a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Ontharen: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 ontharingsproducten uit onze nieuwste test om het product te vinden dat het beste bij jou past.

Unser Favorit: Yotako Ontharen

Yotako Ontharen
★★★★★

Unser Favorit: Pipihome Ontharen

Pipihome Ontharen
★★★★★

Unser Favorit: No Hair Crew Ontharen

No Hair Crew Ontharen
★★★★★

Unser Favorit: Plastimea Ontharen

Plastimea Ontharen
★★★★★

Unser Favorit: Veet Ontharen

Veet Ontharen
★★★★★

Unser Favorit: Veet Ontharen

Veet Ontharen
★★★★★

Unser Favorit: Zkmagic Ontharen

Zkmagic Ontharen
★★★★★

Unser Favorit: No Hair Crew Ontharen

No Hair Crew Ontharen
★★★★★

Unser Favorit: Braun Ontharen

Braun Ontharen
★★★★★

Unser Favorit: Agetech Ontharen

Agetech Ontharen
★★★★★

Of je nu een routine dagelijkse scheerbeurt onderhoudt, of een meer uitdagende totale lichaamsbehandeling aanpakt, ontharen kan een tijdrovend en soms pijnlijk ritueel zijn. Maar geen zorgen, wij hebben al het zware werk al voor jou gedaan! We hebben talloze producten voor ontharing getest en geanalyseerd. Dit is de ultieme gids – volledig gebaseerd op nieuw onderzoek – voor de top 10 van beste ontharingsproducten die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Lees verder om te ontdekken hoe je de ontharingsopties kunt vinden die het beste bij je passen. Dat ontharen wordt zo nog een stuk aangenamer!

Ontharen is het proces waarbij ongewenst haar van je lichaam of gezicht verwijderd wordt. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden, zoals scheren, harsen, epileren, laserbehandelingen of met behulp van crèmes en lotions die speciaal voor dit doel zijn gemaakt. Het ontharen helpt om je huid glad en verzorgd aan te laten voelen en zorgt ook voor een nette uitstraling. Het is belangrijk om te onthouden dat de methode van ontharen die je kiest, geschikt moet zijn voor je huidtype en de gevoeligheid ervan. Het onjuist ontharen kan irritaties, ingegroeide haren of huidbeschadigingen veroorzaken. Het is dus essentieel om altijd zorgvuldig te zijn bij het kiezen van je ontharingsmethode.

Check Uit

Onze favoriet #1

Yotako Ontharen

Yotako Ontharen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Nano haarverwijderaar van het merk Yotako is een veilig en gemakkelijk te gebruiken ontharingsproduct. Het helpt om ongewenst lichaamshaar pijnloos te verwijderen met behulp van nanokristallijne technologie. Het product beweert niet alleen de haargroei te vertragen, maar laat ook je huid onmiddellijk glad en soepel achter. Het is vrij van chemicaliën, veroorzaakt geen allergische reacties en snijdt niet, waardoor het uiterst vriendelijk is voor de gevoelige huid. Het product is ook duurzaam, met een levensduur tot 5 jaar en is geschikt voor haarverwijdering over het hele lichaam. Het is echter niet aangeraden voor gebruik op de buik, gezicht en intieme zones. Probeer de Nano haarverwijderaar uit, jouw huid zal je dankbaar zijn.

 • Voordeel 1: De Yotako nano haarverwijderaar is ontworpen om overtollig lichaamsbeharing veilig en effectief te verwijderen. Het is pijnloos, laat je huid direct glad en soepel achter, en klaar voor de zomer.
 • Voordeel 2: De nieuwe ontharingsmethode van deze haarverwijderaar maakt gebruik van nanokristallijne technologie. Deze technologie zorgt voor ontharing zonder scheren, waardoor je geen last hebt van allergische reacties of pijn. Bovendien snijdt het apparaat niet, wat betekent dat het vriendelijker is voor gevoelige huidtypes.
 • Voordeel 3: De Crystal Hair Eraser kan de haargroei effectief vertragen door de afbraak van haardeeltjes. Dit betekent minder vaak ontharen en dus meer gemak voor je.
 • Voordeel 4: De Yotako haarverwijderaars zijn heel eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen maar zachtjes over de huid te wrijven, waarna de haren klonteren en van het oppervlak vallen. Bovendien is de Nano Crystal haarverwijderaar veilig en duurzaam. Het product gaat tot wel 5 jaar mee, waardoor het op de lange termijn geld bespaart.
 • Voordeel 5: Met Yotako kan ontharing toegepast worden op bijna elk deel van het lichaam. Het is geschikt voor alle huidtypes en kan gebruikt worden op je enkels, armen, benen en rug. Als je huid onaangenaam aanvoelt, kun je proberen de Nano haarverwijderaar te gebruiken met een verzachtende crème om huidirritaties te verminderen.
 • Nadeel 1: De Yotako ontharingsproduct is weliswaar veilig en pijnloos te gebruiken, maar het productafbreking kan mogelijk de haardeeltjes afbreken, wat uiteindelijk kan leiden tot een vertraagde haargroei. Dit kan volgens sommige gebruikers als nadelig worden ervaren, vooral als je snel weer haar wilt laten groeien op bepaalde lichaamsdelen.
 • Nadeel 2: Het product wordt afgeraden om te vaak te gebruiken of te hard te wrijven. Terwijl sommige mensen mogelijk alleen effectieve resultaten zien na frequent gebruik of krachtig wrijven, waardoor dit product mogelijk niet past bij hun ontharingsbehoeften.
 • Nadeel 3: De Yotako-haarverwijderaar kan niet op alle delen van het lichaam worden gebruikt. Concreet wordt het niet aanbevolen voor buik, gezicht en borst. Dit kan beperkend zijn voor mensen die op zoek zijn naar een ontharingsproduct voor gebruik op alle lichaamsdelen.
 • Nadeel 4: Hoewel de Yotako haarverwijderaar beweert geschikt te zijn voor alle huidtypes, wordt er aangegeven dat als je huid onaangenaam aanvoelt je het moet mengen met olie of crème om huidirritaties te verminderen. Dit betekent extra tijd en inspanning en ook extra uitgaven voor olie of crème.
 • Nadeel 5: Yotako ontharingsproduct is herbruikbaar voor maximaal 5 jaar, maar hoe het product na langere tijd, bijvoorbeeld een jaar of twee, presteert, wordt niet vermeld. Dit kan vragen oproepen over de daadwerkelijke duurzaamheid en effectiviteit van het product op de langere termijn.

Onze favoriet #2

Pipihome Ontharen

Pipihome Ontharen

Waarom we het gekozen hebben

Het Ontharen van Pipihome is een milieuvriendelijk en pijnloos alternatief voor traditionele ontharingsmethoden, zoals scheren en harsen. Het maakt gebruik van nanokristallijne technologie om op zachte wijze haren te verwijderen en de dode huid te exfoliëren, waardoor je huid glad wordt en je teint verbetert. Bovendien is deze methode ontworpen om de haargroei te vertragen, waardoor je huid langer glad blijft. Het apparaat is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken op elk deel van het lichaam, van de armen en benen tot de borst en rug, en het hoeft niet op te laden of navullen. Het product is herbruikbaar tot wel 3 jaar. Probeer het echter eerst op minder gevoelige gebieden als je een gevoelige huid hebt.

 • Voordeel 1: Kristalhaarverwijdering is een uitstekende keuze als je moe bent van scheermesjes, niet houdt van pijnlijk harsen of te dure lasers. Het verzorgt niet alleen het verwijderen van ongewenst haar, maar exfolieert ook de dode huid en verbetert je huidskleur.
 • Voordeel 2: De methode die de haarwisser van Pipihome gebruikt is pijnloos, makkelijk, en geeft geen scheerbrand, bulten, littekens, rommel, of afval. De gladde benen kristal ontharing is eenvoudig te bedienen. Je hoeft het alleen maar in een cirkel over de huid te wrijven.
 • Voordeel 3: De kristalhaarverwijdering vertraagt de haargroei in slechts een paar sessies. Door de haartjes te breken, wordt de haargroei na elk gebruik effectief verminderd. Dit maakt je dagelijkse huidverzorgingsroutine eenvoudiger en minder tijdrovend.
 • Voordeel 4: Pipihome’s ontharingsproduct is zowel milieuvriendelijk als herbruikbaar. Het heeft geen navulling of opladen nodig en gaat tot wel 3 jaar mee. Dit draagt bij aan een duurzame levensstijl zonder in te leveren op kwaliteit of effectiviteit.
 • Voordeel 5: Je kunt de kristalhaarwisser veilig gebruiken op vrijwel elk deel van je lichaam, zoals je knokkels, armen, benen, borst en rug. Echter, als je een gevoelige huid hebt, is het raadzaam om het product eerst te testen op je armen of benen.
 • Nadeel 1: Hoewel deze haarverwijderaar pijnloos lijkt te zijn, geeft de beschrijving aan dat het haar op het oppervlak van je huid afbreekt. Dit kan betekenen dat het haar niet volledig vanaf de wortel wordt verwijderd, wat bij andere ontharingsmethoden wel het geval is.
 • Nadeel 2: De Pipihome ontharingsmethode moedigt je aan om gebruik te maken van “matige druk” tijdens het gebruik. Dit kan voor sommige gebruikers onduidelijk en subjectief zijn – wat is de juiste druk? Te harde druk kan je huid irriteren, terwijl te weinig druk het haar misschien niet effectief genoeg verwijdert.
 • Nadeel 3: Hoewel het product aangeeft dat het geschikt is voor gebruik op de knokkels, armen, benen, borst en rug, adviseert het bedrijf je om te voorzichtig te zijn bij het gebruik op deze gebieden. Wanneer je een gevoelige huid hebt, moet je eerst op je armen of benen testen voordat je het op andere delen van je lichaam gebruikt. Dit kan een nadeel zijn als je een gevoelige huid hebt, want dan ben je misschien te bang om het uit te proberen.
 • Nadeel 4: Het product is ontworpen om de haargroei te vertragen, niet om deze volledig te stoppen. Dit betekent dat je het product herhaaldelijk moet gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken, wat tijdrovend kan zijn.
 • Nadeel 5: Tot slot geeft het bedrijf aan dat het product tot 3 jaar lang herbruikbaar is. Dit betekent dat je het na deze periode moet vervangen. Hoewel dit een redelijke levensduur voor een product kan zijn, zou je op de lange termijn wellicht meer willen van een investering in een ontharingsapparaat.

Onze favoriet #3

No Hair Crew Ontharen

No Hair Crew Ontharen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

NO HAIR CREW Ontharingscrème is een premium product, speciaal ontwikkeld voor mannen die op zoek zijn naar een effectieve oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar in gevoelige gebieden zoals de lies, het scrotum en de billen. Deze crème biedt een pijnloze ervaring, zorgt voor minder jeukende haargroei in vergelijking met scheren en elimineert het risico op snijwonden volledig. Dermatologisch getest, belooft het 24 uur hydratatie en is extra zacht voor de huid, dankzij de rustgevende zeewieringrediënten. Bovendien is deze ontharingscrème veganistisch en dierproefvrij, wat het een ethische keuze maakt voor de bewuste consument.

 • Voordeel 1: Thuisgebruik: De kit Mealiss 120 van Plastimea transformeert je badkamer in een echte beautysalon. Je hoeft niet meer naar een schoonheidssalon om je huid zacht en glad te krijgen.
 • Voordeel 2: Geschikt voor alle soorten wax: De waxverwarmer van Plastimea is geschikt voor alle soorten wax, zoals honingwax, parafine, afpelbare wax en traditionele wax, dankzij de thermostaat die de warmte constant houdt.
 • Voordeel 3: Hypoallergene en afpelbare wax: De kit bevat 1000 gram wax in 4 verschillende kleuren. De wax is hypoallergeen en afpelbaar, de pareltjes smelten snel. Dit betekent dat het veilig en vriendelijk is voor je huid.
 • Voordeel 4: Snelle opwarming: De Mealiss 120 waxverwarmer warmt twee keer zo snel op als een standaard waxverwarmer. Het vermogen van de Mealiss 120 zorgt ervoor dat de wax in minder dan 5 minuten smelt.
 • Voordeel 5: Milieuvriendelijk en duurzaam: De wax in de kit is respectvol voor het milieu omdat het recyclebaar is. Daarnaast heeft de wax 4 verschillende aangename geuren om uit te kiezen. Bovendien groeien je haren na het waxen minder snel terug, wat je tijd bespaart op lange termijn.
 • Het is moeilijk om negatieve punten te halen uit deze overwegend positieve productbeschrijving, maar hier zijn enkele potentiële nadelen op basis van de gegeven informatie:
 • Nadeel 1: Hoewel de Mealiss 120 waxer betrekkelijk snel opwarmt, kan het toch onhandig zijn als je in een haast bent. Het feit dat de wax moet smelten, suggereert dat je geen spontane, last-minute ontharingsbeurten kunt doen.
 • Nadeel 2: Niet iedereen vindt het thuis doen van waxbehandelingen makkelijk. Het kan lastig zijn voor beginners om de techniek onder de knie te krijgen en het kan rommelig zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het apparaat te gebruiken is met verschillende soorten wax, moet je deze waarschijnlijk afzonderlijk kopen als de bijgeleverde wax op is. Dit draagt bij aan de langetermijnkosten en het gedoe om bijpassende wax te vinden.
 • Nadeel 4: Het feit dat de wax hypoallergeen is, betekent niet per se dat hij geschikt is voor alle huidtypes. Iedereen reageert anders en sommige mensen kunnen toch nog huidirritaties krijgen.
 • Nadeel 5: De waxparels moeten smelten om te kunnen werken; dit suggereert dat er een constante hittebron nodig is om de wax smeltend te houden tijdens het gebruik, dit kan energie-intensief zijn.

Onze favoriet #4

Plastimea Ontharen

Plastimea Ontharen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Plastimea Ontharingskit Mealiss 120 verandert jouw badkamer in een persoonlijke beautysalon, ideaal voor een zachte en gladde huid. Bij deze kit krijg je 1000 gram hypoallergene en afpelbare wax, in vier verschillende kleuren en geuren, die respectvol zijn voor zowel je huid als het milieu. De waxverwarmer is veel sneller dan standaard waxverwarmers, met wax die in minder dan vijf minuten smelt. Plastimea is een Parijs merk dat ‘Do It Yourself’ oplossingen in de wereld van schoonheid en welzijn biedt, met als doel je tijd en geld te besparen. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op de Mealiss 120-waxverwarmer, die voldoet aan de nieuwe Europese veiligheidsnormen sinds 2014.

 • Voordeel 1: Thuisgebruik: De kit Mealiss 120 van Plastimea transformeert je badkamer in een echte beautysalon. Je hoeft niet meer naar een schoonheidssalon om je huid zacht en glad te krijgen.
 • Voordeel 2: Geschikt voor alle soorten wax: De waxverwarmer van Plastimea is geschikt voor alle soorten wax, zoals honingwax, parafine, afpelbare wax en traditionele wax, dankzij de thermostaat die de warmte constant houdt.
 • Voordeel 3: Hypoallergene en afpelbare wax: De kit bevat 1000 gram wax in 4 verschillende kleuren. De wax is hypoallergeen en afpelbaar, de pareltjes smelten snel. Dit betekent dat het veilig en vriendelijk is voor je huid.
 • Voordeel 4: Snelle opwarming: De Mealiss 120 waxverwarmer warmt twee keer zo snel op als een standaard waxverwarmer. Het vermogen van de Mealiss 120 zorgt ervoor dat de wax in minder dan 5 minuten smelt.
 • Voordeel 5: Milieuvriendelijk en duurzaam: De wax in de kit is respectvol voor het milieu omdat het recyclebaar is. Daarnaast heeft de wax 4 verschillende aangename geuren om uit te kiezen. Bovendien groeien je haren na het waxen minder snel terug, wat je tijd bespaart op lange termijn.
 • Het is moeilijk om negatieve punten te halen uit deze overwegend positieve productbeschrijving, maar hier zijn enkele potentiële nadelen op basis van de gegeven informatie:
 • Nadeel 1: Hoewel de Mealiss 120 waxer betrekkelijk snel opwarmt, kan het toch onhandig zijn als je in een haast bent. Het feit dat de wax moet smelten, suggereert dat je geen spontane, last-minute ontharingsbeurten kunt doen.
 • Nadeel 2: Niet iedereen vindt het thuis doen van waxbehandelingen makkelijk. Het kan lastig zijn voor beginners om de techniek onder de knie te krijgen en het kan rommelig zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het apparaat te gebruiken is met verschillende soorten wax, moet je deze waarschijnlijk afzonderlijk kopen als de bijgeleverde wax op is. Dit draagt bij aan de langetermijnkosten en het gedoe om bijpassende wax te vinden.
 • Nadeel 4: Het feit dat de wax hypoallergeen is, betekent niet per se dat hij geschikt is voor alle huidtypes. Iedereen reageert anders en sommige mensen kunnen toch nog huidirritaties krijgen.
 • Nadeel 5: De waxparels moeten smelten om te kunnen werken; dit suggereert dat er een constante hittebron nodig is om de wax smeltend te houden tijdens het gebruik, dit kan energie-intensief zijn.

Onze favoriet #5

Veet Ontharen

Veet Ontharen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Veet’s ontharingsproduct is een snelle en effectieve manier om ongewenste gezichtsharen te verwijderen. Dankzij de EasyGrip-lipje kan je de koude wasstrips gemakkelijk gebruiken en genieten van een gladde huid tot wel 28 dagen. Deze wasstrips, speciaal ontworpen voor gebruik op het gezicht, verwijderen zelfs de kortste haartjes vanaf 1,5 mm van je bovenlip, kin of wang. Het pakket bevat ook 4 verzorgingsdoekjes met arganolie om wasresten te verwijderen en je huid te verzorgen. Het product is dermatologisch getest en is veilig voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid, dankzij de voedende amandelolie in de wasformule. Met de QR-code op de verpakking krijg je toegang tot handige video-instructies die je laten zien hoe je de wasstrips in slechts 4 eenvoudige stappen kunt gebruiken. De levering bevat 10 dubbele streepjes (= 20 afzonderlijke strips) van de Veet Expert koudwasstrips voor het gezicht en 4 verzorgingsdoekjes.

 • Voordeel 1: Dit Veet product zorgt voor snel en effectief ontharen. Door de EasyGrip-lipje wordt het heel gemakkelijk om de koude wasstrips te verwijderen, waardoor je tot wel 28 dagen kunt genieten van een gladde huid.
 • Voordeel 2: De Veet koudwasstrips zijn specifiek ontworpen voor gebruik op het gezicht. Ze verwijderen ook korte haren vanaf 1,5 mm van de bovenlip, kin of wang, waarbij de meegeleverde verzorgingsdoekjes met arganolie eventuele wasresten verwijderen en je huid verzorgen.
 • Voordeel 3: Met deze koudwasstrips wordt ontharing efficiënt en veilig. Je hoeft niet te scheren, waardoor je geen last zult hebben van vervelende stoppels, snijwonden en ingegroeide haren.
 • Voordeel 4: De Veet koudwasstrips zijn geschikt voor alle huidtypes. Ze zijn dermatologisch getest en zelfs geschikt voor de gevoelige huid. De wasformule bevat voedende amandelolie, wat je een aangenaam huidgevoel geeft.
 • Voordeel 5: Deze Veet koudwasstrips bieden je uitgebreide ondersteuning tijdens het ontharingsproces. Via een QR-code op de verpakking krijg je toegang tot nuttige video-instructies die je in slechts 4 eenvoudige stappen de toepassing laten zien.
 • Nadeel 1: Hoewel de Veet koude wasstrips snel en effectief kunnen zijn, zorgen ze slechts tijdelijk voor een gladde huid, tot 28 dagen. Dit betekent dus dat je het product regelmatig moet gebruiken voor voortdurende resultaten.

  Nadeel 2: De Veet koude wasstrips worden geleverd met 4 verzorgingsdoekjes die bedoeld zijn om wasresten te verwijderen en de huid te verzorgen. De beperkte hoeveelheid doekjes kan echter onvoldoende zijn, afhankelijk van hoeveel wasstrips je per keer gebruikt.

  Nadeel 3: De Veet koude wasstrips beloven ingegroeide haren, stoppels en snijwonden te voorkomen. Maar ontharen door te waxen kan nog steeds leiden tot ingegroeide haren, irritatie, of roodheid, afhankelijk van je huidtype en de manier waarop je de strips gebruikt.

  Nadeel 4: Hoewel het product dermatologisch is getest en beweert geschikt te zijn voor elk huidtype, kunnen mensen nog steeds een allergische reactie krijgen, vooral als hun huid zeer gevoelig is. De wasformule bevat amandelolie, wat een risico van een allergische reactie kan vormen voor mensen met een notenallergie.

  Nadeel 5: De instructies van de Veet kwasstrips zijn toegankelijk via de QR-code op de verpakking. Als je niet technisch onderlegd bent of geen toegang hebt tot een smartphone, kan het moeilijk zijn om toegang te krijgen tot deze instructies. Dit kan de toepassing van de producten bemoeilijken.

Onze favoriet #6

Veet Ontharen

Veet Ontharen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Veet Ontharen is een hoogwaardig product dat je een vlotte en evenredige toepassing van wax biedt, dankzij het nauwkeurige aanbrengsysteem. Het zorgt ook voor het behoud van de ideale waxtemperatuur voor optimale resultaten. Het product is geschikt voor alle huidtypes en is dermatologisch getest, zodat je zeker kunt zijn van de veiligheid van je huid. Het meest indrukwekkende is het langdurige resultaat – na één enkele toepassing biedt Veet Ontharen je wel tot 28 dagen een gladde huid.

 • Voordeel 1: Met Veet breng je de wax nauwkeurig en gelijkmatig aan. Dit zorgt ervoor dat je de wax netjes kunt verdelen, waardoor je een optimaal ontharingseffect krijgt.
 • Voordeel 2: Veet houdt de wax op de juiste temperatuur. Dit betekent dat je niet elke keer hoeft te controleren of de wax te heet of te koud is. Het voorkomt onaangename verrassingen en zorgt voor een aangenamer ontharingsproces.
 • Voordeel 3: Veet is geschikt voor alle huidtypes. Dit is een groot voordeel als je een gevoelige huid hebt of wanneer je niet zeker weet of de wax geschikt is voor jouw huidtype. Met Veet hoef je je hier geen zorgen over te maken.
 • Voordeel 4: Met Veet krijg je een langdurig resultaat. De wax belooft een gladde huid voor maar liefst 28 dagen. Dit betekent minder frequent waxen en meer tijd om van je gladde huid te genieten.
 • Voordeel 5: Veet is dermatologisch getest. Dit betekent dat het product onder strenge omstandigheden is getest en goedgekeurd door huidexperts. Dit biedt zekerheid en gemoedsrust met betrekking tot de veiligheid van het product op jouw huid.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving is het moeilijk om specifieke nadelen te vinden, omdat de beschrijving een positief beeld schetst van het product. Desondanks, hier zijn enkele potentiële nadelen die kunnen worden geïnferereerd:
 • Nadeel 1: Het consistent en nauwkeurig aanbrengen van de wax kan voor sommige gebruikers een uitdaging zijn, zelfs als het product is ontworpen om dit proces te vergemakkelijken.
 • Nadeel 2: Het product houdt de wax op de juiste temperatuur, maar dit betekent wel dat je zelf geen controle hebt over de temperatuur. Dit kan een probleem zijn als je een andere temperatuur wenst dan de standaardinstelling.
 • Nadeel 3: Hoewel het product geadverteerd wordt als geschikt voor alle huidtypes, kunnen individuele ervaringen variëren, en kan het nog steeds irritatie of allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen.
 • Nadeel 4: Het product adverteert een duurzaam resultaat van maximaal 28 dagen, maar dit kan variëren op basis van individuele haargroei patronen.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het product dermatologisch is getest, biedt dit geen 100% garantie dat het product geschikt is voor iedereen. Het resultaat van de test hangt af van de omstandigheden en het individu waarin de test is uitgevoerd. Soms kunnen er na de test nog steeds huidirritaties optreden.

Onze favoriet #7

Zkmagic Ontharen

Zkmagic Ontharen

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

Het ZKMAGIC ontharingsapparaat is een permanent en pijnloos IPL-haarverwijderingssysteem. Het maakt gebruik van de nieuwste intens gepulseerd licht technologie om de wortel van de haarfollikel direct te bereiken en te vernietigen, met zichtbare resultaten binnen 4 weken. Voor extra comfort zorgt de ijskoelende functie ervoor dat de temperatuur bij contact met de huid slechts rond de 10°C is, wat huidirritaties vermindert. Dit apparaat heeft tevens 5 optionele lichtintensiteitsniveaus en twee modi: Auto en Handmatig, waardoor het geschikt is voor het ontharen van het hele lichaam. Met maar liefst 999.000 flitsen hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van vervangende cartridges. Tot slot biedt ZKMAGIC een uitstekende after-sales garantie, waarbij ze volledige verantwoordelijkheid nemen voor elk defect product.

 • Voordeel 1: Permanente resultaten. De ZKMAGIC heeft de nieuwste Intens Gepulseerd Licht (IPL) technologie die de wortel van het haarfollikel vernietigt. Na 4 weken zie je al resultaten en na 8 weken kan je genieten van een gladde huid.
 • Voordeel 2: IJskoelende functie. Dit ontharingsapparaat heeft een ijskoelfunctie waardoor de temperatuur bij aanraking met de huid maar 10 ° C is. Dit kalmeert je huid, verminder de roodheid en maakt de ontharing comfortabeler en pijnloos zonder verbranding.
 • Voordeel 3: Verschillende instellingen. Met de ZKMAGIC kan je kiezen tussen 2 modi (Auto en Handmatig) en 5 snelheden. Dit maakt het apparaat geschikt voor ontharing van het hele lichaam, van gevoelige tot grotere gebieden.
 • Voordeel 4: Levensduur. De ZKMAGIC IPL ontharingsapparaat heeft maar liefst 999,000 flitsen, het hoogste aantal ooit. Je hoeft geen vervangende cartridge te kopen voor het epileerapparaat, wat betekent dat deze eenmalige aankoop je jarenlang van dienst zal zijn.
 • Voordeel 5: Super after-sales service. Je kan rekenen op een goede after-sales service van ZKMAGIC. Als er iets misgaat met het product, zelfs buiten de retourperiode, nemen zij de volledige verantwoordelijkheid. Je kan dus met een gerust hart een ZKMAGIC aanschaffen.
 • Nadeel 1: Het ZKMAGIC ontharingsapparaat werkt met intens gepulseerd licht (IPL) technologie. Hoewel deze technologie effectief haarverwijdering kan bieden, is het ook bekend dat dit niet voor iedereen even effectief is, vooral niet voor mensen met een donkerdere huidtint of lichter haar, omdat IPL zich richt op het pigment in het haar om het te vernietigen.
 • Nadeel 2: Hoewel de ijskoelfunctie van het apparaat roodheid en ongemak kan verminderen, kan het nog steeds irritatie veroorzaken, vooral bij mensen met gevoelige huidtypes. Constante koeling kan onbedoeld leiden tot afschilferen of droogheid van de huid, wat op zijn beurt andere huidaandoeningen zoals eczeem kan verergeren.
 • Nadeel 3: Ondanks de keuze uit 5 lichtintensiteitsniveaus en 2 knippermodi, kan het moeilijk zijn om de juiste instellingen voor jouw specifieke haar- en huidtype te vinden. Dit kan leiden tot ineffectieve resultaten of zelfs huidirritaties door onjuist gebruik.
 • Nadeel 4: Het apparaat claimt een levenslange aankoop te zijn met 999.000 flitsen, maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat het eeuwig zal meegaan. Alle apparaten zijn gevoelig voor slijtage en kunnen fouten ontwikkelen, ondanks het hoge aantal flitsen.
 • Nadeel 5: Je moet zelf verantwoordelijk zijn voor het correct en veilig gebruik van het product. Het vermogen om ontharing thuis uit te voeren betekent ook de verantwoordelijkheid om de procedure correct uit te voeren om huidirritatie, brandwonden of ongelijkmatige resultaten te voorkomen. Niet iedereen heeft de vaardigheden of ervaring om dit effectief te doen.

Onze favoriet #8

No Hair Crew Ontharen

No Hair Crew Ontharen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

NO HAIR CREW is een premium ontharingscrème, speciaal ontwikkeld voor mannen. Het product is perfect voor het verwijderen van grof haar op benen, borst, rug, armen en oksels. Met zijn innovatieve formule biedt het een pijnvrije ontharing die resulteert in minder jeukende hergroei in vergelijking met traditioneel scheren, en elimineert het risico op snijwonden. Het is dermatologisch getest, huidvriendelijk en biedt 24 uur hydratatie, zodat jij kunt genieten van een langdurig gladde huid. Bovendien, met versterkende Ginseng, is het product zowel veganistisch als dierproefvrij.

 • Voordeel 1: Deze ontharingscrème is veelzijdig te gebruiken, je kunt deze aanbrengen op verschillende delen van het lichaam zoals benen, borst, rug, armen en oksels.
 • Voordeel 2: NO HAIR CREW is specifiek ontworpen voor mannen, het is krachtig genoeg om zelfs het meest grove mannenhaar succesvol te verwijderen.
 • Voordeel 3: Het product zorgt voor een langdurig gladde huid. Vergeleken met scheren, is het proces pijnvrij en resulteert het in minder jeukende haargroei. Bovendien is het een veilig alternatief omdat er geen risico op snijwonden is.
 • Voordeel 4: Het is dermatologisch getest en dus vriendelijk voor de huid. Het houdt de huid 24 uur lang gehydrateerd, wat bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van je huid.
 • Voordeel 5: Naast de effectiviteit, is NO HAIR CREW ook ethisch verantwoord. Het bevat Ginseng, een natuurlijk versterkend ingrediënt, en het is zowel veganistisch als dierproefvrij. Dit betekent dat je een geweldig product krijgt, zonder concessies te doen aan je waarden.
 • Nadeel 1: In de beschrijving wordt aangegeven dat het product “speciaal ontwikkeld om grof mannenhaar te verwijderen”. Hieruit zou je kunnen opmaken dat het niet geschikt is voor vrouwen of voor mannen met fijn haar.
  Nadeel 2: Het product belooft een gladde huid voor een langere periode, maar het geeft je geen specifiek tijdschema. Hierdoor kan het zijn dat je je verwachtingen moet aanpassen omdat het niet precies duidelijk is hoe veel ‘langer’ het effect zal duren.
  Nadeel 3: Hoewel de beschrijving meldt dat het product “minder jeukende hergroei vergeleken met scheren” veroorzaakt, impliceert dit dat er nog steeds een kans op jeuk is. Als je huid gevoelig is, kan dit een potentieel nadeel zijn.
  Nadeel 4: De beschrijving vermeldt dat het product “Dermatologisch getest, huidvriendelijk met 24 uur hydratatie” is. Dit suggereert dat je de crème mogelijk dagelijks moet aanbrengen om de hydratatie te behouden. Dit kan als een nadeel worden gezien als je op zoek bent naar een product dat minder onderhoud vergt.
  Nadeel 5: Het product bevat Ginseng, een plantenextract dat verstevigende eigenschappen heeft. Hoewel dit in veel gevallen een voordeel kan zijn, kan het een nadeel zijn als je allergisch of gevoelig bent voor dit ingrediënt.

Onze favoriet #9

Braun Ontharen

Braun Ontharen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Braun epilator is een moeiteloos epileerapparaat voor vrouwen, uitgerust met een brede, flexibele kop voor efficiënter en gemakkelijker ontharen. De Micro-Grip-pincettechnologie met 40 pincetten zorgt voor een gladde huid die wekenlang houdt. Dankzij het ergonomische handvat kun je het makkelijk op alle lichaamsdelen gebruiken. Het is 100% waterbestendig, zodat je zelfs in bad of onder de douche kunt epileren voor een minder pijnlijke ervaring. Inclusief een Smartlight in het handvat, kan het zelfs de fijnste haartjes oplichten voor een extra grondige ontharing. Dit apparaat combineert comfort, efficiëntie en doeltreffendheid in één pakket voor jouw ontharing behoeften.

 • Voordeel 1: Deze Braun epilator is moeiteloos in gebruik. Dankzij zijn brede, flexibele kop kun je gemakkelijker en efficiënter ontharen. Dit bespaart je tijd en vermindert de inspanning die je normaal zou moeten doen.
 • Voordeel 2: Met de Micro-Grip-pincettechnologie (40 pincetten), wordt een gladde huid gegarandeerd. Na gebruik van deze Braun epilator zal je huid wekenlang glad blijven, waardoor je minder frequent hoeft te epileren.
 • Voordeel 3: Dankzij het ergonomische handvat is dit epileerapparaat gemakkelijk te gebruiken op alle lichaamsdelen. Het biedt comfort en precisie, waardoor elke ontharing sessie gemakkelijk en efficiënt is.
 • Voordeel 4: De Braun epilator is 100% waterbestendig, wat betekent dat je kunt kiezen om te epileren in bad of onder de douche. Dit levert een minder pijnlijke ervaring op, omdat de warmte van het water de huid helpt ontspannen en de haartjes gemakkelijker te verwijderen zijn.
 • Voordeel 5: Het epileerapparaat bevat een Smartlight in het handvat, dat de fijnste haartjes oplicht. Dit zorgt voor een extra grondige ontharing, zodat je geen enkel haartje mist en geniet van een optimaal gladde huid.
 • Nadeel 1: Hoewel de Braun epilator waterbestendig is en belooft minder pijnlijk te zijn bij gebruik onder de douche of in bad, bestaat er nog steeds de kans dat je enige ongemak of pijn kunt ervaren. Dit komt omdat epileren een proces is waarbij haren van de wortel worden getrokken, wat misschien niet volledig pijnloos is, zelfs niet onder water.
 • Nadeel 2: Met de 40 Micro-Grip-pincetten kan, hoewel dat efficiënt lijkt, nog steeds de kans bestaan dat sommige haren worden gemist, vooral als ze te fijn zijn. Dit kan leiden tot oneven gladheid van de huid.
 • Nadeel 3: Ondanks het ergonomische handvat en de flexibele kop, kan het apparaat moeilijk te gebruiken zijn op moeilijk bereikbare of gevoelige gebieden. De efficiëntie van het product hangt sterk af van hoe goed je het kunt hanteren en manoeuvreren.
 • Nadeel 4: Hoewel het product een Smartlight heeft om de kleinste haartjes op te lichten, kan dit nog steeds niet garanderen dat alle fijne haartjes worden gezien en daarom effectief verwijderd worden. Dit kan vooral een probleem zijn in gebieden met lichter of fijner haar.
 • Nadeel 5: De Braun epilator, hoewel beschreven als ‘moeiteloos’, kan enige tijd en oefening vereisen om effectief te zijn. Het proces van epileren kan in eerste instantie tijdrovend en mogelijk ongemakkelijk zijn voor beginners.

Onze favoriet #10

Agetech Ontharen

Agetech Ontharen

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De originele SafeLightPro F5 lichtbeschermingsbril van AGETECH GmbH is ontworpen om je ogen effectief te beschermen tijdens het gebruik van HPL/IPL ontharingsapparaten. Door het complete golflengtegebied van 200 tot 3000 nanometer te bedekken, biedt deze bril optimale bescherming tegen UV-A, UV-B en UV-C straling. Getest en goedgekeurd in Duitsland, garandeert dit product je veiligheid en gezondheid, in lijn met de strenge Europese regelgeving voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Het ultralichte, krasbestendige polycarbonaat frame met geïntegreerde zijlichtbescherming biedt comfort en gemak voor zowel bril- als niet-brildragers. Het beste aan de SafeLightPro F5 is dat jouw tevredenheid 100% gegarandeerd is – als je niet tevreden bent, kan je hem gewoon binnen 60 dagen terugsturen voor volledige terugbetaling. Kortom, het is een veilige en betrouwbare optie voor oogbescherming bij het gebruik van ontharingsapparaten.

 • Voordeel 1: De SafeLightPro F5 lichtbeschermingsbril van AGETECH biedt zeer effectieve lichtbescherming voor jouw ogen tijdens het gebruik met HPL/IPL ontharingsapparaten. Dit betekent dat je veilig en comfortabel je haar kunt verwijderen zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke schade aan je ogen door het licht van het apparaat.
 • Voordeel 2: De bril is grondig getest en goedgekeurd in Duitsland, wat zorgt voor een gemoedsrust dat het een betrouwbaar product is dat voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. Je weet dat je een apparaat gebruikt dat zorgvuldig is geëvalueerd en gecertificeerd.
 • Voordeel 3: Naast lichtbescherming biedt het ook UV-C-bescherming in het ultraviolette bereik van 250-380nm. Dit betekent dat je ogen niet alleen beschermd zijn tegen het licht van het ontharingsapparaat, maar ook tegen potentieel schadelijke UV-stralen.
 • Voordeel 4: De bril is gemaakt van allergie-getest materiaal, ultralicht montuur en krasbestendig polycarbonaat waardoor je een comfortabele, lichte en duurzame oogbescherming krijgt. Daarnaast is dankzij de geïntegreerde zijlichtbescherming elk deel van je ogen beschermd.
 • Voordeel 5: De beugel van de bril is individueel verstelbaar, waardoor het geschikt is voor iedereen, inclusief brildragers. Dit betekent dat je, ongeacht de vorm van je hoofd of of je al dan niet een bril draagt, altijd verzekerd bent van een comfortabele en veilige pasvorm.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving kan het moeilijk zijn om specifieke nadelen te vinden, omdat er geen inherente problemen of tekortkomingen worden genoemd. Echter, hier zijn enkele potential nadelen dat sommige gebruikers misschien kunnen ervaren:
 • Nadeel 1: De bril is alleen getest op lage tot gemiddelde vermogenslampen. Dit betekent dat als je een apparaat met een zeer hoge intensiteit gebruikt, de bril mogelijk niet voldoende bescherming biedt.
 • Nadeel 2: De bril heeft een ultralichte montuur. Hoewel dit comfortabel kan zijn, betekent dit mogelijk ook dat hij minder robuust is dan zwaardere modellen en bij intensief gebruik sneller kan slijten.
 • Nadeel 3: De bril is gemaakt van krasbestendig polycarbonaat. Hoewel dit materiaal over het algemeen duurzaam is, kan het bij harde stoten of vallen toch krassen oplopen, wat de visie kan beïnvloeden.
 • Nadeel 4: Hoewel de bril zijlichtbescherming heeft, biedt het mogelijk niet volledige bescherming. Zijlicht kan nog steeds je ogen bereiken, vooral als je zijwaarts naar de lichtbron draait.
 • Nadeel 5: De bril voldoet aan de eisen voor persoonlijke beschermingsmiddelen van de Europese Unie, maar dit betekent niet per se dat ze ook de normen van andere landen of regio’s halen. Als je buiten de EU woont, moet je mogelijk controleer of de bril voldoet aan de lokale normen en voorschriften.

Na grondig onderzoek en veel tests, kunnen we met zekerheid zeggen dat er verschillende ontharingsproducten zijn die uitblinken in efficiëntie, gebruiksgemak en huidvriendelijkheid. Ongeacht je voorkeuren en behoeften, er is altijd een product dat perfect bij je past. Of je nu op zoek bent naar snelheid, nauwkeurigheid of een gevoelige huidoplossing, onze top 10 bevat een uitstekende selectie van de beste ontharingsproducten op de markt. Vergeet niet dat de beste keuze voor jou persoonlijk is en afhangt van je individuele behoeften en ontharingsvoorkeuren. Kies wijselijk en geniet van de resultaten.

Inhoudsopgave