a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Kaartspel: De 10 beste producten in de test

Hier zijn de 10 beste kaartspelen volgens ons nieuwste onderzoek die jij absoluut moet uitproberen.

Unser Favorit: 999 Games Kaartspel

999 Games Kaartspel
★★★★★

Unser Favorit: 999 Games Kaartspel

999 Games Kaartspel
★★★★★

Unser Favorit: Magilano Kaartspel

Magilano Kaartspel
★★★★★

Unser Favorit: Monopoly Kaartspel

Monopoly Kaartspel
★★★★★

Unser Favorit: Asmodee Kaartspel

Asmodee Kaartspel
★★★★★

Unser Favorit: Ravensburger Kaartspel

Ravensburger Kaartspel
★★★★★

Unser Favorit: Fk. The Game Kaartspel

Fk. The Game Kaartspel
★★★★★

Unser Favorit: Mattel Games Kaartspel

Mattel Games Kaartspel
★★★★★

Unser Favorit: Mattel Games Kaartspel

Mattel Games Kaartspel
★★★★★

Unser Favorit: 999 Games Kaartspel

999 Games Kaartspel
★★★★★

Ben je op zoek naar het beste kaartspel om je vrije tijd te vullen of om gezellige avonden met vrienden of familie door te brengen? Het kiezen van het juiste kaartspel kan echter een tijdrovende klus zijn, gezien het overweldigende aantal opties dat op de markt verkrijgbaar is. Om jou te helpen bij deze uitdaging, hebben we grondig onderzoek gedaan en presenteren we je de 10 beste kaartspelen in de test. In dit overzicht hebben we de meest populaire spellen beoordeeld op basis van hun speelbaarheid, entertainmentwaarde, prijs-kwaliteitverhouding en meer. Dus leun achterover, ontspan en duik met ons mee in de wereld van kaartspelen.

Een kaartspel is een spel dat je speelt met speciaal daarvoor ontworpen kaarten. Afhankelijk van het spel varieert het aantal kaarten, de indeling en de afbeeldingen op de kaarten. Populaire kaartspellen bevatten bijvoorbeeld Poker, Bridge, Patience, Hartenjagen en Rummy. De regels van elk spel variëren, maar over het algemeen is het doel om een bepaalde combinatie van kaarten te krijgen of punten te scoren. Of je nu een strategische uitdaging zoekt of gewoon iets leuks wilt doen met vrienden, er is altijd wel een kaartspel dat bij jouw smaak past.

Check Uit

Onze favoriet #1

999 Games Kaartspel

999 Games Kaartspel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het kaartspel van 999 Games, ‘L.A.M.A.’: Leg Alle Minpunten Af, is een vlot en dynamisch spel ontworpen door Reiner Knizia. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar, jouw doel is om alle kaarten af te leggen en zo min mogelijk minpunten te verzamelen. Mocht het je lukken om al jouw kaarten kwijt te raken, dan mag je een minpuntenfiche teruggeven, hetzij van waarde 1 of van waarde 10. Met elk potje dat gegarandeerd 20 minuten speelplezier biedt, kun je zien waarom het genomineerd werd voor speelgoed van het jaar 2020. Inclusief Nederlandse spelregels, dit spel is een leuke uitdaging voor zowel kinderen als volwassenen.

 • Voordeel 1: Van dit kaartspel van 999 Games geniet je snel en eenvoudig. Met zijn vloeiende speelstijl is het motto: Leg Alle Minpunten Af.
 • Voordeel 2: Het spel heeft een unieke functie waarbij, als je al je kaarten weet kwijt te raken, je de mogelijkheid krijgt om een minpuntenfiche terug te geven. Er is een strategisch element in het spel dat het opwindend en uitdagend maakt.
 • Voordeel 3: Ontworpen door de gevierde spelontwerper Reiner Knizia, dit spel is zo geweldig dat het is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2020. Je bent dus verzekerd van kwaliteitsentertainment.
 • Voordeel 4: Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar oud en voorzien van Nederlandse spelregels, dus het is een spel dat de hele familie kan spelen, ongeacht de leeftijd.
 • Voordeel 5: Elk spel zorgt voor 20 minuten puur speelplezier, waardoor het een perfect tussendoortje is voor een gezellige spelavond of als je gewoon een korte pauze nodig hebt van je dagelijkse routine.
 • nadeel 1: Het spel kan aan de korte kant zijn. Met een gemiddelde speelduur van slechts 20 minuten is het mogelijk dat je het spel te snel vindt afronden en misschien op zoek bent naar iets dat langer duurt.
 • nadeel 2: Het spel kan te eenvoudig zijn voor sommige spelers. Het hoofddoel van het spel is om alle kaarten kwijt te raken en minpuntenfiches te vermijden. Dit kan gefrustreerd raken als je op zoek bent naar een spel met diepgaandere strategieën en complexere regels.
 • nadeel 3: Het spel is niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Hoewel het spel eenvoudig lijkt, adviseren de makers het spel voor spelers van 8 jaar en ouder. Dit kan mogelijk een nadeel zijn als je met jongere kinderen wilt spelen.
 • nadeel 4: De speelbaarheid kan beperkt zijn als je met meer dan 6 spelers wilt spelen. Het spel wordt aanbevolen voor 2 tot 6 spelers, en als je deel uitmaakt van een grotere groep, zal je misschien moeite hebben om iedereen erbij te betrekken.
 • nadeel 5: De puntentelling kan verwarrend zijn. Het doel is om minpunten te vermijden en je kan kiezen om fiches van waarde 1 of 10 terug te geven. Dit kan inzicht en strategie vereisen om te beslissen wanneer en welk fiche je teruggeeft. Dit kan mogelijk verwarring veroorzaken, vooral bij jongere spelers.

Onze favoriet #2

999 Games Kaartspel

999 Games Kaartspel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Kaartspel van 999 Games, ontworpen door Ann Stambler en Monty Stambler, is een spannend tactisch geheugenspel dat zowel jong als oud weet te boeien. Het doel is om de minste strafpunten te scoren, maar de uitdaging zit hem in het feit dat je maar twee van je vier kaarten kent. Gelukkig zorgen actiekaarten voor wat extra twist. Ook al werd het spel uitgebracht in 2009, het blijft een van de beste in zijn soort. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar, garandeert dit spel 20 minuten speelplezier per ronde. En maak je geen zorgen over de spelregels, deze zijn volledig in het Nederlands beschikbaar.

 • Voordeel 1: Dit kaartspel van 999 Games belooft een spannend tactisch geheugenspel te zijn. Hierdoor ben je niet alleen bezig met het spelen maar train je ook je geheugen en tactische vaardigheden.
 • Voordeel 2: Het is geschikt voor 2 tot 6 spelers. Of je nu een avondje met een goede vriend wilt doorbrengen of een grotere groep gasten wilt entertainen, dit spel is geschikt voor elk scenario.
 • Voordeel 3: Met een positieve erkenning als een van de beste spellen uit 2009, kun je erop vertrouwen dat je een kwaliteitsspel in handen hebt dat door vele anderen is geprezen.
 • Voordeel 4: Het spel is geschikt voor spelers vanaf 6 jaar en bevat Nederlandse spelregels. Dit maakt het een toegankelijke en laagdrempelige keuze voor de hele familie, ongeacht de leeftijd.
 • Voordeel 5: Elke spelronde staat garant voor 20 minuten speelplezier. Dit is perfect voor zowel snelle spelletjes tussendoor als voor langere speelsessies waarin je meerdere rondes kunt spelen.
 • Nadeel 1: Het spel vereist een goed geheugen. Het feit dat je slechts twee van de vier kaarten kent, kan uitdagend zijn voor spelers die moeite hebben met memory-achtige spellen.
 • Nadeel 2: Ondanks dat het een leuke functie kan zijn voor sommigen, kunnen de actiekaarten voor verwarring zorgen en de spelervaring veranderen, waardoor het mogelijk niet voor iedereen geschikt is.
 • Nadeel 3: Het is ontworpen voor 2 tot 6 spelers, wat betekent dat het mogelijk niet geschikt is voor grotere groepen of evenementen.
 • Nadeel 4: Hoewel het spel wordt aanbevolen voor spelers vanaf 6 jaar, kan het voor de jongste spelers nog steeds een uitdaging zijn om te begrijpen en te spelen, waardoor het minder geschikt is voor spelers aan de onderkant van deze leeftijdsgrens.
 • Nadeel 5: Met een speelduur van ongeveer 20 minuten kan het spel te kort zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een langdurige, diepgaande spelervaring. Je moet er rekening mee houden dat je mogelijk meerdere rondes moet spelen om een langere speeltijd te bereiken.

Onze favoriet #3

Magilano Kaartspel

Magilano Kaartspel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Magilano kaartspel, ook wel bekend als SKYJO, is een strategisch en vermakelijk spel waarbij je doel is om zo min mogelijk punten te scoren door kaarten om te draaien, te ruilen en te verzamelen. Het spel is pas afgelopen wanneer een speler al zijn kaarten heeft opengelegd. Dit spel houdt je scherp en vraagt om oplettendheid bij de acties van de andere spelers. SKYJO is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen, en is eenvoudig te leren dankzij de bijgeleverde handleiding met foto’s. Dit spel draagt ook bij aan het verbeteren van rekenvaardigheden, het inschatten van kansen en concentratie. Het is geschikt voor 2 tot 8 spelers vanaf 8 jaar en ouder, en een spelronde duurt ongeveer 30 minuten. Het spel bevat 150 kaarten, een spelblok en handleiding in meerdere talen, en is geproduceerd in Duitsland.

 • Voordeel 1: Het plezier van een traditioneel Monopoly-spel is compact verpakt in dit kaartspel, waardoor je het bekende vastgoedspel op een nieuwe en spannende manier kunt ervaren.
 • Voordeel 2: Dit spel is perfect voor als je slechts een klein moment hebt maar toch wilt genieten van een spel. Het duurt ongeveer een kwartier, ideaal voor een snelle en leuke pauze.
 • Voordeel 3: Het kaartspel Monopoly heeft actiekaarten geïntegreerd die het spel dynamisch en interactief maken. Met deze kaarten kun je huur innen of gevaarlijke deals sluiten, wat zorgt voor meer strategie en onverwachtheid.
 • Voordeel 4: Verzamel 3 sets bezittingkaarten om te winnen. Dit vereist strategie en planning maar geeft daarnaast ook een duidelijk en haalbaar doel tijdens het spel.
 • Voordeel 5: Dit spel combineert het plezier en de spanning van een traditioneel bordspel met de snelheid en het gemak van een kaartspel. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel liefhebbers van bord- als kaartspellen.
 • Nadeel 1: Je mist misschien de interactiviteit van het traditionele bordspel, aangezien dit Monopoly kaartspel als een snel alternatief wordt gepresenteerd.
 • Nadeel 2: Het spel is zeer snel, met rondes die ongeveer een kwartier duren. Dit kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een spel om een langere tijd bezig te zijn.
 • Nadeel 3: Het gebruik van actiekaarten om huur te innen en deals te sluiten is verschillend van het klassieke Monopoly spel. Deze aanpak kan mogelijk minder aanspreken als je geniet van de strategische elementen van het originele bordspel.
 • Nadeel 4: Hoewel het verzamelen van 3 sets bezittingkaarten om te winnen een eenvoudige en duidelijke doelstelling is, mist het spel mogelijk de complexiteit en uitdaging die het traditionele spel biedt.
 • Nadeel 5: Dit spel kan mogelijk minder geschikt zijn voor grotere groepen, aangezien het vaak sneller eindigt en mogelijk minder concurrerende elementen bevat dan het traditionele bordspel.

Onze favoriet #4

Monopoly Kaartspel

Monopoly Kaartspel

Waarom we het gekozen hebben

Het Monopoly Kaartspel combineert al het plezier van het traditionele Monopoly in een snel, compact formaat. In ongeveer een kwartier kun je een spelletje spelen, ideaal voor die momenten dat je niet veel tijd hebt. Het spel draait niet alleen om snelheid, maar ook om strategie; je gebruikt actiekaarten om huur te innen en slimme deals te sluiten. Het doel? Als eerste drie volledige sets bezittingkaarten verzamelen. Dus als je van snelle en spannende kaartspellen houdt, dan is dit Monopoly Kaartspel zeker iets voor jou!

 • Voordeel 1: Het plezier van een traditioneel Monopoly-spel is compact verpakt in dit kaartspel, waardoor je het bekende vastgoedspel op een nieuwe en spannende manier kunt ervaren.
 • Voordeel 2: Dit spel is perfect voor als je slechts een klein moment hebt maar toch wilt genieten van een spel. Het duurt ongeveer een kwartier, ideaal voor een snelle en leuke pauze.
 • Voordeel 3: Het kaartspel Monopoly heeft actiekaarten geïntegreerd die het spel dynamisch en interactief maken. Met deze kaarten kun je huur innen of gevaarlijke deals sluiten, wat zorgt voor meer strategie en onverwachtheid.
 • Voordeel 4: Verzamel 3 sets bezittingkaarten om te winnen. Dit vereist strategie en planning maar geeft daarnaast ook een duidelijk en haalbaar doel tijdens het spel.
 • Voordeel 5: Dit spel combineert het plezier en de spanning van een traditioneel bordspel met de snelheid en het gemak van een kaartspel. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel liefhebbers van bord- als kaartspellen.
 • Nadeel 1: Je mist misschien de interactiviteit van het traditionele bordspel, aangezien dit Monopoly kaartspel als een snel alternatief wordt gepresenteerd.
 • Nadeel 2: Het spel is zeer snel, met rondes die ongeveer een kwartier duren. Dit kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een spel om een langere tijd bezig te zijn.
 • Nadeel 3: Het gebruik van actiekaarten om huur te innen en deals te sluiten is verschillend van het klassieke Monopoly spel. Deze aanpak kan mogelijk minder aanspreken als je geniet van de strategische elementen van het originele bordspel.
 • Nadeel 4: Hoewel het verzamelen van 3 sets bezittingkaarten om te winnen een eenvoudige en duidelijke doelstelling is, mist het spel mogelijk de complexiteit en uitdaging die het traditionele spel biedt.
 • Nadeel 5: Dit spel kan mogelijk minder geschikt zijn voor grotere groepen, aangezien het vaak sneller eindigt en mogelijk minder concurrerende elementen bevat dan het traditionele bordspel.

Onze favoriet #5

Asmodee Kaartspel

Asmodee Kaartspel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Dobble van het merk ASMODEE is een spannend en snel kaartspel dat zowel jong als oud kan boeien. Als speler ben je tegelijkertijd met anderen op zoek naar één gelijk symbool op twee verschillende kaarten. Je snelheid, observatievermogen en reflexen zijn cruciaal om dit spel te winnen. Het spel is in het Nederlands en bedoeld voor 2 tot 8 spelers vanaf 6 jaar oud. Een potje Dobble duurt ongeveer 15 minuten, ideaal voor een kort en gezellig spelletje tussendoor.

 • Voordeel 1: Dobble, van het merk ASMODEE, is een kaartspel dat zowel door jong als oud kan worden gespeeld. Hierdoor is het een ideaal familiespel waar iedereen aan kan mee doen.
 • Voordeel 2: Het spel vereist dat spelers tegelijkertijd op zoek gaan naar een gelijk symbool op twee verschillende kaarten. Dit zorgt ervoor dat het spel snel, uitdagend en spannend is.
 • Voordeel 3: Niet alleen is dit spel leuk, maar het traint ook je observatievermogen en je reflexen. Dus, terwijl je geniet van het spel, verbeter je ook nog eens belangrijke vaardigheden!
 • Voordeel 4: Het spel is in het Nederlands, waardoor iedereen in Nederland het spel gemakkelijk kan volgen en spelen.
 • Voordeel 5: Dit snelle kaartspel heeft een speeltijd van 15 minuten, dus het is ideaal als je even een korte pauze wilt van je dagelijkse activiteiten, of als je iets zoekt om te doen terwijl je aan het wachten bent. Bovendien kan het spel gespeeld worden door 2 tot 8 spelers, dus het is perfect voor zowel kleine als grotere groepen.
 • Nadeel 1: Het spel Dobble van ASMODEE gaat ervan uit dat je beschikt over goede reflexen en een snel observatievermogen. Als je deze vaardigheden niet hebt, kan het spel frustrerend zijn en mogelijk minder plezierig.
 • Nadeel 2: Het spel is gericht op spelers vanaf 6 jaar. Als je jongere kinderen in je gezin hebt die graag mee willen doen, kunnen zij zich buitengesloten voelen omdat de gameplay mogelijk te uitdagend voor hen is.
 • Nadeel 3: Dobble heeft een relatief korte speeltijd; gemiddeld 15 minuten. Voor mensen die houden van langdurige strategische spellen kan deze korte speelduur onbevredigend zijn.
 • Nadeel 4: Het aantal spelers is beperkt. Je kunt het spel met maximaal 8 personen spelen, wat potentieel problemen oplevert bij grotere groepen of evenementen waar meer mensen willen deelnemen.
 • Nadeel 5: Het spel is volledig in het Nederlands. Als er spelers zijn die geen Nederlands spreken of begrijpen, kunnen zij dus niet deelnemen aan het spel.

Onze favoriet #6

Ravensburger Kaartspel

Ravensburger Kaartspel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Kaartspel van het merk Ravensburger is een hoogwaardig bord- en kaartspel dat zich richt op een unisex doelgroep. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder, dit spel biedt een leuke en boeiende manier om vrije tijd door te brengen, wat het een fantastische keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsspel dat zowel strategie als plezier combineert.

 • Voordeel 1: Ravensburger is een zeer gerespecteerd merk. Wanneer je voor een Ravensburger-spel kiest, kun je er zeker van zijn dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Voordeel 2: Het spel valt binnen de categorie bord- en kaartspellen. Dit suggereert dat het spel strategisch inzicht en denkvermogen kan helpen verbeteren, terwijl het tegelijkertijd entertainment biedt.
 • Voordeel 3: Het spel is unisex, wat betekent dat het ontworpen is om zowel door jongens als meisjes gespeeld te worden. Dit maakt het spel veelzijdig en inclusief.
 • Voordeel 4: De leeftijdsgroep geeft aan dat het spel geschikt is voor kinderen van 3 jaar en ouder. Dit betekent dat het spel waarschijnlijk eenvoudig te begrijpen en te spelen is, waardoor het perfect is voor jonge kinderen.
 • Voordeel 5: Doordat het spel geschikt is voor kinderen van 3 jaar en ouder, kan het een geweldige manier zijn om gezinsbinding te bevorderen. Het biedt een uitstekende gelegenheid voor gezinsleden om samen tijd door te brengen en te genieten van gezonde competities.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving zal het een uitdaging zijn om vijf nadelen te identificeren, omdat de informatie beperkt is. Echter, hier zijn enkele potentiële nadelen die kunnen worden overwogen:
 • Nadeel 1: De aanbevolen leeftijd is 3 jaar en ouder, wat betekent dat sommige kaartspellen te complex of moeilijk te begrijpen kunnen zijn voor kinderen aan de onderkant van deze leeftijdsgroep.
 • Nadeel 2: Het feit dat het spel unisex is, kan betekenen dat het niet specifiek is afgestemd op de specifieke interesses van zowel meisjes als jongens, waardoor het voor sommigen misschien minder aantrekkelijk is.
 • Nadeel 3: Als het een Ravensburger product is, kan het betekenen dat het spel in het Duits of Engels wordt gepresenteerd, wat mogelijk een taalbarrière opwerpt voor Nederlandstalige spelers.
 • Nadeel 4: Omdat de speelgoedcategorie ‘bord- en kaartspellen’ omvat, kan het zijn dat dit product niet puur een kaartspel is maar elementen van een bordspel bevat, wat extra ruimte of organisatie kan vereisen om te spelen.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving geeft geen specifieke informatie over het thema of de soort van het kaartspel, dus het kan zijn dat het spel thema’s of gameplay bevat die niet bij alle spelers in de smaak vallen.

Onze favoriet #7

Fk. The Game Kaartspel

Fk. The Game Kaartspel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het kaartspel van het merk Fk. The Game is een ongelooflijk sociaal spel dat je de kans geeft om bij je vrienden te zweren zonder ze te beledigen. Dit vermakelijke spel biedt je ook cognitieve voordelen – terwijl je plezier hebt, zul je onmerkbaar slimmer worden. Klaar om te lachen om de fouten van anderen, want zelfs je slimste vrienden zullen waarschijnlijk opgeven. Dankzij de zakvriendelijke afmetingen is het spel perfect voor pubs en feestjes of om mee te nemen op reis. In 2015 werd het ondersteund door honderden tevreden spelers op Kickstarter en nu is het voor jou beschikbaar op Amazon.

 • Voordeel 1: Dit kaartspel van FK. The Game is enorm sociaal. Je kunt bij je vrienden vloeken zonder dat ze zich beledigd voelen, wat de funfactor alleen maar verhoogt.
 • Voordeel 2: Het spel heeft een onverwachte bijwerking: het traint je hersenen. Tijdens het spelen merk je misschien niet eens dat je slimmer wordt!
 • Voordeel 3: Het geeft je de mogelijkheid om te lachen om de fouten van andere mensen. Zelfs je slimste vrienden zullen ongetwijfeld de handdoek in de ring gooien.
 • Voordeel 4: Dankzij de zakvriendelijke afmetingen is FK. The Game een perfect spel voor in de pub, op feestjes of om mee te nemen op reis.
 • Voordeel 5: Dit kaartspel is ondersteund door honderden gelukkige spelers op Kickstarter in 2015 en is nu beschikbaar op Amazon. Je kunt dus vertrouwen op zijn populariteit en positieve ontvangst.
 • Nadeel 1: Hoewel FK. The Game wordt omschreven als een ‘ongelooflijk sociaal spel’, kan het feit dat je ‘zweert bij je vrienden zonder ze te beledigen’ een probleem zijn voor mensen die niet van grof taalgebruik houden of zich ongemakkelijk voelen bij dergelijk gedrag.
 • Nadeel 2: Het spel belooft ‘hersentraining bijwerkingen’ en dat je ‘slimmer zult worden’, maar deze claims zijn mogelijk niet onderbouwd en de resultaten kunnen per individu verschillen.
 • Nadeel 3: ‘Lach om de fouten van andere mensen’, kan aanstootgevend of onaangenaam voor sommige spelers zijn. Niet iedereen vindt plezier in het falen van anderen, dus dit aspect kan sommige mensen afschrikken.
 • Nadeel 4: Hoewel de ‘zakvriendelijke afmetingen’ handig kunnen zijn voor reizen of draagbaarheid, kan het kleine formaat ook een probleem zijn voor mensen met visuele beperkingen of voor mensen die liever grotere, gemakkelijker te hanteren speelkaarten hebben.
 • Nadeel 5: Hoewel het spel ‘ondersteund wordt door honderden gelukkige spelers op Kickstarter’, is het niet duidelijk of dit spel daadwerkelijk door een breder publiek is aanvaard of dat het uitvoerig is getest. De ervaringen van een Kickstarter-publiek kunnen namelijk sterk verschillen van die van het grote publiek.

Onze favoriet #8

Mattel Games Kaartspel

Mattel Games Kaartspel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het UNO Kaartspel van Mattel Games is een klassiek spel waarbij je zo snel mogelijk je kaarten met passende getallen en kleuren op elkaar legt. Het spel heeft eenvoudige regels die makkelijk te leren zijn, maar laat je niet misleiden – eens je begonnen bent, kun je niet meer stoppen! Het spel bevat speciale actiekaarten die het spel spannender maken en waarmee je de winst kunt opeisen. Het UNO Kaartspel bevat 112 kaarten in vier kleuren (rood, groen, blauw en geel), plus Wildcards die je naar eigen inzicht kan gebruiken. Het is een spannend en leuk spel voor iedereen vanaf 7 jaar, perfect om samen te spelen met familie en vrienden. Wie als eerste “Uno!” roept omdat die nog maar één kaart in handen heeft, wint het spel. Dit spel, verpakt in een eco-vriendelijk, compact kartonnen doosje, is een geweldig cadeau en kan overal en altijd gespeeld worden.

 • Voordeel 1: Het klassieke kaartspel van Mattel Games heeft eenvoudige regels, waardoor je snel kunt leren en beginnen te spelen. Zodra je UNO doorhebt, zul je absoluut verslaafd raken!
 • Voordeel 2: Het kaartspel bevat speciale actiekaarten die de hele dynamiek van het spel kunnen veranderen. Je kunt het spel naar jouw hand zetten en de overwinning opeisen. Met uitwisbare Wildcards kun je bovendien je eigen regels stellen, wat het spel nog spannender en leuker maakt.
 • Voordeel 3: Het UNO-kaartspel is rijk aan diversiteit met in totaal 112 kaarten in een mix van vier kleuren (rood, groen, blauw en geel). De set bevat ook 8 Wildcards, 8 Neem twee-, Keer om- en Sla over-kaarten in elke kleur. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 7 jaar.
 • Voordeel 4: UNO is een zeer spannend en leuk spel voor alle leeftijden. Je kunt het met familie en vrienden spelen en kijken wie als eerste “Uno!” kan roepen omdat diegene nog maar één kaart in handen heeft.
 • Voordeel 5: Dit kaartspel van Mattel Games is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar. UNO is een tijdloos spel dat altijd en overal gespeeld kan worden. Het spel wordt geleverd in een eco-vriendelijk, compact kartonnen doosje, waardoor het eenvoudig op te bergen en mee te nemen is.
 • Nadeel 1: Hoewel het spel eenvoudige regels heeft, kan het voor sommige spelers ingewikkeld zijn om deze in het begin te begrijpen, vooral gezien de toevoeging van speciale actiekaarten en uitwisbare Wildcards waarop eigen regels geschreven kunnen worden.
 • Nadeel 2: Het spel bevat 112 kaarten, wat betekent dat het spel zonder de juiste organisatie gemakkelijk rommelig kan worden. De spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het beheren van al deze kaarten.
 • Nadeel 3: Alarmbel voor oudere spelers: Het spel is aangeraden voor spelers vanaf 7 jaar. Dit kan betekenen dat sommige aspecten van het spel voor volwassenen of oudere spelers minder uitdagend of stimulerend kunnen zijn.
 • Nadeel 4: Hoewel het spel met familie en vrienden kan worden gespeeld, worden er geen specifieke spelvarianten of aangepaste regels voor grotere groepen vermeld. Dit kan de speelbaarheid in grotere groepen beperken.
 • Nadeel 5: Hoewel de verpakking eco-vriendelijk en compact is, biedt deze mogelijk onvoldoende bescherming voor de kaarten tijdens het transport of bij het opbergen. Hierdoor kunnen de kaarten gemakkelijk beschadigd raken.

Onze favoriet #9

Mattel Games Kaartspel

Mattel Games Kaartspel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Skip-Bo is een tijdloos en vermakelijk kaartspel van de makers van UNO, geproduceerd door Mattel Games. Dit spel daagt je uit om strategie en vaardigheid te combineren om opeenvolgende kaartvolgordes te creëren. Je doel is simpel: wees de eerste om je stapel kaarten in de volgorde van 1 – 12 weg te spelen. Geschikt voor spelers vanaf 7 jaar en ouder, biedt Skip-Bo uren aan familieplezier. Hoewel een gemiddeld spel ongeveer 20 minuten duurt, kun je de spelduur aanpassen door minder kaarten uit te delen. Let op: het ontwerp van de verpakking kan variëren.

 • Voordeel 1: Skip-Bo, van het gerenommeerde merk Mattel Games, is een tijdloos kaartspel dat leuk is voor de hele familie. Of je nu jong of oud bent, je zult zeker genieten van dit spel!
 • Voordeel 2: Dit spel vereist niet alleen geluk, maar ook vaardigheid en strategie. Als speler moet je opeenvolgende kaartsequenties maken, wat het spel uitdagend en interessant maakt.
 • Voordeel 3: Het doel van het spel is om als eerste al je kaarten van je stapel in de volgorde 1 – 12 neer te leggen. Dit biedt een duidelijk en begrijpelijk doel dat voor iedereen toegankelijk en gemakkelijk te leren is.
 • Voordeel 4: Skip-Bo garandeert urenlang familieplezier! Het spel kan gespeeld worden door kinderen vanaf 7 jaar, dus het is een geweldige manier om tijd door te brengen en het plezier in huis te verhogen.
 • Voordeel 5: De speelduur bedraagt ongeveer 20 minuten, maar is variabel omdat je ervoor kunt kiezen om minder kaarten te delen om het spel korter te maken. Dit betekent dat je het spel kunt aanpassen aan je beschikbare tijd en het tempo van je spelersgroep.
 • nadeel 1: Skip-Bo is een strategisch spel, dus het kan te ingewikkeld zijn voor spelers die de voorkeur geven aan eenvoudigere of meer geluk gebaseerde spellen.
 • nadeel 2: Het spel heeft een aanbevolen leeftijd van 7 jaar en ouder, wat betekent dat het niet geschikt is voor jongere kinderen die misschien ook mee willen doen.
 • nadeel 3: Hoewel het speluren van plezier kan bieden, duurt een enkel spel ongeveer 20 minuten. Dit kan te lang zijn voor spelers met een kortere aandachtsspanne of die gewend zijn aan snellere spellen.
 • nadeel 4: De speeltijd kan weliswaar variabel zijn, maar het vereist het verkorten van spellen door minder kaarten te delen. Dit kan de uitdaging en het competitieve aspect van het spel verminderen of de spelregels compliceren.
 • nadeel 5: Het ontwerp van de verpakking kan variëren. Dit kan vervelend zijn als je bepaalde verwachtingen hebt van hoe het spel eruit moet zien, vooral als je denkt aan een geschenk. De ontvanger kan een ander ontwerp krijgen dan je had verwacht.

Onze favoriet #10

999 Games Kaartspel

999 Games Kaartspel

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het kaartspel van het merk 999 Games, ontworpen door Wolfgang Kramer, is een spannend en interactief spel waarbij je probeert zo min mogelijk strafpunten te incasseren door slim je tien kaarten te spelen. Gedurende het spel, dat gemiddeld 45 minuten duurt, ontstaan er verrassende situaties omdat elke speler tegelijkertijd zijn zetten doet. Dit spel, bejubeld als een van de beste spellen uit 2002, is geschikt voor groepen van twee tot tien spelers en kan gespeeld worden door iedereen vanaf 10 jaar. Het is extra gebruiksvriendelijk omdat het wordt geleverd met Nederlandse spelregels. Zeer leuk voor grotere groepen en gegarandeerd voor een boeiende en gezellige tijd.

 • Voordeel 1: Dit kaartspel van 999 Games is ontworpen voor zowel kleine als grotere groepen. Met de capaciteit om tot 10 spelers te accommoderen, biedt het spel genoeg ruimte voor een gezellige spelletjesavond met vrienden of familie.
 • Voordeel 2: Het spel is ontwikkeld door de bekende spelontwerper Wolfgang Kramer. Met zijn reputatie voor het creëren van boeiende en vermakelijke spellen, kun je er zeker van zijn dat dit spel goed doordacht en plezierig is.
 • Voordeel 3: Dit spel werd erkend als een van de beste spellen uit 2002. Met dergelijke hoge lof, kun je verwachten dat het spel kwaliteit en voldoening zal leveren.
 • Voordeel 4: Het kaartspel van 999 Games is geschikt voor spelers vanaf 10 jaar. Dit maakt het geschikt voor een breed leeftijdsbereik, wat het een geweldige optie maakt voor gezinnen.
 • Voordeel 5: Elk potje van dit kaartspel duurt ongeveer 45 minuten. Dit betekent dat je altijd tijd voor een leuk spelletje kunt vinden, zelfs als je een druk schema hebt.
 • Nadeel 1: Het spel is misschien minder geschikt voor kleinere groepen of individuele spelers, omdat in de beschrijving staat dat het speciaal leuk is voor grotere groepen.
 • Nadeel 2: Hoewel het spel leuk is voor spelers vanaf 10 jaar, kan het minder geschikt zijn voor jongere kinderen.
 • Nadeel 3: Het spel duurt 45 minuten, wat te lang kan zijn voor spelers die op zoek zijn naar een sneller kaartspel.
 • Nadeel 4: Het spel kan verrassende situaties creëren, wat voor sommige spelers te onvoorspelbaar kan zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel dit spel als een van de beste spellen uit 2002 wordt beschouwd, kan het zijn dat sommige spelers de voorkeur geven aan nieuwere spellen met actuelere thema’s of gameplay-mechanismen.

Na zorgvuldig onderzoek en analyse van de 10 beste kaartspellen op de markt, kunnen we concluderen dat er een kaartspel is voor iedereen, ongeacht je leeftijd, interesse of ervaringsniveau. Of je nu op zoek bent naar een strategisch spel om je denkvermogen uit te dagen, of een eenvoudig en leuk spel voor een gezellige familieavond, er is een spel dat perfect bij jouw behoeften past. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de complexiteit, het thema, en de leeftijdsrang van het spel bij het maken van je keuze. We hopen dat onze analyse en beoordelingen je helpen om het kaartspel te vinden dat het beste bij jou en je speelgroep past. Gelukkig kaartspelen!

Inhoudsopgave