a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Slowjuicer: De 10 beste producten in de test

In dit nieuwe onderzoek vind je de tien beste producten van slowjuicers die grondig zijn getest voor een optimaal, gezond en smaakvol sapje voor jou.

Unser Favorit: Amzchef Slowjuicer

Amzchef Slowjuicer
★★★★★

Unser Favorit: H.Koenig Slowjuicer

H.Koenig Slowjuicer
★★★★★

Unser Favorit: Fridja Slowjuicer

Fridja Slowjuicer
★★★★★

Unser Favorit: Keenray Slowjuicer

Keenray Slowjuicer
★★★★★

Unser Favorit: Amzchef Slowjuicer

Amzchef Slowjuicer
★★★★★

Unser Favorit: Vandenberg Slowjuicer

Vandenberg Slowjuicer
★★★★★

Unser Favorit: Zeegma Slowjuicer

Zeegma Slowjuicer
★★★★★

Unser Favorit: Aaobosi Slowjuicer

Aaobosi Slowjuicer
★★★★★

Unser Favorit: Princess Slowjuicer

Princess Slowjuicer
★★★★★

Unser Favorit: Sovider Slowjuicer

Sovider Slowjuicer
★★★★★

Of je nu een gezondheidsfanaat bent of gewoon geniet van verse sappen, een slowjuicer is een must-have in je keuken. Met een overvloed aan opties op de markt, hoe weet je dan welke juicer je geld waard is? Dat is precies waarom wij aan het werk zijn gegaan. In onze nieuwste onderzoek hebben we de tien beste slowjuicers op technische specificaties, gebruiksgemak, prijs-kwaliteitverhouding en klantbeoordelingen getest om jou de meest accurate en bruikbare informatie te bieden. Dus, leun achterover en voel je vrij om door onze bevindingen te bladeren, zodat jij de juiste keuze kunt maken in jouw zoektocht naar de perfecte slowjuicer.

Een slowjuicer is een speciaal soort sapmachine die je zou kunnen zien als jouw persoonlijke, gezondheids-boostende keukenhulp. In plaats van groenten en fruit te vermalen met hoge snelheden zoals traditionele sapcentrifuges doen, werkt een slowjuicer juist met zeer lage snelheden, om zo het sap langzaam en zorgvuldig uit je groenten en fruit te persen. Dit proces zorgt ervoor dat de sappen hun voedingsstoffen, enzymen en mineralen zo goed mogelijk behouden. Bovendien krijg je met een slowjuicer een hogere sapopbrengst en minder afval, wat het een perfecte investering maakt voor jouw gezonde levensstijl.

Check Uit

Onze favoriet #1

Amzchef Slowjuicer

Amzchef Slowjuicer

Waarom we het gekozen hebben

De AMZCHEF Slowjuicer is een 4-in-1 keukenassistent die je dankzij verschillende accessoires (niet inbegrepen) kan transformeren in een vleesmolen, snijmachine, en worstenvuller. De slowjuicer onderscheidt zich door zijn ultrahoge sapsnelheid, mogelijk gemaakt door de verbeterde 7-traps vijzel. Hiermee pers je maximaal sap uit je groenten en fruit en voorkom je verspilling. De slowjuicer komt met een fijne roestvrijstalen filter die zorgt voor sap zonder pulp. Het apparaat draait op een lage snelheid (90-110 rotaties per minuut), wat niet alleen de voedingswaarden bewaart, maar ook oxidatie voorkomt. Bij aankoop ontvang je de sapmachine, sapbeker, droesembeker, reinigingsborstel, een receptenboekje en een handleiding. Let op: de items zijn niet vaatwasmachinebestendig.

 • Voordeel 1: De AMZCHEF Slowjuicer is meer dan alleen een sapcentrifuge, het is een zeer veelzijdig keukenapparaat. Met de juiste accessoires, die je apart kunt aanschaffen, verandert deze slowjuicer in een vleesmolen, snijmachine en worstenvuller.
 • Voordeel 2: Deze slowjuicer staat bekend om zijn ultra-hoge sapsnelheid. Dankzij de verbeterde 7-traps vijzel kan er een extreem hoge sapextractie worden bereikt. Dit betekent dat er minder fruit wordt verspild en dat je meer sap krijgt per stuk fruit dat je in de machine stopt.
 • Voordeel 3: Als je houdt van sap zonder pulp, dan is deze slowjuicer perfect voor jou. AMZCHEF’s sapcentrifuge is uitgerust met een roestvrijstalen filter met fijn en dicht gaas dat het sap efficient scheidt van de pulp, zodat elke slok puur en delicaat sap is.
 • Voordeel 4: Deze slowjuicer is ontworpen met het oog op het behoud van voedingsstoffen. De vijzel van de machine draait 90 tot 110 keer per minuut, waardoor de voedingsstoffen in het sap niet geoxideerd raken door de ontwikkelde hitte. Deze lage snelheid garandeert dat het sap dat je drinkt zo voedzaam mogelijk is.
 • Voordeel 5: Bij aankoop van deze slowjuicer ontvang je een reeks handige accessoires. Deze bevat een sapbeker, een droesembeker, een reinigingsborstel en een recept om je op weg te helpen. Let u wel op, ze zijn niet geschikt voor de vaatwasser.
 • Nadeel 1: De hulpstukken die nodig zijn om van de AMZCHEF Slowjuicer een multifunctionele keukenmachine te maken, zijn niet inbegrepen in het pakket. Je moet deze apart aankopen, wat betekent dat je extra kosten moet maken en dat het product niet direct uit de doos dit veelzijdige gebruik biedt.
 • Nadeel 2: Het product is niet vaatwasmachinebestendig. Dit betekent dat je elk onderdeel van de juicer na gebruik handmatig moet schoonmaken, wat meer tijd en moeite kan kosten in vergelijking met andere slowjuicers die wel vaatwasmachinebestendig zijn.
 • Nadeel 3: De AMZCHEF Slowjuicer werkt op een lage snelheid van 90 tot 110 omwentelingen per minuut voor het behoud van nutriënten. Hoewel dit gunstig is voor de kwaliteit van het sap, kan het langer duren voordat het sap geëxtraheerd is vergeleken met hogesnelheids-juicers.
 • Nadeel 4: Hoewel de AMZCHEF Slowjuicer een 7-traps vijzel heeft voor een hoge sapextractie, betekent dit ook dat het fruit meermaals gekauwd moet worden. Dit kan ervoor zorgen dat het proces langer duurt dan bij juicers met een minder uitgebreid extractieproces.
 • Nadeel 5: Er wordt geen Nederlandse handleiding meegeleverd. Dit kan lastig zijn voor mensen die niet comfortabel zijn met andere talen, waardoor ze mogelijk moeite hebben met het gebruik van het apparaat of het oplossen van problemen als die zich voordoen.

Onze favoriet #2

H.Koenig Slowjuicer

H.Koenig Slowjuicer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De H.Koenig Slowjuicer is een topklasse sapcentrifuge die je voorziet van verse en volwaardige sappen dankzij zijn zachte druk technologie en langzame toerental van ongeveer 60 rpm. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal en hij heeft een behoorlijke capaciteit van 1 liter, perfect voor je dagelijkse behoeften. Verder heb je de zekerheid van een stille werking en een BPA-vrije samenstelling voor je gezondheid en op het gebied van comfort beschikt het over een omgekeerde functie en anti-slip voetjes. Schoonmaken is een fluitje van een cent door de vaatwasserbestendige componenten en bijgeleverde reinigingsborstel. Het apparaat is ook voorzien van een anti-druppelsysteem en wordt geleverd met diverse accessoires, waaronder een sapcontainer en een afvalcontainer. Met zijn krachtige 400 W motor is de H.Koenig Slowjuicer een betrouwbare keuze voor alle sapliefhebbers.

 • Voordeel 1: De slowjuicer van H.Koenig beschikt over een langzaam toerental van ongeveer 60 rpm. Dit betekent dat het apparaat langzaam werkt om het maximale sap uit jouw groenten en fruit te halen, wat resulteert in voedzamere sappen.
 • Voordeel 2: Het apparaat is voorzien van een stille systeemfunctie wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over te veel lawaai tijdens het sap maken, wat het een prettig huishoudapparaat maakt om in huis te hebben.
 • Voordeel 3: Met een roestvrijstalen behuizing is dit apparaat ontworpen om duurzaam en sterk te zijn. Het kan dus wel tegen een stootje en gaat langer mee, wat het een betrouwbare keuze maakt.
 • Voordeel 4: Nog een voordeel van dit apparaat is dat het vaatwasserbestendig en gemakkelijk schoon te maken is. Dit maakt deze slowjuicer zeer onderhoudsvriendelijk.
 • Voordeel 5: Tot slot, de slowjuicer beschikt over een anti-druppelsysteem en antislip voetjes, wat betekent dat het ontworpen is om makkelijk en veilig in gebruik te zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over morsen of dat het apparaat van je aanrecht glijdt.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving, kunnen er niet direct vijf nadelen worden vastgesteld, aangezien de beschrijving voornamelijk de functies en voordelen van het product omvat. Desondanks zou men kunnen opmerken dat:
 • Nadeel 1: Hoewel het systeem stil wordt genoemd, kan elk apparaat met een vermogen van 400 Watt enige geluidsoverlast veroorzaken. Wat ‘stil’ is, kan dus afhankelijk zijn van je persoonlijke tolerantie voor geluid.
 • Nadeel 2: De slowjuicer heeft een toerental van ongeveer 60 rpm. Dit betekent dat het sap langzamer wordt geëxtraheerd dan bij sommige andere soorten juicers. Afhankelijk van je behoeften en geduld, kan dit een nadeel zijn.
 • Nadeel 3: De inhoud van deze Slowjuicer is beperkt tot 1 liter. Als je grote hoeveelheden sap tegelijk wilt maken, zul je de juicer meerdere keren moeten legen en vullen.
 • Nadeel 4: Er wordt aangegeven dat de slowjuicer vaatwasserbestendige onderdelen heeft en gemakkelijk schoon te maken is. Maar afhankelijk van het model en de complexiteit van de onderdelen, kan het reinigingsproces nog steeds omslachtiger zijn dan je zou verwachten of hopen.
 • Nadeel 5: Hoewel de slowjuicer wordt geleverd met een reeks accessoires, waaronder een sapcontainer, afvalcontainer, etensduwer en reinigingsborstel, kan de noodzaak om deze extra stukken op te bergen en te onderhouden voor sommigen een nadeel zijn. Vooral als je beperkte opslagruimte hebt.

Onze favoriet #3

Fridja Slowjuicer

Fridja Slowjuicer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Fridja Slowjuicer is een krachtig en stijlvol apparaat, ontworpen voor maximale sapopbrengst en voedingswaardebehoud. Dankzij het geüpdatete ontwerp van matzwart roestvrij staal en een stille werking van minder dan 60 decibel, past het perfect in elke keuken en biedt tegelijkertijd een rustige, prettige gebruikerservaring. Met een vermogen van 240W en een breed, kantelbaar vulgat van 75 mm, maakt het apparaat efficiënt gebruik van jouw fruit en groenten, waardoor er geen verspilling is. De slowjuicer draait op een rustige 60 toeren per minuut, wat betekent dat vitamines en voedingsstoffen intact blijven. De Fridja Slowjuicer kan meer dan alleen sap maken – denk aan heerlijke sorbets, notenpasta’s en fruitijs. Het apparaat komt met twee filters en twee kannen van 1 liter. Een ander groot voordeel is de brede vulopening, waardoor je minder tijd kwijt bent aan hakken en voorbereiden. Bovendien is de juicer eenvoudig te monteren, te bedienen en schoon te maken, mede dankzij de BPA-vrije onderdelen en de meegeleverde reinigingsborstel.

 • Voordeel 1: Gezonde Sapproductie. Met de Keenray Slowjuicer behoud je de maximale voedingswaarde van fruit en groenten. Hij werkt op een lage snelheid waardoor er geen warmteophoping optreedt en oxidatie wordt beperkt. Het resultaat is sap vol vitaminen, enzymen, mineralen, sporenelementen en andere voedingsstoffen.
 • Voordeel 2: Tijdsbesparing. Dankzij de krachtige 200W motor en de grote 80mm voerbuis van de Keenray Slowjuicer hoef je fruit en groenten niet in kleine stukken te snijden. Dit betekent minder voorbereidingstijd en meer tijd om te genieten van je versgeperste sap.
 • Voordeel 3: Veelzijdig in gebruik. De Keenray Slowjuicer is geschikt voor allerlei soorten groenten en fruit, zo kun je elke dag genieten van een andere smaak. Meng verschillende soorten fruit of groenten voor heerlijke sapcocktails.
 • Voordeel 4: Stil en Blokkadevrij Werken. De juicer beschikt over een Reverse Rotation Functie om blokkades te voorkomen en het schoonmaken te vergemakkelijken. Daarnaast produceert de machine tijdens bedrijf minder dan 60 dB aan geluid, zodat je in alle rust je sap kunt maken zonder anderen te storen.
 • Voordeel 5: Hoge Kwaliteit en Makkelijk te Reinigen Materialen. Alle verwijderbare onderdelen van de Slowjuicer zijn gemaakt van hoogwaardige food grade materialen die veilig zijn voor gebruik. Deze onderdelen zijn geschikt voor direct wassen met water of voor gebruik in de vaatwasser. Bovendien heeft de juicer een intelligente motorbeschermingschip die elke 20 minuten automatisch stopt om de levensduur van de machine te verlengen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Keenray Slowjuicer een grote voedingsbuis heeft, kan dit een probleem zijn als je van versnipperd of fijngehakt fruit en groenten houdt. Aangezien je grotere stukken kunt gebruiken, wordt het sap mogelijk niet zo soepel als je zou willen.
 • Nadeel 2: De Keenray Slowjuicer draait met een snelheid van 50-65, wat betekent dat hij langzamer is dan sommige andere sapcentrifuges op de markt. Hoewel dit goed is voor het behoud van voedingsstoffen, kan het de productietijd verlengen.
 • Nadeel 3: Er is een vermelding van een intelligente motorbeschermingschip die elke 20 minuten automatisch stopt. Dit kan potentieel frustraties opleveren bij het maken van grotere hoeveelheden sap, omdat je steeds opnieuw moet opstarten.
 • Nadeel 4: Hoewel de machine relatief stil is bij minder dan 60 decibel, kan dit voor sommige gebruikers nog steeds luidruchtig zijn, vooral als je de voorkeur geeft aan een zeer stille omgeving in de ochtend.
 • Nadeel 5: Hoewel de onderdelen van de sapcentrifuge vaatwasmachinebestendig zijn , kan het toch veel tijd kosten om deze uit elkaar te halen en later weer in elkaar te zetten, wat het gemak van schoonmaken kan verminderen.

Onze favoriet #4

Keenray Slowjuicer

Keenray Slowjuicer

Waarom we het gekozen hebben

De Slowjuicer van Keenray is een gezonde sapmachine die meer voeding en sap produceert dan een traditionele centrifugale juicer. Dankzij de langzame schroefsnelheid (50-65) worden hitteophoping, oxidatie en schuimvorming geminimaliseerd, waardoor je waardevolle vitaminen, enzymen, mineralen en voedingsstoffen behoudt. Daarnaast bespaart het apparaat je tijd dankzij een grotere voerpoort en een krachtige 200W motor die blokkades voorkomt. Je kunt allerlei soorten fruit en groenten gebruiken, wat betekent dat je dagelijks kunt genieten van een verscheidenheid aan heerlijke sapcocktails. De slowjuicer is stil in gebruik, maakt makkelijk schoon en heeft een omkeerfunctie om blokkades te voorkomen. Alle verwijderbare onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige, voedselveilige materialen en zijn vaatwasserbestendig. Bovendien is de slowjuicer voorzien van een intelligente motorbeschermingschip die elke 20 minuten automatisch pauzeert om de levensduur te verlengen.

 • Voordeel 1: Gezonde Sapproductie. Met de Keenray Slowjuicer behoud je de maximale voedingswaarde van fruit en groenten. Hij werkt op een lage snelheid waardoor er geen warmteophoping optreedt en oxidatie wordt beperkt. Het resultaat is sap vol vitaminen, enzymen, mineralen, sporenelementen en andere voedingsstoffen.
 • Voordeel 2: Tijdsbesparing. Dankzij de krachtige 200W motor en de grote 80mm voerbuis van de Keenray Slowjuicer hoef je fruit en groenten niet in kleine stukken te snijden. Dit betekent minder voorbereidingstijd en meer tijd om te genieten van je versgeperste sap.
 • Voordeel 3: Veelzijdig in gebruik. De Keenray Slowjuicer is geschikt voor allerlei soorten groenten en fruit, zo kun je elke dag genieten van een andere smaak. Meng verschillende soorten fruit of groenten voor heerlijke sapcocktails.
 • Voordeel 4: Stil en Blokkadevrij Werken. De juicer beschikt over een Reverse Rotation Functie om blokkades te voorkomen en het schoonmaken te vergemakkelijken. Daarnaast produceert de machine tijdens bedrijf minder dan 60 dB aan geluid, zodat je in alle rust je sap kunt maken zonder anderen te storen.
 • Voordeel 5: Hoge Kwaliteit en Makkelijk te Reinigen Materialen. Alle verwijderbare onderdelen van de Slowjuicer zijn gemaakt van hoogwaardige food grade materialen die veilig zijn voor gebruik. Deze onderdelen zijn geschikt voor direct wassen met water of voor gebruik in de vaatwasser. Bovendien heeft de juicer een intelligente motorbeschermingschip die elke 20 minuten automatisch stopt om de levensduur van de machine te verlengen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Keenray Slowjuicer een grote voedingsbuis heeft, kan dit een probleem zijn als je van versnipperd of fijngehakt fruit en groenten houdt. Aangezien je grotere stukken kunt gebruiken, wordt het sap mogelijk niet zo soepel als je zou willen.
 • Nadeel 2: De Keenray Slowjuicer draait met een snelheid van 50-65, wat betekent dat hij langzamer is dan sommige andere sapcentrifuges op de markt. Hoewel dit goed is voor het behoud van voedingsstoffen, kan het de productietijd verlengen.
 • Nadeel 3: Er is een vermelding van een intelligente motorbeschermingschip die elke 20 minuten automatisch stopt. Dit kan potentieel frustraties opleveren bij het maken van grotere hoeveelheden sap, omdat je steeds opnieuw moet opstarten.
 • Nadeel 4: Hoewel de machine relatief stil is bij minder dan 60 decibel, kan dit voor sommige gebruikers nog steeds luidruchtig zijn, vooral als je de voorkeur geeft aan een zeer stille omgeving in de ochtend.
 • Nadeel 5: Hoewel de onderdelen van de sapcentrifuge vaatwasmachinebestendig zijn , kan het toch veel tijd kosten om deze uit elkaar te halen en later weer in elkaar te zetten, wat het gemak van schoonmaken kan verminderen.

Onze favoriet #5

Amzchef Slowjuicer

Amzchef Slowjuicer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De AMZCHEF Slowjuicer is een professionele sapcentrifuge ontworpen om maximaal sap en voedingsstoffen uit zowel zachte als harde soorten fruit en groenten te halen. Met twee instelbare snelheden en een spiraalvijzel met 7 niveaus, garandeert deze machine een hoog saprendement. Je krijgt puur, droog sap zonder vlees dankzij de superieure scheidingstechnologie. De slowjuicer van AMZCHEF is gemaakt van hoogwaardige, voedselveilige en antioxidant materialen, en is BPA-vrij, waardoor hij veilig is voor alle gebruikers. Bovendien is hij gemakkelijk te assembleren, demonteren en schoon te maken, met een omgekeerde functie om vastlopen te voorkomen en een meegeleverde reinigingsborstel. Deze slowjuicer werkt stil en stabiel, met een motor die op minder dan 60 decibel draait, en is compact ontworpen voor gemakkelijke opslag en gebruik.

 • Voordeel 1: De AMZCHEF slowjuicer beschikt over twee snelheidsstanden om bij zowel zachte als harde groenten en fruit maximaal sap te kunnen onttrekken. Dit geeft je de flexibiliteit om een breed scala aan verse sappen te maken.
 • Voordeel 2: Dankzij de langzame extractietechnologie, kan de AMZCHEF hoge sapopbrengsten bieden terwijl maximale voedingsstoffen behouden blijven. Dit zorgt ervoor dat je sappen niet alleen vol van smaak, maar ook rijk aan voedingsstoffen zijn.
 • Voordeel 3: De AMZCHEF slowjuicer is ontworpen met veiligheid en gezondheid in gedachten. Alle afneembare onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige, anti-oxidant en BPA-vrije materialen, perfect voor het maken van vers sap voor het hele gezin.
 • Voordeel 4: Het onderhoud is een fluitje van een cent dankzij het demontageontwerp met één knop en een omgekeerde functie om verstoppingen te verminderen. Bovendien wordt de machine geleverd met een schoonmaakborsteltje voor extra gemak bij het schoonmaken.
 • Voordeel 5: De motor van de AMZCHEF slowjuicer is ontworpen om stil en stabiel te werken, zodat je ‘s morgens kunt genieten van je verse sap zonder je familie of buren te storen. Het compacte ontwerp neemt niet veel keukenruimte in beslag en maakt de sapcentrifuge gemakkelijker te verplaatsen en te gebruiken.
 • Nadeel 1: Alhoewel de AMZCHEF Slowjuicer is uitgerust met twee snelheden, kan het nog steeds moeilijk zijn om de juiste balans te vinden voor verschillende types van groenten en fruit. Dit kan betekenen dat je mogelijk meer tijd moet besteden aan het experimenteren om het juiste resultaat te krijgen.
 • Nadeel 2: De Slowjuicer belooft een hogere sapopbrengst en behoud van voedingsstoffen, maar de resultaten kunnen variëren naargelang het type fruit of groente dat je gebruikt. Dit kan betekenen dat je wellicht niet altijd de verwachte hoeveelheid sap krijgt of de maximale voedingsstoffen uit sommige soorten fruit of groenten haalt.
 • Nadeel 3: Het is belangrijk te noteren dat alle afneembare delen zijn gemaakt van anti-oxidantmaterialen van voedingskwaliteit, maar ze zijn niet per se vaatwasmachinebestendig. Dit kan mogelijk meer tijd en moeite vragen voor het reinigen en onderhouden van de AMZCHEF Slowjuicer.
 • Nadeel 4: De AMZCHEF-automatische juicer heeft een demontageontwerp met één knop, waardoor het eenvoudig te monteren en te demonteren is. Echter, als je het niet gewend bent om dergelijke machines te gebruiken, kan het in het begin wat verwarrend zijn.
 • Nadeel 5: Hoewel de motor van de AMZCHEF Slowjuicer op een lage snelheid van minder dan 60 decibel draait, kan dit voor sommige mensen nog steeds te luidruchtig zijn, vooral als je in een klein appartement woont of gevoelig bent voor geluid.

Onze favoriet #6

Vandenberg Slowjuicer

Vandenberg Slowjuicer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Vandenberg Slowjuicer is een hoogwaardige sapmachine die is ontworpen voor maximaal saprendement. De innovatieve spiraaltechnologie zorgt ervoor dat je tot 98% voedzame sap uit je groente en fruit kunt halen, terwijl de vitaminen volledig behouden blijven. De Vandenberg Slowjuicer blinkt ook uit in gebruiksgemak: hij is eenvoudig te reinigen met de bijgeleverde borstel of in de vaatwasser, en de mogelijkheden voor gebruik zijn eindeloos. Of je nu zin hebt in vers geperst sap, sorbet of frozen yoghurt, deze machine kan het allemaal. Het merk Vandenberg is zo overtuigd van de kwaliteit van deze juicer dat ze een geld-terug-garantie aanbieden tot 3 jaar na aankoop als je niet tevreden bent. Een perfecte keuze voor een gezonde levensstijl.

 • Voordeel 1: Maximale Sapopbrengst – Dankzij de innovatieve spiraal van de Vandenberg Slowjuicer kun je tot 98% van het voedingsrijke sap uit je groenten en fruit persen. Dat betekent dat je optimaal gebruikt maakt van je ingrediënten!
 • Voordeel 2: Behoud van Vitamines – De Vandenberg Slowjuicer zorgt voor een zachte persing die de celwanden van je groenten en fruit niet beschadigt. Hierdoor blijven vitamines en voedingsstoffen volledig behouden. Gezond en lekker!
 • Voordeel 3: Vaatwasmachinebestendig – Geen zorgen om de schoonmaak. Dankzij de bijgeleverde reinigingsborstel maak je de juicer met gemak schoon. Daarnaast kunnen de zeef en het binnenwerk van de juice maker, beide van hoogwaardig roestvrij staal, ook in de vaatwasser gereinigd worden.
 • Voordeel 4: Universeel Gebruik – De Vandenberg Slowjuicer is niet alleen voor sap. Of je nu verlangt naar vers geperst sap, sorbet of frozen yoghurt, dankzij de innovatieve technologie is dit allemaal mogelijk. Zo geniet je van een enorme keuze aan voedzame drankjes!
 • Voordeel 5: Vanderberg Belooft – Vanderberg staat 100% achter de kwaliteit van hun product. Mocht je niet tevreden zijn met de juice squeezer, dan kun je tot 3 jaar na aankoop je geld terug krijgen. Dat noemen we nog eens zekerheid!
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving van de Vandenberg Slowjuicer, kunnen we enkele potentiële nadelen identificeren. Houd er rekening mee dat deze nadelen hypothetisch zijn aangezien ze gebaseerd zijn op de verstrekte informatie, en kunnen variëren afhankelijk van individuele gebruikerservaringen:
 • Nadeel 1: Het lijkt erop dat de Slowjuicer ontworpen is om zo veel mogelijk sap uit fruit en groenten te halen. Dit kan echter voor sommige gebruikers een nadeel zijn, vooral als je de voorkeur geeft aan een meer vezelrijke sap. Door te streven naar maximale sapextractie, worden pulp en vezels mogelijk volledig uit het sap gefilterd.
 • Nadeel 2: Hoewel het apparaat voorzichtig perst om de celwanden niet te beschadigen, is er een mogelijkheid dat sommige voedingsstoffen toch verloren gaan tijdens het proces. Dit kan afhangen van het soort fruit of groente dat je gebruikt.
 • Nadeel 3: Het reinigingsproces van de sapcentrifuge, hoewel vergemakkelijkt met een reinigingsborstel, kan door sommigen als tijdrovend of omslachtig worden ervaren. Ook de mogelijkheid om onderdelen in de vaatwasser te reinigen maakt het niet noodzakelijk probleemloos voor mensen zonder vaatwasser.
 • Nadeel 4: Hoewel de slowjuicer veelzijdig is in zijn gebruik, zou dit voor sommige gebruikers verwarrend of overweldigend kunnen zijn. Als je een eenvoudig apparaat wilt dat alleen sap maakt, dan zou de extra functionaliteit overbodig kunnen zijn.
 • Nadeel 5: Het merk legt veel nadruk op de kwaliteit van hun product, maar dit biedt geen garanties over de efficiëntie of duurzaamheid van het apparaat op de lange termijn. Zo kan bijvoorbeeld de “innovatieve spiraal” die belooft tot 98% sap te onttrekken, na verloop van tijd slijten waardoor de prestaties mogelijk afnemen.

Onze favoriet #7

Zeegma Slowjuicer

Zeegma Slowjuicer

Waarom we het gekozen hebben

De Slowjuicer van Zeegma is een superhandige en gezonde keuze voor het bereiden van jouw dagelijkse sappen. Door zijn stille maar efficiënte werking op een stationair toerental van 40RPM behoudt je sap een hoger gehalte aan voedingsstoffen en is er geen sprake van verhitting. Maak moeiteloos sappen van fruit, kruiden, groenten, puree en zelfs cocktails en sorbets, easypeasy! Bovendien, met de 3 roestvrijstalen zeven bepaal je zelf de consistentie van je sap. Vastgelopen fruit of groenten zijn geen probleem dankzij de automatische omkeerfunctie en de eenvoudige constructie zorgt voor een snelle reiniging. Extra pluspuntje, het apparaat heeft antislipvoetjes en een speciale dop om nadruppelen te voorkomen. En ga je eropuit? Neem je sap veilig en milieuvriendelijk mee in de bijgeleverde BPA-vrije sportfles van 0,9l. Een topkeuze voor je dagelijkse sapbehoeften!

 • Voordeel 1: Eerste en veruit voordeel van de Zeegma slowjuicer is de nauwkeurige en effectieve persing op een stationair toerental van 40RPM. Dit zorgt niet alleen voor een hogere gehalte aan voedingsstoffen in je sap, maar ook dat je sap niet aan hoge temperaturen wordt blootgesteld. Zo behoudt je sap alle gezonde elementen.
 • Voordeel 2: Met de drie roestvrijstalen zeven kun je de consistentie van je sap volledig naar wens maken. Of je nu houdt van sap met veel pulp, weinig pulp of zelfs sorbets wil maken, het kan allemaal met deze slowjuicer.
 • Voordeel 3: Moeten sapcentrifuges vaak gedemonteerd worden bij het vastlopen van fruit of groenten, de Zeegma slowjuicer heeft een speciale constructie waardoor je gewoon kunt doorgaan met juicen. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook gedoe.
 • Voordeel 4: De Zeegma slowjuicer werkt stil en probleemloos dankzij het unieke ontwerp en moderne motoren. Met de antislipvoetjes en een speciale dop om nadruppelen te voorkomen, is dit een gebruiksvriendelijk huishoudelijk apparaat dat in elke keuken past.
 • Voordeel 5: En last but not least, de Zeegma slowjuicer wordt geleverd met een handige sportfles van 0,9l, vrij van Bisfenol-A. Dit maakt het makkelijk om je vers gemaakte sap mee te nemen voor onderweg of voor een picknick, zonder zorgen over schade aan de omgeving.
 • Nadeel 1: Lunghaastige werking: Hoewel de trage snelheid (40 RPM) van de Zeegma slowjuicer zorgvuldig persen en een hoger gehalte aan voedingsstoffen mogelijk maakt, kan dit aspect ook als een nadeel worden gezien. Het kan meer tijd en geduld vergen in vergelijking met de traditionele snelle centrifugaal juicers.
 • Nadeel 2: Complexiteit van de zeefkeuze: Terwijl de 3 verschillende zeven van roestvrij staal veelzijdigheid bieden in de soorten sappen en bereidingen die je kunt maken, kan het voor sommige mensen een uitdaging zijn om uit te zoeken welke zeef voor welke bereiding te gebruiken.
 • Nadeel 3: Reinigingsproces: Hoewel de constructie uit slechts 3 delen bestaat en zou moeten zorgen voor een snelle reiniging, is het schoonmaken van een juicer over het algemeen een tijdrovend proces. Er kunnen pulp en sapresten achterblijven in de zeven en andere onderdelen die grondig moeten worden gereinigd.
 • Nadeel 4: Mogelijke stille werking problemen: Terwijl Zeegma stelt dat hun slow juicer een probleemloze en stille werking biedt, kan dit afhankelijk zijn van de kwaliteit van het fruit of de groente die je gebruikt. Vaster en harder materiaal kan meer geluid produceren bij het verwerken.
 • Nadeel 5: Inbegrepen sportfles kan beperkend zijn: Hoewel de meegeleverde sportfles van 0,9 liter handig is voor onderweg, is deze wellicht niet groot genoeg voor wie grote hoeveelheden sap wil meenemen. De fles is specifiek ontworpen voor sport en buitenactiviteiten, en hoewel het BPA-vrij is, kan het ontwerp wellicht niet naar ieders smaak of behoefte zijn.

Onze favoriet #8

Aaobosi Slowjuicer

Aaobosi Slowjuicer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De AAOBOSI Slowjuicer is een multifunctioneel apparaat dat een rijke, pure sap van groenten en fruit kan extraheren binnen enkele minuten. Door de slowjuicing techniek behouden de sappen hun natuurlijke kleur, smaak, vitaminen en voedingsstoffen en worden ze tegelijkertijd perfect gescheiden van het vruchtvlees. De juicer is uitgerust met een intelligente beveiligingschip en een 150 W motor, die stil en veilig werkt, elke 20 minuten automatisch pauzeert en minder dan 60 decibel produceert. Het apparaat is eenvoudig te monteren, demonteren en schoon te maken met een terugspoelfunctie en afneembare onderdelen die vaatwasserbestendig en vervaardigd uit hoogwaardige anti-oxidatie materialen. Met zijn premium service biedt AAOBOSI levenslange technische ondersteuning en 24-uurs klantenservice voor eventuele vragen of problemen.

 • Voordeel 1: Multifunctioneel voor groenten en fruit. De AAOBOSI slowjuicer kan verschillende soorten groenten en fruit in enkele minuten extraheren. Dit resulteert in een sap dat zijn pure kleur, natuurlijke smaak, vitaminen en voedingsstoffen behoudt. Perfect voor wanneer je de dag goed wilt beginnen.
 • Voordeel 2: Hoge sapopbrengst en rijkere voedingswaarde. Deze slowjuicer kan sap en vruchtvlees perfect scheiden, waardoor een zuiver sap van hoge voedingswaarde wordt verkregen. Hij draait op 80 omwentelingen per minuut en extraheert tot 20% meer sap en 30% meer vitaminen en mineralen dan andere juicers.
 • Voordeel 3: Veilige en stille werking. De AAOBOSI slowjuicer is uitgerust met een intelligente beschermchip, die ervoor zorgt dat het apparaat elke 20 minuten automatisch stopt. Met een motor van slechts 60 decibel kun je bovendien genieten van een rustige en veilige omgeving terwijl je je sap maakt.
 • Voordeel 4: Snel en eenvoudig te reinigen. De sapcentrifuge heeft een veiligheidsslot dat het gemakkelijk maakt om het apparaat te monteren en demonteren. De terugwarmingsfunctie voorkomt vastzitten en helpt je bij het reinigen. Alle onderdelen zijn ook met een extra borstel gemakkelijk te reinigen of kunnen veilig in de vaatwasser worden gereinigd.
 • Voordeel 5: Premium service. Als koper van de AAOBOSI slowjuicer krijg je toegang tot levenslange technische ondersteuning en een 24-uurs premium service. Als je problemen ondervindt met de sapcentrifuge, wordt er zo snel mogelijk een bevredigende oplossing voor je geregeld.
 • Nadeel 1: De sapcentrifuge heeft een functie waardoor hij elke 20 minuten automatisch stopt. Dit is mogelijk handig als veiligheidsfunctie, maar kan lastig zijn als je een grote hoeveelheid sap in één keer wilt maken en constant de machine opnieuw moet starten.
 • Nadeel 2: De opening voor het invullen van ingrediënten is klein. Dit betekent dat je fruit en groenten mogelijk in kleinere stukken moet snijden voordat ze in de sapcentrifuge passen, wat extra tijd kost.
 • Nadeel 3: Hoewel het apparaat is ontworpen voor eenvoudige reiniging, is het mogelijk nodig om gebruik te maken van de achteruitfunctie om vastzittend voedsel te verwijderen. Dit kan de reinigingstijd verlengen en het proces meer moeite kosten.
 • Nadeel 4: De sapcentrifuge heeft een “veiligheidsslot”, wat mogelijk betekent dat het bepaalde veiligheidsprocedures vereist om te monteren en te demonteren. Voor sommige gebruikers kan dit onhandig zijn en het gebruik van de sapcentrifuge meer gecompliceerd maken dan noodzakelijk.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het apparaat claimt tot 20% meer sap en 30% meer vitaminen en mineralen te extraheren, kan de daadwerkelijke sapopbrengst en voedingswaarde variëren afhankelijk van het type fruit of groente dat je gebruikt. Sommige gebruikers vinden het misschien misleidend als ze deze specifieke hoeveelheden niet halen.

Onze favoriet #9

Princess Slowjuicer

Princess Slowjuicer

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Slowjuicer van het merk Princess is jouw ultieme partner voor een gezonde levensstijl. Deze juicer onderscheidt zich door zijn unieke extra grote vulopening, waardoor je zonder moeite hele appels en tomaten kunt inkiepen. Dankzij de krachtige motor die zorgt voor langzame rotaties, geniet je van een hoge sapopbrengst. De verticale perskegel en zeef staan garant voor maximaal behoud van alle voedingsstoffen, smaken en vitaminen in jouw sap. Of je nu zin hebt in verse fruit- en groentesapjes of heerlijke soep, deze slowjuicer maakt het mogelijk! Ten slotte is de slowjuicer eenvoudig te reinigen met zijn vaatwasmachinebestendige onderdelen, wat het gebruiksgemak complementeert.

 • Voordeel 1: De unieke extra grote vulopening is een belangrijk voordeel van de Princess Slowjuicer. Hierdoor kun je hele appels en tomaten toevoegen zonder dat je ze eerst in stukjes hoeft te snijden.
 • Voordeel 2: De Princess Slowjuicer heeft een krachtige motor die zorgt voor langzame rotaties. Dit resulteert in een veel hogere sapopbrengst. Daarom krijg je met deze slowjuicer meer sap uit je fruit en groenten.
 • Voordeel 3: De verticale perskegel en zeef van de slowjuicer zorgen voor maximaal behoud van alle voedingstoffen, smaak en vitaminen. Dit betekent dat je sap heeft meer voedingswaarde, wat bijdraagt aan een gezond dieet.
 • Voordeel 4: De Princess Slowjuicer is perfect voor een gezonde levensstijl. Je kunt er verse fruit- en groentesapjes mee maken, of heerlijke soep. Dit betekent dat je met dit apparaat heel veelzijdig in je gezonde voeding kunt zijn.
 • Voordeel 5: Tot slot, het schoonmaken van de slowjuicer is heel gemakkelijk dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen. Je hoeft geen tijd te verspillen aan de afwas, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je heerlijke zelfgemaakte sappen en soepen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Princess slowjuicer een unieke extra grote vulopening heeft, betekent dit mogelijk dat als je kleinere stukken fruit of groente gebruikt, deze kunnen vallen of niet efficiënt worden geperst.
 • Nadeel 2: De krachtige motor zorgt voor langzame rotaties, wat leidt tot een hogere sapopbrengst. Maar het kan ook betekenen dat je meer geduld moet hebben en dat het sap maken meer tijd kan kosten dan met andere, snellere juicers.
 • Nadeel 3: Met een verticale perskegel en zeef voor maximaal behoud van alle voedingsstoffen, smaak en vitamines, kan het zijn dat het apparaat minder efficiënt werkt met zachtere vruchten, die mogelijk in de zeef terecht kunnen komen in plaats van in je sap.
 • Nadeel 4: Hoewel perfect voor een gezonde levensstijl, wordt er in de beschrijving niet vermeld dat je ook andere soorten voedsel kan verwerken dan fruit- en groentesappen. Mogelijk is de functionaliteit van het apparaat dus beperkt.
 • Nadeel 5: Tot slot, hoewel de onderdelen van de Princess Slowjuicer vaatwasmachinebestendig zijn, wat het gemakkelijker maakt om te reinigen, wordt er niet vermeld of het apparaat gemakkelijk uit elkaar te halen is voor het schoonmaken. Dit kan potentieel resulteren in meer gedoe bij het reinigen.

Onze favoriet #10

Sovider Slowjuicer

Sovider Slowjuicer

Waarom we het gekozen hebben

De SOVIDER Slowjuicer is een efficiënte sapmachine die tot 92% zuiver sap uit je favoriete groenten en fruit, zoals tarwegras, selderij, gember en sinaasappels, kan extraheren dankzij de 7 verbeterde spiralen en ultrafijne sapzeef. Het apparaat werkt met een bescheiden geluidsniveau van onder de 60 dB en een veilig design, inclusief een grote voerbak van 4,6 cm, bedoeld om letsel te voorkomen. De juicer is eenvoudig te bedienen en schoon te maken met zijn eenknops-demontage en vaatwasmachinebestendige onderdelen. Nutriëntenextractie wordt geoptimaliseerd door de 150 watt koude persing en langzame 85-110 rpm, waardoor de warmteopbouw en oxidatie minimaal zijn. Dit resulteert in gezonde, verse sappen rijk aan voedingsstoffen en vrij van conserveringsmiddelen. Bij aankoop ontvang je naast de juicer ook een sapkan, vruchtvleescontainer, reinigingsborstel en kunststof sleutel. SOVIDER biedt bovendien een jaar garantie op het product.

 • Voordeel 1: Hoog saprendement: De SOVIDER Slowjuicer heeft een buitengewoon hoge sapopbrengst dankzij de 7 verbeterde spiralen en ultrafijne sapzeef. Hij scheidt perfect het sap van het fruit of de groenten en geeft je tot wel 92% zuiverste sap.
 • Voordeel 2: Veilig en rustig: Deze slowjuicer maakt minder dan 60 dB geluid tijdens het juicen. Zo kun je dus in alle rust genieten van je verse sap zonder je gezin te storen. Bovendien is de sapkom ontworpen met een schuine goot, wat veiligheid biedt en letsel bij kinderen voorkomt.
 • Voordeel 3: Eenvoudige reiniging: De SOVIDER Slowjuicer is ontworpen voor eenvoudig gebruik en reiniging. Eén druk op de knop is voldoende om de juicer uit elkaar te halen. Alle onderdelen zijn bovendien vaatwasmachinebestendig en gemaakt van voedselveilige materialen. Hierdoor is het schoonmaken snel en zorgeloos.
 • Voordeel 4: Rijke voeding en betere smaak: Door de werking met een lage snelheid (85-110 rpm) minimaliseert deze slowjuicer warmteophoping en oxidatie, wat resulteert in een maximale voedingsstoffenextractie. Je sap smaakt dus niet alleen beter, maar is ook rijker aan voedingsstoffen.
 • Voordeel 5: All-In-One Juicer Kit: De SOVIDER Slowjuicer komt compleet met een sapkan, een vruchtvleescontainer en een reinigingsborstel. Met dit pakket kun je gemakkelijk een gezonde levensstijl onderhouden en elke dag genieten van verse sap.
 • Nadeel 1: De SOVIDER Slowjuicer werkt met een langzaam motordesign, wat enerzijds een stil gebruiksgemak oplevert, maar wellicht kan het betekenen dat het proces van het maken van je sapje iets langer duurt dan je zou willen.
 • Nadeel 2: Ondanks het feit dat de voerbak 4,6 cm groot is om letsel bij kinderen te voorkomen, blijkt uit de productbeschrijving dat er een mogelijkheid van verstopping is als voedsel te groot is. Dat betekent dat je wellicht extra tijd moet spenderen aan het kleinsnijden van je groenten en fruit voor gebruik.
 • Nadeel 3: Hoewel het apparaat makkelijk te bedienen en reinigen is met de eenknops-demontage, wordt er in de productbeschrijving genoemd dat een reinigingsborstel wordt meegeleverd voor een volledige reiniging van de slowjuicer. Dit kan aanduiden dat er mogelijk plekken zijn die moeilijk te reinigen zijn zonder deze borstel.
 • Nadeel 4: De voedingssappen die deze slowjuicer produceert, zijn rijk aan voedingsstoffen en hebben een betere smaak dankzij de koudpers technologie. Desondanks, omdat het apparaat werkt op een snelheid van 85-110 rpm, kan dit leiden tot een langere sap extractie tijd. Dit kan als een nadeel gezien worden als je snel een sapje wilt drinken.
 • Nadeel 5: De productbeschrijving geeft aan dat de machine uit elkaar gehaald kan worden, dit zou voor sommigen een voordeel kunnen zijn met betrekking tot het schoonmaken, maar voor anderen zou dit een complexiteit kunnen toevoegen aan het gebruik van de machine. Aangezien alle delen demonteerbaar zijn, vereist dit extra tijd en zorg om de machine correct in en uit elkaar te halen.

Na grondig onderzoek en vergelijking van de tien beste slowjuicers op de markt, kunnen we concluderen dat een slowjuicer een essentiële toevoeging aan je keukenapparatuur kan zijn. Het helpt je om je dagelijkse inname van groenten en fruit te verhogen, zorgt voor gezondere, verse sappen en biedt je de mogelijkheid om creatief te zijn in je sapcombinaties. Bij de keuze voor de beste slowjuicer voor jouw behoeften moet je rekening houden met de gebruiksvriendelijkheid, het vermogen, de grootte, het prijskaartje en vooral de sapkwaliteit. Er is voor ieder wat wils op de markt en elke machine heeft zijn unieke kenmerken en voordelen. Met de juiste slowjuicer kan je een stap zetten naar een gezondere levensstijl.

Inhoudsopgave