a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Ontharingscreme: De 10 beste producten in de test

Ontdek de 10 beste ontharingscrèmes die uitstekende resultaten in onze nieuwste test hebben laten zien, speciaal voor jou samengesteld.

Unser Favorit: Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme
★★★★★

Unser Favorit: No Hair Crew Ontharingscreme

No Hair Crew Ontharingscreme
★★★★★

Unser Favorit: Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme
★★★★★

Unser Favorit: Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme
★★★★★

Unser Favorit: Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme
★★★★★

Unser Favorit: Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme
★★★★★

Unser Favorit: No Hair Crew Ontharingscreme

No Hair Crew Ontharingscreme
★★★★★

Unser Favorit: Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme
★★★★★

Unser Favorit: Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme
★★★★★

Unser Favorit: Nad'S For Men Ontharingscreme

Nad'S For Men Ontharingscreme
★★★★★

Welkom bij onze gloednieuwe gids over ontharingscrèmes! Of je nu een gladde huid nastreeft zonder de irritatie van een scheermes of gewoonweg een gemakkelijk en pijnvrij alternatief zoekt voor waxen, ontharingscrèmes kunnen een uitstekend alternatief zijn. Maar met zoveel opties op de markt, hoe weet je welke de beste is voor jouw specifieke behoeften? We hebben het harde werk voor jou gedaan en het nieuwste onderzoek gevolgd om de tien beste ontharingscrèmes te identificeren en te testen. Lees verder om je perfecte match te ontdekken voor een vlekkeloze en zijdezachte huid.

Ontharingscrème is een speciaal product dat je gebruikt om ongewenste lichaamshaar te verwijderen. In plaats van het haar te snijden of uit te trekken, zoals bij scheren of epilatie, breekt de crème de eiwitstructuur van het haar af. Het haar wordt zo zacht dat je het makkelijk kunt wegvegen of afspoelen. Dit biedt je een pijnloze en comfortabele manier om lichaamshaar te verwijderen, zonder het risico op snijwonden of ingegroeide haren. Let wel, het effect is tijdelijk, na enige tijd zal het haar terug groeien. Voer altijd een klein huidtest uit voor het eerste gebruik, om er zeker van te zijn dat je geen allergische reactie krijgt.

Check Uit

Onze favoriet #1

Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Veet Ontharingscrème is speciaal aangepast voor de gevoelige huid en het mannelijk haar, waardoor je een effectieve ontharingsoplossing krijgt in slechts enkele minuten. Het is ontworpen met een zorgvuldige formule die zowel sterk genoeg is om door mannelijk haar te werken als mild genoeg om je huid niet te irriteren, wat het een ideale keuze maakt voor mannen die een snelle, eenvoudige en zachte optie voor het verwijderen van haar zoeken.

 • Voordeel 1: De ontharingscrème van Veet is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Dit betekent dat je een gladde en haarvrije huid kunt hebben, zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke irritaties of huidreacties.
 • Voordeel 2: Het product is aangepast aan mannenhaar. Dit maakt het een effectief middel voor zowel mannen als vrouwen, waarbij het aantoonbaar werkt tegen de vaak dikkere en stuggere beharing van mannen.
 • Voordeel 3: Veet ontharingscrème is effectief in slechts enkele minuten. Dit betekent dat je het resultaat van een gladde, haarvrije huid al binnen een zeer korte tijdspanne bereikt. Ideaal voor wanneer je haast hebt en snel een effectief resultaat wilt.
 • Voordeel 4: Door het gebruik van ontharingscrème voorkom je ook lelijke en oncomfortabele huidirritaties die vaak gepaard gaan met andere ontharingsmethoden zoals scheren of harsen.
 • Voordeel 5: Het gebruik van Veet ontharingscrème vereist geen speciale vaardigheden of ervaring. Je brengt de crème simpelweg aan, wacht enkele minuten en spoelt deze daarna weer af; een gemakkelijke en toegankelijke methode voor iedereen.
 • Nadeel 1: Hoewel de ontharingscrème is aangepast aan mannenhaar, lijkt deze niet flexibel voor verschillende haartypes bij vrouwen.

  Nadeel 2: Het product is alleen ontworpen voor de gevoelige huid, wat betekent dat als je huid minder gevoelig is, dit product misschien niet geschikt is voor jou.

 • Nadeel 3: Hoewel de crème effectief is in enkele minuten, is de exacte tijd niet vermeld, dus je weet nog niet zeker hoe lang je moet wachten op het gewenste resultaat.
 • Nadeel 4: Het product maakt geen melding van eventuele extra voordelen, zoals vochtinbrengende of huidverzachtende eigenschappen, die vaak voorkomen in ontharingscrèmes.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving geeft geen informatie over of het product dermatologisch is getest of niet, wat waardevolle informatie zou zijn voor degenen met een zeer gevoelige huid.

Onze favoriet #2

No Hair Crew Ontharingscreme

No Hair Crew Ontharingscreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

NO HAIR CREW’s Ontharingscreme is een premium product speciaal gemaakt voor mannen en richt zich op het verwijderen van grof lichaamshaar op de geslachtsdelen en andere gevoelige gebieden zoals de lies, het scrotum en de billen. Als jij op zoek bent naar een pijnvrije methode voor haarverwijdering die je een gladde huid geeft zonder het risico van snijwonden en minder jeukende haargroei dan scheren, dan is deze crème ideaal voor jou. Deze is dermatologisch getest, biedt 24 uur hydratatie en is extra zacht voor je huid. Bovendien is het verrijkt met rustgevend zeewier en is veganistisch en dierproefvrij.

 • Voordeel 1: Premium Kwaliteit – De NO HAIR CREW ontharingscrème is speciaal ontworpen voor het verwijderen van grof mannelijk lichaamshaar. Dit geeft het een voordeel door specifiek te werken op de geslachtsdelen en gevoelige gebieden zoals de lies, het scrotum en de billen.
 • Voordeel 2: Langdurig Gladde Huid – Deze ontharingscrème zorgt voor een langdurig gladde huid. Met deze crème hoef je niet dagelijks of wekelijks te scheren, wat de huid kan irriteren.
 • Voordeel 3: Pijnvrij en Minder Jeuk – Tijdens het scheren kun je soms snij wonden krijgen. Deze crème biedt een pijnvrije oplossing zonder risico op snijden! Bovendien zal je merken dat de haargroei minder jeukt in vergelijking met scheren.
 • Voordeel 4: Dermatologisch Getest en Hydraterend – De NO HAIR CREW ontharingscrème is dermatologisch getest en extra zacht voor de huid, met 24 uur hydratatie. Dit betekent dat het niet alleen ongewenste haren verwijdert, maar ook je huid gezond en gehydrateerd houdt.
 • Voordeel 5: Veganistisch en Dierproefvrij – Dit product is gemaakt met rustgevend zeewier en ook nog eens veganistisch en dierproefvrij. Dit betekent dat je een ethisch verantwoorde keuze maakt bij de aankoop van dit product, met zorg voor dieren en het milieu.
 • Nadeel 1: Hoewel het product specifiek ontwikkeld is om grof mannelijke lichaamshaar te verwijderen, kan dit een nadeel zijn voor mannen met fijner haar. De crème is mogelijk niet zo effectief bij het verwijderen van dunner of lichter haar.
 • Nadeel 2: Het feit dat de crème is ontworpen voor gevoelige gebieden zoals de geslachtsdelen, lies, scrotum, en billen kan betekenen dat het niet geschikt is voor gebruik op andere delen van het lichaam.
 • Nadeel 3: Hoewel de crème dermatologisch getest is en daardoor waarschijnlijk mild is voor de meeste huidtypes, kan het nog steeds allergische reacties veroorzaken bij mensen met zeer gevoelige huid of specifieke huidaandoeningen.
 • Nadeel 4: Het product beweert een gladde huid langer te geven en minder jeukende haargroei te hebben in vergelijking met scheren. Het is echter niet duidelijk hoeveel langer de huid glad blijft of hoeveel minder jeuk er is. De resultaten kunnen per persoon variëren.
 • Nadeel 5: Hoewel de crème veganistisch en dierproefvrij is, wat voor velen een voordeel zal zijn, bevat hij zeewier. Dit kan een probleem zijn voor mensen die allergisch zijn voor zeevruchten of specifieke mariene planten.

Onze favoriet #3

Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Veet’s ontharingscrème, speciaal ontworpen voor intieme delen, is een snel en eenvoudig te gebruiken product dat haar binnen 5 minuten verwijdert, zonder risico op snijwondjes. Dit pakket bevat ook een aftercare balsem met aloë vera, die helpt om je huid gehydrateerd te houden. Na gebruik zul je genieten van een gladde huid zonder het jeukende gevoel van haargroei. Het product is dermatologisch getest, wat extra vertrouwen geeft in de veiligheid en effectiviteit ervan.

 • Voordeel 1: De Ontharingscrème van Veet Men is een efficiënte oplossing voor mannelijk ontharen, die haartjes in slechts 5 minuten verwijdert. Je hoeft dus niet veel tijd te besteden aan dit onderdeel van je verzorging.
 • Voordeel 2: Deze ontharingscrème is speciaal ontwikkeld om dicht bij de wortel ook de kortste haartjes te verwijderen. Dit betekent dat je een gladde en haarvrije huid kunt bereiken, ongeacht de lengte van je haartjes.
 • Voordeel 3: De verpakking bevat een creme tube van 200ml en een spatel. Dit betekent dat je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt voor het ontharingsproces, en de meegeleverde spatel maakt het aanbrengen van de crème gemakkelijk.
 • Voordeel 4: De Veet Men ontharingscrème is gemakkelijk te gebruiken onder de douche. Je kunt dus je dagelijkse routine soepel laten verlopen zonder extra stappen buiten de douche te hoeven zetten.
 • Voordeel 5: Deze ontharingscrème is dermatologisch getest. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat het product vriendelijk is voor jouw huid en dat de kans op irritatie of allergische reacties minimaal is. Je huidverzorging is dus in goede handen.
 • nadeel 1: De formule is sterk genoeg om zelfs de kortste haartjes dichtbij de wortel te verwijderen. Dit kan resulteren in een oncomfortabel gevoel of irritatie, vooral voor mensen met een gevoelige huid.
 • nadeel 2: Hoewel de verpakking een spatel bevat, kan dit gereedschap voor sommige mensen onhandig zijn om te gebruiken en zorgt niet altijd voor een gelijkmatige toepassing van de crème.
 • nadeel 3: Deze ontharingscrème is alleen bedoeld voor gebruik op de torso en het lichaam. Dit betekent dat als je ongewenste haartjes hebt op andere lichaamsdelen zoals het gezicht of de genitale zone, je nog een ander product moet kopen.
 • nadeel 4: Het product is gemakkelijk te gebruiken onder de douche, maar dit kan ook betekenen dat er risico is op uitspoeling voordat de crème de tijd heeft gehad om volledig te werken.
 • nadeel 5: Hoewel het product dermatologisch is getest, betekent dit niet dat het geschikt is voor alle huidtypes. Mensen met een extreem gevoelige huid of bepaalde huidcondities kunnen nog steeds negatieve reacties ervaren.

Onze favoriet #4

Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Ontharingscrème van Veet Men is speciaal ontworpen voor mannen en is een snelle en effectieve methode om lichaamshaar te verwijderen. In slechts 5 minuten na aanbrengtijd helpt de crème bij het verwijderen van zelfs de kortste haartjes dichtbij de wortel. Deze verpakking van het product bevat een crème tube van 200 ml en een spatel voor makkelijke toepassing. De crème is dermatologisch getest en is gemakkelijk te gebruiken onder de douche. Het is perfect voor het ontharen van de torso en het lichaam.

 • Voordeel 1: De Ontharingscrème van Veet Men is een efficiënte oplossing voor mannelijk ontharen, die haartjes in slechts 5 minuten verwijdert. Je hoeft dus niet veel tijd te besteden aan dit onderdeel van je verzorging.
 • Voordeel 2: Deze ontharingscrème is speciaal ontwikkeld om dicht bij de wortel ook de kortste haartjes te verwijderen. Dit betekent dat je een gladde en haarvrije huid kunt bereiken, ongeacht de lengte van je haartjes.
 • Voordeel 3: De verpakking bevat een creme tube van 200ml en een spatel. Dit betekent dat je alles bij de hand hebt wat je nodig hebt voor het ontharingsproces, en de meegeleverde spatel maakt het aanbrengen van de crème gemakkelijk.
 • Voordeel 4: De Veet Men ontharingscrème is gemakkelijk te gebruiken onder de douche. Je kunt dus je dagelijkse routine soepel laten verlopen zonder extra stappen buiten de douche te hoeven zetten.
 • Voordeel 5: Deze ontharingscrème is dermatologisch getest. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat het product vriendelijk is voor jouw huid en dat de kans op irritatie of allergische reacties minimaal is. Je huidverzorging is dus in goede handen.
 • nadeel 1: De formule is sterk genoeg om zelfs de kortste haartjes dichtbij de wortel te verwijderen. Dit kan resulteren in een oncomfortabel gevoel of irritatie, vooral voor mensen met een gevoelige huid.
 • nadeel 2: Hoewel de verpakking een spatel bevat, kan dit gereedschap voor sommige mensen onhandig zijn om te gebruiken en zorgt niet altijd voor een gelijkmatige toepassing van de crème.
 • nadeel 3: Deze ontharingscrème is alleen bedoeld voor gebruik op de torso en het lichaam. Dit betekent dat als je ongewenste haartjes hebt op andere lichaamsdelen zoals het gezicht of de genitale zone, je nog een ander product moet kopen.
 • nadeel 4: Het product is gemakkelijk te gebruiken onder de douche, maar dit kan ook betekenen dat er risico is op uitspoeling voordat de crème de tijd heeft gehad om volledig te werken.
 • nadeel 5: Hoewel het product dermatologisch is getest, betekent dit niet dat het geschikt is voor alle huidtypes. Mensen met een extreem gevoelige huid of bepaalde huidcondities kunnen nog steeds negatieve reacties ervaren.

Onze favoriet #5

Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Veet Ontharingscrème is een huidvriendelijk product ontworpen om je te helpen met ongewenst haar op je benen, armen, oksels en bikinilijn. Het werkt snel en effectief, waarbij resultaten al binnen 5 minuten zichtbaar zijn. Deze nieuwe formule bevat 35% minder chemische ingrediënten vergeleken met de vorige variant, wat een bewuste keuze voor je huid betekent. Je profiteert van langdurige zachtheid en kunt genieten van een frisser parfum, zo ben je klaar om fris en zelfverzekerd de dag tegemoet te treden.

 • Voordeel 1: Veet Ontharingscrème is eenvoudig in gebruik. Je kunt het makkelijk aanbrengen op verschillende delen van je lichaam zoals je benen, armen, oksels en bikinilijn. Dit maakt het ontharingsproces snel en moeiteloos.
 • Voordeel 2: Dit product werkt snel. Binnen slechts 5 minuten na het aanbrengen begint de ontharingscrème effectief te werken. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten om je huid glad en haarvrij te maken.
 • Voordeel 3: Deze verbeterde formule van Veet Ontharingscrème bevat 35% minder chemische ingrediënten. Dit wijst erop dat het merk streeft naar een huidverzorgingsproduct dat veiliger en vriendelijker is voor je huid.
 • Voordeel 4: Na gebruik van de Ontharingscrème ervaar je langdurige zachtheid. Dit betekent dat je huid niet alleen haarvrij, maar ook zacht aanvoelt, wat zorgt voor een plezierigere huidervaring.
 • Voordeel 5: De nieuwe formule bezit een fris parfum. Hiermee wordt het ontharingsproces een aangenamere ervaring door het achterlaten van een frisse geur.
 • Nadeel 1: Hoewel de Veet ontharingscrème minder chemische ingrediënten bevat ten opzichte van de vorige formule, factureert ze nog altijd 35% aan chemische ingrediënten. Afhankelijk van jouw huidtype, kan dit nog steeds irritatie of allergische reacties veroorzaken.
 • Nadeel 2: De crème is uitsluitend bedoeld voor gebruik op benen, armen, oksels en de bikinilijn. Dit betekent dat je op zoek moet naar een ander product als je andere delen van je lichaam wenst te ontharen.
 • Nadeel 3: Hoewel het product claimt een ‘langdurige zachtheid’ te bieden, vermeldt de beschrijving niet hoe lang het daadwerkelijk duurt voordat de haren weer terugkomen. Dit kan variëren tussen personen, maar het is belangrijk om erop te wijzen dat geen enkel ontharingsproduct permanent is.
 • Nadeel 4: Het product belooft een ‘frissere parfum’. Echter, geur is een zeer persoonlijke voorkeur, wat fris is voor de ene persoon, kan onaangenaam zijn voor de ander. Als de geur niet naar wens is, kan dit het gebruik van het product minder plezierig maken.
 • Nadeel 5: Het product werkt al na 5 minuten wat aantoont dat het een krachtig product is. Dit kan betekenen dat het te sterk is voor mensen met een gevoelige huid, wat kan leiden tot huidirritatie of -verbranding. Een patch-test vooraf is altijd aan te raden wanneer je een nieuw ontharingsproduct gebruikt.

Onze favoriet #6

Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Veet Ontharingscreme is een efficiënte en huidvriendelijke optie voor het verwijderen van haar op je benen, armen, oksels en bikinilijn. De verbeterde formule bevat 35% minder chemische ingrediënten en werkt snel; zelfs korte haartjes worden bij de wortel aangepakt in slechts 3 minuten. Deze formule garandeert ook een langdurige zachtheid voor je huid. Daarbij komt een vernieuwend, frisser parfum – een aangename upgrade van de vorige versie.

 • Voordeel 1: De Veet Ontharingscreme is ontworpen met minder chemische ingrediënten, wat betekent dat je huid wordt blootgesteld aan minder harde stoffen. Dit is vooral gunstig als je een gevoelige huid hebt of gewoon minder chemische producten wilt gebruiken.

  Voordeel 2: Het werkt snel en efficiënt, zelfs op korte haartjes. Binnen slechts 3 minuten na het aanbrengen zorgt de crème voor een soepele en haarloze huid.

 • Voordeel 3: Het is geschikt voor diverse delen van het lichaam zoals de benen, armen, oksels en de bikinilijn. Dit maakt het een veelzijdig product dat in meerdere gebieden van je lichaamsverzorging past.
 • Voordeel 4: De crème levert een langdurige zachtheid op je huid, wat betekent dat je huid niet alleen haarloos, maar ook zacht en glad zal zijn na gebruik.
 • Voordeel 5: De nieuwe formule heeft een frisser parfum dan de vorige, maar met dezelfde geurbasis. Dit betekent dat je kunt genieten van een aangenamere geur terwijl je nog steeds de verwachte resultaten krijgt.
 • Nadeel 1: Hoewel er vermeld wordt dat dit product minder chemische ingrediënten bevat, bestaat het nog steeds voor 65% uit chemische ingrediënten. Dit kan nog steeds leiden tot mogelijke huidirritaties, afhankelijk van je huidtype en gevoeligheid.
 • Nadeel 2: De claim dat de crème ‘snel’ werkt, kan ogenschijnlijk een voordeel zijn, maar het kan ook een nadeel zijn. Drie minuten zijn misschien niet genoeg voor grovere of dikkere haren. Deze snelle actie kan mogelijk leiden tot onvolledige haarverwijdering.
 • Nadeel 3: Hoewel Veet aangeeft dat het product gebruikt kan worden voor verschillende gebieden zoals benen, armen, oksels en de bikinilijn, kan de effectiviteit ervan variëren afhankelijk van de haardikte op deze verschillende gebieden.
 • Nadeel 4: De term ‘langdurige zachtheid’ is zeer subjectief. Het is onduidelijk hoe lang men kan verwachten dat deze zachtheid aanhoudt. Dit kan leiden tot onrealistische verwachtingen bij klanten.
 • Nadeel 5: Ook al wordt er een nieuw, frisser parfum beloofd, geuren zijn zeer persoonlijk. Niet iedereen kan deze geur noodzakelijk aangenaam of fris vinden, en sommige mensen kunnen zelfs gevoelig zijn voor geuren in cosmetische producten.

Onze favoriet #7

No Hair Crew Ontharingscreme

No Hair Crew Ontharingscreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

NO HAIR CREW ontharingscrème is een premium product ontworpen voor mannen om dat grove lichaamshaar op je benen, borst, rug, armen en oksels te behandelen. Het is niet zomaar een ontharingscrème, het is speciaal gemaakt voor jou, om je een gladde huid te geven die langer meegaat en zonder de pijn en jeuk die je vaak ervaart na het scheren, en dat zonder risico op snijwonden! Deze crème is dermatologisch getest en hydrateert je huid tot wel 24 uur lang terwijl het je huid respecteert, dankzij een versterkende toevoeging van Ginseng. Als bonus is het ook nog eens veganistisch en dierproefvrij!

 • Voordeel 1: De NO HAIR CREW ontharingscrème is veelzijdig in gebruik. Je kunt het gebruiken voor verschillende delen van je lichaam zoals je benen, borst, rug, armen en oksels.
 • Voordeel 2: Deze crème is speciaal ontwikkeld voor mannen en is effectief in het verwijderen van grof mannenhaar.
 • Voordeel 3: Met de NO HAIR CREW ontharingscrème heb je minder jeukende hergroei vergeleken met scheren, en er is geen risico op snijwonden. Zo geniet je van een langdurige gladde huid zonder pijn.
 • Voordeel 4: Deze crème is dermatologisch getest en huidvriendelijk, wat betekent dat het veilig is voor gebruik op je huid. Daarnaast zorgt het voor 24 uur hydratatie om je huid soepel en gehydrateerd te houden.
 • Voordeel 5: De NO HAIR CREW ontharingscrème is verrijkt met versterkende Ginseng, is veganistisch en dierproefvrij. Dit toont de toewijding van het merk aan ethische en duurzame productiepraktijken.
 • Nadeel 1: Hoewel NO HAIR CREW ontharingscrème beweert speciaal te zijn gemaakt voor mannen, betekent dit dat het mogelijk niet geschikt is voor vrouwen. Dus als je een vrouw bent die van plan is deze ontharingscrème te gebruiken, kun je deze mogelijk niet gebruiken.
 • Nadeel 2: De ontharingscrème is voornamelijk bedoeld voor grof haar. Dit betekent dat het mogelijk niet efficiënt is bij het verwijderen van fijner haar.
 • Nadeel 3: Ondanks dat NO HAIR CREW adverteert met een minder jeukende hergroei vergeleken met scheren, is er nog steeds de mogelijkheid van enige jeuk wanneer het haar teruggroeit. Dit kan ongemakkelijk en irriterend zijn.
 • Nadeel 4: Hoewel de ontharingscrème beweert ‘huidvriendelijk’ te zijn, wordt er niet gespecificeerd voor welke huidtypes het product is bedoeld. Dit betekent dat het mogelijk niet geschikt is voor alle huidtypes, vooral als je een gevoelige huid hebt.
 • Nadeel 5: Ten slotte is de crème niet geschikt voor gebruik op het hoofd of gezicht. Dit betekent dat het product niet veelzijdig is en mogelijk niet aan al je ontharingsbehoeften voldoet.

Onze favoriet #8

Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Veet Ontharingscreme is een vernieuwd product speciaal ontworpen voor de benen, armen, oksels en bikinilijn. Het belooft een snelle werking – zelfs op korte haartjes – in slechts 3 minuten, rechtstreeks tot aan de wortel. De formule van deze crème is bijgewerkt en bevat nu 35% minder chemische ingrediënten, wat het een betere keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar zachtere producten. Bovendien zorgt het voor langdurige zachtheid van de huid. Ook is het parfum geüpdatet tot een frissere versie dan voorheen, terwijl de basisgeur bewaard is gebleven.

 • Voordeel 1: Deze Veet Ontharingscreme is specifiek ontworpen voor gebruik op verschillende delen van het lichaam, zoals de benen, armen, oksels en de bikinilijn. Met één product kun je dus meerdere gebieden behandelen.
 • Voordeel 2: De crème werkt snel en effectief, met merkbare resultaten in slechts 3 minuten. Dat betekent dat je snel klaar bent en verder kunt gaan met je dag.
 • Voordeel 3: Met 35% minder chemische ingrediënten dan zijn voorganger, is deze Veet Ontharingscreme een vriendelijker keuze voor je huid. Minder chemicaliën kan betekenen minder irritatie en ongemak na gebruik.
 • Voordeel 4: De productformule zorgt voor langdurige zachtheid. Dat betekent een gladdere huid voor een langere tijd na het ontharen.
 • Voordeel 5: Deze Veet Ontharingscreme heeft een frisser parfum vergeleken met de vorige formule, maar met dezelfde geurbasis. Dit biedt een meer aangename gebruikservaring tijdens en na het aanbrengen.
 • Nadeel 1: Ondanks dat het aantal chemische ingrediënten met 35% is verminderd, bevat Veet ontharingscreme nog steeds chemische stoffen. Dit kan irritatie veroorzaken, vooral als je een gevoelige huid hebt.
 • Nadeel 2: De beschrijving geeft aan dat het product snel werkt, zelfs bij korte haartjes in slechts 3 minuten. Echter, dit kan variëren afhankelijk van de dikte en intensiteit van je haargroei en persoonlijk kan je dit als te snel of te lang ervaren.
 • Nadeel 3: Het product wordt aangegeven voor de benen, armen, oksels en bikinilijn, wat betekent dat het niet geschikt is voor je gezicht of andere gevoelige gebieden van je lichaam.
 • Nadeel 4: Hoewel het product beweert langdurige zachtheid te bieden, is de duur van deze zachtheid subjectief en kan variëren van persoon tot persoon.
 • Nadeel 5: Er is een nieuw parfum aangegeven, maar hoewel het frisser zou zijn dan de vorige formule, kan geur subjectief zijn en vind je het nieuwe parfum mogelijk niet prettig.

Onze favoriet #9

Veet Ontharingscreme

Veet Ontharingscreme

Waarom we het gekozen hebben

Veet Ontharingscrème is een snel en effectief product om ongewenst haar te verwijderen, voornamelijk gericht op het gebied van de bovenlip, kaak en kin. Het werkt dicht bij de wortel van het haar, wat resulteert in een langdurige zachtheid, zelfs op kort haar. Het opmerkelijke is dat deze formule 35% minder chemische ingrediënten bevat in vergelijking met de vorige, waardoor het een veiligere optie is voor jouw huidverzorgingsroutine.

 • Voordeel 1: Veet ontharingscrème is ontworpen om te gebruiken op verschillende delen van je gezicht, zoals je bovenlip, kaak en kin. Dit betekent dat je een veelzijdig product krijgt dat geschikt is voor meerdere zones.
 • Voordeel 2: Deze crème werkt dicht bij de wortel, zelfs bij kort haar. Dit zorgt voor een langdurige zachtheid, zodat je huid niet alleen haarvrij, maar ook zacht en glad zal aanvoelen.
 • Voordeel 3: Het is een snelle en effectieve manier om haar te verwijderen. Het bespaart je dus tijd en toch krijg je de gewenste resultaten.
 • Voordeel 4: In vergelijking met de vorige formule heeft dit product 35% minder chemische ingrediënten. Hierdoor is het een betere optie als je op zoek bent naar een product dat minder agressief is voor je huid.
 • Voordeel 5: De crème is geëvolueerd met minder chemische ingrediënten zonder dat dit ten koste gaat van de efficiëntie. Dit suggereert dat de formule steeds beter wordt om aan jouw behoeften te voldoen, terwijl het toch de gezondheid van je huid in acht neemt.
 • Nadeel 1: Hoewel Veet ontharingscrème specifiek vermeldt dat het geschikt is voor gebruik op de bovenlip, kaak en kin, wordt er niet gesproken over gebruik voor andere lichaamsdelen. Dit kan de veelzijdigheid van het product beperken.
 • Nadeel 2: Het product vereist een applicatie dicht bij de wortel voor optimaal resultaat. Dit kan problematisch zijn als je niet zeker weet hoe je het product correct moet aanbrengen, omdat het aanbrengen vlakbij de haarwortel mogelijk moeilijk en tijdrovend kan zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel de crème een snelle en effectieve manier belooft om haar te verwijderen, geeft dit geen indicatie van hoe lang deze resultaten zullen aanhouden. Er zou meer informatie nodig zijn over de duur van de zachtheid om de efficiëntie van het product volledig te beoordelen.
 • Nadeel 4: De omschrijving van het product vermeldt dat het 35% minder chemische ingrediënten heeft dan de vorige formule. Echter, dit geeft geen informatie over welke chemische stoffen nog in het product aanwezig zijn, en wat hun potentiële effecten kunnen zijn. Dit kan vragen oproepen over de veiligheid van het product.
 • Nadeel 5: Tenslotte, het feit dat er 35% minder chemische ingrediënten zijn in vergelijking met de vorige formule suggereert dat het merk de formule heeft aangepast. Dit kan een punt van zorg zijn voor diegenen die een gevoelige huid hebben en wellicht reeds vertrouwd waren met de vorige formule.

Onze favoriet #10

Nad'S For Men Ontharingscreme

Nad'S For Men Ontharingscreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Nad’s For Men Ontharingscreme is een comfortabele en effectieve manier om ongewenst haar te verwijderen, vooral voor intieme delen. Het heeft een extra sterke formule, speciaal ontworpen voor dik en grof mannenhaar, en lost haar direct onder het huidoppervlak op voor meerdere dagen aan gladde huid. Jij hoeft je geen zorgen te maken over pijn, scheerbrand en snijwonden want deze crème biedt een pijnloze ontharing. Bovendien werkt het snel, binnen slechts enkele minuten. Breng gewoon royaal aan, laat het inwerken, verwijder haar en crème met een doek, en spoel de huid af met water. Het is zacht, geschikt voor alle huidtypes en is dermatologisch getest – perfect voor thuis, onderweg of op reis.

 • Voordeel 1: Comfortabel in gebruik. De ontharingscrème van Nad’s For Men zorgt voor een merkbaar gladde huid zonder stoppels. Hierdoor is het product ideaal voor de verzorging van intieme delen.
 • Voordeel 2: Hoog effectief. Deze crème bevat een extra sterke formule die zelfs dik en grof mannenhaar in de intieme zone aankan. Het lost het haar op direct onder het huidoppervlak, wat resulteert in een langdurige gladde huid.
 • Voordeel 3: Pijnvrije ervaring. Met Nad’s For Men ontharingscrème hoef je geen pijn te lijden of het risico te lopen op scheerbrand en snijwonden. Dit maakt het perfect voor gebruik thuis, onderweg of op reis.
 • Voordeel 4: Snel resultaat. De crème werkt binnen enkele minuten. Je past de crème royaal toe, laat het inwerken, verwijder het haar en de crème met een doek en spoel de huid af met water. Zo eenvoudig is het.
 • Voordeel 5: Geschikt voor alle huidtypes. Of je nu een gevoelige, normale, droge of vette huid hebt, Nad’s For Men ontharingscrème is voor jou. De crème is dermatologisch getest en daarom veilig om te gebruiken.
 • Nadeel 1: Hoewel de Nad’s For Men ontharingscrème comfortabel en pijnvrij zou zijn, kan het toch voor irritatie zorgen bij mensen met een zeer gevoelige huid, aangezien de crème sterk genoeg is om dik en grof mannenhaar te verwijderen.
 • Nadeel 2: Hoewel het product beweert effectief te zijn in het oplossen van haar direct onder het huidoppervlak, kunnen sommige mensen mogelijk variërende resultaten ervaren, met de mogelijkheid dat sommige haren misschien niet volledig verwijderd worden.
 • Nadeel 3: De vereiste toepassing van het product – de crème royaal aanbrengen, laten inwerken, en vervolgens zowel het haar als de crème met een doek verwijderen – kan tijdrovend en rommelig zijn voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 4: Het product werkt in slechts enkele minuten wat betekent dat je niet te lang mag wachten met het verwijderen van de crème. Dit kan leiden tot onvolledige verwijdering als je te snel bent of irritatie veroorzaken als je de crème te lang laat zitten.
 • Nadeel 5: Hoewel de ontharingscrème geschikt is voor alle huidtypes en dermatologisch is getest, hebben individuen verschillende huidreacties. Sommige kunnen allergische reacties of huidirritatie ervaren, zelfs bij producten die als hypoallergeen worden bestempeld.

In conclusie, ontharingscrèmes zijn een pijnloze, snelle en effectieve manier om ongewenst haar kwijt te raken. Elk product heeft zijn eigen unieke voordelen, dus het is belangrijk om er een te kiezen die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Of je nu een gevoelige huid hebt, op zoek bent naar iets dat snel werkt, of een product wilt dat diep voedt terwijl het onthaart, er is een perfecte ontharingscrème voor jou. Het investeren in hoogwaardige ontharingscrèmes kan je veel tijd en moeite besparen, en je huid glad en haarvrij achterlaten. Neem je tijd om het product te vinden dat het beste bij jou en je levensstijl past, en je zult verbaasd staan over de resultaten.

Inhoudsopgave