 25% van de totale omzet van de huidverzorgingsmarkt.

Het is aangetoond dat anti-aging huidproducten een significant onderdeel vormen van de huidverzorgingsmarkt, ze vertegenwoordigen ongeveer 25% van de totale omzet. Dit betekent dat van elke vier euro die u uitgeeft aan huidverzorgingsproducten, er in principe één euro wordt besteed aan producten die specifiek zijn ontworpen om tekenen van veroudering tegen te gaan. Deze cijfers onderstrepen het belang dat wordt gehecht aan het behoud van een jeugdig uiterlijk en het feit dat een aanzienlijk deel van de consumenten bereid is om te investeren in producten die helpen om dat doel te bereiken. Het impliceert eveneens dat de anti-aging sector een vitale en winstgevende niche is binnen de huidverzorgingsindustrie.

Er is vastgesteld dat ongeveer 50% van de vrouwen 1-4 huidverzorgingsproducten per dag gebruikt.

Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 50% van de vrouwen dagelijks 1 tot 4 huidverzorgingsproducten gebruikt. Dit betekent dat, als u een willekeurige groep vrouwen neemt, ongeveer de helft van hen zal aangeven dat ze elke dag tussen de 1 en 4 verschillende huidverzorgingsproducten gebruiken. Dit kan variëren van reinigers, toners, serums tot moisturizers en zonbescherming. Deze statistiek biedt nuttige informatie over de verzorgingsgewoonten van vrouwen en kan helpen bij het richten van marketingstrategieën voor huidverzorgingsmerken, of bij het ontwikkelen van nieuwe producten die aansluiten bij deze gebruiksbehoeften.

37% van de vrouwen geeft aan dat hun huidverzorgingsroutine uit 3-4 stappen bestaat.

Uit de statistiek blijkt dat 37% van de vrouwen aangeeft dat hun huidverzorgingsroutine bestaat uit 3-4 stappen. Dit houdt in dat meer dan een derde van de vrouwen een reeks van drie tot vier verschillende handelingen of behandelingen uitvoert als onderdeel van hun dagelijkse huidverzorgingsprocedure. Deze stappen kunnen variëren van reinigen tot tonifiëren, hydrateren en het toepassen van specifieke behandelingsproducten. Het is belangrijk op te merken dat, terwijl sommige vrouwen een uitgebreide huidverzorgingsroutine kunnen hebben, er een aanzienlijk deel is dat kiest voor een eenvoudiger aanpak, bestaande uit 3-4 stappen, voor hun huidverzorging. Dit kan een indicatie zijn van hun voorkeur voor een meer gestroomlijnde routine of een weerspiegeling zijn van hun specifieke huidverzorgingsbehoeften.

De wereldwijde markt voor organische huidverzorgingsproducten gaat naar verwachting groeien naar 22,3 miljard US dollars in 2024.

Deze statistiek geeft een prognose over de toekomstige groei van de wereldwijde markt voor organische huidverzorgingsproducten. Het vermeldt dat deze markt naar verwachting zal groeien tot een waarde van 22,3 miljard US dollars in 2024. Dit betekent dat er een toenemende vraag en groeiende interesse is voor organische huidverzorgingsproducten in de wereld. U, als consument of investeerder, kunt hieruit opmaken dat er mogelijk kansen liggen in deze sector. Wellicht bestaat er voor u ruimte om deze producten te gebruiken, erin te investeren of er anderszins deel van uit te maken. Het geeft de richting aan waar de markt zich naar verwachting in de komende jaren zal bewegen.

De Aziatische markt is de grootste in de huidverzorgingsindustrie en vertegenwoordigt 57% van de mondiale verkoop.

U zult geïnteresseerd zijn om te weten dat de Aziatische markt een grote speler is in de huidverzorgingsindustrie. In feite neemt deze regio een indrukwekkend aandeel in van 57% van de totale wereldwijde verkoop in deze sector. Dit geeft aan dat meer dan de helft van alle huidverzorgingsproducten die over de hele wereld worden verkocht, afkomstig is uit Azië. Dit toont de dominantie en belangrijkheid van de Aziatische producenten in de huidverzorgingsindustrie aan. Als zodanig zou elke ondernemer of investeerder in deze sector zeker de Aziatische markt moeten overwegen in hun strategische plannen en marktbegrip.

BB en CC crèmes hadden een marktwaarde van bijna 3 miljard dollar in 2020.

U moet begrijpen dat de statistiek ‘BB en CC crèmes hadden een marktwaarde van bijna 3 miljard dollar in 2020’ de totale waarde vertegenwoordigt van alle BB en CC crème producten die over de hele wereld zijn verkocht in het jaar 2020. Dit betekent dat wanneer alle verkopen van deze soorten crème worden opgeteld – ongeacht het merk, de prijs, of het land waar ze zijn verkocht – ze samen een waarde van bijna 3 miljard dollar vormen. Dit cijfer geeft ons een indicatie van de populariteit en vraag naar BB en CC crèmes in dat specifieke jaar en het kan ook informatie verschaffen over trends in de huidverzorgingsindustrie. Deze waarde kan ook nuttig zijn voor bedrijven om hun strategieën op basis van vraag en aanbod aan te passen.

70% van de vrouwen in de Verenigde Staten meldt dat ze dagelijks een huidverzorgingsproduct gebruiken.

Uit de statistiek kunnen we opmaken dat een groot deel van de vrouwen in de Verenigde Staten veel belang hecht aan huidverzorging. In feite geeft 70% aan dat ze dagelijks een huidverzorgingsproduct gebruiken. Dit betekent dat meer dan twee derde van de vrouwen huidverzorging als een essentieel onderdeel van hun dagelijkse routine beschouwt. Dit kan variëren van het gebruik van een eenvoudige moisturizer tot een uitgebreid huidverzorgingsregime. Het toont aan hoe dominant de huidverzorgingsmarkt is in het land en het belang van de cosmetische industrie. Over het algemeen kan het ook duiden op het bewustzijn van gezondheids- en schoonheidsnormen onder vrouwen in de Verenigde Staten.

De wereldwijde markt voor zonbeschermingsproducten bereikt naar verwachting een waarde van 24,9 miljard dollar in 2024.

Dit statistiek geeft inzicht in de toekomstige groei van de wereldwijde markt voor zonbeschermingsproducten. Het voorspelt dat deze markt in 2024 een indrukwekkende waarde van $24,9 miljard zal bereiken. Dat betekent dat steeds meer mensen over de hele wereld erkennen het belang van zonbescherming en hierin zullen investeren. Het is een indicatie dat er een significante toename wordt verwacht in de consumptie van zonneschermingsproducten de komende jaren. Voor u als lezer, kan dit betekenen dat er, of u nu een consument of een producent bent, er meer kansen op de markt zijn. Als consument, krijgt u toegang tot een breed scala aan producten en als producent, is er een groeiende vraag om in te spelen.

De waarde van de wereldwijde markt voor mannenhuidverzorgingsproducten wordt geschat op iets meer dan 12 miljard dollar in 2021.

Deze statistiek laat zien hoe groot en waardevol de wereldwijde markt voor mannenhuidverzorgingsproducten is. Het geeft aan dat er in 2021 een geschatte waarde is van iets meer dan 12 miljard dollar voor deze markt. Dit betekent dat mannen wereldwijd producten zoals gezichtsreinigers, moisturizers, scheerproducten en andere huidverzorgingsproducten kopen tot een totale waarde van meer dan 12 miljard dollar. Het geeft ook een indicatie van de groei in dit marktsegment, aangezien huidverzorging voor mannen steeds meer geaccepteerd en genormaliseerd wordt. Dus, u kunt uit deze statistiek afleiden dat de industrie van mannenhuidverzorgingsproducten zeer lucratief is en nog steeds groeit.

De totale uitgaven aan huidverzorging in de VS bedroegen in 2020 meer dan 18 miljard dollar.

Uit de gegeven statistiek blijkt dat Amerikanen in 2020 gezamenlijk meer dan 18 miljard dollar aan huidverzorgingsproducten hebben uitgegeven. Met ‘huidverzorgingsproducten’ bedoelen we hier een waaier aan producten zoals crèmes, lotions, serums en andere producten die bedoeld zijn om de conditie van de huid te verbeteren of te behouden. Dit ongelooflijk hoge cijfer benadrukt het groeiende belang dat wordt gehecht aan huidverzorging in de VS. Het laat zien dat Amerikanen bereid zijn om aanzienlijke sommen geld te investeren in de zorg voor hun huid. Het reikt ons ook aan dat de huidverzorgingsindustrie een lucratieve markt is. Als u in deze sector actief bent of plant te zijn, bieden deze cijfers waardevolle inzichten.

Bijna 60% van de vrouwen in de VS beweert natuurlijke of organische huidverzorgingsproducten te gebruiken.

Deze statistiek geeft aan dat bijna 60% van de vrouwen in de Verenigde Staten aangeeft natuurlijke of biologische huidverzorgingsproducten te gebruiken. Dit betekent dat van elke 100 vrouwen, ongeveer 60 beweren producten te kiezen die gemaakt zijn van natuurlijke of organische ingrediënten voor hun huidverzorgingsroutine. Het is echter belangrijk om op te merken dat dit zelfgerapporteerde data zijn. Het is mogelijk dat sommige respondenten de termen ‘natuurlijk’ of ‘organisch’ niet volledig begrijpen of verkeerd interpreteren, wat kan leiden tot enige bias in de resultaten. U, als lezer, moet altijd kritisch zijn bij het interpreteren van dergelijke statistieken en begrijpen dat ze een algemeen beeld geven, maar niet altijd het volledige verhaal vertellen.

Bijna de helft van de huidverzorgingsmarktomzet in 2019 kwam uit anti-verouderingsproducten.

Dit statistiek gaat over de verkoop van huidverzorgingsproducten specifiek in het jaar 2019. Wat u daaruit kunt opmaken is dat bijna de helft van de totale inkomsten uit huidverzorgingsproducten afkomstig was van de verkoop van anti-verouderingsproducten. Dit suggereert dat consumenten behoorlijk wat geld besteden aan producten waarvan zij denken dat ze helpen bij het tegengaan van de tekenen van het ouder worden. Het legt ook de nadruk op de populariteit en het potentieel van de anti-verouderingsmarkt binnen de bredere huidverzorgingsindustrie.

De huidverzorgingsmarkt laat de komende vijf jaar waarschijnlijk een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,4% zien.

Deze statistiek geeft inzicht in de verwachte groei van de huidverzorgingsmarkt over de komende vijf jaar. De term ‘samengesteld jaarlijks groeipercentage’ (CAGR) dat hier gebruikt wordt, is een populaire manier om de gemiddelde jaarlijkse groeisnelheid over een specifieke periode te tonen. In dit geval laat de huidverzorgingsmarkt hoogstwaarschijnlijk een CAGR van 4,4% zien. Dit betekent dat als u vandaag een investering zou doen in deze sector, u kunt verwachten dat de waarde van uw investering elk jaar met gemiddeld 4,4% zou stijgen, rekening houdend met de effecten van samengestelde groei. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze voorspelling niet gegarandeerd is: hoewel het een doordachte prognose is, gebaseerd op de huidige markttrends, blijft de daadwerkelijke groei afhankelijk van een veelheid aan factoren en kan deze uiteraard hoger of lager uitvallen.

Referenties

0. – https://www.statista.com

1. – https://www.grandviewresearch.com

2. – https://bwconfidential.com

3. – https://www.businesswire.com

4. – https://www.mordorintelligence.com

Originally posted 2023-11-14 12:13:35.

Inhoudsopgave