a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Natuurlijke Deodorant: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste natuurlijke deodorants op de markt, gebaseerd op ons nieuwste onderzoek.

Unser Favorit: Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant
★★★★★

Unser Favorit: Mauqi Natuurlijke Deodorant

Mauqi Natuurlijke Deodorant
★★★★★

Unser Favorit: Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant
★★★★★

Unser Favorit: Schmidt'S Natuurlijke Deodorant

Schmidt'S Natuurlijke Deodorant
★★★★★

Unser Favorit: Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant
★★★★★

Unser Favorit: Perspi Rock Natuurlijke Deodorant

Perspi Rock Natuurlijke Deodorant
★★★★★

Unser Favorit: Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant
★★★★★

Unser Favorit: Native Natuurlijke Deodorant

Native Natuurlijke Deodorant
★★★★★

Unser Favorit: Lavera Natuurlijke Deodorant

Lavera Natuurlijke Deodorant
★★★★★

Unser Favorit: Arm & Hammer Natuurlijke Deodorant

Arm & Hammer Natuurlijke Deodorant
★★★★★

Iedereen weet hoe belangrijk persoonlijke hygiëne is. De juiste deodorant kiezen is daarin een essentieel onderdeel om je fris en zelfverzekerd te voelen. Echter, in een wereld waar de nadruk op natuurlijke en duurzame producten steeds sterker wordt, is het overstappen op een natuurlijke deodorant een bewuste keuze voor het milieu en je eigen lichaam. We hebben voor jou tien natuurlijke deodoranten grondig getest. In dit artikel onthullen we onze bevindingen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Ontdek welke natuurlijke deodorant het beste past bij jouw levensstijl en huidtype.

Een natuurlijke deodorant is een huidvriendelijk product dat jij kunt gebruiken om lichaamsgeur onder controle te houden. In plaats van chemicaliën en kunstmatige geurstoffen bevatten natuurlijke deodorants ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur, zoals essentiële oliën, plantenextracten en mineralen. Deze deodorants zijn ontworpen om onaangename zweetgeurtjes te absorberen en neutraliseren, terwijl ze de huid gezond en fris houden. Ze zijn vaak vrij van parabenen, aluminium en andere potentieel schadelijke stoffen, waardoor ze een ideale keuze zijn als jij op zoek bent naar een huid- en milieuvriendelijk alternatief.

Check Uit

Onze favoriet #1

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Natuurlijke Deodorant van Salt Of the Earth is een 100% natuurlijke deodorant, gecertificeerd COSMOS Natuurlijk en vrij van aluminiumchloorhydraat en controversiële chemicaliën. Dit product is een zachte mix van natuurlijke minerale zouten, essentiële oliën en aloë vera voor je huid. Het biedt je langdurige en effectieve bescherming tegen lichaamsgeur, zodat je je langer fris, zelfverzekerd en geurvrij voelt. De deodorant heeft een subtiele geur van frisse citrus vermengd met bosachtige houtnoten. Het is 100% veganistisch en goedgekeurd door zowel de Vegan Society als de Vegetarian Society. Het product is Leaping Bunny goedgekeurd, wat betekent dat het merk er echt aan heeft gecommiteerd om dierproeven te stoppen. Bovendien laat het geen pijnlijke witte vlekken achter op je kleding.

 • Voordeel 1: De Salt of the Earth natuurlijke deodorant is 100% natuurlijk en is gecertificeerd COSMOS Natuurlijk. Het is vrij van aluminiumchloorhydraat en controversiële chemicaliën, waardoor het zacht is voor je huid.
 • Voordeel 2: Deze deodorant biedt langdurige en effectieve bescherming tegen lichaamsgeur. Zo voel je je langer fris, zelfverzekerd en geurvrij.
 • Voordeel 3: De frisse natuurlijke geur van deze deodorant is een subtiele mix waarbij noten van verse citrus samengaan met bosachtige houtnoten. Ideaal voor als je van een natuurlijke geur houdt!
 • Voordeel 4: De deodorant is 100% veganistisch en wordt goedgekeurd door zowel de Vegan Society als de Vegetarian Society. Zo weet je zeker dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt in de productie.
 • Voordeel 5: Salt of the Earth deodorant-rollers zijn zorgvuldig ontwikkeld om ervoor te zorgen dat er geen witte vlekken op je kleding achterblijven. Zo kun je zonder zorgen de deur uit.
 • Het identificeren van nadelen van dit product kan uitdagend zijn gezien de productbeschrijving voornamelijk de positieve aspecten opsomt. Echter, op basis van de verstrekte informatie, kunnen we tot een paar potentiële beperkingen komen.
 • Nadeel 1: Hoewel de deodorant 100% natuurlijk is en vrij van controversiële chemicaliën, kan het bepaalde ingrediënten bevatten die een allergische reactie kunnen veroorzaken bij mensen met een gevoelige huid.
 • Nadeel 2: De geur is beschreven als “subtiel”, wat kan betekenen dat het niet krachtig genoeg is voor mensen die de voorkeur geven aan een sterkere geur om ervoor te zorgen dat lichaamsgeur de hele dag door onderdrukt blijft.
 • Nadeel 3: Dit product is misschien niet geschikt voor mensen die geen veganistisch of vegetarisch product willen gebruiken. Hoewel dit in veel gevallen als een voordeel wordt gezien, kan het voor sommige consumenten een nadeel zijn.
 • Nadeel 4: Hoewel het product “geen witte vlekken” veroorzaakt, wordt er niet vermeld of het olievlekken op kleding kan achterlaten, een probleem dat vaak voorkomt bij natuurlijke deodorants met oliën.
 • Nadeel 5: De deodorant wordt aangekondigd als een roller, wat voor sommige mensen onaangenaam kan zijn om te gebruiken als ze de voorkeur geven aan een spray of stickvorm.

Onze favoriet #2

Mauqi Natuurlijke Deodorant

Mauqi Natuurlijke Deodorant

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

MAUQI Natuurlijke Deodorant, is echt speciaal voor jou. Het is een 100% natuurlijk product in een duurzaam formaat van 120 gram, samengesteld uit mineraalglas. De deodorant heeft adstringerende, bloedstatische en neutraliserende geur eigenschappen, die de geurvorming van je lichaam op een natuurlijke manier oplost zonder je normale zweetproces te veranderen. Daarnaast is het ook een doeltreffend middel tegen huidirritaties en baardsneden. Ideaal voor gezichts-, lichaamshygiëne en het fris houden van de huid na het scheren. Het is vrij van kunstmatige geurstoffen wat het bijzonder geschikt maakt voor de gevoelige huid. Deze deodorant activeert zodra het in contact komt met water en helpt om je zweetvorming te normaliseren.

 • Voordeel 1: De deodorant van MAUQI bestaat uit 100% natuurlijk mineraalglas, waardoor je lichaam alleen blootgesteld wordt aan natuurlijke ingrediënten, een gezonder alternatief voor commerciële deodorants die vaak chemische stoffen bevatten.
 • Voordeel 2: De MAUQI deodorant heeft een duurzaam formaat van 120 gram, waardoor het product lang meegaat en jouw gebruik ervan bijdraagt aan een meer verantwoordelijk consumptiegedrag.
 • Voordeel 3: Dit product bezit de unieke combinatie van deodorant, adstringerende en bloedstatische eigenschappen. Dit helpt niet alleen bij het beheersen van zweet en geur, maar biedt tevens voordelen voor de huidgezondheid, zoals het verlichten van huidirritaties en baardsneden.
 • Voordeel 4: De MAUQI deodorant is ook te gebruiken voor je gezicht en lichaam en na het scheren, dat maakt het een veelzijdige keuze voor al je persoonlijke verzorgingsbehoeften.
 • Voordeel 5: Het bevat geen kunstmatige geurstoffen en is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Hierdoor ontvang je een zachte verzorging die je huid verfrist zonder het risico van huidirritatie of allergische reacties.
 • Het is een verzoek om negatieve aspecten van MAUQI Natuurlijke Deodorant te vinden. Hoewel veel positieve aspecten worden vermeld, laten we enkele mogelijke nadelen onderzoeken:
 • Nadeel 1: Deodorant activeert zich bij contact met water. Dit betekent dat als je in een droog klimaat woont of niet veel zweet, het misschien niet zo effectief zal zijn als je wilt.
 • Nadeel 2: Het product lost de geurvorming op en laat het lichaam ademen. Hoewel dit over het algemeen goed is, kan dit voor sommige mensen problematisch zijn. Als je een sterke lichaamsgeur hebt, kan dit opleveren dat je in de loop van de dag opnieuw moet aanbrengen, wat niet altijd handig is.
 • Nadeel 3: Het bevat geen geurstoffen. Hoewel dit een pluspunt kan zijn voor mensen met een gevoelige huid of allergieën, kan dit ook een minpunt zijn voor degenen die graag een geurige deodorant gebruiken.
 • Nadeel 4: De deodorant wordt als een natuurlijk alternatief voor conventionele luchtverfrissers gepresenteerd. Er zijn echter geen details over hoe lang de geurbestrijdingseffecten duren. Dit kan betekenen dat het niet zo lang houdt als traditionele luchtverfrissers.
 • Nadeel 5: Hoewel het product ook kan worden gebruikt om huidirritaties en scheerwonden te verlichten, kan het constante gebruik ervoor als deodorant er mogelijk toe leiden dat het sneller opraakt dan verwacht, waardoor je het vaker moet vervangen.

Onze favoriet #3

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Natuurlijke Deodorant van Salt Of the Earth is een 100% natuurlijk product, gemaakt van een combinatie van mineralen, zouten, essentiële oliën en aloë vera, en vrij van aluminiumchloorhydraat en controversiële chemicaliën, voor een milde verzorging van je huid. Deze deodorant komt in een duurzame verpakking van 50% gerecycled en 50% plantaardig plastic, en je kunt de impact op het milieu nog verder verminderen door gebruik te maken van onze 500ml navullingen. Het is een vegan-vriendelijk product, goedgekeurd door Vegan Society, Vegetarian Society, COSMOS, en Leaping Bunny, wat betekent dat het vrij is van dierlijke ingrediënten, GM-vrij, en niet op dieren getest. Wittere vlekken op je kleding zijn verleden tijd dankzij Salt of the Earth’s zorgvuldige samenstelling, terwijl je geniet van langdurige, natuurlijke en geurloze frisheid.

 • Voordeel 1: De natuurlijke deodorant is gemaakt van innovatieve ingrediënten uit planten en mineralen, wat betekent dat je je lichaam niet blootstelt aan potentieel schadelijke chemicaliën.
  Voordeel 2: Dankzij z’n effectieve formule biedt Schmidt’s deodorant 24 uur bescherming tegen geuren, zodat jij je de hele dag fris en zelfverzekerd kunt voelen.
  Voordeel 3: De unieke combinatie van kolen en magnesium maakt deze deodorant extra efficiënt, wat garandeert dat je van maximale effectiviteit kunt genieten.
  Voordeel 4: Dit product is veganistisch gecertificeerd. Je kunt dus genieten van deze hoogwaardige deodorant, wetende dat er geen dierlijke producten of bijproducten in verwerkt zijn.
  Voordeel 5: Schmidt’s natuurlijke deodorant bevat geen aluminiumzouten, een ingrediënt dat vaak voorkomt in reguliere deodorants en in verband is gebracht met verschillende gezondheidsrisico’s.
 • Nadeel 1: Hoewel de gebruikte ingrediënten afkomstig zijn van planten en mineralen, geeft de productbeschrijving niet aan welke specifieke planten of mineralen worden gebruikt. Zo weet je niet precies wat je op je huid aanbrengt.
 • Nadeel 2: De deodorant is effectief voor 24 uur, maar dit kan variëren afhankelijk van je persoonlijke zweetproductie en lichaamsgeur.
 • Nadeel 3: De vermelding van de unieke combinatie van kolen en magnesium voor meer efficiëntie is enigszins vaag. Het onthult niet hoe deze ingrediënten precies bijdragen aan de efficiëntie van het product.
 • Nadeel 4: Hoewel het product veganistisch gecertificeerd is, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het geschikt is voor alle huidtypes. Mensen met een gevoelige huid kunnen mogelijk nog steeds irritatie ervaren, afhankelijk van de andere ingrediënten die in de deodorant zijn verwerkt.
 • Nadeel 5: De deodorant bevat geen aluminiumzouten, wat een goede zaak kan zijn voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijker alternatief. Echter, aluminiumzouten zijn vaak te vinden in deodorants omdat ze effectief zijn in het verminderen van zweetproductie. Dus, zonder deze stof kan de deodorant mogelijk minder krachtig zijn in het onder controle houden van zweet.

Onze favoriet #4

Schmidt'S Natuurlijke Deodorant

Schmidt'S Natuurlijke Deodorant

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Schmidt’s Natuurlijke Deodorant is een innovatief product dat gemaakt is van plantaardige en minerale ingrediënten. Deze deodorant beschermt je effectief 24 uur tegen ongewenste geuren en helpt vocht te verminderen. De unieke combinatie van kolen en magnesium zorgt voor een verhoogde efficiëntie. Bovendien is het veganistisch gecertificeerd en vrij van aluminiumzouten, wat het een gezonde keuze maakt voor jouw dagelijks lichaamsverzorging.

 • Voordeel 1: De natuurlijke deodorant is gemaakt van innovatieve ingrediënten uit planten en mineralen, wat betekent dat je je lichaam niet blootstelt aan potentieel schadelijke chemicaliën.
  Voordeel 2: Dankzij z’n effectieve formule biedt Schmidt’s deodorant 24 uur bescherming tegen geuren, zodat jij je de hele dag fris en zelfverzekerd kunt voelen.
  Voordeel 3: De unieke combinatie van kolen en magnesium maakt deze deodorant extra efficiënt, wat garandeert dat je van maximale effectiviteit kunt genieten.
  Voordeel 4: Dit product is veganistisch gecertificeerd. Je kunt dus genieten van deze hoogwaardige deodorant, wetende dat er geen dierlijke producten of bijproducten in verwerkt zijn.
  Voordeel 5: Schmidt’s natuurlijke deodorant bevat geen aluminiumzouten, een ingrediënt dat vaak voorkomt in reguliere deodorants en in verband is gebracht met verschillende gezondheidsrisico’s.
 • Nadeel 1: Hoewel de gebruikte ingrediënten afkomstig zijn van planten en mineralen, geeft de productbeschrijving niet aan welke specifieke planten of mineralen worden gebruikt. Zo weet je niet precies wat je op je huid aanbrengt.
 • Nadeel 2: De deodorant is effectief voor 24 uur, maar dit kan variëren afhankelijk van je persoonlijke zweetproductie en lichaamsgeur.
 • Nadeel 3: De vermelding van de unieke combinatie van kolen en magnesium voor meer efficiëntie is enigszins vaag. Het onthult niet hoe deze ingrediënten precies bijdragen aan de efficiëntie van het product.
 • Nadeel 4: Hoewel het product veganistisch gecertificeerd is, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het geschikt is voor alle huidtypes. Mensen met een gevoelige huid kunnen mogelijk nog steeds irritatie ervaren, afhankelijk van de andere ingrediënten die in de deodorant zijn verwerkt.
 • Nadeel 5: De deodorant bevat geen aluminiumzouten, wat een goede zaak kan zijn voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijker alternatief. Echter, aluminiumzouten zijn vaak te vinden in deodorants omdat ze effectief zijn in het verminderen van zweetproductie. Dus, zonder deze stof kan de deodorant mogelijk minder krachtig zijn in het onder controle houden van zweet.

Onze favoriet #5

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Salt Of the Earth Natuurlijke Deodorant is een 100% natuurlijke en COSMOS-gecertificeerde deodorant, vrij van aluminiumchloorhydraat. Het is zacht voor je huid, omdat het gemaakt is van natuurlijke minerale zouten, essentiële oliën en aloë vera. Deze deodorant biedt langdurige en effectieve bescherming tegen lichaamsgeur, zodat jij je altijd fris en geurvrij voelt. De geur van verkoelende komkommer en verfrissende meloen komt van meer dan 15 natuurlijke botanische extracten en oliën. Daarnaast is het product veganistisch en goedgekeurd door de Vegan Society en de Vegetarian Society. De verpakking is duurzaam, gemaakt van 50% gerecycled en 50% plantaardig plastic en kan worden bijgevuld met navullingen van 500 ml of 1 ltr. Het laat geen witte vlekken achter op je kleding en is Leaping Bunny- en COSMOS-goedgekeurd, wat betekent dat er geen genetisch gemodificeerde ingrediënten, dierproeven en controversiële chemicaliën zijn gebruikt. Verminder het gebruik van plastic door jouw Salt Of the Earth deodorant te hervullen.

 • Voordeel 1: Natuurlijke Ingrediënten – Dit Salt Of the Earth deodorantmerk is 100% natuurlijk, gemaakt van een mix van minerale zouten, essentiële oliën en aloë vera. Het bevat geen aluminiumchloorhydraat en is gecertificeerd COSMOS Natuurlijk, wat betekent dat er geen genetisch gemodificeerde ingrediënten, dierproeven of controversiële chemicaliën gebruikt worden.
 • Voordeel 2: Langdurige Bescherming – Deze deodorant biedt je langdurige en effectieve bescherming tegen lichaamsgeur, zodat jij je fris, zelfverzekerd en geurvrij voelt voor een langere periode.
 • Voordeel 3: Verfrissende Geur – De subtiele geur, gemaakt van meer dan 15 natuurlijke botanische extracten en oliën, van verkoelende komkommer en verfrissende meloen, zorgt ervoor dat je de hele dag fris ruikt.
 • Voordeel 4: Milieuvriendelijk en Diervriendelijk – Niet alleen is deze deodorant veganvriendelijk en goedgekeurd door zowel de Vegan Society als de Vegetarian Society, maar de verpakking is ook duurzaam gemaakt van 50% gerecycled plastic en 50% plantaardig plastic. Daarnaast zijn de flessen hervulbaar wat helpt bij het verminderen van plastic gebruik.
 • Voordeel 5: Vlekkenvrij – Salt of the Earth spray deodoranten zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je geen witte vlekken op je kleding krijgt na het gebruik ervan, waardoor je zorgeloos en zelfverzekerd kunt blijven gedurende de dag.
 • Nadeel 1: Hoewel het misschien een voordeel lijkt dat de Salt Of the Earth deodorant gemaakt is met 100% natuurlijke ingrediënten, kan het een nadeel zijn als je allergisch bent voor een van de botanische extracten of oliën die in de formule zijn gebruikt.
 • Nadeel 2: De deodorant heeft een specifieke geur – komkommer en meloen – die misschien niet voor iedereen aangenaam is. Als je niet van deze specifieke geur houdt, kun je deze deodorant misschien minder prettig vinden om te gebruiken.
 • Nadeel 3: Er wordt aangegeven dat het product langdurige bescherming biedt. Wat als ‘langdurig’ vermeldt wordt, kan echter variëren per persoon op basis van hun activiteitenniveau en zweetproductie, dus het kan zijn dat je het vaker moet aanbrengen dan je normaal zou doen met andere deodorants.
 • Nadeel 4: Er is een nadruk op de duurzame verpakking van de deodorant, die voor 50% bestaat uit gerecycled kunststof en 50% plantaardig kunststof. Hoewel dit geweldig is voor het milieu, zorgt dit voor een ander mogelijk nadeel: de stevigheid van de fles. Deze kan minder sterk zijn dan niet-recyclebare flessen en zou sneller kunnen beschadigen.
 • Nadeel 5: Hoewel er navullingen beschikbaar zijn voor de Salt Of the Earth deodorant, kan dit voor sommige mensen als een extra stap of inspanning worden gezien. Sommige mensen kunnen het als hinderlijk ervaren om de deodorant continu bij te vullen in plaats van een nieuwe fles te kunnen kopen.

Onze favoriet #6

Perspi Rock Natuurlijke Deodorant

Perspi Rock Natuurlijke Deodorant

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Perspi Rock Natuurlijke Deodorant is een 100% natuurlijk product dat je een veilige en eenvoudige manier biedt om zweet en lichaamsgeuren te bestrijden. Het is vrij van alle chemicaliën en bijzonder mild voor je huid. Je kunt het over je hele lichaam gebruiken voor een chemicaliënvrije zweet- en geurbescherming. Deze deodorant is uniek omdat het gemaakt is van natuurlijke aluminium kristallen uit verschillende mijnen in Azië.

 • Voordeel 1: Perspi Rock Deodorant is veilig te gebruiken. Het is 100% natuurlijk en bevat geen potentieel schadelijke chemicaliën.
  Voordeel 2: Deze deodorant is zeer gemakkelijk in gebruik. Je kunt het gemakkelijk toepassen voor een chemicaliënvrije zweet- en geurbescherming op het hele lichaam.
  Voordeel 3: Perspi Rock Deodorant is zacht voor de huid. Dit maakt het een uitstekend alternatief voor mensen met een gevoelige huid die kunnen reageren op agressievere deodorantproducten.
  Voordeel 4: Met de Perspi Rock Deodorant kies je voor een ongeëvenaarde chemicaliënvrije zweet- en geurbescherming. Dit maakt het perfect voor diegenen die de voorkeur geven aan natuurlijke producten zonder chemische stoffen.
  Voordeel 5: Het bijzondere aan Perspi Rock Deodorant is dat het gemaakt is van natuurlijke aluminium kristallen uit mijnen in heel Azië. Dit garandeert niet alleen de natuurlijkheid van het product, maar maakt het ook uniek in zijn soort.
 • Nadeel 1: Veiligheid en effectiviteit kunnen variëren. Hoewel Perspi Rock beschreven is als 100% natuurlijke deodorant, zijn de effecten er niet altijd gegarandeerd, aangezien iedereen anders reageert op natuurlijke producten.
 • Nadeel 2: Mogelijke reacties op aluminium. Het product is gemaakt van natuurlijke aluminium kristallen. Hoewel natuurlijk, kunnen sommige mensen nog steeds een reactie hebben op de aluminium inhoud.
 • Nadeel 3: Niet specifiek gericht op gevoelige huidtypes. Hoewel het product als ‘zacht voor de huid’ wordt omschreven, betekent dit niet noodzakelijk dat het geschikt is voor alle huidtypes, vooral niet voor degenen met zeer gevoelige huid of specifieke huidproblemen.
 • Nadeel 4: Het gebruik over het hele lichaam is niet voor iedereen praktisch. Hoewel het aangegeven wordt dat Perspi Rock geschikt is voor gebruik over het hele lichaam, zou dit niet praktisch of comfortabel kunnen zijn voor ieder individu.
 • Nadeel 5: Onbekende bronnen van ingrediënten. Het feit dat de aluminium kristallen uit mijnen in heel Azië komen, kan vragen oproepen over de exacte bron en kwaliteitscontrole van deze ingrediënten.

Onze favoriet #7

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Salt Of The Earth Natuurlijke Deodorant

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Salt Of the Earth Natuurlijke Deodorant is een 100% natuurlijk product, vrij van aluminiumchlorohydraat en omstreden chemicaliën. Het is zacht voor jouw huid door de mix van natuurlijke minerale zouten, botanische extracten en aloë vera. Je krijgt betere bescherming tegen lichaamsgeuren door de verbeterde en sneldrogende formule met een natuurlijke hydraterende factor voor langdurige frisheid. Bijzonder is dat deze roll-on verpakking makkelijk hervulbaar is, wat zorgt voor 65% minder plasticgebruik. Bovendien laat het geen witte vlekken achter op je kleding, waardoor je met vertrouwen de deur uit kunt.

 • Voordeel 1: De Salt Of the Earth deodorant is volledig natuurlijk. Het is gecertificeerd en is vrij van aluminiumchlorohydraat en controversiële chemicaliën. Dit betekent dat het zacht op je huid is, omdat het is gemaakt van een mix van natuurlijke minerale zouten, aromatische botanische extracten en aloë vera.
 • Voordeel 2: De vernieuwde formule van de deodorant bevat nu ook een natuurlijke hydraterende factor. Dit zorgt ervoor dat de deodorant sneller droogt en bovendien beter beschermt tegen lichaamsgeuren.
 • Voordeel 3: De deodorant biedt langdurige bescherming. Dat betekent dat het effectief lichaamsgeuren tegengaat en je langer fris, zelfverzekerd en geurvrij voelt.
 • Voordeel 4: Salt Of the Earth deodorant is hervulbaar. De roll-on verpakking is speciaal ontworpen om gemakkelijk bij te vullen met een van hun roll-on navulflessen van 525 ml. Daarnaast verbruik je 65% minder plastic met één roll-on navulling dan zeven losse roll-ons.
 • Voordeel 5: De deodorant laat geen witte vlekken achter. Salt of the Earth deodorants zijn zorgvuldig samengesteld zodat je niet hoeft te vrezen dat je gênante witte vlekken op je kleding krijgt.
 • Nadeel 1: Hoewel het product wordt getoetst als 100% natuurlijk, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het vrij is van mogelijke allergenen. Als je gevoelig of allergisch bent voor bepaalde natuurlijke ingrediënten, zoals verschillende botanische extracten of aloë vera, kan dit een probleem voor je zijn.
 • Nadeel 2: De deodorant is ontworpen om te worden hervuld, wat geweldig is voor het verminderen van plastic afval, maar het kan ook wat ongemak met zich meebrengen, aangezien je ervoor moet zorgen dat je tijdig navulflessen koopt om te vermijden dat je zonder deodorant komt te zitten.
 • Nadeel 3: Hoewel de formule is verbeterd en wordt beschreven als snel drogend, kan dit variëren afhankelijk van de huidtype. Sommige mensen kunnen merken dat het langer duurt om te drogen dan ze zouden willen, wat mogelijk vervelend kan zijn.
 • Nadeel 4: Aangezien dit product is geformuleerd met minerale zouten, kan het een wat zoutige geur hebben die mogelijk niet aangenaam is voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 5: Ondanks de bewering van geen witte vlekken, kan de ervaring variëren afhankelijk van de textuur en kleur van je kleding. Sommige materialen kunnen mogelijk toch vlekken of residu vertonen na het aanbrengen van de deodorant.

Onze favoriet #8

Native Natuurlijke Deodorant

Native Natuurlijke Deodorant

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Natuurlijke Deodorant van Native is een veilige en milieuvriendelijke oplossing voor plakkerige chemische badproducten, vrij van aluminium, parabenen, ftalaten en talk. Na talrijke tests op verschillende ingrediënten, brengt deze deodorant een lichte en verfrissende bescherming tegen geur onder je armen. Het is een solide deodorant, makkelijk aan te brengen en bevat veilige, synthetische, duurzame geuren en natuurlijke geurstoffen. Native garandeert dat ze nooit testen op dieren, met uitzondering van vrijwillige menselijke proefpersonen. De krachtige formule, gelauwerd met prijzen, is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen – het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete geur kiezen.

 • Voordeel 1: Native deodorant is vrij van schadelijke chemicaliën. Het bevat geen aluminium, parabenen, ftalaten en talk, wat betekent dat je een product gebruikt dat geen agressieve ingrediënten bevat die je lichaam kunnen schaden.
 • Voordeel 2: Het biedt effectieve bescherming tegen geur. De deodorant is uitvoerig getest met duizenden ingrediënten voordat een recept werd gevonden dat niet alleen licht en fris aanvoelt onder je armen, maar ook effectief is in het bestrijden van geurtjes.
 • Voordeel 3: Native Deodorant is eenvoudig aan te brengen. Als een solide deodorant kun je het gemakkelijk toepassen, wat je ochtendroutine snel en gemakkelijk maakt.
 • Voordeel 4: Het is een dierproefvrije deodorant. In tegenstelling tot veel andere merken test Native hun producten niet op dieren, wat betekent dat je met een zuiver geweten kunt genieten van hun producten.
 • Voordeel 5: De formule is krachtig genoeg voor zowel mannen als vrouwen. Deze uniseksdeodorant heeft gewonnen kracht die geschikt is voor iedereen, en het enige dat je hoeft te doen is je favoriete geur kiezen.
 • Nadeel 1: Hoewel Native deodorant natuurlijk gewonnen ingrediënten gebruikt, geeft het merk niet specifiek aan welke ingrediënten dit zijn. Dit kan zorgwekkend zijn als je allergische reacties of huidgevoeligheid hebt voor bepaalde stoffen.
 • Nadeel 2: Hoewel het een voordeel kan zijn voor velen, kan het feit dat deze deodorant een solide vorm heeft voor sommigen als nadeel worden ervaren. Dit is omdat solide deodoranten moeilijker aan te brengen kunnen zijn op een groter oppervlak.
 • Nadeel 3: Native Deodorant maakt gebruik van zowel natuurlijke als synthetische geurstoffen. Als je liever een volledig natuurlijk product wilt gebruiken, zijn de synthetische geuren mogelijk een nadeel voor jou.
 • Nadeel 4: De verklaring van Native dat de deodorant ‘licht en fris’ aanvoelt onder je armen, kan problematisch zijn voor mensen die een meer intensieve deodorant nodig hebben. Dit kan een nadeel voor jou zijn als je een krachtigere deodorant nodig hebt voor intensieve lichamelijke activiteit.
 • Nadeel 5: Native vermeldt dat hun deodorant nooit op dieren wordt getest, maar alleen op ‘willige’ menselijke proefpersonen. Dit kan leiden tot het ontbreken van rigoureuze langetermijntests op de effecten van de deodorant op de huid en mogelijk onvoorziene allergische of huidreacties.

Onze favoriet #9

Lavera Natuurlijke Deodorant

Lavera Natuurlijke Deodorant

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Natuurlijke Deodorant van Lavera biedt je meer dan 48 uur effectieve deodorantbescherming, zelfs tijdens fysieke activiteit. Het bevat geen ACH-aluminiumzouten, maar werkt in plaats daarvan met biologische ginseng en natuurlijke mineralen voor een verfrissend effect. De formule is alcoholvrij, dus het prikt niet na het scheren en het verzorgt precies de behoeftige okselhuid. Met minder dan 100 ml is het ook de perfecte reisgenoot die je gemakkelijk in je handbagage kunt stoppen. Bovendien worden de potten gemaakt van 100% gerecycled materiaal, wat bijdraagt aan het milieubewuste karakter van dit product.

 • Voordeel 1: Met de lavera natuurlijke deodorant ben je gegarandeerd van 48+ uur deodorantbescherming. Zelfs bij fysieke activiteiten laat deze deodorant je niet in de steek.
 • Voordeel 2: Deze deodorant bevat 0% ACH-aluminiumzouten. In plaats daarvan werkt het met biologische ginseng en natuurlijke mineralen, wat helpt bij het respecteren van je huid en milieu.
 • Voordeel 3: De formule van deze deodorant is alcoholvrij, waardoor het niet brandt na het scheren. Het geeft aan de belaste okselhuid de verzorging die je nodig hebt, wat resulteert in minder huidirritatie na gebruik.
 • Voordeel 4: Meenemen op reis is geen probleem met deze deodorant. Met minder dan 100 ml mag het in de handbagage worden geplaatst, hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over reisrestricties bij het vliegen.
 • Voordeel 5: Daarnaast is deze deodorant niet alleen vriendelijk voor jou, maar ook voor het milieu. De potten zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal (zonder deksel), dit draagt bij aan minder afval en tot een betere zorg voor onze planeet.
 • Nadeel 1: Hoewel de formule alcoholvrij is en niet brandt na het scheren, biedt het niet per se extra voordelen voor mensen die niet scheren. Dus als je niet scheert, is dit voordeel onbelangrijk voor jou.
 • Nadeel 2: Ondanks de beloofde 48+ uur deodorantbescherming, kan de mate van protectie variëren afhankelijk van je persoonlijke zweetproductie en fysieke activiteiten. Voor sommigen zal de deodorant van Lavera misschien niet de volledige 48 uur bescherming bieden zoals beloofd.
 • Nadeel 3: Dit product maakt gebruik van biologische ginseng en natuurlijke mineralen in plaats van ACH-aluminiumzouten. Hoewel dit gezondheidsvoordelen kan bieden, kunnen de resultaten voor wat betreft de geurvermindering mogelijk minder effectief zijn dan met traditionele chemicaliën.
 • Nadeel 4: De Lavera deodorant heeft een klein formaat van minder dan 100 ml. Dit is ideaal voor op reis en kan in de handbagage worden geplaatst, maar als je van plan bent om de deodorant voor dagelijks thuisgebruik te gebruiken, kan dit formaat als nadeel worden gezien omdat je het product vaker moet bijvullen.
 • Nadeel 5: Hoewel de potten van 100% gerecycled materiaal zijn gemaakt (zonder deksel), moet je nog steeds extra voorzichtig zijn bij het hanteren van het product om te voorkomen dat het per ongeluk opent en morst, aangezien het geen deksel heeft.

Onze favoriet #10

Arm & Hammer Natuurlijke Deodorant

Arm & Hammer Natuurlijke Deodorant

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Natuurlijke Deodorant van het merk Arm & Hammer is een product dat ontworpen is met jouw welzijn en frisheid in gedachten. Het is volkomen vrij van aluminium en parabenen, waardoor het je lichaam beschermt tegen potentieel schadelijke chemische stoffen. Terwijl het je effectieve, natuurlijke bescherming biedt tegen lichaamsgeuren, waardoor je je de hele dag fris en zelfverzekerd voelt.

 • Voordeel 1: Geen aluminium – Je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijke gezondheidsrisico’s die worden geassocieerd met deodorants die aluminium bevatten. Dit is vooral belangrijk als je een gevoelige huid hebt of als je bewust probeert te vermijden om zware metalen op je huid aan te brengen.
 • Voordeel 2: Parabenen vrij – Parabenen zijn conserveringsmiddelen die in veel producten te vinden zijn, maar worden steeds vaker vermeden vanwege mogelijke gezondheidsrisico’s, speciaal voor de hormoonhuishouding. Met de Arm & Hammer deodorant kun je er zeker van zijn dat je geen parabenen op je huid aanbrengt.
 • Voordeel 3: Natuurlijke bescherming – Deze deodorant biedt je een natuurlijke bescherming tegen lichaamsgeur. Je kunt erop vertrouwen dat je de hele dag fris blijft zonder chemicaliën of kunstmatige ingrediënten.
 • Voordeel 4: Geschikt voor mensen met een gevoelige huid – Omdat Arm & Hammer natuurlijke deodorant zonder aluminium en parabenen is, is deze ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Je hoeft je geen zorgen te maken over huidirritaties die veroorzaakt kunnen worden door deze bestanddelen.
 • Voordeel 5: Milieuvriendelijk – Aangezien deze deodorant vrij is van aluminium en parabenen en een natuurlijke bescherming biedt, is het een meer milieuvriendelijke keuze in vergelijking met andere soorten deodorant. Door dit product te kiezen, doe je niet alleen iets goeds voor je eigen lichaam, maar ook voor de planeet.
 • Op basis van de verstrekte productbeschrijving kan ik geen specifieke nadelen identificeren van het natuurlijke deodorantmerk Arm & Hammer. Dit komt omdat de informatie die is verstrekt, voornamelijk positieve producteigenschappen bevat zoals ‘Zonder aluminium’, ‘Zonder parabenen’ en ‘Natuurlijke bescherming’. Dit zijn kenmerken die doorgaans als erg gunstig worden beschouwd door mensen die op zoek zijn naar natuurlijke deodoranten. Mocht je negatieve aspecten verwachten of willen herkennen, dan zou ik je aanraden om meer gedetailleerde productinformatie te verstrekken, inclusief klantbeoordelingen en -ervaringen.

Samengevat, investeren in een natuurlijke deodorant uit onze lijst van de 10 beste producten is een verstandige keuze voor je gezondheid en welzijn. Ze zijn allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zonder agressieve chemicaliën, welke een positief effect hebben op je huid en je lichaam. Onze nieuwe onderzoek onderstreept de efficiëntie en betrouwbaarheid van deze deodorants. Dus, of je nu kiest voor een compleet biologische optie of een die verrijkt is met aromatherapie, je kunt op deze deodorants rekenen om je fris en zelfverzekerd te houden gedurende de dag. Probeer het zelf en ervaar het verschil.

Inhoudsopgave