a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Keepershandschoenen: De 10 beste producten in de test

“Ontdek de top 10 keepershandschoenen, grondig getest en geëvalueerd in ons nieuwste onderzoek, speciaal afgestemd op jouw behoeften op het veld.”

Unser Favorit: Keeperking Keepershandschoenen

Keeperking Keepershandschoenen
★★★★★

Unser Favorit: Sportout Keepershandschoenen

Sportout Keepershandschoenen
★★★★★

Unser Favorit: Flintronic Keepershandschoenen

Flintronic Keepershandschoenen
★★★★★

Unser Favorit: Aasitz Keepershandschoenen

Aasitz Keepershandschoenen
★★★★★

Unser Favorit: N/A Keepershandschoenen

N/A Keepershandschoenen
★★★★★

Unser Favorit: Sylanda Keepershandschoenen

Sylanda Keepershandschoenen
★★★★★

Unser Favorit: Reusch Keepershandschoenen

Reusch Keepershandschoenen
★★★★★

Unser Favorit: Mamba Keepershandschoenen

Mamba Keepershandschoenen
★★★★★

Unser Favorit: Keeperking Keepershandschoenen

Keeperking Keepershandschoenen
★★★★★

Unser Favorit: Connect Keepershandschoenen

Connect Keepershandschoenen
★★★★★

Duiken, vangen, redden – als keeper ben je de laatste verdedigingslijn op het veld en je succes hangt niet alleen af van je vaardigheden, maar ook van de kwaliteit van je uitrusting. Een van de allerbelangrijkste onderdelen daarvan? Je keepershandschoenen. Maar met zoveel soorten en merken op de markt, hoe weet je welke je moet kiezen? Wees gerust, in dit artikel hebben we het harde werk voor je gedaan. We presenteren je de 10 beste keepershandschoenen op basis van ons nieuwste onderzoek, zodat jij de ideale handschoen kunt vinden die je helpt je doel te verdedigen als een pro.

Keepershandschoenen zijn speciaal ontworpen handschoenen die je als keeper in voetbal gebruikt. Ze zijn voorzien van gevoerde palmen en vingers die extra grip bieden om de bal beter vast te kunnen pakken en je vingers te beschermen tegen blessures tijdens het pareren van harde schoten. Daarnaast beschikken ze vaak over een verstelbare polsband voor een veilige en comfortabele pasvorm. Het dragen van keeperhandschoenen verhoogt je prestaties in het doel, waardoor je met meer zekerheid en vertrouwen in de wedstrijd staat.

Check Uit

Onze favoriet #1

Keeperking Keepershandschoenen

Keeperking Keepershandschoenen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Keeperking Keepershandschoenen zijn jouw betrouwbare partner op het veld, ontworpen voor maximaal comfort en optimale prestaties. Deze handschoenen hebben een stevige, ergonomische pasvorm van pols tot vingers, wat zorgt voor een minimale beweging en een comfortabele grip. Met 4 mm + 3 mm Super Grippy PK latex handpalm, bieden ze een professionele grip en duurzaamheid voor langdurig gebruik en superieure controle over de bal. De duimwikkel zorgt voor extra stabiliteit, terwijl de elastische pols een gemakkelijk toegangssysteem biedt. Ten slotte, de handschoenen komen in een speciale plastic zak met een ritssluiting, waardoor ze gemakkelijk op te bergen en te transporteren zijn.

 • Voordeel 1: De Keepershandschoenen van Keeperking hebben een stevige pasvorm. Dit betekent dat de handschoenen ergonomisch nauwsluitend zijn van pols tot vingers, wat zorgt voor veel comfort tijdens het dragen.
 • Voordeel 2: Met de professionele grip van de handschoenen profiteer je van een hoge duurzaamheid. Dit komt door de handpalm die is gemaakt van speciale Super Grippy PK latex. Daarnaast zijn de handschoenen voorzien van een binnennaad, waardoor ze langer meegaan.
 • Voordeel 3: De duimwikkel van de handschoenen biedt betere stabiliteit. Dit maakt ze niet alleen comfortabeler om te dragen, maar ook efficiënter in gebruik.
 • Voordeel 4: De Keepershandschoenen van Keeperking zijn uitgerust met een elastische pols. Hierdoor hebben ze een gemakkelijk toegangssysteem en zijn ze voorzien van een enkele rolband van 3 mm en speciale zachte latex met reliëf.
 • Voordeel 5: Tot slot komen de handschoenen in een speciale plastic zak met ritssluiting. Dit maakt het makkelijker om ze op te bergen en te vervoeren.
 • Nadeel 1: De handschoenen hebben een zeer strakke pasvorm, die van pols tot vingers nauwsluitend is. Dit kan voor sommige personen oncomfortabel zijn, vooral als ze de voorkeur geven aan een wat lossere pasvorm.
 • Nadeel 2: Vanwege de nauwsluitende pasvorm kan de bewegingsvrijheid van de handschoenen beperkt zijn. Dit kan het moeilijker maken om snel en flexibel te reageren tijdens een spel.
 • Nadeel 3: Hoewel de duimwikkel een extra stabiliteit biedt, kan dit ook leiden tot een verminderd gevoel of minder comfort, vooral als je langere tijd speelt.
 • Nadeel 4: De handschoenen beschikken over een elastische pols met een enkele rolband. Dit ontwerp kan voor sommige keepers te eenvoudig of beperkend zijn, vooral als ze gewend zijn aan handschoenen met extra functies of aanpasbare strakheid.
 • Nadeel 5: De handschoenen worden geleverd in een speciale plastic zak met ritssluiting. Dit kan onhandig zijn voor opslag of vervoer, en het kan beschadiging of slijtage van de handschoenen veroorzaken als ze niet op de juiste manier worden bewaard.

Onze favoriet #2

Sportout Keepershandschoenen

Sportout Keepershandschoenen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Sportout Keepershandschoenen zijn ontworpen met dubbele polsbescherming voor meer veiligheid en minder kans op verstuikingen. Ze bieden ook een uitzonderlijke bescherming van de handpalmen dankzij het reliëf latexschuim en het ademende mesh materiaal. Gemaakt van hoge kwaliteit EVA en latex composietmaterialen, zijn deze handschoenen niet alleen duurzaam maar ook comfortabel, en daardoor perfect voor zowel kinderen als volwassenen die ze willen gebruiken voor tuinspelletjes. Het levendige groen en blauw ontwerp en de ergonomische snit verhogen de voetbalervaring. Geschikt voor kinderen en jongeren (5-16 jaar) om te trainen of wedstrijden te spelen.

 • Voordeel 1: De Sportout keepershandschoenen bieden dubbele polsbescherming door de combinatie van een elastische voering en strak aansluitend klittenband met stretch. Dit zorgt voor meer bescherming en vermindert het risico op een polsverstuiking.
 • Voordeel 2: De handpalmen worden perfect beschermd door het gebruik van reliëf latexschuim. Dit schuim biedt ook een slipvaste werking voor betere grip.
 • Voordeel 3: Het ademende mesh-materiaal zorgt ervoor dat de handpalmen aangenaam en ademend blijven tijdens het spel.
 • Voordeel 4: Gemaakte met hoogwaardige composietmaterialen zoals EVA en latex. Deze materialen beschermen goed de handpalmen en maken de handschoenen ook duurzaam en comfortabel voor zowel kinderen als ouders.
 • Voordeel 5: De handschoenen hebben een perfect en aantrekkelijk design. Ze zijn beschikbaar in levendige kleuren groen en blauw met een ergonomische snit, die zorgt voor de beste voetbalervaring. Bovendien zijn ze geschikt voor zowel kinderen (5 – 10 jaar) als jongeren (10 – 16 jaar) om te trainen of wedstrijden te spelen.
 • Het identificeren van specifieke nadelen voor de Sportout Keepershandschoenen op basis van deze productbeschrijving kan uitdagend zijn, aangezien de gegeven informatie voornamelijk positieve aspecten benadrukt. Toch zijn hier enkele mogelijke nadelen die kunnen worden ontleend aan de gegeven informatie:
 • Nadeel 1: Bijzondere focus op polsbescherming suggereert dat andere delen van de hand mogelijk minder goed beschermd zijn. Hoewel de dubbele polsbescherming de kans op het verstuiken van de pols vermindert, wordt er niets vermeld over de bescherming van vingers of de rug van de hand.
 • Nadeel 2: De handschoenen maken gebruik van latexschuim voor slipweerstand en bescherming, maar latex kan allergieën veroorzaken voor sommigen. Dit kan een belemmering zijn voor kinderen met een latexallergie.
 • Nadeel 3: Het gebruik van mesh materiaal om de handpalmen ademend en comfortabel te houden zou in koudere weersomstandigheden tegen het kind kunnen werken, waardoor hun handen misschien niet zo warm zijn als ze zouden kunnen zijn bij handschoenen zonder mesh.
 • Nadeel 4: De beschrijving stelt dat de handschoenen ook door de papa’s kunnen worden gebruikt om met de kinderen te spelen. Echter, als de handschoenen primair ontworpen en geschaald zijn voor kinderen, kunnen ze misschien niet goed passen of comfortabel zijn voor volwassen handen.
 • Nadeel 5: De handschoenen zijn beschikbaar in felle groen en blauwe kleuren die niet iedereen kan waarderen. Hoewel het ontwerp misschien aantrekkelijk is voor kinderen, kan het ontbreken van meer neutrale kleuropties een nadeel zijn voor degenen die de voorkeur geven aan minder opvallende kleuren.

Onze favoriet #3

Flintronic Keepershandschoenen

Flintronic Keepershandschoenen

Waarom we het gekozen hebben

De flintronic keepershandschoenen zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt, met een ademende netweefsel rug en een latex handpalm voor duurzaamheid en anti-slip functies. Ze zijn gepatenteerd met een dubbellaagse bekleding in de handpalm voor extra bescherming en hebben verstelbare klittenbandsluitingen voor een perfecte pasvorm en extra polssteun. De latex handpalm biedt een uitstekende grip in zowel droge als natte omstandigheden. Speciaal ontworpen voor kinderen en tieners van 8 tot 10 jaar oud, deze handschoenen zijn ideaal voor gebruik in alle weersomstandigheden, binnen en buiten. Bij eventuele problemen biedt flintronic een responsieve klantenservice die binnen 24 uur reageert.

 • Voordeel 1: Dankzij de innovatieve combinatie van gebreide stof en latex zijn de AASITZ keepershandschoenen zowel licht als ademend, wat zorgt voor optimaal comfort voor je handpalmen.
 • Voordeel 2: De handschoenen zijn ontworpen met een negatieve snit die ervoor zorgt dat ze perfect en stevig om je vingers passen. Hierdoor kun je stevige schoten en flanken beter grijpen, wat je spel ten goede komt.
 • Voordeel 3: Deze keepershandschoenen hebben een uitstekende luchtdoorlaatbaarheid dankzij het gebruik van ademende breimaterialen. Zo blijven je handen droog, ook tijdens intensieve keepersessies, waardoor je geen last hebt van zweet en dus beter kunt presteren.
 • Voordeel 4: Veiligheid wordt gegarandeerd met de AASITZ keepershandschoenen. Elke vinger in de handschoenen is uitgerust met hoogelastische vingerbescherming, antislip demping en extra voering om je vingers en polsen te beschermen tegen verwondingen.
 • Voordeel 5: De AASITZ keepershandschoenen zijn ontworpen om de beste voetbalervaring te bieden voor spelers van alle leeftijden, van kinderen en jongeren tot volwassenen. Dit maakt ze een veelzijdige keuze voor iedereen die serieus is over zijn keepersvaardigheden.
 • Het opstellen van nadelen op basis van een positieve productbeschrijving kan wat lastig zijn, maar ik doe mijn best om sommige punten te belichten die mogelijk als nadelen kunnen worden gezien, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker:
 • Nadeel 1: Hoewel de handschoenen worden gepresenteerd als lichtgewicht en ademend, kan het gebruik van gebreide stof als materiaal soms aanvoelen als een gebrek aan stevigheid of duurzaamheid, vooral onder intense speelomstandigheden.
 • Nadeel 2: De handschoenen hebben een negatieve snit en zijn ontworpen om stevig op de vingers te passen. Dit kan qua comfort goed zijn voor sommigen, maar anderen kunnen het gevoel hebben dat het de bewegingsvrijheid van de handen beperkt.
 • Nadeel 3: Het productbeschrijving vermeldt dat deze handschoenen een ‘perfecte oplossing van luchtdoorlaatbaarheid’ bieden. Echter, ondanks de verbeterde ademendheid, zullen sommige keepers misschien nog steeds ervaren dat hun handen zweterig worden tijdens het spelen.
 • Nadeel 4: De handschoenen zijn voorzien van vingerbeschermers. Hoewel dit een voordeel kan zijn voor sommige spelers, kunnen anderen het als hinderlijk ervaren of het gevoel hebben dat het hun behendigheid tijdens het spelen beïnvloedt.
 • Nadeel 5: Ondanks de claim van de hoogelastische vingerbescherming en polsbescherming, blijft het onduidelijk hoe effectief deze bescherming daadwerkelijk is in de praktijk, omdat er geen specifieke informatie over de mate of type van bescherming is gegeven. Zonder meer gedetailleerde informatie, kan dit een punt van zorg zijn voor sommige gebruikers.

Onze favoriet #4

Aasitz Keepershandschoenen

Aasitz Keepershandschoenen

Waarom we het gekozen hebben

De AASITZ keepershandschoenen zijn innovatieve voetbalaccessoires, samengesteld uit een unieke combinatie van gebreide stof en professionele latex. Met hun negatieve snit passen ze perfect om je vingers, net als een tweede huid, waardoor je stevige schoten beter kunt opvangen. Bovendien hebben ze een luchtlaag die zorgt voor uitstekende luchtdoorlaatbaarheid, iets wat traditionele keepershandschoenen vaak missen. Met hoogelastische vingerbescherming, bieden ze antislip demping en beschermen ze je vingers tegen verwondingen. Ook zijn ze voorzien van polsbescherming. AASITZ wil de beste voetbalervaring bieden en staat altijd klaar voor eventuele vragen.

 • Voordeel 1: Dankzij de innovatieve combinatie van gebreide stof en latex zijn de AASITZ keepershandschoenen zowel licht als ademend, wat zorgt voor optimaal comfort voor je handpalmen.
 • Voordeel 2: De handschoenen zijn ontworpen met een negatieve snit die ervoor zorgt dat ze perfect en stevig om je vingers passen. Hierdoor kun je stevige schoten en flanken beter grijpen, wat je spel ten goede komt.
 • Voordeel 3: Deze keepershandschoenen hebben een uitstekende luchtdoorlaatbaarheid dankzij het gebruik van ademende breimaterialen. Zo blijven je handen droog, ook tijdens intensieve keepersessies, waardoor je geen last hebt van zweet en dus beter kunt presteren.
 • Voordeel 4: Veiligheid wordt gegarandeerd met de AASITZ keepershandschoenen. Elke vinger in de handschoenen is uitgerust met hoogelastische vingerbescherming, antislip demping en extra voering om je vingers en polsen te beschermen tegen verwondingen.
 • Voordeel 5: De AASITZ keepershandschoenen zijn ontworpen om de beste voetbalervaring te bieden voor spelers van alle leeftijden, van kinderen en jongeren tot volwassenen. Dit maakt ze een veelzijdige keuze voor iedereen die serieus is over zijn keepersvaardigheden.
 • Het opstellen van nadelen op basis van een positieve productbeschrijving kan wat lastig zijn, maar ik doe mijn best om sommige punten te belichten die mogelijk als nadelen kunnen worden gezien, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker:
 • Nadeel 1: Hoewel de handschoenen worden gepresenteerd als lichtgewicht en ademend, kan het gebruik van gebreide stof als materiaal soms aanvoelen als een gebrek aan stevigheid of duurzaamheid, vooral onder intense speelomstandigheden.
 • Nadeel 2: De handschoenen hebben een negatieve snit en zijn ontworpen om stevig op de vingers te passen. Dit kan qua comfort goed zijn voor sommigen, maar anderen kunnen het gevoel hebben dat het de bewegingsvrijheid van de handen beperkt.
 • Nadeel 3: Het productbeschrijving vermeldt dat deze handschoenen een ‘perfecte oplossing van luchtdoorlaatbaarheid’ bieden. Echter, ondanks de verbeterde ademendheid, zullen sommige keepers misschien nog steeds ervaren dat hun handen zweterig worden tijdens het spelen.
 • Nadeel 4: De handschoenen zijn voorzien van vingerbeschermers. Hoewel dit een voordeel kan zijn voor sommige spelers, kunnen anderen het als hinderlijk ervaren of het gevoel hebben dat het hun behendigheid tijdens het spelen beïnvloedt.
 • Nadeel 5: Ondanks de claim van de hoogelastische vingerbescherming en polsbescherming, blijft het onduidelijk hoe effectief deze bescherming daadwerkelijk is in de praktijk, omdat er geen specifieke informatie over de mate of type van bescherming is gegeven. Zonder meer gedetailleerde informatie, kan dit een punt van zorg zijn voor sommige gebruikers.

Onze favoriet #5

N/A Keepershandschoenen

N/A Keepershandschoenen

Waarom we het gekozen hebben

De N/A Keepershandschoenen zijn vervaardigd uit een superieure kwaliteit latex en stof, die je een stevige grip en verbeterde controle bieden. Ze zijn ontworpen met extra beschermingsmechanismen in het vingergedeelte om de kans op blessures te verlagen. Het slim-fit ontwerp verhoogt je trainingsflexibiliteit en vermindert het risico op polsbelasting. Met de fijne afwerking, verkregen door draaibank verwerking en de toevoeging van kleine siliconendeeltjes voor schokabsorptie, bieden deze handschoenen zowel comfort als functionaliteit. Bovendien komt dit product met een uitgebreide garantie en after-sales service om jou problemen te helpen oplossen, mocht je die ondervinden.

 • Voordeel 1: Deze keepershandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig latex en stof, waardoor je profiteert van een stevige grip en superieure controle.
 • Voordeel 2: De handschoenen zijn ontworpen met extra bescherming in het vingergedeelte om vingerletsel te voorkomen. Dit betekent dat je op een veilige manier je keepersvaardigheden kunt verbeteren.
 • Voordeel 3: Door het slim fit ontwerp behoud je de flexibiliteit tijdens het trainen. Dit vermindert niet alleen het risico op polsbelasting, maar draagt ook bij aan efficiëntie en prestaties op het veld.
 • Voordeel 4: De fijne afwerking van de handschoenen, inclusief de verwerking op de draaibank, biedt comfort bij het dragen.
 • Voordeel 5: De kleine siliconendeeltjes op de rug van de hand zorgen voor een uitstekende schokabsorptie, waardoor je handen beschermd blijven tegen harde schoten.
 • Gebaseerd op de productbeschrijving die je aanleverde, moet ik aangeven dat het moeilijk is om specifieke nadelen op te merken omdat de beschrijving vrij positief is. Maar gebaseerd op wat beschikbaar is, kan ik suggereren dat de potentiële nadelen inherent zijn aan bepaalde beschrijvingen die op verschillende manieren kunnen worden geïnterpreteerd:
 • Nadeel 1: De handschoenen zijn gemaakt van latex. Hoewel latex een heel goed materiaal is voor keepershandschoenen, kan het ook allergische reacties veroorzaken bij personen met een latexallergie.
 • Nadeel 2: De keepershandschoenen hebben extra bescherming ingebed in het vingergedeelte. Hoewel dit doorgaans een voordeel is, kan het voor sommige keepers mogelijk extra gewicht of ongemak toevoegen, afhankelijk van de dikte van deze bescherming.
 • Nadeel 3: De handschoenen zijn ontworpen om flexibiliteit te behouden. Hoewel dit in de meeste gevallen positief is, geeft deze beschrijving niet aan of de handschoenen de nodige stijfheid bieden die vereist is voor extreme impactgevallen om de hand en vingers volledig te beschermen.
 • Nadeel 4: Volgens de beschrijving zijn er siliconendeeltjes aan de rugzijde van de handschoen voor schokabsorptie. Dit kan echter voor sommige gebruikers oncomfortabel zijn of wrijving veroorzaken, afhankelijk van hoe deze partikels zijn aangebracht.
 • Nadeel 5: De handschoenen zijn draaibank verwerkt, wat kan suggereren dat ze aan massaproductie onderhevig zijn. Dit kan leiden tot inconsistenties in de pasvorm of kwaliteit tussen verschillende paren handschoenen.

Onze favoriet #6

Sylanda Keepershandschoenen

Sylanda Keepershandschoenen

Waarom we het gekozen hebben

De Sylanda Keepershandschoenen zijn een hoogwaardig product speciaal ontworpen voor kinderen. Ze bieden een hoge mate van grip dankzij de latex en EVA-materialen, met het vermogen om de bal stevig vast te houden. De handschoenen zijn ademend en comfortabel dankzij het mesh-design en de nauwe naden, en zijn versterkt met een robuuste klittenbandsluiting. De unieke, dikke, reliëf latex handpalm bevordert de slipvastheid, terwijl de zachte EVA-achterkant bijdraagt aan de flexibiliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn ze ontworpen om de vingers en handpalmen te beschermen tegen verwondingen met hun ingebouwde vingerbescherming en het antislip latexmateriaal. Met hun opvallende kleuren en stijlvolle snit vormen ze een perfect cadeau voor de jonge keepers in je leven. Let op, er kan een lichte afwijking in de maatvoering zijn, het is aanbevolen om een maat groter te kiezen.

 • Voordeel 1: De Sylanda Keepershandschoenen bieden een supergrip dankzij hoogwaardige latex en EVA-materialen. Deze materialen zorgen voor een uitstekende balbeheersing waarbij de bal gemakkelijk kan worden gevangen.
 • Voordeel 2: Deze keepershandschoenen zijn ademend en comfortabel. Ze hebben nauwe naden die niet gemakkelijk scheuren, een klittenbandsluiting die lang meegaat en een mesh-ontwerp dat ademend is en helpt bij het snel afvoeren van zweet.
 • Voordeel 3: Sylanda Keepershandschoenen zijn antislip en slijtvast. Ze hebben een unieke dikke, reliëf latex handpalm die zorgt voor uitstekende gripeigenschappen. De zachte EVA-achterkant verhoogt de flexibiliteit en is niet gemakkelijk te beschadigen.
 • Voordeel 4: Deze keepershandschoenen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en jonge spelers, met opvallende kleuren en stijlvolle snitten die kinderen zullen aanspreken. Bovendien is het een geweldig cadeau idee voor jonge keepers.
 • Voordeel 5: De Sylanda Keepershandschoenen bieden uitstekende bescherming voor vingers en handen. Ze hebben een dubbel getrokken armband en een gestroomlijnd ontwerp om de bescherming te verbeteren. Deze handschoenen bevatten ingebouwde vingerbescherming en antislip latexmateriaal, dat helpt om handpalmen en vingers te beschermen tegen verwondingen.
 • Nadeel 1: Hoewel de beschrijving vermeldt dat de keepershandschoenen hoogwaardige latex bevatten, geeft dit geen garantie op duurzaamheid. Dit materiaal kan na verloop van tijd gaan slijten, vooral gezien het intensieve gebruik dat ervan wordt gemaakt tijdens het keepen.
 • Nadeel 2: Ondanks dat de handschoenen zijn uitgerust met een plakkerige klittenbandsluiting, kan deze na veelvoudig gebruik minder kleverig worden. Het continue openen en sluiten van de klittenbandsluiting kan ervoor zorgen dat deze na verloop van tijd zijn plakkerigheid verliest.
 • Nadeel 3: Er wordt gewaarschuwd voor een mogelijke afwijking in de maatmeting, wat suggereert dat de maatvoering mogelijk niet nauwkeurig is. Dit kan leiden tot ongemak bij het dragen als de handschoenen te groot of te klein blijken te zijn.
 • Nadeel 4: De handschoenen hebben een unieke ‘dikke, reliëf’ latex handpalm die slipvastheid biedt. Het nadeel hiervan kan zijn dat deze extra dikte en textuur mogelijk het gevoel en de finesse verminderen die de keeper heeft bij het hanteren van de bal.
 • Nadeel 5: De beschrijving benadrukt dat de handschoenen aantrekkelijke kleuren en stijlvolle snits hebben die populair zijn bij kinderen. Dit bemoeilijkt echter de keuze voor oudere of meer serieuze spelers die misschien op zoek zijn naar een meer subtiele of professionele esthetiek.

Onze favoriet #7

Reusch Keepershandschoenen

Reusch Keepershandschoenen

Waarom we het gekozen hebben

De Reusch keepershandschoenen zijn een product van handschoenspecialist Reusch, aangeboden met sterke grip en betrouwbare duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor doelverdedigers. Met een buitennaad die maximaal balcontact en vangveiligheid garandeert, zijn deze handschoenen geschikt voor alle weersomstandigheden en speelveldoppervlakken. Het feit dat de latex van de vloerbedekking in Duitsland wordt geproduceerd, draagt bij aan de hoogwaardige kwaliteit van deze handschoenen. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze keepershandschoenen je op het veld niet in de steek laten.

 • Voordeel 1: De Reusch keepershandschoenen bieden een zeer goede grip. Dit zorgt ervoor dat je als keeper elke bal met vertrouwen kunt vastpakken.
 • Voordeel 2: Ze hebben betrouwbare duurzaamheid, wat betekent dat ze veel slijtage kunnen weerstaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze snel kapot gaan.
 • Voordeel 3: De handschoenen hebben een buitennaad die maximaal balcontact en vangveiligheid biedt. Dit draagt bij aan je prestaties als keeper door je meer beheersing over de bal te geven.
 • Voordeel 4: De Reusch keepershandschoenen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en speelveldoppervlakken. Dit betekent dat je ze altijd kunt gebruiken, ongeacht het weer of de staat van het veld.
 • Voordeel 5: De latex van de vloerbedekking wordt in Duitsland geproduceerd. Duitse producten staan bekend om hun hoge kwaliteit, dus dit garandeert dat de handschoenen van topkwaliteit zijn. Bovendien kom je als klant van een merk dat gespecialiseerd is in handschoenen, wat betekent dat ze veel ervaring en kennis hebben in het produceren van het beste product voor jou.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving zijn hier enkele potentiële nadelen die sommige klanten zouden kunnen ervaren bij het gebruik van de Reusch keepershandschoenen:
 • Nadeel 1: Hoewel het merk stelt dat de handschoenen een ‘zeer goede grip’ bieden, is dit nogal subjectief en kan het per persoon variëren. Het kan zijn dat sommige keepers geen optimale grip ervaren met deze handschoenen.
 • Nadeel 2: De buitennaad van de handschoenen is ontworpen voor maximaal balcontact en vangveiligheid. Echter, voor sommige keepers kan dit een ongewenste functie zijn – zij geven misschien de voorkeur aan handschoenen met een strakkere, interne naad voor een nauwkeurigere pasvorm en gevoel.
 • Nadeel 3: De handschoenen zijn gemaakt om geschikt te zijn voor alle weersomstandigheden en speelveldoppervlakken. Hoe veelzijdig dit ook kan klinken, sommige keepers kunnen merken dat ze in extreme weersomstandigheden niet zo goed presteren als handschoenen die specifiek voor dergelijke omstandigheden zijn ontworpen.
 • Nadeel 4: De latex van de vloerbedekking wordt in Duitsland geproduceerd. Hoewel dit kan wijzen op een hoge kwaliteit, kan er een beperkte variëteit aan latex zijn. Sommige keepers gebruiken mogelijk liever handschoenen die gemaakt zijn met verschillende soorten latex om verschillende niveaus van grip en duurzaamheid te bereiken.
 • Nadeel 5: Het is een product van de handschoenspecialist Reusch. Hoewel dit een betrouwbaar merk kan betekenen, betekent dit ook dat je beperkt bent tot hun ontwerpen en technologieën, en misschien mis je andere innovatieve features die beschikbaar zijn bij andere merken.

Onze favoriet #8

Mamba Keepershandschoenen

Mamba Keepershandschoenen

Waarom we het gekozen hebben

De MAMBA keepershandschoenen zijn ontworpen voor ultiem comfort, duurzaamheid en bescherming met hoogwaardige, ademende stof en dubbele stiksels. Ze hebben een dikke latex palm en backhand en worden geleverd met een handige draagtas. Met de ingebouwde vingerbescherming bescherm je jezelf tegen hyperextensieblessures zonder in te leveren op comfort en flexibiliteit. De dubbele laag polsband geeft sterke ondersteuning en comfort door de extra lengte die 360° om je pols wikkelt. Je krijgt er zelfs een replica handschoen sleutelhanger van 100% rubber met een roestvrijstalen sleutelring bij, perfect voor de keeperliefhebber! Of je nu aan het oefenen bent of een intense bekerfinale speelt, met het klassieke groene Britse ontwerp van MAMBA val je op en presteer je op je best. Met maten voor kleine jongeren tot grote volwassenen, biedt MAMBA producten voor zowel mannelijke als vrouwelijke voetballers. Ze zijn trots op hun klantenservice en zijn bereid om te helpen met eventuele vragen of ondersteuning.

 • Voordeel 1: Hoge kwaliteit en comfort. Met deze MAMBA keepershandschoenen ervaar je ultiem comfort dankzij de dikke latex palm en backhand. Tevens zijn de handschoenen voorzien van ademende stof en dubbel stiksel wat bijdraagt aan de duurzaamheid en kwaliteit.
 • Voordeel 2: Uitstekende bescherming. De ingebouwde vingerbescherming in de MAMBA handschoenen helpt je om hyperextensieblessures te voorkomen zonder dat je comfort of wendbaarheid op het veld hoeft in te leveren.
 • Voordeel 3: Ondersteuning en pasvorm. Met de dubbele laag polsband die 360° om je pols wikkelt en stevig aansluit, krijg je sterke ondersteuning en een comfortabele pasvorm tijdens je prestaties.
 • Voordeel 4: Uniek design. Deze handschoenen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met een opvallend ontwerp geïnspireerd op de groene mamba. Zo zie je er altijd goed uit op het veld en tijdens trainingen.
 • Voordeel 5: Leuke extraatjes. De MAMBA handschoenen worden geleverd in een draagtas – een betere bescherming dan de standaard polybag – ideaal om je handschoenen te beschermen als ze niet in gebruik zijn. Daarnaast ontvang je ook nog eens een gratis sleutelhanger in de vorm van een replica MAMBA handschoen, een leuk extraatje voor de echte keeperliefhebber.
 • Nadeel 1: In de productbeschrijving valt op dat er aandacht wordt besteed aan de vingerbescherming en de polsband. Hoewel dit positieve punten zijn, wordt er geen specifieke informatie gegeven over de grip van de handschoenen. Dit kan een nadeel zijn, aangezien een keeperhandschoen met een goede grip essentieel is.
 • Nadeel 2: De handschoenen worden geleverd in een draagtas in plaats van een standaard polybag. Dit betekent potentieel extra werk en tijd voor jou als je ze moet inpakken na gebruik.
 • Nadeel 3: Er wordt nadruk gelegd op het MAMBA-ontwerp dat opvallend is. De groene mamba geïnspireerde Britse design kan echter niet bij iedereens smaak passen, wat het minder aantrekkelijk kan maken voor sommige keepers die de voorkeur geven aan een meer ingetogen uiterlijk.
 • Nadeel 4: Hoewel de handschoenen worden aangeprezen als multifunctioneel, dus zowel voor training als wedstrijden, is het nog steeds onduidelijk hoe ze presteren onder verschillende weersomstandigheden. Handschoenen reageren immers anders op nat en droog weer.
 • Nadeel 5: In de beschrijving wordt “double layer polsband” genoemd, die op beide uiteinden van de pols aansluit. Dit zou echter minder comfortabel kunnen zijn voor mensen met kleinere polsen, omdat de dubbele band mogelijk te strak zit.

Onze favoriet #9

Keeperking Keepershandschoenen

Keeperking Keepershandschoenen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Keepershandschoenen van het merk Keeperking zijn ontworpen met een stevige, ergonomische pasvorm die precies om je handpalm en vingers past, om jou een optimale controle en beperking van cirkelvormige bewegingen te bieden. Ze zijn uitgerust met FROFI GRIP, 4mm + 3mm PK latex voor extra duurzaamheid en een super grip. Voor betere stabiliteit en comfort hebben de handschoenen een speciale THUMB Wrap. De pols is elastisch en heeft een eenvoudig toegangssysteem met een 3mm speciaal zacht latex reliëfband. Bovendien, wordt er rekening gehouden met jouw gemak door ze in een speciale kunststof ritszak te verpakken. Deze handschoenen beschermen niet alleen je vingers met hun biologische hybride en afneembare vingerbescherming, maar beloven ook langdurig gebruik.

 • Voordeel 1: De Keepershandschoenen van Keeperking hebben een stevige en ergonomische pasvorm. Dit betekent dat ze perfect om je handpalm en vingers passen, wat zorgt voor veel comfort tijdens het spelen.
 • Voordeel 2: Met de FROFI GRIP ben je verzekerd van een superieure grip. Een speciale Super Grippy PK latex van 4 mm + 3 mm is gebruikt, waardoor de handschoenen een lange levensduur hebben.
 • Voordeel 3: De handschoenen hebben biologische hybride en afneembare vingerbescherming. Dit helpt blessures te voorkomen en geeft de mogelijkheid om de bescherming naar wens aan te passen.
 • Voordeel 4: Dankzij de THUMB WRAP functie heb je meer stabiliteit en comfort voor je duim. Dit kan je helpen om nog beter te presteren in het veld.
 • Voordeel 5: De elastische pols met een eenvoudig toegangssysteem en enkele rolband van 3 mm speciaal zacht latex reliëf zorgt voor gemakkelijke aan- en uittrekken van de handschoenen, zonder comfort te verliezen. Bovendien worden de handschoenen geleverd in een speciale plastic zak met ritssluiting, voor gemakkelijke en veilige opslag.
 • Het is belangrijk om te benadrukken dat deze nadelen zijn geformuleerd op basis van de voorziene productinformatie en wellicht niet de ervaring van alle gebruikers reflecteren.
 • Nadeel 1: Hoewel de handschoenen een stevige pasvorm bieden, kan dit ook als een nadeel worden gezien. Sommige keepers hebben wellicht meer bewegingsvrijheid nodig in hun handschoenen en de strakke, ergonomische pasvorm kan beperkend zijn voor de cirkelvormige beweging van de handschoenen.
 • Nadeel 2: De handschoenen hebben een speciale Super Grippy PK latex, wat betekent dat ze mogelijk niet geschikt of comfortabel zijn voor mensen met een latexallergie.
 • Nadeel 3: Hoewel de THUMB WRAP betere stabiliteit en comfort voor de duim biedt, zou dit ongemakkelijk kunnen zijn voor keepers die niet gewend zijn aan extra ondersteuning op deze plek, wat hun spel zou kunnen beïnvloeden.
 • Nadeel 4: De handschoenen hebben een elastische polsband, waarvan sommige gebruikers kunnen vinden dat deze de bloedsomloop rond de pols beperkt of gewoon ongemakkelijk is, vooral tijdens langdurig gebruik.
 • Nadeel 5: De verpakking van de handschoen is een speciale plastic zak met ritssluiting, waardoor de handschoenen bij het uitpakken mogelijk een sterke plastic of chemische geur kunnen hebben. Het kan enige tijd duren voor deze geur volledig verdwijnt.

Onze favoriet #10

Connect Keepershandschoenen

Connect Keepershandschoenen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De CONNECT keepershandschoenen zijn een uitstekende keuze voor beginnende en ervaren keepers. Met hun sterke, gripvaste handpalmen en unieke CAMO-ontwerpen zorgen de handschoenen voor grote flexibiliteit en stijl op het veld. De 6mm dichtheidsschuim op de achterhand en de 5 vingerstekels zorgen voor maximale bescherming en comfort. Deze handschoenen zijn unisex ontworpen, gemaakt met ademende Bird eye Mesh materiaal en afgewerkt met een antibacteriële Micro-Fresh behandeling. CONNECT zorgt niet alleen voor de kwaliteit van hun product, maar ook voor na de aankoop met hun uitstekende klantenservice. Als je naar de perfecte cadeau voor je voetballende zoon of dochter zoekt, zijn deze keepershandschoenen met 100% geld-terug-garantie een veilige weddenschap.

 • Voordeel 1: Connect keepershandschoenen bieden een sterke grip dankzij de sterke handpalmen. Deze worden geproduceerd in verschillende kleuren en snitten om aan allerlei behoeften en vereisten te voldoen.
 • Voordeel 2: Deze handschoenen kenmerken zich door hun exclusieve CAMO-ontwerpen en felle kleuren, gecombineerd met reliëf op de hand in unieke hybride snitten als Hybrid Negative/Roll Finger/Negative. Ze zijn tevens voorzien van een zachte en dubbele polsondersteuning.
 • Voordeel 3: Connect keepershandschoenen bieden sterke bescherming. Ze zijn ontworpen met de gevoelige handen van kinderen en jongeren in gedachten, met 6 mm hoogdichtheidsschuim op de rug van de hand voor extra comfort. Bovendien zijn er 5 vingerstekels voorzien op de rughand voor ondersteuning en ze zijn gewatteerd voor maximale veiligheid en bescherming van de hele hand.
 • Voordeel 4: Deze handschoenen zijn ontworpen met Bird eye Mesh voor een goede ademend vermogen, zodat je handen fris blijven. De Connect voetbal- en voetbalhandschoenen passen comfortabel en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken.
 • Voordeel 5: Met gezondheid en veiligheid in gedachten, zijn alle Connect keepershandschoenen behandeld met anti-bacteriële Micro-Fresh technologie. Dit helpt om infecties en allergieën te voorkomen, zodat je met een gerust hart kunt spelen.
 • Nadeel 1: Hoewel de handschoenen een sterke grip beloven, kan dit variëren afhankelijk van hoé verschillende snitten worden gebruikt om aan verschillende vereisten en behoeften te voldoen. Het kan zijn dat niet alle snitten goed werken voor elke keeper zijn stijl en handvorm, wat kan leiden tot een minder dan optimale prestatie.
 • Nadeel 2: Het merk biedt exclusieve CAMO-ontwerpen met felle kleuren die wellicht niet in de smaak vallen bij iedereen. Als je de voorkeur geeft aan een meer gestroomlijnd of professioneel ogend design, vind je deze handschoenen misschien te fel of opzichtig.
 • Nadeel 3: De handschoenen zijn voorzien van 5 vingerstekels voor rug hand ondersteuning. Hoewel dit kan helpen bij bescherming, kan het ook de handbeweging beperken en ongemak veroorzaken, vooral als je niet gewend bent aan het dragen van handschoenen met zoveel structuur.
 • Nadeel 4: De handschoenen zijn vervaardigd met Bird eye Mesh voor ademend vermogen. Dit kan echter invloed hebben op de duurzaamheid van de handschoenen op lange termijn, aangezien mesh materialen vaak minder bestand zijn tegen intense slijtage dan solidere stoffen.
 • Nadeel 5: Hoewel de handschoenen een antibacteriële Micro-Fresh behandeling hebben, kan deze niet garanderen dat er geen allergische reactie of irritatie optreedt. Iedereen heeft een unieke huid en kan anders reageren op de aangebrachte materialen of behandelingen, waardoor deze handschoenen mogelijk niet voor iedereen geschikt zijn.

Na grondig onderzoek en het testen van de 10 beste keepershandschoenen op de markt, kunnen we concluderen dat de keuze voor de juiste handschoen sterk afhankelijk is van jouw specifieke behoeften als keeper. Elk product dat we hebben beoordeeld heeft zijn eigen sterke punten, of het nu gaat om comfort, duurzaamheid, grip of een combinatie van alle drie. We raden je daarom aan om de tijd te nemen om alle opties te overwegen voordat je een keuze maakt. Uiteindelijk is het belangrijk dat je kiest voor de handschoen waarmee jij je het meest comfortabel en zelfverzekerd voelt op het veld. Ongeacht je keuze, elk van de besproken producten in dit onderzoek heeft bewezen een betrouwbaar en kwalitatief sterk product te zijn.

Inhoudsopgave