a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Printer: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 printers volgens ons nieuwste onderzoek, samengevat voor jou om de beste keuze te maken.

Unser Favorit: Hp Printer

Hp Printer
★★★★★

Unser Favorit: Canon Printer

Canon Printer
★★★★★

Unser Favorit: Heuchaey Printer

Heuchaey Printer
★★★★★

Unser Favorit: Canon Printer

Canon Printer
★★★★★

Unser Favorit: Canon Printer

Canon Printer
★★★★★

Unser Favorit: Heuchaey Printer

Heuchaey Printer
★★★★★

Unser Favorit: Phomemo Printer

Phomemo Printer
★★★★★

Unser Favorit: Phomemo Printer

Phomemo Printer
★★★★★

Unser Favorit: Canon Printer

Canon Printer
★★★★★

Unser Favorit: Hp Printer

Hp Printer
★★★★★

Of je nu een klein bedrijf runt, een student bent of gewoon af en toe thuis moet printen, een betrouwbare, hoogwaardige printer is een onmisbaar apparaat in je dagelijks leven. Met zoveel modellen op de markt kan het echter ontmoedigend zijn om de juiste keuze te maken. Daarom hebben we het speurwerk voor jou gedaan. In dit artikel presenteren we de 10 beste printers van 2022 die uit ons nieuw onderzoek naar voren zijn gekomen. Variërend van budgetvriendelijke opties tot geavanceerdere apparaten met allerlei mogelijkheden, we hebben er vertrouwen in dat je iets zult vinden dat volledig aansluit bij jouw behoeften.

Een printer is een essentieel apparaat dat je helpt bij het vertalen van digitale informatie op je computer naar een tastbaar, fysiek document. Door gebruik te maken van inkt en papier kan het tekst, afbeeldingen of foto’s afdrukken die jij hebt gemaakt of geselecteerd. Of je nu rapporten voor je werk wilt printen, foto’s wilt afdrukken om aan de muur te hangen of tickets voor een concert wilt printen, een printer staat altijd voor je klaar om deze taken te volbrengen.

Check Uit

Onze favoriet #1

Hp Printer

Waarom we het gekozen hebben

De HP Deskjet printer is een no-nonsense, gebruiksvriendelijke printer, ideaal voor thuisgebruik. Je kunt meteen aan de slag dankzij de eenvoudige stap-voor-stap installatie. De printer biedt je de functionaliteit om niet alleen te printen, maar ook te kopiëren en scannen – perfect voor jouw documenten, e-mails, webpagina’s en zelfs foto’s van professionele kwaliteit. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over kabels, aangezien de printer eenvoudig te verbinden is met jouw draadloze wifi-netwerk. Bovendien kun je kosteloos en onbeperkt printen gedurende de eerste twee maanden met HP Instant Ink, waardoor je tot 70% op inktkosten kunt besparen. Via de HP Smart-app is mobiel printen, scannen en kopiëren een fluitje van een cent. De printer wordt geleverd met een HP 304 zwarte setup-inktcartridge en een HP 304 drie-kleuren setup-inktcartridge.

 • Voordeel 1: Eenvoudige installatie – Met de HP DESKJET printer kun je meteen aan de slag, dankzij de eenvoudige stap-voor-stap installatie.
 • Voordeel 2: Multifunctioneel – Deze printer biedt de optie om te printen, kopiëren en scannen, perfect voor alle thuis-, school- en zakelijke projecten.
 • Voordeel 3: Draadloze verbinding – Geen gedoe meer met kabels. Je kunt nu eenvoudig printen vanaf meerdere apparaten door de printer te verbinden met je draadloze wifi-netwerk.
 • Voordeel 4: Besparingen op de inktkosten – Met HP Instant Ink kun je de eerste 2 maanden gratis en onbeperkt printen en vervolgens tot 70% besparen op je inktkosten.
 • Voordeel 5: Mobiel printgemak – Met de HP Smart-app kun je gemakkelijk mobiel printen, scannen en kopiëren vanaf je telefoon, zelfs vanuit apps voor het delen van foto’s of bestanden.
 • Nadeel 1: Hoewel de HP DESKJET printer eenvoudig in gebruik lijkt zonder toeters en bellen, betekent deze eenvoud ook dat het mogelijk enkele geavanceerde functies mist die door sommigen wellicht gewaardeerd zouden worden.
 • Nadeel 2: De printer is met name gericht op thuisgebruik of voor kleine zakelijke projecten. Als je veel afdrukt of behoefte hebt aan hoge productiecapaciteiten, is deze printer misschien niet ideaal.
 • Nadeel 3: De HP Instant Ink service kan aantrekkelijk lijken met de eerste twee maanden gratis, maar houd er rekening mee dat dit een abonnementsservice is. Na de gratis proefperiode, zal je moeten betalen voor de service, welke enkel nuttig is als je regelmatig print.
 • Nadeel 4: De HP Smart-app stelt je in staat om mobiel te printen, scannen en kopiëren, maar als je telefoon of computer niet compatibel is met de app, heb je misschien moeite met deze functies.
 • Nadeel 5: De printer wordt standaard geleverd met setup-inktcartridges met een beperkt aantal paginas, namelijk ongeveer 100-105 pagina’s per cartridge. Afhankelijk van je printbehoeften, zul je mogelijk snel nieuwe cartridges moeten aanschaffen wat de gebruiksduur en onderhoud van de printer kan beïnvloeden.

Onze favoriet #2

Canon Printer

Canon Printer

Waarom we het gekozen hebben

De Canon printer is een hoogwaardige machine die jou stelt in staat om te printen, kopiëren en scannen in topkwaliteit. Deze printer is eenvoudig te bedienen via jouw smartphone of tablet dankzij de Canon PRINT-app, en laat je zelfs foto’s direct printen vanaf compatibele camera’s. Met PIXMA Cloud Link kun je moeiteloos verbinding maken met de Cloud voor extra gebruiksgemak. Bovendien is deze printer zuinig: met de optionele XL-inkt en de mogelijkheid tot automatisch dubbelzijdig printen bespaar je aanzienlijk op jouw afdrukkosten. Bij aankoop krijg je de zwart PIXMA MG3650S, twee fijne printkoppen met inkt, een stroomkabel, een setup CD-ROM, een snelstartgids en andere documentaties.

 • Voordeel 1: Hoogwaardige print: Met deze Canon printer krijg je toegang tot hoogwaardig afdrukken, kopiëren en scannen. Bovendien biedt het automatisch dubbelzijdig printen, wat jou helpt om papier te besparen.
 • Voordeel 2: Gebruiksgemak: De printer is eenvoudig te bedienen met een smartphone of tablet via de Canon PRINT-app. Daarnaast kun je direct foto’s afdrukken van compatibele camera’s, wat een naadloos proces garandeert.
 • Voordeel 3: Cloud connectiviteit: Met de PIXMA Cloud Link-optie is het gemakkelijk om je printer te verbinden met de cloud. Hierdoor kun je bijvoorbeeld vanaf elke locatie documenten versturen naar je printer.
 • Voordeel 4: Zuinig printen: De optionele XL-inkt en het dubbelzijdige documentprinten helpen je bij het besparen van kosten. Hierdoor kun je meer printen voor minder geld, zonder in te boeten op kwaliteit.
 • Voordeel 5: Inhoud levering: Bij de aankoop van deze Canon printer ontvang je niet alleen de PIXMA MG3650S – zwart, maar ook 2 fijne printkoppen met inkt, een stroomkabel, een setup CD-ROM, een snelstartgids en andere documentaties. Zo krijg je alle benodigde accessoires en informatie voor een vlotte setup en gebruik van de printer.
 • Nadeel 1: Hoewel de printer hoogwaardige afdrukken, kopieën en scannen belooft, kan het zijn dat de kwaliteit van de prints niet altijd consistent is. Dit kan variëren op basis van verschillende factoren zoals de aard van het document, de gebruikte papiersoort en/of de gekozen printinstellingen.
 • Nadeel 2: De Canon PRINT-app biedt eenvoudige bediening met een smartphone of tablet, maar dit kan problematisch zijn als je geen compatibel apparaat hebt. Houd er rekening mee dat niet alle smartphones en tablets mogelijk compatibel zijn met de app, wat de functionaliteit van de printer kan beperken.
 • Nadeel 3: De PIXMA Cloud Link stelt je in staat om eenvoudig te verbinden met de Cloud, maar dit vereist een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Mocht je internetverbinding onstabiel of traag zijn, dan kan dit de printtaken aanzienlijk vertragen of onderbreken.
 • Nadeel 4: Hoewel zuinig printen met de optionele XL-inkt een groot voordeel lijkt, is dit ook een potentiële valkuil. Indien je besluit niet te investeren in de XL-inktoptie, kunnen de printkosten op lange termijn mogelijk hoger uitvallen dan verwacht.
 • Nadeel 5: De printer wordt geleverd met fijne printkoppen met inkt, wat suggereert dat je mogelijk vaak inkt moet vervangen. Afhankelijk van je printbehoeften kan dit betekenen dat je vaker dan je zou willen nieuwe inktpatronen moet aanschaffen, wat invloed kan hebben op je tevredenheid over het product en de algemene gebruikskosten.

Onze favoriet #3

Heuchaey Printer

Heuchaey Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Heuchaey printer is een draagbare Bluetooth-printer die perfect is voor on-the-go noden. Of je nu kleine labels, notities, to-do lijsten of zelfs webpagina’s wilt afdrukken, de printer kan het allemaal aan in zwart-wit met een resolutie van 200 DPI, wat zorgt voor scherpe, heldere afdrukken. Met zijn compacte formaat past deze mini smart foto thermische printer gemakkelijk in je tas of rugzak. Dankzij de ‘Fun Print’ app kan je met de printer snel verbinding maken met je smartphone, ongeacht of je een Android of iOS toestel hebt. Daarnaast is de printer uitgerust met een ingebouwde oplaadbare 1200mAh batterij voor een lange levensduur. Naast de printer ontvang je ook 5 rollen zelfklevend thermisch papier, 3 vellen gekleurd papier, 5 gekleurde pennen, 1 oplaadkabel en 1 handleiding. De veelzijdige functionaliteit maakt het ideaal voor het afdrukken van foto’s, stickers, werkplannen en meer. Het is niet alleen een handige tool voor jezelf, maar ook een geweldig cadeau voor familie en vrienden.

 • Voordeel 1: Praktische bediening – Dankzij de ADF (automatische documentinvoer) voor 35 vellen, kun je eenvoudig meerdere pagina’s kopiëren en scannen zonder dat je afzonderlijke vellen hoeft te verwijderen en te plaatsen.
 • Voordeel 2: Smart en ongecompliceerd – De fotoprinter van Canon is verrassend eenvoudig te bedienen. Je kunt rechtstreeks vanaf je computer of smartphone verbinding maken en via wifi vanaf je camera printen.
 • Voordeel 3: Cloud-services – Je kunt printen vanaf gangbare cloud-diensten zoals Evernote, Dropbox, OneDrive of Google Drive, en dat allemaal rechtstreeks via de Canon PRINT-app voor Android- en iOS-apparaten.
 • Voordeel 4: Intelligent multifunctioneel apparaat – De Canon printer is niet alleen een printer, maar een intelligent multifunctioneel apparaat dat ook kan kopiëren en scannen. Het is ideaal voor creatieve projecten, bijvoorbeeld voor het afdrukken op fotopapier.
 • Voordeel 5: Complete inhoud van de levering – Als je voor deze Canon printer kiest, krijg je een multifunctionele printer, een netsnoer, een setup cd-rom (voor Windows), een snelstartgids en andere documentatie. Alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan!
 • Nadeel 1: Hoewel de ADF (automatische documentinvoer) voor 35 vellen het kopiëren en scannen van meerdere pagina’s vergemakkelijkt, kan dit een probleem zijn als je grotere documenten moet kopiëren of scannen. Je zult de vellen dan handmatig moeten plaatsen wat meer tijd kost.
 • Nadeel 2: De verbinding verloopt enkel via WiFi, wat betekent dat printopdrachten kunnen worden vertraagd als er problemen zijn met je internetverbinding. Vergeet ook niet dat de printer niet zal werken als er helemaal geen internetverbinding is.
 • Nadeel 3: Hoewel deze printer cloud-diensten zoals Evernote, Dropbox, OneDrive of Google Drive ondersteunt, kan dit een beperking zijn als je een andere cloud-dienst gebruikt. Je zal dan aanpassingen moeten maken in je huidige workflow of je zult genoodzaakt zijn om over te schakelen naar een ondersteund platform.
 • Nadeel 4: De printer werkt met 2 FINE-printkoppen met printerinkt (zwart en kleur). Dit betekent dat je beide inktpatronen regelmatig zult moeten vervangen, wat op termijn duur kan uitvallen, vooral als je regelmatig afdrukt op fotopapier.
 • Nadeel 5: Hoewel er een setup-cd rom (Windows) in de levering zit, kan dit een probleem zijn als je een Mac-gebruiker bent. Bovendien is de cd-rom technologie niet meer zo gangbaar op veel moderne computers, dus kan dit leiden tot ongemak bij het installeren van de benodigde software.

Onze favoriet #4

Canon Printer

Canon Printer

Waarom we het gekozen hebben

De Canon-printer is een intelligent en multifunctioneel apparaat waarmee je eenvoudig kunt printen, kopiëren en scannen. De handige ADF-functie (automatische documentinvoer) maakt het verwerken van meerdere pagina’s een fluitje van een cent, zonder dat je elke pagina afzonderlijk hoeft te plaatsen of te verwijderen. Je kunt er gemakkelijk mee printen vanaf je computer, smartphone of zelfs direct vanaf je camera via WiFi. Bovendien ondersteunt deze printer printen vanaf populaire clouddiensten zoals Evernote, Dropbox, OneDrive en Google Drive via de Canon PRINT-app voor Android- en iOS-apparaten. De printer wordt geleverd met twee FINE-printkoppen met printerinkt (zwart en kleur), waardoor het ideaal is voor creatieve projecten, zoals het printen op fotopapier. Bij de levering is inbegrepen: de multifunctionele printer, een netsnoer, een setup cd-rom voor Windows, een snelstartgids en andere documentatie.

 • Voordeel 1: Praktische bediening – Dankzij de ADF (automatische documentinvoer) voor 35 vellen, kun je eenvoudig meerdere pagina’s kopiëren en scannen zonder dat je afzonderlijke vellen hoeft te verwijderen en te plaatsen.
 • Voordeel 2: Smart en ongecompliceerd – De fotoprinter van Canon is verrassend eenvoudig te bedienen. Je kunt rechtstreeks vanaf je computer of smartphone verbinding maken en via wifi vanaf je camera printen.
 • Voordeel 3: Cloud-services – Je kunt printen vanaf gangbare cloud-diensten zoals Evernote, Dropbox, OneDrive of Google Drive, en dat allemaal rechtstreeks via de Canon PRINT-app voor Android- en iOS-apparaten.
 • Voordeel 4: Intelligent multifunctioneel apparaat – De Canon printer is niet alleen een printer, maar een intelligent multifunctioneel apparaat dat ook kan kopiëren en scannen. Het is ideaal voor creatieve projecten, bijvoorbeeld voor het afdrukken op fotopapier.
 • Voordeel 5: Complete inhoud van de levering – Als je voor deze Canon printer kiest, krijg je een multifunctionele printer, een netsnoer, een setup cd-rom (voor Windows), een snelstartgids en andere documentatie. Alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan!
 • Nadeel 1: Hoewel de ADF (automatische documentinvoer) voor 35 vellen het kopiëren en scannen van meerdere pagina’s vergemakkelijkt, kan dit een probleem zijn als je grotere documenten moet kopiëren of scannen. Je zult de vellen dan handmatig moeten plaatsen wat meer tijd kost.
 • Nadeel 2: De verbinding verloopt enkel via WiFi, wat betekent dat printopdrachten kunnen worden vertraagd als er problemen zijn met je internetverbinding. Vergeet ook niet dat de printer niet zal werken als er helemaal geen internetverbinding is.
 • Nadeel 3: Hoewel deze printer cloud-diensten zoals Evernote, Dropbox, OneDrive of Google Drive ondersteunt, kan dit een beperking zijn als je een andere cloud-dienst gebruikt. Je zal dan aanpassingen moeten maken in je huidige workflow of je zult genoodzaakt zijn om over te schakelen naar een ondersteund platform.
 • Nadeel 4: De printer werkt met 2 FINE-printkoppen met printerinkt (zwart en kleur). Dit betekent dat je beide inktpatronen regelmatig zult moeten vervangen, wat op termijn duur kan uitvallen, vooral als je regelmatig afdrukt op fotopapier.
 • Nadeel 5: Hoewel er een setup-cd rom (Windows) in de levering zit, kan dit een probleem zijn als je een Mac-gebruiker bent. Bovendien is de cd-rom technologie niet meer zo gangbaar op veel moderne computers, dus kan dit leiden tot ongemak bij het installeren van de benodigde software.

Onze favoriet #5

Canon Printer

Canon Printer

Waarom we het gekozen hebben

De Canon printer is een hoogwaardig apparaat dat je superieure afdrukkwaliteit biedt met een resolutie van 600 x 1200 DPI in kleur. Hij kan A4-formaat documenten afdrukken met een snelheid van 24 pagina’s per minuut in zwart, cyaan, magenta en geel voor veelzijdige kleurweergaven. Deze printer is tevens ontworpen met een USB-poort, en wifi en ethernet LAN-mogelijkheden, wat betekent dat je zowel bekabelde als draadloze verbindingen kunt gebruiken voor eenvoudige en naadloze printopdrachten.

 • Voordeel 1: De printer van het merk Canon biedt je een hoge printresolutie van 600 x 1200 DPI. Dit betekent dat al je afdrukken detailrijk en scherp van kwaliteit zullen zijn, ideaal voor zowel tekst als beeldmateriaal.
 • Voordeel 2: Met een snelheid van 24 pagina’s per minuut, kan je efficiënt en snel printen. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op je afdrukken, wat deze printer een goede keuze maakt voor intensief gebruik.
 • Voordeel 3: De printer heeft de capaciteit om in vier verschillende kleuren te printen: zwart, cyaan, magenta en geel. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om kleurrijke en levendige afdrukken te maken, wat vooral handig is voor het printen van afbeeldingen en grafieken.
 • Voordeel 4: Door de aanwezigheid van een USB-poort kun je direct vanaf externe apparaten printen. Hiermee kun je snel printopdrachten starten zonder dat een computer nodig is.
 • Voordeel 5: De Canon printer ondersteunt ook Wifi en Ethernet LAN connectiviteit. Dit betekent dat je comfortabel kunt printen vanaf verschillende apparaten in je netwerk zonder de noodzaak van fysieke kabels. Dit maakt het gemakkelijk om bestanden te printen vanaf zowel je computer, als je smartphone of tablet.
 • Het is lastig om nadelen in te schatten puur op basis van de gegeven productbeschrijving, maar hier zijn mogelijke nadelen die kunnen worden afgeleid:
 • Nadeel 1: De printer heeft een maximum resolutie van 600 x 1200 DPI. Dit kan betekenen dat de afdrukkwaliteit misschien niet optimaal is, vooral als je gedetailleerde en hoogwaardige fotoprints verwacht.
 • Nadeel 2: De printsnelheid van 24 pagina’s per minuut (ppm) is misschien niet genoeg als je grote hoeveelheden moet afdrukken in een korte tijd. Het kan dus zijn dat deze printer niet de beste keuze is voor drukke kantoren of werkomgevingen.
 • Nadeel 3: Deze printer ondersteunt het printen in vier kleuren: zwart, cyaan, magenta en geel. Dit kan de kleurweergave op je prints beperken vergeleken met printers die meer kleuropties ondersteunen.
 • Nadeel 4: Hoewel het handig is dat de printer beschikt over USB-poort, Wifi en Ethernet LAN connectiviteit, kan het ontbreken van andere connectiviteitsopties zoals Bluetooth of direct printen vanaf een SD-kaart, beperkend zijn voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving geeft geen informatie over andere nuttige functies die je van een moderne printer zou kunnen verwachten, zoals dubbelzijdig afdrukken, scannen of kopiëren. Als deze printer deze functies niet heeft, kan het zijn functionaliteit en gemak aanzienlijk verminderen.

Onze favoriet #6

Heuchaey Printer

Heuchaey Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Heuchaey printer is een compacte en stijlvolle zakprinter die je eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. Deze printer verbindt probleemloos met iOS- en Android-smartphones via Bluetooth binnen enkele seconden. Het werkt op een inbegrepen oplaadbare 1000 mAh lithium-ionbatterij, waardoor je overal en altijd foto’s kunt afdrukken. Daarnaast gebruikt het thermische printtechnologie, dus geen gedoe met inkt. Ondanks zijn kleine formaat levert de printer uitstekende printresultaten met een hoge resolutie van 200 dpi en kan het 57mm bij 25mm foto’s afdrukken. Het is ook een ideaal cadeau, geschikt voor het afdrukken van zwart-wit foto’s, notities en lijstjes, nuttig voor studenten, kantoormedewerkers en gezinnen. Bij je aankoop krijg je ook thermisch papier, gekleurd printpapier, stickers, een USB-kabel en een gebruikershandleiding. De printer is gemaakt met het bewustzijn van eventuele papierstoring, dus volg de instructies voor het juist plaatsen van het papier. En een geruststellende gedachte, bij eventuele problemen staat de klantenservice klaar om je verder te helpen.

 • Voordeel 1: Draagbaar en elegant design: De Heuchaey printer heeft een modieus en compact design, wat het makkelijk maakt om mee te nemen. Of je nu onderweg bent of op uitstap, je kunt de printer in je zak of tas stoppen en altijd en overal printen.
 • Voordeel 2: Bluetooth connectiviteit: Deze printer is gemakkelijk te verbinden met zowel iOS- als Android-smartphones via Bluetooth in een paar seconden. Dit betekent dat je snel en gemakkelijk foto’s vanuit je mobiel kunt printen, wat een extra gemak is.
 • Voordeel 3: Milieuvriendelijke Thermische printtechnologie: De Heuchaey printer gebruikt thermische printtechnologie en heeft geen inkt nodig, wat het een milieuvriendelijke optie maakt. Bovendien leveren de zwart-wit afdrukken, dankzij thermische afdrukken, elegante en koele foto’s af.
 • Voordeel 4: Uitstekende prestaties: Deze zakprinter staat garant voor super afdrukkwaliteit, al je zwart-wit foto’s zullen momenten vastleggen met uitstekende helderheid en in detail. Met een hoge resolutie van 200 dpi belooft deze printer een prachtige weergave van alle vastgelegde schoonheden.
 • Voordeel 5: Multifunctioneel en ideaal geschenk: De Heuchaey printer is niet alleen geschikt voor het afdrukken van foto’s, maar ook voor memo’s, opnames en lijsten. Of je nu een student, leraar, kantoormedewerker of een liefhebber van knutselen bent, deze printer zal je zeker bevallen. Het is ook een ideaal cadeau voor vrienden en familie.
 • Nadeel 1: De printer gebruikt thermische printtechnologie en kan alleen zwart-wit beelden afdrukken. Dit kan een beperking zijn als je kleurenfoto’s of documenten wilt afdrukken.
 • Nadeel 2: Hoewel de printer een uitstekende prestatie biedt, zijn de afmetingen van de afdruk beperkt tot 57 mm (breedte) x 25 mm (roldiameter). Dit kan onvoldoende zijn als je grotere afbeeldingen of documenten wilt afdrukken.
 • Nadeel 3: Het pakket bevat beperkte hoeveelheden printmateriaal: slechts 5 vellen thermisch papier of 5 stickers en 3 vellen gekleurd printpapier. Je zult dus vrij snel nieuw printmateriaal moeten aanschaffen.
 • Nadeel 4: Volgens de instructies moet je het printpapier goed inrollen om papierstoringen te voorkomen. Dit kan mogelijk zorgen voor een gebruiksonvriendelijke ervaring of verstoring van het printproces.
 • Nadeel 5: De printer maakt gebruik van een oplaadbare 1000 mAh lithium-ionbatterij. Afhankelijk van de frequentie van gebruik, kan deze vermogensbron onvoldoende zijn en moet je de printer misschien vaak opladen.

Onze favoriet #7

Phomemo Printer

Phomemo Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Phomemo Bluetooth-labelprinter is een hoogwaardige thermische printer die jouw label-afdrukbehoeften stroomlijnt. Je kunt deze naadloos verbinden met je iPhone, iPad of Android-toestel via de ‘Labelife’-app, evenals met je computer via USB, ondersteunend voor Windows, Mac, Linux en ChromeOS. De printer is compatibel met diverse platforms zoals eBay, Amazon, Easy, Shopify en ShipStation, en ondersteunt pakketverzending met belangrijke vervoerders. Hij drukt breed temmend tussen 1 en 4,6 inch thermische labels met een snelheid van meer dan 72 etiketten per minuut, voor optimale efficiëntie. De directe thermische technologie maakt dure inkt overbodig, wat bedrijfskosten bespaart. En geen zorgen bij eventuele problemen: Phomemo biedt een 12 maanden gratis vervangingsdienst voor onderdelen en levenslange technische ondersteuning.

 • Voordeel 1: Met de Bluetooth-labelprinter van Phomemo kun je genieten van gemakkelijk en draadloos printen. Of je nu een iPhone, iPad, Android-telefoon gebruikt of zelfs vanuit je computer wilt afdrukken, je bent gedekt. Het ondersteunt afdrukken via de “Labelife” app, en is compatible met alle standaard besturingssystemen – Windows, Mac, Linux en ChromeOS.
 • Voordeel 2: Deze printer toont uitzonderlijke veelzijdigheid door zeer compatibel te zijn met de meeste platforms, zoals eBay, Amazon, Easy, Shopify en ShipStation, en ondersteunt ook pakketverzending met carriers zoals Hermes, Royal Mail DPD, UPS, DHL, enz.
 • Voordeel 3: De hoge prestaties van de Phomemo Bluetooth-labelprinter kunnen je productiviteit echt verbeteren. Het is in staat om meer dan 72 labels per minuut af te drukken met een snelheid van 150 mm/sec, en zelfs na 12 uur continu werken blijven de letters en symbolen duidelijk.
 • Voordeel 4: De thermische transportlabelprinter is een zeer kosteneffectieve oplossing voor je bedrijf, omdat het gebruik van directe thermische technologie de noodzaak van dure inkt of toner wegneemt, waardoor de onderhoudskosten en bedrijfskosten worden geminimaliseerd.
 • Voordeel 5: Phomemo neemt klantenservice erg serieus en brengt dit tot uiting door het aanbieden van gratis levenslange technische ondersteuning, inclusief online chat, telefonische ondersteuning en zelfs ondersteuning op afstand op het bureau. Dit zorgt ervoor dat je altijd hulp kunt krijgen wanneer je die nodig hebt.
 • Nadeel 1: De printer maakt gebruik van draadloze Bluetooth-technologie om verbinding te maken met je apparaten. Dit kan problemen opleveren als je geen betrouwbare Bluetooth-verbinding hebt of als je apparaat geen Bluetooth ondersteunt.
 • Nadeel 2: Hoewel de printer met de meeste platforms compatibel is, als je een platform gebruikt dat niet in de beschrijving wordt vermeld, zoals PostNL of Bpost, is er geen garantie dat de printer zal werken zoals verwacht.
 • Nadeel 3: De Phomemo-labelprinter kan alleen thermische etiketten printen van 1 tot 4,6 inch breed. Dit kan beperkend zijn als je grotere etiketten nodig hebt voor je verzenddoeleinden.
 • Nadeel 4: Hoewel de snelle afdruksnelheid van de printer efficiënt kan zijn, kan het ook leiden tot het snel opraken van labels. Je moet dus regelmatig de voorraad controleren en mogelijk vaak nieuwe labelrollen aanschaffen.
 • Nadeel 5: De printer maakt gebruik van thermische printtechnologie. Hoewel dit betekent dat je geen inkt of toner hoeft te kopen, kan de printkwaliteit in vergelijking met inkjet- of laserprinters minder zijn, vooral als je gedetailleerde of kleurenlabels wilt afdrukken.

Onze favoriet #8

Phomemo Printer

Phomemo Printer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Phomemo printer is een compacte, draagbare printer die je eenvoudig met je meeneemt dankzij het lichte gewicht van 1,5 pond en een dikte van maar 3,5 cm. Ideaal voor onderweg, want je drukt moeiteloos pdf’s, testdocumenten, foto’s en zelfs webpagina’s af vanaf je mobiele telefoon. Naast gebruiksgemak biedt de printer ook kwaliteit: de Phomemo M08F reis-printer beschikt over een hoogwaardige printkop en hanteert een milieuvriendelijke thermische printtechnologie, waardoor inkt of toner overbodig zijn. Het instellen van de verbinding met je mobiele apparaat via de Phomemo app is bovendien een fluitje van een cent. Door zijn veelzijdigheid en draagbaarheid is deze printer jouw uitgelezen partner voor studie en kantoorwerk.

 • Voordeel 1: Je kunt eenvoudig afdrukken maken vanaf je mobiele apparaten zoals je iPhone, iPad of Android met behulp van de Phomemo App. Praktisch voor het afdrukken van diverse bestanden zoals PDF-documenten, foto’s, webpagina’s en contracten, ideaal voor studie of werk.
 • Voordeel 2: De Phomemo Printer is compact en licht van gewicht, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Met een gewicht van slechts 1,5 pond en een dikte van 3,5 cm past het gemakkelijk in je tas of aktetas, perfect voor reizen of lange werkdagen.
 • Voordeel 3: Het apparaat maakt gebruik van hoogstaande thermische printtechnologie die geen gebruik maakt van inkt of toner. Hierdoor is het apparaat milieuvriendelijker en efficiënter voor het printen onderweg.
 • Voordeel 4: De printer is zeer compatibel en biedt je de mogelijkheid om PDF-, Word-, afbeeldingen en webpagina’s vanaf je telefoon af te drukken, waar en wanneer je maar wilt. Tevens is er de mogelijkheid om een USB-kabel te gebruiken voor het afdrukken vanaf je computer.
 • Voordeel 5: Het opzetten en bedienen van de printer met je mobiele telefoon is eenvoudig en snel. Het koppelen van de printer aan je apparaat duurt minder dan 5 minuten, waardoor het een handig en efficiënt hulpmiddel is.
 • Nadeel 1: Hoewel de Phomemo printer compatibel is met mobiele apparaten, vereist het apparaat dat je een specifieke app downloadt voor gebruik. Dit kan voor jou ongemakkelijk zijn als je niet veel opslagruimte over hebt op je telefoon of tablet.
 • Nadeel 2: De printer maakt gebruik van speciale ‘Phomemo A4 thermisch papier’, wat mogelijk duurder of lastiger te vinden kan zijn dan standaard printpapier. Het zou een extra moeite kunnen zijn om te moeten zoeken naar dit specifieke type papier.
 • Nadeel 3: Ondanks zijn hoge compatibiliteit, vereist de printer het downloaden van een specifiek stuurprogramma voor pc-afdrukken. Dit kan een extra stap zijn die je wellicht liever niet wilt nemen om gewoon te kunnen printen.
 • Nadeel 4: Het feit dat de Phomemo printer draagbaar en van licht gewicht is, kan een nadeel zijn als je op zoek bent naar een printer met meer duurzaamheid en stabiliteit. De lichtheid van de printer kan betekenen dat het materiaal niet zo sterk of langdurig is.
 • Nadeel 5: Ten slotte, de printer koppelen aan je mobiele apparaat kan mogelijk langer duren dan verwacht. In de beschrijving wordt zelfs gesuggereerd dat je de printer opnieuw zou kunnen moeten starten als het koppelen te lang duurt. Dit kan vervelend zijn als je snel en efficiënt wilt printen.

Onze favoriet #9

Canon Printer

Canon Printer

Waarom we het gekozen hebben

De Canon printer is een compact en stijlvol multifunctioneel systeem, ideaal voor thuisgebruik. Het levert hoogwaardige kleurenafdrukken, kopieën en scans. Met zijn veelzijdige inzetbaarheid, kan het verschillende papiertypen tegelijkertijd opslaan dankzij de papierlade aan de voorkant en de papierbak aan de achterkant. Het is ook kostenefficiënt, met optionele XL-inkt waarmee je meer pagina’s kunt printen en papier kunt besparen dankzij de automatische dubbelzijdige afdrukfunctie en papierbreedteherkenning. Je kunt gemakkelijk printen en scannen vanaf mobiele apparaten met de Canon PRINT-app en het heeft een makkelijk te gebruiken 3,7 cm OLED en status-ledstrip. Bij de levering krijg je de PIXMA TS5352, standaard inktpatronen PG-560 + CL-561, een netsnoer en een setup-cd-rom. De handleiding is mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands.

 • Voordeel 1: Deze Canon printer is compact en veelzijdig, waardoor het een handige toevoeging aan je thuiswerkplek is. Het biedt hoogwaardige kleurenprints, kopiëen en scans, waardoor je al je afdruktaken met één apparaat kunt uitvoeren.
 • Voordeel 2: De printer is zeer flexibel, dankzij de papierlade aan de voorkant en de papierbak aan de achterkant kan je tegelijkertijd verschillende soorten papier opslaan. Dit maakt het gemakkelijker om te switchen tussen verschillende afdruktaken zonder het papier te hoeven verwisselen.
 • Voordeel 3: Met de optionele XL-inkt kun je meer pagina’s printen voor je geld wat uiteindelijk kostenbesparend werkt. Bovendien, door de automatische duplexfunctie en papierbreedteherkenning bespaar je niet alleen papier, maar ook op de kosten.
 • Voordeel 4: Met de Canon PRINT-app kun je eenvoudig vanaf je mobiele apparaat printen en scannen. Dit betekent dat je niet aan je bureau hoeft te zitten om afdrukken te maken of te scannen, waardoor je meer mobiliteit en flexibiliteit hebt in je werkroutine.
 • Voordeel 5: De printer is eenvoudig te bedienen dankzij het 3,7 cm OLED scherm en de status-ledstrip. Deze functies maken het gemakkelijker om de status van je printopdrachten in de gaten te houden en eventuele problemen snel te identificeren. Bovendien, wordt de printer geleverd met een handleiding om je te helpen met de instellingen en functies, hoewel deze mogelijk niet in het Nederlands beschikbaar is.
 • Nadeel 1: Hoewel de printer veelzijdig blijkt te zijn met een papierlade aan de voorkant en een papierbak aan de achterkant, kan dit voor sommige gebruikers onhandig zijn. Je moet dus zowel aan de voor- als achterkant ruimte vrijhouden voor de papierladen, wat niet altijd praktisch is in een kleine ruimte.
 • Nadeel 2: De fabrikant spreekt over optionele XL-inkt waarmee je meer pagina’s kunt printen voor je geld. Dit suggereert dat de standaard inktpatronen die meegeleverd worden mogelijk niet zo veel printen en je misschien snel meer inkt moet kopen.
 • Nadeel 3: Hoewel de printer minder kosten heeft door de automatische duplexfunctie en papierbreedteherkenning, vereist dit wel dat de gebruiker hiermee bekend is. Het kan voor sommige gebruikers complex zijn om deze functies om te zetten en te gebruiken.
 • Nadeel 4: Volgens de beschrijving wordt printen en scannen vanaf mobiele apparaten gedaan met de Canon PRINT-app. Dit kan een nadeel zijn als je liever rechtstreeks vanaf je computer print of als je een ander merk smartphone hebt waar de app mogelijk niet goed mee werkt.
 • Nadeel 5: Er wordt vermeld dat de handleiding mogelijk niet in het Nederlands beschikbaar is. Dit kan een groot nadeel zijn voor mensen die niet comfortabel zijn met het lezen van handleidingen in andere talen. Het kan leiden tot verwarring bij het instellen en gebruiken van de printer.

Onze favoriet #10

Hp Printer

Waarom we het gekozen hebben

De HP Deskjet printer is de perfecte keuze voor een solide, no-nonsense printer. Het is gebruiksvriendelijk en snel te installeren, zodat je meteen aan de slag kunt. Of je nu wilt printen, kopiëren of scannen; of het gaat om documenten, e-mails, webpagina’s of foto’s van professionele kwaliteit, deze printer kan het allemaal. Dankzij de wifi-verbinding hoef je geen gedoe met kabels te hebben; je print eenvoudig vanaf meerdere apparaten. Daarnaast biedt HP de service van Instant Ink, waarbij je de eerste twee maanden gratis en onbeperkt print en daarna tot 70% op inkt kosten bespaart. Met de HP Smart-app kun je zelfs mobiel printen, scannen en kopiëren. In de verpakking worden een zwarte inktcartridge en een kleureninktcartridge meegeleverd, goed voor respectievelijk 120 en 100 pagina’s. Een installatieposter, netsnoer en USB-kabel zijn ook inbegrepen. De HP Deskjet printer is ideaal voor thuisgebruik of voor school- en zakelijke projecten.

 • Voordeel 1: Eenvoudige installatie – De HP DeskJet is een printer zonder toeters en bellen waarmee je direct aan de slag kan na de eenvoudige stap-voor-stap installatie.
 • Voordeel 2: Multifunctionele prestaties – Deze printer maakt niet alleen afdrukken van hoge kwaliteit, maar heeft ook kopieer- en scanfunctionaliteiten, ideaal voor thuis-, school- en zakelijke projecten.
 • Voordeel 3: Draadloos gemak – De HP DeskJet is een WiFi printer, dus je hebt geen gedoe met kabels. Je kan eenvoudig printen vanaf meerdere computers en telefoons door de printer met je draadloze WiFi netwerk te verbinden.
 • Voordeel 4: Aanzienlijke inktbesparing – Met HP Instant Ink, print je de eerste 2 maanden gratis en onbeperkt. Daarna kan je tot 70% op inkt kosten besparen.
 • Voordeel 5: Mobiele compatibiliteit – Met de HP Smart-app kun je gemakkelijk mobiel printen, scannen en kopiëren vanaf je telefoon, zelfs vanuit apps voor het delen van foto’s of bestanden.
 • Nadeel 1: De HP printer wordt beschreven als een ‘no-nonsense’ printer. Hoewel dit handig kan zijn voor gebruikers die een eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken product willen, kan het ook betekenen dat er geen extra functies of geavanceerde instellingen zijn die professionals of technisch onderlegde gebruikers misschien wensen.
 • Nadeel 2: Het gebruik van de HP Instant Ink-service kan een minpunt zijn voor sommige gebruikers. Hoewel je de eerste twee maanden gratis en onbeperkt kunt printen, moet je daarna wel betalen voor de inkt. Dit kan op de lange termijn duurder uitvallen, vooral als je veel print.
 • Nadeel 3: De HP Smart-app, hoewel handig voor mobiel printen, kan voor sommige gebruikers complex zijn of problemen geven bij de connectiviteit. Niet alle gebruikers zullen zich op hun gemak voelen bij het installeren en gebruiken van een nieuwe app.
 • Nadeel 4: Hoewel het draadloos printen via wifi een voordeel kan zijn, hangt de ervaring af van de betrouwbaarheid van je wifi-netwerk. In gebieden met slechte netwerkverbinding kan dit een nadeel zijn.
 • Nadeel 5: De meegeleverde HP 304-inktcartridges hebben een beperkte capaciteit – ongeveer 120 pagina’s voor de zwarte inkt en 100 pagina’s voor de drie-kleuren cartridge. Dit betekent dat je vrij snel nieuwe inktcartridges moet aanschaffen als je regelmatig print, wat extra kosten met zich meebrengt.

Na een grondige analyse van de 10 beste printers op basis van ons nieuwe onderzoek, kunnen we concluderen dat er een scala aan uitstekende opties beschikbaar is. Of je nu op zoek bent naar een printer voor thuisgebruik, voor op kantoor, of voor professionele fotografie, er is voor iedereen een geschikte optie. Het is belangrijk dat je een printer kiest die aan jouw specifieke behoeften voldoet – let op de printkwaliteit, snelheid, kosten per pagina, en extra functies zoals scannen en kopiëren. We hopen dat dit overzicht je helpt om de juiste keuze te maken. Kies verstandig, investeer in kwaliteit en geniet van probleemloos en kwalitatief hoogwaardig printen.

Inhoudsopgave