a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Samsung Wasmachine: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste Samsung wasmachines volgens nieuw onderzoek om de perfecte keuze voor jouw huishouden te vinden.

Unser Favorit: Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine
★★★★★

Unser Favorit: Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine
★★★★★

Jij bent vast op zoek naar een betrouwbare, efficiënte en duurzame wasmachine om jouw wasroutine zo soepel mogelijk te laten verlopen. Laat ons je helpen! We hebben grondig onderzoek uitgevoerd en de tien beste Samsung wasmachines onder de loep genomen. Of je nu een klein of groot gezin hebt, op zoek bent naar geavanceerde functies of prioriteit geeft aan energie-efficiëntie, wij hebben de top 10 Samsung wasmachines samengesteld die gegarandeerd aan jouw wassen behoeften zal voldoen. Lees verder om het beste product te vinden dat bij jouw levensstijl, budget en wasbehoeften past.

Een Samsung wasmachine is een hoogwaardig huishoudelijk apparaat waarmee jij je kleding snel, efficiënt en grondig kunt reinigen. Bekend om zijn innovatieve technologieën, design en duurzaamheid, biedt Samsung een reeks modellen met verschillende functies en capaciteiten aan. Of je nu kiest voor een voorlader, bovenlader of een model met EcoBubble-technologie, een Samsung wasmachine is ontworpen om je waservaring te verbeteren door zijn gebruiksvriendelijkheid, energie-efficiëntie en uitstekende reinigingsprestaties.

Check Uit

Onze favoriet #1

Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De Samsung wasmachine is een hoogwaardig apparaat van Samsung met een ruime capaciteit van 8 kg voor de was en 5 kg voor de drogerfunctie. Een bijzondere functie van deze machine is ‘AddWash’, waarmee je vergeten stukken wasgoed eenvoudig kunt toevoegen tijdens het wasproces. Deze wasmachine is bovendien uitgerust met een stille ‘Digital Inverter Motor’ voor een stillere en duurzamere werking. Dankzij de ‘Ecobubble technologie’ reinigt de machine jouw kleding grondig, zelfs op lage temperaturen, waardoor je energie kunt besparen.

 • Voordeel 1: Met een capaciteit van 8 kg kun je veel wasgoed in één keer wassen, wat je tijd en energie bespaart.
 • Voordeel 2: De drogercapaciteit van 5 kg betekent dat je een goede hoeveelheid kleding in één keer kunt drogen, wat opnieuw efficiëntie bevordert.
 • Voordeel 3: De AddWash functie stelt je in staat om vergeten kledingstukken toe te voegen, zelfs nadat het wasprogramma al gestart is. Dit maakt het wasproces heel flexibel voor je.
 • Voordeel 4: De Silent Digital Inverter Motor zorgt voor een uitzonderlijk stille werking, zodat je wasmachine minder lawaai maakt en je rustiger kunt leven.
 • Voordeel 5: De Ecobubble technologie verzekert een grondige reiniging, zelfs op lage temperaturen, door het creëren van schuimbellen die diep in de stoffen doordringen om vuil gemakkelijker te verwijderen. Het resultaat? Schonere was en een lager energieverbruik.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving, is hier een mogelijke lijst met nadelen van dit specifieke Samsung wasmachine model:
 • Nadeel 1: De capaciteit van 8 kg kan als onvoldoende worden beschouwd als je een groot gezin hebt of als je vaak grote hoeveelheden was hebt.
 • Nadeel 2: De drogercapaciteit is slechts 5 kg, wat betekent dat je mogelijk niet al je gewassen kleding tegelijk kunt drogen. Je zou dus extra tijd moeten inplannen om het gehele wasprogramma te voltooien.
 • Nadeel 3: Hoewel de functie ‘AddWash’ het mogelijk maakt om vergeten kledingstukken toe te voegen, kan het ook de oorzaak zijn van frequente onderbrekingen tijdens het wasproces. Als je de gewoonte hebt om vaak kledingstukken toe te voegen nadat de was al is gestart, kan dit leiden tot een langer dan verwacht durend wasproces.
 • Nadeel 4: De ‘Silent Digital Inverter Motor’ zou in theorie moeten zorgen voor een stille werking, maar sommige gebruikers kunnen alsnog geluid waarnemen, vooral bij hoge toeren. Afhankelijk van de plaatsing van de wasmachine kan dit nog steeds als storend worden ervaren.
 • Nadeel 5: Hoewel de ‘Ecobubble technologie’ belooft om de wasprestaties te verbeteren bij lage temperaturen, zou dit kunnen betekenen dat de wasresultaten minder effectief zijn bij hogere was temperaturen. Als je gewend bent aan zeer warm wassen, is dit wellicht niet de optimale technologie voor jou.

Onze favoriet #2

Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De Samsung wasmachine is een ultramodern apparaat voor jouw wasbehoeften. Dankzij de AddWash-technologie kun je vergeten items toevoegen, zelfs na het starten van de wascyclus, zonder het water te moeten legen. Daarnaast beschikt het over EcoBubble technologie, welke superieure resultaten biedt bij koud water en tot 70% energie bespaart. Het mengt water met wasmiddel tot luchtbellen voor effectievere en zachte reiniging. Deze slimme machine beschikt ook over kunstmatige intelligentie die programma’s voorstelt op basis van je gewoonten, weersomstandigheden en wasbehoefte. Bovendien kun je met de Auto Cycle Link-functie je wasmachine en droger koppelen voor een naadloos wasproces. Met de wifi-functie en de SmartThings app kun je de wasmachine op afstand bedienen, om zo je was routine te vereenvoudigen en te automatiseren.

 • Voordeel 1: Met de AddWash-technologie kun je eenvoudig vergeten kledingstukken aan de was toevoegen, zelfs als de cyclus al is begonnen. Dit kan ook handig zijn als je een extra wasverzachter wilt toevoegen om de geur te versterken.
 • Voordeel 2: De EcoBubble technologie zorgt voor uitstekende resultaten bij het wassen met koud water. Het bespaart ook 70% energie, waardoor het zowel efficiënt als milieuvriendelijk is.
 • Voordeel 3: Samsung’s wasmachine met kunstmatige intelligentie analyseert je wasgewoonten en stelt programma’s voor die het beste bij jou passen. Ook toont het de aanbevolen opties afhankelijk van de weersomstandigheden en het type was.
 • Voordeel 4: De Auto Cycle Link-functie maakt het mogelijk om je wasmachine en droger aan elkaar te koppelen. Hierdoor kan de droger de droogcyclus automatisch instellen, wat je tijd en moeite bespaart.
 • Voordeel 5: Met de wifi-functie en SmartThings-app kun je de wasmachine vanaf elke locatie bedienen met je smartphone. Je kan de was starten of pauzeren, de programma’s selecteren en bedienen en zelfs de temperatuur of het aantal omwentelingen instellen.
 • Nadeel 1: Hoewel AddWash-technologie erg handig kan zijn voor het toevoegen van vergeten was, kan het ook ervoor zorgen dat de cyclus langer duurt als je besluit was toe te voegen nadat een cyclus al is begonnen. Dit is misschien niet ideaal in situaties waarin je snel een wasbeurt moet doen.
 • Nadeel 2: De EcoBubble technologie, terwijl effectief in het besparen van energie, heeft mogelijk niet dezelfde grondige reinigingskracht als traditionele, warmwaterwasbeurten voor zeer vuile kleding.
 • Nadeel 3: De functie van kunstmatige intelligentie veronderstelt dat je wasgewoonten consistent zijn en wellicht niet zo effectief als je wasbehoeften vaak veranderen of als je ongebruikelijke wasbehoeften hebt.
 • Nadeel 4: De Auto Cycle Link-functie vereist een compatibele droger om te kunnen functioneren. Als je niet al een bijpassende droger van Samsung bezit, dan heb je weinig aan deze functie.
 • Nadeel 5: Hoewel de wifi-functie met SmartThings erg handig kan zijn, is het wel afhankelijk van een stabiele internetverbinding. Als je thuis geen sterk wifi-signaal hebt, zou het kunnen dat je problemen ondervindt bij het op afstand bedienen van je wasmachine.

Onze favoriet #3

Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

De Samsung Wasmachine is een hoogwaardige, intelligente en energiezuinige oplossing voor al je wasbehoeften. Deze voorlader wasmachine heeft een indrukwekkende capaciteit van 11 kg en is uitgerust met AI Control, een technologie die leert van jouw gewoonten om een efficiënte en gepersonaliseerde waservaring te bieden. Dankzij de geïntegreerde Ecodosator, kiest de machine zelfstandig de perfecte hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke lading. Met de SpaceMax technologie heb je meer ruimte in de trommel, zonder in te leveren op het formaat van de machine. Het apparaat is ook milieuvriendelijk, waarbij het vuil efficiënt verwijdert, zelfs in koud water. Tot slot biedt de SmartThings-app je de mogelijkheid om je wascyclus te selecteren, te plannen en problemen op te lossen, alsmede energieverspilling te bewaken en te reduceren. Met zijn maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm biedt de Samsung Wasmachine altijd een snelle, grondige en efficiënte wasbeurt.

Onze favoriet #4

Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Samsung wasmachine is een innovatief en intelligent apparaat dat je waservaring optimaliseert. Dankzij de Ecobubble-technologie wordt je wasgoed grondig gewassen met schuim, zelfs op lage temperaturen, wat energie bespaart. Met de QuickDrive-optie verminder je de wastijd van vele programma’s met wel 50%, zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestaties. Het AI Wash programma doseert je wasmiddel automatisch, past de hoeveelheid water aan en optimaliseert de inweek-, was- en centrifugeertijden, zodat je zuiniger wast. De extra grote trommel in een standaard formaat apparaat zorgt voor een flexibele wasdag zonder extra ruimte in te nemen. Tel daarbij op dat AI Control je wasgewoonten onthoudt en je via de SmartThings app bijstaat, maakt deze Samsung wasmachine een must-have voor een efficiënte en gepersonaliseerde waservaring.

 • Voordeel 1: Dankzij de Ecobubble-technologie van Samsung wordt je wasmiddel direct in de vorm van schuim in de trommel verdeeld. Dit betekent dat je wasgoed op een bijzonder zachte en grondige manier wordt gereinigd, zelfs bij lagere temperaturen. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar zorg je ook voor langere levensduur van je kleding.
 • Voordeel 2: De innovatieve QuickDrive-functie van de Samsung wasmachine stelt je in staat de wastijd van veel programma’s met maximaal 50% te reduceren. Dit zorgt voor een efficiënte wasroutine zonder te hoeven inleveren op de wasprestaties.
 • Voordeel 3: Met het AI Wash automatische programma neemt de wasmachine het doseren van het wasmiddel, het aanpassen van de hoeveelheid water en zelfs het optimaliseren van de inweek-, afwas- en centrifugeertijden voor zijn rekening. Dit draagt bij aan besparing op water en wasmiddel, terwijl het er tegelijkertijd voor zorgt dat je wasgoed optimaal gereinigd wordt.
 • Voordeel 4: Het Bespoke design met SpaceMax zorgt ervoor dat je kunt profiteren van een extra grote trommel, zonder dat de wasmachine meer ruimte inneemt dan de standaard 60 cm diepte en breedte. Hierdoor blijf je flexibel op wasdag, zonder dat je extra ruimte voor de wasmachine moet vrijmaken.
 • Voordeel 5: Met AI Control denkt de Samsung wasmachine met je mee en onthoudt je wasgewoonten. Het ondersteunt je bij het laden en instellen van de machine, en kan je zelfs updates sturen via de SmartThings app als je onderweg bent. Deze slimme functie maakt het wassen niet alleen efficënter, maar ook een stuk eenvoudiger.
 • Nadeel 1: Hoewel de Ecobubble-technologie zacht en grondig wast, kan dit proces voor sommige stoffen te zacht zijn om hardnekkige vlekken te verwijderen. Dit betekent dat je mogelijk vervolgvlekbehandelingen moet uitvoeren voor bepaalde kledingstukken.
 • Nadeel 2: Ondanks de QuickDrive-optie die de wasduur verminderd, mist de Samsung wasmachine de mogelijkheid om verschillende soorten was tegelijkertijd te behandelen. Dit betekent dat je meerdere programma’s moet uitvoeren voor verschillende soorten kleding, wat tijd en energie kan kosten.
 • Nadeel 3: Het AI Wash automatisch programma kan handig zijn om automatisch wasmiddel te doseren en water aan te passen, maar de optimalisering van de weking, spoelen en centrifugeren is alleen gebaseerd op AI-gestuurde schattingen. Deze zijn niet altijd nauwkeurig en kunnen leiden tot te veel of te weinig gebruik van hulpmiddelen.
 • Nadeel 4: Hoewel het Bespoke design met SpaceMax een extra grote trommel biedt zonder extra ruimte in te nemen, kan dit probleem kunnen veroorzaken voor mensen met kleine wasruimtes. De standaard diepte van 60 cm kan te groot zijn voor sommige smalle ruimtes.
 • Nadeel 5: Hoewel de AI Control meedenkt met je wasgewoontes, kan deze technologie opdringerig aanvoelen voor sommige mensen. Bovendien betekent het gebruik van de SmartThings app dat je altijd een smartphone nodig hebt om de volledige mogelijkheden van de wasmachine te gebruiken. Mensen zonder toegang tot een smartphone of stabiel internet kunnen hierdoor benadeeld worden.

Onze favoriet #5

Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Samsung wasmachine is een stijlvol wit gekleurde huishoudelijke apparaat ontwikkeld door het wereldberoemde merk Samsung. Het is afkomstig uit Spanje en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Met deze wasmachine kun je je kleding simpel en efficiënt schoon maken.

 • Voordeel 1: Je kiest voor een merk met een sterke reputatie. Samsung is een van de marktleiders op het gebied van elektronica, wat vaak garant staat voor betrouwbare en hoogwaardige producten.
 • Voordeel 2: Je haalt een product in huis dat afkomstig is uit Spanje. Dit betekent dat je kunt rekenen op Europese productiestandaarden en -kwaliteit.
 • Voordeel 3: De wasmachine is wit van kleur, wat een neutrale en schone uitstraling geeft. Hierdoor past de machine in de meeste huishoudelijke omgevingen.
 • Voordeel 4: Met Samsung kies je voor innovatie en de nieuwste technologieën. Samsung staat bekend om haar streven naar verbetering, dus je kunt verwachten dat deze wasmachine enkele van de meest geavanceerde functies op de markt heeft.
 • Voordeel 5: Het kiezen van een Samsung wasmachine betekent dat je kiest voor een product met mogelijk goede klantenservice en -ondersteuning. Samsung heeft een breed netwerk van servicecentra en een uitgebreide online support.
 • Het is mij niet mogelijk om vijf nadelen te geven op basis van de beperkte informatie die in de productbeschrijving is verstrekt. Hiervoor zou aanvullende informatie over de specificaties, functies en prestaties van het product nodig zijn. In dit geval zou ik alleen kunnen opmerken:
 • Nadeel 1: Als het product uit Spanje komt, zou de handleiding mogelijk in het Spaans kunnen zijn. Dit kan een probleem zijn als je de Spaanse taal niet beheerst.
 • Maar verder is het niet mogelijk om nadelen te identificeren uitsluitend op basis van de merknaam, de productkleur en het land van herkomst.

Onze favoriet #6

Samsung Samsung Wasmachine

Samsung Samsung Wasmachine

Waarom we het gekozen hebben

De Samsung Wasmachine is een hoogwaardig apparaat dat kenmerkend is voor zijn innovatieve functies. Het biedt een AddWash-klep waarmee je vergeten kledingstukken kunt toevoegen, zelfs als het wasprogramma al is gestart. Het beschikt over een hygiënisch stoomprogramma dat dieptereiniging biedt tot in de laatste vezels. Deze wasmachine heeft een digitale inverter-motor die niet alleen energie en kosten bespaart, maar ook opvallend stil en slijtvast is, waardoor de levensduur wordt verlengd. De trommelreinigingsfunctie zorgt voor een schone en hygiënische trommel en deurafdichting, zonder extra schoonmaakmiddelen. Nog een opmerkelijke eigenschap is de Diamond trommel die met zijn fijne, diamantvormige verhogingen en kleine gaten zorgt voor een zachte, effectieve wasbeurt die je gevoelige kleding beschermt.

 • Voordeel 1: Je hebt de mogelijkheid om vergeten wasgoed toe te voegen, zelfs als het wasprogramma al is gestart, dankzij de AddWash-klep.
 • Voordeel 2: De ingebouwde hygiënische stoomprogramma zorgt voor een grondige dieptebehandeling met stoom die garandeert dat je kleding tot in de laatste vezels schoon is.
 • Voordeel 3: Met de digitale inverter-motor bespaar je niet alleen energie en kosten, maar hij functioneert ook zeer stil. Dit betekent dat je was kunt doen zonder lawaai en dat de motor slijtvast en daardoor duurzaam is.
 • Voordeel 4: De wasmachine heeft een geïntegreerde trommelreinigingsfunctie die zorgt voor een hygiënisch schone trommel en deurafdichting, zonder dat er reinigingsmiddelen nodig zijn.
 • Voordeel 5: Dankzij de Diamond wastrommel, die is uitgerust met fijne, diamantvormige verhogingen en kleine gaten, kun je zelfs zeer gevoelige kleding wassen op een manier die de stof spaart.
 • Nadeel 1: Hoewel de AddWash-klep handig is voor vergeten stukken wasgoed, kan het een probleem zijn als je niet dichtbij de machine bent nadat het wasprogramma is gestart. Een stuk wasgoed dat later wordt toegevoegd, krijgt niet dezelfde wasbehandeling als de rest.
 • Nadeel 2: Het hygiënische stoomprogramma klinkt geweldig, maar dit zou kunnen resulteren in langere wascycli, wat niet ideaal is als je op zoek bent naar snelle wasbeurten.
 • Nadeel 3: Ondanks dat de digitale inverter-motor energie en kosten bespaart, kan dit complicaties met zich meebrengen bij eventuele reparaties, aangezien het een gespecialiseerd onderdeel is dat mogelijk niet lokaal beschikbaar is.
 • Nadeel 4: De trommelreiniging zou volgens de productbeschrijving zonder reinigingsmiddelen kunnen werken. Maar dit kan leiden tot twijfels over hoe efficiënt deze zelfreinigende functie echt is in vergelijking met machines die wel reinigingsmiddelen gebruiken.
 • Nadeel 5: De Diamond wastrommel beschermt gevoelige kleding, wat geweldig is, maar dit kan betekenen dat hardnekkige vlekken op duurzamere materialen niet zo effectief worden verwijderd als bij wasmachines zonder deze functie.

Na uitvoerig onderzoek en het testen van de 10 beste Samsung wasmachines, kunnen we zonder twijfel concluderen dat Samsung een betrouwbare keuze is als het op wasmachines aankomt. Elk getest model biedt een scala aan handige functies, efficiënte prestaties en intuïtieve ontwerpen. De meest superieure modellen onderscheiden zich met hun uitzonderlijke energie-efficiëntie en wascapaciteit. Als jij op zoek bent naar een wasmachine die je kleding optimaal schoon krijgt zonder verlies van kwaliteit en comfort, dan is een Samsung wasmachine een zeer aan te raden optie.

Inhoudsopgave