a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Kleine Wasmachine: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek ontdek je de tien beste kleine wasmachines die zorgvuldig zijn getest op prestaties, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid.

Unser Favorit: Adler Kleine Wasmachine

Adler Kleine Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Vusddy Kleine Wasmachine

Vusddy Kleine Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Heberuck Kleine Wasmachine

Heberuck Kleine Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Vusddy Kleine Wasmachine

Vusddy Kleine Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Atb-Gift Kleine Wasmachine

Atb-Gift Kleine Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Dpofirs Kleine Wasmachine

Dpofirs Kleine Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Realn Kleine Wasmachine

Realn Kleine Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Munloo Kleine Wasmachine

Munloo Kleine Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Maalr Kleine Wasmachine

Maalr Kleine Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Jcrfc Kleine Wasmachine

Jcrfc Kleine Wasmachine
★★★★★

Het vinden van de juiste wasmachine die past bij jouw behoeften en levensstijl kan een uitdaging zijn, vooral als je krap woont en behoefte hebt aan een kleiner model. Om je te helpen bij je zoektocht, hebben we tien van de beste kleine wasmachines op de markt nauwkeurig onderzocht en getest. Wil jij weten welke kleine wasmachine het beste presteert, het meest energiezuinig is, of het minste geluid maakt tijdens het wassen? In dit artikel onthullen we onze bevindingen. Kom dus mee op ontdekkingstocht en vind de perfecte wasmachine voor jouw behoeften en ruimte.

Een kleine wasmachine is een compact apparaat dat speciaal is ontworpen voor het wassen van kleding in ruimtes met beperkte oppervlakte. Dit type wasmachine is ideaal als je in een klein appartement, studio of een camper woont. Ondanks zijn compacte formaat, biedt het alle functionaliteiten van een standaard wasmachine, waaronder verschillende wasprogramma’s en instellingen. In veel gevallen is een kleine wasmachine ook energiezuiniger dan een reguliere wasmachine, dus je doet niet alleen je kleedruimte, maar ook je portemonnee en het milieu een plezier.

Check Uit

Onze favoriet #1

Adler Kleine Wasmachine

Adler Kleine Wasmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Adler Kleine Wasmachine is een ideale keuze voor kleine wasbeurten en delicate items. Het is perfect voor gebruik in kleine appartementen, vakantiehuizen of voor op reis, met een wascapaciteit tot 3 kg. Deze wasmachine heeft een apart wasprogramma en een centrifuge met een snelheid van 260 tot 300 rpm, waardoor je maar liefst 1 kg wasgoed kunt verwerken per wasbeurt. Het apparaat is bovendien energie- en waterbesparend met zijn maximale waskracht van 400W en wasprogramma dat instelbaar is tot 15 minuten. Je zult de eenvoudige bediening en lange uitlaatpijp waarderen. Het is ook voorzien van een verwijderbare draaikorf voor gebruiksgemak. De comfortabele zijhandgrepen maken het transport van deze compacte wasmachine probleemloos.

 • Voordeel 1: Dankzij de compacte omvang van de Adler wasmachine, is deze ideaal voor kleine wasbeurten en fijne items. Dit maakt deze machine uiterst geschikt voor kleine appartementen, vakantiehuizen of wanneer je op reis gaat.
 • Voordeel 2: De wasmachine heeft een apart wasprogramma en centrifugefunctie, en een centrifugesnelheid van 260 tot 300 rpm. Hiermee kan je tot 1 kg aan kledingstukken tegelijk verwerken.
 • Voordeel 3: De Adler wasmachine is een milieuvriendelijke keuze, met een laag water- en energieverbruik. Bovendien kun je de duur van het wasprogramma regelen tot 15 minuten, waardoor je nog meer controle hebt over het energieverbruik.
 • Voordeel 4: Het gebruik van de wasmachine is eenvoudig en ongecompliceerd, met duidelijke functies en een lange uitlaatpijp voor eenvoudig aan- en afvoer van water.
 • Voordeel 5: De wasmachine heeft een verwijderbare draaikorf, wat het laden en lossen van wasgoed vergemakkelijkt. Bovendien heeft de machine comfortabele zijhandgrepen voor eenvoudig transport, dus je kunt het gemakkelijk verplaatsen waar het nodig is.
 • Nadeel 1: De wasmachine kan maar een kleine hoeveelheid wasgoed aan. Met een wasprestatie tot slechts 3 kg is het niet geschikt voor grotere hoeveelheden wasgoed, waardoor je misschien meer wasbeurten moet doen dan je zou willen.
 • Nadeel 2: De machine biedt enkel één apart wasprogramma en centrifuge, wat betekent dat je niet over de flexibiliteit beschikt om te kunnen kiezen tussen verschillende programma’s en functies voor verschillende soorten wasgoed.
 • Nadeel 3: De machine heeft een beperkte centrifugesnelheid. Met een maximum van 260 tot 300 tpm kan het zijn dat je wasgoed niet zo droog wordt als je zou willen, dit leidt tot een langere droogtijd.
 • Nadeel 4: De machine kan slechts 1 kg verwerkingsgewicht aan belasting tijdens de centrifugecyclus. Dit betekent dat je mogelijk een deel van je wasgoed apart moet centrifugeren, wat extra tijd kost.
 • Nadeel 5: Hoewel de zijhandgrepen voor transport comfortabel kunnen zijn, kan dit aangeven dat de machine mogelijk niet stevig genoeg is om op één plaats te blijven tijdens de wascyclus. Dit kan potentieel leiden tot een verstoring in de stabiliteit van de machine.

Onze favoriet #2

Vusddy Kleine Wasmachine

Vusddy Kleine Wasmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Vusddy Kleine Wasmachine is een draagbare miniatuur wasmachine, perfect geschikt voor op reis, in slaapzalen of caravans. Met zijn compacte formaat van 12 x 6 cm, gewicht van 400 g, en capaciteit van 2 kg, is deze mobiele wasmachine uiterst handig in gebruik. Het maakt gebruik van ultrasone en turboreinigingstechnieken voor hoogfrequente trillingen die de verspreiding en emulgering van vloeistoffen en vlekken versnellen, terwijl de ingebouwde kiemdodende lamp zorgt voor diepe reiniging. De wasmachine heeft 4 reinigingsmodi, en met de ingebouwde smart-chip kan je deze op afstand bedienen. De USB-voeding zorgt voor flexibel gebruik, zelfs in gebieden zonder stopcontact, en dankzij de eenvoudige bediening – doe kleding in de emmer, installeer de ultrasone turbine, voeg wasmiddel toe, en sluit de stroom aan – kun je genieten van snelle, comfortabele reiniging.

 • Voordeel 1: De Vusddy Kleine Wasmachine is zo ontworpen dat hij perfect is voor mobiel gebruik. Vanwege haar kleine formaat en licht gewicht is ze ideaal om mee te nemen naar slaapzalen, caravans, tijdens reizen en zelfs kamperen.
 • Voordeel 2: De machine maakt gebruik van moderne reinigingstechnologieën zoals ultrasone en turboreiniging. Deze hoogfrequente trillingen kunnen vloeistoffen en vlekken effectief versnellen, waardoor je kleding snel schoon wordt zonder dat je veel moeite hoeft te doen.
 • Voordeel 3: Het beschikt over een ingebouwde kiemdodende lamp voor dieptereiniging, waardoor het bijzonder geschikt is voor het wassen van kleding die extra aandacht vereist, zoals kinderkleding en ondergoed.
 • Voordeel 4: De wasmachine heeft ingebouwde smart-chip voor afstandsbediening met 4 reinigingsmodi, waaronder cyclische reiniging, ultrasone reiniging en gemengde reiniging. Zo kun je gemakkelijk de modus kiezen die het beste past bij het type was dat je gaat doen.
 • Voordeel 5: Het wordt gevoed door een USB-kabel, wat betekent dat er geen stopcontact nodig is voor het gebruik ervan. Dit geeft je de flexibiliteit om het praktisch overal te gebruiken, zelfs buitenshuis of plekken zonder stopcontact.
 • Nadeel 1: Hoewel de Vusddy wasmachine klein en draagbaar is, kan de geringe capaciteit van 2 kg beperkend zijn. Voor grotere gezinnen of mensen met veel was is dit misschien niet genoeg.
 • Nadeel 2: De ultrasone en turboreinigingstechnologieën kunnen aanvankelijk complex lijken voor sommigen, en kan vragen om een leerperiode om de wasmachine effectief te gebruiken.
 • Nadeel 3: De wijze van stroomvoorziening via USB betekent dat je altijd een stroombron nodig hebt, zoals een laptop of een mobiele stroomvoorziening, wat niet altijd handig of praktisch is.
 • Nadeel 4: Hoewel de wasmachine geschikt is voor op reis of kamperen, vraagt de noodzaak van een fysieke emmer voor het wasproces nog steeds ruimte en voorzieningen.
 • Nadeel 5: De ingebouwde kiemdodende lamp maakt dieptereiniging mogelijk, maar er is geen informatie over hoe effectief deze methode daadwerkelijk is ten opzichte van traditionele wasmethoden.

Onze favoriet #3

Heberuck Kleine Wasmachine

Heberuck Kleine Wasmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De HEBERUCK Kleine Wasmachine is een ideale keuze voor een effectieve en zachte reiniging van je kleding. Uitgerust met een handwas-achtige spiraaltrommel en een zuivere koperen motor, garandeert deze wasmachine een grondige verwijdering van vlekken met een kracht van 10 W zonder kostbare stoffen te beschadigen zoals zijde en chiffon. Deze mini-wasmachine heeft drie verschillende modi – standaard, katoenwasprogramma en halfcentrifuge – die je in staat stellen om de wasduur aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed, terwijl je tegelijkertijd allergieën voorkomt die door het wassen van kleding veroorzaakt kunnen worden. Dankzij het opvouwbaar ontwerp en de verborgen draaggreep, wordt transport en opslag een fluitje van een cent. Met een geluidsreductie van 75 dB en 51 dB tijdens het draaien, werkt deze machine stilletjes zonder verstoring. Bovendien is de bodem hittebestendig, dus het kan worden ondergedompeld in heet water tot 80°C, waardoor een beter reinigingseffect wordt bereikt. Probeer de fantastische HEBERUCK Kleine Wasmachine met een ruime inhoud van 8 liter, ideaal voor een verscheidenheid aan wasgoed zoals babyluierdoeken, speelgoed en volwassen kleding. Ideaal voor kinderen met gevoelige huid, vrouwen en drukbezette mannen.

 • Voordeel 1: Ruimtebesparend en draagbaar. Dankzij het compacte formaat en de inklapbaarheid kun je de Vusddy kleine wasmachine gemakkelijk opbergen en meenemen. Dit maakt het ideaal voor reizen, slaapzalen, caravans en kampeertripjes.
 • Voordeel 2: Stille werking. Met een geluidsniveau van minder dan 65 dB tijdens het wasproces, biedt de Vusddy je een rustige en rustgevende waservaring. Je kunt de wasmachine op elk moment van de dag gebruiken zonder overlast te veroorzaken.
 • Voordeel 3: Geavanceerde ultrasone reiniging. De draagbare wasmachine verwijdert bacteriën en vlekken door gebruik te maken van ultrasone hoogfrequente schommelingen. Dit betekent dat je kleding grondig wordt gereinigd zonder ze te vervormen of schade aan de vezels te veroorzaken.
 • Voordeel 4: Innovatief vouwsysteem. Het unieke design van de Vusddy maakt het gemakkelijk om de wasmachine te demonteren en op te vouwen. Dat maakt het gemakkelijker te verpakken en te dragen, vooral als je weinig ruimte hebt.
 • Voordeel 5: Veilig en stabiel. De Vusddy kleine wasmachine is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een robuuste en onbreekbare constructie. Hij beschikt ook over beveiligingsfuncties tegen oververhitting en kortsluiting, wat betekent dat je de wasmachine veilig kunt gebruiken.
 • Nadeel 1: Hoewel de Vusddy kleine wasmachine ruimtebesparend en draagbaar is, betekent de beperkte inhoud van 6,5 liter dat je mogelijk niet in staat bent om grote wasladingen te verwerken. Dit vereist dat je je was opsplitst in verschillende kleinere ladingen, wat meer tijd kan kosten.
 • Nadeel 2: De ultrasone hoogfrequente oscillatietechniek is misschien wel geavanceerd, maar het is onduidelijk hoe effectief deze techniek is vergeleken met traditionele wasmethoden. Omdat de wasmethode verschilt van die van standaard wasmachines, kunnen er verschillen zijn in de algehele waskwaliteit en effectiviteit bij het verwijderen van hardnekkige vlekken.
 • Nadeel 3: Hoewel het innovatieve vouwsysteem nuttig lijkt voor opslag en draagbaarheid, kan het continu in- en uitklappen van de wasmachine de duurzaamheid van het apparaat beïnvloeden. De levensduur van de machine kan worden verkort door regelmatige slijtage.
 • Nadeel 4: Ondanks dat de wasmachine veilig en stabiel wordt genoemd, zijn er mogelijk nog steeds risico’s. Afhankelijk van hoe zwaar je de wasmachine belast, kan de stabiliteit van de wasmachine praktisch verminderd zijn. Aangezien hij gemaakt is van kunststof, kan zware belasting leiden tot beschadiging.
 • Nadeel 5: Met een vermogen van slechts 36 watt, is deze kleine wasmachine minder krachtig dan grotere, traditionele modellen. Dit kan resulteren in langere wascycli of minder effectieve prestaties bij het verwijderen van hardnekkige vlekken.

Onze favoriet #4

Vusddy Kleine Wasmachine

Vusddy Kleine Wasmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Vusddy Kleine Wasmachine is een compact en draagbaar apparaat, perfect voor onderweg of in beperkte ruimtes zoals slaapzalen en caravans. Deze mini-wasmachine van 6,5 liter houdt het wasproces stil en duurzaam, bespaart water en energie en is bijzonder handig dankzij het innovatieve opvouwsysteem. Met geavanceerde ultrasone reinigingsfuncties verwijdert de wasmachine vakkundig bacteriën en vlekken zonder je kleding te beschadigen. De machine, die wordt beschermd door een hoogwaardige kunststof behuizing, heeft ingebouwde functies tegen oververhitting en kortsluiting voor veilig gebruik. Met een gewicht van 1,8 kg en ingeklapt tot een formaat van 12,5 cm hoog en 30 cm lang, wordt deze wasmachine ook geleverd met een droogmand en afvoerbuis, waardoor het een uitstekende keuze is voor gemak en efficiëntie.

 • Voordeel 1: Ruimtebesparend en draagbaar. Dankzij het compacte formaat en de inklapbaarheid kun je de Vusddy kleine wasmachine gemakkelijk opbergen en meenemen. Dit maakt het ideaal voor reizen, slaapzalen, caravans en kampeertripjes.
 • Voordeel 2: Stille werking. Met een geluidsniveau van minder dan 65 dB tijdens het wasproces, biedt de Vusddy je een rustige en rustgevende waservaring. Je kunt de wasmachine op elk moment van de dag gebruiken zonder overlast te veroorzaken.
 • Voordeel 3: Geavanceerde ultrasone reiniging. De draagbare wasmachine verwijdert bacteriën en vlekken door gebruik te maken van ultrasone hoogfrequente schommelingen. Dit betekent dat je kleding grondig wordt gereinigd zonder ze te vervormen of schade aan de vezels te veroorzaken.
 • Voordeel 4: Innovatief vouwsysteem. Het unieke design van de Vusddy maakt het gemakkelijk om de wasmachine te demonteren en op te vouwen. Dat maakt het gemakkelijker te verpakken en te dragen, vooral als je weinig ruimte hebt.
 • Voordeel 5: Veilig en stabiel. De Vusddy kleine wasmachine is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een robuuste en onbreekbare constructie. Hij beschikt ook over beveiligingsfuncties tegen oververhitting en kortsluiting, wat betekent dat je de wasmachine veilig kunt gebruiken.
 • Nadeel 1: Hoewel de Vusddy kleine wasmachine ruimtebesparend en draagbaar is, betekent de beperkte inhoud van 6,5 liter dat je mogelijk niet in staat bent om grote wasladingen te verwerken. Dit vereist dat je je was opsplitst in verschillende kleinere ladingen, wat meer tijd kan kosten.
 • Nadeel 2: De ultrasone hoogfrequente oscillatietechniek is misschien wel geavanceerd, maar het is onduidelijk hoe effectief deze techniek is vergeleken met traditionele wasmethoden. Omdat de wasmethode verschilt van die van standaard wasmachines, kunnen er verschillen zijn in de algehele waskwaliteit en effectiviteit bij het verwijderen van hardnekkige vlekken.
 • Nadeel 3: Hoewel het innovatieve vouwsysteem nuttig lijkt voor opslag en draagbaarheid, kan het continu in- en uitklappen van de wasmachine de duurzaamheid van het apparaat beïnvloeden. De levensduur van de machine kan worden verkort door regelmatige slijtage.
 • Nadeel 4: Ondanks dat de wasmachine veilig en stabiel wordt genoemd, zijn er mogelijk nog steeds risico’s. Afhankelijk van hoe zwaar je de wasmachine belast, kan de stabiliteit van de wasmachine praktisch verminderd zijn. Aangezien hij gemaakt is van kunststof, kan zware belasting leiden tot beschadiging.
 • Nadeel 5: Met een vermogen van slechts 36 watt, is deze kleine wasmachine minder krachtig dan grotere, traditionele modellen. Dit kan resulteren in langere wascycli of minder effectieve prestaties bij het verwijderen van hardnekkige vlekken.

Onze favoriet #5

Atb-Gift Kleine Wasmachine

Atb-Gift Kleine Wasmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ATB-GIFT kleine wasmachine is een draagbare, opvouwbare wasoplossing die perfect is voor lichte wasjes tijdens het kamperen, op vakantie of business trips. Deze wasmachine weegt slechts 2 kg en is gemaakt van milieuvriendelijke materialen, waarmee het tot 2 kg kleding kan wassen in zijn 8-liter inhoud. Het verbruikt zeer weinig energie (slechts 0,01 kWh) en is veilig om te gebruiken voor persoonlijke items en baby-artikelen. Let wel op, het is geen vervanging voor een volledige wasmachine – het is specifiek ontworpen voor kleine en gevoelige items zoals ondergoed, sokken en babykleertjes. Het merk ATB-GIFT garandeert kwaliteit en klanttevredenheid, dus als je niet 100% tevreden bent, kun je altijd contact opnemen voor service.

 • Voordeel 1: De ATB-GIFT draagbare wasmachine is klein en licht van gewicht, met slechts 2 kg is het eenvoudig te verplaatsen: ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn of die in een kleine ruimte wonen.
 • Voordeel 2: Het ontwerp van deze wasmachine is veilig en energiebesparend. Met een stroomverbruik van slechts 0,01 kWh per uur en een vermogen van 10 watt, zal deze wasmachine niet veel invloed hebben op jouw energieverbruik.
 • Voordeel 3: De wasmachine heeft een opvouwbaar ontwerp waardoor je hem eenvoudig kunt opbergen wanneer hij niet in gebruik is. Door zijn compacte opberggrootte is hij ook uitstekend te gebruiken voor reizen, kamperen, zakenreizen of universiteitsdormitoria.
 • Voordeel 4: De mini-wasmachine van ATB-GIFT is ideaal voor het wassen van delicate en kleine kledingstukken, zoals babykleding, ondergoed en sokken. Dit betekent dat je je kleren kunt wassen met zorg, zonder dat ze worden beschadigd.
 • Voordeel 5: De wasmachine bevat een speciale afvoermand die ervoor zorgt dat overtollig water gemakkelijk weg kan en de kleding vochtig houdt zonder te druppelen, waardoor je kleding uiteindelijk netjes en fris blijft.
 • Nadeel 1: Gebaseerd op de productomschrijving, heeft de ATB-GIFT draagbare wasmachine een beperkte capaciteit. Met slechts 8 liter inhoud kan het slechts 2 kg (water) gewicht van de kleding dragen. Dit betekent dat je mogelijk je was meermaals moet splitsen voordat je alles kunt wassen.
 • Nadeel 2: Deze wasmachine is uitsluitend ontworpen voor gevoelige en kleine voorwerpen zoals babykleding, ondergoed, sokken en is daardoor minder veelzijdig. Grote kledingstukken zoals truien kunnen er niet in worden gewassen.
 • Nadeel 3: Hoewel het apparaat veilig en energiezuinig is, kan het geen grote wasmachine vervangen. Dit betekent dat je, zelfs nadat je deze wasmachine hebt gekocht, waarschijnlijk nog steeds toegang tot een gewone wasmachine nodig hebt voor je grotere en meer robuuste kledingstukken.
 • Nadeel 4: De afvoermand van de ATB-GIFT wasmachine schudt overtollig water uit de kleding, maar laat de kleding nog vochtig. Dit betekent dat je kleding na het wassen nog steeds niet volledig droog zal zijn en nog apart moet worden gedroogd.
 • Nadeel 5: Het opvouwbare ontwerp van de wasmachine kan weliswaar praktisch zijn voor opslag, maar kan mogelijk ten koste gaan van de stabiliteit van de wasmachine tijdens het wassen. Je moet er dus op letten dat de machine niet omvalt of verschuift tijdens het wasproces.

Onze favoriet #6

Dpofirs Kleine Wasmachine

Dpofirs Kleine Wasmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dpofirs Kleine Wasmachine is een intelligente, draagbare wasoplossing, perfect voor je dagelijkse wasbehoeften. Unieke functies zoals zelfreiniging en zelfleging dragen bij aan een hygiënische waservaring, terwijl de imitatiefunctie van handwas zorgt voor een grondige reiniging van je wasgoed, zorgeloos, zonder schade en met de voordelen van een handwas. De machine heeft een compact, inklapbaar design, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is en praktisch voor onderweg – een slimme keuze voor het washok in je slaapzaal of voor reizen. Met een efficiënte capaciteit van 6 liter is hij ideaal voor kleine kledingstukken zoals ondergoed, sokken, babykleding en meer. Let op, deze mini-wasmachine is niet geschikt voor grotere kledingstukken.

 • Voordeel 1: Hygiënische en comfortabele reiniging: Deze Kleine Wasmachine van Dpofirs biedt gepersonaliseerde en exclusieve functies zoals zelfreiniging en zelfleging, waardoor het een comfortabele optie is die bijdraagt aan het behoud van je persoonlijke hygiëne.
 • Voordeel 2: Imitatie handwas: De machine kan ook handwas simuleren, waardoor je kleding effectief en grondig wordt gereinigd. Het imitatie handwaswiel simuleert namelijk het sterke kloppen en wrijven van een handwasproces.
 • Voordeel 3: Zachte maar krachtige reiniging: Het krachtige wasmechanisme van deze wasmachine kan vlekken verwijderen en tegelijkertijd je kleding zacht omdraaien, zodat je kleding schoon blijft en niet beschadigd raakt.
 • Voordeel 4: Efficiënte capaciteit: Met een capaciteit van 6 liter voor kleinere kledingstukken zoals ondergoed en sokken, kan deze wasmachine op een efficiënte manier afzonderlijke kledingstukken dagelijks wassen om zo ophoping te voorkomen. De scheiding van wasgoed wordt hiermee ook makkelijker.
 • Voordeel 5: Draagbaar en ruimtebesparend design: Deze wasmachine heeft een inklapbaar ontwerp waardoor je ruimte kunt besparen en het eenvoudig ergens kunt opbergen. Het is zo draagbaar dat je het zelfs in een koffer kunt pakken en meenemen waar je maar wilt.
 • Nadeel 1: Beperkte capaciteit: Hoewel de Dpofirs wasmachine een efficiënte goudwascapaciteit van 6 liter heeft, is het ontworpen voor kleinere kledingstukken zoals ondergoed en sokken. Het kan mogelijk problemen geven bij het wassen van grotere kledingstukken, zoals truien of jeans.
 • Nadeel 2: Niet geschikt voor grotere hoeveelheden wasgoed: Het product is bedoeld voor individuele kledingstukken die dagelijks vervangen kunnen worden. Dit suggereert dat de wasmachine waarschijnlijk niet ideaal is voor het wassen van grotere hoeveelheden kleding in één keer.
 • Nadeel 3: Alleen voor specifieke omstandigheden: De Dpofirs wasmachine is volgens de productbeschrijving bedoeld voor gebruik in een slaapzaal, tijdens het reizen of kamperen thuis. Dit geeft aan dat het misschien niet voldoende is voor uitgebreider of regelmatiger gebruik in een huishouden met meerdere personen.
 • Nadeel 4: Niet bedoeld voor zwaar gebruik: Aangezien het product zichzelf omschrijft als een mini-wasmachine, heb je waarschijnlijk een andere oplossing nodig als je grotere of zwaardere kledingstukken regelmatig moet wassen.
 • Nadeel 5: Mogelijk handmatig schoonmaken nodig: Ondanks de functies voor zelfreiniging en zelf legen, kan het zijn dat je de wasmachine handmatig moet reinigen of legen, vooral als er sprake is van groter vuil of als de machine gedurende langere tijd op één plek zit zonder te worden gebruikt.

Onze favoriet #7

Realn Kleine Wasmachine

Realn Kleine Wasmachine

Waarom we het gekozen hebben

De REALN Kleine Wasmachine is een compact en draagbaar apparaat perfect voor kleine wasjes en lichtgewicht items. Dankzij een grootschalige upgrade biedt het toestel een sterke sterilisatiesnelheid tot 99% en verhoogde rotatiesnelheid met 15% voor grondige, gezonde schoonmaak. Met een capaciteit van 6.5L kun je een groot aantal artikelen erin kwijt, van ondergoed en sokken tot speelgoed en handdoeken. Deze machine is gemaakt van duurzaam TPE-materiaal dat bestand is tegen veroudering, hoge temperaturen en corrosie. Bediening is kinderspel met slechts één knop en drie verschillende programma’s, en het opvouwbare design maakt transport en opslag gemakkelijk, waardoor het een ideale keuze is voor thuis, appartementen, slaapzalen, hotels, zakenreizen en kampeeruitjes.

 • Voordeel 1: Met met zijn blue-ray-ontwerp biedt de REALN kleine wasmachine een hoge sterilisatiesnelheid van 99%. Het zorgt voor diepe sterilisatie zonder dode hoeken, waardoor het een gezonde keuze is voor jou en jouw gezin.
 • Voordeel 2: De upgrade van het motorvermogen van deze wasmachine resulteert in een verhoogde rotatiesnelheid van maar liefst 15%, waardoor jouw kleren sneller en effectiever worden gewassen.
 • Voordeel 3: Dankzij de capaciteit van 6,5 liter kan de wasmachine een breed scala aan kleine kledingstukken en lichte artikelen wassen, waaronder ondergoed, slipjes, sokken, speelgoed, babykleren, en handdoeken.
 • Voordeel 4: Het gebruik van Food Grade TPE-materiaal draagt bij aan de duurzaamheid van de wasmachine. Het is beter bestand tegen veroudering, hoge temperaturen en corrosie, wat betekent dat het niet lekt en langer meegaat.
 • Voordeel 5: De REALN wasmachine is ontworpen voor jouw gemak. Met een opgevouwen formaat van 28x28x16cm kan het eenvoudig worden opgeborgen onder jouw bed of in jouw badkamerkast, en kan het gemakkelijk meegenomen worden naar verschillende locaties zoals je appartement, slaapzaal, school, hotel, zakenreis, reizen, kamperen, en campers.
 • Nadeel 1: Beperkte Capaciteit – Hoewel de REALN kleine wasmachine handig kan zijn voor kleine kledingstukken en lichte artikelen, heeft het duidelijk beperkingen als het op capaciteit aankomt. Je kunt bijvoorbeeld maar 4 stuks ondergoed, 6 slipjes of 12 paar sokken tegelijk wassen. Voor grotere gezinnen of mensen die veel kleding wassen, zou dit een aanzienlijk nadeel kunnen zijn.
 • Nadeel 2: Korte Wasprogramma’s – De wasmachine heeft slechts drie wasprogramma’s van 1, 5 of 10 minuten. Dit kan mogelijk niet genoeg zijn voor grondige reiniging, vooral voor zwaar vervuilde kleding of stof.
 • Nadeel 3: Simpele Bediening – Hoewel eenvoudige bediening voor sommige gebruikers een voordeel kan zijn, kan het voor anderen betekenen dat er een gebrek is aan geavanceerdere controleopties of instellingen. Zoals temperatuurregeling, spoelopties of speciale instellingen voor verschillende stoftypes.
 • Nadeel 4: Alleen voor Kleine Kledingstukken – De REALN wasmachine is specifiek ontworpen voor kleine kledingstukken. Dit betekent dat het mogelijk niet geschikt is voor grotere items, zoals beddengoed of kledingstukken van groter formaat.
 • Nadeel 5: Mobiel maar Mogelijk Omslachtig – Hoewel de wasmachine ontworpen is om draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, kan het feit dat je het onder een bed of in een auto moet plaatsen en dan moet verbinden om te gebruiken, mogelijk lastig en omslachtig zijn voor sommige gebruikers, vooral als ze constant op de move zijn.

Onze favoriet #8

Munloo Kleine Wasmachine

Munloo Kleine Wasmachine

Waarom we het gekozen hebben

De munloo Kleine Wasmachine is een draagbaar, opvouwbaar apparaat dat ideaal is voor mensen die veel onderweg zijn of weinig ruimte hebben. Dankzij het compacte ontwerp kun je hem makkelijk meenemen op zakenreis, op vakantie of naar de camping. Bovendien is het toestel uitgerust met een ultrasone reinigingstechnologie die vervorming voorkomt en vuil en vlekken effectief verwijdert. Het is USB-gevoed, waardoor stopcontacten overbodig zijn, en schakelt automatish uit na 30 minuten gebruik. Ondanks de draagbaarheid heeft deze wasmachine een royale capaciteit van 10 liter, wat ruim voldoende is voor al je wasbehoeften. Bovendien is hij erg stil (≤ 45 dB), zodat je slaap of rust niet onderbroken zal worden.

 • Voordeel 1: Dankzij het opvouwbare ontwerp van deze mini-wasmachine van Munloo, kun je het gemakkelijk opbergen en meenemen. Het is ideaal voor gebruik op zakenreizen, campinguitstapjes en vakanties, of voor het besparen van ruimte in kleine slaapzalen.
 • Voordeel 2: De ultrasone reinigingstechnologie zorgt ervoor dat vuil en vlekken effectief worden verwijderd, waardoor je kleding schoon blijft zonder veel moeite. Het zorgt ook voor minder vervorming van je kleding.
 • Voordeel 3: Deze wasmachine wordt gevoed via USB, wat betekent dat je hem ook kunt gebruiken in situaties waar er geen stopcontact beschikbaar is. Bovendien schakelt hij na 30 minuten gebruik automatisch uit, wat hem zeer handig maakt voor buitengebruik.
 • Voordeel 4: Met een geluidsniveau van minder dan 45 dB, is deze draagbare wasmachine zeer stil. Dit zorgt voor een rustige, stabiele werking die je rust of slaap niet zal verstoren, en maakt hem dus nog comfortabeler in gebruik.
 • Voordeel 5: Ondanks zijn compacte formaat heeft deze draagbare wasmachine een grote capaciteit van 10 liter. Dit is ruim voldoende voor je dagelijkse behoeften, zorgt voor effectief wassen en is eenvoudig te bedienen voor een diepe en schone was.
 • Nadeel 1: Hoewel deze Munloo kleine wasmachine is ontworpen om draagbaar en ruimtebesparend te zijn dankzij het opvouwbare ontwerp, kan dit een probleem zijn als je een grote hoeveelheid was hebt. De opvouwbare structuur zou zijn duurzaamheid en stabiliteit ook kunnen beïnvloeden na herhaald vouwen en ontvouwen.
 • Nadeel 2: Het feit dat deze wasmachine ultrasone reiniging gebruikt, betekent dat het mogelijk niet zo effectief is bij het omgaan met hardnekkige vlekken en vuil als traditionele wasmachines. Je kunt merken dat je kleding vaker moet wassen of voorbehandelen om de gewenste resultaten te bereiken.
 • Nadeel 3: De Munloo kleine wasmachine wordt gevoed door USB, wat betekent dat hij automatisch uitschakelt na 30 minuten. Dit kan inefficiënt zijn als je grotere hoeveelheden was hebt of als kleding diepe reiniging nodig heeft, wat langer kan duren.
 • Nadeel 4: Hoewel de wasmachine een groot geluidsvoordeel biedt, met een geluidsniveau van ≤ 45 dB, kan de roestige buzz of hum nog steeds storend zijn voor sommige gebruikers, vooral als ze in een kleine, rustige ruimte leven of werken.
 • Nadeel 5: De Munloo kleine wasmachine pronkt met een grote capaciteit van 10 liter. Echter, in vergelijking met standaard wasmachines, kan deze capaciteit nog steeds beperkend zijn, vooral voor grote gezinnen, mensen met meer kleding, of degenen die gewend zijn hun was in een keer te doen.

Onze favoriet #9

Maalr Kleine Wasmachine

Maalr Kleine Wasmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Maalr Kleine Wasmachine is een draagbare en opvouwbare ultrasone wasmachine, bijzonder geschikt voor het wassen van kleine voorwerpen zoals babykleding, ondergoed, handdoeken en speelgoed. Vervaardigd uit hoogwaardig ABS, biedt deze wasmachine duurzaamheid en herbruikbaarheid. De bidirectionele prestaties zorgen ervoor dat vlekken gemakkelijk verwijderd worden zonder schade aan je kleding. Dankzij het intelligente touchscreen kun je zelf de gewenste wastijd instellen en gemakkelijk bedienen, wat het een comfortabele keuze maakt voor zowel ouderen als kinderen. Met zijn opvouwbare ontwerp, afmetingen van 20,5 x 20,5 x 12 cm, kan je deze machine moeiteloos in een koffer of rugzak opbergen en meenemen, waardoor je ook op reis gemakkelijk kunt wassen. Voor een gezondere levensstijl en om kruisinfectie met alledaagse items tegen te gaan, is deze mini-wasmachine een ideale keuze voor het apart wassen van persoonlijke en babykleding.

 • Voordeel 1: De wasmachine is gemaakt van hoogwaardig ABS, wat betekent dat je een duurzaam en herbruikbaar product krijgt. Ook is het speciaal ontworpen voor het wassen van delicate items zoals babykleding, ondergoed en speelgoed, dus je kunt ervan uitgaan dat het je spullen zal beschermen.
 • Voordeel 2: Deze draagbare ultrasone wasmachine gebruikt biologische handwas technologie, waardoor er geen schade aan je kleding wordt aangebracht en je makkelijk vlekken uit je kleding kan krijgen. Dit is vooral handig voor gevoeligere stoffen zoals babykleding en ondergoed.
 • Voordeel 3: De wasmachine heeft een intelligent touchscreen, waardoor je de was naar eigen wens en comfort kan instellen. Dit maakt het product makkelijk te bedienen, zeer toegankelijk voor ouderen en kinderen.
 • Voordeel 4: De Maalr wasmachine heeft een opvouwbaar ontwerp waardoor het klein, licht en gemakkelijk te vervoeren is. Hierdoor kun je het product snel opbergen of meenemen op reis en indien nodig je kleding te wassen.
 • Voordeel 5: De wasmachine bevordert een gezondere levensstijl door het voorkomen van kruisinfectie. Je kunt persoonlijke voorwerpen zoals ondergoed en maskers apart wassen van andere artikelen zoals sokken of huisdierkleding. Dit maakt deze opvouwbare mini-wasmachine de ideale keuze voor het onderhouden van hygiëne in je huishouden.
 • Nadeel 1: Beperkte capaciteit – Vanwege zijn kleine omvang kan de Maalr wasmachine niet veel wasgoed tegelijk verwerken. Hij is vooral geschikt voor babykleding, ondergoed en andere kleine voorwerpen, wat hem minder handig maakt voor het wassen van grotere kledingstukken of het uitvoeren van grote wasbeurten.
 • Nadeel 2: Ontbreekt aparte vakken – Het apparaat lijkt geen aparte vakken te hebben voor het scheiden van verschillende soorten kleding, waardoor er een kans is op kruisinfectie bij het wassen van verschillende items samen.
 • Nadeel 3: Ultrasoon wassen heeft zijn beperkingen – Hoewel de bi-directionele ultrasone functie kan helpen om vlekken te verwijderen, is deze technologie wellicht niet zo effectief bij zwaardere of hardnekkige vlekken zoals die bijvoorbeeld in werkkleding kunnen voorkomen.
 • Nadeel 4: Afhankelijk van uitklapmechanisme – Het opvouwbare ontwerp betekent dat het apparaat afhankelijk is van het uitklapmechanisme om goed te functioneren. Als dit mechanisme na verloop van tijd verslijt of defect raakt, zou de wasmachine mogelijk niet meer bruikbaar zijn.
 • Nadeel 5: Geen ladingsopties – Bij veel wasmachines kun je nog iets toevoegen als het wasprogramma al gestart is. Dit lijkt bij deze kleine wasmachine van het merk Maalr niet mogelijk te zijn.

Onze favoriet #10

Jcrfc Kleine Wasmachine

Jcrfc Kleine Wasmachine

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De JCRFC Kleine Wasmachine is een compact en draagbaar apparaat dat uiterst praktisch is voor onderweg. Dankzij het vouwontwerp is deze wasmachine slechts 9.3cm dik en past daarmee gemakkelijk in je reiskoffer. Het is ideaal voor gebruik in de familie, op de slaapzaal, tijdens het kamperen, een zakenreis of een self-drive vakantie. De wasmachine is gemaakt van eco-vriendelijke materialen en is perfect voor het wassen van persoonlijke kleding, babykleding of kleinere wasjes. Het heeft een automatische reinigingsfunctie en zorgt ervoor dat je kleding super schoon wordt, vrij van resten en irriterende stoffen. Met een capaciteit van 1,8 lb/0,8 kg kan het 2 baby t-shirts of 6 paar ondergoed of 8 paar sokken tegelijk wassen. Ondanks dat het geen automatische slimme wasmachine is en handmatige waterinjectie en -afvoer vereist, is het gemakkelijk in gebruik met krachtige zuignappen, waterdichte tiptoetsen, verborgen gespen en telescopische afvoeren op de bodem.

 • Voordeel 1: De compacte vorm en het vouwontwerp van de JCRFC kleine wasmachine maken het gemakkelijk om te reizen. Na het vouwen is het slechts 9.3cm dik, dus je kunt het in een reiskoffer stoppen. Dit is perfect voor familie-uitstapjes, verblijf in de slaapzaal, een campingavontuur, zakenreizen of self-drive reizen.
 • Voordeel 2: De machine is gemaakt van eco-vriendelijke materialen, wat betekent dat het zowel goed is voor jouw kleding als voor het milieu. Bovendien is het geschikt voor persoonlijke kleding, babykleding en als babywasmachine.
 • Voordeel 3: Het ontwerp van de wasmachine omvat een automatische reinigingsfunctie waardoor je kleren super schoon worden, vrij van resten en irriterende stoffen. Dit is een praktische oplossing voor mensen die niet met grote machines kunnen omgaan, of voor anderen die graag zelf hun was doen of tijd willen besparen door niet naar de wasserette te hoeven gaan.
 • Voordeel 4: De capaciteit van de wasmachine is 1,8 lb / 0,8 kg, wat voldoende is om 2 baby t-shirts of 6 paar ondergoed of 8 paar sokken tegelijk te wassen. Zo ondanks zijn kleine formaat, heeft de wasmachine een behoorlijke capaciteit. Bovendien is het een lage geluidsmachine, waardoor het ideaal is voor omgevingen waar stilte een prioriteit is.
 • Voordeel 5: Ondanks dat de wasmachine geen automatische slimme machine is, biedt het veel gebruiksgemakken. Het vereist handmatige waterinjectie en -afvoer, maar het ontwerp bevat krachtige zuignappen, waterdichte tiptoetsen, verborgen gespen en telescopische afvoeren op de bodem voor gebruiksgemak.
 • Nadeel 1: Beperkte capaciteit. Deze wasmachine kan slechts maximaal 1,8 lb / 0,8 kg per keer wassen, wat ongeveer gelijk is aan twee babyshirts of zes paar ondergoed of acht paar sokken. Voor iemand met een grotere wasbeurt, vereist dit meerdere wasbeurten, wat tijdrovend kan zijn.
 • Nadeel 2: Handmatige waterinjectie en -drainage. Hoewel dit apparaat een automatische reinigingsfunctie heeft, moet je zowel water toevoegen als afvoeren. Dit kan voor sommige mensen te veel handmatige inbreng zijn voor een “automatische” wasmachine.
 • Nadeel 3: Geluidsproductie. Hoewel wordt vermeld dat de machine een ‘laag geluidsniveau’ heeft, is het niet helemaal stil, wat in sommige instellingen, zoals een slaapzaal of kleine appartement, misschien storend is.
 • Nadeel 4: Niet geschikt voor grote items. Met zijn kleine capaciteit lijkt het niet in staat om grotere stukken kleding of beddengoed te wassen. Dit betekent dat je voor die specifieke items een grotere machine nodig hebt of naar een wassalon moet gaan.
 • Nadeel 5: Dit product is geen automatische slimme wasmachine. In tegenstelling tot de nieuwste wasmachines die met smart home-systemen kunnen werken voor eenvoudige bediening en monitoring, biedt de wasmachine van het merk JCRFC deze technologie niet. Dit kan ongemakkelijk zijn voor gebruikers die de voorkeur geven aan geautomatiseerde apparaten.

Alles overwegend, biedt deze lijst van de 10 beste kleine wasmachines een breed scala aan opties die aan de behoeften van elke gebruiker kunnen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een model met geavanceerde technologie of een meer budgetvriendelijke keuze, er is een kleine wasmachine die perfect op jouw behoefte aansluit. Deze apparaten maken indruk met hun efficiëntie, functionaliteit en compacte ontwerp, wat hen ideaal maakt voor kleine woonruimtes. Kies de wasmachine die het beste bij je past en geniet van de voordelen van een praktische, gebruiksvriendelijke en duurzame wasoplossing.

Inhoudsopgave