a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Rc Auto: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 RC auto’s uit ons nieuwste onderzoek, gerangschikt op basis van prestaties, duurzaamheid en waarde voor jouw geld.

Unser Favorit: Kinsam Rc Auto

Kinsam Rc Auto
★★★★★

Unser Favorit: Cmj Rc Cars Rc Auto

Cmj Rc Cars Rc Auto
★★★★★

Unser Favorit: Unbekannt Rc Auto

Unbekannt Rc Auto
★★★★★

Unser Favorit: Thedttoy Rc Auto

Thedttoy Rc Auto
★★★★★

Unser Favorit: Sgile Rc Auto

Sgile Rc Auto
★★★★★

Unser Favorit: Kinsam Rc Auto

Kinsam Rc Auto
★★★★★

Unser Favorit: Iblivers Rc Auto

Iblivers Rc Auto
★★★★★

Unser Favorit: Carastek Rc Auto

Carastek Rc Auto
★★★★★

Unser Favorit: Kinsam Rc Auto

Kinsam Rc Auto
★★★★★

Unser Favorit: Dexinco Rc Auto

Dexinco Rc Auto
★★★★★

Als je op zoek bent naar de beste RC auto, dan ben je hier aan het juiste adres! Met vele opties op de markt kan het kiezen van de perfecte op afstand bestuurbare auto een ontmoedigende taak zijn. Daarom hebben we tientallen producten onderzocht en getest. Wij scheiden het kaf van het koren en presenteren je graag de top 10 RC auto’s die momenteel verkrijgbaar zijn. In dit artikel vind je diverse opties van instapmodellen tot aan high-end modellen, voor kinderen en volwassenen, passend bij diverse budgetten. Bereid je voor op een diepgaande duik in de wereld van RC auto’s en ontdek welk model het best bij jou past.

Een RC-auto, voluit radiografisch bestuurde auto, is een miniatuurauto die jij op afstand kunt besturen met een speciaal handvat of een app. Deze fascinerende autootjes, die er in vele maten, modellen en variëteiten zijn, bieden je de mogelijkheid om je stuurvaardigheid op te bouwen en te testen zonder de deur uit te gaan. Of je nu houdt van snelle races of spannende avonturen in lastig terrein, er is een RC-auto die perfect beantwoordt aan jouw belangen en behoeften.

Check Uit

Onze favoriet #1

Kinsam Rc Auto

Kinsam Rc Auto

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Kinsam RC-auto is een krachtige, op afstand bestuurbare auto die snelheden tot wel 20 km/u kan bereiken, ideaal voor coole stunts en drifts. Deze auto is gebouwd voor duurzaamheid met een milieuvriendelijke PVC-softshell carrosserie en ABS-anti-botsingsdragers aan zowel de voor- als achterkant, waardoor de auto bestand is tegen stoten zonder dat de structuur beschadigd raakt. Hij heeft ook sterke schokdempers en vier hoogwaardige rubberen wielen, wat zorgt voor een soepele rit onder alle wegcondities, binnen en buiten. Met de professionele 2,4 GHz pistoolstijl afstandsbediening kun je de auto tot een afstand van 40 meter besturen zonder last te hebben van frequentiestoringen. Bovendien zijn twee 1000 mAh-batterijen inbegrepen, die je totaal 60 minuten rijplezier bieden. Uitgerust met enorme offroad-banden en krachtige prestaties, is deze RC-auto een verrassend cadeau voor kinderen en een geweldige keuze voor RC-beginners.

 • Voordeel 1: De RC auto van Kinsam biedt kracht en snelheid. Een sterke motor stelt jou in staat om indrukwekkende stunts zoals driften uit te voeren, met een maximum snelheid van 20 km/u.
 • Voordeel 2: Deze auto is gebouwd voor duurzaamheid. Het is gemaakt van milieuvriendelijke PVC-softshell en ABS-anti-botsingsdragers, waardoor het bestand is tegen stoten en de structuur van de carrosserie onbeschadigd blijft.
 • Voordeel 3: Deze RC auto biedt uitstekende controle. Een 2,4 GHz afstandsbediening, met een bereik tot 40 meter, geeft je de mogelijkheid om in diverse omstandigheden de controle te behouden, perfect voor zowel beginners als ervaren bestuurders.
 • Voordeel 4: Met twee 1000 mAh-accu’s heb je een langere speelduur. Jouw speelplezier wordt verdubbeld met in totaal 60 minuten batterijduur na volledig opladen.
 • Voordeel 5: De Kinsam RC auto is ook een geweldig cadeau. Dankzij de grote offroad-banden, sterke prestaties en professionele 2,4 GHz afstandsbediening is het een fantastisch cadeau voor kinderen en mensen die net beginnen met RC auto’s.
 • Nadeel 1: De oplaadtijd van de accu’s kan als een nadeel worden beschouwd. Iedere 1000 mAh-accu heeft 240 minuten nodig om volledig op te laden, wat kan betekenen dat je lang moet wachten voordat je kunt spelen, met name als je vergeet op tijd op te laden.
 • Nadeel 2: Hoewel de Kinsam RC-auto is uitgerust met twee accu’s die samen 60 minuten speeltijd bieden, betekent dit nog steeds dat elke afzonderlijke accu slechts 30 minuten meegaat. Dit kan frustrerend zijn als je midden in een spel zit en plotseling de stroom op is.
 • Nadeel 3: De maximumsnelheid van de auto is 20 km/u. Dit kan voor sommige liefhebbers niet snel genoeg zijn, vooral voor degenen die geïnteresseerd zijn in races of het uitvoeren van snellere stunts.
 • Nadeel 4: De bedieningsafstand van de afstandsbediening is beperkt tot 40 meter. Dit kan de flexibiliteit en het plezier beperken, vooral in grotere open ruimtes waar je wellicht een groter bereik wilt hebben.
 • Nadeel 5: Hoewel de auto is uitgerust met schokdempers en ABS-anti-botsingsdragers, kan de milieuvriendelijke PVC softshell minder bestendig zijn in vergelijking met een hardshell. Dit kan de levensduur van de auto bij intensief gebruik mogelijk beïnvloeden.

Onze favoriet #2

Cmj Rc Cars Rc Auto

Cmj Rc Cars Rc Auto

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De RC Auto van het merk CMJ RC Cars biedt jou een uiterst realistische race-ervaring. Deze op afstand bestuurbare auto, met een lengte van ongeveer 19 cm, werkt op een 2,4 Ghz-frequentie waardoor je zorgeloos meerdere auto’s tegelijk kunt laten racen zonder interferentie. Het vereist 5 AA-batterijen, waarvan 2 voor de controller en 3 voor de auto zelf, en onthoud: hoe krachtiger de batterijen, hoe sneller je auto. Het beschikt ook over een werkende veerophanging, instelbare uitlijning van de voorwielen en xenon-stijl LED-koplampen om je race-ervaring te verbeteren. De gebruiksvriendelijke controller heeft een bereik van maximaal 25 meter en biedt volledige functionaliteit: vooruit, rechts, links, achteruit en stop. Bovenop dit alles is de auto een uitgebreide replica van het werkelijke voertuig en beschikt het over opvallende details zoals velgen, rubberen banden en een mooie lakafwerking.

 • Voordeel 1: De 2,4 Ghz-frequentie van de CMJ RC Auto zorgt voor meerdere autoraces zonder interferentie. Daardoor kun je samen met anderen racen zonder last van signaalstoring te hebben.
 • Voordeel 2: Deze auto is direct klaar voor gebruik en meet ongeveer 19 cm. Je hebt alleen 5 AA-batterijen nodig (2 voor de controller en 3 voor de auto zelf). Het leuke is: hoe beter jouw batterijen, hoe sneller de auto rijdt.
 • Voordeel 3: De CMJ RC Auto is uitgerust met een werkende veerophanging en instelbare uitlijning van de voorwielen. Dit zorgt voor een realistische rijervaring en betere controle over de auto.
 • Voordeel 4: Met een gebruiksvriendelijke controller die een bereik heeft van maximaal 25 meter, heb je volledig de controle. De auto kan vooruit, rechts, links, achteruit én stoppen.
 • Voordeel 5: Dit RC voertuig is een uitgebreid replica-model dat trouw is aan het daadwerkelijke voertuig, compleet met indrukwekkende details. Denk hierbij aan prachtig ontworpen velgen, rubberen banden en een uitstekende afwerking van de lak. Hierdoor ziet je auto er niet alleen geweldig uit, maar voelt hij ook realistisch aan.
 • Nadeel 1: Het eerste nadeel dat je misschien ondervindt met de CMJ RC Cars is het gebruik van batterijen. Het feit dat de auto 5 AA-batterijen vereist – 2 voor de controller en 3 voor de auto zelf – kan onhandig zijn, vooral omdat deze batterijen niet zijn inbegrepen bij de aankoop.
 • Nadeel 2: De prestaties van de auto zijn afhankelijk van de kwaliteit van de batterijen. Hoewel dit enigszins als een voordeel kan worden beschouwd omdat je de mogelijkheid hebt om hogere prestaties te bereiken met betere batterijen, kan het ook een nadeel zijn als je geen toegang hebt tot hoogwaardige batterijen.
 • Nadeel 3: Een ander nadeel kan zijn dat het bereik van de controller beperkt is tot slechts 25 meter. Dit betekent dat je niet te ver van het voertuig kunt gaan zonder het risico te lopen de controle te verliezen.
 • Nadeel 4: Hoewel de werkende veerophanging en instelbare uitlijning van de voorwielen functies zijn die een realistische rijervaring beloven, kunnen ze ook het gebruik van de auto complexer maken, vooral voor jongere gebruikers of beginners in de wereld van RC-auto’s.
 • Nadeel 5: Ten slotte, hoewel de gedetailleerde replica-esthetiek van de auto door sommigen als een positief punt kan worden beschouwd, betekent dit ook dat er meer potentiële onderdelen zijn die kunnen afbreken of verloren gaan, wat kan leiden tot meer onderhoud en de noodzaak om vervangende onderdelen te vinden en te installeren.

Onze favoriet #3

Unbekannt Rc Auto

Unbekannt Rc Auto

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De RC auto van het merk Unbekannt is een afstandsgestuurde off-road auto met een uitstekend design, die een pieksnelheid van wel 20 km/u kan bereiken. Deze robuuste buggy op schaal 1:16 is uitgerust met twee accu’s waarmee je ruim 60 minuten onafgebroken speelplezier kunt beleven. Door de metalen veerschokdempers en vier wielen van veermateriaal heeft de auto een sterke botsingsbestendigheid en schokbestendige carrosserie. Het reactievermogen van de 4-weg pistoolgreep afstandsbediening met 2.4 GHz stabiele signalen zorgt ervoor dat meerdere RC auto’s tegelijkertijd kunnen racen. De RC auto is geschikt voor alle soorten terrein, van strand en velden tot rotsige bergen. Deze professioneel ontworpen speelgoedauto is een ideaal cadeau voor zowel kinderen als volwassenen – een echte aanrader voor liefhebbers van off-road avonturen.

 • Voordeel 1: De Thedttoy RC auto bezit hoge snelheid en kan op alle soorten terreinen rijden. Dankzij de sterke motoren kan deze auto op het land, op het strand en zelfs door gras gemakkelijk doorkruisen. Hierdoor biedt het je een realistische race- en opwindende offroad-game-ervaring.
 • Voordeel 2: De auto heeft een 360 graden draai-, flip- en dansfunctie. Buiten het standaard vooruit, achteruit, links en rechts rijden, kan deze auto ook horizontaal draaien en verticaal kantelen als dans. Dit maakt het spelen met deze auto extra leuk en spannend.
 • Voordeel 3: De auto wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen, die elk 20 minuten speeltijd bieden. Plus, met de 2.4 GHz technologie, is er een lange besturingsafstand en goede bescherming tegen signaalstoringen, zelfs wanneer er meerdere auto’s tegelijk spelen.
 • Voordeel 4: De auto is schokbestendig waardoor het zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Dankzij de anti-crash duurzame banden en flexibele wielen kan deze auto snel bewegen en toch flexibel zijn wat betreft de bestuurbaarheid. De constructie is lichtgewicht en het formaat is klein, wat het praktisch maakt om het overal mee naartoe te nemen.
 • Voordeel 5: De auto is uitgerust met LED-koplampen en muziekkenmerken voor extra plezier tijdens het spelen. De kleurrijke koplampen en prachtige muziek zorgen voor een unieke, leuke ervaring tijdens het rijden met de RC auto.
 • Nadeel 1: De Thedttoy RC auto heeft een beperkte speeltijd. Hoewel de auto wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen, ondersteunt elke batterij slechts 20 minuten speeltijd. Dit kan voor sommige gebruikers onvoldoende zijn, vooral als ze lange speelsessies prefereren.
 • Nadeel 2: De afstandsbediening van de auto werkt op AAA-batterijen die niet zijn inbegrepen. Dit betekent dat je extra kosten moet maken om deze aan te schaffen, waardoor het totale kostenplaatje van de auto hoger kan worden.
 • Nadeel 3: Hoewel de auto is uitgerust met LED-koplampen en muziekfuncties, bieden deze kenmerken mogelijk geen waarde voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer realistische race-ervaring. Deze functies lijken meer op gimmicks die mogelijk niet bij iedereen in de smaak vallen.
 • Nadeel 4: Terwijl de maximale snelheid van 18 km/u indrukwekkend kan zijn voor jongere kinderen, kan dit teleurstellend zijn voor oudere kinderen of volwassenen die op zoek zijn naar een snellere RC auto-ervaring.
 • Nadeel 5: De auto is ontworpen met milieu-vriendelijk ABS plastic. Hoewel dit goed is voor het milieu, kan het de duurzaamheid en levensduur van de auto verminderen in vergelijking met RC auto’s die zijn gemaakt van meer robuuste materialen.

Onze favoriet #4

Thedttoy Rc Auto

Thedttoy Rc Auto

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Thedttoy Rc Auto is een veelzijdige afstandsbestuurbare auto die is ontworpen om een realistische race- en offroad-ervaring te bieden. Met zijn krachtige motoren kan de auto alle soorten terrein, zoals land, strand en gras, gemakkelijk aan en bereikt hij een maximale snelheid van 18 km/u. Hij kan 360 graden horizontaal draaien, verticaal kantelen en beide kanten op racen wat zorgt voor een spannende speelervaring. De auto is gebouwd met schokbestendig, milieuvriendelijk ABS-kunststof en duurzame, flexibele banden. Deze robuuste constructie en de oplaadbare batterijen, die elk een speeltijd van 20 minuten garanderen, maken het een ideale keuze voor zowel binnen- als buitenspel. Bovendien is hij uitgerust met LED-koplampen en muziekfuncties voor extra speelplezier. De 2,4 GHz-technologie garandeert een lange besturingsafstand en voorkomt signaalinterferentie. Dit alles maakt de Thedttoy Rc Auto een fantastisch cadeau voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

 • Voordeel 1: De Thedttoy RC auto bezit hoge snelheid en kan op alle soorten terreinen rijden. Dankzij de sterke motoren kan deze auto op het land, op het strand en zelfs door gras gemakkelijk doorkruisen. Hierdoor biedt het je een realistische race- en opwindende offroad-game-ervaring.
 • Voordeel 2: De auto heeft een 360 graden draai-, flip- en dansfunctie. Buiten het standaard vooruit, achteruit, links en rechts rijden, kan deze auto ook horizontaal draaien en verticaal kantelen als dans. Dit maakt het spelen met deze auto extra leuk en spannend.
 • Voordeel 3: De auto wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen, die elk 20 minuten speeltijd bieden. Plus, met de 2.4 GHz technologie, is er een lange besturingsafstand en goede bescherming tegen signaalstoringen, zelfs wanneer er meerdere auto’s tegelijk spelen.
 • Voordeel 4: De auto is schokbestendig waardoor het zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Dankzij de anti-crash duurzame banden en flexibele wielen kan deze auto snel bewegen en toch flexibel zijn wat betreft de bestuurbaarheid. De constructie is lichtgewicht en het formaat is klein, wat het praktisch maakt om het overal mee naartoe te nemen.
 • Voordeel 5: De auto is uitgerust met LED-koplampen en muziekkenmerken voor extra plezier tijdens het spelen. De kleurrijke koplampen en prachtige muziek zorgen voor een unieke, leuke ervaring tijdens het rijden met de RC auto.
 • Nadeel 1: De Thedttoy RC auto heeft een beperkte speeltijd. Hoewel de auto wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen, ondersteunt elke batterij slechts 20 minuten speeltijd. Dit kan voor sommige gebruikers onvoldoende zijn, vooral als ze lange speelsessies prefereren.
 • Nadeel 2: De afstandsbediening van de auto werkt op AAA-batterijen die niet zijn inbegrepen. Dit betekent dat je extra kosten moet maken om deze aan te schaffen, waardoor het totale kostenplaatje van de auto hoger kan worden.
 • Nadeel 3: Hoewel de auto is uitgerust met LED-koplampen en muziekfuncties, bieden deze kenmerken mogelijk geen waarde voor gebruikers die op zoek zijn naar een meer realistische race-ervaring. Deze functies lijken meer op gimmicks die mogelijk niet bij iedereen in de smaak vallen.
 • Nadeel 4: Terwijl de maximale snelheid van 18 km/u indrukwekkend kan zijn voor jongere kinderen, kan dit teleurstellend zijn voor oudere kinderen of volwassenen die op zoek zijn naar een snellere RC auto-ervaring.
 • Nadeel 5: De auto is ontworpen met milieu-vriendelijk ABS plastic. Hoewel dit goed is voor het milieu, kan het de duurzaamheid en levensduur van de auto verminderen in vergelijking met RC auto’s die zijn gemaakt van meer robuuste materialen.

Onze favoriet #5

Sgile Rc Auto

Sgile Rc Auto

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De SGILE RC Auto is een fantastische stunt-speelgoedauto ontworpen om jou en je kinderen eindeloos plezier te bieden met coole stunts zoals 360 graden rotaties en 180 graden dubbelzijdige flips. Je kunt het opladen met een USB en met slechts 1 tot 1.5 uur oplaadtijd, beleef je 25-30 minuten rijplezier waar je maar wilt: in de woonkamer, slaapkamer of in het park. Dankzij een makkelijk te gebruiken 2,4 GHz-zender, kunnen verschillende spelers tegelijk spelen zonder signaalstoring. Het is gemaakt van niet-toxische en milieuvriendelijke ABS-materialen, en de inbegrepen batterij is veilig met kortsluiting- en overlaadbeveiliging.

 • Voordeel 1: Je kinderen zullen zich eindeloos vermaken met de coole stunts die deze SGILE RC Auto kan uitvoeren. Denk aan 360 graden rotaties en 180 graden dubbelzijdige flips!
 • Voordeel 2: Dankzij de snelle USB-oplading, kun je de auto in slechts 1-1,5 uur volledig opladen. Zo hoef je nooit lang te wachten voordat je weer kunt spelen.
 • Voordeel 3: Met de SGILE RC Auto kun je overal spelen: in de woonkamer, slaapkamer of buiten in het park. Met één oplaadbeurt krijg je 25-30 minuten speelplezier.
 • Voordeel 4: Regel een race met vrienden! De easy-to-use 2,4 GHz-zender zorgt ervoor dat meerdere spelers tegelijk kunnen spelen zonder signaalinterferentie.
 • Voordeel 5: Veiligheid is gegarandeerd met deze SGILE RC Auto. De auto is gemaakt van hoogwaardige ABS-materialen die niet giftig en milieuvriendelijk zijn. Daarnaast heeft de batterij een kortsluitbeveiliging en een overlaadbeveiliging.
 • Nadeel 1: De speeltijd is relatief kort. Met een volledige oplaadbeurt krijg je slechts 25-30 minuten speeltijd. Dit kan te kort zijn voor sommige gebruikers.
 • Nadeel 2: Het duurt 1 tot 1,5 uur om volledig op te laden. Dit kan als lang worden ervaren, vooral als je het vergelijkt met de korte speeltijd die je ervoor krijgt.
 • Nadeel 3: De RC auto is niet specifiek ontworpen voor buiten gebruik. Het is wel mogelijk om buiten te spelen, maar er wordt niet vermeld of de auto bestand is tegen weersinvloeden zoals regen of zand.
 • Nadeel 4: De afstandsbediening werkt op een frequentie van 2,4 GHz. Dit kan interferentie veroorzaken met andere apparaten in je huis die ook op deze frequentie werken.
 • Nadeel 5: Het is niet duidelijk hoe duurzaam de RC auto is. Het is gemaakt van niet-giftige en milieuvriendelijke ABS-materialen, maar er wordt niets vermeld over de weerstand tegen schokken of vallen. Dit kan een probleem zijn aangezien het apparaat bedoeld is voor stunts en mogelijk ruw spel.

Onze favoriet #6

Kinsam Rc Auto

Kinsam Rc Auto

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De KINSAM 8836 RC auto is een high-performance op afstand bestuurbare kinderspeelgoed. Met zijn krachtige motor die een topsnelheid van 20 km/u kan bereiken, kun je cool driften en zelf de snelheid bepalen dankzij het volledige proportionele gasontwerp. De auto is gemaakt van sterk, geurloos ABS-plastic en heeft schokdempers voor- en achteraan voor een soepele rit op verschillende oppervlakken. Met de 2.4 GHz afstandsbediening heb je geen last van interferenties en bereik je een maximum afstand van 50 meter. Het handvatachtige ontwerp van de afstandsbediening helpt de jonge gebruikers om het richtingsgevoel van de RC-auto gemakkelijker te begrijpen. Ook krijg je meerdere stickers voor kinderen om hun auto’s mee te versieren. Met twee ook meegeleverde 3.7V 1000Mah batterijen heb je, na een oplaadtijd van 120 minuten per stuk, 60 minuten speelplezier. De 8836 RC auto, met een schaal van 1:20, is een geweldig cadeau-idee voor RC-beginners en kinderen.

 • Voordeel 1: De KINSAM 8836 RC auto beschikt over uitstekende prestaties dankzij een sterke motor, die een snelheid tot 20 km per uur kan bereiken. Deze functie betekent dat je kunt genieten van coole driftacties en een spannende race-ervaring.
 • Voordeel 2: Deze op afstand bestuurbare auto is gemaakt van milieuvriendelijk, geurvrij, sterk ABS-plastic. Bovendien verhogen de ABS-antibotsingsdragers en schokdempers op de voor- en achterwielen de duurzaamheid van dit product, zodat het verschillende soorten terreinen en hobbels gemakkelijk aankan.
 • Voordeel 3: De 2,4GHz afstandsbediening zonder vertraging zorgt ervoor dat de frequenties niet interfereren en dat je de auto op een afstand van wel 50 meter kunt besturen. Dankzij het handvatachtige ontwerp van de afstandsbediening kunnen kinderen gemakkelijk leren hoe ze hun nieuwe RC-auto moeten besturen.
 • Voordeel 4: Het pakket bevat diverse stickers, zodat kinderen hun auto kunnen personaliseren en genieten van het plezier van DIY. Met deze functie kunnen ze hun creativiteit loslaten en het speelgoed een persoonlijk tintje geven.
 • Voordeel 5: Met een totale batterijduur van 60 minuten (30 minuten per elk van de twee 3.7V 1000Mah batterijen), kunnen kinderen langer van hun speeltijd genieten. Daarnaast wordt de oplaadtijd geminimaliseerd tot slechts 120 minuten per batterij, dus het wachten op het opladen is niet meer een groot probleem.
 • Nadeel 1: De batterijduur van de KINSAM RC auto kan onvoldoende zijn voor sommige gebruikers. Hoewel het mogelijk is om tot 60 minuten speeltijd te hebben met twee batterijen, is de duur van één enkele oplaadbeurt slechts 30 minuten. Als je van lange speelsessies houdt, is dit misschien niet genoeg voor je.
 • Nadeel 2: De oplaadtijd kan als te lang worden ervaren. Het duurt 120 minuten om één 3,7V 1000Mah batterij volledig op te laden. Dit betekent dat als beide batterijen worden gebruikt, je potentieel met vier uur oplaadtijd te maken hebt.
 • Nadeel 3: Ondanks het krachtige motorontwerp dat topsnelheden tot 20 km/u kan bereiken, zijn er geen details over de vermogensregeling vermeld. Hierdoor heb je als gebruiker misschien niet de mogelijkheid om de kracht van de auto aan te passen aan verschillende terreintypes, wat kan leiden tot minder controle of prestaties in sommige scenario’s.
 • Nadeel 4: Onder de accessoires worden alleen stickers voor personalisatie genoemd. Dit gebrek aan functionele accessoires en upgrade-opties kan de speelervaring en potentiële prestatieverbeteringen beperken.
 • Nadeel 5: Hoewel de keuze om het klassieke handvat-achtige ontwerp van de afstandsbediening te behouden kinderen kan helpen om vertrouwd te raken met de richtingsgevoeligheid, kan het voor sommigen ouderwets en onhandig aanvoelen vergeleken met modernere ontwerpen. Dit kan vooral een nadeel zijn voor oudere kinderen of volwassenen die de auto willen gebruiken.

Onze favoriet #7

Iblivers Rc Auto

Iblivers Rc Auto

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De RC Auto van iBlivers combineert een klassiek, glanzend ontwerp met een innovatieve besturingstechniek. De auto, gemaakt van duurzaam PVC, verandert van kleur van blauw naar paars onder invloed van licht, en is ook voorzien van heldere koplampen, ideaal voor rijden in het donker. De auto is uitgerust met 4 racebanden en 4 driftbanden voor flexibel rijplezier, alhoewel voor optimaal drift resultaat een glad oppervlak wordt aangeraden. Met de 2,4 GHz regelfrequentie kan je meerdere auto’s tegelijk besturen, ondersteund door een nieuw differentieel en achterwielaandrijfsysteem voor stabiliteit. Aangedreven door twee 7,4 V 500 mAh lithiumbatterijen, elk met een levensduur van 25 minuten, bereikt deze RC auto snelheden tot 20 km/u. Duurzaam en plezierig, deze auto is de perfecte keuze voor RC Drift-liefhebbers van alle leeftijden.

 • Voordeel 1: Je zult versteld staan van het klassieke en glanzende design van deze auto. Het bevat een verbeterde versie van de klassieke modelauto en heeft een unieke kleurveranderingsfunctie: de kleur kan van blauw naar paars veranderen in het licht. Bovendien helpen de heldere koplampen je om de auto snel te vinden in het donker.
 • Voordeel 2: Ervaar het dubbele plezier van racen en driften. Deze RC auto wordt geleverd met 4 racebanden en 4 driftbanden. Je kunt de banden gemakkelijk demonteren en vervangen, afhankelijk van wat je wilt: racen of driften.
 • Voordeel 3: Het biedt een stabiel besturingssysteem, dankzij de 2,4 GHz regelfrequentie kan je zorgeloos racen tegen meerdere op afstand bestuurde auto’s tegelijkertijd, zonder interferentie. Uitgerust met een nieuw differentieel en een achterwielaandrijvingssysteem, zal de auto altijd stabiel blijven tijdens je ritten en races.
 • Voordeel 4: Je krijgt een krachtig aandrijfsysteem. De auto is uitgerust met twee 7,4 V 500 mAh lithiumbatterijen, waarmee je 25 minuten per batterij kunt rijden. De motor die de achterwielaandrijving aanstuurt, zorgt voor een maximale snelheid van 20 km/u.
 • Voordeel 5: Deze auto is gemaakt van zeer duurzaam nylon dat bestand is tegen schokken en effectief lichaamsschade tijdens botsingen kan verminderen. Daarom is het een ideaal cadeau voor RC-drift liefhebbers van alle leeftijden; perfect voor verjaardagen, feestdagen, kinderdag en Kerstmis. Door deze auto te bezitten, kun je genieten van een gelukkige familietijd en het pure plezier van controle.
 • Nadeel 1: Het sturen van de RC auto lijkt sterk afhankelijk te zijn van de ondergrond. Zo wordt aangegeven dat het voor de beste besturingservaring op een glad veld moet plaatsvinden. Als het veld niet glad is, wordt aanbevolen om de racebanden te gebruiken. Dit kan beperkend zijn als je niet altijd toegang hebt tot geschikte rijoppervlakken.
 • Nadeel 2: De auto is specifiek uitgerust om goed te presteren in het donker, met zijn heldere koplampen en kleurveranderingsproces. Dit vermoeden suggereert dat het overdag mogelijk minder indrukwekkend is wat betreft zichtbaarheid, vooral als de zon fel schijnt.
 • Nadeel 3: Hoewel de auto wordt geleverd met twee 7,4 V 500 mAh lithiumbatterijen, is de levensduur van de batterij slechts 25 minuten per batterij. Dit betekent dat je per volledig opladen slechts maximaal 50 minuten speeltijd hebt, wat teleurstellend kan zijn voor mensen die hopen op langere races of speelsessies.
 • Nadeel 4: De afstandsbediening voor de auto heeft 2 AA-batterijen nodig die niet zijn inbegrepen. Het is dus nodig om deze apart te kopen voordat je de auto kunt gebruiken. Bovendien moet je mogelijk meer batterijen op voorraad houden voor het geval ze leeg raken.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de auto is gemaakt van schokbestendig nylon materiaal, suggereert het feit dat dit expliciet vermeld wordt dat de auto mogelijk kwetsbaar is voor schade bij botsingen. Hoewel het nylonmateriaal enige bescherming kan bieden, moet mogelijk extra voorzichtigheid in acht worden genomen tijdens het gebruik.

Onze favoriet #8

Carastek Rc Auto

Carastek Rc Auto

Waarom we het gekozen hebben

De Carastek RC Auto is een indrukwekkend stuk speelgoed dat kinderen in vervoering brengt met zijn draaibare actie van 360 graden en kleurrijke LED-wielen. Met een 2,4 GHz afstandsbediening die signaalstoringen voorkomt, een maximale snelheid van 7 km/u en een bedieningsafstand tot 40 meter, levert deze auto eindeloos rijplezier. De auto heeft 2 krachtige elektromotoren, led-koplampen en wordt gevoed door twee oplaadbare batterijen voor een totale speeltijd van 50 minuten. Het robuuste design, bestaande uit hoogwaardig, schokbestendig ABS en slijtvaste rubberen banden, houdt stand tegen intensief speelplezier. De auto stimuleert de hand-oogcoördinatie en creativiteit van kinderen, waardoor het een ideaal cadeau is voor kinderen van 5 tot 12 jaar of ouder.

 • Voordeel 1: De Carastek RC auto is uitgerust met kleurrijke led-wielen die adembenemende visuele effecten bieden waardoor je speelervaring nog fantastischer wordt. De auto kan 360 graden draaien, waardoor je allerlei stunts kunt uithalen.
 • Voordeel 2: De auto werkt op een 2,4 GHz afstandsbediening. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van signaalstoringen waardoor je dus zonder problemen met meerdere kinderen tegelijkertijd kunt spelen. De auto kan een maximale snelheid van 7 km/u bereiken en een bereik tot wel 40 meter hebben, dit maakt de speelervaring extra opwindend.
 • Voordeel 3: De Carastek RC auto wordt geleverd met 2 krachtige elektromotoren en led-koplampen. De auto heeft ook 2 oplaadbare 3,7 V 500 mAh batterijen en een USB-kabel. With elke batterij kan je ongeveer 25 minuten rijden, in totaal dus 50 minuten. Daarom kun je dus lekker lang genieten van je nieuwe speelgoed.
 • Voordeel 4: De RC auto is gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Het hoofdgedeelte is gemaakt van een stuntvast en valbestendig ABS. De banden zijn van een zacht rubber gemaakt voor schokdemping en slipweerstand. Dit zorgt ervoor dat het niet alleen een plezier is om er mee te spelen, maar ook dat de auto tegen een stootje kan.
 • Voordeel 5: Deze RC auto is een geweldig educatief speeltje. Het helpt bij het verbeteren van de intellectuele ontwikkeling, hand-oog coördinatie en de creativiteit van kinderen. Het is dus niet alleen leuk maar ook ontzettend leerzaam. Hierdoor is het een ideaal cadeau voor kinderen van 5 tot 12 jaar of ouder voor bijvoorbeeld verjaardagen, Kerstmis of Nieuwjaar.
 • Nadeel 1: Hoewel de Carastek RC stunt auto is uitgerust met krachtige elektromotoren, heeft het maar een maximale snelheid van 7 km/u. Voor sommige kinderen, vooral degenen die gewend zijn aan snellere RC auto’s, kan dit een teleurstelling zijn.
 • Nadeel 2: De op afstand bestuurbare auto komt weliswaar met 2 oplaadbare batterijen, maar elk houdt het maar ongeveer 25 minuten vol. Ouders of kinderen moeten dus alert blijven op de tijd om de auto voortdurend in bedrijf te houden, wat onhandig kan zijn tijdens speelsessies.
 • Nadeel 3: De carastek RC auto is misschien overweldigend voor jongere kinderen. Met zijn 360-graden draaifunctie, meerkleurige led-wielen en stuntauto-mogelijkheden, kan er te veel aan de hand zijn voor jongere kinderen om correct of veilig te bedienen.
 • Nadeel 4: Hoewel de beschrijving zegt dat deze auto geschikt is voor binnen en buiten, kan de auto’s vermogen om te werken op meerdere oppervlakken, van zandstranden tot weiden en bergen, mogelijke schade aan de banden of het interne mechanisme van de auto veroorzaken als het niet op de juiste manier wordt gebruikt.
 • Nadeel 5: Ten slotte, hoewel de Carastek RC auto bedoeld is om de intellectuele ontwikkeling, hand-oog coördinatie en creativiteit van kinderen te bevorderen, er zijn geen concrete voorbeelden of specificaties gegeven over hoe dit speelgoed deze vaardigheden precies bevordert. Dit kan ouders in verwarring brengen die op zoek zijn naar speelgoed dat concreet bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van hun kind.

Onze favoriet #9

Kinsam Rc Auto

Kinsam Rc Auto

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De KINSAM Rc Auto is een hoogwaardig op afstand bestuurbaar voertuig dat snelheden tot 25 km/u kan bereiken, dankzij de krachtige supermotor. Met een 2,4 GHz afstandsbediening kun je deze auto tot een afstand van 60-80 meter besturen, wat zorgt voor veel speelplezier met kinderen en vrienden. De auto is uitgerust met twee batterijen en biedt zo meer dan 30 minuten speeltijd op een enkele oplaadperiode van 1,5-2 uur. De robuuste bouwkwaliteit, voorzien van schokabsorberende veren en bumpers voor en achter, verzekert je van duurzaamheid en naadloos driften, zelfs op uitdagende terreinen zoals stranden en natte modder. De KINSAM Rc Auto is niet alleen een cool voertuig om mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor je kinderen en vrienden op speciale gelegenheden zoals Kerstmis en verjaardagen. Let op, 4 AA-batterijen voor de besturing zijn niet inbegrepen.

 • Voordeel 1: De KINSAM RC auto kan een indrukwekkende snelheid van ongeveer 25 km/u bereiken. Dankzij de sterke supermotor kan dit merk spelers een authentieke race-ervaring bieden.

  Voordeel 2: Deze afstandsbedienbare auto is uitgerust met een 2,4 GHz monsterautosysteem, waardoor je de controle behoudt over een afstand van 60 tot 80 meter. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om verder te reiken en meer plezier te beleven met jouw vrienden of kinderen.

  Voordeel 3: De KINSAM RC auto wordt geleverd met twee batterijen, wat betekent dat je kunt genieten van meer dan 30 minuten ononderbroken speeltijd. Dit biedt dus voldoende tijd om jouw vaardigheden te verbeteren en te genieten van het spelen.

  Voordeel 4: Dit model komt met een robuuste constructie, uitgevoerd met hoogwaardige schokabsorberende veren en bumpers voor en achter, en een stevige ABS-behuizing. Dit betekent dat deze auto uitermate geschikt is om te rijden en te driften met hoge snelheden en zelfs onder uitdagende omstandigheden zoals zand, gras en modderige oppervlakken.

  Voordeel 5: De KINSAM RC auto heeft een aantrekkelijk en stoer uiterlijk, waardoor het een perfect en opvallend cadeau zou zijn voor je kinderen en vrienden tijdens feestdagen zoals Kerstmis, Halloween en verjaardagen.

 • Nadeel 1: De Kinsam RC-auto haalt een hoge snelheid van 25 km/u, wat fantastisch lijkt, maar het kan ook een zorg zijn als je bedenkt dat jonge kinderen de besturing kunnen verliezen door deze hoge topsnelheid.
 • Nadeel 2: De maximale afstand van de afstandsbediening is 60 tot 80 meter. Dit kan hen beperken in grote open ruimtes, en een auto die buiten dit bereik gaat, zou niet langer onder controle zijn, wat ook een probleem kan zijn voor de veiligheid.
 • Nadeel 3: Hoewel het product wordt geleverd met 2 batterijen die een speeltijd van meer dan 30 minuten beloven, wordt de oplaadtijd van 1,5 tot 2 uur als een lichte tegenslag gezien, vooral voor ongeduldige kinderen die meteen willen spelen.
 • Nadeel 4: De zender van de Kinsam RC-auto werkt op 4 AA-batterijen, deze worden echter niet meegeleverd. Dit betekent extra kosten en de mogelijkheid dat je kind niet meteen kan spelen als deze batterijen niet in huis zijn.
 • Nadeel 5: Ondanks dat de auto hoogwaardige schokdempers en bumpers heeft om op hoge snelheid te rijden en te driften, wordt niet direct gesproken over extra bescherming tegen crashes of zijdelings rollen, wat bij intensief gebruik een probleem kan zijn om de levensduur van de auto te verlengen.

Onze favoriet #10

Dexinco Rc Auto

Dexinco Rc Auto

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De dexinco RC Auto is een krachtige op afstand bestuurbare terreinwagen aangedreven door een 380-motor, die snelheden tot 40 km/u kan bereiken. Met vierwielaandrijving, een achterste differentieel en grote draaimomentmotor, zijn ook rijpret op alle echt uitdagende terreinen gegarandeerd; een geweldige troef zijn de gripvaste banden en onafhankelijke schokdempers. Daarnaast biedt de nauwkeurige proportionele bediening met het 2,4 GHz afstandsbedieningssysteem je volledige controle tot op 50 meter afstand. Het robuuste ontwerp met hoogwaardige ABS materialen, slijtvaste TPR-banden, metalen schokdempers, een versterkte chassisstructuur en anti-botsingsbumpers, zorgen voor een duurzame RC auto die gegarandeerd veel rijplezier biedt. Verder is de auto IPX4 waterdicht, waardoor een beetje water of modder geen kwaad kan. Het maakt een geweldig cadeau voor zowel kinderen als volwassenen en garandeert ongeveer 60 minuten rijplezier dankzij de bijgeleverde oplaadbare batterijen.

 • Voordeel 1: De Dexinco RC auto biedt een hoge snelheid en sterke acceleratie. Uitgerust met een krachtige 380-motor, kan de op afstand bestuurde terreinwagen een maximumsnelheid van 40 km/u bereiken.
 • Voordeel 2: Deze auto is perfect voor offroad terreinen. Dankzij vierwielaandrijving, achterste differentieel, grote draaimomentmotor, gripvaste banden en onafhankelijke schokdempers kun je deze RC-voertuig gebruiken op alle terreinen, waaronder zandstranden, landmodder, vochtige gebieden, grasland en zware bergwegen.
 • Voordeel 3: De Dexinco RC auto heeft een nauwkeurige proportionele bediening. Met een volledig synchrone 2,4 GHz afstandsbedieningssysteem, kan je nauwkeurig versnellen, vertragen, bochten nemen en vooruit- en achteruitrijden. De controleafstand is ongeveer 50 meter.
 • Voordeel 4: Deze wagen is robuust en waterdicht (IPX4). Gemaakt van hoogwaardige ABS-materialen, uitgerust met slijtvaste TPR-banden, metalen schokdempers, versterkte chassisstructuur en anti-botsingsbumpers, deze terreinwagen is uiterst duurzaam en crashbestendig. De IPX4 waterdichte werking beschermt de truck tegen spatwaterschade.
 • Voordeel 5: De Dexinco RC auto is het perfecte cadeau voor zowel kinderen als volwassenen. Uitgerust met oplaadbare 7,4 V/1200 mAh-batterijen, kunnen de twee accupacks ongeveer 60 minuten rijplezier bieden. Het is een ideaal geschenk voor gelegenheden zoals Pasen, verjaardagen, kinderdag en Kerstmis.
 • Nadeel 1: Hoewel de auto is ontworpen om veel verschillende terreinsoorten aan te kunnen, lijkt er geen expliciete functie te zijn voor het navigeren door ijs of sneeuw. Dit kan betekenen dat de auto moeite heeft met het beheersen van deze specifieke omstandigheden.
 • Nadeel 2: Ondanks het feit dat de auto is geconstrueerd om robuust en crashveilig te zijn, is het belangrijk te vermelden dat het voertuig wellicht niet bestand is tegen extreme fysieke druk of ernstige botsingen. De veerkracht van de auto kan dus een potentieel nadeel zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel de controleafstand van 50 meter indrukwekkend klinkt, kan het voor sommige gebruikers beperkend zijn. Deze afstand kan namelijk te kort zijn voor diegenen die graag in open, brede beneden willen spelen met hun RC auto.
 • Nadeel 4: De auto is IPX4 waterbestendig, wat betekent dat deze resistent is tegen spatwater. Het is echter niet duidelijk hoe de auto presteert onder zwaardere weersomstandigheden zoals flinke regenbuien of onderdompeling.
 • Nadeel 5: De auto komt weliswaar met twee oplaadbare accupacks die tot 60 minuten rijplezier moeten bieden, maar dit kan als te kort worden gezien door diegenen die langdurig plezier willen hebben van hun RC auto zonder dat ze de batterijen moeten opladen.

Na grondig onderzoek naar de top 10 RC-auto’s, kunnen we concluderen dat er veel indrukwekkende opties op de markt zijn. Het kiezen van de juiste is afhankelijk van jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Overweeg hoe je de auto van plan bent te gebruiken, hoeveel je bereid bent te spenderen en wat jouw voorkeur is qua controle en snelheid. Of je nu een novice bent in de wereld van radiografisch bestuurbare auto’s, of een ervaren racer bent die op zoek is naar een upgrade, er is een RC-auto in deze top 10 lijst die perfect aan jouw eisen voldoet. Vergeet niet dat de beste RC-auto degene is die jij het leukst vindt om te besturen. Happy racing!

Inhoudsopgave