a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Oogcreme: De 10 beste producten in de test

Ontdek in dit nieuwe onderzoek de tien beste oogcrèmes die uitvoerig getest zijn om jou te helpen de perfecte keuze te maken.

Unser Favorit: Cerave Oogcreme

Cerave Oogcreme
★★★★★

Unser Favorit: Neutrogena Oogcreme

Neutrogena Oogcreme
★★★★★

Unser Favorit: Vichy Oogcreme

Vichy Oogcreme
★★★★★

Unser Favorit: The Inkey List Oogcreme

The Inkey List Oogcreme
★★★★★

Unser Favorit: Elizabeth Arden Oogcreme

Elizabeth Arden Oogcreme
★★★★★

Unser Favorit: L'Oréal Paris Oogcreme

L'Oréal Paris Oogcreme
★★★★★

Unser Favorit: Neutrogena Oogcreme

Neutrogena Oogcreme
★★★★★

Unser Favorit: Vicky Oogcreme

Vicky Oogcreme
★★★★★

Unser Favorit: Roc Oogcreme

Roc Oogcreme
★★★★★

Unser Favorit: Yeouth Oogcreme

Yeouth Oogcreme
★★★★★

Het kiezen van de juiste oogcrème is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste partner – je wilt niet te vroeg settelen en je wilt de beste match voor jouw behoeften en levensstijl. Ongeacht of je nu last hebt van donkere kringen, puffiness, fijne lijntjes of diepere rimpels, er is een oogcrème die perfect is voor jou. Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan om de 10 beste oogcrèmes op de markt te identificeren. We hebben in deze test alles bekeken: van de werkzaamheid van de ingrediënten tot de textuur, het draagcomfort en natuurlijk de prijs-kwaliteitverhouding. Lees verder om te ontdekken welk product juist voor jou de oogopener kan zijn die je nodig hebt.

Een oogcrème is een speciaal ontworpen huidverzorgingsproduct dat je rond de gevoelige oogzone aanbrengt. Het heeft de specifieke functie om de dunne en kwetsbare huid rond je ogen te hydrateren, te voeden en te beschermen. Verder kan een oogcrème helpen om tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen. Elk type oogcrème heeft zijn eigen unieke voordelen en er zijn vele soorten beschikbaar, afhankelijk van jouw specifieke huidtype en behoeften.

Check Uit

Onze favoriet #1

Cerave Oogcreme

Cerave Oogcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De CeraVe oogcrème is een intens hydraterende huidverzorgingsproduct, speciaal ontworpen voor de gevoelige huid rondom je ogen. Met een niet-comedogene formule, verstopt het de poriën niet en is het uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. De crème is verrijkt met ceramiden 1, 3 en 6-II en niacinamide, die de huid voeden terwijl hyaluronzuur helpt bij het vasthouden van water in de huid, wat zorgt voor optimale hydratatie. Dit product is vrij van parfum en niet-irriterend, waardoor het niet alleen verzorgt, maar ook het comfort van je huid verbetert.

 • Voordeel 1: Met de ceramide 1, 3 en 6-II die in deze oogcrème aanwezig zijn, profiteer je van ingrediënten die erop gericht zijn je huid te versterken en te beschermen.
 • Voordeel 2: De toevoeging van niacinamide helpt je huid te vernieuwen en te herstellen, die de algehele gezondheid en het uiterlijk van je huid kunnen verbeteren.
 • Voordeel 3: Hyaluronzuur in de formule helpt om water in de huid vast te houden voor intense hydratatie. Dit kan bijdragen aan een voller en jeugdiger uiterlijk rond de ogen.
 • Voordeel 4: Deze oogcrème is niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet verstopt. Dit is een groot voordeel als je een gevoelig huidtype hebt dat gemakkelijk verstopte poriën en acne kan ontwikkelen.
 • Voordeel 5: De formule is zonder parfum en niet-irriterend, wat betekent dat het geschikt is voor de gevoelige huid. Het zal niet bijdragen aan huidirritaties of allergische reacties, waardoor het een veilige keuze is voor een breed scala aan huidtypes.
 • Het is vrij moeilijk om nadelen te vinden op basis van de verstrekte productbeschrijving omdat deze alleen positieve kenmerken benadrukt. Toch, hier zijn enkele potentiële nadelen die sommige mensen kunnen ervaren bij het gebruik van de beschreven oogcrème.
 • Nadeel 1: Hoewel de CeraVe oogcrème hyaluronzuur bevat dat helpt water in de huid vast te houden, kan een overmaat aan vocht in de huid leiden tot zwelling en ongemak, vooral als je een vochtgevoelige huid hebt.
 • Nadeel 2: Het bevat ceramide 1, 3 en 6-II. Hoewel deze voedingsstoffen de huid kunnen voeden en hydrateren, kan het bij sommige personen allergische reacties veroorzaken, vooral als je huid gevoelig is voor een van deze componenten.
 • Nadeel 3: De formule is niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet verstopt. Toch, als je de neiging hebt tot atopisch eczeem of andere specifieke huidproblemen, is het mogelijk dat deze crème nog steeds kan leiden tot verstopte poriën.
 • Nadeel 4: Het product is geformuleerd zonder parfum. Hoewel dit kan worden gezien als een voordeel voor degenen met een gevoelige huid, geven sommige mensen de voorkeur aan producten met een zachte, aangename geur. Het gebrek aan een parfum in deze crème kan voor hen een nadeel zijn.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving vermeldt dat het niet-irriterend en geschikt is voor de gevoelige huid. Niettemin, afhankelijk van je specifieke huidtype, kunnen de actieve ingrediënten in deze crème mogelijkerwijs huidirritatie veroorzaken.

Onze favoriet #2

Neutrogena Oogcreme

Neutrogena Oogcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Neutrogena oogcrème is een intens hydraterende crème, speciaal ontworpen voor de gevoelige huid rond je ogen. Deze oogcrème richt zich op tekenen van vermoeidheid, waardoor je ogen er frisser en breder uitzien. De crème is verrijkt met hyaluronzuur en botanische Trehalose, die helpen om je huid de hele dag lang gehydrateerd te houden. Het is dermatologisch getest, geurvrij en olievrij, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huidtypes.

 • Voordeel 1: De oogcrème van Neutrogena hydrateert intens het gebied rond je ogen, waardoor je een frisse en wakkere blik krijgt.
  Voordeel 2: De oogcrème is speciaal gemaakt om tekenen van vermoeidheid te bestrijden, ideaal als je een drukke dag achter de rug hebt.
  Voordeel 3: De formule is verrijkt met hyaluronzuur en botanische Trehalose, wat helpt bij het vasthouden van vocht voor een intens gehydrateerde huid.
  Voordeel 4: De ooggel crème werkt de hele dag door, zodat je niet meerdere keren per dag hoeft aan te brengen.
  Voordeel 5: Bovendien is de oogcrème dermatologisch getest en zowel geurvrij als olievrij, wat het geschikt maakt voor gevoelige ogen en mensen die snel last hebben van allergieën.
 • Op basis van de productbeschrijving die je hebt gegeven, is het moeilijk om duidelijke nadelen te vinden, aangezien er alleen positieve kenmerken worden genoemd. Echter, hier zijn enkele potentiële nadelen die sommige gebruikers wellicht kunnen ervaren:
 • Nadeel 1: Hoewel de oogcrème ‘geschikt is voor gevoelige ooghuid’, zou de aanwezigheid van hyaluronzuur in de ingrediënten sommige mensen irriteren, met name die met een zeer gevoelige huid. Hyaluronzuur kan voor sommigen een branderig gevoel of roodheid veroorzaken.
 • Nadeel 2: De beschrijving geeft aan dat de crème de ‘hele dag lang’ werkt, maar het is niet duidelijk hoe lang dat precies is. Wat gebeurt er als je een lange dag hebt of als je het product ‘s nachts wilt gebruiken? De effecten kunnen mogelijk niet zo lang meegaan als je hoopt.
 • Nadeel 3: Hoewel het fijn is dat de crème ‘geurvrij en olievrij’ is, kunnen sommige mensen juist genieten van een lichte geur in hun schoonheidsproducten. Dit kan dus voor sommigen tegenvallen.
 • Nadeel 4: Er wordt niets gezegd over de verpakking. Het kan zijn dat je het op een onhandige manier moet aanbrengen, of dat je er te veel uitknijpt, wat verspilling van het product kan veroorzaken.
 • Nadeel 5: Hoewel het product ‘dermatologisch getest’ is, betekent dit niet dat het is goedgekeurd. Er kunnen nog steeds negatieve reacties optreden, en het zou goed zijn om hier meer informatie over te hebben.

Onze favoriet #3

Vichy Oogcreme

Vichy Oogcreme

Waarom we het gekozen hebben

De VICHY Minéral 89 Hyaluronic oogcrème is een high-end oogcontourgel die een hyaluronboost levert voor een direct effect op de huid rond je ogen. Dankzij deze skincare-beauty behandeling worden fijne lijntjes verminderd en de huid wordt voller en stralender, wat je een frisse en jeugdige blik geeft.

 • Voordeel 1: De INKEY List Oogcrème is een ideale oppepper voor je ogen, doordat het wonderen doet voor de huid onder je ogen.
 • Voordeel 2: De crème helpt de zichtbaarheid van wallen en donkere kringen te verminderen, erf fijn als je last hebt van vermoeide ogen!
 • Voordeel 3: De toegevoegde cafeïne in de crème werkt als een diureticum, dit houdt in dat het kan helpen om vastgehouden vocht af te drijven, wat vaak de oorzaak is van wallen onder de ogen.
 • Voordeel 4: Het product is zo ontworpen dat je het zowel in de ochtend als in de avond kan gebruiken. Dep na je crème(s) met je ringvinger een kleine hoeveelheid in de huid onder je ogen, daarna kun je je normale moisturizer aanbrengen.
 • Voordeel 5: Voor een extra kalmerend effect kun je de crème 30 minuten in de koelkast leggen vóór gebruik. Dit zorgt voor een aangenaam verkoelend effect op de huid onder je ogen.
 • Nadeel 1: Het kan zijn dat de crème wat onpraktisch is in gebruik, omdat je wordt aangeraden om deze vóór gebruik 30 minuten in de koelkast te leggen. Niet iedereen heeft de tijd of het geduld om dit te doen.
 • Nadeel 2: Deze oogcrème kan mogelijk niet effectief genoeg zijn voor diegenen met ernstige donkere kringen of wallen onder de ogen, aangezien het product alleen belooft de zichtbaarheid van deze problemen te verminderen, niet ze volledig te elimineren.
 • Nadeel 3: Mensen met een zeer droge huid rond de ogen kunnen mogelijk merken dat deze crème niet voldoende hydraterend is, omdat de focus vooral ligt op het afvoeren van vastgehouden vocht.
 • Nadeel 4: Hoewel cafeïne voordelen kan hebben voor het verminderen van wallen, is het mogelijk dat sommige mensen gevoelig kunnen zijn voor dit ingrediënt, wat huidirritatie of andere bijwerkingen kan veroorzaken.
 • Nadeel 5: Een andere mogelijke beperking is dat de crème moet worden aangebracht met de ringvinger. Dit kan mogelijk wat oefening en vaardigheid vereisen, vooral voor mensen die nieuw zijn in huidverzorging.

Onze favoriet #4

The Inkey List Oogcreme

The Inkey List Oogcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

The INKEY List Caffeine Eye Cream is jouw ultieme oppepper voor vermoeide ogen. Deze wonder crème met een inhoud van 15ml is speciaal ontworpen om de huid onder je ogen te revitaliseren, de zichtbaarheid van wallen te verminderen en donkere kringen tegen te gaan, dankzij het diuretisch effect van cafeïne. Je kunt deze crème zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aanbrengen na je reguliere crème; dep simpelweg een kleine hoeveelheid in met je ringvinger en breng vervolgens je moisturizer aan. Voor een extra kalmerend effect, leg de crème 30 minuten in de koelkast voor gebruik.

 • Voordeel 1: De INKEY List Oogcrème is een ideale oppepper voor je ogen, doordat het wonderen doet voor de huid onder je ogen.
 • Voordeel 2: De crème helpt de zichtbaarheid van wallen en donkere kringen te verminderen, erf fijn als je last hebt van vermoeide ogen!
 • Voordeel 3: De toegevoegde cafeïne in de crème werkt als een diureticum, dit houdt in dat het kan helpen om vastgehouden vocht af te drijven, wat vaak de oorzaak is van wallen onder de ogen.
 • Voordeel 4: Het product is zo ontworpen dat je het zowel in de ochtend als in de avond kan gebruiken. Dep na je crème(s) met je ringvinger een kleine hoeveelheid in de huid onder je ogen, daarna kun je je normale moisturizer aanbrengen.
 • Voordeel 5: Voor een extra kalmerend effect kun je de crème 30 minuten in de koelkast leggen vóór gebruik. Dit zorgt voor een aangenaam verkoelend effect op de huid onder je ogen.
 • Nadeel 1: Het kan zijn dat de crème wat onpraktisch is in gebruik, omdat je wordt aangeraden om deze vóór gebruik 30 minuten in de koelkast te leggen. Niet iedereen heeft de tijd of het geduld om dit te doen.
 • Nadeel 2: Deze oogcrème kan mogelijk niet effectief genoeg zijn voor diegenen met ernstige donkere kringen of wallen onder de ogen, aangezien het product alleen belooft de zichtbaarheid van deze problemen te verminderen, niet ze volledig te elimineren.
 • Nadeel 3: Mensen met een zeer droge huid rond de ogen kunnen mogelijk merken dat deze crème niet voldoende hydraterend is, omdat de focus vooral ligt op het afvoeren van vastgehouden vocht.
 • Nadeel 4: Hoewel cafeïne voordelen kan hebben voor het verminderen van wallen, is het mogelijk dat sommige mensen gevoelig kunnen zijn voor dit ingrediënt, wat huidirritatie of andere bijwerkingen kan veroorzaken.
 • Nadeel 5: Een andere mogelijke beperking is dat de crème moet worden aangebracht met de ringvinger. Dit kan mogelijk wat oefening en vaardigheid vereisen, vooral voor mensen die nieuw zijn in huidverzorging.

Onze favoriet #5

Elizabeth Arden Oogcreme

Elizabeth Arden Oogcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De oogcrème van Elizabeth Arden is een luxe huidverzorgingsproduct speciaal ontworpen voor dames. Deze crème is rijk aan waardevolle ingrediënten en is geschikt voor alle huidtypes. Het biedt intensieve hydratatie om de huid rondom je ogen te verjongen en verzachten, wat het een essentieel onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine maakt.

 • Voordeel 1: De oogcrème van Elizabeth Arden is specifiek ontworpen voor dames. Deze zachte formule respecteert de gevoeligheid van de oogcontouren, waardoor het perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar specifieke verzorging voor deze delicate regio.
 • Voordeel 2: De oogcrème is samengesteld met waardevolle ingrediënten. Deze hoogwaardige componenten helpen de huid rond uw ogen te voeden en te revitaliseren, met een weelderige ervaring die uw dagelijkse huidverzorgingsroutine ten goede komt.
 • Voordeel 3: Geschikt voor alle huidtypes, wat betekent dat je niet hoeft te worstelen met het vinden van het perfecte product voor jouw unieke huid. Ongeacht of uw huidtype normaal, droog, olieachtig of een combinatie is, deze oogcrème van Elizabeth Arden is een one-size-fits-all oplossing.
 • Voordeel 4: De oogcrème is hydraterend. Dit betekent dat het vocht vasthoudt in de huid rond je ogen, waardoor het gevoed en gerevitaliseerd wordt. Het helpt ook om de tekenen van vermoeidheid en veroudering te verminderen en heeft een direct verjongend effect.
 • Voordeel 5: Naast de genoemde voordelen, benadrukt het gebruik van deze oogcrème de toewijding aan zelfzorg. Het helpt je niet alleen om een gezondere en jonger uitziende huid te bereiken, maar het voeden van je huid met waardevolle en hydraterende ingrediënten is een daad van zelfliefde die je op jezelf zou kunnen zijn, elke dag.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving, zie ik niet veel nadelen. Echter, binnen de context van de gegeven informatie, zou ik de volgende potentiële nadelen kunnen noemen:
 • Nadeel 1: Ondanks dat het ‘voor alle huidtypes’ is aangegeven, kan het zijn dat sommige mensen allergisch reageren op de ‘waardevolle ingrediënten’. Ieders huid is uniek en kan anders reageren op bepaalde stoffen.
 • Nadeel 2: De term ‘waardevolle ingrediënten’ wordt gebruikt, maar wat deze ingrediënten exact zijn is onduidelijk. Als je specifieke allergieën of gevoeligheden hebt, kan het gebrek aan duidelijkheid over de samenstelling problematisch zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel het product hydraterend zou moeten zijn, verschilt de mate van hydratatie die verschillende huidtypes nodig hebben. ‘Hydraterend’ kan voor sommige mensen te vettig zijn, terwijl het voor anderen niet genoeg hydratatie kan bieden.
 • Nadeel 4: De crème is specifiek gemarkeerd voor ‘dames’. Dit gender-specifieke marketing kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een gender-neutraal product.
 • Nadeel 5: Er wordt geen melding gemaakt van anti-verouderingskenmerken, terwijl dit een veelgezocht kenmerk is onder oogcrèmes. Het kan daarom zijn dat dit product niet aan al jouw behoeften voldoet als je specifiek op zoek bent naar anti-aging voordelen.

Onze favoriet #6

L'Oréal Paris Oogcreme

L'Oréal Paris Oogcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De L’Oréal Paris oogcrème is een speciale anti-aging verzorging die zich intensief en gericht richt op je gevoelige oogcontouren. Dankzij de innovatieve, verkoelende balapplicator, die zich aanpast aan de vorm van je traanbuisjes, masseert de crème zacht en stimulerend. Deze verzorging is verrijkt met gefragmenteerd hyaluronzuur om snel in de huid te trekken en helpt rimpels verminderen. Bovendien werkt de crème, dankzij cafeïne, afzwellend door de microcirculatie van de huid te stimuleren en te helpen bij het verminderen van zwellingen onder de ogen. Deze oogcrème biedt je een hoge concentratie aan werkzame stoffen voor een drievoudige anti-aging werking.

 • Voordeel 1: De L’Oréal Paris oogcrème biedt intensieve en doelgerichte zorg aan de dunne, gevoelige huid rondom je ogen, waardoor deze vitaler en frisser wordt.
 • Voordeel 2: De innovatieve, verkoelende balapplicator is ontworpen om zich perfect aan te passen aan de vorm van je oogcontouren. Het masseert zacht en stimuleert de huid, wat bijdraagt aan een aangenamere ervaring tijdens het aanbrengen.
 • Voordeel 3: Het product heeft anti-aging voordelen dankzij de verrijking met gefragmenteerd hyaluronzuur. Dit ingrediënt snelt diep in de huid om rimpels te verminderen en je huid er jonger uit te laten zien.
 • Voordeel 4: Deze oogcrème bevat cafeïne, die de microcirculatie van de huid stimuleert. Dit werkt afzwellend en helpt gezwollen ogen te verminderen, zodat je er fris en alert uitziet.
 • Voordeel 5: De L’Oréal Paris oogcrème heeft een hoge concentratie aan werkzame stoffen, wat zorgt voor een 3-voudige anti-aging werking. Dit betekent dat het product effectief is in het bestrijden van meerdere tekenen van huidveroudering.
 • Nadeel 1: Hoewel de L’Oréal Paris oogcrème intensieve en doelgerichte verzorging biedt, kan de crème mogelijk te zwaar zijn voor degenen met zeer gevoelige huid of die gevoelig zijn voor allergische reacties. De combinatie van actieve ingrediënten kan een ongewenste reactie veroorzaken.
 • Nadeel 2: De innovatieve verkoelende balapplicator past zich goed aan de vorm van de traanklieren aan, maar hierdoor kan het zijn dat niet elke applicatie even consistent is. Als je liever een nauwkeurige en gelijkmatige dosering wilt, kan dit een nadeel voor je zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel deze oogcrème verrijkt is met gefragmenteerd hyaluronzuur dat snel in de huid intrekt, kan dit nog steeds te lang duren voor sommigen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een oogcrème die onmiddellijk wordt geabsorbeerd zonder dat er enig residu op de huid achterblijft.
 • Nadeel 4: De claim dat deze oogcrème afzwellend werkt vanwege de cafeïne die de microcirculatie van de huid stimuleert, kan bij sommige mensen juist het tegenovergestelde effect hebben. Voor mensen die gevoelig zijn voor cafeïne kan dit nadelig zijn en tot een verhoogd ongemak en zwelling leiden.
 • Nadeel 5: De oogcrème heeft een hoge concentratie aan werkzame stoffen voor een 3-voudige anti-aging werking, maar deze krachtige formule kan teveel zijn voor sommige mensen, vooral diegenen met een gevoelige huid. Te krachtige formules kunnen soms leiden tot huidirritatie of droogheid.

Onze favoriet #7

Neutrogena Oogcreme

Neutrogena Oogcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Neutrogena Retinol Boost Oogcrème is een parfumvrije anti-aging crème speciaal ontworpen om de zichtbare tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en kraaienpootjes te verminderen, en je ogen er minder vermoeid uit te laten zien. Deze intens hydraterende formule bevat pure Retinol ter bevordering van collageenproductie, mirtebladextract om de effectiviteit van de Retinol te verhogen en hyaluronzuur voor intensieve hydratatie. Zonder twijfel effectief, aangezien alle proefpersonen een zichtbare verbetering constateerden. Voor optimaal resultaat, breng je dagelijks drie kleine druppels van de crème aan rond je ogen, zorg daarbij wel dat het niet in direct contact komt met je ogen.

 • Voordeel 1: De Oogcrème van Neutrogena Retinol Boost kan helpen de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. Denk hierbij aan fijne lijntjes, kraaienpootjes en vermoeid uitziende ogen. Jij kan dus genieten van een jonger en gezond uitziende huid.
 • Voordeel 2: De crème hydrateert intens. Daardoor krijgt het gevoelige gebied rond je ogen de essentiële hydratatie die het nodig heeft, waardoor het er frisser en verjongd uitziet.
 • Voordeel 3: De unieke formule combineert Retinol, mirtebladextract en hyaluronzuur. Retinol bevordert de collageenproductie, terwijl mirtebladextract de effectiviteit van Retinol verhoogt. Hyaluronzuur zorgt voor de intensieve hydratering van je huid.
 • Voordeel 4: De Oogcrème van Neutrogena is parfumvrij, een groot voordeel als je een gevoelige huid hebt of gewoon niet van geparfumeerde crèmes houdt.
 • Voordeel 5: Het product is getest en effectief gebleken. Bij 100% van de proefpersonen werd een zichtbare verbetering vastgesteld. Dit betekent dat je een product krijgt dat bewezen resultaten oplevert.
 • Nadeel 1: De Neutrogena Retinol Boost Oogcrème vereist consistentie in applicatie. Om effectief te zijn, moet je dit product elke dag gebruiken, wat niet altijd handig is als je een druk schema of een onregelmatige levensstijl hebt.
 • Nadeel 2: De crème is parfumvrij, wat voor sommige mensen een voordeel kan zijn, maar als jij iemand bent die geniet van een geparfumeerde oogcrème, zou je teleurgesteld kunnen zijn.
 • Nadeel 3: Ook al belooft deze oogcrème zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, de resultaten zijn volledig gebaseerd op de ervaringen van proefpersonen. Dit betekent dat de effectiviteit van het product sterk kan variëren per individu, en het product zal mogelijk niet voor iedereen even goed werken.
 • Nadeel 4: Het product mag niet in direct contact komen met de ogen. Daarom moet je voorzichtig te werk gaan tijdens het aanbrengen, wat extra tijd en concentratie vereist.
 • Nadeel 5: De oogcrème bevat Retinol, een ingrediënt dat de huid gevoeliger kan maken voor de zon en mogelijk huidirritatie kan veroorzaken. Het is dus aan te raden om na het aanbrengen van de crème zoveel mogelijk blootstelling aan de zon te vermijden of een zonnebril te dragen om te voorkomen dat je ogen worden blootgesteld aan te veel zonlicht.

Onze favoriet #8

Vicky Oogcreme

Vicky Oogcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Oogcrème van het merk Vichy is een hoogwaardig schoonheidsproduct, gemaakt in Italië, met een inhoud van 15 ml. Dit product staat bekend om de kwaliteit en de zorg die het merk Vichy in elk van hun producten. Geschikt voor dagelijks gebruik, helpt deze oogcrème om de delicate huid rond je ogen te voeden en te verzorgen, om je een frissere en energiekere uitstraling te geven.

 • Voordeel 1: De Vichy oogcreme biedt je een ruime productinhoud. Met 15 milliliter, heb je voldoende product voor regelmatig gebruik zonder het gevoel te hebben dat je het spaarzaam moet gebruiken.
 • Voordeel 2: Het merk Vichy staat bekend om de kwaliteit en effectiviteit van hun producten. Je kunt vertrouwen op hun reputatie dat de oogcrème doet wat het belooft.
 • Voordeel 3: Deze beautyproduct is gemaakt in Italië. Dit kan worden geassocieerd met hoogwaardige productieprocessen en strenge controle op kwaliteit en veiligheid.
 • Voordeel 4: Deze oogcreme is geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij het formaat en het ontwerp van de verpakking, kan het makkelijk worden meegenomen in je handtas of toilettas bij het reizen.
 • Voordeel 5: Met dit product investeer je in je huidverzorgingsroutine. Dit is een manier om tijd voor jezelf te nemen en je huid de zorg te geven dat het verdient.
 • Het is moeilijk om concrete nadelen te noemen op basis van de verstrekte productbeschrijving. Het merk, de inhoud, en de productielocatie van de oogcreme bieden weinig informatie die negatief geïnterpreteerd kan worden, maar hieronder zijn enkele mogelijke negatieve aspecten die afgeleid kunnen worden:
 • Nadeel 1: Met een inhoud van 15 ml is de tube relatief klein en kan het product snel opgebruikt zijn, afhankelijk van hoe vaak je het gebruikt.
 • Nadeel 2: Omdat de oogcrème gemaakt is in Italië, kan dit impliceren dat het langere transporttijden kan hebben voor klanten die buiten Europa wonen.
 • Nadeel 3: Sommige mensen hebben mogelijk een allergische reactie of gevoeligheid voor bepaalde Italiaanse beauty producten.
 • Nadeel 4: Er wordt geen informatie gegeven over de ingrediënten van het product. Voor mensen met gevoelige huid of voor mensen die bewust willen vermijden van bepaalde ingrediënten in hun huidverzorgingsproducten, kan dit een probleem zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel het merk Vichy bekend is, biedt de productbeschrijving geen informatie over specifieke voordelen van het product, zoals hydratatie, anti-veroudering, etc. Dit kan leiden tot onzekerheid over wat precies de functies en voordelen van de oogcrème zijn.

Onze favoriet #9

Roc Oogcreme

Roc Oogcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

RoC Retinol Correxion Line Smoothing oogcrème is jouw bondgenoot in de strijd tegen tekenen van huidveroudering. Deze door experts samengestelde crème bestrijdt drie hoofdproblemen: zwellingen, donkere kringen en rimpels. Binnen 4 weken zie je een zichtbare verbetering, je oogzone gaat stralen en na 12 weken is er een vermindering van fijne lijntjes tot wel 50%. Het is gemaakt van pure RoC retinol en een uniek mineralencomplex, wat je huid extra hydrateert en de effectiviteit van de retinol verhoogt. Gebruik de crème zowel ‘s ochtends als ‘s avonds na het aanbrengen van Line Smoothing Daily Serum of Night Serum, en voor de Max Hydration voor de beste resultaten. Het regelmatige gebruik van deze oogcrème kan de tekenen van huidveroudering aanzienlijk vertragen.

 • Voordeel 1: Met de RoC Retinol Correxion Line Smoothing oogcrème kun jij genieten van een verjongde uitstraling. Dit product is klinisch bewezen om de gevoelige huid rond jouw ogen zichtbaar te verjongen.
 • Voordeel 2: De crème is zeer effectief in de bestrijding van tekenen van oogveroudering. Het helpt niet alleen aanpakken van zwellingen en donkere kringen, maar ook de verschijning van rimpels.
 • Voordeel 3: Zichtbare resultaten in slechts een paar weken. Binnen vier weken zorgt het voor een stralende oogzone en vermindert het fijne lijntjes met 50% in 12 weken.
 • Voordeel 4: Gemaakt met pure RoC retinol en een exclusief mineralencomplex, zorgt de crème voor extra vocht en een verbeterde effectiviteit van retinol. Dit bevordert niet alleen de gezondheid van jouw huid, maar verbetert ook de werking van het product.
 • Voordeel 5: De RoC Retinol oogcrème dient als een behandeling die de tekenen van huidveroudering kan vertragen. Het gebruiken van de oogcrème zowel overdag als ‘s nachts na het aanbrengen van de Line Smoothing Daily Serum of Night Serum, en vóór de Max Hydration, zal zorgen voor optimale resultaten.
 • Nadeel 1: Hoewel de RoC Retinol Correxion Line Smoothing oogcrème aangeeft dat het de tekenen van veroudering in de oogzone bestrijdt, legt het niet specifiek uit hoe effectief het is in het omgaan met extreme gevallen van wallen, donkere kringen en rimpels.
 • Nadeel 2: De crème beweert dat het zichtbare resultaten biedt in 4 weken en fijne lijntjes met 50% vermindert in 12 weken. Dat betekent dat voor degenen die snellere resultaten willen, deze oogcrème niet de beste optie zou kunnen zijn.
 • Nadeel 3: Het product bevat Retinol wat een sterk ingrediënt is en voor sommige mensen huidirritaties kan veroorzaken, zeker rond de gevoelige oogzone.
 • Nadeel 4: De Oogcreme wordt geadviseerd om te gebruiken in combinatie met het Line Smoothing Daily Serum of Night Serum en de Max Hydration voor optimale resultaten. Het kan dus zijn dat zonder deze extra producten, de oogcrème niet zulke effectieve resultaten bereikt.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de oogcrème ‘s nachts en overdag gebruikt kan worden, is het niet duidelijk of het product ook een bescherming tegen UV-straling biedt. Het zou kunnen dat je een extra product nodig hebt om de gevoelige huid rond de ogen tegen de zon te beschermen.

Onze favoriet #10

Yeouth Oogcreme

Yeouth Oogcreme

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

YEOUTH Retinol Eye Cream met Hyaluronzuur is een in de VS gemaakte oogcrème speciaal ontworpen om de gevoelige huid rond de ogen te hydrateren. Deze crème, ontwikkeld door een cosmetisch chemicus, heeft alles wat je huid nodig heeft. Deze vechter tegen rimpels helpt droopy oogleden, kraaienpootjes, rimpels en lijnen te bestrijden terwijl je slaapt, waardoor je ‘s ochtends wakker wordt met een jeugdigere huid. Het is uitzonderlijke huidverzorging voor alle huidtypes en is perfect te gebruiken na reiniging, toner en serum, zoals een hyaluronzuurserum. Ook kan het in combinatie met jouw favoriete gezichtscrème moisturizer en een oogmasker of ooggel gebruikt worden. Daarnaast helpt het donkere kringen, donkere vlekken en wallen onder de ogen te verbeteren. Gebruik het regelmatig samen met YEOUTH anti-verouderingshuidverzorgingsproducten om een groot verschil te zien en te ervaren! Als bonus wordt dit product geleverd met een uitgebreide garantie van de fabrikant, waarbij je binnen 90 dagen na aankoop je geld terug kunt krijgen als je besluit dat het product niet geschikt is voor jou.

 • Voordeel 1: De YEOUTH Retinol oogcrème is gemaakt in de VS en ontwikkeld door een cosmeticachemicus wat zorgt voor professionaliteit en betrouwbaarheid in de productie van de crème, waarbij de beste huidverzorgingstechnieken worden gebruikt.
 • Voordeel 2: Deze oogcrème voert als het ware een nachtelijke hydratatie uit, de gevoelige huid rond de ogen krijgt extra aandacht en vermindert rimpels, kraaienpootjes en droopy oogleden.
 • Voordeel 3: De YEOUTH Retinol oogcrème is geschikt voor alle huidtypes en kan flexibel worden geïntegreerd in je bestaande huidverzorging routine. Zo kan het worden gebruikt in combinatie met reiniger, toner of serum zoals Hyaluronzuur serum.
 • Voordeel 4: De crème heeft een speciale focus op het bestrijden van donkere kringen, donkere vlekken en wallen onder de ogen. Dit kan een oplossing zijn als je strijd tegen tekenen van vermoeidheid in je gezicht en streeft naar een frissere uitstraling.
 • Voordeel 5: Ten slotte maakt de YEOUTH Retinol oogcrème deel uit van een breder scala aan YEOUTH anti-aging huidverzorgingsproducten. Door trouw te blijven aan dit merk kan je genieten van een uniforme en samenhangende huidverzorgingsroutine.
 • nadeel 1: De oogcrème is ontworpen voor nachtgebruik alleen. Dit betekent dat het niet gedurende de dag kan worden gebruikt om huidproblemen, zoals donkere vlekken en wallen, te bestrijden.
 • nadeel 2: Hoewel de productbeschrijving aangeeft dat het voor alle huidtypen is, is het mogelijk dat het product niet effectief is voor degenen met specifieke huidproblemen, zoals extreem droge of overmatig vette huid.
 • nadeel 3: De YEOUTH oogcrème moet ook gelaagd worden met andere producten zoals reiniger, toner, en verschillende serums. Dit kan tijdrovend zijn en vereist een begrip van de juiste volgorde om de producten te gebruiken.
 • nadeel 4: De oogcrème belooft te helpen bij meerdere huidproblemen zoals droopy oogleden, kraaienpootjes, rimpels en lijnen. De effectiviteit van het product om al deze problemen aan te pakken kan beperkt zijn. Het oplossen van één probleem kan de effectiviteit verminderen bij het aanpakken van de andere huidproblemen.
 • nadeel 5: Hoewel het product wordt geleverd met een uitgebreide garantie, houdt dit niet altijd in dat een product effectief of veilig is. Het is belangrijk om je bewust te zijn van je eigen huidbehoeften en -reacties. Een garantie maakt een ongeschikt product niet per se geschikt voor jou.

Na uitgebreid onderzoek en het testen van de 10 beste oogcrèmes op de markt, kunnen we concluderen dat er een breed scala aan hoogwaardige producten beschikbaar is. We moeten echter benadrukken dat ieders huid uniek is en dat wat voor de een werkt, voor de ander misschien niet werkt. Daarom moet je bij het kiezen van een oogcrème rekening houden met jouw specifieke huidtype en -behoeften. Onze lijst biedt echter een uitstekend startpunt om de beste match voor jou te vinden. Onthoud dat het uiteindelijk gaat om de algemene gezondheid en verzorging van jouw huid en dat een goede oogcrème slechts één aspect van jouw routine moet zijn.

Inhoudsopgave