a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Mobiele Games Statistieken: Actueel overzicht [Met nieuwe gegevens]

In deze blogpost kunt u een actueel overzicht verwachten van statistieken over mobiele games, compleet met nieuwe gegevens die inzicht geven in trends, gebruikersgedrag en de algehele groei van de gaming industrie.

  • U zult verrast zijn te weten dat in 2019, 74% van de wereldwijde inkomsten uit de App Store afkomstig was van games.
  • In 2020 spendeerden mobiele gamers wereldwijd ongeveer $77 miljard.
  • Bijna de helft van de tijd die op mobiele apparaten wordt besteed, wordt doorgebracht aan het spelen van games.

Actuele Mobiele Games Statistieken

U zult verrast zijn te weten dat in 2019, 74% van de wereldwijde inkomsten uit de App Store afkomstig was van games.

U zou misschien verrast zijn om te horen dat een groot deel van de inkomsten van de App Store in 2019 afkomstig was van games. Maar liefst 74% van de wereldwijde inkomsten uit de App Store was afkomstig van game-applicaties. Dit percentage is representatief voor de belangrijke rol die games spelen in de branche voor mobiele apps. Het toont ook aan hoe populair deze categorie van apps is bij de consumenten. Dit zou kunnen komen door het grote aanbod van games dat beschikbaar is op de App Store, alsmede de tijd en het geld dat consumenten bereid zijn te besteden aan hun entertainment op hun mobiele apparaten. Deze statistiek illustreert dus de invloed en het effect van games op de wereldwijde omzet in de App Store in het genoemde jaar.

In 2020 spendeerden mobiele gamers wereldwijd ongeveer $77 miljard.

In 2020 besteedden mobiele gamers over de hele wereld ongeveer 77 miljard dollar aan mobiel gamen. Dit omvat alle kosten die werden gemaakt voor het downloaden van spellen, in-app aankopen, premium versies en andere uitgaven die direct verband houden met mobiel gamen. Dit getal illustreert de enorme omvang van de wereldwijde mobiele game-industrie en het groeiende belang van mobiel gamen als vorm van entertainment. Voor u betekent dit dat de markt voor mobiele games zeer aanzienlijk is en potentieel biedt voor zowel game-ontwikkelaars als adverteerders om een wereldwijd publiek te bereiken.

Bijna de helft van de tijd die op mobiele apparaten wordt besteed, wordt doorgebracht aan het spelen van games.

Dit statistiek betekent simpelweg dat we gedurende bijna 50% van de tijd die we op onze mobiele apparaten doorbrengen, daadwerkelijk games spelen. Dus stel, u gebruikt uw smartphone gedurende vier uur op een dag, dan is de kans groot dat u ongeveer twee uur daarvan besteedt aan het spelen van games. Dit is een gemiddelde en kan natuurlijk per persoon verschillen afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en gewoonten. Het toont vooral hoe belangrijk mobiele gaming is geworden in ons dagelijks leven als een belangrijk onderdeel van onze vrijetijdsbesteding.

Referenties

0. – https://www.statista.com

Originally posted 2023-11-14 12:14:37.

Inhoudsopgave