a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Nachtlampje: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste nachtlampjes getest in het nieuwste onderzoek om jouw perfecte keuze te maken.

Unser Favorit: Emotionlite Nachtlampje

Emotionlite Nachtlampje
★★★★★

Unser Favorit: Eufy Nachtlampje

Eufy Nachtlampje
★★★★★

Unser Favorit: Brennenstuhl Nachtlampje

Brennenstuhl Nachtlampje
★★★★★

Unser Favorit: Diwuji Nachtlampje

Diwuji Nachtlampje
★★★★★

Unser Favorit: Yunlex Nachtlampje

Yunlex Nachtlampje
★★★★★

Unser Favorit: Taipow Nachtlampje

Taipow Nachtlampje
★★★★★

Unser Favorit: Taipow Nachtlampje

Taipow Nachtlampje
★★★★★

Unser Favorit: Bonsery Nachtlampje

Bonsery Nachtlampje
★★★★★

Unser Favorit: Auvon Nachtlampje

Auvon Nachtlampje
★★★★★

Unser Favorit: Jokben Nachtlampje

Jokben Nachtlampje
★★★★★

Als jij op zoek bent naar het perfecte nachtlampje om je nachten knus te maken en je ochtenden zonniger te laten beginnen, dan is deze productbeoordeling precies wat je nodig hebt. In dit nieuwe onderzoek hebben we de 10 beste nachtlampjes zorgvuldig getest en beoordeeld om je te helpen het nachtlampje van je dromen te vinden. Of je het nu nodig hebt om een rustgevende sfeer te creëren, om te lezen zonder je partner te storen of om gewoon je weg te vinden in het donker, we hebben opties die aan al je behoeften voldoen. Dus leun achterover, relax en ontdek de wereld van nachtlampjes met ons.

Een nachtlampje is een klein, vaak dimbaar, lichtbron die ontworpen is om een zachte gloed in de donkere kamer te verspreiden, vooral tijdens de nacht. Het is een ideaal hulpmiddel voor bijvoorbeeld kinderen die bang zijn in het donker of personen die ‘s nachts op moeten staan. Dankzij dit apparaatje hoef jij ‘s nachts niet te strompelen in het donker en biedt het een comfortabele, rustgevende sfeer die bevorderlijk is voor een goede nachtrust. Nachtlampjes zijn verkrijgbaar in een reeks vormen, kleuren en stijlen om aan je individuele behoeften en esthetische voorkeuren te voldoen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Emotionlite Nachtlampje

Emotionlite Nachtlampje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Emotionlite nachtlampje is een bijzonder veelzijdige verlichtingsoptie die makkelijk insteekbaar is en perfect past in o.a. kinderkamers, woonkamers of zelfs donkere hoeken. Door zijn compact en ultradun ontwerp, dat plat tegen de muur ligt zonder een tweede stopcontact te blokkeren, is het discreet maar effectief. De helderheid van het lampje kan je makkelijk aanpassen (1-100) via een onderste schakelaar zodat je altijd de juiste sfeer of veiligheid kan creëren. Dankzij een ingebouwde intelligente schemeringssensor, gaat het lampje automatisch aan en uit op basis van de hoeveelheid omgevingslicht. Het is ook nog energiezuinig, met een 0,5W led die tot 50.000 uur meegaat. Dit nachtlampje wordt geleverd met een tevredenheidsgarantie, met een 45 dagen geld-terug-beleid en 2 jaar garantie.

 • Voordeel 1: Het Emotionlite Nachtlampje is zeer gebruiksvriendelijk met een instelbare helderheid. Je kunt de helderheid gemakkelijk instellen van laag tot hoog (1 – 100), wat betekent dat je precies de juiste hoeveelheid licht kunt hebben voor elke situatie. Dit biedt sfeerlicht en veiligheid in het donker.
 • Voordeel 2: Het nachtlampje heeft een ingebouwde intelligente schemeringssensor. Dit betekent dat het licht automatisch in- en uitschakelt afhankelijk van de omgevingsverlichting. Het schakelt het licht alleen aan als de omgevingsverlichting niet meer voldoende is, wat energie bespaart.
 • Voordeel 3: Dankzij zijn compacte afmetingen en ultradunne ontwerp past het Emotionlite nachtlampje perfect in elk interieur. Het platte ontwerp zorgt ervoor dat het nauw op de muur past en niet uitsteekt.
 • Voordeel 4: Met zijn veelzijdigheid ben je niet beperkt tot waar je het nachtlampje kunt gebruiken. Het is ontworpen om in elk stopcontact te passen en kan gebruikt worden in verschillende ruimtes, zoals de kinderkamer, woonkamer, badkamer, hal, trappenhuis, gang, keuken, garage, kelder of een donkere hoek.
 • Voordeel 5: Met het Emotionlite nachtlampje hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig lampjes vervangen. De LED-lamp is energiezuinig met slechts 0,5W en heeft een levensduur van maximaal 50.000 uur. Niet alleen is dit kosten- en energiebesparend, maar het bespaart je ook de moeite van frequente lampvervangingen.
 • Nadeel 1: De helderheid van het Emotionlite nachtlampje is weliswaar instelbaar, maar dit vereist handmatige bediening. Afhankelijk van je behoeften, zou je elke keer dat je de helderheid wilt veranderen, de schakelaar moeten aanpassen, wat misschien niet altijd praktisch is.
 • Nadeel 2: Dit nachtlampje wordt automatisch in- en uitgeschakeld op basis van de omgevingsverlichting. Als je in een ruimte bent met fluctuerende lichtniveaus, bijvoorbeeld door tv-licht of straatlampen buiten, kan het lampje mogelijk ongewenst aan en uit gaan.
 • Nadeel 3: Hoewel de compactheid en het ultradunne ontwerp als een voordeel kunnen worden gezien, kan het ook een nadeel zijn. Door zijn kleine formaat is het licht dat dit lampje uitstraalt mogelijk niet voldoende om grote ruimtes te verlichten.
 • Nadeel 4: Het Emotionlite nachtlampje moet direct in het stopcontact worden gestoken om te kunnen werken. Dit betekent dat je altijd een stopcontact beschikbaar moet hebben waar je het lampje wilt plaatsen, wat in sommige ruimtes of situaties onpraktisch kan zijn.
 • Nadeel 5: Zoals in de productbeschrijving wordt vermeld, is dit nachtlampje mogelijk niet geschikt voor alle kamertypen ondanks dat het multifunctioneel is. De lichtopbrengst of het ontwerp is misschien niet ideaal voor ruimtes zoals een volwassen slaapkamer of een buitenruimte, wat de veelzijdigheid van het lampje beperkt.

Onze favoriet #2

Eufy Nachtlampje

Eufy Nachtlampje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het eufy nachtlampje is je ideale metgezel voor in het donker, bedoeld om altijd precies de juiste hoeveelheid licht te geven om je veilig door de nacht te leiden. Dit slimme apparaat is uitgerust met lichtsensoren die elke beweging herkennen binnen een gezichtsveld van 120 graden en tot 3 meter afstand. Het is niet alleen handig maar ook energiezuinig; met drie AAA-batterijen (niet meegeleverd) biedt het je ongeveer een jaar lang betrouwbare prestaties. Elk pakket wordt geleverd met drie Lumi-nachtlampjes die je kunt opplakken, 6 schroeven, 6 pluggen en een handleiding (hoewel deze mogelijk niet in het Nederlands is).

 • Voordeel 1: Het nachtlampje van eufy geeft jou altijd de juiste hoeveelheid licht. Dit betekent dat je ‘s nachts nooit meer in het donker hoeft te tasten of te struikelen over ongeziene objecten.
 • Voordeel 2: Dankzij slimme lichtsensoren activeert het nachtlampje automatisch bij beweging. Dit is enorm handig wanneer je plotseling ‘s nachts opstaat en je weg naar de badkamer moet vinden.
 • Voordeel 3: Het nachtlampje van eufy heeft een breed gezichtsveld van 120 graden tot 3 meter afstand. Je kunt er dus op vertrouwen dat het de meeste bewegingen in een kamer kan detecteren.
 • Voordeel 4: Het nachtlampje is zeer energiezuinig. Met slechts drie AAA-batterijen geniet je ongeveer een jaar lang van betrouwbare prestaties. Dit bespaart je de moeite om regelmatig batterijen te vervangen.
 • Voordeel 5: In de verpakking vind je alles wat je nodig hebt om de Lumi-nachtlampjes gemakkelijk op te plakken, inclusief schroeven en pluggen. Zelfs als je geen doe-het-zelver bent, kun je deze nachtlampjes snel en eenvoudig installeren.
 • Nadeel 1: Vaste lichtintensiteit. Hoewel de eufy nachtlamp altijd het ‘ideale’ licht biedt, kun je de helderheid mogelijk niet aanpassen. Voor mensen die een zachter of helderder licht prefereren, zou dit een nadeel kunnen zijn.
 • Nadeel 2: Gebrek aan menselijke onderscheiding. De automatische lichtsensor wordt geactiveerd door elke beweging, dus het kan worden geactiveerd door huisdieren of ongewenste bewegingen, wat wellicht onnodig batterijverbruik oplevert.
 • Nadeel 3: Batterijen niet inbegrepen. Het nachtlampje werkt op drie AAA-batterijen die niet worden meegeleverd. Dit betekent dat je ze apart moet kopen, wat extra moeite betekent.
 • Nadeel 4: Potentiële extra kosten en milieubelasting. Ondanks dat het lampje energiezuinig is, moeten de batterijen na ongeveer een jaar worden vervangen, wat tot extra kosten en een belasting voor het milieu kan leiden.
 • Nadeel 5: Handleiding mogelijk niet in het Nederlands. Het is vermeld dat de handleiding mogelijk niet in het Nederlands wordt geleverd, wat de installatie en het gebruik zou kunnen bemoeilijken als je niet vertrouwd bent met andere talen.

Onze favoriet #3

Brennenstuhl Nachtlampje

Brennenstuhl Nachtlampje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Brennenstuhl nachtlampje is een zacht en onopvallend verlichtingsaccessoire voor je huis, voorzien van 2 LED’s. Spaarzaam in energieverbruik met slechts 0,85W, en gemaakt voor jarenlang gebruik, het dient als een betrouwbaar oriëntatielicht in donkere ruimtes, zoals gangen of slaapkamers. Een slimme functie van dit nachtlampje is de isolatiesensor, die het licht automatisch inschakelt wanneer het donker wordt. Bovendien werkt het als een comfortverlener voor kinderen, door hen ‘s nachts oriëntatie te bieden en angsten voor het donker weg te nemen. In je levering ontvang je 1 vierkant Brennenstuhl LED-nachtlampje OL 02E in het wit, verzekerd van topkwaliteit door Brennenstuhl.

 • Voordeel 1: Het DIWUJI nachtlampje is veilig en beschermt je ogen door een zacht en rustgevend licht te verspreiden dat 360 graden om de lamp heen schijnt. Het licht wordt nooit te warm, is zacht voor de ogen en is een veilige keuze voor kinderen van alle leeftijden.
 • Voordeel 2: De lamp is dimbaar en heeft een RGB-kleurverandering functie. Je heb de keuze uit 3 helderheidsniveaus voor warm wit licht, een SOS-knippermodus en je kan de kleur die je wilt gemakkelijk vastzetten door simpelweg de bovenkant van de led-lamp aan te raken.
 • Voordeel 3: Deze lamp beschikt over een handige touch-bediening. By het aanraken van de sensor in de centrale positie van de lamp, kan je de helderheid aanpassen. De kleur kan gemakkelijk aangepast worden door simpelweg op de bovenste kleurbalk te drukken.
 • Voordeel 4: Het DIWUJI nachtlampje is veelzijdig en draagbaar. Het is geschikt voor gebruik in de kinderkamer, op kantoor, in de slaapkamer, bij het kamperen en andere buitenactiviteiten. Met de draadloze functie en de metalen handgreep kan je het overal mee naartoe nemen.
 • Voordeel 5: Het nachtlampje is uitgerust met een USB-oplaadbare lithiumbatterij met een capaciteit van 1200 mAh die zorgt voor een lange brandduur. De batterij kan tot 30 uur meegaan op de minimale helderheid en tot 4 uur op de maximale helderheid. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van de batterij.
 • Nadeel 1: Hoewel het nachtlampje dimbaar is en een RGB-kleurverandering heeft, kunnen sommige mensen het constante kleurveranderende effect misschien te storend of afleidend vinden, vooral als ze proberen te slapen.
 • Nadeel 2: De touch-bediening kan per ongeluk worden geactiveerd. Stel je voor dat je per ongeluk de sensor aanraakt terwijl je slaapt of je kinderen ermee spelen, dit kan leiden tot ongewenste lichtveranderingen.
 • Nadeel 3: Hoewel het nachtlampje draagbaar en veelzijdig is, kan dit nadeel worden als je het lampje in een vaste positie wilt hebben. Door zijn draagbaarheid kan het gemakkelijk worden verplaatst of omgestoten.
 • Nadeel 4: De levensduur van de batterij kan beperkt zijn bij maximale helderheid. Volgens de productbeschrijving gaat de batterij slechts tot 30 uur mee bij minimale helderheid en tot 4 uur bij maximale helderheid. Dit betekent dat je het lampje regelmatig moet opladen, wat misschien niet ideaal is.
 • Nadeel 5: Het lampje is USB-oplaadbaar, wat inhoudt dat je altijd een USB-poort of een adapter nodig hebt om het op te laden. Dit kan ongemakkelijk zijn als je bijvoorbeeld op een kampeertrip bent en er geen elektriciteit beschikbaar is.

Onze favoriet #4

Diwuji Nachtlampje

Diwuji Nachtlampje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het nachtlampje van het merk DIWUJI is jouw ultieme metgezel voor zowel binnen als buiten door de handige draagbaarheid. Het geeft een zachte gloed die 360 graden verspreidt, ideaal en veilig voor kinderen van alle leeftijden en perfect voor oogbescherming. Dit nachtlampje heeft ook een dimfunctie en RGB-kleurverandering, met drie helderheidsniveaus en een kleurloze modus, die je eenvoudig kunt aanpassen door slechts het bovenste gedeelte van de lamp aan te raken. De intuïtieve touch-bediening maakt het gemakkelijk om de helderheid in te stellen en de kleuren te veranderen. Bovendien heb je door de ingebouwde 1200mAh batterij tot 30 uur licht op de laagste helderheid en de lamp is eenvoudig op te laden via USB. Door zijn aanwezige functionaliteiten en veilige design, is het de ideale lamp voor veelzijdig gebruik, van de kinderkamer tot kamperen in de buitenlucht.

 • Voordeel 1: Het DIWUJI nachtlampje is veilig en beschermt je ogen door een zacht en rustgevend licht te verspreiden dat 360 graden om de lamp heen schijnt. Het licht wordt nooit te warm, is zacht voor de ogen en is een veilige keuze voor kinderen van alle leeftijden.
 • Voordeel 2: De lamp is dimbaar en heeft een RGB-kleurverandering functie. Je heb de keuze uit 3 helderheidsniveaus voor warm wit licht, een SOS-knippermodus en je kan de kleur die je wilt gemakkelijk vastzetten door simpelweg de bovenkant van de led-lamp aan te raken.
 • Voordeel 3: Deze lamp beschikt over een handige touch-bediening. By het aanraken van de sensor in de centrale positie van de lamp, kan je de helderheid aanpassen. De kleur kan gemakkelijk aangepast worden door simpelweg op de bovenste kleurbalk te drukken.
 • Voordeel 4: Het DIWUJI nachtlampje is veelzijdig en draagbaar. Het is geschikt voor gebruik in de kinderkamer, op kantoor, in de slaapkamer, bij het kamperen en andere buitenactiviteiten. Met de draadloze functie en de metalen handgreep kan je het overal mee naartoe nemen.
 • Voordeel 5: Het nachtlampje is uitgerust met een USB-oplaadbare lithiumbatterij met een capaciteit van 1200 mAh die zorgt voor een lange brandduur. De batterij kan tot 30 uur meegaan op de minimale helderheid en tot 4 uur op de maximale helderheid. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van de batterij.
 • Nadeel 1: Hoewel het nachtlampje dimbaar is en een RGB-kleurverandering heeft, kunnen sommige mensen het constante kleurveranderende effect misschien te storend of afleidend vinden, vooral als ze proberen te slapen.
 • Nadeel 2: De touch-bediening kan per ongeluk worden geactiveerd. Stel je voor dat je per ongeluk de sensor aanraakt terwijl je slaapt of je kinderen ermee spelen, dit kan leiden tot ongewenste lichtveranderingen.
 • Nadeel 3: Hoewel het nachtlampje draagbaar en veelzijdig is, kan dit nadeel worden als je het lampje in een vaste positie wilt hebben. Door zijn draagbaarheid kan het gemakkelijk worden verplaatst of omgestoten.
 • Nadeel 4: De levensduur van de batterij kan beperkt zijn bij maximale helderheid. Volgens de productbeschrijving gaat de batterij slechts tot 30 uur mee bij minimale helderheid en tot 4 uur bij maximale helderheid. Dit betekent dat je het lampje regelmatig moet opladen, wat misschien niet ideaal is.
 • Nadeel 5: Het lampje is USB-oplaadbaar, wat inhoudt dat je altijd een USB-poort of een adapter nodig hebt om het op te laden. Dit kan ongemakkelijk zijn als je bijvoorbeeld op een kampeertrip bent en er geen elektriciteit beschikbaar is.

Onze favoriet #5

Yunlex Nachtlampje

Yunlex Nachtlampje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het YUNLEX nachtlampje is een intuïtief en gebruikersvriendelijk product met instelbare helderheid op drie niveaus om aan je specifieke behoeften te voldoen. Dankzij het dubbellaagse ontwerp is dit nachtlampje in staat om zacht licht uit te stralen dat ideaal is voor kinderen, ouderen en lichtgevoelige mensen. Bovendien, met een ingebouwde lichtsensor, schakelt het nachtlampje automatisch in bij schemering en uit bij dageraad, waardoor het je leven gemakkelijker maakt. Hoewel klein van formaat, is het YUNLEX nachtlampje esthetisch aantrekkelijk met een strak vierkant design dat bij je interieur past, en veilig met een superieure brandwerende ABS-behuizing en overstroombeveiliging. Of je nu op zoek bent naar een knus licht voor je slaapkamer, kinderkamer, gang, garage, trap of keuken, dit energiezuinige nachtlampje biedt veiligheid en gemak voor in je huis.

 • Voordeel 1: Instelbare helderheid: Met de YUNLEX nachtlampje kun je zelf de helderheid instellen. Kies uit drie niveaus, variërend van laag tot hoog, afhankelijk van je eigen behoeften. Zo kan je de hele kamer verlichten zonder het hoofdlicht aan te hoeven doen of een zachte gloed creëren die je helpt om rustig te slapen.
 • Voordeel 2: Zacht licht voor je ogen: Dankzij het dubbellaags ontwerp van de YUNLEX nachtlampje, wordt het licht uitgestraald door de reflectie van de buitenlaagrand, niet direct door de lampkralen. Dit resulteert in een zacht licht dat niet te hard is voor je ogen, ideaal voor kinderen, ouderen en mensen die gevoelig zijn voor licht.
 • Voordeel 3: Automatische Lichtsensor: Met de ingebouwde lichtsensor schakelt het YUNLEX nachtlampje zichzelf automatisch in bij schemering of wanneer de kamer donker is, en weer uit bij dageraad of wanneer de kamer verlicht is. Dit maakt je leven een stuk gemakkelijker, omdat je het niet handmatig hoeft in te schakelen.
 • Voordeel 4: Slank en compact ontwerp: Het YUNLEX nachtlampje heeft een strak, vierkant dubbellaags ontwerp, perfect om je huis elegant aan te kleden. Verder neemt het compacte formaat maar één stopcontact in beslag, waardoor het andere vrij blijft voor gebruik.
 • Voordeel 5: Veilig en veelzijdig in gebruik: Door zijn brandwerende ABS-behuizing, overstroombeschermingsontwerp en lage energieverbruik is het YUNLEX nachtlampje een veilig en betrouwbaar apparaat voor langdurig gebruik. Ideaal voor verschillende ruimtes in huis, zoals slaapkamers, kinderkamers, gangen, garage, trappen en keukens.
 • Nadeel 1: De helderheidseinstellingen van het YUNLEX nachtlampje zijn niet automatisch, wat betekent dat je moet schuifschakelen tussen Laag, Midden en Hoog om de gewenste helderheid te krijgen. Dit kan storend zijn als je verschillende niveaus van helderheid op verschillende tijden nodig hebt.
 • Nadeel 2: Hoewel het nachtlampje beschikt over een ingebouwde lichtsensor die het automatisch aan- en uitschakelt afhankelijk van het licht in de kamer, heeft het geen verdere slimme functies. Dit betekent dat het niet met andere slimme apparaten in je huis kan worden geïntegreerd voor een naadloze automatisering van je huis.
 • Nadeel 3: Als het nachtlampje wordt aangesloten op een stopcontact, kan het het hele stopcontact bedekken, wat het nuttige tweede stopcontact kan blokkeren. Dit kan vooral lastig zijn in ruimtes met beperkte stopcontacten.
 • Nadeel 4: Het vierkante design van de YUNLEX nachtlampje is misschien niet ieders smaak. Ondanks dat het wordt omschreven als slank en strak, kan dit specifieke ontwerp niet bij alle interieurstijlen passen.
 • Nadeel 5: Volgens de productomschrijving is het nachtlampje gemaakt van ABS brandwerende behuizing en heeft het overstroombeschermingsontwerp. Echter, er is geen specifieke informatie over veiligheidscertificeringen of -normen. Dit geeft je misschien niet het volledige vertrouwen in de veiligheid van het product.

Onze favoriet #6

Taipow Nachtlampje

Taipow Nachtlampje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Taipow Nachtlampje is een veelzijdige lichtoplossing voor je woon- of slaapkamer. Met een instelbare kleurtemperatuur van 3000-3200K kun je schakelen tussen koud en warm licht, met acht kleuropties en drie schakelmodi. Het beschikt over een LED-aanraakscherm bovenop voor bediening, waarbij verschillende aanrakingen verschillende functies activeren en raadpleging van de handleiding kan nodig zijn voor probleemoplossing. Je kunt ook een schema instellen om de lamp uit te schakelen op het door jou gekozen tijdstip. Deze nachtlamp is uitgerust met vier USB-poorten voor het snel en efficiënt opladen van je apparaten. Houd er rekening mee dat dit apparaat via een kabel moet worden aangesloten en geen batterijopslagfunctie heeft. De lamp dient diverse doeleinden en kan functioneren als bedlamp, oplaadbare lamp voor op kantoor en nachtlampje voor kinderen. De fabrikant biedt zelfs uitgebreide klantenservice voor zijn gebruikers.

 • Voordeel 1: Het Nachtlampje van Taipow beschikt over zowel koud als warm licht. Met een kleurtemperatuur van 3000 tot 3200K, kun je de sfeer in de woon- of slaapkamer naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd van het jaar of het moment van de dag.
 • Voordeel 2: Met de LED Touch functie kun je verschillende functies van het nachtlampje activeren. Zo kun je met een kort of lang druk op de toets verschillende lichteffecten verkrijgen. Dit zorgt voor unieke en aangepaste verlichtingservaringen.
 • Voordeel 3: Het Nachtlampje van Taipow biedt ook een handige mogelijkheid om een timer te zetten om de lamp automatisch uit te zetten. Dit is een ideale functie voor als je bijvoorbeeld voor het slapen gaan je boek wilt lezen zonder je zorgen te maken dat de lamp de hele nacht aan blijft.
 • Voordeel 4: Het nachtlampje is uitgevoerd met 4 USB-poorten voor het efficiënt opladen van je electronische apparaten. Met een maximale stroomsterkte van 2,4A kun je snel je apparaten opladen.
 • Voordeel 5: Deze lamp is multifunctioneel. Het kan dienen als LED-nachtlampje op je slaapkamer, maar ook gebruikt worden als laadlamp in je woonkamer of kantoor. Het levert niet alleen verlichting maar ook gemak met het opladen van andere apparaten.
 • Nadeel 1: De Taipow nachtlamp moet via kabels worden aangesloten. Dit kan niet handig of praktisch zijn als je een snoerloos of draadloos ontwerp wilt. Daarnaast geeft het minder vrijheid om de lamp te verplaatsen.
 • Nadeel 2: De LED Touch functie kan mogelijk verwarring veroorzaken. Hoewel er verschillende functies zijn voor verschillende aanraaktoetsen, vereisen deze mogelijk een leercurve en kan je de handleiding vaak moeten raadplegen om problemen op te lossen.
 • Nadeel 3: De functie om de lichten op een bepaald tijdstip uit te schakelen kan niet zo handig zijn als je een flexibel slaapschema hebt. Als je wakker blijft na het ingestelde tijdstip van uitschakelen, moet je mogelijk opstaan om het licht weer aan te doen.
 • Nadeel 4: Hoewel de lamp 4 USB-poorten heeft, heeft het geen batterijopslagfunctie. Dit betekent dat de lamp niet kan dienen als een draagbare stroombron voor nood, wat een gemiste kans kan zijn voor extra functionaliteit.
 • Nadeel 5: Nog een nadeel op basis van de beschrijving is dat het nodig is om een plan te maken om de lichten uit te doen. Dit kan een extra taak zijn om te onthouden en het kan frustrerend zijn als je vergeet het licht uit te doen en het blijft branden terwijl je probeert te slapen.

Onze favoriet #7

Taipow Nachtlampje

Taipow Nachtlampje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Taipow Nachtlampje is een gebruiksvriendelijk en veilig verlichtingsproduct perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Deze lamp kan eenvoudig worden bediend door het aanraken van de bovenkant of via de meegeleverde afstandsbediening om de kleur, lichtmodi en helderheidsniveaus te wijzigen. Het lampje heeft 5 helderheidsniveaus, 13 kleuren en 3 modi – flitser, stroboscoop en fade, waarbij de 360° verlichting zorgt voor een gelijkmatig en subtiel lichteffect. Het nachtlampje zelf is draadloos en bevat een krachtige, ingebouwde oplaadbare batterij van 1800mAh die tot 30 uur kan werken bij minimale helderheid en tot 10 uur bij maximale helderheid. Een handige automatische uitschakelfunctie via een timer is ook inbegrepen, zodat je kunt kiezen om het licht na 1u, 2u, 4u of 6u uit te schakelen. Als bonus biedt Taipow een belofte voor uitstekende klantenservice na aankoop van het product.

 • Voordeel 1: De Taipow nachtlamp biedt gebruiksgemak door zowel aanraakactivering als afstandsbediening die je het exacte verlichtingsniveau laat kiezen dat je wilt. Daarmee is het eenvoudig om licht aan of uit te zetten en de helderheid te wijzigen zonder te worstelen met schakelaars of knoppen.
 • Voordeel 2: Met een verbazingwekkende reeks van kleurveranderingen en kleurselecties, kan je de sfeer van je kamer volledig naar wens maken. Of je nu gaat voor romantiek of enkel een mooie, rustgevende sfeer, dit lampje heeft precies de kleur die je nodig hebt.
 • Voordeel 3: De instelbare helderheid en 360° verlichting van deze lamp maken het ideaal voor verschillende ruimten en situaties. Het biedt 5 helderheidsniveaus en 3 modi, wat optimaal is voor het creëren van de juiste lichtervaring voor jou en je kinderen.
 • Voordeel 4: De oplaadbare functie van het LED-nachtlampje maakt het uiterst handig voor gebruik in diverse omgevingen, niet alleen thuis maar ook buiten in de achtertuin en zelfs onderweg voor kamperen en picknicken. De lange batterijduur zorgt ervoor dat je overal en altijd over betrouwbare verlichting beschikt.
 • Voordeel 5: De automatische uitschakelfunctie is een handige toevoeging die je helpt om energie te besparen en het licht op tijd uit te zetten, zelfs als je het zelf vergeet. Het maakt de lamp perfect voor gebruik in slaapkamers of kinderkamers en kan eenvoudig met de afstandsbediening worden bediend.
 • Nadeel 1: Hoewel de aanraakstoffunctie handig kan zijn, kan deze ook ongewenste acties veroorzaken. Als je het nachtlampje bijvoorbeeld per ongeluk aanraakt, kan het ongewenst aan of uit gaan.

  Nadeel 2: De automatische kleurverandering kan overweldigend of afleidend zijn, vooral als je een constante lichtkleur prefereert om in slaap te vallen. Een regenboog aan kleuren is mogelijk niet voor iedereen prettig.

 • Nadeel 3: Het feit dat dit product oplaadbaar is kan soms lastig zijn. Dit betekent namelijk dat je moet onthouden om het op te laden om het actief te houden. Als je vergeet het op te laden, kan het midden in de nacht leeg raken en uitschakelen.
 • Nadeel 4: Het heeft een ingebouwde timerfunctie die beperkt is tot maximaal 6 uur. Als je wilt dat het licht de hele nacht blijft branden, dan is dit niet het product voor jou.
 • Nadeel 5: Het ontbreken van een noemenswaardige kabel kan het lastig maken om het nachtlampje op bepaalde plaatsen te plaatsen, vooral als er geen geschikte oppervlakken zijn voor dit staande model. Dit kan beperken waar je het nachtlampje veilig kunt plaatsen binnen een kamer.

Onze favoriet #8

Bonsery Nachtlampje

Bonsery Nachtlampje

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Bonsery Nachtlampje is een slimme en aanpasbare verlichtingsoptie, perfect voor zowel volwassenen als kinderen. Het bedlampje zorgt voor een behaaglijke sfeer, dankzij de aanraak- en dimfunctie, die stelt je in staat om de helderheid naar wens aan te passen tussen 5% en 100%, waardoor het ideaal is voor slapen, lezen, werken en nog veel meer. De ingebouwde 3000 mAh-batterij zorgt ervoor dat het je voor een lange duur van verlichting voorziet, en is makkelijk op te laden via USB. Het bevat ook een timerfunctie, die je via de afstandsbediening kunt instellen voor 1, 2 of 4 uur, en biedt drie verlichtingsmodi – kleuroptie, monochrome ademhaling en kleurverloop. Dit stelt je in staat om het perfecte omgevingslicht voor je kamer te creëren. Deze compacte en kwalitatieve nachtlamp van 8,5 x 8,5 x 18,2 cm wordt bovendien geleverd met een jaar garantie.

 • Voordeel 1: Het nachtlampje van Bonsery heeft een aanrakings- en dimfunctie, waardoor je de helderheid naar wens kan aanpassen. Dit maakt het licht aanpasbaar voor verschillende situaties en helpt je ogen te verzorgen.
 • Voordeel 2: Het nachtlampje beschikt over een ingebouwde 3000 mAh-batterij met hoge capaciteit. Dit zorgt voor een lange gebruikstijd, wat betekent dat je het nachtlampje minder vaak hoeft op te laden. Vooral handig bij langdurig gebruik.
 • Voordeel 3: Met de timerfunctie kun je de lamp automatisch laten uitschakelen na 1 uur, 2 uur of 4 uur. Dit is handig als je bijvoorbeeld in slaap wilt vallen zonder je zorgen te maken dat de lamp de hele nacht blijft branden.
 • Voordeel 4: Het nachtlampje heeft drie verschillende verlichtingsmodi, waaronder een kleurenwiel met 256 kleuren. Deze eigenschap maakt het mogelijk om de lamp te gebruiken in verschillende omstandigheden, of je nu een feestje hebt, aan het werk bent of gewoon een boek aan het lezen bent.
 • Voordeel 5: Met een afmeting van 8,5 x 8,5 x 18,2 cm past dit nachtlampje overal in je huis. Of je nu een lamp zoekt voor je slaapkamer, woonkamer, kinderkamer of werkkamer, dit flexibele nachtlampje past er altijd goed bij.
 • Nadeel 1: Hoewel het touchpad aan de bovenzijde van het bedlampje een interessant idee is, kan het voor jou een nadeel zijn als je per ongeluk het aanraakt en daardoor de helderheid onbedoeld verandert.
 • Nadeel 2: Het opladen van de nachtlamp neemt ongeveer 5 uur in beslag, waardoor je het apparaat niet snel kunt gebruiken als de batterij leeg is.
 • Nadeel 3: Volgens de productbeschrijving gaat de batterij 9-12 uur mee bij normaal gebruik. Dit betekent dat het nachtlampje mogelijk niet de hele nacht kan branden, wat een probleem zou kunnen zijn als je constant nachtlicht nodig hebt.
 • Nadeel 4: De timerfunctie kan een nadeel zijn als je wil dat het licht de hele nacht blijft branden. Als je vergeet om de timer uit te schakelen, zouden jij of je kind midden in de nacht in het donker kunnen eindigen.
 • Nadeel 5: Met 256 kleuropties zou het overweldigend kunnen zijn om een specifieke favoriete kleur te kiezen, en constant schakelen tussen kleuren kan ook afleidend zijn voordat je naar bed gaat, waardoor het moeilijker wordt om te ontspannen.

Onze favoriet #9

Auvon Nachtlampje

Auvon Nachtlampje

Waarom we het gekozen hebben

Het AUVON nachtlampje is een slim en betrouwbaar nachtlampje dat is ontworpen voor een diffuus achterlicht, perfect voor lichtgevoelige mensen. Het heeft 16 LED’s die gelijkmatige luminescentie produceren en voorkomt onaangename gevoelens van direct licht. Het nachtlampje heeft een automatische modus met een bewegingssensor die bewegingen binnen een bereik van 3-5 meter detecteert en aan gaat als er onvoldoende omgevingslicht is of beweging wordt gedetecteerd, en uitschakelt na 60 seconden inactiviteit. De nachtmodus is in staat om te reageren op lichtcondities: het gaat aan bij schemering en uit bij zonsopgang. De comfortabele, instelbare verlichting heeft 8 dimniveaus en een traploze dimfunctie, en behoudt je laatste helderheidsinstelling. Het lampje heeft een veilige, vuurbestendige behuizing en een compact ontwerp dat het tweede stopcontact niet blockeert. De set bevat 2 AUVON nachtlampjes en mogelijk een gebruikershandleiding.

 • Voordeel 1: De AUVON nachtlamp beschikt over een ontwerp met diffuus achterlicht. Dankzij 16 LEDs met gelijkmatige luminescentie en lichtreflectie op de muur, zorgt dit nachtlampje voor een aangename, niet-verblindende verlichting. Dit is ideaal voor jou als je gevoelig bent voor licht of vaak last hebt van slapeloosheid.
 • Voordeel 2: De nachtlamp van AUVON bevat een geavanceerde bewegingssensor, die bewegingen binnen een bereik van 3-5 meter en 120 graden kan herkennen. Als er beweging in het donker wordt gedetecteerd of als het omgevingslicht niet voldoende is, wordt de lamp geactiveerd. Daarna schakelt het automatisch uit als er 60 seconden lang geen beweging wordt gedetecteerd, wat energie bespaart.
 • Voordeel 3: De AUVON nachtlamp biedt ook een nachtmodus. In deze modus wordt de schemeringssensor geactiveerd, die automatisch aan gaat in het donker of ‘s nachts en automatisch uitgaat bij zonsopgang of in lichte omstandigheden. Dit zorgt voor slimme verlichting zonder extra energieverbruik.
 • Voordeel 4: Je kunt genieten van comfortabele en instelbare verlichting met deze LED-nachtlamp. Er zijn 8 dimniveaus beschikbaar om aan jouw verschillende helderheidsbehoeften te voldoen. Bovendien onthoudt het nachtlampje de laatste helderheidsinstelling als het aangesloten blijft op de stroom, zodat je de helderheid niet elke keer opnieuw hoeft in te stellen.
 • Voordeel 5: De plug-in nachtlampjes van AUVON zijn veilig en betrouwbaar. Ze maken gebruik van een superieure V-0 vuurvaste behuizing en hebben een overstroombeveiliging om jouw veiligheid te garanderen. Daarnaast laat het compacte ontwerp van de AUVON nachtlamp het tweede stopcontact vrij voor andere apparaten.
 • Nadeel 1: Hoewel AUVON nachtlampje een automatische modus heeft waarin het led-nachtlampje met de bewegingsmelder wordt geactiveerd, kan deze functie ook irritant zijn. Het nachtlampje kan continu aan- en uitschakelen als je ‘s nachts beweegt, wat je slaap kan verstoren.
 • Nadeel 2: Het nachtlampje reageert op bewegingen binnen een bereik van 3-5 meter en 120 graden. Als je slaapkamer groot is of je bed buiten dit bereik ligt, zullen de bewegingsdetecterende functies niet werken zoals verwacht.
 • Nadeel 3: De schemeringssensor kan overdag bij veel bewolking of in een donkere kamer per ongeluk aan gaan en kan in bepaalde lichtsituaties aangaan wanneer je het niet nodig hebt, wat een onjuiste reactie genoemd zou kunnen worden.
 • Nadeel 4: Hoewel het lichtniveau van het nachtlampje verstelbaar is, moet dit handmatig gedaan worden. Deze functie kan elke keer tijdrovend en onhandig zijn, vooral als je de perfecte helderheid wilt vinden.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving stelt dat het nachtlampje altijd het laatst gekozen helderheidsniveau onthoudt. Dit zou nadelig kunnen zijn als verschillende mensen het nachtlampje gebruiken en allemaal hun eigen voorkeur voor helderheid hebben. Je zou de helderheid telkens opnieuw moeten instellen, wat niet echt praktisch is.

Onze favoriet #10

Jokben Nachtlampje

Jokben Nachtlampje

Waarom we het gekozen hebben

Het JOKBEN Nachtlampje is een slimme, eenvoudig te gebruiken verlichtingsoplossing voor je huis. Het beschikt over een automatische verlichting functie – het licht gaat aan zodra de sensoren beweging detecteren in het donker en schakelt uit na ongeveer 20 seconden als er geen beweging meer wordt gedetecteerd. Je kan de helderheid instellen van volledig uit tot 15 lm met een handige schuifschakelaar, en kiezen tussen aan, uit of automatisch met een praktische schakelaar. Met een brede registratiehoek van 120 graden en een bereik van 3 meter is het perfect voor gebruik in slaapkamers, gangen, trappenhuizen en ingangen – overal waar je net genoeg licht nodig hebt om te zien zonder te storen. Bovendien zijn deze nachtlampjes niet alleen praktisch, maar ook energiebesparend en goed voor het milieu, aangezien ze alleen aangaan als je in de buurt komt. Eenvoudig in gebruik via de euro-stekker, sluit je ze gewoon aan en schakel je ze in.

 • Voordeel 1: Het JOKBEN nachtlampje heeft een slimme automatische verlichting. Dit betekent dat als het donker wordt in de ruimte, het lampje vanzelf aangaat zodra de sensoren beweging detecteren. Daarna schakelt het vanzelf uit als er geen beweging meer wordt gedetecteerd. Dit bespaart je de moeite om dikwijls het licht aan- en uit te schakelen.
 • Voordeel 2: Met het JOKBEN nachtlampje kun je persoonlijk de helderheid instellen. Jij bepaalt hoe helder of zacht je het licht wilt hebben. Dit is ideaal als je houdt van een specifieke lichtsterkte die niet te fel of te zwak is.
 • Voordeel 3: Het nachtlampje heeft drie schakelfuncties: aan, uit en automatisch. Je hebt hierdoor de volledige controle over de bedrijfsmodus. Bovendien is de bewegingssensor in staat om bewegingen in een hoek van 120 graden en op een afstand van 3 meter te detecteren.
 • Voordeel 4: Simpelweg inpluggen en gebruiken. Dat is wat JOKBEN je belooft. Het nachtlampje werkt via een euro-stekkerdoos, wat betekent dat je geen gedoe hebt met batterijen of complexe installaties.
 • Voordeel 5: Door het gebruik van dit JOKBEN nachtlampje met bewegingsmelder, draag je bij aan energiebesparing en milieubescherming. Het lampje gaat alleen aan als je in de buurt komt, wat voorkomt dat er onnodige energie wordt verspild.
 • Nadeel 1: De JOKBEN nachtlampje beschikt over een bewegingssensor die automatisch het licht aanzet wanneer beweging gedetecteerd wordt. Als je iemand bent die zich vaak tijdens de nacht omdraait in je slaap, kan dit leiden tot ongewenste activering van de lamp, wat je slaap kan verstoren.
 • Nadeel 2: Het bereik van de bewegingssensor is beperkt tot 3 meter met een registratiehoek van 120 graden. Dit kan een nadeel zijn als je een grotere kamer hebt of als de lamp niet direct in je zichtlijn staat, aangezien het misschien niet alle bewegingen detecteert.
 • Nadeel 3: De helderheid van de JOKBEN nachtlampje is instelbaar van 0 lm tot 15 lm. Hoewel dit aanpasbaar is, is de maximale lichtopbrengst nog steeds aan de lage kant. Dit kan een nadeel zijn als je meer licht nodig hebt voor bijvoorbeeld nachtelijke taken.
 • Nadeel 4: De JOKBEN nachtlampje werkt op een Euro-stekkerdoos. Dit kan een nadeel zijn als je stopcontacten van een ander type of formaat hebt, omdat het dan wellicht niet compatibel is met je stopcontacten thuis.
 • Nadeel 5: De lamp beschikt over een schakelaar waarmee je kunt kiezen tussen aan-, uit-, of automodus. Hoewel dit flexibiliteit biedt, kan het terugschakelen tussen de verschillende modi elke keer als de situatie verandert, lastig en potentieel vervelend zijn.

In conclusie, maakt de juiste keuze van een nachtlampje een wereld van verschil voor je nachtrust en comfort. Of je nu op zoek bent naar iets kindvriendelijks, energiezuinig, of een nachtlampje dat harmonieert met je interieur, onze lijst van de 10 beste producten in de test biedt je genoeg opties om uit te kiezen. Gebaseerd op nieuw onderzoek en uitgebreide tests, kunnen we gerust zeggen dat er een nachtlampje is voor iedere persoonlijke voorkeur en situatie. Je slaapomgeving verbeteren was nog nooit zo gemakkelijk. Dus neem je tijd en kies wijselijk. Jouw perfecte nachtlampje wacht op je!

Inhoudsopgave