a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Konjac: De 10 beste producten in de test

Hier vind jij in één zin de samenvatting van ons nieuwste onderzoek: wij hebben de tien beste Konjac-producten voor jou getest en beoordeeld.

Unser Favorit: Weightworld Konjac

Weightworld Konjac
★★★★★

Unser Favorit: Slendier Konjac

Slendier Konjac
★★★★★

Unser Favorit: Slendier Konjac

Slendier Konjac
★★★★★

Unser Favorit: Miracle Noodle Konjac

Miracle Noodle Konjac
★★★★★

Unser Favorit: Ketonico Konjac

Ketonico Konjac
★★★★★

Unser Favorit: Slendier Konjac

Slendier Konjac
★★★★★

Unser Favorit: Slendier Konjac

Slendier Konjac
★★★★★

Unser Favorit: Slendier Konjac

Slendier Konjac
★★★★★

Unser Favorit: Navaris Konjac

Navaris Konjac
★★★★★

Unser Favorit: Slendier Konjac

Slendier Konjac
★★★★★

Als je op zoek bent naar manieren om je gezondheids-, schoonheids- of culinaire ervaring te verbeteren, heb je misschien wel gehoord van Konjac – een uniek product dat de laatste jaren enorm populair is geworden. Maar met zoveel opties op de markt, hoe scheid je dan het kaf van het koren? Goed nieuws! We hebben het harde werk al voor je gedaan. In dit artikel presenteren we je de tien beste Konjac-producten volgens ons recente onderzoek. Of je nu op zoek bent naar Konjac-sponzen, voedingssupplementen of culinaire producten, je vindt het hier allemaal, compleet met onze eerlijke beoordelingen. Laten we dus zonder verder oponthoud in de wereld van Konjac duiken!

Een Konjac is een plant uit de Araceae familie die voornamelijk in Azië groeit. Deze plant produceert een soort knol, die rijk is aan glucomannan, een soort vezel. Dankzij deze vezel wordt de Konjac veel in voeding en verzorgingsproducten gebruikt. Jij kunt bijvoorbeeld Konjac sponzen in de winkel vinden, gemaakt uit de wortels van deze plant, die bekend staan om hun uitzonderlijke reinigende en exfoliërende eigenschappen. Maar je kunt ook Konjac pasta of rijst tegenkomen, een caloriearme optie die je kan helpen bij gewichtsverlies. Uiteindelijk biedt de Konjac plant een breed scala aan mogelijkheden voor jouw gezondheid en schoonheid!

Check Uit

Onze favoriet #1

Weightworld Konjac

Weightworld Konjac

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Glucomannan Konjac Complex van WeightWorld is een krachtige, natuurlijke mix van glucomannan, chroom, choline, vitamine D3 en B3, speciaal samengesteld om bij te dragen aan een normale energiestofwisseling en gewichtsverlies binnen de context van een energiebeperkt dieet. De dosering van 1 gram glucomannan driemaal daags voor de maaltijden is afgestemd om de geclaimde effecten te bereiken, zoals geautoriseerd door de EFSA. Met 180 capsules krijg je voldoende supplement voor een hele maand en dankzij de natuurlijke ingrediënten zijn deze capsules zelfs geschikt voor vegetariërs. Ze bevatten geen onnodige toevoegingen zoals conserveermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en gelatine, en zijn zowel glutenvrij als lactosevrij. Als familiebedrijf zet WeightWorld zich al meer dan 15 jaar in voor het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen, gecontroleerd en zonder genetische manipulatie of dierproeven.

 • Voordeel 1: Het product helpt bij het verliezen van gewicht. Een krachtig mengsel van Glucomannan (een natuurlijke vezel), chroom, choline en vitamines D3 en B3 draagt bij aan een normale energiestofwisseling. Dankzij deze combinatie, en wanneer het wordt ingenomen zoals aanbevolen, kan het bijdragen aan gewichtsverlies.
 • Voordeel 2: Je ontvangt een maandvoorraad. Elke verpakking bevat 180 capsules, wat betekent dat je genoeg supplementen hebt voor een hele maand, mits je de aanbevolen dosering van drie keer per dag aanhoudt.
 • Voordeel 3: Het supplement is vrij van ongewenste toevoegingen. Dit betekent dat ze geen conserveringsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en gelatine bevatten. Je kunt dus gerust zijn dat je een natuurlijk product gebruikt.
 • Voordeel 4: Dit product is geschikt voor vegetariërs en mensen met een lactose- of glutenintolerantie. Zo is het een goede keuze als je bepaalde dieetbeperkingen hebt of bepaalde stoffen wilt vermijden.
 • Voordeel 5: Het product is afkomstig van een betrouwbaar merk. WeightWorld is een familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen. Je kunt er dus op vertrouwen dat je een kwalitatief product in handen hebt.
 • nadeel 1: Hoewel het product een mix van verschillende ingrediënten belooft, moet je je ervan bewust zijn dat het gewichtsverlies effect alleen wordt bereikt bij drie afzonderlijke doses van 1 gram glucomannan voor de maaltijden met 1 tot 2 glazen water. Als je niet in staat bent om dit strikte schema te volgen, is het mogelijk dat je niet de gewenste resultaten ziet.
 • nadeel 2: Hoewel het product stelt dat het geschikt is voor vegetariërs en geen ongewenste toevoegingen bevat, bevat de lijst van ingrediënten geen specifieke details over de bron of herkomst van de gebruikte ingrediënten, die van cruciaal belang kunnen zijn voor sommige consumenten.
 • nadeel 3: Het product wordt aangeboden als een voorraad voor een hele maand. Dit kan een nadeel zijn als je eerst wilt proberen of het product wel bij je past. Het betekent dat je meteen gebonden bent aan een voorraad van 30 dagen.
 • nadeel 4: Het product is ‘vrij van toevoegingen zoals conserveermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren en gelatine’. Dit kan leiden tot een mogelijke compromis op de smaak van het product, wat sommige consumenten kan afschrikken of teleurstellen.
 • nadeel 5: Hoewel het product zich beroept op de kwaliteit van WeightWorld als merk, is er geen vermelding van externe certificeringen of laboratorium testen om deze claims te ondersteunen. Dit kan enige twijfel oproepen over de transparantie en betrouwbaarheid van de kwaliteitsbewering.

Onze favoriet #2

Slendier Konjac

Slendier Konjac

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Slendier Konjak Noodles zijn biologische, voorgekookte noedels gemaakt van konjacmeel, een knolgewas dat weinig koolhydraten bevat en al eeuwenlang in Aziatische landen wordt gegeten als onderdeel van een caloriearm dieet. Deze veganistische, vet- en suikervrije noedels zijn rijk aan plantaardige vezels, bevatten weinig calorieën en zijn erkend door Weight Watchers met “0 punten”. Bij het openen van de verpakking, merk je mogelijk een lichte visgeur door de minerale pekel waarin de noedels bewaard worden, maar deze verdwijnt zodra je de pasta afspoelt onder stromend water en zal niet in je afgewerkte gerecht te ruiken zijn. Elke verpakking bevat ongeveer twee porties.

 • Voordeel 1: Slendier Konjak Noodles zijn gemaakt van biologisch konjacmeel, een knolgewas dat weinig koolhydraten bevat. Dit maakt het een gezonde optie voor jou als je een dieet volgt dat laag is in koolhydraten.
 • Voordeel 2: De noodles zijn een populair onderdeel van een caloriearm dieet in Aziatische landen en zijn zelfs bevestigd door Weight Watchers met “0 punten”. Dit betekent dat het je kan helpen bij jouw gewichtsverlies doelen zonder afbreuk te doen aan de smaak.
 • Voordeel 3: Rijk aan plantaardige vezels en bevat weinig calorieën, is vet- en suikervrij en is veganistisch. Dit maakt het niet alleen geschikt voor veganisten, maar ook voor jou als je eraan denkt om jouw suiker- of vetinname te verminderen voor een gezondere levensstijl.
 • Voordeel 4: Slendier Konjak-noedels zijn al voorgekookt en dus snel en gemakkelijk te bereiden. Dit maakt het ideaal voor jou als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige maaltijd.
 • Voordeel 5: Hoewel de pasta bij het openen van de verpakking lichtjes naar vis ruikt, is dit een normale geur en geen indicatie van een gebrek aan kwaliteit. Een snelle spoeling onder stromend water zal deze geur verwijderen en de geur zal niet aanwezig zijn in het eindproduct. Dit betekent dat je kunt genieten van deze noodles zonder je zorgen te maken over onaangename geurtjes in jouw afgewerkte gerecht.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de Slendier Konjak-noedels weinig koolhydraten bevatten, kan het gebrek daaraan nadelig zijn voor individuen die in hun dieet afhankelijk zijn van koolhydraten voor energie.
 • Nadeel 2: Het produkt heeft bij het openen van de verpakking een visachtige geur. Hoewel dit geen teken van slechte kwaliteit is en de geur verdwijnt bij het afspoelen, kan dit voor sommige mensen onaangenaam zijn bij de eerste kennismaking met het product.
 • Nadeel 3: De verpakking lijkt twee porties te bevatten. Dit kan beperkend zijn als je voor een groter gezelschap kookt, waardoor je mogelijk meerdere verpakkingen nodig hebt, wat meer afval genereert.
 • Nadeel 4: De noedels zijn al voorgekookt, dit kan voor sommigen een nadeel zijn als ze de voorkeur geven aan het zelf bereiden van hun eten vanaf nul. Ook kan de textuur van voorgekookte producten afwijken van vers gekookte noedels.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het al eeuwenlang in Aziatische landen wordt geconsumeerd, kan het onbekendheid zijn met de smaak en textuur voor mensen die het nog niet eerder hebben geprobeerd. Dit kan leiden tot een minder positieve ervaring bij het proeven van dit product voor de eerste keer.

Onze favoriet #3

Slendier Konjac

Slendier Konjac

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Slendier’s Glas Noodle-Style Konjac is een biologisch, CN BIO-gecertificeerd product dat afkomstig is van een knolgewas en weinig koolhydraten bevat. Deze Konjac-noedels, die eeuwenlang in Aziatische landen geconsumeerd worden, zijn rijk aan plantaardige vezels en hebben weinig calorieën, perfect voor een caloriearm dieet zoals bevestigd door Weight Watchers met hun “0 punten” beoordeling. Ze zijn vetvrij, suikervrij en veganistisch en aangezien ze voorgekookt zijn, zijn ze zeer snel en makkelijk te bereiden. Maak je geen zorgen als je bij het openen van de verpakking een visgeur waarneemt, dit is normaal en komt door de minerale pekel waarin de noedels bewaard worden. Spoel ze gewoon even af onder stromend water en de geur is verdwenen. Een verpakking bevat ongeveer twee porties, wat het perfect maakt voor een gezonde maaltijd.

 • Voordeel 1: De Konjac merk Miracle Noodles helpen je bij het afvallen. Deze noodles bevatten oplosbare vezels die de spijsvertering vertragen en voor een langdurig verzadigd gevoel zorgen. Hierdoor eet je uiteindelijk minder en dat kan je helpen bij het afvallen.
 • Voordeel 2: Het is een kant-en-klaar product. De noodles hoeven niet te worden gekookt, dus bespaar je veel tijd in de keuken. Bovendien hebben ze geen visachtige geur, wat bij sommige andere Shirataki-noedels wel het geval is.
 • Voordeel 3: Deze noodles bevorderen een gezonde spijsvertering. Door de langzamere spijsvertering worden veel meer voedingsstoffen uit je eten opgenomen. Bovendien helpen de oplosbare vezels in de konjakwortel de opname van glucose te vertragen, wat bijdraagt aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel.
 • Voordeel 4: De Miracle Noodles hebben een glycemische index van nul. Ze bevatten alleen maar vezels, zijn proteïne- en glutenvrij en bevatten geen soja. Ook hebben ze vrijwel geen calorieën en koolhydraten, waardoor ze perfect passen in een low-carb of keto dieet.
 • Voordeel 5: Deze noodles zijn 100% natuurlijk. Ze worden gemaakt van de wortel van de Konjac plant, dus je kunt genieten van een natuurlijk en gezond product op je bord. Bovendien zijn de noodles glutenvrij, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen die een veganistisch dieet volgen.
 • Nadeel 1: De Miracle Noodles zijn op basis van de Konjac-wortel gemaakt, die in water is ingelegd. Dit kan soms een vissige geur afgeven, maar men geeft aan dat dit voor het verpakken is weggespoeld. Toch is het mogelijk dat sommige mensen nog steeds een lichte geur waarnemen, wat een nadeel kan zijn.
 • Nadeel 2: De Noodles zijn gelijk klaar voor consumptie en hoeven niet gekookt te worden. Hoewel dit voor velen een voordeel kan zijn, willen sommige mensen hun pasta wellicht liever zelf bereiden. Nu hebben ze minder controle over de bereidingswijze en eindresultaat.
 • Nadeel 3: Het kan zijn dat je je verzadigd voelt door de trage spijsvertering die de oplosbare vezels veroorzaken, maar het gevoel hebben dat je niet echt hebt gegeten. Aangezien de noodles bijna geen calorieën en koolhydraten bevatten, kan het zijn dat je niet het gevoel hebt een volwaardige maaltijd te hebben genuttigd.
 • Nadeel 4: De beschrijving vermeldt dat de noodles een probiotische werking hebben en bijdragen aan de zachte balans van de bloedsuiker. Voor mensen met bepaalde gezondheidsaandoeningen kan dit wellicht niet gewenst of zelfs schadelijk zijn. Het is dus belangrijk dit product niet te gebruiken zonder overleg met een medische professional als je aan een chronische aandoening lijdt.
 • Nadeel 5: Hoewel de noodles bestemd zijn voor een veganistisch publiek, zijn ze niet per se geschikt voor mensen met andere specifieke dieetvoorkeuren of beperkingen. Bijvoorbeeld, ze zijn glutenvrij, maar er wordt niet vermeld of ze ook vrij zijn van andere allergenen zoals noten of sesam.

Onze favoriet #4

Miracle Noodle Konjac

Miracle Noodle Konjac

Waarom we het gekozen hebben

Miracle Noodles Konjac is een instant pasta, afkomstig uit de Japanse keuken, ideaal voor gewichtsverlies zonder concessies te doen aan smaak. De aanwezigheid van oplosbare vezels vertraagt je spijsvertering, wat een langer verzadigd gevoel geeft en bijdraagt aan een stabiele bloedsuikerspiegel. De noedels zijn gemaakt van de wortel van de Konjakplant en zijn 100% natuurlijk, glutenvrij en zeer laag in koolhydraten, wat ze geschikt maakt voor een veganistisch dieet. Bovendien hebben ze geen visachtige geur, zoals andere in water ingemaakte pasta’s, dankzij het spoelen voor het verpakken. Het bedrijf biedt ook volledige garantie op hun product, met snelle en gratis terugbetalingen als je niet tevreden bent. Geniet van deze wonder noedels, ze zijn een gezonde en gemakkelijke keuze voor elke dag.

 • Voordeel 1: De Konjac merk Miracle Noodles helpen je bij het afvallen. Deze noodles bevatten oplosbare vezels die de spijsvertering vertragen en voor een langdurig verzadigd gevoel zorgen. Hierdoor eet je uiteindelijk minder en dat kan je helpen bij het afvallen.
 • Voordeel 2: Het is een kant-en-klaar product. De noodles hoeven niet te worden gekookt, dus bespaar je veel tijd in de keuken. Bovendien hebben ze geen visachtige geur, wat bij sommige andere Shirataki-noedels wel het geval is.
 • Voordeel 3: Deze noodles bevorderen een gezonde spijsvertering. Door de langzamere spijsvertering worden veel meer voedingsstoffen uit je eten opgenomen. Bovendien helpen de oplosbare vezels in de konjakwortel de opname van glucose te vertragen, wat bijdraagt aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel.
 • Voordeel 4: De Miracle Noodles hebben een glycemische index van nul. Ze bevatten alleen maar vezels, zijn proteïne- en glutenvrij en bevatten geen soja. Ook hebben ze vrijwel geen calorieën en koolhydraten, waardoor ze perfect passen in een low-carb of keto dieet.
 • Voordeel 5: Deze noodles zijn 100% natuurlijk. Ze worden gemaakt van de wortel van de Konjac plant, dus je kunt genieten van een natuurlijk en gezond product op je bord. Bovendien zijn de noodles glutenvrij, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen die een veganistisch dieet volgen.
 • Nadeel 1: De Miracle Noodles zijn op basis van de Konjac-wortel gemaakt, die in water is ingelegd. Dit kan soms een vissige geur afgeven, maar men geeft aan dat dit voor het verpakken is weggespoeld. Toch is het mogelijk dat sommige mensen nog steeds een lichte geur waarnemen, wat een nadeel kan zijn.
 • Nadeel 2: De Noodles zijn gelijk klaar voor consumptie en hoeven niet gekookt te worden. Hoewel dit voor velen een voordeel kan zijn, willen sommige mensen hun pasta wellicht liever zelf bereiden. Nu hebben ze minder controle over de bereidingswijze en eindresultaat.
 • Nadeel 3: Het kan zijn dat je je verzadigd voelt door de trage spijsvertering die de oplosbare vezels veroorzaken, maar het gevoel hebben dat je niet echt hebt gegeten. Aangezien de noodles bijna geen calorieën en koolhydraten bevatten, kan het zijn dat je niet het gevoel hebt een volwaardige maaltijd te hebben genuttigd.
 • Nadeel 4: De beschrijving vermeldt dat de noodles een probiotische werking hebben en bijdragen aan de zachte balans van de bloedsuiker. Voor mensen met bepaalde gezondheidsaandoeningen kan dit wellicht niet gewenst of zelfs schadelijk zijn. Het is dus belangrijk dit product niet te gebruiken zonder overleg met een medische professional als je aan een chronische aandoening lijdt.
 • Nadeel 5: Hoewel de noodles bestemd zijn voor een veganistisch publiek, zijn ze niet per se geschikt voor mensen met andere specifieke dieetvoorkeuren of beperkingen. Bijvoorbeeld, ze zijn glutenvrij, maar er wordt niet vermeld of ze ook vrij zijn van andere allergenen zoals noten of sesam.

Onze favoriet #5

Ketonico Konjac

Ketonico Konjac

Waarom we het gekozen hebben

Het Ketonico Konjac is een pakket van 6 producten, bestaande uit 2 spaghetti, 2 fettuccine en 2 noedels, elk met slechts 10 kcal per 100g. Het biedt een minimale hoeveelheid vet en eiwit, en slechts 1,2g koolhydraten. Door zijn hoge vezelgehalte helpt het bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en zorgt het voor een gevoel van verzadiging. Dit komt omdat Konjac zeer waterabsorberend is en goed verteerd wordt door darmbacteriën, waardoor het spijsverteringsproces gereguleerd wordt. De extra voordelen zijn dat het helpt bij het verminderen van de calorie-inname en het behouden of verminderen van lichaamsgewicht, waardoor het een perfecte keuze is voor iemand die let op zijn gezondheid en gewicht.

 • Voordeel 1: Je krijgt een verscheidenheid aan producten in één pakket. Deze specifieke verpakking geeft je 2 spaghetti, 2 fettuccine en 2 noedels van Konjac, wat zorgt voor een mooie mix aan maaltijdopties.
 • Voordeel 2: De producten van Konjac zijn extreem laag in calorieën en vet. Zo kunnen ze een bijdrage leveren aan een gezondere voedingskeuze, of zelfs gewichtsverlies, zonder afbreuk te doen aan smaak en verzadiging.
 • Voordeel 3: Konjac producten helpen bij het reguleren van je bloedsuikerspiegel. Ze bestaan voor 100% uit oplosbare vezels die de opname van koolhydraten en suikers controleren, pieken in je bloedsuikerspiegel vermijden en normale suikerniveaus handhaven.
 • Voordeel 4: Konjac zorgt voor een gevoel van verzadiging. Het heeft het vermogen om veel water te absorberen, wat goed gefermenteerd en verteerd kan worden door je darmbacteriën, hierdoor wordt je hele spijsverteringsproces gereguleerd.
 • Voordeel 5: Het gebruik van Konjac producten kan bijdragen aan gewichtsverlies. Deze producten helpen bij het verminderen van je calorie-inname, wat kan bijdragen aan het onderhoud of zelfs de vermindering van je lichaamsgewicht.
 • Nadeel 1: Dit Konjac Ketonico pakket lijkt misschien divers met 2 spaghetti, 2 fettuccine en 2 noedels opties, maar het gebrek aan variëteit in smaken kan als eentonig worden ervaren.
 • Nadeel 2: Hoewel Konjac-producten arm zijn aan calorieën, vetten en suikers, bevatten ze ook een zeer laag eiwitgehalte (< 0,1 g per 100 g product). Dit kan dus niet voldoen aan je eiwitbehoefte indien je een eiwitrijk dieet volgt of als je intensief sport.
 • Nadeel 3: Konjac-producten absorberen grote hoeveelheden water, wat kan leiden tot een opgeblazen gevoel of ongemak in de buik, vooral voor mensen die niet gewend zijn aan een hoge vezelinname.
 • Nadeel 4: De werking van Konjac om de bloedsuikerspiegel te reguleren kan variëren van persoon tot persoon. Zo kan het niet bij iedereen dezelfde effecten hebben op het handhaven van normale suikerniveaus.
 • Nadeel 5: Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat Konjac kan helpen bij gewichtsverlies door de calorie-inname te verminderen, moet je er rekening mee houden dat resultaten kunnen variëren en gewichtsverlies ook afhangt van andere levensstijlfactoren zoals lichaamsbeweging en algemene voeding. Het product is dus geen wondermiddel voor gewichtsverlies.

Onze favoriet #6

Slendier Konjac

Slendier Konjac

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Slendier Rijst-Style Konjac is gemaakt van biologisch Konjacmeel en heeft weinig koolhydraten. Dit ongewone knolgewas wordt al eeuwen in Azië gegeten en wordt geprezen voor zijn lage caloriegehalte, terwijl het rijk is aan plantaardige vezels. Goedgekeurd door Weight Watchers met 0 punten, bevestigt dit dat het een ideale toevoeging is aan een caloriearm dieet. Deze vetvrije, suikervrije en veganistische noedels zijn bovendien al voorgekookt voor jouw gemak. Wanneer je de verpakking opent, kan er een lichte visgeur zijn, dit is normaal en verdwijnt na het spoelen. Deze geur zal niet aanwezig zijn in je uiteindelijke gerecht. Elke verpakking biedt je ongeveer twee porties.

 • Voordeel 1: Slendier Rijst-Style is gemaakt van biologisch konjacmeel, wat betekent dat het een puur en natuurlijk product is, vrij van chemische stoffen. Dit maakt het ideaal voor mensen die bewust zijn van hun gezondheid en voorkeur geven aan organische producten.
 • Voordeel 2: Konjac-noedels zijn laag in koolhydraten en weinig calorieën, wat ze perfect maakt voor een caloriearm dieet. Bovendien keurt Weight Watchers dit product goed met “0 punten”, wat betekent dat het je kan helpen bij het bereiken van je gewichtsverliesdoelen.
 • Voordeel 3: Dit product is rijk aan plantaardige vezels, vetvrij, suikervrij en veganistisch. Dit is vooral gunstig als je probeert een gezond dieet te volgen, voor gewichtsverlies, voor diabetesbeheersing of als je een veganistische levensstijl volgt.
 • Voordeel 4: Slendier Konjak-noedels zijn al voorgekookt, waardoor ze een snelle en gemakkelijke maaltijdoptie zijn. Ideaal voor die drukke avonden wanneer je geen tijd hebt om te koken, maar toch een gezonde maaltijd wilt.
 • Voordeel 5: Ondanks de aanvankelijke vissige geur van de noedels wanneer je de verpakking opent (dit komt door de minerale pekel waarin ze worden bewaard), verdwijnt deze geur volledig zodra de noedels worden afgespoeld. Zo weet je dat de geur geen invloed zal hebben op de smaak van je afgewerkte schotel.
 • Nadeel 1: Onaangename geur. Zoals beschreven in de productbeschrijving, kunnen Slendier Konjac noodles een visachtige geur hebben wanneer je de verpakking opent. Hoewel dit niet wijst op een gebrek aan kwaliteit en verdwijnt na het afspoelen, kan dit voor sommige consumenten onaantrekkelijk zijn.
 • Nadeel 2: Het product vereist extra voorbereidingsstappen. Hoewel de noodles al voorgekookt zijn en daarom snel en gemakkelijk te bereiden, moet de pasta worden afgespoeld onder stromend water om de oorspronkelijke geur te verwijderen. Dit kan een extra stap zijn dan je gewend bent tijdens het koken.
 • Nadeel 3: Hoeveelheid porties per verpakking. Een verpakking bevat slechts ongeveer twee porties. Als je maaltijden voor grotere groepen of voor meerdere maaltijden tegelijk wilt bereiden, kan dit betekenen dat je meerdere verpakkingen moet kopen.
 • Nadeel 4: Smaak kan verschillen. Omdat Konjac-noedels voornamelijk in Azië worden geconsumeerd en minder bekend zijn in andere gebieden, kan de smaak voor sommige mensen ongewoon of minder smakelijk zijn.
 • Nadeel 5: Dieetbeperkingen. Hoewel het feit dat ze caloriearm, vetvrij, suikervrij en veganistisch zijn voor sommigen een voordeel kan zijn, kunnen anderen deze beperkingen als nadelig ervaren. Bijvoorbeeld, degenen die een eiwitrijk dieet volgen, krijgen wellicht niet de voedingswaarde die ze nodig hebben van dit product.

Onze favoriet #7

Slendier Konjac

Slendier Konjac

Waarom we het gekozen hebben

Slendier Spaghetti-Style is gemaakt van biologisch konjacmeel, welke weinig koolhydraten en calorieën bevat, rijk is aan plantaardige vezels en volledig veganistisch is. Deze noedels, die populair zijn in Azië als onderdeel van een caloriearm dieet, zijn al voorgekookt en dus snel en eenvoudig te bereiden. Wanneer je de verpakking opent, merk je mogelijk een visachtige geur op, maar wees gerust, dit is geen teken van kwaliteitsverlies, maar een normale geur die ontstaat doordat de noedels in een minerale pekel bewaard worden. Deze geur verdwijnt volledig na het afspoelen onder stromend water. Eén verpakking Slendier Konjac-noedels bevat gemiddeld twee porties.

 • Voordeel 1: Slendier Konjak-noedels zijn gemaakt van biologisch konjacmeel. Konjac is een knolgewas dat weinig koolhydraten bevat, waardoor het een passend voedingsmiddel kan zijn voor diegenen die een koolhydraatarm dieet volgen.
 • Voordeel 2: Konjac is populair in Aziatische landen als onderdeel van een caloriearm dieet en is zelfs bevestigd door Weight Watchers met “0 punten”. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onnodige calorieën bij het consumeren van deze noedels, ideaal voor een gezonde levensstijl.
 • Voordeel 3: Deze Konjac-noedels zijn rijk aan plantaardige vezels en dus een goede bron van vezels voor je dieet. Ze zijn ook vetvrij, suikervrij en veganistisch, waardoor ze passen bij diverse dieetbehoeften en voorkeuren.
 • Voordeel 4: Slendier Konjak-noedels zijn al voorgekookt, wat betekent dat ze snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Dit kan je veel tijd en moeite besparen in de keuken, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.
 • Voordeel 5: Hoewel de pasta een lichte visgeur heeft bij het openen van de verpakking, verdwijnt deze geur volledig nadat je de noedels onder stromend water afspoelt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de geur de smaak van je afgewerkte schotel beïnvloedt.
 • nadeel 1: De geur bij het openen van de verpakking kan voor sommigen onaangenaam zijn. Hoewel de productbeschrijving verklaart dat dit normaal is en de geur verdwijnt na het afspoelen, kan het voor sommigen onplezierig zijn.
 • nadeel 2: De noedels zijn klaar om te koken en gemakkelijk te bereiden, maar dit zou kunnen betekenen dat ze niet dezelfde textuur of smaak hebben als traditionele pasta.
 • nadeel 3: Ondanks dat ze weinig calorieën bevatten en vetvrij, suikervrij en veganistisch zijn, missen ze mogelijk belangrijke voedingsstoffen die je kunt krijgen uit andere voedingsmiddelen met meer calorieën.
 • nadeel 4: Hoewel het product beweert dat de geur niet aanwezig zal zijn in het eindproduct, kan dit voor sommige mensen nog steeds twijfels oproepen over de geur na het koken.
 • nadeel 5: De productbeschrijving stelt dat een verpakking ongeveer twee porties bevat. Dit kan onvoldoende zijn voor grotere gezinnen of voor diegenen die grotere porties prefereren. Het bestellen van meerdere verpakkingen kan leiden tot extra verpakkingsafval.

Onze favoriet #8

Slendier Konjac

Slendier Konjac

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Slendier’s Konjac is een knolgewaste pasta gemaakt van biologisch Konjac-meel, bekend om zijn lage koolhydraatgehalte. Al eeuwen geliefd in Azië en geprezen door Weight Watchers met “0 punten”, is het een uitstekende optie als je een caloriearm dieet volgt. Slendier’s Konjac bevat weinig calorieën, is rijk aan plantaardige vezels en is volledig vet- en suikervrij, ideaal voor veganisten. Nog een pluspunt is dat deze noedels al voorgekookt zijn, wat de bereidingstijd aanzienlijk verkort. Bij het openen van de verpakking kan je een lichte vissige geur waarnemen, maar dat is geenszins een teken van mindere kwaliteit. De geur is te wijten aan de mineraalrijke pekel waarin de noedels bewaard worden en verdwijnt zodra je de pasta afspoelt onder stromend water. Het zal zeker niet in je uiteindelijke gerecht te ruiken zijn. Een verpakking voorziet je van ongeveer twee porties.

 • Voordeel 1: Slendier Konjac-noedels zijn zeer gezond. Ze bevatten weinig koolhydraten en calorieën, zijn rijk aan plantaardige vezels, vetvrij, suikervrij en veganistisch. Dit betekent dat jij je gezonde dieet kunt ondersteunen zonder je zorgen te maken over onnodige vetten of suikers.
 • Voordeel 2: De noedels zijn reeds voorgekookt, wat betekent dat ze snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Dit bespaart jou tijd en moeite in de keuken.
 • Voordeel 3: Slendier is een merk dat de biologische route kiest. De Konjac-noedels zijn gemaakt van biologisch konjacmeel, wat betekent dat je weet dat je kiest voor een product dat rekening houdt met het milieu en duurzaamheid.
 • Voordeel 4: Omdat Konjac-noedels in Azië al eeuwenlang worden geconsumeerd en daar erg populair zijn als onderdeel van een caloriearm dieet, kun jij vertrouwen op hun bewezen gezondheidsvoordelen.
 • Voordeel 5: Ondanks de initiële visachtige geur van de noedels, zal dit niet aanwezig zijn in de afgewerkte schaal. De geur is het resultaat van het bewaren van de noedels in een minerale pekel en verdwijnt volledig wanneer je de pasta onder stromend water afspoelt. Zo kun je genieten van een smakelijke maaltijd zonder een onaangename geur.
 • nadeel 1: Hoewel de Slendier Konjak-noedels al voorgekookt zijn en dus snel en gemakkelijk te bereiden, kan dit voor sommige mensen een nadeel zijn. Bij sommigeerechtjes kun je juist ook de bereidingswijze van de noedels zelf willen aanpassen, afhankelijk van het gerecht dat je maakt.
 • nadeel 2: Een ander nadeel is dat bij het openen van de verpakking, de pasta een enigszins visachtige geur heeft. Dit komt door de minerale pekel waarin de noedels bewaard worden voor houdbaarheid. Hoewel de geur verdwijnt na afspoelen, kan het bij het openen van de verpakking onaangenaam zijn voor sommige gebruikers.
 • nadeel 3: De hoeveelheid van de pasta in een pakket speelt ook een rol. Hoewel de verpakking aangeeft dat een verpakking ongeveer twee porties bevat, kan dit afhankelijk zijn van de eetlust van de individuele persoon. Het kan zowel te veel als te weinig zijn, wat een nadeel kan zijn.
 • nadeel 4: Het enige ingrediënt is Konjac, wat betekent dat de noedels weinig calorieën en koolhydraten bevatten. Dit kan echter een nadeel zijn als je op zoek bent naar een product dat meer vult en meer energie geeft, zeker als je een actieve levensstijl hebt waarin je veel calorieën verbrandt.
 • nadeel 5: Tot slot moet worden opgemerkt dat Slendier Konjak-noedels een product zijn dat bedoeld is voor een specifiek dieet – het caloriearme dieet. Als je niet per se op zo’n dieet bent of een voedingsrijk dieet nodig hebt, is dit product misschien niet de beste keuze voor je.

Onze favoriet #9

Navaris Konjac

Navaris Konjac

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Navaris Konjac-assortiment bestaat uit een set natuurlijke konjacsponzen, ideaal voor een diepe, zachte en effectieve huidreiniging. Ze zijn perfect voor het verwijderen van make-up zonder zeep, zijn parfumvrij en geschikt voor gevoelige huidtypes. Deze milieuvriendelijke gezichtsverzorgingssponzen zijn gemaakt van natuurlijke, 100% biologisch afbreekbare grondstoffen en zijn ook herbruikbaar, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid. Je ontvangt vijf verschillende sponzen, elk ontworpen voor verschillende huidtypes. Deze bevatten roze klei voor de rijpe en/of droge huid, rode klei voor de gevoelige droge huid, bamboe voor de gemengde/onzuivere huid, groene thee voor de gevoelige huid en de witte konjac spons is geschikt voor elke huid. Verzacht ze simpelweg in lauw water voordat je ze gebruikt, met of zonder gezichtsreiniger, en ze zijn zelfs geschikt voor de rest van het lichaam.

 • Voordeel 1: Diepe Reiniging: Met de set natuurlijke konjacsponzen van Navaris kun jij je huid grondig reinigen. Ze zijn ideaal voor het zacht en effectief verwijderen van make-up zonder dat je zeep nodig hebt.
 • Voordeel 2: Geschikt voor Gevoelige Huiden: Deze sponzen zijn parfumvrij en dus uitermate geschikt voor een gevoelige huid. Je hoeft je geen zorgen te maken over irritatie veroorzaakt door sterke geuren of agressieve ingrediënten.
 • Voordeel 3: Duurzaam en Milieuvriendelijk: Navaris konjacsponzen zijn gemaakt van een natuurlijke grondstof en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze zijn herbruikbaar en dat maakt ze een duurzame keuze voor jouw gezichtsverzorging.
 • Voordeel 4: Verschillende Sponzen voor Verschillende Huidtypes: Jij ontvangt 5 verschillende sponzen, speciaal ontworpen voor diverse huidtypes. Deze bevatten roze klei voor de rijpe en/of droge huid, rode klei voor de gevoelig droge huid, bamboe voor de gemengde/onzuivere huid, groene thee voor de gevoelige huid en witte konjac spons geschikt voor elke huid.
 • Voordeel 5: Gebruiksgemak: De manier van gebruiken is eenvoudig. Laat de ongebruikte spons eerst weken in lauw water tot hij optimaal gevuld is en zijn maximale formaat heeft bereikt. Je kunt het met of zonder een gezichtsreiniger naar keuze gebruiken, en ze zijn zelfs geschikt voor de rest van het lichaam.
 • Nadeel 1: De reiniging met de Konjac Navaris spons vereist voorbereidingstijd. Je moet de spons eerst laten weken in lauw water voordat hij zijn maximale formaat bereikt en klaar is voor gebruik.
 • Nadeel 2: Hoewel er vijf verschillende soorten sponzen zijn in de set voor verschillende huidtypes, kan het onhandig en verwarrend zijn om ze constant te moeten wisselen afhankelijk van je huidconditie.
 • Nadeel 3: Het product vermeldt dat het ideaal is voor het zacht en effectief verwijderen van make-up. Dit houd echter in dat je mogelijk nog extra producten nodig hebt voor zwaardere make-up applicaties.
 • Nadeel 4: Het kan zijn dat de Navaris Konjac sponzen niet geschikt zijn voor mensen die liever gezichtsverzorgingsproducten met een geur gebruiken, aangezien deze sponzen parfumvrij zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel de Konjac Navaris sponzen 100% biologisch afbreekbaar zijn, moeten ze nog steeds periodiek vervangen worden. Dit kan als minder duurzaam worden beschouwd in vergelijking met andere herbruikbare gezichtsverzorgingstools.

Onze favoriet #10

Slendier Konjac

Slendier Konjac

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Slendier Konjak Noodles zijn gemaakt van biologisch konjacmeel, een koolhydraatarm knolgewas populair in Aziatische landen voor caloriearme diëten en erkend door Weight Watchers. Ze bieden weinig calorieën, zijn rijk aan plantaardige vezels en bevrijd van vetten en suikers – ideaal voor de veganistische eters. Ze zijn al voorgekookt, dus je kunt ze snel en gemakkelijk bereiden. Wees niet verrast door de iets visachtige geur wanneer je de verpakking opent – dit komt van de minerale pekel die wordt gebruikt om de noedels natuurlijk te bewaren. Deze geur verdwijnt na het afspoelen met stromend water en zal niet aanwezig zijn in jouw afgewerkte gerecht. Elke verpakking bevat ongeveer twee porties.

 • Voordeel 1: Slendier Konjak Noodles is gemaakt van biologisch konjacmeel, dat CN BIO-gecertificeerd is. Dit betekent dat het product gemaakt is van natuurlijke ingrediënten en niet schadelijk is voor je gezondheid.
 • Voordeel 2: Konjac noedels zijn laag in koolhydraten en calorieën, wat betekent dat ze ideaal zijn voor mensen die een dieet volgen of hun gewicht willen beheersen. Het is zelfs bevestigd door Weight Watchers met “0 punten”.
 • Voordeel 3: Konjac is rijk aan plantaardige vezels, suiker- en vetvrij. Dit maakt Slendier Konjak Noodles een gezonde voedselkeuze die kan helpen bij de spijsvertering en algehele welzijn.
 • Voordeel 4: Slendier Konjak-noedels zijn al voorgekookt, waardoor ze snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Dit maakt ze een handige maaltijdoptie voor momenten waarop je tijdgebrek hebt.
 • Voordeel 5: Ondanks de initiële visgeur, verdwijnt deze wanneer je de pasta onder stromend water afspoelt. Er zal geen visgeur aanwezig zijn in je afgewerkte schaal, waardoor je kunt genieten van een smaakvolle maaltijd.
 • Nadeel 1: Als je niet van de geur van vis houdt, kan het openen van de verpakking van Slendier Konjak noedels misschien onaangenaam zijn. Hoewel de geur verdwijnt na het spoelen, kan de eerste indruk ongewenst zijn.
 • Nadeel 2: Je moet de noedels voor gebruik afspoelen onder stromend water. Dit zou voor sommige gebruikers misschien onhandig kunnen zijn, vooral als je snel een maaltijd wilt bereiden en overslaat over het lezen van de instructies.
 • Nadeel 3: Slendier Konjak noedels worden beschreven als onderdeel van een caloriearm dieet. Voor mensen op zoek naar een hoog calorisch voedsel om energie op te bouwen, is dit product misschien niet ideaal.
 • Nadeel 4: Als je een fijnproever bent, kan de smaak van konjak noedels een minpunt zijn. Hoewel het voedsel is dat al eeuwenlang in Azië wordt geconsumeerd, kan het zijn dat je moet wennen aan de textuur en de smaak, vooral als het je eerste keer is.
 • Nadeel 5: Hoewel konjac noedels rijk zijn aan plantaardige vezels, bevatten ze weinig andere voedingsstoffen. Mensen die op zoek zijn naar een voedzaam alternatief voor traditionele noedels zouden hier profijt van kunnen hebben, maar voor degenen die een evenwichtig dieet willen bereiken, kunnen ze nog andere voedingsmiddelen of supplementen nodig hebben om aan hun dagelijkse behoefte te voldoen.

Na het grondig analyseren en testen van de 10 beste Konjac-producten, kunnen we concluderen dat er voor ieder wel wat wils is, ongeacht je specifieke behoeften of dieetdoelen. Of je nu op zoek bent naar een product dat je helpt met gewichtsverlies, je spijsvertering verbetert, of dat een aanvulling is op je veganistische dieet, er is een Konjac-product dat bij je past. Maar onthoud, elk lichaam reageert anders, dus het is essentieel dat je luistert naar je lichaam en eventueel professioneel advies inwint. Gezondheid is niet een ‘one size fits all’, en dat geldt ook voor Konjac-producten. We hopen dat deze gids je heeft geholpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Inhoudsopgave