a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Peeling Gezicht: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 gezichtspeeling producten volgens ons nieuwste onderzoek die jouw huid kunnen transformeren.

Unser Favorit: Neutrogena Peeling Gezicht

Neutrogena Peeling Gezicht
★★★★★

Unser Favorit: Rolanyin Peeling Gezicht

Rolanyin Peeling Gezicht
★★★★★

Unser Favorit: Yeouth Peeling Gezicht

Yeouth Peeling Gezicht
★★★★★

Unser Favorit: Nivea Peeling Gezicht

Nivea Peeling Gezicht
★★★★★

Unser Favorit: Yoskine Peeling Gezicht

Yoskine Peeling Gezicht
★★★★★

Unser Favorit: Elemis Peeling Gezicht

Elemis Peeling Gezicht
★★★★★

Unser Favorit: Lacabine Peeling Gezicht

Lacabine Peeling Gezicht
★★★★★

Unser Favorit: Paula'S Choice Peeling Gezicht

Paula'S Choice Peeling Gezicht
★★★★★

Unser Favorit: Nip+Fab Peeling Gezicht

Nip+Fab Peeling Gezicht
★★★★★

Unser Favorit: La Saponaria Peeling Gezicht

La Saponaria Peeling Gezicht
★★★★★

Klaar om je huid een oppepper te geven die ze verdient? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel stellen we de 10 beste gezichtspeelings voor die we uitvoerig hebben getest. Een regelmatige peeling kan je huid helpen vernieuwen en dode huidcellen verwijderen, resulterend in een stralende en frisse teint. Maar met zoveel opties het kan moeilijk zijn om te beslissen welk product het beste voor jou is. Daarom hebben we het nieuwste onderzoek gebruikt om de beste producten voor gezichtspeeling op de markt te bepalen. Of je nu op zoek bent naar iets voor een gevoelige huid, voor het verminderen van fijne lijntjes of simpelweg om je huid extra schoon te maken, we hebben hier iets voor jou. Laten we dus doorgaan en ontdekken welke peeling het beste past bij jouw persoonlijke huidverzorgingsbehoeften.

Een peeling voor het gezicht is een huidverzorgingsbehandeling die je huid exfolieert en oude, dode huidcellen verwijdert. Het resultaat is een frissere, helderdere en gladdere huid. Er zijn verschillende soorten peelings beschikbaar, zoals chemische peelings en mechanische (scrub) peelings, elk met hun eigen voordelen en toepassingen. De keuze hangt af van wat je specifieke huidproblemen zijn en wat je met de behandeling wilt bereiken.

Check Uit

Onze favoriet #1

Neutrogena Peeling Gezicht

Neutrogena Peeling Gezicht

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Neutrogena Deep Clean huidverfijnende peeling is een uiterst effectief product dat niet alleen je poriën diep reinigt van vuil, make-upresten en talg, maar tegelijkertijd de natuurlijke vochtbalans van je huid behoudt. Het resultaat is een verfrist en stralend teint. Deze zachte waspeeling heeft ook de capaciteit om je huid te verfijnen en te beschermen tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Dankzij de toevoeging van micro-exfoliators en glycolzuur, gewoon aanbrengen op een vochtig gezicht en daarna grondig afspoelen, wil je van een verfijnde en stralende huid genieten. Bovendien is het geschikt voor alle huidtypen. Het is je perfecte partner voor dagelijkse huidverzorging.

 • Voordeel 1: Je kunt met de Neutrogena Deep Clean huidverfijnende peeling diep reinigen tot in je poriën. Het product is gemaakt om vuil, stof, make-upresten en talg grondig te verwijderen, waardoor je huid fris en schoon aanvoelt.
 • Voordeel 2: De peeling tast het vochtgehalte van je huid niet aan. Ondanks de diepe reiniging, zorgt Neutrogena ervoor dat je huid niet uitdroogt. Dit maakt het een mild product voor dagelijks gebruik.
 • Voordeel 3: Na gebruik van deze peeling kun je genieten van een stralend teint. Het product belooft niet alleen te reinigen, maar ook je huid te verfrissen voor een mooie, gezonde uitstraling.
 • Voordeel 4: Deze peeling heeft een beschermend effect tegen schadelijke stoffen van buitenaf. De waspeeling verfijnt de huid en zorgt voor een extra protectielaagje, zodat je huid ook na de reiniging beschermd blijft.
 • Voordeel 5: Het product is geschikt voor alle huidtypen. Of je nou een droge, vette, gecombineerde of gevoelige huid hebt, de Neutrogena Deep Clean huidverfijnende peeling is ontwikkeld om door iedereen veilig gebruikt te kunnen worden.
 • nadeel 1: Hoewel beweerd wordt dat deze peeling geschikt is voor alle huidtypen, kan de werkelijke reactie variëren. Het glycolzuur dat in de formule wordt gebruikt, kan bij sommige mensen een allergische reactie of irritatie veroorzaken.
 • nadeel 2: Hoewel het product aangeeft de poriën vrij te maken van vuil, stof en make-upresten, zijn er geen specifieke ingrediënten genoemd die deze reinigende werking ondersteunen. De effectiviteit kan dus verschillen per persoon.
 • nadeel 3: De peeling is een waspeeling, die mogelijk niet grondig genoeg reinigt voor mensen met een zeer vette huid of veel mee-eters.
 • nadeel 4: Het product vermeldt niet of het niet-comedogeen is. Dit betekent dat er een risico bestaat dat het de poriën verstopt, vooral als je huid vatbaar is voor acne.
 • nadeel 5: Hoewel het product stelt te beschermen tegen schadelijke stoffen van buitenaf, wordt niet duidelijk gemaakt welke specifieke stoffen dat zijn. Het is dus mogelijk dat de bescherming niet universeel is voor alle vervuilende stoffen en vervuiling.

Onze favoriet #2

Rolanyin Peeling Gezicht

Rolanyin Peeling Gezicht

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Peeling Gezicht van het merk ROLANYIN is een huidbehandeling met AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Deze hoogpotente formule exfolieert de bovenste huidlaag, bestrijdt zichtbare onzuiverheden en kan bij wekelijks gebruik poriënverstopping en fijne lijntjes verminderen voor een stralende, jong ogende huid. Het product wordt ‘s avonds aangebracht, niet vaker dan tweemaal per week, op een droge, gereinigde huid. Inwerktijd is maximaal tien minuten, waarna je het met lauw water afspoelt. Let wel op: vermijd contact met de ogen en gebruik zonnebescherming, aangezien de peeling je huid gevoeliger kan maken voor zonlicht. Doe voor gebruik eerst een tolerantietest op je onderarm om te controleren of je geen nadelige reactie vertoont. Indien aanhoudende irritatie optreedt, stop met het gebruik en raadpleeg een arts. Bewaren op een koele plek, uit de buurt van direct zonlicht.

 • Voordeel 1: De Peeling Gezicht van ROLANYIN is rijk aan AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, die de bovenste laag van je huid behandelt en scrubt, waardoor je teint helderder en stralender wordt.
 • Voordeel 2: Het gebruik van dit product bestrijdt effectief zichtbare onzuiverheden. Bij regelmatig gebruik, niet vaker dan tweemaal per week, zie je een vermindering van poriënverstopping en fijne lijntjes. Hierdoor krijg je een heldere en jeugdige teint.
 • Voordeel 3: Dit product is gemakkelijk te gebruiken. Je brengt het gelijkmatig aan op je gezicht en hals met je vingertoppen, niet langer dan tien minuten en het is bedoeld als een masker. Uiteindelijk spoel je het gewoon af met lauw water. Vergeet niet eerst je gezicht schoon te maken en te wachten tot het droog is voordat je het aanbrengt.
 • Voordeel 4: De ROLANYIN Peeling Gezicht heeft een tolerantietest om ervoor te zorgen dat het product veilig voor je is. Je kunt een kleine hoeveelheid product op je onderarm aanbrengen, het tien minuten laten drogen en dan grondig afspoelen. Als er binnen 24 uur geen roodheid, branderigheid, jeuk of irritatie wordt waargenomen, is het product veilig voor je om te gebruiken.
 • Voordeel 5: Ondanks de krachtige werking, houdt de Peeling Gezicht rekening met de gevoeligheid van je huid voor de zon. Het productbevat namelijk een alfa-hydroxyzuur (AHA) dat de gevoeligheid van je huid voor de zon kan verhogen. Daarom wordt aangeraden om een zonnebrandcrème te gebruiken, beschermende kleding te dragen en de blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van dit product en een week daarna te beperken.
 • Nadeel 1: Gevoeligheid voor de zon – Het product bevat alpha hydroxyzuur (AHA) dat je huid gevoeliger kan maken voor de zon. Dit verhoogt voornamelijk de mogelijkheid van zonnebrand. Je zult dus extra maatregelen moeten nemen zoals het gebruik van zonnebrandcrème en het dragen van beschermende kleding om je huid gezond te houden.
 • Nadeel 2: Tijdsintensief – Het product moet volgens de instructies twee keer per week worden gebruikt. Dit betekent dat je extra tijd moet inplannen in je huidverzorgingsroutine om het product op de juiste manier te gebruiken.
 • Nadeel 3: Mogelijke huidirritatie – Als je een gevoelige huid hebt, loop je kans op huidirritatie met dit product. Daarom is het belangrijk om een tolerantietest te doen. Mocht je roodheid, branderigheid, jeuk of irritatie opmerken, dan dien je onmiddellijk te stoppen met het gebruik.
 • Nadeel 4: Specifieke applicatiemethode – Het product mag niet op een natte huid worden aangebracht en kan niet langer dan tien minuten op het gezicht blijven. Ook moet de oogcontour worden vermeden. Dit kan voor sommige gebruikers als vervelend worden ervaren.
 • Nadeel 5: Opslagvereisten – Het product moet op een koele plaats worden bewaard en uit de buurt van direct zonlicht. Dit kan het minder handig maken als je een plek zoekt om het product te bewaren, vooral als je weinig ruimte hebt waar het koel en donker is.

Onze favoriet #3

Yeouth Peeling Gezicht

Yeouth Peeling Gezicht

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

YEOUTH Peeling Gezicht is professioneel geformuleerd met medische kwaliteit ingrediënten en pakt rimpels, lijntjes en verkleuringen aan. De scrub bevat glycolzuur dat helpt de omloopsnelheid van cellen te verhogen, de huid effectief penetreert en de huid helpt hydrateren tijdens het peeling proces. Het bevat tevens Retinol, Vitamine A, en Retin A, ingrediënten die bekend staan om hun anti-aging eigenschappen, de productie van collageen boosten, poriën verkleinen, en de elasticiteit van de huid verbeteren. De toevoeging van Groene Thee, Kamille, en Komkommer extracten zorgt voor een bron van vitamines en mineralen met antibacteriële en anti oprispende eigenschappen. Met de 100% tevredenheidsgarantie en de belofte dat bij ontevredenheid, je je geld terug krijgt, is het YEOUTH Gezichtspeeling een veilige en natuurlijke optie voor een gladdere, frissere huid. Het product is in de VS gemaakt, veganistisch en dierproefvrij.

 • Voordeel 1: Met de NIVEA MagicBar krijg je een natuurlijk mooie en voelbaar zachte huid. Deze vaste gezichtsreiniging is een primeur van NIVEA en zorgt voor een grondige reiniging.
 • Voordeel 2: De Intensieve peeling aspect van het product helpt niet alleen om de huid grondig te reinigen, maar heeft ook een matteer effect. Dit bevordert een gelijkmatige huidskleur en vermindert mee-eters.
 • Voordeel 3: Dit product bevat 0% zeep en plastic. De formule van de gezichtsreiniger is zodanig aangepast dat het de natuurlijke pH-waarde van je huid respecteert. Zo weet je dat je huid niet alleen schoon is, maar ook gezond.
 • Voordeel 4: De NIVEA MagicBar Intensieve peeling is een gecertificeerd natuurcosmeticaproduct. Dit betekent dat 100% van de ingrediënten een natuurlijke oorsprong hebben. Hierdoor weet je zeker dat je huid niet blootgesteld wordt aan mogelijk schadelijke, synthetische stoffen.
 • Voordeel 5: Een ander groot voordeel van dit product is de milieuvriendelijke verpakking. Het komt in een volledig recyclebare papieren verpakking, wat bijdraagt aan de vermindering van plastic afval.
 • Op basis van de productbeschrijving kan het lastig zijn om eventuele nadelen te identificeren, echter zijn er een paar mogelijke minpunten die ik kan noemen:
 • Nadeel 1: De NIVEA MagicBar kan een intense peeling verzorgen voor je huid. Dit kan voordelig zijn voor sommigen, maar als je huid gevoelig is, kan dit misschien te heftig zijn en irritatie veroorzaken.
 • Nadeel 2: Hoewel de formule 0% zeep en plastic bevat, kan dit betekenen dat het product minder schuimt dan je misschien gewend bent. Dit kan een verschil in reinigingservaring betekenen die je niet zo aangenaam vindt.
 • Nadeel 3: De gezichtspeeling maakt gebruik van actieve kool. Hoewel dit ingrediënt bekend staat om zijn diepe reinigende eigenschappen, kan het ook wat rommelig zijn en mogelijk vlekken op je badkameroppervlakken achterlaten.
 • Nadeel 4: De formule is volledig veganistisch, wat geweldig is als je een veganistisch dieet of levensstijl volgt. Echter, als je allergisch bent voor bepaalde plantaardige ingrediënten, kan dit product misschien niet geschikt voor je zijn.
 • Nadeel 5: Het product is volledig recyclebaar, wat prachtig is voor het verminderen van plastic afval. Desondanks, betekent dit dat de verpakking van papier is en kan dit wellicht sneller verslechteren in vochtige omstandigheden, zoals in de badkamer.

Onze favoriet #4

Nivea Peeling Gezicht

Nivea Peeling Gezicht

Waarom we het gekozen hebben

De NIVEA MagicBar is jouw nieuwe go-to voor een natuurlijk mooie en zachte huid. Het is de eerste vaste gezichtsreiniging van NIVEA die intensief peelende eigenschappen heeft dankzij de actieve kool. Deze gezichtspeeling reinigt je huid grondig, matteert deze en vermindert mee-eters. Wat het nog beter maakt, is dat het volledig veganistisch is en vrij van zeep en microplastics. De formule is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van je huid. Deze peeling is een gecertificeerd natuurcosmeticaproduct en alle ingrediënten hebben een natuurlijke oorsprong. Bij je aankoop ontvang je een 75 g NIVEA MagicBar Intensieve Peeling in een volledig recycleerbare papieren verpakking.

 • Voordeel 1: Met de NIVEA MagicBar krijg je een natuurlijk mooie en voelbaar zachte huid. Deze vaste gezichtsreiniging is een primeur van NIVEA en zorgt voor een grondige reiniging.
 • Voordeel 2: De Intensieve peeling aspect van het product helpt niet alleen om de huid grondig te reinigen, maar heeft ook een matteer effect. Dit bevordert een gelijkmatige huidskleur en vermindert mee-eters.
 • Voordeel 3: Dit product bevat 0% zeep en plastic. De formule van de gezichtsreiniger is zodanig aangepast dat het de natuurlijke pH-waarde van je huid respecteert. Zo weet je dat je huid niet alleen schoon is, maar ook gezond.
 • Voordeel 4: De NIVEA MagicBar Intensieve peeling is een gecertificeerd natuurcosmeticaproduct. Dit betekent dat 100% van de ingrediënten een natuurlijke oorsprong hebben. Hierdoor weet je zeker dat je huid niet blootgesteld wordt aan mogelijk schadelijke, synthetische stoffen.
 • Voordeel 5: Een ander groot voordeel van dit product is de milieuvriendelijke verpakking. Het komt in een volledig recyclebare papieren verpakking, wat bijdraagt aan de vermindering van plastic afval.
 • Op basis van de productbeschrijving kan het lastig zijn om eventuele nadelen te identificeren, echter zijn er een paar mogelijke minpunten die ik kan noemen:
 • Nadeel 1: De NIVEA MagicBar kan een intense peeling verzorgen voor je huid. Dit kan voordelig zijn voor sommigen, maar als je huid gevoelig is, kan dit misschien te heftig zijn en irritatie veroorzaken.
 • Nadeel 2: Hoewel de formule 0% zeep en plastic bevat, kan dit betekenen dat het product minder schuimt dan je misschien gewend bent. Dit kan een verschil in reinigingservaring betekenen die je niet zo aangenaam vindt.
 • Nadeel 3: De gezichtspeeling maakt gebruik van actieve kool. Hoewel dit ingrediënt bekend staat om zijn diepe reinigende eigenschappen, kan het ook wat rommelig zijn en mogelijk vlekken op je badkameroppervlakken achterlaten.
 • Nadeel 4: De formule is volledig veganistisch, wat geweldig is als je een veganistisch dieet of levensstijl volgt. Echter, als je allergisch bent voor bepaalde plantaardige ingrediënten, kan dit product misschien niet geschikt voor je zijn.
 • Nadeel 5: Het product is volledig recyclebaar, wat prachtig is voor het verminderen van plastic afval. Desondanks, betekent dit dat de verpakking van papier is en kan dit wellicht sneller verslechteren in vochtige omstandigheden, zoals in de badkamer.

Onze favoriet #5

Yoskine Peeling Gezicht

Yoskine Peeling Gezicht

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Yoskine Peeling Gezicht is een hoogwaardig gezichtsverzorgingsproduct dat je tot twee keer per week op je gereinigde gezicht, hals en decolleté aanbrengt. Het product, verrijkt met een saffier-microkristalcomplex en natuurlijk rijstpoeder, verwijdert dode huidcellen effectief en onthult een merkbaar gladdere en stralendere huid. In combinatie met de stimulerende eigenschappen die een diepe penetratie en microcirculatie bevorderen, worden rimpels minder zichtbaar. Tegelijkertijd reinigt het je gezicht grondig van alle onzuiverheden en verkleint het de zichtbare poriën. Het resultaat is een onberispelijk glad, gelijkmatig getint en stralend gezicht.

 • Voordeel 1: Je krijgt een gladdere huid dankzij het saffier microkristalcomplex. Dit helpt effectief bij het wegvoeren van dode huidcellen, waardoor je gezicht merkbaar gladder en je teint stralend wordt.
 • Voordeel 2: Je make-up zal perfect uitzien. Dankzij de gladdere huid die door het product wordt gecreëerd, zal je make-up flawless zijn.
 • Voordeel 3: Verwacht een evenwichtige huidtint. Het natuurlijke rijstpoeder in het product versterkt het gladmakende effect en zorgt voor een gelijkmatige huidtint.
 • Voordeel 4: Verminderde zichtbaarheid van rimpels. Dit product dringt diep in de huid door en stimuleert de microcirculatie, waardoor rimpels aanzienlijk minder zichtbaar worden.
 • Voordeel 5: Ervaar een effectieve reiniging. Dit product reinigt je gezicht moeiteloos van alle onregelmatigheden en vergrote poriën. Hierdoor voelt je huid gereinigd en gezond aan.
 • Het beoordelen van nadelen van een product op basis van positieve productinformatie is uitdagend, maar hier zijn enkele mogelijke nadelen op basis van de gegeven beschrijving van dit Yoskine Peeling Gezichtsproduct:
 • Nadeel 1: Vereist consequent gebruik: Het product moet 1 tot 2 keer per week worden gebruikt, dus als je geen volger bent van een consistente routine kan dit een probleem zijn. Je moet gedisciplineerd zijn om de voordelen van het product te realiseren.
 • Nadeel 2: Niet voor gevoelige huid: Het gebruik van saffier-microkristalcomplex en natuurlijk rijstpoeder kan mogelijk te ruw zijn voor mensen met een gevoelige huid. Het kan irritatie of roodheid veroorzaken.
 • Nadeel 3: Potentiële oogirritatie: Het product moet worden aangebracht met zorg om de ogen te vermijden, dit suggereert dat het irritatie kan veroorzaken als het in contact komt met de ogen.
 • Nadeel 4: Geen onmiddellijk effect op rimpels: Hoewel het product claimt rimpels minder zichtbaar te maken, vereist dit proces tijd en regelmatige toepassing. Je moet geduld hebben en mag geen onmiddellijke resultaten verwachten.
 • Nadeel 5: Verwijdering van natuurlijke oliën: Het product claimt een effectieve reiniging te bieden en alle onregelmatigheden moeiteloos te verwijderen. Dit kan echter ook betekenen dat het natuurlijke oliën van de huid kan verwijderen, waardoor de huid droog wordt.

Onze favoriet #6

Elemis Peeling Gezicht

Elemis Peeling Gezicht

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Peeling Gezicht van het merk Elemis is een verkwikkende gezichtsbehandeling die je twee keer per week kunt toepassen. Je hoeft slechts een klein beetje in je handen te verwarmen en vervolgens met cirkelvormige bewegingen licht in de vochtige huid in te masseren, voordat je het afspoelt. De formule is rijk aan bosbessen, hop en kamille extracten die je huid kalmeren, voeden en een stralende, frisse teint achterlaten. Na gebruik voelt je huid stevig, gehydrateerd en glad aan. Verpakt in een handige tube van 50 ml, past het gemakkelijk in je huidverzorgingsroutine.

 • Voordeel 1: Je kan de Peeling Gezicht merk Elemis tot twee keer per week gebruiken, wat zorgt voor een consistent huidverzorgingsroutine.
  Voordeel 2: Het product laat je huid stevig, gehydrateerd en glad aanvoelen. Met regelmatig gebruik zul je wellicht verandering bemerken in de textuur en het uiterlijk van je huid.
  Voordeel 3: De Peeling Gezicht bevat extracten van bosbessen, hop en kamille, die bekend staan om hun kalmerende en voedende eigenschappen. Dit betekent dat het niet alleen werkt om dode huidcellen te verwijderen, maar ook om de huid te voeden.
  Voordeel 4: Het eindresultaat van het gebruik van dit product is een stralende en frisse teint. Als je streeft naar een gezonde, natuurlijke glans, kan dit product helpen.
  Voordeel 5: De tube bevat 50 ml, wat ervoor zorgt dat je genoeg product hebt voor meerdere applicaties, waardoor je toch waar voor je geld krijgt.
 • Nadeel 1: Het product moet twee keer per week gebruikt worden. Dit kan tijdrovend en niet ideaal zijn als je een druk schema hebt of als je het type persoon bent dat de voorkeur geeft aan een eenmalige applicatie.
 • Nadeel 2: Het product moet worden afgespoeld. Dit kan als een nadeel worden gezien als je op zoek bent naar een product dat je gemakkelijk kunt aanbrengen en laten intrekken zonder de extra stap van het afspoelen.
 • Nadeel 3: De tube is slechts 50 ml. Afhankelijk van hoeveel je bij elke toepassing gebruikt, kan deze maat klein zijn en kan het product snel opraken, wat betekent dat je mogelijk regelmatig bij moet vullen.
 • Nadeel 4: De huid zou stevig, gehydrateerd en glad moeten aanvoelen na het gebruik van het product, maar iedere huid reageert anders op huidverzorgingsproducten. Dus, het eindresultaat kan niet gegarandeerd worden en kan verschillen van persoon tot persoon.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het product extracten van bosbessen, hop en kamille bevat, wat een voedend effect kan hebben op de huid, kan het nog steeds allergieën of irritaties veroorzaken bij mensen met gevoelige huid of voor diegenen die allergisch zijn voor één van deze ingrediënten.

Onze favoriet #7

Lacabine Peeling Gezicht

Lacabine Peeling Gezicht

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Peeling Gezicht van het merk LaCabine is een product dat tal van oplossingen biedt voor je huidverzorgingsbehoeften. Het heeft een peeling-effect dat de oppervlaktelaag van je huid regenereert, roos en dode cellen verwijdert met een niet-invasieve celvervangingsbehandeling. Daarnaast maakt het gebruik van een combinatie van scrub ingrediënten zoals citroenzuur, lactisch en tartaric zuur, die samen werken om de voordelen van verschillende composietmaterialen in één effectief product te leveren. Als je worstelt met rimpels en vergrote poriën, zal dit product helpen om ze te minimaliseren. Het is ook vlekafstotend en kan huidverkleuringen verwijderen. Voor degenen met acne, biedt dit product verlichting door de aanwezigheid van acne en huidonzuiverheden te verminderen. Ten slotte, het bereidt de epidermis voor om verdere schoonheidsbehandelingen te maximaliseren.

 • Voordeel 1: Peeling-effect: Dit product wordt gekenmerkt door zijn vermogen om de oppervlaktelaag van de huid te regenereren en roos en dode cellen te verwijderen zonder invasieve celvervangingsbehandelingen.
 • Voordeel 2: Gecombineerde scrub: Het bevat een mix van citroenzuur, lactisch en tartariczuur. Jij krijgt dus alle voordelen van deze composietmaterialen in één product.
 • Voordeel 3: Anti-rimpel: Ook minimaliseert dit product rimpels en vergrote poriën, waardoor jij een gladdere en jonger uitziende huid krijgt.
 • Voordeel 4: Vlekafstotend: Verwijder verkleuringen van de huid met deze peeling. Dit voordeel helpt jou om een evenwichtiger huidtint te krijgen.
 • Voordeel 5: Anti-acne: Dit product is ook geschikt om acne, huidonzuiverheden en oneffenheden te verminderen. Daarnaast bereidt het je huid voor om verdere schoonheidsbehandelingen te maximaliseren.
 • Het is een uitdaging om negatieve aspecten te vinden op basis van de gegeven productbeschrijving, omdat alleen de voordelen van het product zijn vermeld. Echter, hier zijn enkele potentiële nadelen op basis van de gegeven informatie:
 • Nadeel 1: De Peeling Gezicht van LaCabine zorgt voor celvernieuwing door het verwijderen van dode huidcellen. Hoewel dit in eerste instantie goed klinkt, kan het ook betekenen dat je huid gevoeliger wordt voor zonnebrand en andere omgevingsfactoren na gebruik, omdat de beschermende buitenste laag van de huid weg is.
 • Nadeel 2: Het product bevat citroenzuur, lactisch en tartariczuur. Hoewel ze bekend staan om hun exfoliërende eigenschappen, kunnen deze zuren bij sommige mensen irritatie of een allergische reactie veroorzaken, vooral bij personen met een gevoelige huid.
 • Nadeel 3: Hoewel het product beweert rimpels en vergrote poriën te minimaliseren, kan het resultaat variëren van persoon tot persoon. Het product werkt misschien niet bij iedereen even effectief om deze huidproblemen aan te pakken.
 • Nadeel 4: Dit product is ontworpen om verkleuringen van de huid te verwijderen. Als je echter geen last hebt van dit soort huidproblemen, kan dit aspect van het product overbodig zijn.
 • Nadeel 5: Het product claimt acne en huidonzuiverheden te verminderen. Echter, als de acne veroorzaakt wordt door hormonale factoren of andere interne problemen, kan het gebruik van dit product alleen mogelijk niet genoeg zijn om het probleem volledig op te lossen. Dit zou extra, mogelijk dure, behandelmethoden kunnen vereisen.

Onze favoriet #8

Paula'S Choice Peeling Gezicht

Paula'S Choice Peeling Gezicht

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Paula’s Choice Peeling Gezicht is een exfoliant-peeling die in 10 minuten tekenen van huidveroudering, zonneschade en verstopte poriën aanpakt. Het bevat een mix van AHA’s die helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en een crêpe-achtige huidtextuur, terwijl olie-oplosbaar BHA je poriën ontstopt en verfijnt. Het gebruik is eenvoudig: eenmaal per week aanbrengen op een schone huid, tien minuten in laten werken en vervolgens goed afspoelen. Het heeft een vloeibare geltextuur en is geschikt voor alle huidtypen, waardoor het ideaal is om te combineren met je dagelijkse leave-on-exfoliants. Het product is 100% geurvrij, vrij van synthetische en natuurlijke geurstoffen en is nooit getest op dieren. Mogelijke tintelingen in het begin duren slechts enkele minuten, maar als het aanhoudt of erger wordt, spoel de peeling dan meteen af met warm water. Gebruik het niet als je een kwetsbare of (over)gevoelige huid hebt.

 • Voordeel 1: Deze peeling voor het gezicht van Paula’s Choice geeft je huid een glow binnen 10 minuten. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten om resultaten te zien. Het is een snelle oplossing om tekenen van huidveroudering, zonneschade en verstopte poriën aan te pakken.
 • Voordeel 2: Dankzij de mix van AHA’s kan dit product dode huidcellen helpen verwijderen, waardoor het huidoppervlak wordt hernieuwd. Dit draagt bij aan het zichtbaar verminderen van tekenen van huidveroudering zoals zonneschade. Bovendien kan het fungeren als een waterbindend middel, waardoor het de hydratatie van je huid kan verbeteren.
 • Voordeel 3: De peeling uitvoeren is eenvoudig. Breng het eenmaal per week aan op een schone huid, laat het tien minuten intrekken en spoel het vervolgens goed af. Hiermee kan je gemakkelijk en snel een extra stap toevoegen aan je huidverzorgingsroutine.
 • Voordeel 4: Het product is geschikt voor alle huidtypen. Of je nu een normale, droge, gecombineerde of vette huid hebt, je kunt profiteren van deze exfoliant. Dankzij de vloeibare geltextuur kan het gemakkelijk worden toegepast en gecombineerd met je dagelijkse leave-on-exfolianten.
 • Voordeel 5: De producten van Paula’s Choice zijn 100% geurvrij. Ze bevatten geen synthetische of natuurlijke geurstoffen, en zijn niet getest op dieren. Dit maakt ze een ethische en allergievriendelijke keuze voor je huidverzorgingsroutine.
 • Nadeel 1: Hoewel het product geschikt is voor alle huidtypes, benadrukt de productbeschrijving dat het niet geschikt is voor een kwetsbare of overgevoelige huid. Dit kan beperkend zijn voor mensen met gevoelige huidcondities.
 • Nadeel 2: De waarschuwing van de fabrikant geeft aan dat er een lichte tinteling kan optreden bij het eerste gebruik van het product. Dit kan voor sommige gebruikers onaangenaam zijn.
 • Nadeel 3: De aanbeveling is om dit product niet te gebruiken in combinatie met andere exfolianten op dezelfde dag. Dit kan beperkend zijn voor degenen die al een vaste huidverzorgingsroutine hebben met andere exfolianten.
 • Nadeel 4: Hoewel het product in 10 minuten werkt, vereist het toch een wekelijkse toepassing. Dit kan als tijdrovend worden beschouwd door gebruikers die op zoek zijn naar een snellere, dagelijkse oplossing.
 • Nadeel 5: Het product is 100% geurvrij, zowel van synthetische als natuurlijke geurstoffen. Hoewel dit vaak een voordeel is, zijn er gebruikers die de voorkeur geven aan huidverzorgingsproducten met een aangename, natuurlijke geur voor een meer bevredigende sensorische ervaring.

Onze favoriet #9

Nip+Fab Peeling Gezicht

Nip+Fab Peeling Gezicht

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Peeling Gezicht van het merk Nip+Fab is een zorgvuldig samengestelde gezichtsscrub die je huid zacht reinigt en vernieuwt. Deze peeling zit boordevol vitamine C, een krachtig antioxidant dat je huid verheldert, fijne lijntjes en rimpels tegengaat en tegen milieu-effecten beschermt. Het bevat ook kokosolie voor voeding en hydratatie zonder je huid te belasten of uit te drogen. Dankzij de toevoeging van koffiezaadextract herleeft en verfrist je huid, wat resulteert in een soepelere en jonger ogende teint. Gebruik de scrub binnen je huidverzorgingsroutine, maar niet op geïrriteerde of beschadigde huid.

 • Voordeel 1: De Nip+Fab Gezicht Peeling reinigt en voedt je huid grondig. Het gaat effectief te werk om vuil en overtollig talg te verwijderen, waardoor je huid zuiver en vernieuwd aanvoelt.
 • Voordeel 2: Deze gezichtspeeling bevat vitamine C, een krachtig ingrediënt dat je huid verheldert. Het helpt bij het bestrijden van fijne lijntjes en rimpels en heeft antioxidante eigenschappen die je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van het milieu.
 • Voordeel 3: De toevoeging van kokosolie in de Nip+Fab Gezicht Peeling zorgt voor de nodige vochtinbreng. Het voedt je huid terwijl het reinigt, zonder dat het je huid belast of uitdroogt.
 • Voordeel 4: Het koffiezaadextract in deze gezichtspeeling helpt om je huid te voorzien van energie en te herleven. Hierdoor krijg je een soepelere en frissere huid na gebruik.
 • Voordeel 5: De Nip+Fab Gezicht Peeling is een effectieve schoonmakende peeling die je kunt opnemen in je huidverzorgingsroutine. Het is echter niet bedoeld voor gebruik op verstoorde of geïrriteerde huid, wat benadrukt hoe krachtig de werking ervan is.
 • Nadeel 1: Kan de huid overmatig drogen – Hoewel dit product benadrukt dat het de huid niet uitdroogt door de toevoeging van kokosolie, weten we dat peelingproducten van nature kunnen leiden tot droogheid. Dit kan een probleem zijn voor mensen met al een droge huid.
 • Nadeel 2: Niet geschikt voor gevoelige huidtypes – De productbeschrijving waarschuwt om het product niet te gebruiken op verstrooide of geïrriteerde huid. Dit suggereert dat mensen met gevoelige huidtypes wellicht negatieve reacties op dit product kunnen ervaren.
 • Nadeel 3: Afhankelijkheid van vitamine C – Sluitend op het bovenstaande punt, vertrouwt dit product sterk op vitamine C voor huidverlichting. Vitamine C kan potentieel huidirritatie en gevoeligheid veroorzaken bij sommige mensen.
 • Nadeel 4: Potentiële allergische reacties – De aanwezigheid van kokosolie kan bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken, wat roodheid, jeuk of uitslag kan veroorzaken op de huid.
 • Nadeel 5: Overmatig gebruik van het product kan leiden tot huidschade – Het product is een peeling, wat betekent dat het bedoeld is om de dode huidcellen te verwijderen. Echter, als het te vaak wordt gebruikt, kan het de huid schaden door een te veel aan gezonde huidcellen te verwijderen.

Onze favoriet #10

La Saponaria Peeling Gezicht

La Saponaria Peeling Gezicht

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Peeling Gezicht van het merk La Saponaria is een wonderproduct dat specifiek ontworpen is om ouderdomsvlekken en oneffenheden te minimaliseren en een doffe huid te verhelderen. Het peelt je huid zacht, wat leidt tot een gelijkmatige, stralende en gladde huid. Daarnaast beschermt het product collageen, om zo een meer compacte huid te bevorderen. Het stimuleert fibroblasten om nieuwe fibrillen te produceren, wat resulteert in een jongere en strakkere huid. Bij regelmatig gebruik zie je al na 6 dagen resultaat, met een tot wel 83% vernieuwde huid. Een geweldig extraatje is dat het product je huid niet lichtgevoelig maakt.

 • Voordeel 1: De Peeling Gezicht van La Saponaria is specifiek ontworpen om ouderdomsvlekken en oneffenheden te minimaliseren, waardoor je huid er helderder en gezonder uitziet.
 • Voordeel 2: Deze peeling zorgt voor een zachte exfoliatie van de huid, die de huid gelijkmatiger maakt. Dit resulteert in een stralende en gladde huid die je zeker zal laten opvallen.
 • Voordeel 3: Het merk wordt ook geroemd om zijn beschermende eigenschappen op collageen, wat resulteert in een compactere huidstructuur. Dit betekent dat je huid minder vatbaar is voor rimpels en andere tekenen van veroudering.
 • Voordeel 4: Bovendien bevordert het de fibroblasten voor de productie van nieuwe fibrillen. Dit zorgt ervoor dat je huid er jonger en strakker uitziet, wat bijdraagt aan een algeheel jeugdig uiterlijk.
 • Voordeel 5: Tenslotte, na slechts 6 dagen gebruik, wordt je huid met 83% vernieuwd volgens de productbeschrijving. Dit snelle resultaat betekent dat je niet lang hoeft te wachten om het effect van dit product te zien en een verbetering van je huid te ervaren. En aangezien het product niet lichtgevoelig is, hoef je je geen zorgen te maken over extra gevoeligheid voor de zon na gebruik.
 • Nadeel 1: Hoewel het product belooft oneffenheden en ouderdomsvlekken te minimaliseren, geeft het niet aan hoe effectief het is bij verschillende huidtypes en graden van huidproblemen. Het kan zijn dat het niet werkt voor iedereen met ernstige huidproblemen.
 • Nadeel 2: Terwijl de beschrijving de peeling als “zacht” beschrijft, geeft het niet aan hoe de huid kan reageren als het gevoelig is. Dus als je een gevoelige huid hebt, wees dan voorzichtig, je kan een ongewenste reactie uitlokken.
 • Nadeel 3: De claim dat het product collageen beschermt voor een compactere huid is niet onderbouwd. We weten niet in welke mate dit effect bereikt wordt, en of het significant is.
 • Nadeel 4: De peeling bevordert fibroblasten voor de productie van nieuwe fibrillen wat een jongere en strakkere huid zou moeten geven. Echter, dit proces is niet meteen zichtbaar, dus het kan even duren voordat je resultaten ziet.
 • Nadeel 5: Hoewel het product belooft dat na 6 dagen de huid met 83% wordt vernieuwd, biedt het geen verklaring voor hoe deze specifieke statistiek is berekend. Dit kan vragen oproepen over de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze claim.

Na uitgebreid onderzoek en testen, is het duidelijk dat er een ruime keuze is uit uitstekende gezichts peelings. Het perfecte product voor jou hangt echt af van je eigen specifieke behoeften en huidtype. Of je nu op zoek bent naar een peeling die acne aanpakt, de huid hydrateert, veroudering tegengaat of dode huidcellen verwijdert, er is een product dat perfect bij je past. Vergeet niet om te investeren in een kwaliteitsmerk en om aandachtig de instructies te volgen bij het gebruik. Zorg vooral goed voor je huid, het is de enige die je hebt. Kies wijselijk en geniet van een gloeiende, gezonde teint met één van de top 10 geteste gezichts peelings in dit nieuwe onderzoek.

Inhoudsopgave