a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Huis Schoonmaken Statistieken: Actueel overzicht [Met nieuwe gegevens]

In deze blogpost kunt u een uitgebreid en actueel overzicht verwachten van allerlei statistieken over het schoonmaken van huizen, aangevuld met de nieuwste gegevens die u helpen om uw schoonmaakgewoonten en -trends beter te begrijpen.

  • Gemiddeld besteden mensen in Nederland bijna 8,5 uur per week aan schoonmaken. Bron: Eurostat

Actuele Huis Schoonmaken Statistieken

Gemiddeld besteden mensen in Nederland bijna 8,5 uur per week aan schoonmaken. Bron: Eurostat

Volgens gegevens van Eurostat besteden mensen in Nederland gemiddeld bijna 8,5 uur per week aan schoonmaken. Dit betekent dat een individu ongeveer 8,5 uur van hun tijd per week besteedt aan huishoudelijk werk zoals stofzuigen, dweilen, afwassen, en andere reinigingsactiviteiten. Dit statistische gegeven kan u een beeld geven van hoeveel tijd Nederlanders gemiddeld besteden aan het onderhouden van hun huishouden. Let wel, dit betekent niet dat iedere Nederlander exact dit aantal uren besteedt, het is een gemiddelde. Sommige mensen kunnen meer tijd besteden, terwijl anderen minder tijd aan schoonmaken kunnen besteden.

Referenties

0. – https://ec.europa.eu

Originally posted 2023-11-14 12:13:35.

Inhoudsopgave