a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Outlook Statistieken: Actueel overzicht [Met nieuwe gegevens]

In deze blogpost kunt u een actueel en gedetailleerd overzicht verwachten van Outlook statistieken, onderbouwd met de nieuwste gegevens, die u een inzicht geven in de recente trends en patronen op het gebied van e-mailgebruik en -beheer.

  • Volgens gegevens van Spiceworks houdt Microsoft Outlook momenteel een marktaandeel van 56% op het gebied van e-mail-toepassingen in bedrijven.
  • Uit een onderzoek van Litmus blijkt dat 9% van de e-mailgebruikers in 2019 Outlook als hun e-mailapp gebruikten.
  • Volgens gegevens van Statista was Outlook.com in mei 2020 goed voor ongeveer 400 miljoen actieve gebruikers.
  • In februari 2021 ontving Outlook 400 miljoen maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd.
  • EmailAnalytics meldt dat het gemiddelde aantal e-mails dat dagelijks door een kantoormedewerker wordt verzonden via Outlook ongeveer 40 is, terwijl het gemiddelde aantal ontvangen e-mails meer dan 90 bedraagt.
  • Radicati meldt dat meer dan de helft van de zakelijke e-mail gebruikers Microsoft Outlook gebruiken.
  • Een onderzoek van Techjury vond dat Outlook zo’n 87,5 miljoen mobiele gebruikers heeft.
  • Volgens de cijfers van dmarcian worden meer dan 17 miljoen phishing-e-mails per dag tegengehouden door Outlook.
  • Uit een rapport van Statista blijkt dat Outlook de tweede meest populaire e-maildienst is na Gmail met een marktaandeel van bijna 8% wereldwijd.

Actuele Outlook Statistieken

Volgens gegevens van Spiceworks houdt Microsoft Outlook momenteel een marktaandeel van 56% op het gebied van e-mail-toepassingen in bedrijven.

Uit de gegevens die door Spiceworks zijn verstrekt, blijkt dat Microsoft Outlook een dominante speler is op het gebied van e-mailtoepassingen in bedrijven, met een marktaandeel van maar liefst 56%. Dit betekent dat meer dan de helft van de bedrijven die e-mailtoepassingen gebruiken, vertrouwen op Microsoft Outlook voor hun dagelijkse communicatie en correspondentie. Dit grootschalige gebruik illustreert het vertrouwen en de betrouwbaarheid die bedrijven toekennen aan Microsoft Outlook. Het kan ook wijzen op de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en samenwerkingsmogelijkheden die deze specifieke e-mailtoepassing biedt, waardoor het de voorkeursoptie is voor veel bedrijven. U kan hieruit afleiden dat Microsoft Outlook een belangrijke rol speelt in de bedrijfscommunicatie.

Uit een onderzoek van Litmus blijkt dat 9% van de e-mailgebruikers in 2019 Outlook als hun e-mailapp gebruikten.

Uit een onderzoek van Litmus, een toonaangevend bedrijf in e-mailmarketing onderzoeken, is gebleken dat in het jaar 2019 slechts 9% van de e-mailgebruikers Outlook als hun e-mailapp gebruikten. Dit betekent simpelweg dat bijna één op de elf mensen die tijdens dat jaar e-maildiensten gebruikten, Outlook als hun voornaamste platform verkozen. Dit kan iets zeggen over diverse factoren, zoals de populariteit van Outlook, de gebruiksvriendelijkheid, marketingeffectiviteit of zelfs de demografische spreiding van e-mailgebruikers. Het geeft ook inzicht in de concurrerende landschap van e-mailplatforms, aangezien het impliceert dat andere e-mailplatforms een groter aandeel van de markt bezetten. Dit soort statistieken zijn uitermate belangrijk voor verder onderzoek, bijvoorbeeld naar trends in de e-mailapp-markt, of voor bedrijven en adverteerders die zich specifiek op Outlook-gebruikers willen richten.

Volgens gegevens van Statista was Outlook.com in mei 2020 goed voor ongeveer 400 miljoen actieve gebruikers.

Uit de gegevens van Statista blijkt dat Outlook.com in mei 2020 ongeveer 400 miljoen actieve gebruikers had. Dit betekent dat er in die specifieke maand 400 miljoen mensen waren die Outlook.com actief gebruikten voor hun e-maildiensten, het plannen van hun agenda’s, enzovoort. Actieve gebruikers zijn unieke individuen die binnen een bepaalde tijdsperiode een dienst gebruiken, in dit geval in de maand mei 2020. Dit is een belangrijke statistiek omdat het aantoont hoe populair en veelgebruikt Outlook.com is, dat wordt beheerd door tech-gigant Microsoft. Het geeft ook aan dat een aanzienlijk aantal mensen vertrouwen heeft in de functionaliteiten en veiligheidsmaatregelen van de service.

In februari 2021 ontving Outlook 400 miljoen maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd.

Hier is een statistiek die uw interesse zou kunnen wekken: in februari 2021 had Outlook wereldwijd 400 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. Dit betekent dat gedurende die specifieke maand, 400 miljoen unieke gebruikers minstens een keer inlogden en Outlook gebruikten voor hun e-mailbehoeften. Dit getal geeft een indicatie van de populariteit en het brede gebruik van Outlook over de hele wereld. Het omvat zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Dus als u zich afvraagt hoeveel mensen Outlook gebruiken, was dit aantal in februari 2021 400 miljoen op maandbasis.

EmailAnalytics meldt dat het gemiddelde aantal e-mails dat dagelijks door een kantoormedewerker wordt verzonden via Outlook ongeveer 40 is, terwijl het gemiddelde aantal ontvangen e-mails meer dan 90 bedraagt.

Uit het rapport van EmailAnalytics blijkt dat een gemiddelde kantoormedewerker dagelijks ongeveer 40 e-mails verstuurt via Outlook. Dit getal vertegenwoordigt het dagelijkse uitgaande e-mailverkeer per werknemer, inclusief zowel interne als externe communicatie. De statistiek laat ook zien dat het gemiddelde aantal ontvangen e-mails veel hoger is, met meer dan 90 e-mails per dag. Dit omvat alle e-mails die een werknemer dagelijks ontvangt, waaronder ook spam of ongewenste e-mails. Deze gegevens kunnen u een inzicht geven in de hoeveelheid elektronische communicatie die in een gemiddeld kantooromgeving plaatsvindt. Het laat ook zien hoe belangrijk het is om goed e-mailbeheer te hebben gezien de grote hoeveelheid informatie die dagelijks wordt uitgewisseld.

Radicati meldt dat meer dan de helft van de zakelijke e-mail gebruikers Microsoft Outlook gebruiken.

Radicati, een onderzoeksbedrijf dat zich specialiseert in technologische trends en statistieken, heeft gerapporteerd dat meer dan de helft van de zakelijke e-mailgebruikers Microsoft Outlook als hun voorkeursplatform kiezen. Dit betekent dat, bijvoorbeeld van elke 100 professionals die zakelijke e-mails verzenden of ontvangen, meer dan 50 ervoor kiezen dit via Microsoft Outlook te doen. De implicatie van deze statistiek is dat Outlook in de bedrijfsomgeving een zeer dominant e-mailplatform is. Als u in een zakelijke context werkt, is de kans groot dat u minstens één persoon tegenkomt die Microsoft Outlook gebruikt voor zijn of haar e-mailcommunicatie.

Een onderzoek van Techjury vond dat Outlook zo’n 87,5 miljoen mobiele gebruikers heeft.

Uit een onderzoek van Techjury is gebleken dat Outlook, één van de meest populaire e-maildiensten, ongeveer 87,5 miljoen mobiele gebruikers heeft. Dit cijfer omvat mensen die Outlook gebruiken op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Dit is belangrijk omdat het aangeeft hoe breed het bereik is van dit specifieke platform. Talloze mensen vertrouwen dagelijks op Outlook voor hun e-mailbehoeften, waardoor het een centrale speler is in de wereld van digitale communicatie. Als u in de digitale sector werkt, zijn dit soort statistieken cruciaal om bij te houden, omdat ze een indicatie geven van markttrends en gebruikersgedrag.

Volgens de cijfers van dmarcian worden meer dan 17 miljoen phishing-e-mails per dag tegengehouden door Outlook.

Volgens de statistieken van dmarcian, onderschept Microsoft’s Outlook dagelijks meer dan 17 miljoen phishing-e-mails, wat neerkomt op ongeoorloofde pogingen om gevoelige informatie te verkrijgen door zich voor te doen als een betrouwbare entiteit. Dit betekent dus dat er talloze pogingen worden gedaan om te infiltreren in de persoonlijke en zakelijke accounts van de gebruikers. Dankzij de geavanceerde beveiligingsmaatregelen van Outlook worden deze pogingen echter gestopt voordat ze schade kunnen aanrichten. Deze hoge frequentie van geblokkeerde phishing pogingen benadrukt het constante risico van online veiligheidsbedreigingen. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat systemen zoals Outlook waakzaam zijn in de bescherming van uw gegevens tegen deze bedreigingen.

Uit een rapport van Statista blijkt dat Outlook de tweede meest populaire e-maildienst is na Gmail met een marktaandeel van bijna 8% wereldwijd.

Het rapport van Statista toont aan dat Outlook wereldwijd de tweede meest populaire e-maildienst is na Gmail. Het marktaandeel van Outlook bedraagt bijna 8%. Wat dit wil zeggen, is dat van alle mensen die een e-mailservice gebruiken, ongeveer 8% voor Outlook kiest als hun voorkeursservice. Deze bedrijfsstatistiek houdt rekening met alle gebruikers wereldwijd. Daardoor ligt het marktaandeel van Gmail hoger omdat het op basis van huidige gegevens wereldwijd het meest gebruikt wordt. Als u een Outlook-gebruiker bent, maakt u deel uit van die bijna 8% van de wereldbevolking die deze service verkiest boven anderen.

Referenties

0. – https://www.businessofapps.com

1. – https://www.spiceworks.com

2. – https://techjury.net

3. – https://dmarcian.com

4. – https://www.litmus.com

5. – https://emailanalytics.com

6. – https://www.statista.com

7. – https://www.radicati.com

Originally posted 2023-11-14 12:15:14.

Inhoudsopgave