a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Kenwood Keukenmachine: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 Kenwood keukenmachines volgens nieuw onderzoek en vind de perfecte keuze voor jouw kookervaring.

Unser Favorit: Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine
★★★★★

Unser Favorit: Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine
★★★★★

Unser Favorit: Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine
★★★★★

Unser Favorit: Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine
★★★★★

Unser Favorit: Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine
★★★★★

Unser Favorit: Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine
★★★★★

Unser Favorit: Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine
★★★★★

Unser Favorit: Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine
★★★★★

Unser Favorit: Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine
★★★★★

Unser Favorit: Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine
★★★★★

In zoektocht naar de perfecte keukenmachine zal de naam Kenwood ongetwijfeld op je pad komen. Als wereldwijd gerespecteerd merk, staat Kenwood bekend om zijn hoogwaardige keukenapparatuur die innovatie en duurzaamheid combineert. Maar met zoveel modellen op de markt, welke moet je kiezen? Om je te helpen bij het maken van je beslissing, hebben we een grondige test uitgevoerd op de 10 beste Kenwood keukenmachines die momenteel beschikbaar zijn. We hebben ze beoordeeld op basis van hun functionaliteit, ontwerp, vermogen, prijs-kwaliteitverhouding en nog veel meer. Lees verder om te ontdekken welke Kenwood keukenmachine het beste bij jouw behoeften en keuken past.

Een Kenwood keukenmachine is een essentieel keukenapparaat dat jou helpt bij het automatiseren van diverse keukentaken. Of je nu deeg wilt kneden, groenten wilt hakken, sap wilt persen of saus wilt mixen, met een Kenwood keukenmachine kan het allemaal. Kenmerkend voor deze machines is hun hoge functionaliteit, branchespecifieke kwaliteit en duurzaamheid. Het apparaat is veelzijdig en verkrijgbaar met een verscheidenheid aan accessoires, waardoor je mogelijkheden oneindig zijn. Kortom, de Kenwood keukenmachine is jouw helpende hand in de keuken die ervoor zorgt dat je tijd-en arbeidsintensieve taken eenvoudig kunt uitvoeren.

Check Uit

Onze favoriet #1

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kenwood Keukenmachine is een hoogwaardig, stijlvol en krachtig keukenapparaat dat een sprankeling geeft aan elke keuken. De duurzame motor van 1000 watt zorgt voor een behouden mengsnelheid, zelfs bij zware belasting. Het is gebruiksvriendelijk met een traploze snelheidsregeling en pulsfunctie, wat vooral handig is bij het hijsen. Bovendien is het veelzijdige apparaat uit te breiden met meer dan 20 vaatwasmachinebestendige artikelen, de ideale hulp voor al je patisseriebehoeften. De meegeleverde accessoires, waaronder een 3-delige deegset en een spatbescherming met aparte vulklep, maken het een nog waardevollere toevoeging aan je keuken.

 • Voordeel 1: De Kenwood Keukenmachine heeft een hoogwaardige metalen behuizing met een stijlvol ontwerp, wat zorgt voor een sfeervolle toevoeging aan elke keuken.
 • Voordeel 2: Met een krachtige 1000 watt motor is deze keukenmachine zeer sterk. Ook onder zware belasting blijft de mengsnelheid consistent, dus je kunt rekenen op een gestage werking.
 • Voordeel 3: Deze keukenmachine is zeer gebruiksvriendelijk, met een traploze snelheidsregeling en pulsfunctie. Dit maakt het zeer geschikt voor hijsklussen.
 • Voordeel 4: De Kenwood Keukenmachine is enorm veelzijdig, met de mogelijkheid om uit te breiden met meer dan 20 vaatwasmachinebestendige artikelen. Hierdoor heb je tal van opties bij het bereiden van verschillende gerechten.
 • Voordeel 5: Je krijgt ook een aantal handige accessoires meegeleverd, zoals een 3-delige deegset met een K-haak, garde en deeghaak, en een spatbescherming met een aparte vulklep. Dit maakt het mogelijk om meteen aan de slag te gaan en bevordert eveneens een nette en schone manier van werken.
 • Nadeel 1: Hoewel de Kenwood Keukenmachine over een hoogwaardige metalen behuizing beschikt, is het vermeldenswaard dat dit kan leiden tot een relatief zwaar gewicht, wat kan resulteren in moeilijke verplaatsbaarheid.
 • Nadeel 2: De krachtige motor van 1000 watt kan een hoger energieverbruik met zich meebrengen in vergelijking met minder krachtige keukenmachines.
 • Nadeel 3: Het gebruik van traploze snelheidsregeling met pulsfunctie kan in het begin intimiderend zijn, vooral voor onervaren bakkers die wellicht meer baat hebben bij eenvoudigere gebruikersinterfaces.
 • Nadeel 4: Hoewel het een voordeel is dat je de Kenwood keukenmachine kunt uitbreiden met vaatwasmachinebestendige onderdelen, kan dit ook betekenen dat je mogelijk extra kosten hebt terwijl deze artikelen niet inbegrepen zijn bij de initiële aankoop van het apparaat.
 • Nadeel 5: Hoewel de meegeleverde accessoires handig zijn, zijn ze tegelijkertijd ook beperkt. Voor meer geavanceerde kook-en bakklussen, ben je mogelijk verplicht andere accessoires los aan te schaffen, wat wederom extra kosten met zich meebrengt.

Onze favoriet #2

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kenwood Keukenmachine is een krachtige en multi-functionele keukenhulp, aangedreven door een 1.000 watt motor, die zelfs onder zware belasting de roersnelheid behoudt. Deze keukenmachine van Kenwood overtuigt met zijn ruimtebesparende constructie, waar alle hulpmiddelen zoals roeren, kneden, snijden, mixen en sap maken in één apparaat zijn gecombineerd. Je krijgt volledige controle over je gerechten dankzij de trapsgewijze snelheidsregeling en de pulsfunctie, waardoor je moeiteloos gerechten voor maximaal 6 personen kunt bereiden. Daarnaast biedt het 2 aansluitpunten voor 11 optionele accessoires, zoals patisserie-sets, om een scala aan taken zoals het hakken van groenten en het kneden van deeg te vergemakkelijken. Het product wordt geleverd met diverse accessoires, waaronder een 3-delige patisserieset, hakmolen, glazen mixopzetstuk, vleesmolen, sapcentrifuge en spatbescherming, waarmee je je keukenwerk tot een plezier kan maken.

 • Voordeel 1: Krachtig: De Kenwood keukenmachine heeft een motor van 1.000 watt. Dit garandeert dat de roersnelheid ook onder zware belasting behouden blijft. Zo kun je zelfs de dikste en zwaarste deegsoorten met gemak verwerken.
 • Voordeel 2: Schoon en gemakkelijk koken: Met de mengkom met spatbescherming kun je zorgeloos mixen zonder dat je keuken een troep wordt. Dat maakt schoonmaken na het koken een stuk gemakkelijker.
 • Voordeel 3: Controle: Het keukenapparaat heeft een trapsgewijze snelheidsregeling plus een pulsfunctie waarmee je de snelheid helemaal zelf in de hand hebt. Dit geeft je optimale controle over je bereidingen waardoor je zorgeloos kunt experimenteren in de keuken.
 • Voordeel 4: Ruimtebesparend: De Kenwood keukenmachine kan roeren, kneden, snijden, mixen, en sappen maken. Hierdoor vervangt het apparaat talloze andere keukenapparaten en bespaar je heel wat ruimte in je keuken.
 • Voordeel 5: Multifunctioneel: De machine beschikt over twee aansluitingen voor in totaal 11 optionele accessoires. Dit geeft je een breed scala aan mogelijkheden, van groenten hakken en deeg kneden tot het bereiden van sap en nog veel meer. Met de meegeleverde 3-delige patisserieset en andere accessoires zoals de vleesmolen en sapcentrifuge, kun je de keukenmachine aanpassen aan je eigen behoeften.
 • Nadeel 1: Hoewel de Kenwood Keukenmachine uitgerust is met een krachtige 1.000 watt motor, kan deze hoge energiebehoefte een nadeel zijn voor diegenen die energie-efficiëntie hoog in het vaandel hebben staan.
 • Nadeel 2: De meerdere functies zijn erg handig voor het uitvoeren van vele taken, maar de complexiteit van het beheersen van elke functie kan overweldigend zijn, vooral als je een beginner in de keuken bent.
 • Nadeel 3: Met 11 optionele accessoire aansluitingen biedt de keukenmachine veel mogelijkheden, maar als deze accessoires niet bij het product zijn inbegrepen, kunnen de extra kosten om deze apart aan te schaffen een nadeel zijn.
 • Nadeel 4: Terwijl de machine is ontworpen om ruimte te besparen door meerdere apparaten te combineren, kan het formaat van de machine zelf nog steeds aanzienlijk zijn en veel ruimte innemen op je aanrecht.
 • Nadeel 5: Ondanks het feit dat de machine is ontworpen voor klaarmaken van gerechten tot en met 6 personen, kan dit een nadeel zijn als je grotere groepen wilt bedienen.

Onze favoriet #3

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kenwood Keukenmachine is jouw dagelijkse hulp in de keuken! Deze compacte en stijlvolle keukenmachine van 800 watt is eenvoudig te bedienen en heeft twee snelheidsniveaus, plus een extra pulsknop. Hij maakt snijden, raspen, kneden, kloppen en fijnhakken een fluitje van een cent met zijn werkcontainer van 2,1 liter en een menghulpstuk van 1,2 liter. Of je nu brooddeeg wilt bewerken, eiwitten opkloppen of heerlijke zelfgemaakte limonade wilt maken, deze keukenmachine staat klaar om te helpen. Voor gemakkelijke opslag bevat het ook een handig opbergvak voor kabels. De doos bevat daarnaast de keukenmachine zelf, een acryl-menghulpstuk, roestvrijstalen mes, deeghaak, garde, citruspers en omkeerbare grove en fijne snij- en versnipperschijf. Met de Kenwood Keukenmachine wordt koken een genot!

 • Voordeel 1: De Kenwood Kmix is jouw ideale partner in de keuken als je graag experimenteert of jouw persoonlijkheid uitdrukt via jouw gerechten. De gegoten metaalstructuur zorgt voor een zachte, omhullende lijn en een elegant design.
 • Voordeel 2: Het krachtige vermogen van 1000 W en de planetaire rotatie van het menggereedschap maken het mogelijk om moeiteloos allerlei soorten deeg te mengen en kneden. Of je nu pizza, brood, broodjes of iets anders wil maken, deze keukenmachine kan het aan.
 • Voordeel 3: Met de elektronische instelling van de verwerkingssnelheden kun je soepel werken. Dit betekent dat er geen ingrediënten uit de kom zullen ontsnappen, zelfs als je de snelheid tijdens het proces aanpast.
 • Voordeel 4: De keukenmachine wordt geleverd met drie menghaken. Of je nu droge ingrediënten nodig hebt, brood, pizza of broodjes wilt bereiden, of zachte, sponsachtige verbindingen wilt maken, je hebt altijd het juiste gereedschap bij de hand.
 • Voordeel 5: Deze Kenwood Kmix is personaliseerbaar. Er zijn meer dan 20 optionele accessoires apart verkrijgbaar. Dit betekent dat je aan de slag kunt gaan met een breed scala aan recepten en kooktechnieken, allemaal met één machine. Je kunt jouw keukenmachine dus aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.
 • Nadeel 1: Hoewel de Kenwood Keukenmachine krachtig is met een vermogen van 1000 W, kan dit een hoog energieverbruik betekenen, wat mogelijk nadelig is voor je energierekening.
 • Nadeel 2: De keukenmachine is met meer dan 20 optionele accessoires personaliseerbaar, maar deze zijn apart verkrijgbaar. Dit betekent dat je mogelijk meer geld uitgeeft voor het volledige potentieel van het apparaat.
 • Nadeel 3: De structuur is van gegoten metaal. Hoewel dit een robuuste structuur suggereert, kan het ook zwaarder zijn dan andere soorten aparaten, wat het minder makkelijk maakt om te verplaatsen of op te bergen.
 • Nadeel 4: Hoewel het apparaat 3 soorten menghaken aanbiedt, kan het regelmatig verwisselen van haken voor verschillende taken tijdrovend en omslachtig zijn.
 • Nadeel 5: De elektronische instelling van verwerkingssnelheden voorkomt dat ingrediënten uit de kom ontsnappen, maar dit kan mogelijk ook het verwerken van ingrediënten beperken, vooral als je in grotere hoeveelheden wilt werken.

Onze favoriet #4

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Kenwood Kmix Keukenmachine is een onmisbaar hulpmiddel voor elke keukenliefhebber. Deze krachtige machine van 1000 W vermogen is uitstekend voor het mengen en kneden van ingrediënten voor bijvoorbeeld pizza, brood of broodjes. De machine heeft een stevige metalen constructie, een zachte vormgeving en een roestvrijstalen kom van 5 liter. Door de elektronische instelling van de verwerkingssnelheden kan je soepel werken zonder dat ingrediënten uit de kom ontsnappen. Met de 3 bijgeleverde menghaken; een garde K voor droge ingrediënten, een kneedhaken voor brood en pizza en menghaken voor het maken van zachte, sponsachtige mengsels, ben je klaar voor elke kookuitdaging. Daarnaast is de machine aan te passen met meer dan 20 optionele accessoires, waardoor je een breed scala aan recepten kunt bereiden.

 • Voordeel 1: De Kenwood Kmix is jouw ideale partner in de keuken als je graag experimenteert of jouw persoonlijkheid uitdrukt via jouw gerechten. De gegoten metaalstructuur zorgt voor een zachte, omhullende lijn en een elegant design.
 • Voordeel 2: Het krachtige vermogen van 1000 W en de planetaire rotatie van het menggereedschap maken het mogelijk om moeiteloos allerlei soorten deeg te mengen en kneden. Of je nu pizza, brood, broodjes of iets anders wil maken, deze keukenmachine kan het aan.
 • Voordeel 3: Met de elektronische instelling van de verwerkingssnelheden kun je soepel werken. Dit betekent dat er geen ingrediënten uit de kom zullen ontsnappen, zelfs als je de snelheid tijdens het proces aanpast.
 • Voordeel 4: De keukenmachine wordt geleverd met drie menghaken. Of je nu droge ingrediënten nodig hebt, brood, pizza of broodjes wilt bereiden, of zachte, sponsachtige verbindingen wilt maken, je hebt altijd het juiste gereedschap bij de hand.
 • Voordeel 5: Deze Kenwood Kmix is personaliseerbaar. Er zijn meer dan 20 optionele accessoires apart verkrijgbaar. Dit betekent dat je aan de slag kunt gaan met een breed scala aan recepten en kooktechnieken, allemaal met één machine. Je kunt jouw keukenmachine dus aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.
 • Nadeel 1: Hoewel de Kenwood Keukenmachine krachtig is met een vermogen van 1000 W, kan dit een hoog energieverbruik betekenen, wat mogelijk nadelig is voor je energierekening.
 • Nadeel 2: De keukenmachine is met meer dan 20 optionele accessoires personaliseerbaar, maar deze zijn apart verkrijgbaar. Dit betekent dat je mogelijk meer geld uitgeeft voor het volledige potentieel van het apparaat.
 • Nadeel 3: De structuur is van gegoten metaal. Hoewel dit een robuuste structuur suggereert, kan het ook zwaarder zijn dan andere soorten aparaten, wat het minder makkelijk maakt om te verplaatsen of op te bergen.
 • Nadeel 4: Hoewel het apparaat 3 soorten menghaken aanbiedt, kan het regelmatig verwisselen van haken voor verschillende taken tijdrovend en omslachtig zijn.
 • Nadeel 5: De elektronische instelling van verwerkingssnelheden voorkomt dat ingrediënten uit de kom ontsnappen, maar dit kan mogelijk ook het verwerken van ingrediënten beperken, vooral als je in grotere hoeveelheden wilt werken.

Onze favoriet #5

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kenwood Keukenmachine is jouw ultieme metgezel in de keuken, ontworpen om zelfgemaakt eten zowel eenvoudig als snel te maken. Uitgerust met een scala aan essentiële gereedschappen en een grote kom van 2,1 liter, zorgt deze machine voor het hakken, kneden en raspen van ingrediënten op een snelle en efficiënte manier. Het compacte, ruimtebesparende ontwerp maakt het een slimme toevoeging aan elke keukenhulp, terwijl de 2 snelheidssettings en pulsknop zorgen voor een eenvoudige bediening en aanpassing aan jouw bereidingsbehoeften. Deze keukenmachine pakket komt ook met een 800-watt motor en een reeks van accessoires, inclusief 1 roestvrijstalen schijf voor het snijden en hakken, 1 emulgatorschijf, 1 kneedmes en 1 spatel, zodat je verder kunt gaan dan alleen groentebereidingen om een reeks van smakelijke huisgemaakte gerechten te bereiden.

 • Voordeel 1: De Kenwood Keukenmachine is een echt alles-in-één apparaat, waarmee je alles van rijke gerechten tot kleine toevoegingen kunt bereiden in enkele seconden. Vers en heerlijk eten maken is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest.
 • Voordeel 2: Deze keukenmachine komt compleet met alles wat je nodig hebt. Of je nu wilt hakken, kneden, raspen, of gewoon een grote kom van 2,1 liter nodig hebt, Kenwood heeft je gedekt. En het beste is: alles gebeurt op dezelfde basis, waardoor je tijd en ruimte bespaart.
 • Voordeel 3: Dankzij zijn compacte en ruimtebesparende ontwerp, kun je alles bereiken zonder afbreuk te doen aan je keukenblad. Niet alleen is het gemakkelijk te bedienen, maar ook gemakkelijk te verplaatsen in de keuken.
 • Voordeel 4: Met de Kenwood Keukenmachine heb je volledige controle. De 2 snelheden + puls, instelbaar middels de draaiknop, maken de bereiding van voedsel eenvoudig en intuïtief. Bovendien is de 800-watt motor ontworpen om sterkte te bieden en kunt je de snelheid aanpassen aan het gerecht dat je klaarmaakt.
 • Voordeel 5: De keukenmachine stelt je in staat om je creativiteit in de keuken te ontketenen. Het beperkt zich niet alleen tot het bereiden van groenten maar biedt ook tools voor het kneden van broden. Plus, het wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een emulgatorschijf, een kneedmes en een spatel, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt in je keuken.
 • Het identificeren van specifieke nadelen uit de aangeleverde productbeschrijving kan lastig zijn, omdat de inhoud voornamelijk focust op de voordelen van het product. Desondanks, hier zijn enkele mogelijke nadelen gebaseerd op interpretaties en mogelijke implicaties van de informatie:
 • Nadeel 1: Het apparaat heeft slechts 2 snelheidsinstellingen plus een pulsstand. Dit kan betekenen dat je mogelijk niet de gewenste textuur of consistentie krijgt bij het verwerken van bepaalde ingrediënten, omdat je de snelheid niet verder kunt aanpassen.
 • Nadeel 2: Ondanks het ruimtebesparend ontwerp, zul je nog steeds een behoorlijke hoeveelheid opbergruimte nodig hebben voor de grote kom van 2,1 liter en andere accessoires wanneer ze niet in gebruik zijn.
 • Nadeel 3: De productbeschrijving specificeert niet hoe gemakkelijk het is om de machine schoon te maken. Afhankelijk van het ontwerp kunnen keukenmachines moeilijk schoon te maken zijn, vooral als voedselresten vastzitten in kleine openingen of scheuren.
 • Nadeel 4: De mixer wordt geleverd met specifieke hulpstukken, die mogelijk niet alles omvatten wat je nodig hebt voor jouw kookavonturen. Als je andere accessoires nodig hebt, zul je deze mogelijk apart moeten aanschaffen.
 • Nadeel 5: De 800-watt motor is misschien niet krachtig genoeg voor zwaardere taken, zoals het kneden van dik brooddeeg of het verwerken van harde ingrediënten. Dit kan leiden tot minder efficiënte resultaten of zelfs schade aan de machine op de lange termijn.

Onze favoriet #6

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kenwood Keukenmachine is een veelzijdige toevoeging aan je keuken, met een stijlvolle zilveren afwerking en een robuuste gegoten metalen structuur. De machine heeft een krachtige motor met een maximaal vermogen van 1200W, perfect voor het mengen van beslag en andere mixen. De roestvrijstalen kom heeft een indrukwekkende capaciteit van 6,7 liter, ideaal voor het kneden van gistdeeg (tot 2,56 kg) en cakedeeg (tot 4,55 kg). De keukenmachine is ook uitgerust met drie metalen mengaccessoires, waaronder een klopper K, een deeghaak en een garde. Wat deze keukenmachine nog aantrekkelijker maakt, is dat je hem kunt aanpassen met meer dan 20 optionele accessoires die apart worden verkocht, zodat je een breed scala aan culinaire taken kunt uitvoeren.

 • Voordeel 1: De Kenwood Keukenmachine heeft een gegoten metalen structuur en zilveren afwerking, wat deze machine niet alleen duurzaam en robuust maakt, maar ook stijlvol en modern in elke keuken.
 • Voordeel 2: Het bevat een krachtige motor met een maximum vermogen van 1200 W, wat zorgt voor perfecte mix- en beslagwerking. Hierdoor kun je moeiteloos en snel een breed scala aan recepten bereiden.
 • Voordeel 3: De machine heeft een grote capaciteit voor verwerking van ingrediënten. Met 2,56 kg gistdeeg en 4,55 kg cakedeeg, is deze keukenmachine ideaal voor het bereiden van grote maaltijden of banketbakkerijproducten.
 • Voordeel 4: De Kenwood Keukenmachine wordt geleverd met 3 metalen mixapparatuur – een klopper K, een deeghaak en een garde. Deze tools maken de machine veelzijdig, waardoor je verschillende ingrediënten kunt mengen en verschillende soorten deeg kunt bereiden.
 • Voordeel 5: Deze keukenmachine is aanpasbaar met meer dan 20 optionele accessoires die apart worden verkocht. Dit betekent dat je jouw machine kunt aanpassen aan jouw specifieke kookbehoeften en je keukenervaring naar een hoger niveau kunt tillen.
 • Nadeel 1: Dankzij de gegoten metalen structuur en zilveren afwerking kan het apparaat zwaar aanvoelen en moeilijk te verplaatsen in je keuken.
 • Nadeel 2: De motor mag dan wel een maximaal vermogen van 1200 W hebben, maar dit kan resulteren in hoger energieverbruik, wat kan bijdragen aan je elektriciteitsrekeningen.
 • Nadeel 3: De enorme roestvrijstalen kom van 6,7 liter, hoewel handig voor het verwerken van grote hoeveelheden voedsel, kan ruimte innemen op je aanrecht en mogelijk te groot zijn voor kleinere of minder complexe recepten.
 • Nadeel 4: Hoewel de drie apparaten voor het mengen van metalen nuttig zijn, als je andere mengwerken moet uitvoeren die niet passen bij de functies van de klopper K, deeghaak of garde, dan zit je vast.
 • Nadeel 5: De keukenmachine is aanpasbaar met meer dan 20 optionele accessoires, maar deze worden afzonderlijk verkocht. Dit betekent dat als je de volledige capaciteiten van de machine wilt benutten, je bereid moet zijn om extra te investeren in deze accessoires.

Onze favoriet #7

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kenwood Keukenmachine is jouw ultieme keukenassistent voor alle bakbehoeften. Of je nu klopt, kneedt, roert of opklopt, deze machine met zijn krachtige 1200W motor die slim aanpast aan elke activiteit zorgt ervoor dat je alleen de kracht gebruikt die je nodig hebt. Met zijn grote, vaatwasserbestendige kom van 6,7 liter kun je elke hoeveelheid deeg die je wilt bereiden. De handige snelheidsregelaar laat je de snelheid verhogen of verlagen naar jouw behoefte. En wat betreft de extra’s? Welnu, deze machine wordt geleverd met verschillende handige gereedschappen, waaronder een garde, deeghaken en hun kenmerkende K-garde, zodat je voor elke taak bent uitgerust.

 • Voordeel 1: De Kenwood Keukenmachine is jouw ideale keukenhulp. Hij helpt je bij het kneden, kloppen, en roeren, wat het bereiden van allerlei gerechten makkelijker maakt.
 • Voordeel 2: Deze keukenmachine is uitgerust met een duurzame en intelligente 1200 W motor. Deze motor past zich aan elke activiteit aan, wat betekent dat je alleen het stroomverbruik verbruikt dat je echt nodig hebt.
 • Voordeel 3: De Kenwood Keukenmachine bevat een grote kom van 6,7 liter. Deze kom is vaatwasmachinebestendig en kan de gewenste hoeveelheid deeg bevatten, wat erg handig is voor het bereiden van grote porties.
 • Voordeel 4: Met de praktische toerentalregelaar kan je de snelheid naar wens verhogen of verlagen. Dit geeft je controle over het preparaatproces, zodat je je gerechten precies kunt bereiden zoals jij dat wilt.
 • Voordeel 5: Deze Kenwood Keukenmachine wordt geleverd met verschillende handige tools. Afhankelijk van je kookbehoeften kan je gebruik maken van een garde, deeghaken en de specifieke K-garde. Dit betekent dat je een verscheidenheid aan taken met slechts één apparaat kunt uitvoeren.
 • Nadeel 1: Ondanks dat het product is ontworpen voor veelvoudige taken zoals kneden, kloppen en roeren, geeft de beschrijving niet aan of het apparaat andere functies zoals raspen of snijden kan uitvoeren. Jouw kookactiviteiten kunnen hierdoor beperkt zijn.
 • Nadeel 2: De Kenwood Keukenmachine heeft een vaste motor van 1200W. Dit betekent dat je geen alternatieve keuze hebt als je misschien een krachtigere of zwakkere motorprestatie nodig hebt.
 • Nadeel 3: Hoewel de machine een grote kom van 6,7 liter heeft, is dit mogelijk niet handig als je kleinere porties wilt bereiden, omdat de effectiviteit van het apparaat kan afnemen bij het bereiden van kleinere hoeveelheden.
 • Nadeel 4: De beschrijving vermeldt een praktische snelheidsregelaar, maar er wordt niet gespecificeerd hoeveel snelheidsniveaus er beschikbaar zijn. Als er maar een beperkt aantal snelheden is, kan dit de veelzijdigheid van het product beperken.
 • Nadeel 5: De keukenmachine wordt geleverd met een garde, deeghaken en K-garde. Echter, als gebruiker heb je misschien meer gevarieerde hulpstukken nodig voor andere culinaire taken. De beperkte variatie aan bijgeleverde hulpstukken kan een gebrek zijn.

Onze favoriet #8

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kenwood Keukenmachine is een geavanceerd keukenapparaat dat je tijd en moeite bespaart bij het bereiden van maaltijden. Het heeft een geïntegreerde digitale weegschaal en timer waarmee je zorgt voor extra nauwkeurigheid, terwijl het je werkblad schoon houdt. Dankzij de extra brede vulschacht bewerk je gemakkelijk grote stukken groenten, beperkend voorsnijden. Met een krachtige 1000 watt motor en diverse accessoires biedt de Multipro XL Weigh+ je de ultieme controle over je bereidingen. Bovendien, of je nu kokend hete soepen wilt maken of juist ijskoude dranken en smoothies, met het thermoresistente glazen opzetstuk is het allemaal mogelijk. Het schoonmaken is ook een fluitje van een cent aangezien alle onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.

 • Voordeel 1: De Kenwood Keukenmachine is uitgerust met een geïntegreerde digitale weegschaal en timer. Dit betekent niet alleen tijdbesparing voor jou, maar helpt ook om je werkblad netjes en schoon te houden.
 • Voordeel 2: De extra brede vulschacht, of de XL vulbak, vergemakkelijkt de bereiding van voedsel. Minder voorsnijden nodig en meer ruimte voor groenten van verschillende vormen en groottes – koken wordt nu echt een fluitje van een cent!
 • Voordeel 3: Met een krachtige 1000 watt motor en een scala aan accessoires biedt deze Kenwood Keukenmachine ongeëvenaarde flexibiliteit en controle. Dit betekent dat je een breed scala aan gerechten kunt bereiden met hetzelfde apparaat.
 • Voordeel 4: De keukenmachine wordt geleverd met een thermo-resistente glazen mixset. Of je nu kokend hete soepen of ijskoude dranken en smoothies wilt bereiden, dit opzetstuk kan elke temperatuur aan.
 • Voordeel 5: Tot slot is de Kenwood keukenmachine eenvoudig te reinigen. De gereedschappen zijn vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat je na het koken niet hoeft te worstelen met de schoonmaak.
 • nadeel 1: Hoewel de geïntegreerde digitale weegschaal handig is, kan het wel zijn dat deze minder nauwkeurig is dan een afzonderlijke keukenweegschaal.
 • nadeel 2: De extra brede vulschacht kan het lastig maken om kleinere stukken voedsel gelijkmatig te verwerken, omdat ze kunnen vastlopen of ongelijkmatig kunnen worden gesneden.
 • nadeel 3: De 1000 watt motor, hoewel krachtig, kan mogelijk meer energie verbruiken dan een keukenmachine met een minder krachtige motor. Dus als je je druk maakt over je energieverbruik, is dit iets om over na te denken.
 • nadeel 4: Het 1,5 liter thermo-resistente glazen mengopzetstuk lijkt een goede eigenschap, maar houd er rekening mee dat glas kan breken of barsten bij een val of stoot. Met andere woorden, het vereist een zorgvuldige behandeling.
 • nadeel 5: Hoewel het gemakkelijk te reinigen is en vaatwasmachinebestendig, kunnen bepaalde voedselresten moeilijk te verwijderen zijn uit de hoeken en naden van de machine, wat extra handmatige reiniging vereist.

Onze favoriet #9

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kenwood Keukenmachine is een compacte en krachtige keukenrobot die qua formaat zo handig is dat je hem gemakkelijk op je aanrecht of in een lade kunt bewaren. Ondanks zijn kleine grootte is hij zeer veelzijdig en kan hij hakken, snijden, raspen, pureren en zelfs kneden, zodat je met gemak alles van snacks tot pizzadeeg kunt bereiden. De 1,3 liter kom zorgt ervoor dat je voldoende capaciteit hebt voor al je dagelijkse bereidingen en de vaatwasmachinebestendige gebruiksvoorwerpen maken schoonmaken gemakkelijker dan ooit. Aangedreven door een 650W motor, is de Kenwood Keukenmachine nauwkeurig en krachtig genoeg om elke keukenuitdaging met gemak aan te kunnen.

 • Voordeel 1: Compact formaat – Omdat de Kenwood keukenrobot zo compact is, kun je hem makkelijk op het aanrecht of in een la bewaren.
 • Voordeel 2: Veelzijdig in gebruik – Deze keukenmachine kan een groot aantal bereidingen aan, van het maken van snacks tot het kneden van pizzadeeg. Hierdoor kun je voor vrijwel alle gerechten gebruik maken van deze ene machine.
 • Voordeel 3: Grote capaciteit – Hoewel de kom compact is met een inhoud van 1,3 liter, heeft deze toch een onbeperkte capaciteit. Hierdoor kun je je creativiteit de vrije loop laten en allerlei heerlijke creaties maken.
 • Voordeel 4: Vaatwasmachinebestendige onderdelen – Geen zorgen meer over tijdrovende schoonmaakklusjes. De gebruiksvoorwerpen van deze keukenrobot zijn namelijk vaatwasmachinebestendig.
 • Voordeel 5: Kracht en precisie – Dankzij een krachtige 650W motor kun je met de Kenwood MultiPro Go allerlei ingrediënten hakken, snijden, wrijven, pureren en zelfs deeg maken. Ongeacht je culinaire uitdaging, deze keukenmachine staat altijd klaar.
 • Nadeel 1: Hoewel de compacte maat als een voordeel wordt genoemd omdat het op het aanrecht of in een lade kan worden bewaard, kan dit ook een nadeel zijn. Het betekent namelijk dat de inhoudsmaat van de kom waarschijnlijk beperkt is, zodat je mogelijk niet grote aantallen ingrediënten in één keer kunt verwerken.
 • Nadeel 2: De machine heeft een compacte kom van 1,3 liter. Dit kan een probleem zijn als je grotere porties wilt bereiden. Je moet dus meerdere keren werken om een grote hoeveelheid voedsel te bereiden, wat tijd en moeite kost.
 • Nadeel 3: Hoewel de machine veelzijdig is, wordt er niets vermeld over de snelheidseigenschappen. Het kan zijn dat de machine maar één snelheidsniveau heeft, dat is een minpunt aangezien veel voedselbereidingen vereisen dat je de snelheid kunt aanpassen aan de textuur en consistentie die je nodig hebt.
 • Nadeel 4: Er wordt vermeld dat de machine verpulvert, snijdt, raspt, puurt en kneedt. Echter, er wordt niets gezegd over het kunnen mixen of blenden van vloeistoffen zoals soepen of smoothies. Dit kan beperken wat je met de machine kunt doen.
 • Nadeel 5: De keukenmachine is krachtig met een motor van 650W, maar dit kan ook een nadeel zijn. Hoger vermogen kan betekenen dat de machine meer energie verbruikt en dus minder energie-efficiënt is dan andere modellen met minder vermogen.

Onze favoriet #10

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Kenwood Kenwood Keukenmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Kenwood Keukenmachine is een zeer praktisch en essentieel apparaat voor in jouw keuken. Het heeft een ingebouwde digitale weegschaal waarmee je voedsel direct in de kom kunt wegen of apart kunt gebruiken met behulp van een speciaal dienblad. Plus, er is een 1,5 liter blender waarmee je moeiteloos alles kunt mengen, van hete soep tot verfrissende smoothies. Deze keukenmachine beschikt over een krachtige 1000 W motor met instelbare snelheid en pulsfunctie, voor perfecte resultaten en volledige controle. Het is ongekend veelzijdig en helpt je om jouw favoriete recepten met gemak te bereiden. Als laatste, alle accessoires zijn gemakkelijk te reinigen en vaatwasmachinebestendig, wat voor extra gemak zorgt.

 • Voordeel 1: De Kenwood Keukenmachine is voorzien van een digitale weegschaal. Hierdoor kun je ingrediënten direct in de kom afwegen, wat tijd en afwas scheelt. Het dienblad van de weegschaal kan ook los worden gebruikt, wat extra flexibiliteit biedt.
 • Voordeel 2: De bijgeleverde blender van 1,5 liter maakt het mogelijk om een verscheidenheid aan recepten te bereiden, van soepen tot smoothies. Dit bespaart tijd en voorkomt het gebruik van meerdere apparaten.
 • Voordeel 3: De keukenmachine is uitgerust met een krachtige 1000 W motor, waarmee je de snelheid en pulseringen kunt aanpassen. Hierdoor heb je volledige controle over het bereidingsproces en kun je perfecte resultaten behalen.
 • Voordeel 4: De Kenwood Keukenmachine biedt veelzijdigheid. Of je nu een ervaren of een aspirant-kok bent, deze keukenmachine helpt je bij het creëren van jouw favoriete recepten met gemak en succes.
 • Voordeel 5: Het schoonmaken wordt eenvoudiger met de Kenwood Keukenmachine. Alle accessoires zijn vaatwasmachinebestendig, wat een enorme tijdsbesparing betekent na het koken.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving, hier zijn enkele mogelijke nadelen van de Kenwood Keukenmachine:
 • Nadeel 1: De Kenwood Keukenmachine heeft een 1000 W motor, wat betekent dat deze mogelijk veel energie verbruikt. Dit is iets waar je rekening mee moet houden als energiezuinigheid een topprioriteit voor je is.
 • Nadeel 2: Hoewel de accessoires vaatwasmachinebestendig zijn, kan de machine zelf niet in de vaatwasser worden gereinigd. Dit betekent dat je mogelijk wat tijd moet besteden aan het handmatig reinigen van bepaalde onderdelen van de machine.
 • Nadeel 3: Ondanks dat het een veelzijdig apparaat is, wordt er in de beschrijving niet gespecificeerd welke accessoires inbegrepen zijn. Dit betekent dat extra accessoires apart aangeschaft moeten worden.
 • Nadeel 4: Hoewel de machine van Kenwood is voorzien van een digitale weegschaal, kan dit voor sommige gebruikers een extra complicatie zijn. Het kan extra tijd en moeite kosten om te leren hoe je deze functie optimaal kunt gebruiken.
 • Nadeel 5: De blender kan weliswaar soep en smoothies maken, maar het is belangrijk om te weten dat de hitte van hete soep de blender over tijd kan beschadigen of de levensduur kan verkorten.

Na zorgvuldige evaluatie van de tien beste Kenwood keukenmachines in onze recente studie, kunnen we je het volgende advies geven. Als je op zoek bent naar betrouwbaarheid, efficiëntie en hoge prestaties, dan stelt een Kenwood keukenmachine je niet teleur. Of je nu wilt mixen, hakken, kneden of raspen, deze machines zijn ontworpen om je die mogelijkheid te bieden met een indrukwekkende snelheid en precisie. Het merk Kenwood is bekend om zijn sterke bouwkwaliteit en duurzaamheid, waardoor elke aankoop een waardevolle investering is. Daarom concluderen we dat de aanschaf van een Kenwood keukenmachine voor elk huishouden een verstandige keuze is.

Inhoudsopgave