a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Multi Level Marketing Statistieken: Actueel overzicht [Met nieuwe gegevens]

In deze blogpost kunt u een actueel overzicht verwachten van de nieuwste statistieken en gegevens over Multi Level Marketing, die u zullen helpen beter te begrijpen hoe deze sector zich ontwikkelt en presteert.

  • Uit onderzoek blijkt dat minder dan 1% van de MLM-deelnemers daadwerkelijk winst maakt.
  • Het gemiddeld jaarinkomen voor 90% van de in MLM betrokken personen is minder dan 5000 USD. Dat betekent dat er 90% kans is dat U minder dan 5000 USD per jaar verdient als U zich bij MLM aansluit.
  • MLM-bedrijven zijn berucht om hun hoge uitvalpercentages, met een geschat totaal van 60-90% in het eerste jaar en 95% binnen de eerste 5 jaar.
  • Bijna 20% van de deelnemers aan MLM begrijpt het compensatiesysteem niet, wat betekent dat een vijfde van de personen die MLM doen, niet begrijpt hoe ze geld zullen verdienen.
  • Voormalige MLM-deelnemers blijft vaak met onverkochte producten zitten waar ze zelf geld aan kwijt zijn, waaruit blijkt dat u kunt investeren en toch verlies kunt maken.
  • Slechts 0,4% van de MLM-deelnemers is succesvol, wat betekent dat er maar een kleine kans is dat u succesvol zal zijn in deze industrie.

Actuele Multi Level Marketing Statistieken

Uit onderzoek blijkt dat minder dan 1% van de MLM-deelnemers daadwerkelijk winst maakt.

Uit de gepresenteerde statistiek begrijpen we dat minder dan 1% van de deelnemers aan Multi-Level Marketing (MLM) daadwerkelijk winst maakt. Dit betekent dat, als u aan een MLM-programma deelneemt, de kans kleiner is dan 1% dat u winst zult maken in plaats van verlies te lijden. Multi-Level Marketing is een controversiële marketingstrategie waarbij de verkoopkracht niet alleen wordt gecompenseerd voor de verkoop die ze persoonlijk genereren,maar ook voor de verkoop van anderen die ze in het bedrijf hebben geïntroduceerd. In veel MLM-schema’s verdient het merendeel van de deelnemers geen winst of maakt het zelfs verlies, omdat het systeem vaak degenen aan de top beloont ten koste van degenen aan de basis. Deze statistiek benadrukt dat de kans op echt financieel succes zeer klein is binnen dit soort bedrijfsmodellen.

Het gemiddeld jaarinkomen voor 90% van de in MLM betrokken personen is minder dan 5000 USD. Dat betekent dat er 90% kans is dat U minder dan 5000 USD per jaar verdient als U zich bij MLM aansluit.

Deze statistiek zegt dat het gemiddelde jaarinkomen voor 90% van de mensen die betrokken zijn bij Multi-Level Marketing (MLM) minder is dan 5000 USD. Dit impliceert dat als u besluit om deel uit te gaan maken van MLM, uw kans om minder dan 5000 USD per jaar te verdienen ongeveer 90% is. Kortom, de meerderheid van de mensen in MLM verdient niet veel geld, en als u besluit tot MLM toe te treden, is er een hoge waarschijnlijkheid dat u ook tot deze meerderheid zult behoren. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen wanneer u overweegt om in MLM betrokken te raken.

MLM-bedrijven zijn berucht om hun hoge uitvalpercentages, met een geschat totaal van 60-90% in het eerste jaar en 95% binnen de eerste 5 jaar.

MLM-bedrijven, ook wel multi-level marketing of netwerkmarketing bedrijven genoemd, staan bekend om hoge uitvalpercentages. Uit de statistieken blijkt dat naar schatting 60-90% van de mensen die bij deze bedrijven beginnen, binnen het eerste jaar stopt. Dit percentage loopt op tot maar liefst 95% binnen de eerste vijf jaar. Dit betekent dat u, als u deelneemt aan een MLM-bedrijf, een zeer hoge kans heeft om binnen een korte periode te stoppen. Deze hoge uitvalpercentages kunnen meerdere redenen hebben, zoals ontevredenheid over het bedrijf, een gebrek aan winst, of de moeilijkheid van het werven van nieuwe leden. Deze cijfers geven duidelijk aan dat duurzame successen in MLM-bedrijven zeldzaam zijn, en dat u zeer zorgvuldig moet zijn bij het overwegen van deelname aan dergelijke ondernemingen.

Bijna 20% van de deelnemers aan MLM begrijpt het compensatiesysteem niet, wat betekent dat een vijfde van de personen die MLM doen, niet begrijpt hoe ze geld zullen verdienen.

De statistiek die u citeert, geeft aan dat bijna 20% van de deelnemers aan multi-level marketing (MLM) het compensatiesysteem van dit soort businessmodellen niet volledig begrijpt. In eenvoudige termen betekent dit dat ongeveer één op de vijf mensen die betrokken zijn bij MLM onzeker is over hoe hun inkomsten worden gegenereerd. Dit kan betekenen dat zij niet volledig begrijpen hoe commissies worden berekend, hoe het compensatieplan werkt of op welke manier de inkomstenstromen door hun downline lopen. Kortom, deze mensen nemen deel aan een bedrijfsmodel waarvan ze mogelijk niet volledig begrijpen hoe ze winst zullen genereren. Dit draagt bij aan de complexiteit en mogelijk ook aan de risico’s van participatie in MLM-structuren.

Voormalige MLM-deelnemers blijft vaak met onverkochte producten zitten waar ze zelf geld aan kwijt zijn, waaruit blijkt dat u kunt investeren en toch verlies kunt maken.

Multi-Level Marketing (MLM) is een populaire bedrijfsstrategie waarbij particulieren producten kopen om door te verkopen, waarbij ze beloond worden voor de verkoop die ze genereren en ook voor de verkoop van andere mensen die ze rekruteren om deel te worden van hun team. Maar deze statistiek toont aan dat veel voormalige MLM-deelnemers eindigen met onverkochte voorraden, wat betekent dat ze geld hebben geïnvesteerd om deze producten te kopen, maar niet in staat waren om ze allemaal te verkopen. Als gevolg hiervan lijden ze financieel verlies. Dit laat zien dat, ook al maakt u een investering met de verwachting van winst, er altijd een risico bestaat dat u in plaats daarvan een verlies maakt. Het is daarom belangrijk dat u zich bewust bent van dit risico en voldoende onderzoek doet voordat u besluit om in een dergelijke onderneming te investeren.

Slechts 0,4% van de MLM-deelnemers is succesvol, wat betekent dat er maar een kleine kans is dat u succesvol zal zijn in deze industrie.

De statistiek vertelt ons dat alleen 0,4% van de deelnemers aan Multi-Level Marketing (MLM) -systemen succesvol is. Dit is een fategevend percentage dat duidt op een zeer lage waarschijnlijkheid van succes. In eenvoudige termen betekent dit dat van elke 1000 mensen die zich bij een MLM-bedrijf aansluiten, maar 4 mensen werkelijk succes zullen behalen. Dus, als U overweegt om deel te nemen aan een MLM-bedrijf, moet U er rekening mee houden dat de kans dat U succesvol zult zijn statistisch gezien nogal klein is. Het is daarom van groot belang dat U deze cijfers grondig overweegt voordat U een beslissing neemt om toe te treden tot deze branche.

Referenties

0. – https://www.pyramidschemealert.org

1. – https://mlm-thetruth.com

2. – https://www.aarp.org

3. – https://www.ftc.gov

Originally posted 2023-11-14 12:14:37.

Inhoudsopgave