a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Nachtlamp: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek ontdek jij de top 10 nachtlampjes die uitblinken in functionaliteit, duurzaamheid en design, gebaseerd op grondige tests en vergelijkingen.

Unser Favorit: Smilodon Nachtlamp

Smilodon Nachtlamp
★★★★★

Unser Favorit: Diwuji Nachtlamp

Diwuji Nachtlamp
★★★★★

Unser Favorit: Koofit Nachtlamp

Koofit Nachtlamp
★★★★★

Unser Favorit: Sebson Nachtlamp

Sebson Nachtlamp
★★★★★

Unser Favorit: GöRvitor Nachtlamp

GöRvitor Nachtlamp
★★★★★

Unser Favorit: Enuotek Nachtlamp

Enuotek Nachtlamp
★★★★★

Unser Favorit: Rev Nachtlamp

Rev Nachtlamp
★★★★★

Unser Favorit: Sincelight Nachtlamp

Sincelight Nachtlamp
★★★★★

Unser Favorit: Zeyxinh Nachtlamp

Zeyxinh Nachtlamp
★★★★★

Unser Favorit: Bonnyco Nachtlamp

Bonnyco Nachtlamp
★★★★★

Als je op zoek bent naar de perfecte nachtlamp, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel hebben we ons nieuwste onderzoek samengevat en presenteren we de lijst van de 10 beste nachtlampen die momenteel op de markt zijn. We hebben verschillende merken, modellen en prijsklassen onder de loep genomen om de keuze voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Of je nu een nachtlamp zoekt om je kinderen gerust te stellen tijdens de nacht, of om gewoon je slaapkamer net dat beetje cozier te maken, lees verder om de ideale optie voor jou te vinden.

Een nachtlamp is een klein, vaak decoratief licht dat specifiek is ontworpen om ‘s nachts een zachte gloed te geven. Het doel ervan is tweeledig: het zorgt voor voldoende licht om veilig te navigeren in een donkere kamer en het helpt mensen, vooral kinderen, die bang zijn voor het donker om rustig te slapen. Nachtlichten kunnen in een stopcontact worden gestoken of werken op batterijen en komen in een verscheidenheid aan vormen, maten en kleuren. Ze zijn een handig hulpmiddel om nachtelijke verstoringen te beperken en een sfeer van rust en comfort te creëren.

Check Uit

Onze favoriet #1

Smilodon Nachtlamp

Smilodon Nachtlamp

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Smilodon nachtlampje is een stijlvol ontworpen lichtbron die de kamer verlicht met een aangenaam warm licht. Dankzij de traploze helderheidsaanpassing, is het mogelijk om de verlichting precies naar jouw behoefte in te stellen voor een optimaal comfort. Met één druk op de schaduw schakel je het lampje in of programmeer je de timer om het na een vooraf ingestelde tijd automatisch uit te schakelen, ideaal voor als je in slaap valt. Dubbelklik op het nachtlampje om de slaaphulpmodus te activeren, een functie die de lichthelderheid ritmisch laat veranderen gelijk aan het ademhalingsritme van een mens, dit kan je helpen om sneller in slaap te vallen. Met zijn lange batterijduur en draagbaar ontwerp kan je het lampje overal mee naartoe nemen en overal plaatsen, van je badkamer tot de woonkamer. Tot slot is het ook mooi om te zien, met een mooi houtnerfdesign en een antislip basis zodat het veilig op elk oppervlak geplaatst kan worden.

 • Voordeel 1: Het nachtlampje van het merk Smilodon biedt je een dimbare warme nachtlamp. Dit betekent dat je de helderheid naar wens kunt aanpassen, zodat je de kamer kunt verlichten op je meest comfortabele niveau. Het is niet te hard en niet te zwak, perfect voor die ontspannende sfeer.
 • Voordeel 2: Dit nachtlampje heeft een timer die automatisch uitschakelt. Je kunt de tijd instellen waarop je wilt dat het nachtlampje automatisch wordt uitgeschakeld, binnen 90 minuten. Dit is erg handig omdat het nachtlampje vanzelf uitgaat nadat je in slaap bent gevallen.
 • Voordeel 3: Het Smilodon nachtlampje is uitgerust met een ademhalingshulpmodus. Het nachtlampje kan de helderheid ritmisch veranderen om het ademhalingsritme van de mens te simuleren, wat je kan helpen sneller in slaap te vallen. Deze modus kan ook worden ingesteld met een bepaalde uitschakeltijd.
 • Voordeel 4: Het is een draagbaar nachtlampje met een lange levensduur van de batterij. Met zijn ingebouwde batterij die 10 tot 100 uur meegaat met het licht aan, kun je het meenemen voor een picknick, kampeertrip of zelfs gewoon in je badkamer of woonkamer plaatsen.
 • Voordeel 5: Het stijlvolle en antislip design van het Smilodon nachtlampje maakt het niet alleen functioneel, maar ook een elegante decoratie voor je kamer. Dankzij de antislip siliconen basis kan het gemakkelijk op elk oppervlak worden geplaatst.
 • Nadeel 1: Hoewel het nachtlampje een dimbaar warm licht biedt, kan de kleur van het licht (3000K) voor sommige mensen te geel zijn en mogelijk niet geschikt zijn voor hun specifieke verlichtingsbehoeften.

  Nadeel 2: De nachtlamp biedt een timerfunctie die het licht binnen 90 minuten automatisch uitschakelt. Dit kan echter problematisch zijn als je langer licht nodig hebt, bijvoorbeeld als je laat in de nacht wilt lezen of werken.

 • Nadeel 3: De ademhulpmodus, die de lichtintensiteit ritmisch verandert, kan voor sommige mensen storend of lichtopwekkend zijn, in plaats van hen te helpen sneller in slaap te vallen.
 • Nadeel 4: Hoewel de levensduur van de batterij tussen de 10 en 100 uur kan duren, is deze sterk afhankelijk van de ingestelde helderheid. Als je de voorkeur geeft aan een helderder licht, zal de batterijduur aanzienlijk verkorten, wat betekent dat je het vaker moet opladen.
 • Nadeel 5: Ondanks het antislip-ontwerp, legt de beschrijving niet uit hoe bestendig het is tegen omvallen of stoten. Dit kan een potentieel probleem zijn als je het nachtlampje in een drukke ruimte plaatst of als je kinderen of huisdieren hebt die het per ongeluk zouden kunnen omstoten.

Onze favoriet #2

Diwuji Nachtlamp

Diwuji Nachtlamp

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het DIWUJI Nachtlampje is een veilige en oogvriendelijke LED-nachtlamp voor kinderen van alle leeftijden. Het verspreidt een zacht en rustgevend 360 graden licht dat zacht voor de ogen is en nooit te warm wordt. Je kunt kiezen uit 3 helderheidsniveaus, of de SOS-knippermodus en de RGB-kleurverandering naar wens instellen, gewoon door het aanraaksensorpaneel van de lamp aan te raken. Het is veelzijdig en draagbaar, ideaal voor de kinderkamer, je slaapkamer, kantoor, camping en andere outdooractiviteiten. Bovendien is het uitgerust met een 1200 mAh-accu die tot 30 uur meegaat bij minimaal gebruik en tot 4 uur bij maximaal gebruik. Dankzij de USB-oplaadmogelijkheid heb je hem binnen 3 uur weer opgeladen en klaar voor gebruik. Deze lamp is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook handig om overal mee naartoe te nemen.

 • Voordeel 1: Het nachtlampje van DIWUJI is ontworpen met het oog op veiligheid en oogbescherming. Je kunt erop vertrouwen dat het licht zacht en rustgevend is, en nooit te warm.
 • Voordeel 2: Het nachtlampje heeft een dimbare functie en een RGB-kleurveranderingsfunctie. Het biedt 3 helderheidsniveaus en een SOS-knippermodus, en je kunt gemakkelijk de kleur aanpassen aan jouw smaak of stemming.
 • Voordeel 3: Het heeft een praktische touch-bediening. Je kunt eenvoudig de helderheid instellen, de kleuren veranderen, en het licht aan- en uitschakelen met een eenvoudige aanraking.
 • Voordeel 4: De DIWUJI nachtlamp is veelzijdig en draagbaar. Het is ideaal voor gebruik in de kinderkamer, op kantoor, in de slaapkamer, bij het kamperen en bij andere outdooractiviteiten; je kunt het overal mee naartoe nemen.
 • Voordeel 5: Het led-nachtlampje is USB-oplaadbaar, met een lange brandduur. De batterij gaat tot 30 uur mee bij minimale helderheid en tot 4 uur bij maximale helderheid. Het is eenvoudig op te laden met een USB-kabel, waardoor je nooit zonder licht zult zitten.
 • Nadeel 1: Hoewel de nachtlamp van DIWUJI is uitgerust met 3 helderheidsniveaus en opmerkenswaardige kleurveranderingsopties, zou je kunnen merken dat de lichtintensiteit niet voldoende is als je op zoek bent naar zeer helder licht. De lamp is ontworpen om een zacht en rustgevend licht te verspreiden, wat mogelijk niet voldoende is om voldoende licht te verstrekken voor het lezen of intensief studeren.
 • Nadeel 2: Volgens de beschrijving heeft de nachtlamp van DIWUJI touch-bediening. Dit zou een probleem kunnen zijn als je per ongeluk de lamp aanraakt, vooral voor kinderen, wat ertoe kan leiden dat de lamp onbedoeld wordt in- of uitgeschakeld.
 • Nadeel 3: De batterijduur van de lamp kan een probleem zijn, afhankelijk van je behoeften en verwachtingen. Hoewel de lamp tot 30 uur kan duren bij minimale helderheid, vermeldt de beschrijving dat de batterij slechts tot 4 uur meegaat bij maximale helderheid. Dit kan beperkend zijn als je op zoek bent naar een lamp die meerdere uren continu helder licht kan leveren.
 • Nadeel 4: Ook al is de lamp USB-oplaadbaar, het duurt tot 3 uur om volledig op te laden. Dit kan ongemakkelijk zijn als je de lamp snel wilt gebruiken en de batterij is leeg.
 • Nadeel 5: Hoewel de lamp draagbaar en bedoeld voor verschillende gebruiksomstandigheden, van slaapkamers tot buitengebruik, wil je misschien twee keer nadenken als je van plan bent om het veel buiten te gebruiken. De beschrijving vermeldt geen details over de duurzaamheid van de lamp of deze geschikt is voor gebruik in alle weersomstandigheden.

Onze favoriet #3

Koofit Nachtlamp

Koofit Nachtlamp

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het KOOFIT nachtlampje is een veilige en praktische toevoeging aan elke kinderkamer. Het is gemaakt van kindveilig ABS-plastic en heeft een siliconen hoesje dat krassen en stoten weerstaat. Het zachte, warme licht strooit niet en is eenvoudig aanpasbaar in helderheid van 20-100% met een eenvoudige aanraking. Je kind kan genieten van 8 verschillende RGB-kleuren, die met een draai aan de schakelaar automatisch veranderen, of vastgezet kunnen worden op hun favoriete kleur. Het lampje komt met een timerfunctie van 30 of 60 minuten om energie te besparen en bevat ook een handige haak om het op te hangen. Met de oplaadbare batterij die tot 110 uur meegaat op één lading, is dit lampje ideaal voor nachtelijke voedingen en luierwisselingen.

 • Voordeel 1: De SEBSON nachtlamp is uitgerust met een geïntegreerde LED-module, wat betekent dat je geen extra lichtbron nodig hebt. Dit maakt het gebruik van de lamp gemakkelijker en handiger.
 • Voordeel 2: Een ander groot voordeel van deze lamp is de flexibele arm. Hiermee kun je het licht precies richten waar je het nodig hebt, wat bijzonder nuttig is als leeslamp of werkverlichting in de keuken.
 • Voordeel 3: De SEBSON nachtlamp beschikt over een dimfunctie. Dit betekent dat je het licht naar wens kunt aanpassen, waardoor het ideaal is voor verschillende situaties en omgevingen – van een zacht nachtlampje tot helder leeslicht.
 • Voordeel 4: Deze LED-lamp is uiterst energiezuinig. Hierdoor kan de lamp langer ‘s nachts worden gebruikt dan conventionele lampen, wat betekent dat je minder vaak je lampen hoeft te vervangen en dus op de lange termijn geld bespaart.
 • Voordeel 5: Het warme witte licht van 160lm dat door deze LED lamp wordt geproduceerd, zorgt voor een heldere en aangename verlichting. Dankzij de kleurtemperatuur van 2700K, zal de lamp je ruimte verlichten met warm en comfortabel licht.
 • Nadeel 1: De SEBSON nachtlamp heeft een ingebouwde LED-module, wat betekent dat je de lichtbron niet kunt vervangen. Als de LED uitvalt, moet je de hele lamp vervangen.
 • Nadeel 2: Hoewel de lamp een flexibele arm heeft, kan dit beperkend zijn als je licht nodig hebt in een gebied dat de arm niet kan bereiken.
 • Nadeel 3: De lamp kan willekeurig worden gedimd middels een schakelaar, but dit systeem kan misschien minder handig zijn dan een afstandsbediening of een app op je telefoon.
 • Nadeel 4: Ondanks het feit dat de lamp wordt geadverteerd als perfect voor gebruik als leeslamp, nachtlamp, lamp op het nachtkastje, of verlichting van de werkomgeving in de keuken, kan de beperkte helderheid van 160lm in sommige situaties onvoldoende zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel de warm-witte kleurtemperatuur van 2700K zorgt voor een aangenaam licht, kan het gebrek aan kleurveranderingsmogelijkheden de lamp minder flexibel maken in termen van sfeerbepaling.

Onze favoriet #4

Sebson Nachtlamp

Sebson Nachtlamp

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SEBSON Nachtlamp is een stopcontactlamp uitgerust met een geïntegreerde LED-module, dus geen aparte lichtbron is nodig. Deze bijzondere lamp heeft een flexibele arm en een handige dimfunctie die je naar eigen inzicht kunt aanpassen. Of je nu op zoek bent naar een leeslamp, nachtlamp, lamp voor op het nachtkastje of werklamp voor in de keuken; deze dimbare stopcontactlamp is er perfect voor. Ondanks zijn helder licht van 160lm en warme witte kleurtemperatuur van 2700K, heeft de lamp een laag energieverbruik, waardoor je hem ‘s nachts langer kunt gebruiken dan een conventionele lamp.

 • Voordeel 1: De SEBSON nachtlamp is uitgerust met een geïntegreerde LED-module, wat betekent dat je geen extra lichtbron nodig hebt. Dit maakt het gebruik van de lamp gemakkelijker en handiger.
 • Voordeel 2: Een ander groot voordeel van deze lamp is de flexibele arm. Hiermee kun je het licht precies richten waar je het nodig hebt, wat bijzonder nuttig is als leeslamp of werkverlichting in de keuken.
 • Voordeel 3: De SEBSON nachtlamp beschikt over een dimfunctie. Dit betekent dat je het licht naar wens kunt aanpassen, waardoor het ideaal is voor verschillende situaties en omgevingen – van een zacht nachtlampje tot helder leeslicht.
 • Voordeel 4: Deze LED-lamp is uiterst energiezuinig. Hierdoor kan de lamp langer ‘s nachts worden gebruikt dan conventionele lampen, wat betekent dat je minder vaak je lampen hoeft te vervangen en dus op de lange termijn geld bespaart.
 • Voordeel 5: Het warme witte licht van 160lm dat door deze LED lamp wordt geproduceerd, zorgt voor een heldere en aangename verlichting. Dankzij de kleurtemperatuur van 2700K, zal de lamp je ruimte verlichten met warm en comfortabel licht.
 • Nadeel 1: De SEBSON nachtlamp heeft een ingebouwde LED-module, wat betekent dat je de lichtbron niet kunt vervangen. Als de LED uitvalt, moet je de hele lamp vervangen.
 • Nadeel 2: Hoewel de lamp een flexibele arm heeft, kan dit beperkend zijn als je licht nodig hebt in een gebied dat de arm niet kan bereiken.
 • Nadeel 3: De lamp kan willekeurig worden gedimd middels een schakelaar, but dit systeem kan misschien minder handig zijn dan een afstandsbediening of een app op je telefoon.
 • Nadeel 4: Ondanks het feit dat de lamp wordt geadverteerd als perfect voor gebruik als leeslamp, nachtlamp, lamp op het nachtkastje, of verlichting van de werkomgeving in de keuken, kan de beperkte helderheid van 160lm in sommige situaties onvoldoende zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel de warm-witte kleurtemperatuur van 2700K zorgt voor een aangenaam licht, kan het gebrek aan kleurveranderingsmogelijkheden de lamp minder flexibel maken in termen van sfeerbepaling.

Onze favoriet #5

GöRvitor Nachtlamp

GöRvitor Nachtlamp

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Görvitor nachtlamp is een geavanceerd led-nachtlampje dat werkt op een touchpaneel voor handige bediening. Het kenmerkt zich door het traploos dimbare vermogen, waardoor je de lichtintensiteit naar wens kunt aanpassen, variërend van zacht nachtlicht tot fel leeslamplicht. Uniek is de slimme timer, waarmee je de lamp automatisch kunt laten uitschakelen na 1/2/4/6 uur. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de slaapkamer, studeerkamer, babykamer en zelfs tijdens kampeertochten. Daarnaast biedt het je ook de mogelijkheid om te schakelen tussen 3 modi en 8 verschillende kleuren voor persoonlijke sfeerverlichting. Deze dimbare touchlamp werkt op een krachtige ingebouwde 1800mAh-batterij en wordt geleverd met een USB-oplaadkabel voor eenvoudig opladen.

 • Voordeel 1: Het gevoelige touchsysteem van de Görvitor nachtlamp biedt je een intelligent en comfortabel bedieningspaneel. Hiermee kun je alle processen op een zeer aangename manier uitvoeren.
 • Voordeel 2: De traploze dimbaarheid van de lamp geeft je de mogelijkheid om de gewenste helderheid van het licht in te stellen. Deze functie maakt het niet alleen geschikt als nachtlamp, maar kan ook als leeslamp worden gebruikt als de hoogste stand wordt ingesteld.
 • Voordeel 3: Met de slimme timer op de led-touchlamp kun je automatisch de verlichting na 1/2/4/6 uur uitschakelen. Deze feature maakt het uitermate geschikt voor gebruik in diverse ruimtes zoals de slaapkamer, de werkkamer of de babykamer.
 • Voordeel 4: De meerdere modi en kleuren van de lamp bieden verschillende sfeerinstellingen. Je kunt kiezen uit ademhaling, springen en kleurverloop in een totaal van 8 verschillende kleuren.
 • Voordeel 5: De dimbare touchlamp is uitgerust met een ingebouwde 1800mAh-batterij en een USB-oplaadkabel wordt meegeleverd. Hierdoor kan je zorgen voor een betrouwbare energiebron en zo de noodzaak van frequent vervangen van de batterij vermijden.
 • Nadeel 1: Je zou problemen kunnen ondervinden met het gevoelige touchsysteem. Het systeem kan stoppen met werken als de lamp niet voldoende is opgeladen, waardoor je de lamp niet kunt bedienen zoals je wilt en het eerst moet opladen.
 • Nadeel 2: De traploos dimbare functie kan lastig zijn voor sommige gebruikers. Hoewel je de helderheid naar wens kunt instellen, kan het even duren voordat je de gewenste instelling hebt gevonden. Dit kan vervelend zijn als je snel een specifieke lichtsterkte nodig hebt.
 • Nadeel 3: Met de slimme timer kan de lamp automatisch worden uitgeschakeld na een instelbare periode. Dit kan echter vervelend zijn als je niet wilt dat de lamp automatisch wordt uitgeschakeld, bijvoorbeeld als je nog aan het lezen bent of midden in een campingactiviteit zit.
 • Nadeel 4: Met de verschillende modi en kleuren kan het voor sommigen moeilijk zijn om te navigeren door de verschillende opties en de juiste keuze te maken. Het vereist een beetje oefening om te wennen aan de verschillende instellingen.
 • Nadeel 5: De lamp heeft een ingebouwde 1800mAh-batterij. Hoewel dit goed is voor draagbaarheid, betekent dit ook dat je de lamp regelmatig moet opladen, wat een beetje ongemakkelijk kan zijn, afhankelijk van hoe vaak en waar je het gebruikt.

Onze favoriet #6

Enuotek Nachtlamp

Enuotek Nachtlamp

Waarom we het gekozen hebben

De ENUOTEK Nachtlamp is een innovatief en slim ontworpen product dat de functionaliteiten van een LED-lamp en een Europese stopcontactstekker combineert. Het kan in alle standaard Type-E en Type-F stopcontacten gestoken worden. Deze lamp heeft een 35 cm lange flexibele zwanenhals, zodat je de verlichting gemakkelijk kunt richten op het gewenste gebied, ideaal voor lezen of werken. Het maakt gebruik van de nieuwste COB LED-technologie die een heldere spotverlichting van 280Lm geeft, terwijl het slechts 3W stroom verbruikt. Bovendien heeft het een aanraakgevoelige dimmer aan de bovenkant van de lampkop voor drie verschillende helderheidsniveaus. Deze lamp is niet alleen een ideale nacht- of leeslamp voor je slaap- en woonkamer, maar ook een handige werklamp voor je werkkamer.

 • voordeel 1: De nachtlamp van ENUOTEK heeft een creatief ontwerp dat een LED-lamp en een Europese stopcontactstekker combineert. Met een opbouw die past op alle standaard Type-E en Type-F stopcontacten, kun je de lamp gemakkelijk overal gebruiken.
 • voordeel 2: De lamp is uitgerust met een lengte van 35CM flexibele zwenkarm zwanenhals. Met deze functie kun je eenvoudig de lichtstraal aanpassen om een specifieke richting of gebied te verlichten. Dit maakt het uiterst handig voor taken zoals werken aan de tafel of lezen in bed.
 • voordeel 3: Dit nachtlampje maakt gebruik van de nieuwste COB LED-technologie als lichtbron, wat betekent dat je geniet van laag stroomverbruik, maar toch hoogwaardige verlichting. Met slechts 3W levert het een helderheid van 280Lm spotverlichting.
 • voordeel 4: Een andere opmerkelijke functie is de gevoelige aanraakdimmer aan de bovenkant van de lampkop. Met deze functie kun je de helderheid van de verlichting aanpassen aan je behoeften met 3 helderheidsniveaus (OFF- 30%- 70%- 100%- OFF).
 • voordeel 5: De veelzijdigheid van deze lamp maakt het een ideale keuze voor verschillende instellingen. Het is perfect om te gebruiken als nachtlamp of leeslamp in de slaapkamer of woonkamer. Daarnaast werkt het ook goed als werklamp die rechtstreeks in het stopcontact van de werkkamer kan worden geplugged.
 • Nadeel 1: Hoewel de lamp een slimme combinatie is van LED-lamp en Europese stopcontactstekker, kan deze alleen worden gebruikt op standaard Type-E en Type-F stopcontacten. Dit kan een beperking zijn als je andere soorten stopcontacten in je huis hebt.
 • Nadeel 2: De zwenkarm zwanenhals is 35CM lang, wat heel flexibel is. Maar als je op zoek bent naar een kleinere, meer compacte nachtlamp, dan is dit misschien niet de juiste keuze voor jou.
 • Nadeel 3: De nachtlamp maakt gebruik van de nieuwste technologie COB LED als lichtbron, maar verbruikt 3W stroom. Dit kan een beetje aan de hoge kant zijn als je heel energiebewust bent.
 • Nadeel 4: De gevoelige aanraakdimmer is aan de bovenkant van de lampkop geplaatst. Hoe handig dit ook kan zijn, als je vanuit bed moet reiken om de helderheid aan te passen, kan dit soms onhandig zijn.
 • Nadeel 5: Deze lamp is perfect te gebruiken als nachtlampje of leeslamp in de slaapkamer of woonkamer, en als werklamp in de studeerkamer. Maar dat betekent dat hij misschien niet erg veelzijdig is voor andere ruimtes of gebruiken, vooral als je iets specifiek voor buiten zoekt.

Onze favoriet #7

Rev Nachtlamp

Rev Nachtlamp

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het nachtlampje van het merk REV is een uitstekende keuze om te dienen als oriëntatiehulp in het donker. Het is perfect geschikt voor trappen, gangen, kinderkamers en dergelijke. De led van het nachtlampje heeft een laag energieverbruik van slechts 0,2 W en straalt een zacht, geel licht uit. Het beschikt over een eurostekker type CEE7/16, maar let op, het is geen noodlamp en werkt alleen op een actief elektriciteitsnet, dus niet bij stroomuitval. De technische specificaties omvatten een voltage van 230 V en een frequentie van 50 Hz. Het compacte ontwerp, met een diameter van 55 mm en een diepte van 45 mm, en een gewicht van slechts 30 g, zorgt ervoor dat het discreet in elk interieur past. De buitenkant is wit en het apparaat levert een lichtopbrengst van minder dan 60 lm.

 • Voordeel 1: Het nachtlampje van REV biedt je uitstekend hulp bij oriëntatie in het donker. Het is bijzonder geschikt voor plaatsen zoals trappen, gangen en kinderkamers die typisch moeilijk te navigeren zijn als het donker is.
 • Voordeel 2: Ondanks dat het ‘s nachts licht produceert, verbruikt de led van het nachtlampje slechts 0,2 W, waardoor het zeer energiezuinig is. Dit kan je helpen om op lange termijn op energiekosten te besparen.
 • Voordeel 3: De stekkerlamp is uitgerust met een Eurostekker type CEE7/16. Dit betekent dat deze soepel met jouw bestaande elektriciteitsnet zal werken.
 • Voordeel 4: Ondanks zijn compacte omvang, biedt het nachtlampje van REV verrassend veel lichtopbrengst, het produceert namelijk minder dan 60 lm. Dit is ideaal voor als je verlichting nodig hebt om je weg te vinden in het donker.
 • Voordeel 5: Met een diameter van 55 mm, een diepte van 45 mm en een gewicht van slechts 30 g, is het nachtlampje van REV zeer compact en lichtgewicht. Dit maakt het makkelijk om het stekkerlampje te installeren en te verplaatsen naar waar het het meest nodig is.
 • Nadeel 1: Het nachtlampje van REV werkt alleen bij een actief elektriciteitsnet. Dit kan een belemmering zijn omdat het niet zal functioneren tijdens een stroomstoring. Dit kan behoorlijk lastig zijn, vooral in noodsituaties waarin verlichting cruciaal is.
 • Nadeel 2: De LED van de nachtlamp heeft een zeer laag energieverbruik van 0,2 W. Hoewel dit energiezuinig is, kan het ten koste gaan van de helderheid van de lamp, wat resulteert in een minder verlichte ruimte dan je misschien zou willen.
 • Nadeel 3: De lichtkleur is geel. Dit kan een nadeel zijn als je de voorkeur geeft aan een andere lichtkleur, zoals wit of blauw, voor je nachtlampje. De gele lichtkleur kan ook minder geschikt zijn voor omgevingen waar een helderdere lichtkleur nodig is.
 • Nadeel 4: De kleine afmetingen (Ø 55 mm, diepte 45 mm) en het lichte gewicht (30 g) kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een robuustere, grotere nachtlamp die meer gewicht en grootte heeft voor stabiliteit in omgevingen waar hij gemakkelijk kan worden omgestoten of verplaatst.
 • Nadeel 5: Hoewel de productbeschrijving vermeldt dat het nachtlampje geschikt is voor trappen, gangen, kinderkamers, enz., is het geen noodlamp. Dit betekent dat het niet noodzakelijkerwijs is ontworpen om te voldoen aan veiligheidsnormen voor noodverlichting, wat een nadeel kan zijn als je op zoek bent naar een nachtlampje dat ook als noodlamp kan dienen.

Onze favoriet #8

Sincelight Nachtlamp

Sincelight Nachtlamp

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SINCELIGHT LED-sensorlamp is een intelligent nachtlampje ontworpen voor buiten. Het heeft twee vernuftige sensoren die automatisch reageren op daglicht, dus de lamp schakelt zichzelf aan in het donker en uit bij voldoende licht. Hoewel de lamp strikt voor buiten is bedoeld, detecteert hij alleen daglicht, waardoor hij ideaal is voor gebruik in porches, schuren, tuinen of als wandkandelaar. Bovendien helpt de lamp om de veiligheid te verbeteren door te snijden op de investering in dure beveiligingsverlichting, terwijl hij zo’n 90% op elektriciteitskosten bespaart. De lamp heeft een indrukwekkende levensduur van 20.000 uur en wordt geleverd met een wereldwijde garantie van 18 maanden door SINCELIGHT, waardoor je tijd en kosten op onderhoud bespaart.

 • Voordeel 1: De SINCELIGHT LED-sensorlamp heeft een automatische werking die je de moeite bespaart van handmatige bediening. Het gaat aan in het donker en schakelt zichzelf uit zodra er voldoende daglicht is.
 • Voordeel 2: Deze lamp heeft specifieke sensoren voor daglicht, voorkomend zo interferentie met andere verlichting en tegelijk zorgend voor betrouwbare functionaliteit.
 • Voordeel 3: Het is een veelzijdige lamp die past in diverse buiteninstellingen. Het is ideaal voor gebruik als veranda licht, schuur licht, gazon lamp, tuin lamp en nog veel meer!
 • Voordeel 4: Het gebruik van de SINCELIGHT Lamp kan bedragen aan je veiligheid. Het vermindert de noodzaak voor extra beveiligingsverlichting en bespaart zo 90% op elektriciteitskosten.
 • Voordeel 5: De lamp heeft een lange levensduur van een geschatte 20.000 uur. Dit betekent minder onderhoud en vervanging, waardoor je tijd en kosten bespaart.
 • Nadeel 1: De SINCELIGHT LED-sensorlamp is ontworpen voor gebruik buitenshuis en heeft een voorkeur voor IP65+ armaturen. Dit beperkt het aantal plaatsen waar je de lamp kunt gebruiken en maakt het minder flexibel dan andere lampen die zowel binnenshuis als buitenshuis kunnen worden gebruikt.
 • Nadeel 2: De lamp detecteert alleen daglicht, wat betekent dat de lamp kan uitvallen of niet naar behoren functioneert wanneer het daglichtniveau onstabiel is. In sommige delen van het jaar of bij bepaalde weersomstandigheden kan dit een probleem zijn voor de prestaties van de lamp.
 • Nadeel 3: De schakelfunctie van de lamp is uitsluitend afhankelijk van het licht van de dag. In zeer heldere maanlichtomstandigheden bijvoorbeeld kan het apparaat verward raken en uitgaan, wat niet de bedoeling is.
 • Nadeel 4: Hoewel de lamp is ontworpen met veiligheidsverbetering in het achterhoofd, verving het kostbare beveiligingslicht. Daarom kan het mogelijk niet dezelfde niveau van veiligheid en beveiliging bieden als een specifiek ontworpen beveiligingslicht.
 • Nadeel 5: Het product is ontworpen voor een reeks zeer specifieke toepassingen, zoals een veranda licht, schuur licht, gazon lamp, tuin lamp en wandkandelaar muur pack licht. Als je een andere toepassing zoekt, heeft deze lamp mogelijk niet het ontwerp dat je nodig hebt.

Onze favoriet #9

Zeyxinh Nachtlamp

Zeyxinh Nachtlamp

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De ZEYXINH nachtlamp is een prachtige projectielamp bedoeld voor het creëren van een romantische sfeer, waardoor jij je in een zomerse zonsondergang waant, zelfs binnenshuis. Door zijn lichtgewicht en draagbare ontwerp is dit perfect voor allerlei gelegenheden, van tuinfeesten tot kampeeruitjes. De lampbehuizing van hoogwaardig aluminium en smeedijzer en de verdikte kristallen lens zorgen voor een stevig, duurzaam en energiebesparend product. Met een 360° draaibare lichtkop kun je de projectie aanpassen om de gewenste sfeer te creëren. Het licht van de lamp komt het beste tot zijn recht in donkere ruimtes en hoe groter de afstand, hoe groter de projectie van de zonsondergang.

 • Voordeel 1: Romantische sfeer creëren: De ZEYXINH nachtlamp kan een prachtige romantische en visuele sfeer creëren met zijn zonsondergang-effect projectielamp. Je hoeft niet te wachten op de perfecte natuurlijke zonsondergang. Met deze lamp kun je altijd en overal genieten van de magische sfeer van een zonsondergang.
 • Voordeel 2: Veelzijdigheid: De lamp is niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook perfect voor feesten, festivals en evenementen zoals Kerstmis, Halloween en bruiloften dankzij zijn lichtgewicht en draagbare ontwerp. Met deze nachtlamp kun je overal een romantische omgeving maken.
 • Voordeel 3: Duurzaamheid en stabiliteit: De ZEYXINH-nachtlamp is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium en een stevige gelakte smeedijzeren behuizing. Hierdoor is hij niet alleen zeer duurzaam en energiezuinig, maar ook bestand tegen vallen en stoten.
 • Voordeel 4: 360° roterend: Een van de unieke kenmerken van deze lamp is dat hij 360° kan draaien. Hiermee pas je de grootte en vorm van het licht aan naar jouw voorkeur, waardoor je de sfeer verder kunt personaliseren.
 • Voordeel 5: Aanpasbare lichtintensiteit: De effecten van de geprojecteerde zonsondergang worden versterkt in een donkere kamer. Hierdoor kun je precies bepalen hoe intens je het lichteffect wilt hebben, gebaseerd op de omgevingsverlichting.
 • Nadeel 1: Hoewel de ZEYXINH nachtlamp veelzijdig in gebruik is, moet je er rekening mee houden dat de effectiviteit van het licht sterk afhankelijk is van de duisternis van de kamer. In een helder verlichte ruimte zal het projectie-effect wellicht niet zo sterk zijn.
 • Nadeel 2: De ZEYXINH nachtlamp wordt omschreven als lichtgewicht en draagbaar, wat kan betekenen dat de lamp mogelijk niet robuust genoeg is om het gewicht van de kap te dragen wanneer deze 360° wordt gedraaid, wat kan leiden tot onstabiliteit.
 • Nadeel 3: De nachtlamp werkt op basis van een kristallen lens die het licht verspreidt. Hoewel dit een prachtig effect kan creëren, kan het ook betekenen dat het licht minder gericht is en dus mogelijk niet de hele kamer verlicht in de gewenste kleur.
 • Nadeel 4: Ondanks dat de ZEYXINH nachtlamp een energiebesparende functie heeft, is er geen informatie gegeven over de specificaties van deze functie. Dus hoeveel energie het daadwerkelijk bespaart en hoe dit het prestatieniveau van de lamp beïnvloedt, is onduidelijk.
 • Nadeel 5: De ZEYXINH nachtlamp heeft weliswaar een romantisch zonsondergang-effect, maar het kan zijn dat deze esthetiek niet past bij ieder interieur. Als je op zoek bent naar een meer traditionele verlichtingsoptie, dan is deze lamp wellicht niet de beste keuze voor jou.

Onze favoriet #10

Bonnyco Nachtlamp

Bonnyco Nachtlamp

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De BONNYCO Nachtlamp is een prachtige konijnvormige lamp, perfect voor kinderkamers of als een origineel cadeau. Het beschikt over 16 kleuren en 2 verschillende programma’s, je kunt de kleuren en intensiteiten aanpassen en kiezen tussen knipperende of ademhalingsmodi. Het heeft ook een handige timer waarmee je kunt instellen dat de lamp na 15, 30 of 60 minuten automatisch uitgaat. Deze nachtlamp kan tot 15 uur werken op de hoogste intensiteit en tot 12 uur in programmamodus, de lamp is zelfs tijdens het opladen te gebruiken. Het is speciaal ontworpen voor kinderen, gemaakt van 100% BPA-vrije zachte siliconen en is ook makkelijk schoon te maken. De afstandsbediening helpt de functies makkelijk aan te passen, waarbij je de “AAN”-knop onderaan de lamp moet indrukken om deze te gebruiken.

 • Voordeel 1: De BONNYCO nachtlamp biedt aanpasbaarheid en diversiteit met 16 kleuren en 2 programma’s. Je kunt de kleur en het patroon van het licht veranderen met de bijgeleverde afstandsbediening of aanraaksensor, om de perfecte sfeer voor je kinderkamer te creëren.
 • Voordeel 2: Dankzij de ingebouwde timer kan je de lamp instellen om automatisch uit te schakelen na 15, 30 of 60 minuten. Dit bespaart energie en helpt je baby met een rustige nachtrust zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het uitschakelen van de lamp.
 • Voordeel 3: Het nachtlampje heeft een indrukwekkend uithoudingsvermogen en kan meer dan 15 uur werken op maximale intensiteit in één kleur of tot 12 uur in een programmamodus. Bovendien kan het tijdens het opladen blijven branden, wat een groot voordeel is ten opzichte van andere lampen.
 • Voordeel 4: Veiligheid is een belangrijke overweging bij kinderproducten, en dit nachtlampje is gemaakt van 100% BPA-vrije zachte siliconen. Het kan zelfs worden gedemonteerd en met de hand gewassen om het schoon en hygiënisch te houden.
 • Voordeel 5: Het gebruik van de afstandsbediening maakt het makkelijk om de lamp te bedienen. Het handige energiebesparende aspect is dat de lamp na 20 minuten inactiviteit de afstandsbedieningsmodus verlaat om de batterij langer mee te laten gaan. Je kunt hem dan weer aanzetten via de knop aan de onderkant.
 • Nadeel 1: De afstandsbediening. Hoewel dit handig kan zijn, heeft de afstandsbediening van de BONNYCO nachtlamp een beperking: als het lampje 20 minuten uit is geweest, kan het niet meer met de afstandsbediening worden bediend en moet het via de onderkant van de lamp worden aangezet. Voor de nachtelijke voeding of troost van je kind moet je wellicht fysiek opstaan om de lamp in te schakelen, wat hinderlijk kan zijn.
 • Nadeel 2: De timerinstellingen. De mogelijkheid om het lampje op een timer te zetten (15, 30 of 60 minuten) is handig, maar het kan zijn dat je meer opties wilt, zoals een langere periode of de mogelijkheid om het licht de hele nacht aan te houden, zonder dat het automatisch uitschakelt.
 • Nadeel 3: Oplaadtijd. De BONNYCO nachtlamp heeft een oplaadtijd van 3-4 uur, wat misschien wat lang is als je een snellere oplaadtijd zoekt.
 • Nadeel 4: Werken tijdens het opladen. Hoewel de batterij opgeladen kan worden terwijl het lampje aan is, moet je wel overwegen of dit een nadeel is als je het liever niet gebruikt tijdens het opladen.
 • Nadeel 5: Het ontwerp. Tot slot, de lamp is ontworpen als een konijn. Dit kan voor sommige kinderen erg leuk zijn, maar niet alle kinderen vinden dit leuk. Het kan zijn dat je kind liever een meer neutrale of een ander dierenontwerp heeft. Het is dus slim om na te denken over de persoonlijke voorkeur van je kind bij het kiezen van deze lamp.

Afsluitend kunnen we zeggen dat er ongetwijfeld een nachtlampje is dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Of je nu op zoek bent naar innovatieve functies, elegant design of gebruiksgemak, deze top 10 biedt een selectie van het beste wat er momenteel op de markt beschikbaar is. Met ons nieuw onderzoek zijn wij ervan overtuigd dat je nu beter toegerust bent om een weloverwogen keuze te maken. Het perfecte nachtlampje dat aansluit bij je wensen is binnen handbereik. Verlicht je nachten en maak je leven gemakkelijker met een van deze geweldige producten.

Inhoudsopgave