a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Pizzarette: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 Pizzarette-producten, gebaseerd op ons nieuwste onderzoek, die je zeker zullen verrassen met hun prestaties en kwaliteit.

Unser Favorit: Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette
★★★★★

Unser Favorit: Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette
★★★★★

Unser Favorit: Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette
★★★★★

Unser Favorit: Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette
★★★★★

Unser Favorit: Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette
★★★★★

Unser Favorit: Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette
★★★★★

Unser Favorit: Artesa Pizzarette

Artesa Pizzarette
★★★★★

Unser Favorit: Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette
★★★★★

Unser Favorit: Klarstein Pizzarette

Klarstein Pizzarette
★★★★★

Unser Favorit: Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette
★★★★★

Op zoek naar een leuke, interactieve manier om een etentje met familie of vrienden op te fleuren? Dan is een Pizzarette wellicht het product voor jou. Het maakt van elke maaltijd een plezierig samenzijn, waarbij iedereen zijn eigen mini-pizza’s kan maken, precies zoals hij of zij dat lekker vindt. Om jou te helpen de beste keuze te maken, hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de 10 beste Pizzarettes op de markt. Of je nu op zoek bent naar een model voor 4 of 6 personen, met een terracotta koepel of met een dubbele verwarmingsfunctie, wij hebben het model dat bij jouw specifieke behoeften past. Dus lees verder, en ontdek welke Pizzarette jouw volgende etentje zal opvrolijken!

Een Pizzarette is een soort mini-oven, waarmee je aan tafel je eigen mini-pizza’s kunt bakken. Het is een gezellige en interactieve manier om te dineren met vrienden of familie. Je krijgt bij de Pizzarette een set mini-pizza bakjes en spatels, en je kunt je pizza precies zo vullen als je zelf wilt. Het concept is vergelijkbaar met gourmetten, maar dan specifiek voor pizza’s. De Pizzarette is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder voor 4 of 6 personen. Een Pizzarette toevoegen aan je keukenapparatuur zorgt voor een leuke, unieke twist aan je diners thuis.

Check Uit

Onze favoriet #1

Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Emerio Pizzarette is het perfecte alternatief voor raclette of fondue. Dit apparaat biedt je de mogelijkheid om samen met je gezin, vrienden of familie te genieten van het maken en eten van je eigen mini-pizza’s. De Pizzarette kan maximaal 6 pizza’s tegelijkertijd bereiden, met een diameter van ongeveer 11 cm – en de benodigde uitsteekvorm wordt meegeleverd. Het bijzondere aan dit apparaat is de handgemaakte terracotta kleikap, die vocht opneemt en zorgt voor een heerlijk knapperige pizzakorst. Bovendien zorgt de bovenste en onderste verwarmingslus ervoor dat de pizza’s perfect gebakken worden; knapperig van onderen en gesmolten kaas bovenop. Of het nou een kinderverjaardag, een gezellige avond met vrienden of een avond met de familie is, de Emerio Pizzarette is altijd een hit.

 • Voordeel 1: De Emerio Pizzarette biedt een leuk alternatief voor raclette of fondue. Dit is dus een geweldige optie als je op zoek bent naar een leuke, nieuwe eetervaring om te delen met vrienden en familie.
 • Voordeel 2: Met deze Pizzarette kun je maximaal 6 mini-pizza’s tegelijk maken. Zo kun je, samen met vrienden of familie, genieten van verschillende soorten pizza’s zonder lang te moeten wachten.
 • Voordeel 3: De handgemaakte terracotta kleikap absorbeert vocht, wat zorgt voor heerlijk knapperige pizza’s. Dit betekent dat je zult genieten van pizza’s zoals je die uit een traditionele steenoven kent.
 • Voordeel 4: Door gebruik te maken van zowel een bovenste als onderste verwarmingslus, worden de pizza’s perfect bereid. Hierbij wordt de bodem heerlijk krokant en smelt de kaas prachtig aan de bovenkant. Dit zorgt voor perfect gebakken pizza’s, elke keer weer.
 • Voordeel 5: Met zijn functies en gebruiksgemak is de Emerio Pizzarette een hit voor allerlei gelegenheden zoals kinderverjaardagen, avonden met vrienden, of gewoon voor een gezellige familieavond. Dit maakt dit product buitengewoon veelzijdig en geschikt voor elk soort feest of bijeenkomst.
 • Nadeel 1: De Pizzarette merk Emerio kan maximaal 6 mini-pizza’s tegelijk bereiden. Dit kan onvoldoende zijn als je een groot feest organiseert of een groot gezin hebt.
 • Nadeel 2: De grootte van de pizza’s die je kunt maken is beperkt tot ongeveer 11 cm in diameter. Dit kan een probleem zijn als je grotere pizza’s wilt serveren.
 • Nadeel 3: De pizza’s worden knapperig gemaakt door een boven- en onderverwarminglus. Dit kan ertoe leiden dat ze niet egaal gebakken worden, vooral als je sommige delen minder knapperig wilt.
 • Nadeel 4: De pizzarette heeft een antiaanbaklaag, die na verloop van tijd kan slijten of beschadigen, waardoor het moeilijker wordt om de pizza’s bereiden zonder aan te branden.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het product omschreven wordt als “een alternatief voor raclette en/of fondue”, biedt het niet dezelfde variëteit van voedselbereidingsopties. Je bent beperkt tot het maken van mini-pizza’s, wat mogelijk niet de smaak van iedereen is.

Onze favoriet #2

Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Emerio Pizzarette is een compacte tafelkachel, perfect voor het bereiden van mini-pizza’s, raclette en grillgerechten, allemaal tegelijkertijd. Dankzij een terracotta kleurige kap, blijft de warmte langer in de oven, waardoor je snel en energiezuinig jouw mini-pizza’s kunt bereiden. Het grilloppervlak, bedoeld voor zes personen, is gemaakt van gegoten aluminium met een antiaanbaklaag en groeven voor vetarm grillen. Bij de levering krijg je 6 ronde gourmetpannetjes, een pizzaschep en een uitsteker om het deeg precies goed voor de schep te bereiden. Het totale diameter van de unit is ongeveer 40 cm, de bakplaat heeft een diameter van ongeveer 34.5 cm en de pizzastans, pizzaschep en pannetjes zijn elk ongeveer 11 cm in diameter. De kabel heeft een lengte van 135,5 cm. Het apparaat heeft een warme terracotta-oranje kleur. Deze Pizzarette biedt een leuke en unieke manier om maaltijden samen te bereiden en te genieten.

 • Voordeel 1: Je hebt de mogelijkheid om verschillende soorten voedsel te bereiden zoals mini-pizza’s, raclette en gegrild voedsel, of zelfs alles tegelijkertijd. Dit biedt je een scala aan culinaire mogelijkheden en maakt het apparaat veelzijdig te gebruiken.
 • Voordeel 2: De terracotta gekleurde kap houdt de warmte langer vast in de pizzaoven, wat energie bespaart. Ook zorgt dit voor snelle bakresultaten. Je hoeft dus geen tijd te verspillen op je lekkere mini-pizza’s te wachten.
 • Voordeel 3: Het raclette grilloppervlak is gemaakt van gegoten aluminium met een antiaanbaklaag en groeven. Dit maakt het mogelijk om vlees en worstjes met minder vet te bereiden, waardoor je gezonder kunt koken.
 • Voordeel 4: De pizzarette wordt wordt geleverd met 6 ronde gourmetpannetjes, 6 ronde pizzascheppen en 1 uitsteker om pizzadeeg te bereiden. Dit betekent dat je alles hebt wat je nodig hebt om te beginnen met koken voor maximaal 6 personen zodra je dit apparaat in huis hebt.
 • Voordeel 5: De afmetingen en ontwerp van de Pizzarette zijn ontworpen voor gebruiksgemak en praktisch koken. Met een totale diameter van ongeveer 40 cm, een bakplaat diameter van ongeveer 34,5 cm en een kabellengte van ongeveer 135,5 cm biedt het optimale ruimte voor het bereiden en serveren van heerlijke maaltijden. De terracotta-oranje kleur draagt tevens bij aan een aantrekkelijk design.
 • Nadeel 1: De Pizzarette van Emerio lijkt redelijk groot te zijn, met een totale diameter van ongeveer 40 cm en een diameter van de bakplaat van ongeveer 34,5 cm. Dit zou een probleem kunnen zijn als je weinig ruimte op je aanrecht of opbergplek hebt.
 • Nadeel 2: Hoewel de terracotta kleurige kap de warmte langer vasthoudt en energie bespaart, zou het tegelijkertijd kunnen betekenen dat de oven erg warm wordt en dus mogelijk een verbrandingsrisico vormt, vooral voor kinderen.
 • Nadeel 3: De Pizzarette wordt geleverd met 6 ronde gourmetpannetjes, 6 ronde pizzascheppen en 1 uitsteker. Het aantal onderdelen kan het schoonmaken ervan bemoeilijken en tijd kosten, omdat elk onderdeel apart moet worden gewassen.
 • Nadeel 4: Het zou nuttig zijn om gelijktijdig verschillende functies te kunnen hebben, zoals het bereiden van mini-pizza’s, raclette, en grillen. Maar dat kan ook leiden tot een rommelige, chaotische ervaring, vooral wanneer je met meerdere mensen aan tafel eet.
 • Nadeel 5: Hoewel het grilloppervlak van gegoten aluminium met antiaanbaklaag ideaal lijkt voor vetarm koken, betekent dit ook dat je uiterst voorzichtig moet zijn bij het gebruik van metalen gebruiksvoorwerpen om krassen en beschadiging van de anti-aanbaklaag te voorkomen.

Onze favoriet #3

Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Pizzarette van Emerio is een perfect alternatief voor de traditionele raclette of fondue, en biedt culinair plezier voor het hele gezin. Deze pizzamaker geeft je de mogelijkheid om maximaal vier mini-pizza’s van ongeveer 11 cm diameter tegelijkertijd te bakken (uitsteekvorm meegeleverd). De unieke, handgemaakte terracotta kleikap absorbeert vocht, waardoor je pizza heerlijk knapperig wordt. De bovenste en onderste verwarmingslus zorgen ervoor dat je pizza van onder knapperig gebakken wordt, terwijl de kaas aan de bovenkant prachtig smelt. Dit maakt de Pizzarette een absolute hit voor een kinderverjaardag, een gezellige avond met vrienden, of een rustige avond thuis met de familie.

 • Voordeel 1: Het is een leuk en interactief alternatief voor de traditionele raclette en/of fondue. Met de Pizzarette van Emerio wordt jouw avondmaaltijd omgezet in een gezellig familie- of vriendenevenement.
 • Voordeel 2: In een enkele doorgang kun je tot wel 8 mini-pizza’s bereiden. Dit maakt het ideaal voor grotere gezelschappen, en het bespaart je ook veel tijd bij de voorbereiding van de maaltijden.
 • Voordeel 3: Dankzij de handgemaakte terracotta klei, wordt het vocht van de pizza opgenomen, waardoor je gegarandeerd een heerlijk knapperige pizza krijgt. Dit betekent dat je niet enkel pizza’s maakt, je maakt ze als een echte professional.
 • Voordeel 4: Door de bovenste en onderste verwarmingslus krijg je een perfecte pizza. De bodem wordt heerlijk knapperig en aan de bovenkant smelt de kaas heerlijk weg. Met dit apparaat krijg je de perfecte pizza, zonder moeite!
 • Voordeel 5: Het is een absolute hit voor verschillende gelegenheden – van een kinderverjaardag tot een feestavond met vrienden. Maar ook voor een gewone avond met het gezin is de Pizzarette van Emerio ideaal. Het zorgt altijd voor een unieke en plezierige ervaring.
 • nadeel 1: Het Pizzarette merk Emerio stelt je in staat om maximaal 8 mini-pizza’s tegelijk te bereiden. Als je een groter feest hebt of als je gewoon een grote eter bent, kan dit beperkend zijn en leiden tot langere bereidingstijden om iedereen te voeden.
 • nadeel 2: Hoewel de terracotta klei zorgt voor een knapperige pizza, kan het feit dat het handgemaakt is, leiden tot inconsistenties in de kookprestaties. Afhankelijk van hoe de klei is gevormd, kunnen sommige pizza’s meer of minder knapperig zijn dan andere.
 • nadeel 3: De vermelding dat de bovenste en onderste verwarmingslus de pizza van onderen knapperig maakt en aan de bovenkant de kaas smelt, suggereert dat er geen temperatuurregeling is. Dit kan beperkend zijn als je de gaarheid van je pizza wilt aanpassen.
 • nadeel 4: Het ontwerp rond mini-pizza’s is misschien niet naar ieders wens. Terwijl sommigen kunnen genieten van het maken van hun eigen persoonlijke pizza, geven anderen misschien de voorkeur aan een traditionele, grotere pizza om te delen.
 • nadeel 5: Hoewel de productbeschrijving het product als leuk en geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes beschrijft, gaat de beschrijving niet in op de veiligheid van het product. Omdat het apparaat warm wordt en kinderen dan dicht bij hete oppervlakken kunnen komen, kan er een risico op brandwonden bestaan.

Onze favoriet #4

Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Pizzarette van Emerio is jouw alternatief voor raclette of fondue, en biedt plezier voor het hele gezin. Met dit apparaat kun je tot 8 mini-pizza’s van ongeveer 11 cm in diameter in één keer bereiden, met een meegeleverde uitsteekvorm. Doordat de Pizzarette is gemaakt van handgemaakte terracotta klei, wordt vocht opgenomen, waardoor je pizza heerlijk knapperig wordt. Dankzij een bovenste en onderste verwarmingsspiraal wordt je pizza van onder knapperig, terwijl de kaas aan de bovenkant heerlijk smelt. Dit is een absolute hit voor kinderverjaardagen, een feestavond met vrienden of gewoon voor een gezellige avond met het gezin.

 • Voordeel 1: Het is een leuk en interactief alternatief voor de traditionele raclette en/of fondue. Met de Pizzarette van Emerio wordt jouw avondmaaltijd omgezet in een gezellig familie- of vriendenevenement.
 • Voordeel 2: In een enkele doorgang kun je tot wel 8 mini-pizza’s bereiden. Dit maakt het ideaal voor grotere gezelschappen, en het bespaart je ook veel tijd bij de voorbereiding van de maaltijden.
 • Voordeel 3: Dankzij de handgemaakte terracotta klei, wordt het vocht van de pizza opgenomen, waardoor je gegarandeerd een heerlijk knapperige pizza krijgt. Dit betekent dat je niet enkel pizza’s maakt, je maakt ze als een echte professional.
 • Voordeel 4: Door de bovenste en onderste verwarmingslus krijg je een perfecte pizza. De bodem wordt heerlijk knapperig en aan de bovenkant smelt de kaas heerlijk weg. Met dit apparaat krijg je de perfecte pizza, zonder moeite!
 • Voordeel 5: Het is een absolute hit voor verschillende gelegenheden – van een kinderverjaardag tot een feestavond met vrienden. Maar ook voor een gewone avond met het gezin is de Pizzarette van Emerio ideaal. Het zorgt altijd voor een unieke en plezierige ervaring.
 • nadeel 1: Het Pizzarette merk Emerio stelt je in staat om maximaal 8 mini-pizza’s tegelijk te bereiden. Als je een groter feest hebt of als je gewoon een grote eter bent, kan dit beperkend zijn en leiden tot langere bereidingstijden om iedereen te voeden.
 • nadeel 2: Hoewel de terracotta klei zorgt voor een knapperige pizza, kan het feit dat het handgemaakt is, leiden tot inconsistenties in de kookprestaties. Afhankelijk van hoe de klei is gevormd, kunnen sommige pizza’s meer of minder knapperig zijn dan andere.
 • nadeel 3: De vermelding dat de bovenste en onderste verwarmingslus de pizza van onderen knapperig maakt en aan de bovenkant de kaas smelt, suggereert dat er geen temperatuurregeling is. Dit kan beperkend zijn als je de gaarheid van je pizza wilt aanpassen.
 • nadeel 4: Het ontwerp rond mini-pizza’s is misschien niet naar ieders wens. Terwijl sommigen kunnen genieten van het maken van hun eigen persoonlijke pizza, geven anderen misschien de voorkeur aan een traditionele, grotere pizza om te delen.
 • nadeel 5: Hoewel de productbeschrijving het product als leuk en geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes beschrijft, gaat de beschrijving niet in op de veiligheid van het product. Omdat het apparaat warm wordt en kinderen dan dicht bij hete oppervlakken kunnen komen, kan er een risico op brandwonden bestaan.

Onze favoriet #5

Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Pizzarette van Emerio, is het perfecte alternatief voor raclette of fondue. Deze gebruiksvriendelijke, handgemaakte terracotta pizzaoven creëert de sfeer van een echte Italiaanse pizzeria in jouw eigen huis. Je kunt tot 6 mini-pizza’s van ongeveer 11 cm diameter in één keer bakken. Dankzij de bovenste en onderste verwarmingslus krijg je een pizza met de perfecte combinatie van een knapperige bodem en gesmolten kaas bovenop. Het vocht wordt door de terracotta tonkap opgenomen, wat bijdraagt aan de heerlijke knapperigheid. Of je nu een kinderfeestje, een avondje met vrienden of een rustige familiemaaltijd hebt, deze Pizzarette is een absolute hit voor iedere gelegenheid.

 • voordeel 1: Het biedt een leuk alternatief voor traditionele maaltijden zoals raclette en fondue. Perfect voor als je eens iets anders wilt proberen.
 • voordeel 2: De Pizzarette maakt het mogelijk om tegelijkertijd tot wel 6 mini-pizza’s te bereiden. Ideaal als je met een groep eet en iedereen zijn eigen unieke pizza wil maken.
 • voordeel 3: De handgemaakte terracotta koepel biedt een functioneel maar ook esthetisch aspect aan het geheel. Het terracotta materiaal neemt vocht op, wat resulteert in een heerlijk knapperige pizza.
 • voordeel 4: De Emerio Pizzarette is uitgerust met zowel een bovenste als onderste verwarmingselement. Dit zorgt ervoor dat de pizza niet alleen van onder knapperig is, maar ook dat de kaas heerlijk smelt en over de pizza verdeelt wordt.
 • voordeel 5: Dit is een perfecte toevoeging aan elk feest. Of je nu een kinderverjaardag plant, een avondje met vrienden organiseert of gewoon gezellig thuis bent met de familie, de Emerio Pizzarette zorgt voor een smakelijke en leuke ervaring voor iedereen.
 • Nadeel 1: Beperking van hoeveelheid – De Pizzarette van Emerio biedt ruimte voor het bereiden van maximaal 6 mini-pizza’s tegelijk. Als je een groot feest met veel mensen organiseert, kan dit de snelheid van het serveren van pizza’s beperken.
 • Nadeel 2: Beperkte pizzagrootte – De pizzarette is alleen ontworpen voor mini-pizza’s met een diameter van ongeveer 11 cm. Dit kan een nadeel zijn als je liever grotere pizza’s wilt bereiden.
 • Nadeel 3: Enkel specifiek gebruik – Hoewel het een alternatief kan zijn voor raclette of fondue, is deze Pizzarette uitsluitend geschikt voor het bereiden van pizza’s. Anders dan een conventionele oven, wordt de veelzijdigheid ervan beperkt door het unieke ontwerp.
 • Nadeel 4: Moeilijk om schoon te maken – De terracotta tonkap is handgemaakt en ontworpen om vocht op te nemen wat zorgt voor een heerlijk knapperige pizza, maar dit kan ook het reinigen lastiger maken.
 • Nadeel 5: Onregelmatige verwarming – Hoewel de pizza van onderen knapperig wordt en de kaas bovenop mooi smelt, kan de verdeling van warmte niet even consistent zijn, vooral bij volledige capaciteit, wat de kwaliteit en eindresultaat van de pizza’s kan beïnvloeden.

Onze favoriet #6

Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Pizzarette van Emerio is een innovatief alternatief voor raclette en fondue, ontworpen om plezier te bieden voor het hele gezin. Met zijn unieke PRE-BAKE-functie kan je het pizzadeeg voorbakken op de koepel. De kenmerkende handgemaakte terracotta kap absorbeert vocht, waardoor je pizza heerlijk knapperig wordt. Je kunt in één keer tot 4 mini-pizza’s bakken met een diameter van ongeveer 11 cm. Het is een absolute hit bij kinderverjaardagen of een feestavond met vrienden en familie. Dankzij de bovenste en onderste verwarmingslus krijgt de pizza een knapperige bodem en smelt de kaas aan de bovenkant verrukkelijk.

 • Voordeel 1: De Pizzarette van Emerio biedt een leuk alternatief voor traditionele keukenactiviteiten, zoals raclette of fondue, waardoor het een gezellige en interactieve ervaring voor het hele gezin wordt.
 • Voordeel 2: Dankzij de PRE-BAKE-functie kun je het pizzadeeg voorbakken op de koepel, wat nog meer gemak en flexibiliteit in je kookproces betekent.
 • Voordeel 3: De handgemaakte terracotta kap neemt vocht op, zodat je pizza’s heerlijk knapperig worden, net zoals in een professionele pizzeria.
 • Voordeel 4: Met de capaciteit om tot vier mini-pizza’s in één keer te maken, is deze Pizzarette ideaal voor feesten, of dat nu een kinderverjaardag of een relaxte avond met vrienden is.
 • Voordeel 5: De bovenste en onderste verwarmingslus van deze Pizzarette zorgt ervoor dat je pizza’s altijd perfect zijn. Ze worden knapperig aan de onderkant en de kaas wordt prachtig gesmolten aan de bovenkant. Dit garandeert keer op keer overheerlijke resultaten!
 • Nadeel 1: Hoewel de Emerio Pizzarette een leuke afwisseling kan zijn op raclette of fondue, kan het maken van de pizza’s meer tijd in beslag nemen. Je kunt slechts vier mini-pizza’s tegelijkertijd bereiden.
 • Nadeel 2: De mogelijkheid om alleen mini-pizza’s van ongeveer 11 cm te maken, kan als een beperking worden ervaren. Als je grotere pizza’s wilt maken, dan is dit apparaat misschien niet de juiste keuze voor jou.
 • Nadeel 3: De voorverwarmfunctie van de Pizzarette vereist dat je het pizza-deeg op de koepel voorbakt. Dit kan een extra stap zijn die sommige gebruikers wellicht als onhandig en tijdrovend ervaren.
 • Nadeel 4: Het apparaat belooft knapperige pizza’s dankzij de handgemaakte terracotta kap die vocht opneemt. Echter, als je de voorkeur geeft aan pizza met een zachtere korst, kan dit eerder een nadeel zijn.
 • Nadeel 5: Het feit dat dit apparaat specifiek wordt gepromoot als een ‘hit’ voor kinderfeestjes en feestavonden met vrienden, suggereert dat het misschien minder geschikt is voor kleinere of meer intieme bijeenkomsten. Als je op zoek bent naar iets voor de rustige avonden thuis of voor kleinere geselschappen, houd er dan rekening mee dat dit product met name gericht is op grotere groepen.

Onze favoriet #7

Artesa Pizzarette

Artesa Pizzarette

Waarom we het gekozen hebben

De Pizzarette van het merk ARTESA is een ‘maak je eigen pizza’ mini pizza oven die je gasten een unieke ervaring biedt en van elke maaltijd een feest maakt. Of je nu tafelvoorgerechten wilt serveren of je familie wilt verrassen met zelfgemaakte pizza’s, dit apparaat maakt het koken gemakkelijk en leuk. Binnen slechts 15 minuten kan je 2 minipizza’s of 2 sneetjes knoflookbrood perfect bakken, met de flexibiliteit om de warmte naar wens aan te passen dankzij de regelbare branders. De oven heeft geen gas of elektriciteit nodig omdat hij op gel-brandstof werkt, wat hem ideaal maakt voor binnen- of buitengebruik. De mini pizza oven komt in een makkelijk in te pakken Artesà doos met een hittebestendige mat, volledige instructies en 5 jaar garantie, wat het ook een geweldig geschenk maakt.

 • Voordeel 1: De Pizzarette merk ARTESA biedt je de mogelijkheid om een unieke ervaring te creëren voor je gasten met een ‘maak je eigen pizza’ mini pizza oven.
 • Voordeel 2: Met dit apparaat kun je het koken een feestelijke gebeurtenis maken, door met het hele gezelschap aan tafel pizza’s en knapperige voorgerechten te bereiden.
 • Voordeel 3: De oven is ontworpen voor efficiëntie, waarmee je in slechts 15 minuten tijd twee minipizza’s of twee knapperige stukken knoflookbrood kunt klaarmaken. Dit maakt het koken snel en gemakkelijk.
 • Voordeel 4: Een groot voordeel van deze mini pizza oven is dat hij geen gas of elektriciteit nodig heeft maar werkt op gel-brandstof. Dit maakt dat je hem overal kunt gebruiken, zowel binnen als buiten.
 • Voordeel 5: De Artesà mini pizza oven wordt geleverd met een hittebestendige mat en volledige instructies, waardoor het een ideale en complete set is voor allerlei soorten feestjes of samenkomsten.
 • Nadeel 1: Hoewel het leuk kan zijn om je eigen pizza’s te maken, kan dit ook een nadeel zijn als je niet erg handig bent in de keuken. Het kan een uitdaging zijn om de perfecte minipizza te maken, vooral als je niet gewend bent dit zelf te doen.
 • Nadeel 2: De oven kan slechts 2 mini-pizza’s of 2 stukjes knoflookbrood tegelijkertijd bakken. Dit kan lastig zijn als je meerdere gasten hebt en iedereen tegelijkertijd van de oven gebruik wilt laten maken. Het kan resulteren in lange wachttijden en dat is niet erg feestelijk.
 • Nadeel 3: Hoewel de pizza-oven overal te gebruiken is omdat hij geen gas of elektriciteit nodig heeft, biedt het feit dat hij op gel-brandstof werkt wel beperkingen. Als je geen toegang hebt tot deze brandstof, is je oven nutteloos.
 • Nadeel 4: De oven wordt geleverd met een hittebestendige mat, maar het is onduidelijk of deze groot genoeg is om de hele oven te bedekken. Dit kan een veiligheidsprobleem zijn als het niet het geval is, omdat de oven heet wordt bij gebruik en je tafel kan beschadigen.
 • Nadeel 5: De oven wordt geleverd met volledige instructies, maar als deze niet duidelijk of volledig zijn, kun je problemen ondervinden bij het gebruik. Het is van belang dat je de instructies goed leest en begrijpt om ongelukken of onjuist gebruik te voorkomen.

Onze favoriet #8

Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Pizzarette van Emerio is het perfecte alternatief voor raclette of fondue, ideaal voor een romantisch avondje met zijn tweeën, zoals Valentijnsdag. Met handige PRE-BAKE-functie kan je het pizzadeeg voorbakken op de koepel, voor een perfect gegaarde basis. Je kunt in één keer maximaal 2 mini-pizza’s van ongeveer 11 cm diameter maken (uitsteekvorm inbegrepen). De handgemaakte terracotta kleikap absorbeert vocht, wat resulteert in een verrukkelijk knapperige pizza. Dankzij de bovenste en onderste verwarmingslus wordt je pizza onderaan knapperig en de kaas bovenop heerlijk gesmolten. Zet je vertrouwen in de originele pizzaset, die exclusief is van Emerio, de uitvinder van de pizza.

 • Voordeel 1: De Pizzarette van Emerio is een geweldig alternatief voor een raclette of fondue. Dit kan voor jou een veelzijdiger keuze zijn, vooral als je op zoek bent naar nieuwe en unieke culinaire ervaringen.
 • Voordeel 2: Het apparaat is ideaal voor intieme dinerdata, zoals Valentijnsdag, waar je met zijn tweetjes kan genieten van het romantische proces van het maken van je eigen mini-pizza’s.
 • Voordeel 3: De Pizzarette heeft een unieke PRE-BAKE-functie. Hiermee kun je het pizzadeeg op de koepel voorbakken, wat voor jou kan zorgen voor een nog betere smaak en textuur van je pizza.
 • Voordeel 4: De handgemaakte terracotta kleikap van dit unieke apparaat neemt vocht op. Dit resulteert in heerlijk knapperige pizza’s die jouw smaakpapillen zullen verrassen.
 • Voordeel 5: Het apparaat heeft zowel een bovenste als een onderste verwarmingslus. Hierdoor wordt de pizza perfect gebakken, met een knapperige onderkant en smeltende kaas bovenop. Met de Pizzarette van Emerio kun je dus altijd rekenen op een perfect gebakken pizza.
 • Nadeel 1: De Emerio Pizzarette heeft ruimte voor slechts twee mini-pizza’s tegelijkertijd, wat onhandig kan zijn als je een groter gezelschap wilt bedienen. Je zult geduld moeten hebben of meerdere keren moeten bakken als je meer pizza’s wilt bereiden.
 • Nadeel 2: Aan de grootte van de pizza’s is ook een beperking, gezien de diameter ongeveer 11 cm is. Dit betekent dat je geen grotere pizza’s kunt maken, wat een probleem kan zijn als je van grote pizza’s houdt.
 • Nadeel 3: Hoewel het feit dat de terracotta kleikap handgemaakt is een uniek kenmerk kan zijn, kan het ook een nadeel zijn als het gaat om consistentie. Handgemaakte items kunnen kleine variaties en imperfecties hebben, wat kan invloed hebben op de prestaties van het product.
 • Nadeel 4: De Emerio Pizzarette heeft een PRE-BAKE functie voor het voorbakken van het pizzadeeg op de koepel. Dit kan een extra stap toevoegen aan het kookproces die je misschien niet wilt nemen als je op zoek bent naar snelheid en gemak.
 • Nadeel 5: Tot slot, hoewel de bovenste en onderste verwarmingslus bedoeld zijn om de pizza gelijkmatig te koken, kan het moeilijk zijn om de temperatuur nauwkeurig te regelen. Dit betekent dat de pizza aan de onderkant te knapperig kan worden of de kaas aan de bovenkant niet naar wens smelt.

Onze favoriet #9

Klarstein Pizzarette

Klarstein Pizzarette

Waarom we het gekozen hebben

De Klarstein Capricciosa Pizzarette maakt van jou een professionele pizzabakker dankzij zijn eenvoudige bediening. Ideaal voor gezellige avonden en pizzaparty’s, je plaatst simpelweg de oven op tafel, warmt deze voor, en creëert je eigen pizza’s die je met de meegeleverde pizzaschep in de oven schuift. Na slechts 5-7 minuten is je pizza klaar! De oven heeft een ruime bakplaat van 35 cm diameter, perfect voor 6 kleine pizza’s van 11 cm, of voor één grotere. Dankzij krachtige verwarmingselementen en de afneembare terracotta kap is er een optimale warmteverdeling. Extra handig is dat je de deksel kunt gebruiken om je pizza’s warm te houden. Na gebruik heb je bovendien geen last van hinderlijke rookontwikkeling.

 • Voordeel 1: Je kunt genieten van een eenvoudige bediening. De Klarstein Capricciosa pizzaoven is ontworpen om het zowel de total beginners als de doorgewinterde pizza-makers gemakkelijk te maken. In slechts een paar stappen ben je klaar om te genieten van je zelfgemaakte pizza.

  Voordeel 2: Je bespaart tijd met de snelle baktijd. Het duurt slechts 5-7 minuten, van begin tot eind, om je zelfgemaakte pizza’s te bereiden. Dit betekent dat je in geen tijd kunt genieten van je favoriete pizza.

 • Voordeel 3: Je hebt voldoende ruimte om te bakken, dankzij het achterblad van 35 cm. Dit biedt ruimte om te koken voor een groep of om meerdere kleine pizza’s tegelijk te bereiden.
 • Voordeel 4: Je kunt rekenen op een optimale warmteverdeling dankzij de krachtige verwarmingselementen voor boven- en onderwarmte en de afneembare terracotta kap. Of je nu een grotere pizza of meerdere kleinere pizza’s maakt, je kunt er zeker van zijn dat ze allemaal gelijkmatig worden verwarmd.
 • Voordeel 5: Je kunt je pizza langer warm houden, dankzij de ‘houd de warm functie’ van de deksel. Daarnaast zorgt deze oven er ook voor dat er geen hinderlijke rookontwikkeling is na gebruik, wat het schoonmaken veel gemakkelijker maakt.
 • Nadeel 1: Beperkte capaciteit – De Klarstein Capricciosa Pizzarette biedt zes pizzaservers met een diameter van 11 cm. Dit betekent dat de ruimte om te koken beperkt is en mogelijk niet voldoende voor grotere groepen.
 • Nadeel 2: Ruimte voor grote pizza’s – Hoewel de beschrijving aangeeft dat het dienblad ook kan worden gebruikt voor het koken van grotere pizza’s, specificeert het niet hoeveel ruimte er beschikbaar is voor deze grotere pizza’s. Dit kan een probleem zijn als uw pizza groter is dan de vermelde 35 cm diameter.
 • Nadeel 3: Tijdsduur – Het duurt 5-7 minuten om een pizza te koken met de Klarstein Capricciosa Pizzarette. Dit kan langer zijn dan sommige andere vergelijkbare producten op de markt.
 • Nadeel 4: Ontbreken van rookontwikkeling – Hoewel het ontbreken van rookontwikkeling een voordeel kan zijn voor sommige gebruikers, kan het voor anderen een nadeel zijn. Het betekent dat de pizzaoven wellicht niet dezelfde ‘authentieke’ smaak levert als een traditionele houtgestookte pizzaoven.
 • Nadeel 5: Warmhoudfunctie – De Klarstein Capricciosa Pizzarette heeft een warmhoudfunctie, maar de beschrijving geeft niet aan hoe lang deze functie de pizza warm kan houden. Het kan een beperking zijn als je van plan bent om op een later tijdstip te eten of indien je de pizza’s in porties wilt opdienen.

Onze favoriet #10

Emerio Pizzarette

Emerio Pizzarette

Waarom we het gekozen hebben

De Pizzarette van Emerio is een ingenieus en handig keukenhulpje, speciaal ontworpen voor het maken van pizza’s. De gietijzeren pizzapers stelt je in staat om perfecte pizza bladen te vormen van 11 cm, ideaal van grootte en dikte. Het is kinderlijk eenvoudig te gebruiken door het hefboomprincipe van de pers, wat ook zorgt voor een leuk keukenmoment voor de kleintjes. Het schoonmaken is net zo moeiteloos: veeg de overtollige resten weg met een zachte doek, reinig met een sopje, droog het volledig en behandel het licht met een geschikte olie. Gemaakt van hoogwaardig, hittebestendig gietijzer, de Pizzarette is duurzaam en heeft geen chemische antiaanbaklaag nodig dankzij het gladde oppervlak. Met afmetingen van 13 x 3 x 16 cm en een gewicht van ongeveer 333g, is dit de perfecte aanvulling op elke keuken.

 • Voordeel 1: Uitstekend ontwerp voor perfectie: De Emerio Pizzarette is speciaal ontworpen om je helpen de perfecte pizza te creëren. Je hebt alleen maar je deeg nodig, vorm het in een bal en gebruik de pers om het ideale 11 cm-blank te maken. Perfect in zowel omvang als dikte.
 • Voordeel 2: Geniaal en eenvoudig in gebruik: Met het hefboomprincipe van deze pizzapers, verander je gemakkelijk je deegbal in een mooie gelijkmatige vlade. Een kind kan de was doen en zelfs de kleintjes aan tafel zullen hier plezier aan beleven.
 • Voordeel 3: Eenvoudig te reinigen: Schoonmaken is simpel en snel. Met een beetje sopje veeg je het vuil zo weg en je verwijdert overtollige resten met een zachte doek. Laat het na het reinigen goed drogen en behandel het licht met een geschikte olie, dan blijft je pizzapers lang in topconditie.
 • Voordeel 4: Duurzaam en temperatuurresistent materiaal: De Pizzarette is vervaardigd van hoogwaardig en hittebestendig gietijzer, wat een lange levensduur garandeert. Het gladde oppervlak aan de binnenkant heeft geen chemische antiaanbaklaag nodig.
 • Voordeel 5: Compact en lichtgewicht: Met de afmetingen van 13 x 3 x 16 cm en een gewicht van ongeveer 333g is deze pizzapers niet alleen compact, maar ook lichtgewicht. Dat maakt het gemakkelijk om te hanteren en op te bergen wanneer je het niet gebruikt.
 • Nadeel 1: Hoewel de Pizzarette merk Emerio beweert eenvoudig te reinigen te zijn, kan het verwijderen van overtollige resten van deeg een tijdrovende klus zijn, vooral als het deeg zich aan het gietijzer heeft vastgeklampt.
 • Nadeel 2: Het product vereist dat je het na elke reinigingsbeurt volledig laat drogen en het licht met een geschikte olie behandelt. Dit betekent extra zorg en onderhoud, wat mogelijk niet ideaal is voor degenen die op zoek zijn naar een onderhoudsarme optie.
 • Nadeel 3: Ondanks dat het gebruik van de pizzapers volgens de beschrijving kinderlijk eenvoudig is, kan het werken met deeg een uitdaging zijn voor de allerkleinsten. Het persen en vormen van het deeg kan voor hen te complex zijn en van volwassen supervisie vragen.
 • Nadeel 4: Hoewel het product beweert hittebestendig te zijn, kunnen er risico’s zijn wat betreft het gebruik ervan bij hoge temperaturen. Gietijzer kan namelijk vrij heet worden en brandwonden veroorzaken als het niet zorgvuldig en met de juiste apparatuur wordt behandel.
 • Nadeel 5: Met een gewicht van ca. 333g kan deze pizzapers als iets te zwaar worden ervaren voor sommige gebruikers, vooral kinderen. Dit kan mogelijk het gebruiksgemak en comfort gedurende langere periodes beïnvloeden.

Afsluitend is het duidelijk dat de Pizzarette een ware game changer is in de keuken. De top 10 producten die we getest hebben, bieden allemaal een unieke mix van functionaliteit, gebruiksgemak en uiteraard, geweldige pizza’s. Of je nu een gezellige avond met vrienden plant of een snelle maaltijd wil bereiden voor de kinderen, de Pizzarette is een product dat door zijn consistent hoge prestaties en duurzaamheid zeker een investering waard is. Elk model op onze lijst heeft zijn eigen sterke punten, dus je kan er zeker van zijn dat je een product vindt dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften. Bovendien bevestigt ons nieuwste onderzoek dat de Pizzarette in staat is om de beste zelfgemaakte pizza’s op tafel te zetten. Pak je schort en begin met bakken – eet smakelijk!

Inhoudsopgave