a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Mobiele Airco: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek ontdek jij de 10 beste mobiele airco’s op de markt, getest op efficiëntie, gebruiksgemak en waarde voor je geld.

Unser Favorit: Omisoon Mobiele Airco

Omisoon Mobiele Airco
★★★★★

Unser Favorit: Bosch Thermotechnik Mobiele Airco

Bosch Thermotechnik Mobiele Airco
★★★★★

Unser Favorit: Tristar Mobiele Airco

Tristar Mobiele Airco
★★★★★

Unser Favorit: Pro Breeze Mobiele Airco

Pro Breeze Mobiele Airco
★★★★★

Unser Favorit: Suntec Wellness Mobiele Airco

Suntec Wellness Mobiele Airco
★★★★★

Unser Favorit: Seeger Mobiele Airco

Seeger Mobiele Airco
★★★★★

Unser Favorit: Goplus Mobiele Airco

Goplus Mobiele Airco
★★★★★

Unser Favorit: Hauea Mobiele Airco

Hauea Mobiele Airco
★★★★★

Unser Favorit: Kesser Mobiele Airco

Kesser Mobiele Airco
★★★★★

Als het kwik begint te stijgen, ben je misschien op zoek naar snelle en effectieve verlichting van de hitte. Een mobiele airco kan dan de ideale oplossing zijn. Maar met zoveel opties op de markt, kan het kiezen van de perfecte eenheden een beetje overweldigend zijn. Daarom hebben we in dit nieuwe onderzoek de tien beste producten op het gebied van draagbare airconditioning getest. Of je nu iets nodig hebt voor een klein appartement, een grote woonruimte of zelfs voor op reis, we hebben alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Dus lees verder en verfris jezelf met de top tien van mobiele airco’s.

Een mobiele airco is een compact, draagbaar apparaat dat je helpt de temperatuur in een specifieke ruimte te beheersen en te verlagen. In tegenstelling tot een vaste airconditioning, kun je een mobiele airco eenvoudig verplaatsen van de ene naar de andere ruimte, wat je de flexibiliteit geeft om te koelen waar nodig. Het werkt door warme lucht uit de ruimte te trekken, deze te koelen en weer terug de ruimte in te blazen, waardoor jij kan genieten van een koelere, comfortabelere omgeving op hete, zomerse dagen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Omisoon Mobiele Airco

Omisoon Mobiele Airco

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De OMISOON Mobiele Airco is een draagbare airconditioner die gebruik maakt van geavanceerde ultrasone verdampingstechnologie om water uit het reservoir om te zetten in ultrafijne deeltjes die vervolgens frisse en vochtige lucht creëren. Deze airco heeft twee modi en is ontworpen om vocht toe te voegen aan droge zomerlucht, en zo te helpen tegen droge huid, verstopte neus en hoest. De luchtkoeler kan in verschillende richtingen draaien voor multi-hoekkoeling en heeft drie aanpasbare ventilatorsnelheden die je met één druk op de knop kunt instellen. Hij beschikt over een 700 ml waterreservoir en een nachtlampje met 7 kleuren. Bovendien is deze luchtkoeler veilig en milieuvriendelijk, hij heeft geen compressor, gebruikt geen chemische koelmiddelen en verbruikt weinig energie. De OMISOON Mobiele Airco is vooral bedoeld voor persoonlijk gebruik en is niet geschikt om hele ruimtes te koelen. Houdt rekening dat je het apparaat moet schoonmaken en de watertank wekelijks moet vervangen voor een optimale werking.

 • Voordeel 1: Geavanceerde Koeltechnologie – Met ultrasone verdampingstechnologie blaast deze draagbare airconditioning van OMISOON niet alleen koele lucht, maar ook vochtige lucht. Dit kan leiden tot een meer comfortabele omgeving, vooral in de droge zomermaanden wanneer huid en ademhalingswegen snel kunnen uitdrogen.
 • Voordeel 2: Multi-hoekkoeling – De OMISOON mobiele airco kan zowel naar boven en beneden als naar links en rechts zwaaien. Dit betekent dat waar je ook in de kamer bent, je kunt genieten van de koelte en vermijdt zo hoofdpijn en verkoudheid die kan worden veroorzaakt door langdurige blootstelling aan een luchtstroom in één richting.
 • Voordeel 3: Aanpasbare Ventilatorsnelheden – Met drie snelheidsstanden (laag, middel, hoog) en een maximale luchtsnelheid van 3,5 m/s, biedt deze airconditioner aanpasbare koeling om aan je specifieke behoeften te voldoen. Voor een extra vleugje comfort kan de airco ook worden gebruikt met etherische oliën om een geparfumeerde en ontspannende omgeving te creëren.
 • Voordeel 4: Nachtlampje en Waterreservoir met Grote Capaciteit – De OMISOON airco fungeert ook als nachtlampje, met 7 verschillende kleuren voor een romantische sfeer. En met een waterreservoir van 700 ml hoeft het ook niet constant bijgevuld te worden, en je kunt zelfs ijsblokjes toevoegen voor extra koele lucht.
 • Voordeel 5: Veilig en Milieuvriendelijk – Deze airco heeft geen compressor en gebruikt geen chemische koelmiddelen, wat bijdraagt aan de veiligheid en netheid. Bovendien heeft het een laag energieverbruik van slechts 8 W/uur en ondersteunt diverse USB-voedingsmodi, waardoor het een goede keuze is voor milieubewuste gebruikers. Dankzij het ingebouwde beveiligingssysteem schakelt het apparaat na 6 uur automatisch uit voor extra rust en gemoedsrust.
 • Nadeel 1: De OMISOON mobiele airco is niet geschikt om de gehele ruimte te koelen. De beschrijving geeft aan dat dit apparaat voornamelijk bedoeld is voor individueel gebruik, wat betekent dat het wellicht geen goede keuze is als je van plan bent om een hele kamer of groter gebied te koelen.
 • Nadeel 2: Dit apparaat vereist regelmatig onderhoud. Volgens de instructies moet je het water in de tank minstens één keer per week verversen en ook resten en kalkaanslag regelmatig schoonmaken. Dit kan het gebruiksgemak verminderen, vooral als je op zoek bent naar een airco die zo min mogelijk onderhoud vraagt.
 • Nadeel 3: Er is een risico op beschadiging door water. De aanwijzingen geven aan dat je moet letten op een dumpactie na het toevoegen van water, omdat het water gemakkelijk door de voedingskaart kan dringen en de elektronische onderdelen kan beschadigen.
 • Nadeel 4: De Airco kan niet direct gereinigd worden met water. De instructies geven aan dat je het apparaat niet direct moet afspoelen, maar moet afvegen met een schone doek. Als je de voorkeur geeft aan eenvoudig te reinigen apparaten, kan dit een nadeel voor je zijn.
 • Nadeel 5: De OMISOON mobiele airco kan mogelijk niet de verwachte verkoelende effecten bieden, omdat deze geen gebruik maakt van chemische koelmiddelen. Dit kan betekenen dat de effectiviteit van het koelen minder is dan bij traditionele airconditioners die wel gebruik maken van koelmiddelen.

Onze favoriet #2

Bosch Thermotechnik Mobiele Airco

Bosch Thermotechnik Mobiele Airco

Waarom we het gekozen hebben

De mobiele airconditioner van het merk Bosch Thermotechnik is een draagbare en energie-efficiënte oplossing om je koel te houden tijdens warme seizoenen. Met zijn A+ energierating verbruikt hij slechts 0,8 kWh per uur, wat je tot 20% energie bespaart in vergelijking tot het A-klasse model Bosch Cool 2000. Deze unit schittert met de beste koelprestaties van 2,6 kW, waarmee hij ruimtes tot 35 m² fris en comfortabel houdt. Dankzij de Bosch Easy Cool Select-functie kan je de prestaties van je airconditioner met één klik aanpassen, met voorgeprogrammeerde modi zoals automatisch, stil en slaap. Deze airconditioner heeft een gebruiksvriendelijke geïntegreerde slang en is gemakkelijk te bedienen via het zelfverklarende LCD-display of de afstandsbediening met geïntegreerde timer. De airconditioner is ook uitgerust met een ontvochtigingsmodus die tot 50 liter water per dag uit de lucht haalt en een ventilator met drie snelheidsniveaus.

 • Voordeel 1: Energiezuinigheid – De mobiele airco van Bosch Thermotechnik heeft een A+ beoordeling en verbruikt slechts 0,8 kWh per uur; een efficiënte manier om de kamer te koelen en tegelijkertijd tot 20% energie te besparen in vergelijking met een energiezuinig A-klasse model.
 • Voordeel 2: Koelprestaties – Met de beste koelprestaties van 2,6 kW, houdt het apparaat kamers tot 35 m² fris en comfortabel, waardoor je in staat bent om concentratie en ontspanning te behouden tijdens de warme seizoenen.
 • Voordeel 3: Maatwerk – Door het aanbieden van voorgeprogrammeerde modi waaronder automatische modus, stille modus en slaapmodus, kun je de prestaties van de airconditioner aanpassen met slechts een enkele klik.
 • Voordeel 4: Draagbaarheid en Bedieningsgemak – De mobiele airconditioner van Bosch Thermotechnik wordt geleverd met een geïntegreerde slang voor eenvoudige hantering en opslag. En je kunt het apparaat bedienen via het zelfverklarende LCD-display of de afstandsbediening met geïntegreerde timer.
 • Voordeel 5: Versatile Functionaliteiten – De 3-in-1-functie maakt het mogelijk om eenvoudig te schakelen tussen de airconditioning-, ontvochtigings- en ventilatiestand. De ontvochtigingsfunctie kan tot 50 liter water per dag uit de lucht verwijderen, terwijl de ventilatiefunctie drie snelheidsniveaus biedt.
 • Nadeel 1: Hoewel dit apparaat “zeer goed” wordt beoordeeld door het ETM Test Magazine en zeer gebruiksvriendelijk is, kan het enige tijd kosten om te leren hoe alle verschillende modi (automatische modus, stille modus, slaapmodus) werken en hoe je ze op de juiste manier inzet voor je behoeften.
 • Nadeel 2: De mobiele airco van Bosch Thermotechnik is ontworpen voor kamers tot 35 m². Als je een grotere ruimte hebt, zal deze airco mogelijk niet de gewenste koelprestaties leveren.
 • Nadeel 3: De ontvochtigingsmodus kan tot 50 liter water per dag verwijderen. Dit kan een nadeel zijn als je niet zeker weet waar je het overtollige water kwijt moet. Je zult er dan aan moeten denken dit regelmatig te legen.
 • Nadeel 4: Hoewel het toestel een A+ energie-efficiëntie classificatie heeft, wat betekent dat het minder energie verbruikt dan sommige andere modellen, zijn er mogelijk modellen beschikbaar op de markt die nóg energie-efficiënter zijn.
 • Nadeel 5: Het apparaat lijkt eenvoudig te vervoeren door de geïntegreerde slang. Echter, afhankelijk van het gewicht van de airco, kan het verplaatsen van deze mobiele eenheid nog steeds een uitdaging zijn voor sommige gebruikers.

Onze favoriet #3

Tristar Mobiele Airco

Tristar Mobiele Airco

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De Tristar mobiele airco is een krachtige, energie-efficiënte oplossing voor je koelbehoeften, met een koelvermogen van 7000 BTU en 2,05 kW, ideaal voor ruimtes tot 60 m3. Het toestel komt met twee ventilatorstanden en een ontvochtiger, waardoor je de lucht in je ruimte naar wens kunt aanpassen. Gemak staat centraal bij dit apparaat dankzij de afstandsbedieningsfunctie en de digitale timer die je de mogelijkheid bieden om het toestel naar je wensen in te stellen. Ondanks zijn kracht is de Tristar airco zuinig in gebruik en valt onder energie-efficiëntieklasse A. Bovendien, dankzij de wielen, is deze airconditioner gemakkelijk te vervoeren, waardoor je flexibiliteit en comfort moeiteloos kunt combineren.

 • Voordeel 1: Een krachtige cooling- Ervaring. De Tristar mobiele airconditioner heeft een koelvermogen van 7000 BTU en 2,05 kW. Hiermee kan het koelruimte tot 60 m3 bieden, wat aangeeft hoe effectief het kan zijn in het afkoelen van je woon- of werkomgeving.
 • Voordeel 2: Multifunctionaliteit. Dit apparaat is uitgerust met twee ventilatorniveaus en een ontvochtiger. Dit betekent dat het niet alleen je ruimte koelt, maar ook de vochtigheid controleert, wat bijdraagt ​​aan een comfortabeler klimaat in je ruimte.
 • Voordeel 3: Gemak en gebruiksvriendelijkheid. De Tristar mobiele airco is uitgerust met een afstandsbedieningsfunctie en een digitale timer, waardoor je de temperatuur van jouw omgeving gemakkelijk kunt regelen zonder dat je van je comfortabele stoel hoeft op te staan.
 • Voordeel 4: Energie-efficiënt. Ondanks zijn krachtige prestaties heeft deze mobiele airconditioner een laag energieverbruik. Het valt in de energie-efficiëntieklasse A, wat betekent dat je tijdens het genieten van een koelere omgeving ook op je energiekosten kunt besparen.
 • Voordeel 5: Makkelijk te verplaatsen. Als laatste, maar zeker niet de minste, is deze mobiele airconditioner gemakkelijk te vervoeren dankzij de wielen. Dit betekent dat je het gemakkelijk kunt verplaatsen naar de ruimte waar koeling het meest nodig is.
 • Nadeel 1: De Tristar mobiele airco heeft slechts een koelvermogen van 7000 BTU en 2,05 kW, waardoor deze mogelijk niet krachtig genoeg is voor grotere ruimtes dan 60 m3.
 • Nadeel 2: Het is uitgerust met slechts twee ventilatorniveaus. Dit betekent dat er mogelijk niet genoeg flexibiliteit is om de perfecte temperatuur te vinden, vooral in omstandigheden met wisselende klimaten.
 • Nadeel 3: Hoewel het apparaat is uitgerust met een afstandsbedieningsfunctie, kan dit problemen veroorzaken als de afstandsbediening misplaatst of kwijt wordt. Dan kan de airconditioner niet optimaal worden bediend.
 • Nadeel 4: Ondanks de energie-efficiëntieklasse A kan dit apparaat nog steeds aanzienlijk bijdragen aan je energieverbruik, vooral als het continu wordt gebruikt tijdens warme maanden.
 • Nadeel 5: Hoewel de mobiliteit dankzij de wielen een voordeel kan zijn, zou het voor sommigen een nadeel kunnen zijn als er geen ruimte is om het apparaat te verplaatsen, of als het moeilijk is om het naar verschillende ruimtes te verplaatsen vanwege trappen of andere obstakels in de weg.

Onze favoriet #4

Pro Breeze Mobiele Airco

Pro Breeze Mobiele Airco

Waarom we het gekozen hebben

De Pro Breeze Mobiele Airco is een krachtige en efficiënte oplossing voor koeling in kleine tot grote ruimtes, zoals woonkamers en kantoren, dankzij zijn koelvermogen van 7000 BTU. Het apparaat beschikt over een gebruiksvriendelijk digitaal LED-display en een afstandsbediening, wat volledige controle geeft over verschillende bedrijfsstanden, inclusief een automatische stand, koelstand, slaapstand, en een ingebouwde 24-uurs timer. Als een energieniveau A-apparaat dat werkt met milieuvriendelijk koelmiddel R290, is deze airco energiezuinig en vriendelijk voor het milieu. Extra handig zijn de meegeleverde vensterkits, die eenvoudig te installeren zijn op zowel schuif- als scharnierende ramen. Dit multifunctionele apparaat voorziet in koeling, ventilatie, ontvochtiging en heeft een energiebesparende slaapstand, terwijl je met de automatische oscillatiefunctie de luchtstroom breed kunt verspreiden of in een specifieke richting kunt sturen.

 • Voordeel 1: De Pro Breeze Mobiele Airco biedt krachtige koeling. Met een koelvermogen van 7000 BTU kan deze airconditioner effectief koelen tot 15°C in niet alleen kleine ruimtes, maar ook in middelgrote en grote huizen, woonkamers, slaapkamers en kantoren.
 • Voordeel 2: Dankzij het digitale LED-scherm en de draadloze afstandsbediening heb je volledige controle over alle bedrijfsstanden. Hieronder vallen de automatische stand, de koelstand, de slaapstand en een ingebouwde 24-uurs aan/uit-timer en instelbare thermostaattemperatuurregeling.
 • Voordeel 3: De Pro Breeze Mobiele Airco is energiezuinig met een energieklasse van A. Dit betekent dat koel blijven tijdens de heetste zomermaanden niet te duur hoeft te zijn. Daarnaast gebruikt het koelmiddel R290, wat veel milieuvriendelijker is dan traditionele aircogassen.
 • Voordeel 4: Dit apparaat komt met twee eenvoudig te installeren vensterkits. Hiermee kan je gemakkelijk de airco aansluiten op een schuifvenster of scharnierend venster. Het ruimtebesparend ontwerp zorgt ervoor dat de vensterkit zo min mogelijk opvalt.
 • Voordeel 5: De Pro Breeze Mobiele Airco is niet alleen een airconditioner, maar biedt ook 4 verschillende bedrijfsstanden: automatisch, luchtkoeling, ontvochtiging en ventilatie. Er is ook een energiebesparende slaapstand. Met de automatische oscillatiefunctie kan je de luchtstroom een breed gebied laten bestrijken of in een precieze richting sturen.
 • Nadeel 1: Beperkte koelcapaciteit: Ondanks zijn krachtige koeling van 7000 BTU, is deze airco voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes. Voor grotere kamers of gebieden met veel zon zou deze misschien niet zo effectief zijn.
 • Nadeel 2: Installatie van vensterkits vereist: Hoewel de Pro Breeze airconditioner wordt geleverd met een kit voor installatie op schuif- of scharniervensters, kan dit voor sommige mensen een gedoe zijn, en het is niet altijd esthetisch aantrekkelijk. Na installatie kan het zijn dat je je vensters minder makkelijk kunt gebruiken.
 • Nadeel 3: Geluidsniveau onbekend: Hoewel de productbeschrijving beweert dat de slaapstand zorgt voor een lager nachtelijk energieverbruik, geeft het geen informatie over het geluidsniveau van dit apparaat tijdens bedrijf. Als je een lichte slaper bent, kan dit een probleem zijn.
 • Nadeel 4: Minder milieuvriendelijk koelmiddel: Hoewel het koelmiddel R290 tot 690 keer milieuvriendelijker is dan traditionele aircogassen, is het nog steeds een broeikasgas en draagt ​​het bij aan klimaatverandering.
 • Nadeel 5: Beperkte functies: Hoewel de Pro Breeze airconditioner de mogelijkheid biedt om te koelen, te ontvochtigen en te ventileren, biedt het geen mogelijkheden voor verwarming. Dit kan een gemis zijn als je op zoek bent naar een heeljaarsoplossing voor klimaatbeheersing in je ruimte.

Onze favoriet #5

Suntec Wellness Mobiele Airco

Suntec Wellness Mobiele Airco

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De Mobiele Airco van Suntec Wellness is een multifunctioneel 3-in-1-apparaat dat kan koelen, ontvochtigen en ventileren, waardoor het ideaal is voor een optimaal klimaat, zowel op kantoor als thuis. Dankzij het ecologische koelmiddel R290 is het energiezuinig en kostenbesparend. Je kunt deze moderne airco gemakkelijk bedienen via de Suntec Wellness App op je smartphone of tablet, waardoor je overal toegang hebt tot alle functies zoals modus, timer, slaapmodus, temperatuur, ventilatie en ontvochtiging. Het biedt efficiënte koeling voor ruimtes tot 25 m2/60 m3 en de twee ventilatiestanden zorgen voor een evenredige verdeling van de koele lucht. Daarnaast is het ook gemakkelijk te vervoeren, wat het perfect maakt voor gebruik tijdens vakanties. Met zijn compact wit ontwerp past het harmonieus in elke ruimte van je huis.

 • Voordeel 1: Multifunctioneel: De Mobiele Airco van Suntec Wellness is een echt multitool. Het kan niet alleen koelen, maar ook ontvochtigen en ventileren. Dit maakt het apparaat uitermate flexibel in gebruik en zorgt voor een optimaal klimaat, of je nu thuis bent of op kantoor.
 • Voordeel 2: Energie-efficiënt en kostenbesparend: Dankzij het ecologische koelmiddel R290 is deze moderne airco bijzonder efficiënt en kostenbesparend in gebruik. Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.
 • Voordeel 3: Bediening via App of Afstandsbediening: Je kunt de airco bedienen via de Suntec Wellness App op je smartphone of tablet, of via de meegeleverde afstandsbediening. Je kunt het apparaat dus op afstand aan- of uitzetten, en ook de modi, timer, en andere instellingen regelen.
 • Voordeel 4: Draagbaar en veelzijdig: Of je nu op vakantie gaat met de camper, of een koele werkomgeving nodig hebt in je thuiskantoor, deze mobiele airco gaat overal met je mee. De draaggreep en lichtlopende wielen maken het verplaatsen extra gemakkelijk.
 • Voordeel 5: Eenvoudige installatie: In tegenstelling tot split-airconditioners zijn er geen ingewikkelde installatiewerkzaamheden nodig. Je hoeft alleen de afvoerslang aan te brengen en het andere uiteinde uit het raam te leiden, bijvoorbeeld via de meegeleverde uittrekbare lijst die geschikt is voor schuiframen en rolgordijnen.
 • Nadeel 1: De geluidsniveaus van deze mobiele airco kunnen een punt van zorg zijn. Het geluidsdrukniveau wordt vermeld als 49,9 dB(A) en het geluidsvermogensniveau als 65 dB(A). Dit kan mogelijk storend zijn, vooral als je in een stille omgeving of ‘s nachts tijdens het slapen de airco wilt gebruiken.
 • Nadeel 2: Hoewel het apparaat efficiënt is in het koelen van kamers, beperkt het zijn capaciteit tot ruimtes van maximaal 25 m2/60 m3. Als je dus op zoek bent naar een airco voor grotere ruimtes, dan kan dit apparaat mogelijk niet aan jouw behoeften voldoen.
 • Nadeel 3: Het apparaat is weliswaar mobiel, maar het heeft ook een gewicht van 23 kg. Dit kan problemen opleveren bij het regelmatig verplaatsen van het apparaat, vooral voor mensen die moeite hebben met het tillen van zware objecten.
 • Nadeel 4: Het apparaat kan enkel handmatig temperatuurregeling geven tussen 16-31 °C. Hoewel dit een vrij breed bereik is, biedt het minder flexibiliteit voor mensen die bij uitzonderlijk hoge of lage temperaturen een airco willen gebruiken.
 • Nadeel 5: Het opzetten van de afvoerslang kan ingewikkeld zijn als je geen ervaring hebt met dergelijke apparaten. Hoewel er vermeld wordt dat er geen installatiewerkzaamheden nodig zijn, moet je nog steeds de afvoerslang aanbrengen en het uiteinde eruit leiden, wat voor sommigen lastig kan zijn.

Onze favoriet #6

Seeger Mobiele Airco

Seeger Mobiele Airco

Waarom we het gekozen hebben

De mobiele airco van het merk SEEGER is een zeer functioneel en veelzijdig apparaat met een koelvermogen van 7000 BTU, waarmee je ruimtes tot 20m² optimaal kunt verkoelen. Deze airco kan niet alleen verkoelen, maar ook ventileren en ontvochtigen, waarbij hij tot 19,2 liter vocht per dag uit de ruimte kan halen. De bediening is eenvoudig, zowel op het apparaat zelf als via de meegeleverde afstandsbediening. Zo kun je gemakkelijk de temperatuur, snelheid en modus instellen en kan je met de timer de airco in- en uitschakelen wanneer je wilt. Met de slaapmodus zorgt de SEEGER airco voor een comfortabele en verkoelde nachtrust, daar deze modus het geluidsniveau verlaagt en elk uur de temperatuur met 1°C doet toenemen. De installatie is een fluitje van een cent dankzij de meegeleverde installatiekit, die ook een afvoerslang omvat voor een eenvoudige verkoeling in bijvoorbeeld je appartement, slaapkamer of kantoor.

 • voordeel 1: Verkoelt Ruime Gebieden – Deze mobiele airco van SEEGER heeft een indrukwekkend koelvermogen van 7000 BTU, waardoor het ruimtes tot 20m² effectief kan koelen.
 • voordeel 2: Multifunctioneel Met Ventilatie En Ontvochtiging – Naast het verkoelen, heeft deze airco een ventilatorfunctie met twee snelheden voor de iets minder warme dagen. Als bonusfunctie kan het ook fungeren als een luchtontvochtiger, waarbij het tot wel 19,2 liter vocht per dag uit de lucht kan verwijderen.
 • voordeel 3: Gemakkelijk In Te Stellen – Met de meegeleverde afstandsbediening, kun je het klimaat vanaf je zitplaats of op afstand beheren. Via handige timer opties kun je de airco automatisch in- of uitschakelen, zonder dat je er constant naar om hoeft te kijken.
 • voordeel 4: Verzorgt Een Verkoelde Nachtrust Met Slaapmodus – Dankzij de unieke slaapmodus, verhoogt de airco elke uur de temperatuur met 1°C om te zorgen dat je het niet te koud krijgt tijdens je slaap. Daarnaast wordt het geluidsniveau sterk gereduceerd, waardoor het makkelijker wordt om in slaap te vallen.
 • voordeel 5: Inclusief Installatiekit – Het product komt met een handig installatiepakket inclusief afvoerslang waardoor je gemakkelijk verkoelde lucht in je appartement, slaapkamer of op kantoor kunt krijgen zonder dat de warme buitenlucht binnenkomt.
 • Nadeel 1: Beperkt koelvermogen – Het SEEGER Mobiele Airco, hoewel veelzijdig, is mogelijk niet voldoende voor grote ruimtes. Het heeft een koelvermogen van 7000 BTU, en dit beperkt het alleen voor het verkoelen van ruimtes tot 20m². Voor grotere ruimtes heb je wellicht meer krachtige airconditioning nodig.
 • Nadeel 2: Beperkte ventilatiesnelheden – Deze airco heeft een ventilatorstand met slechts twee snelheden. Dit beperkte aanbod aan snelheden betekent dat je minder flexibiliteit hebt om de luchtstroom in je kamer aan te passen op basis van je specifieke behoeften.
 • Nadeel 3: Afvoerslang nodig – De airco heeft een afvoerslang nodig om warme lucht uit je ruimte te verwijderen. Dit betekent dat je een raam of een andere manier om de slang naar buiten te leiden beschikbaar moet hebben, wat een beperking kan zijn als dit niet mogelijk is in je ruimte.
 • Nadeel 4: Kan koud aanvoelen tijdens het slapen – Hoewel de airco een slaapmodus heeft, kan deze tijdens de nacht mogelijk koud aanvoelen. De temperatuur stijgt elk uur met 1°C, wat betekent dat het koud kan worden voor je lichaam tegen de tijd dat je diep slaapt.
 • Nadeel 5: Geluidsniveau – Hoewel er geen specifiek decibel niveau wordt vermeld, merkt de beschrijving op dat het geluidsniveau ‘sterk gereduceerd’ is in slaapmodus. Dit suggereert dat de airco op andere tijden of modi mogelijk niet zo stil is, wat storend kan zijn voor gevoelige oren.

Onze favoriet #7

Goplus Mobiele Airco

Goplus Mobiele Airco

Waarom we het gekozen hebben

De mobiele airconditioner van GOPLUS is een multifunctioneel wonder, uitgerust met verwarmen, koelen, ontvochtigen en ventileren functies om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Het gebruiksgemak wordt verhoogd door de knoppen en het LED-display bovenop het toestel, en je kunt het gemakkelijk op afstand bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of de app. Deze airco beschikt over een 24-uurs timer en slaapfunctie, zodat je altijd de gewenste temperatuur hebt zonder je slaap te verstoren. Het onderhoud is eenvoudig met een regelmatig te reinigen luchtfilter en een uitlaatslang die de afvalwarmte en overtollige waterdamp afvoert. Het compacte formaat maakt hem ideaal voor diverse ruimtes, zoals keukens, werkplaatsen en kantoren, en zorgt altijd voor een aangenaam binnenklimaat.

 • Voordeel 1: Multifunctioneel gebruik – De GOPLUS mobiele airconditioner stelt zich tot het taak om niet alleen te verkoelen, maar heeft ook functies om te verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Dit betekent dat je een veelzijdig apparaat hebt dat het hele jaar door aan je behoeften kan voldoen.
 • Voordeel 2: Verstelbare luchtsnelheid – De luchtsnelheid van deze airconditioner kan worden aangepast aan je behoeften, waardoor je een gepersonaliseerde ervaring krijgt. Je kunt kiezen voor een snelle luchtsnelheid op warmere dagen of een langzamere voor mildere dagen.
 • Voordeel 3: Eenvoudig en handig in gebruik – Deze mobiele airconditioner wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface op het bovenpaneel, maar kan ook worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening of via een app op je smartphone. Dit betekent dat je het apparaat eenvoudig op afstand kunt bedienen, een extra puntje comfort in je dagelijks leven.
 • Voordeel 4: Timer- en slaapfunctie – De GOPLUS airconditioner heeft een 24-uurs timerfunctie, waarmee je het apparaat kunt instellen om automatisch aan of uit te schakelen wanneer je maar wilt. Daarnaast heeft het apparaat ook een slaapfunctie, zodat je tijdens het slapen comfortabel kunt blijven, zonder gestoord te worden door lawaai.
 • Voordeel 5: Compacte afmetingen – Ondanks zijn krachtige prestaties is deze mobiele airconditioner erg compact, waardoor het apparaat ideaal is voor verschillende ruimtes zoals keukens, werkplaatsen en kantoren. Zijn formaat betekent dat het apparaat gemakkelijk kan worden verplaatst en opgeslagen, waardoor je altijd en overal een aangename omgeving kunt creëren.
 • Nadeel 1: Hoewel deze GOPLUS mobiele airconditioner multifunctioneel is, met verwarmings-, koelings-, ontvochtigings- en ventilatiefuncties, kan het zijn dat je misschien niet al deze functies nodig hebt. Dit zou kunnen betekenen dat je betaalt voor functies die je niet gebruikt.
 • Nadeel 2: Het product vereist regelmatige reiniging van het luchtfilter om schone lucht te garanderen. Dit betekent dat je moeite moet doen om het stof te stofzuigen en het filter onder stromend water af te spoelen.
 • Nadeel 3: De airconditioner heeft een uitlaatpijp voor de afvoer van afvalwarmte en overtollig waterdamp. Afhankelijk van de opstelling van je huis is het misschien moeilijk om een geschikte plek voor de uitlaatpijp te vinden, wat tot installatieproblemen zou kunnen leiden.
 • Nadeel 4: Het GOPLUS mobiele airconditioningstoestel is compact van formaat, wat gunstig kan zijn voor kleinere ruimtes. Maar voor grotere ruimtes is het mogelijk dat deze airconditioner niet krachtig genoeg is om de hele ruimte te koelen of te verwarmen.
 • Nadeel 5: Hoewel het apparaat een afstandsbediening en een app bevat voor gemakkelijke bediening, kan technische of mechanische storing van deze functies de bruikbaarheid van het apparaat beperken. In dergelijke gevallen moet je het apparaat handmatig bedienen.

Onze favoriet #8

Hauea Mobiele Airco

Hauea Mobiele Airco

Waarom we het gekozen hebben

De HAUEA Mobiele Airco is een veelzijdige 3-in-1 verplaatsbare airconditioning die koelen, bevochtigen en natuurlijke wind biedt. Met zijn 5,5 liter waterreservoir en drie koelelementen, transformeert deze machine hete, droge lucht in vochtige, koele lucht, waardoor je 16 uur lang een aangenaam klimaat ervaart zonder het reservoir vaak te moeten bijvullen. De airco is voorzien van dubbele luchtfiltratie om stofdeeltjes en hete lucht efficiënt te filteren voor een schonere en koelere lucht. Hij is eenvoudig te bedienen met een gebruikersvriendelijk bedieningspaneel en afstandsbediening, waardoor hij geschikt is voor iedereen, inclusief senioren. Bovendien is de airconditioner gemakkelijk te verplaatsen dankzij de universele wielen en geïntegreerde handgrepen. Met een geluidsniveau onder de 40 dB op de laagste windsnelheid, helpt deze airco je te genieten van een koele, rustige slaap.

 • Voordeel 1: Multifunctionaliteit. Deze mobiele airco van HAUEA is niet zomaar een airco, maar een 3-in-1 apparaat dat kan koelen, bevochtigen en een natuurlijke wind kan simuleren. Dat betekent dat hij je uitstekend kan helpen met het reguleren van je binnenklimaat, ongeacht de weersomstandigheden.
 • Voordeel 2: Grote capaciteit. De HAUEA mobiele airco heeft een dubbele watertank van 5,5 liter. Hierdoor kan hij tot 16 uur lang werken zonder dat je het water hoeft bij te vullen. Dus geen gedoe met constant bijvullen, je kunt gewoon achterover leunen en genieten van de koele lucht.
 • Voordeel 3: Uitstekende luchtfiltratie. De luchtkoeler is voorzien van een dubbele luchtfiltratie die stofdeeltjes en hete lucht efficiënt kan filteren. Dit zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht fris en schoon is, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.
 • Voordeel 4: Eenvoudige bediening. De luchtkoeler is gemakkelijk te bedienen dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. Je kunt de gewenste windsnelheid, koelmodus en timer instellen met slechts een paar knoppen. En met de meegeleverde afstandsbediening kun je de instellingen zelfs vanaf je comfortabele bank of stoel wijzigen.
 • Voordeel 5: Mobiliteit en rust. De HAUEA mobiele airco is speciaal ontworpen om makkelijk verplaatsbaar te zijn, dankzij de ingebouwde wielen en handvatten. Daardoor kun je het apparaat eenvoudig van de slaapkamer naar de woonkamer of keuken verplaatsen. Bovendien maakt de airco weinig geluid (minder dan 40 dB op de laagste stand), dus je slaap zal er niet door verstoord worden.
 • Nadeel 1: Hoewel de HAUEA mobiele airco een waterreservoir van 5,5 liter heeft, is dit misschien niet genoeg voor een hele dag gebruik als je bij bijzonder warme temperaturen zit. Je moet dus regelmatig water bijvullen, wat vervelend kan zijn als je gedurende de dag niet thuis bent.
 • Nadeel 2: Het apparaat bevat koelelementen die bevroren moeten worden voor gebruik. Afhankelijk van de ruimte in je vriezer, kan dit een uitdaging zijn. Het betekent ook dat je vooruit moet plannen, omdat het enige tijd duurt om de koelelementen te bevriezen.
 • Nadeel 3: Hoewel de HAUEA airco filtert en stofdeeltjes efficiënt kan absorberen, moet de filter regelmatig worden schoongemaakt om ophoping van stof en bacteriën te voorkomen. Dit regelmatig onderhoud kan tijdrovend zijn en als je dit vergeet, kan dit het koeleffect verminderen alsook koude lucht van mindere kwaliteit leveren.
 • Nadeel 4: De airco heeft een geluidsniveau dat lager is dan 40 dB bij de laagste windsnelheid. Hoewel dit als relatief stil kan worden beschouwd, kan het nog steeds storend zijn als je gevoelig bent voor geluid tijdens de slaap.
 • Nadeel 5: Hoewel het apparaat is uitgerust met wieltjes voor gemakkelijke mobiliteit, kan het nog steeds een uitdaging zijn om het te verplaatsen, vooral als je een woning met trappen hebt of als je het apparaat tussen verschillende kamers wilt verplaatsen. De airco is mogelijk te zwaar om met gemak te tillen, zelfs met de geïntegreerde handvaten.

Onze favoriet #9

Kesser Mobiele Airco

Kesser Mobiele Airco

Waarom we het gekozen hebben

De mobiele airco van Kesser is niet alleen een krachtig en efficient apparaat met 12.000 BTU/u en 3.500 watt vermogen, maar ook energiezuinig, vallend in energie-efficiëntieklasse A. Het maakt gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R290, wat beter is voor het milieu. Met het digitale LED-display en de meegeleverde afstandsbediening kun je makkelijk de kamertemperatuur aanpassen en door de inbegrepen timer heb je volledige controle over wanneer het apparaat aan en uit gaat. Maar, deze airco is meer dan alleen een airco – het is een 4-in-1 apparaat met luchtkoeling, ventilatiefunctie, ontvochtiging en een slaapstand. Afhankelijk van je situatie kun je kiezen uit vier standen en drie verschillende windsterktes en de temperatuur is te verstellen tussen 16°C en 32°C. Het is een perfecte aanvulling voor zowel je huis als kantoor, vooral in de zomer.

 • Voordeel 1: De Kesser mobiele airco is energie-efficiënt. Hij valt in energie-efficiëntieklasse A en is daardoor goedkoop in gebruik, ideaal voor als je deze zomer wilt koelen zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.
 • Voordeel 2: De airco is gebruiksvriendelijk dankzij het digitale LED-display en de afstandsbediening. Met een druk op de knop pas je de kamertemperatuur aan. De timer geeft je volledige controle en maakt het mogelijk het apparaat naar wens in te schakelen en uit te schakelen.
 • Voordeel 3: Het apparaat is multifunctioneel. Het is niet alleen een airconditioner, maar ook een ventilator, luchtontvochtiger, en heeft een slaapstand. Of je nu behoefte hebt aan verkoeling, ventilatie of een extra droge lucht, deze airco kan het allemaal.
 • Voordeel 4: Deze Kesser mobiele airco is krachtig en tegelijkertijd energiebesparend. Met zijn 12.000 BTU/u en 3,5KW is hij zeer efficiënt, ideaal voor zowel kantoren als woonkamers.
 • Voordeel 5: De airco is aanpasbaar. Er zijn vier standen die aangepast kunnen worden aan de situatie en drie verschillende windsterktes. Daar bovenop is er handmatige oscillatie en een handige temperatuurinstelling tussen 16 °C en 32 °C in de koelstand. Zo stel je de airco altijd in naar jouw behoeften.
 • nadeel 1: Hoewel het toestel energie-efficiënt is, kan het nog steeds redelijk wat stroom verbruiken, vooral bij continue gebruik. Dit is iets waar je rekening mee moet houden bij je energieverbruik.
 • nadeel 2: Het apparaat werkt met een afstandsbediening. Hoewel dit handig kan zijn, kan het ook betekenen dat als je de afstandsbediening kwijtraakt, je mogelijk beperkt bent in de bediening van het apparaat.
 • nadeel 3: De mobiele Kesser airco is een krachtig toestel, wat geweldig is voor grote ruimtes. Echter, dit kan betekenen dat het in kleinere ruimtes te krachtig is en daardoor minder efficiënt.
 • nadeel 4: Het koelvermogen van het apparaat varieert tussen 16°C en 32°C. Dit is mogelijk niet voldoende voor extreem hete omstandigheden, afhankelijk van jouw comfortniveau.
 • nadeel 5: Het apparaat heeft verschillende functies zoals koeling, ventilatie, ontvochtiging en een slaapstand. Dit kan in eerste instantie overweldigend zijn om te begrijpen en te bedienen als je niet bekend bent met dergelijke apparaten. Daarnaast kan het switchen tussen verschillende functies experimenteren en tijd nodig hebben om te wennen.

Na grondig onderzoek en vergelijking van de tien beste mobiele airco’s op de markt, kunnen we concluderen dat er een breed scala aan opties beschikbaar is met verschillende functies die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. Het kiezen van de juiste mobiele airco is echter afhankelijk van jouw individuele behoeften en voorkeuren. Of je nu een krachtig apparaat nodig hebt voor een grote ruimte, of een energiezuinige optie voor een klein appartement, er is altijd een airco die aan jouw eisen voldoet. Vergeet niet om naast de koelcapaciteit ook andere aspecten zoals geluidsniveau, energieverbruik en extra functies zoals een afstandsbediening of slaapmodus te overwegen. We hopen dat dit onderzoek je helpt bij het maken van de juiste keuze. Het is altijd de moeite waard om te investeren in een grote mobiele airco die jouw zomers comfortabeler maakt.

Inhoudsopgave