a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Natuurlijke Zeep: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek ontdek je de tien beste natuurlijke zepen die hoog scoren in onze test op kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit.

Unser Favorit: Dr.Ancient Natuurlijke Zeep

Dr.Ancient Natuurlijke Zeep
★★★★★

Unser Favorit: Nesti Dante Natuurlijke Zeep

Nesti Dante Natuurlijke Zeep
★★★★★

Unser Favorit: Poola & Bloom Natuurlijke Zeep

Poola & Bloom Natuurlijke Zeep
★★★★★

Unser Favorit: Tumelo Natuurlijke Zeep

Tumelo Natuurlijke Zeep
★★★★★

Unser Favorit: Sysdisen Natuurlijke Zeep

Sysdisen Natuurlijke Zeep
★★★★★

Unser Favorit: Tumelo Natuurlijke Zeep

Tumelo Natuurlijke Zeep
★★★★★

Unser Favorit: Lubiu Natuurlijke Zeep

Lubiu Natuurlijke Zeep
★★★★★

Ben jij ook steeds meer op zoek naar natuurlijke, zuivere producten voor je huidverzorging? Je bent niet de enige! Met de groeiende bewustwording over de impact van chemicaliën op onze huid en gezondheid, neigen consumenten steeds meer naar producten met een groene, biologische stempel. Natuurlijke zeep is zo’n categorie die sterk in opkomst is. Met ingrediënten rechtstreeks uit de natuur, geen schadelijke toevoegingen en een duurzaam productieproces, bieden ze een geweldig alternatief voor traditionele zepen. Maar welke natuurlijke zepen zijn echt de moeite waard? In dit artikel onthullen we de 10 beste natuurlijke zepen op basis van nieuw onderzoek. Lees verder en ontdek welk product het beste bij jou past.

Natuurlijke zeep is een type reinigingsproduct dat je huid helpt te verzorgen zonder het gebruik van chemische ingrediënten. Dit houdt in dat deze soort zeep in plaats van synthetische stoffen, gemaakt is van plantaardige oliën, boters en essentiële oliën, verkregen uit de natuur, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt. Zo’n product is zacht voor jouw huid en biedt ook extra voedende voordelen, zowel hydraterend als kalmerend, afhankelijk van de gebruikte ingrediënten. Prodberijk de schonere, zachtere en gezondere huid met natuurlijke zeep.

Check Uit

Onze favoriet #1

Dr.Ancient Natuurlijke Zeep

Dr.Ancient Natuurlijke Zeep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Dr. Ancient Natuurlijke Zeep is een handgemaakte, geitenmelkzeep boordevol vitamine A, bekend om zijn helende werking op beschadigd huidweefsel. Het is 100% natuurlijk en vrij van parabenen, sls, sles, als, siliconen, sulfaat, pega en palmolie, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor reguliere zepen. De ambachtelijke productiemethode in kleine series verzekert je van een product met aandacht gemaakt. Deze zeep kan effectief zijn bij het behandelen van huiduitslag bij zowel volwassenen als kinderen en biedt op lange termijn ondersteuning voor het verminderen van fijne verouderingslijntjes. Daarnaast helpt de natuurlijke kracht van geitenmelk bij het hydrateren van eczeem en vergelijkbare huidproblemen, waardoor je huid kan ontspannen.

 • Voordeel 1: Dr.Ancient geitenmelkzeep is rijk aan vitamine A, bekend om het vermogen om beschadigd huidweefsel te herstellen. Dit kan je huid helpen zichzelf te verjongen en gezonder te worden.
 • Voordeel 2: De zeep is 100% natuurlijk en verzekert je dat ABSOLUUT GEEN CHEMICALIËN op je lichaam komen. Het is veilig voor je huid en beter voor het milieu.
 • Voordeel 3: Het is vrij van parabenen, sls, sles, als, siliconen, sulfaat, pega, palmolie. Dit betekent dat het geen schadelijke stoffen bevat die vaak in andere zepen worden gevonden, wat goed is voor mensen met een gevoelige huid.
 • Voordeel 4: Het is handgemaakt in kleine series naar traditionele methoden. Dit zorgt niet alleen voor een hogere kwaliteit, maar ook voor een duurzamere productie.
 • Voordeel 5: Dr.Ancient geitenmelkzeep zorgt voor een natuurlijke en langdurige ondersteuning om fijne lijntjes die ontstaan tijdens het verouderingsproces te verminderen, en biedt een gezonde hydratatie bij eczeem en andere jeukende huidproblemen. Geen tijdelijk cosmetisch effect, maar echte ondersteuning voor je huid.
 • Het is een uitdaging om nadelen te vinden in een product dat zo goed wordt beschreven, maar hier zijn enkele punten om te overwegen:
 • Nadeel 1: Hoewel het product 100% natuurlijk is en absoluut geen chemicaliën bevat, komt het vaak voor dat natuurlijke producten allergische reacties kunnen veroorzaken bij mensen die gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten. Dit is dus een aspect om in gedachten te houden.
 • Nadeel 2: Het merk Dr. Ancient maakt zijn producten in kleine series volgens traditionele methoden. Dit kan dus betekenen dat de beschikbaarheid van het product af en toe beperkt kan zijn.
 • Nadeel 3: Omdat de zeep op traditionele wijze wordt gemaakt en ‘handgemaakt’ is, kunnen er mogelijk variaties zijn in de kwaliteit of consistentie van elke partij zeep.
 • Nadeel 4: Ondanks dat de zeep effectief is bij het behandelen van huiduitslag bij zowel volwassenen als kinderen, impliceert dit dat de zeep op de een of andere manier medicinaal is te gebruiken. Dit kan echter misleidend zijn, omdat het geen gecertificeerd medicijn is.
 • Nadeel 5: Hoewel het product beweert langdurige ondersteuning te bieden, geen tijdelijk cosmetisch effect, om fijne lijntjes te verwijderen die zich voordoen tijdens het verouderingsproces, moet je je ervan bewust zijn dat geen enkel topisch product permanent de tekenen van veroudering kan verwijderen. Het effect hiervan zal grotendeels afhangen van individuele huidtypes en zorg.

Onze favoriet #2

Nesti Dante Natuurlijke Zeep

Nesti Dante Natuurlijke Zeep

Waarom we het gekozen hebben

Nesti Dante’s Natuurlijke Zeep is een met liefde en zorg in het Italiaanse Florence gemaakte zeep. Met deze zeep geniet je van een hoogwaardige fijne geur die je meeneemt naar de romantische straten van Toscane en elke wasbeurt omtovert tot een authentiek Italiaans schoonheidsritueel.

 • Voordeel 1: Natuurlijke Zeep merk Nesti Dante is met liefde en zorg gemaakt, wat betekent dat je een product ontvangt dat speciaal voor jou is vervaardigd.
 • Voordeel 2: Het feit dat Nesti Dante in Florence, Italië gemaakt is, impliceert dat je kan rekenen op de diepgewortelde traditie en vakmanschap van Italiaanse ambachtslieden.
 • Voordeel 3: Het gebruikt hoogwaardige geurstoffen. Dit betekent dat je kunt genieten van een fijne, luxueuze geur die lang na het wassen blijft hangen.
 • Voordeel 4: Doordat dit een natuurlijk zeepmerk is, stelt het je in staat om je huidverzorging te versterken met producten die vrij zijn van schadelijke chemicaliën.
 • Voordeel 5: De zorg die besteed wordt aan het maken van deze zeep zorgt ervoor dat je een kwaliteitsproduct krijgt dat zowel een lust voor het oog als een genoegen voor het gebruik is.
 • Het is uitdagend om veel nadelen te identificeren op basis van de beperkte productbeschrijving. Echter, hier zijn een paar mogelijke nadelen op basis van de gegeven informatie:
 • Nadeel 1: Omdat de zeep met liefde en zorg is gemaakt in het Italiaanse Florence, kan het zijn dat het op sommige locaties moeilijk te vinden is. Niet alle winkels zullen dit specifieke merk misschien voeren.
 • Nadeel 2: Het feit dat de zeep een ‘hoogwaardige, fijne geur’ heeft kan een nadeel zijn voor mensen die gevoelig zijn voor geuren of voor diegenen die de voorkeur geven aan ongeparfumeerde producten.
 • Nadeel 3: Het woord ‘natuurlijk’ in de productnaam kan misleidend zijn, aangezien in de productbeschrijving geen specifieke details worden gegeven over de ingrediënten. Het is mogelijk dat niet alle ingrediënten puur natuurlijk zijn.
 • Nadeel 4: Omdat de zeep in Italië is gemaakt, kan de productie ervan een grotere koolstofvoetafdruk hebben door transport, vooral als je in een ander land woont.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving vermeldt niets over verpakking. Als de zeep niet op een duurzame manier is verpakt, kan dit een nadeel zijn voor milieubewuste klanten.

Onze favoriet #3

Poola & Bloom Natuurlijke Zeep

Poola & Bloom Natuurlijke Zeep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Poola & Bloom’s Natuurlijke Zeep is een premium, veganistische zeepset, handgemaakt en geïnfundeerd met rauwe oliën, organische oliën, kruiden en plantenbutters. Deze luxe zeepreeks omvat variëteiten zoals zwarte zeep, dode zee modder groene klei, dode zee modder zout en modder, en minerale zeep. Ze zijn perfect voor het reinigen en hydrateren van je lichaam, met minder afval dan traditionele plastic fles producten. Of je huid nu gevoelig, droog of acne gevoelig is, deze zepen zijn vriendelijk voor jou. Ze bevatten geen sulfaten, zijn dierproefvrij, vrij van parabenen en volledig veganistisch. Bovendien verbeteren ze wellicht huidaandoeningen en minimaliseren ze poriën voor een gladde, stralende huid. In dit 4-delige pakket zul je een zuiverende, reinigende en voedende zeep vinden voor een complete, allround huidverzorgingservaring.

 • Voordeel 1: Veganistisch en milieuvriendelijk – De Poola & Bloom zeepset is gemaakt van volledig plantaardige en biologische ingrediënten, die niet alleen vriendelijk zijn voor jouw huid, maar ook voor de planeet. De zepen creëren minder afval dan traditionele bad- en douchegels in plastic flessen.
 • Voordeel 2: Geschikt voor alle huidtypes – Of je nu een gevoelige, droge of acne-gevoelige huid hebt, deze natuurlijke zepen zijn ontworpen om jouw huid te verzorgen en te beschermen. Ze zijn vrij van sulfaten, parabenen en wreedheid, dus je weet dat je een product gebruikt dat zacht is voor jouw huid.
 • Voordeel 3: Diepe reiniging en hydratatie – Deze zepen zijn geformuleerd met premium organische ingrediënten en 100% ruwe oliën om jouw huid diep te reinigen en hydrateren. Ze kunnen helpen bij het verbeteren van huidaandoeningen en -onvolkomenheden, resulterend in een gladde, gloeiende huid.
 • Voordeel 4: Geselecteerd assortiment voor volledige huidverzorging – De set bevat vier verschillende zepen, elk met unieke eigenschappen en voordelen. De combinatie van zuiverende, reinigende en voedende zeep zorgt voor een alomvattend huidverzorgingsregime.
 • Voordeel 5: Luxe ervaring – Met zepen die dode zeemodder, groene klei, zwarte zeep en mineralen bevatten, geef je jezelf een luxueuze en spa-achtige ervaring thuis. De heerlijke geuren en rijke schuim maken elk douche moment tot een ontspannende en opladende gebeurtenis.
 • Nadeel 1: Complex gebruik – Hoewel Poola & Bloom veganistische zepen kwaliteitsingrediënten bevatten, kan de ervaring van het gebruik van verschillende soorten zeep voor verschillende behoeften ingewikkeld en tijdrovend zijn. Je moet onthouden welke zeep je voor welk doel moet gebruiken.
 • Nadeel 2: Kan droogheid veroorzaken – Hoewel de zepen zijn gemaakt om te reinigen en hydrateren, kan de hoge concentratie aan rauwe oliën, afhankelijk van je huidtype, je huid droog maken omdat ze natuurlijke huidolie kunnen verwijderen.
 • Nadeel 3: Mogelijke allergische reacties – Ondanks dat het product bedoeld is voor alle huidtypes, bevat de zeep verschillende organische ingrediënten, kruiden en specerijen. Dit kan potentieel allergische reacties veroorzaken bij mensen met gevoelige huid of allergieën voor specifieke ingrediënten.
 • Nadeel 4: Geen specifieke zeep voor gezichtsreiniging – Hoewel de zeep wordt aangeprezen als vriendelijk voor zowel gezicht als lichaam, ontbreekt er een specifieke zeep in het assortiment die uitsluitend bedoeld is voor de delicate huid van het gezicht.
 • Nadeel 5: Overdaad aan keuze binnen één set – In de set van vier zitten verschillende soorten zeep: zwarte zeep, groene klei, zout en modder, en minerale zeep. Dit kan overweldigend zijn en het moeilijk maken om te beslissen welke zeep je wanneer moet gebruiken, vooral als je nieuw bent in natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Onze favoriet #4

Tumelo Natuurlijke Zeep

Tumelo Natuurlijke Zeep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Tumelo’s Natuurlijke Zeep, ook bekend als Aleppo Zeep, is een uniek, handgemaakt huidverzorgingsproduct, rijk aan olijf- en laurierolie. Deze veganistische, biologisch afbreekbare zeep is vrij van dierlijke toevoegingen, kleurstoffen en chemicaliën zoals parabenen. Dankzij het hoge gehalte aan olijfolie is deze hydraterende zeep uiterst zacht voor elk huidtype en helpt het de pH-balans van je huid te herstellen en irritaties te verminderen. Met antibacteriële eigenschappen, dankzij de toegevoegde laurierolie, is de zeep uitermate geschikt voor huidaandoeningen zoals acne, eczeem en roos. Elk stuk zeep wordt geleverd met een 100% natuurlijk sisal zeepzakje dat zorgt voor extra schuim, zachtere peeling en helpt je zeep te besparen. Deze oprechte huidverzorger is niet alleen goed voor jou maar ook voor de planeet.

 • Voordeel 1: Natuurlijke en Veganistische Ingrediënten – De Tumelo natuurlijke zeep is een veganistisch product, gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie en laurierolie. Deze zeep bevat geen dierlijke toevoegingen, kleurstoffen, geurstoffen of chemicaliën zoals parabenen.
 • Voordeel 2: Uniek en Handgemaakt – Tumelo’s Aleppo zeep is met de hand gemaakt in Turkije volgens een duizenden jaren oud recept, wat elk stuk echt uniek maakt. Dit maakt de zeep ook een perfect cadeau voor anderen.
 • Voordeel 3: Zacht voor de Huid – Dankzij het hoge gehalte aan hydraterende olijfolie, is deze verzorgende zeep zeer zacht voor je huid. De olijfolie bevat antioxidanten die kunnen helpen het pH-evenwicht van je huid te herstellen en de ontstekingsremmende eigenschappen kunnen huidirritaties verlichten.
 • Voordeel 4: Antibacteriële Eigenschappen – Deze zeep is geschikt voor alle huidtypes en door het gebruik van laurierolie, is het zelfs bijzonder gunstig voor de huid met acne, herpes, eczeem, schimmelinfecties of roos.
 • Voordeel 5: Inclusief Zeepzakje – Om je douche-ervaring tot het maximum te verlengen, is een 100% natuurlijk zeepzakje inbegrepen bij je Tumelo-natuurlijke zeep. Dit sisalzakje laat je zeep heerlijk schuimen, verwijdert overtollige huidcellen en biedt een zachtere peeling, waardoor je zeep langer meegaat.
 • nadeel 1: De zeep is volledig natuurlijk en bevat geen toegevoegde geurstoffen wat kan resulteren dat de geur van de zeep misschien niet aantrekkelijk is voor iedereen. De natuurlijke geur die zich ontwikkelt tijdens het rijpingsproces kan variëren en kan niet worden gecontroleerd of aangepast volgens individuele voorkeuren.
 • nadeel 2: Ook al is het een aspect van zijn ambachtelijke productie, maar het feit dat het gewicht van de zeep tot ±15% kan variëren, kan lastig zijn, omdat je niet precies het gewicht krijgt dat je verwacht. Dit kan dus gezien worden als een gebrek aan consistentie in de productie.
 • nadeel 3: Omdat Tumelo’s Aleppo zeep handgemaakt is, is elk stuk uniek. Voor sommigen kan dit onderdeel van de charme zijn, maar voor anderen kan dit leiden tot inconsistentie in de esthetiek van de zeep, wat een nadeel kan zijn als je op zoek bent naar uniformiteit in je zeep.
 • nadeel 4: Ondanks dat de zeep antibacteriële eigenschappen heeft en geschikt is voor alle huidtypes, is het vanwege de laurierolie bijzonder geschikt voor de huid met acne, herpes, eczeem, schimmelinfecties of roos. Als je een normale of droge huid hebt, zou dit product dan ook te specifiek gericht kunnen zijn en niet de volledige voordelen bieden die je zoekt.
 • nadeel 5: Hoewel de natuurlijke ingrediënten en de antibacteriële eigenschappen geweldig zijn, is het mogelijk dat de zeep niet sterk genoeg is om verschil te maken voor zwaardere huidproblemen. Het kan dan nodig zijn om dit te combineren met andere producten of om een sterkere zeep te zoeken als er sprake is van ernstige huidaandoeningen.

Onze favoriet #5

Sysdisen Natuurlijke Zeep

Sysdisen Natuurlijke Zeep

Waarom we het gekozen hebben

De Sysdisen Natuurlijke Zeep is een diep reinigende en hydraterende zeep, speciaal samengesteld voor mannen. Deze zeep biedt een grondige reiniging, het helpt niet alleen vuil en olie van het huidoppervlak te verwijderen, maar voorkomt ook acné en mee-eters door diep in de poriën te reinigen. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, hydrateert deze zeep je huid, vervaagt littekens en bevordert huidregeneratie. Je huid zal er helderder en gezonder uitzien. Veilig en zacht dankzij het traditionele koude proces, bevat deze zeep geen agressieve chemicaliën. Het helpt de olie onder controle te houden en maakt je huid gezonder en energieker. Bovendien heeft het een aangename kruidengeur, en kan het voor multifunctioneel gebruik dienen, zoals de reiniging van je haar, gezicht, handen en lichaam. Zo krijg je zacht en glanzend haar met een gladde en goed gehydrateerde huid.

 • Voordeel 1: Diepe reiniging – De natuurlijke zeep van Sysdisen voor mannen biedt een diepe reiniging, waardoor vuil en olie van het huidoppervlak worden verwijderd. Poriën worden gereinigd en de vorming van acne en mee-eters wordt voorkomen, wat zorgt voor een verfrissend en glad huidgevoel.
 • Voordeel 2: Hydrateert en herstelt de huid- Deze speciaal voor mannen ontworpen zeepjes zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bieden een revitaliserende hydratatie aan de huid. Ze verbeteren het uiterlijk van littekens en bevorderen de regeneratie van de huid, wat resulteert in een heldere en gezondere teint.
 • Voordeel 3: Traditioneel koud proces – De Sysdisen natuurlijke zeep voor mannen is vervaardigd met behulp van een traditioneel koud proces. Er worden geen agressieve chemicaliën gebruikt waardoor de zeep zacht en veilig is voor je huid, zonder risico op irritatie of uitdroging.
 • Voordeel 4: Speciaal voor mannen – Deze zeep is speciaal ontworpen voor de huid van mannen. Het houdt de olieproductie onder controle, verbetert de algehele gezondheid van je huid en geeft je huid een energieker uiterlijk. Daarnaast verkleint het de poriën en verstrakt het je huid, terwijl het een verkwikkende kruidengeur achterlaat.
 • Voordeel 5: Multifunctioneel gebruik – De Sysdisen natuurlijke zeep is niet alleen geschikt voor je gezicht, maar ook voor het reinigen van je handen, lichaam en zelfs je haar. Het zorgt voor zacht en glanzend haar en laat je huid glad en gehydrateerd aanvoelen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Sysdisen natuurlijke zeep belooft om acné en mee-eters te voorkomen, kan het zijn dat je huid toch niet goed reageert op het product. Ieders huid is uniek en reageert anders op verschillende producten, dus er is geen garantie dat het deze problemen voor iedereen zal oplossen.
 • Nadeel 2: De zeep claimt te hydrateren en littekens te vervagen. Echter, afhankelijk van de aard en ernst van het litteken kunnen resultaten variëren. Het product belooft huidregeneratie, maar het proces kan lang duren, en directe, zichtbare resultaten zijn niet gegarandeerd.
 • Nadeel 3: Hoewel het product via een traditioneel koud proces wordt gemaakt en beweert geen agressieve chemicaliën te bevatten, kun je mogelijk toch een allergische reactie krijgen. Dit komt omdat zelfs natuurlijke ingrediënten allergenen kunnen bevatten.
 • Nadeel 4: De Sysdisen zeep is speciaal ontworpen voor mannen, wat wellicht niet voor iedereen een voordeel is. Het kan zijn dat de geur of de effecten van het product niet passen bij ieders smaak of huidtype.
 • Nadeel 5: De zeep wordt aangeprezen als multifunctioneel voor het reinigen van haar, gezicht, hand en lichaam. Dit kan echter betekenen dat het product niet optimaal is voor alle genoemde toepassingen. Soms presteert een gespecialiseerd product beter dan een ‘one-size-fits-all’ product.

Onze favoriet #6

Tumelo Natuurlijke Zeep

Tumelo Natuurlijke Zeep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Natuurlijke Zeep van Tumelo is een prachtig stukje vakwerk uit Turkije op basis van een duizenden jaren oud Aleppo-recept. Deze veganistische zeep, vervaardigd met olijfolie, laurierolie, water en loog, is vrij van dierlijke toevoegingen, kleurstoffen en schadelijke chemicaliën. Elk stuk is handgemaakt en uniek, met een natuurlijke geur die zich tijdens het rijpingsproces ontwikkelt. Tumelo’s zeep is niet alleen zacht en hydraterend voor je huid dankzij het hoge gehalte aan olijfolie, maar de laurierolie voegt ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen toe, waardoor het ook ideaal is voor de gevoelige huid of huidproblemen zoals acne, eczeem of roos. Om je douche-ervaring te verlengen, wordt er een 100% natuurlijk zeepzakje meegeleverd, welke zorgt voor heerlijk schuim, een zachte peeling en eventueel een revitaliserend effect.

 • Voordeel 1: Natuurlijke en Veganistische Ingrediënten – Tumelo natuurlijke zeep wordt gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, laurierolie en water zonder dierlijke toevoegingen, kleurstoffen, geurstoffen of chemicaliën. Bovendien is het veganistisch en dierproefvrij, wat betekent dat het zowel goed voor jou als voor het milieu is.
 • Voordeel 2: Uniek en Handgemaakt – Elke Tumelo zeep wordt met de hand gemaakt volgens een oud recept in Turkije, wat betekent dat elk stuk zeep uniek is. Dit maakt het ook een geweldig cadeau idee voor je geliefden die bewust zijn van huidverzorging.
 • Voordeel 3: Hydraterend en Zacht voor de Huid – Dankzij het hoge gehalte aan olijfolie, is deze zeep zeer hydraterend en zacht voor de huid. Het helpt bij het herstellen van de pH-balans van de huid en de antioxidanten in de olijfolie kunnen ontstekingen verlichten, waardoor het perfect is voor de gevoelige huid.
 • Voordeel 4: Antibacteriële Eigenschappen – De laurierolie in Tumelo natuurlijke zeep geeft het antibacteriële eigenschappen, maakt het ideaal voor huidtypes die vatbaar zijn voor acne, eczeem, schimmelinfecties en roos. Dit betekent dat, naast het reinigen, de zeep ook bijdraagt aan het onderhoud en de gezondheid van je huid.
 • Voordeel 5: Inclusief Zeepzakje – De Tumelo Aleppo Zeep wordt geleverd met een 100% natuurlijk zeepzakje. Dit sisalzakje zorgt niet alleen voor een heerlijk schuimeffect, maar helpt ook bij het verwijderen van overtollige huidschilfers, heeft een zachte peelingwerking en kan zelfs een revitaliserend effect hebben op je huid.
 • Nadeel 1: De geur van de Tumelo Natuurlijke Zeep ontwikkelt zich tijdens het rijpingsproces. Dus, hoewel de zeep geen toegevoegde geurstoffen bevat, kun je niet van tevoren weten hoe het zal ruiken. Dit kan een belemmering zijn als je gevoelig bent voor geuren of specifieke geurvoorkeuren hebt.
 • Nadeel 2: De zeep is met de hand gemaakt en het gewicht van de zeep kan ±15% variëren. Dit betekent dat je niet altijd een uniforme hoeveelheid product krijgt, wat een ongemak kan zijn.
 • Nadeel 3: Het zeepzakje is bedoeld om de levensduur van de zeep te verlengen en een peeling effect te bieden. Echter, als je een zeer gevoelige huid hebt, kan het gebruik van het zeepzakje voor sommigen te hard of irriterend zijn.
 • Nadeel 4: Hoewel de productbeschrijving stelt dat de Aleppo zeep geschikt is voor alle huidtypes, is het vooral gunstig voor de huid met specifieke aandoeningen zoals acne, herpes, eczeem, schimmelinfecties of roos. Als je geen van deze huidproblemen hebt, is het misschien niet optimaal voor jouw huidtype.
 • Nadeel 5: Hoewel laurierolie bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen, wordt de zeep vaak aanbevolen door dermatologen voor huidproblemen. Het is belangrijk om op te merken dat iedereen anders is en dat resultaten kunnen variëren. Dus, hoewel de zeep voordelen kan bieden, lost het niet noodzakelijkerwijs al je huidproblemen op.

Onze favoriet #7

Lubiu Natuurlijke Zeep

Lubiu Natuurlijke Zeep

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Lubiu’s Natuurlijke Zeep, gemaakt met hoogwaardige organische ingrediënten, is een uitstekende optie voor jou als je huidverzorging nodig hebt. Het is een geweldig product voor vette, acnegevoelige en gevoelige (eczeem) huidtypes. Afgezien van het grondig verwijderen van make-up en talg, is het ook effectief in het aanpakken van acne en mee-eters, waardoor je huid er stralend en glad uit ziet. Deze multifunctionele zeep is perfect voor het hele lichaam, is veilig voor gevoelige huid en werkt ook goed als een biologische gezichtsreiniger, handzeep en badzeep. Milieubewust en trouw aan zero waste principes, wordt Lubiu’s Natuurlijke Zeep gemaakt zonder palmolie en bevat het olijfolie, sheaboter, kokosolie, actieve houtskool en ricinusolie. Gebruik regelmatig voor de beste resultaten!

 • Voordeel 1: Natuurlijke Huidverzorging – De Lubiu-zeep gebruikt enkel organische en hoogwaardige ingrediënten in hun producten. Dit maakt het ideaal voor verschillende huidtypes – inclusief vette, acnegevoelige, problematische en gevoelige (eczeem) huid. Het diep reinigende effect van de zeep helpt make-up, talg en andere onzuiverheden efficiënt te verwijderen.
 • Voordeel 2: Bestrijding van Huidproblemen – De natuurlijke houtskool in deze zeep is een beproefde remedie tegen acne, mee-eters en folliculitis. Door regelmatig gebruik kan het helpen poriën te minimaliseren en geeft het je huid een stralende en gladde uitstraling.
 • Voordeel 3: Multifunctioneel – Deze Lubiu-zeep is niet enkel een gezichtsreiniger. Het kan worden gebruikt als handzeep en badzeep. Pluspunt is dat het natuurlijk antibacterieel is en geen schadelijke chemicaliën bevat. De zeep schuimt goed en geeft een romig, dik schuim.
 • Voordeel 4: Gebruiksvriendelijk en Veilig – Deze zeep is ook veilig voor mensen met een gevoelige huid. Je hoeft de zeep enkel met water mengen om een schuim te krijgen waarmee je je gezicht, lichaam en handen kunt wassen. De producent raadt aan om de zeep regelmatig te gebruiken voor het beste resultaat.
 • Voordeel 5: Milieuvriendelijk – Milieuzorg en zero waste principes zijn erg belangrijk voor Lubiu. Hun zeep bevat geen palmolie en is gemaakt van 100% natuurlijke, eco- en veganistische ingrediënten – inclusief olijfolie, sheaboter, kokosolie, actieve houtskool en ricinusolie. Bovendien wordt elke zeep volgens de traditionele koude methode gemaakt en minimaal 4 weken gerijpt.
 • Nadeel 1: Het vermijden van oogcontouren kan moeilijk zijn. Aangezien deze zeep wordt aanbevolen voor het verwijderen van make-up, kan het lastig zijn om te vermijden dat het in de buurt van je ogen komt, wat mogelijk ongemak kan veroorzaken.
 • Nadeel 2: Regelmatig gebruik is nodig voor het beste resultaat. Dit kan betekenen dat als je een andere routine of verschillende producten wilt proberen, je mogelijk niet het volledige effect van deze zeep ervaart.
 • Nadeel 3: De zeep schuimt erg goed, wat betekent dat het mogelijk te droog kan zijn voor sommige huidtypes. Hoewel de zeep veilig is voor de gevoelige huid, kan overmatig schuimen soms de huid uitdrogen.
 • Nadeel 4: Producten met natuurlijke ingrediënten kunnen nog steeds allergische reacties veroorzaken. Omdat deze zeep natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, sheaboter, kokosolie en houtskool bevat, is er altijd een mogelijkheid dat je huid hierop kan reageren als je hier gevoelig voor bent.
 • Nadeel 5: Elk stuk zeep is uniek en kan verschillen van het getoonde product. Dit kan betekenen dat de kwaliteit en effectiviteit van het product voor jouw huid licht kunnen variëren, wat niet altijd ideaal is als je op zoek bent naar consistentie in je huidverzorgingsroutine.

Na een grondige analyse van de top 10 natuurlijke zepen op de markt, ben je nu zeker beter in staat om een oordeel te vormen. Het is belangrijk dat je huidverzorgingsroutine bestaat uit producten die jouw huidgezondheid ondersteunen en verbeteren, en deze zepen doen precies dat. Maar geef niet alleen prioriteit aan natuurlijke ingrediënten, onthoud ook dat de verpakking, prijs en duurzaamheid net zo cruciaal zijn. Kies daarom een zeep die je huid voedt, voldoet aan je waardestandaarden en past bij je budget. Elke zeep in deze lijst heeft een unieke combinatie van deze factoren te bieden en het is belangrijk dat de zeep die je kiest aan je persoonlijke huidverzorgingsbehoeften en lifestyle voldoet. De aankoop van natuurlijke zeep is niet alleen een investering in je huidgezondheid, maar ook in onze planeet en je hebt de macht om daar iets goeds van te maken.

Inhoudsopgave