a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Snoerloze Stofzuiger: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste snoerloze stofzuigers die als beste uit de test zijn gekomen in ons nieuwste onderzoek.

Unser Favorit: Greenote Snoerloze Stofzuiger

Greenote Snoerloze Stofzuiger
★★★★★

Unser Favorit: Akitas Snoerloze Stofzuiger

Akitas Snoerloze Stofzuiger
★★★★★

Unser Favorit: Philips Domestic Appliances Snoerloze Stofzuiger

Philips Domestic Appliances Snoerloze Stofzuiger
★★★★★

Unser Favorit: Onseen Snoerloze Stofzuiger

Onseen Snoerloze Stofzuiger
★★★★★

Unser Favorit: Vicsonic Snoerloze Stofzuiger

Vicsonic Snoerloze Stofzuiger
★★★★★

Unser Favorit: Greenote Snoerloze Stofzuiger

Greenote Snoerloze Stofzuiger
★★★★★

Unser Favorit: Dreame Snoerloze Stofzuiger

Dreame Snoerloze Stofzuiger
★★★★★

Unser Favorit: Vistefly Snoerloze Stofzuiger

Vistefly Snoerloze Stofzuiger
★★★★★

Unser Favorit: Makita Snoerloze Stofzuiger

Makita Snoerloze Stofzuiger
★★★★★

Unser Favorit: Absob Snoerloze Stofzuiger

Absob Snoerloze Stofzuiger
★★★★★

Ben je het zat om verstoppingsproblemen op te lossen en te worstelen met snoeren bij het schoonmaken van je huis? Welkom bij onze nieuwste gids over de beste snoerloze stofzuigers! Het is tijd om afscheid te nemen van je oude stofzuiger en de overgang te maken naar de revolutionaire, gebruiksvriendelijke technologie van snoerloze stofzuigers. In deze gids vind je de top 10 snoerloze stofzuigers, grondig getest en geanalyseerd om jou de best mogelijke keuzes voor je schoonmaakbehoeften te bieden. Laten we zo snel mogelijk verlost raken van die vieze stofdeeltjes en je leven een stuk gemakkelijker maken!

Een snoerloze stofzuiger is je ultieme schoonmaakhulp die je huis in een mum van tijd spik en span kan maken. Deze draadloze wonderen zijn extreem handig en bevrijden je van het gedoe met snoeren, stopcontacten en het voortdurend verplaatsen hiervan. Ze worden aangedreven door een oplaadbare batterij en je kunt ze gemakkelijk gebruiken voor het schoonmaken van verschillende soorten vloeren, meubels en zelfs voor het bereiken van die moeilijk bereikbare hoekjes. Zo bespaar je tijd en moeite bij het huishouden.

Check Uit

Onze favoriet #1

Greenote Snoerloze Stofzuiger

Greenote Snoerloze Stofzuiger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De draadloze Greenote stofzuiger is een lichtgewicht en handig schoonmaakapparaat voor al je huishoudelijke behoeften. Uitgerust met een krachtige borstelloze motor, biedt deze stofzuiger 2 zuigstanden, met een opmerkelijke zuigkracht tot 23.000Pa. Observeer, van harde vloeren tot tapijten, trappen, parket of tegels en zelfs huisdierhaar onder banken en bedden, alles wordt moeiteloos schoongemaakt dankzij de LED-verlichte vloerborstel. Het apparaat werkt met een geluidsarme werking en is gemakkelijk op te bergen. Met meerdere borstelkoppen en een verstelbare telescoopsteel, maakt dit toestel handmatige reiniging een kinderspel. Verder is de stofzuiger voorzien van een 5-traps cycloon en H11 HEPA-filtersysteem, dat 99,98% van stof, bacteriën en luchtvervuiling kan filteren, zodat je geniet van een frisse en schone omgeving in je huis.

 • Voordeel 1: De Greenote snoerloze stofzuiger heeft twee vermogensinstellingen waarmee je je hele huis grondig kunt schoonmaken. Afhankelijk van de behoefte kun je selecteren tussen de standardmodus (met een accuduur van tot 35 min) en de sterke modus (met een accuduur van tot 18 min).
 • Voordeel 2: Met een gewicht van slechts 2.64 pond is deze draadloze stofzuiger een lichtgewicht en draagbaar hulpmiddel dat gemakkelijk overal in huis mee naartoe kan worden genomen, zelfs om trappen te beklimmen of een auto-interieur schoon te maken.
 • Voordeel 3: Het lage geluidsniveau (<65 db) in de standaardmodus maakt de stofzuiger ideaal voor schoonmaakbeurten zonder te storen. Door de aparte parkeerfunctie kan de stofzuiger overal worden opgeborgen zonder de muren te beschadigen en zonder zich zorgen te maken om vervelende kabels.
 • Voordeel 4: De veelzijdigheid van de Greenote stofzuiger is een ander groot voordeel. Met de verschillende borstelkoppen die kunnen worden gecombineerd tot diverse handstofzuigers, kan je moeiteloos plafonds, gordijnen, banken, bedden, bekleding, auto’s en alle andere hoekjes en gaatjes schoonmaken.
 • Voordeel 5: De stofzuiger is uitgerust met een 5-traps cycloon en een H11 HEPA-filtersysteem waarmee je gemakkelijk 99.98% van stof, bacteriën, pollen, vervuiling en huidschilfers kunt filteren, waardoor stofophoping effectief wordt voorkomen en je een frisse ademhalingsomgeving krijgt. Bovendien worden er twee wasbare Hepa-filters meegeleverd, die indien nodig kunnen worden vervangen.
 • Nadeel 1: Hoewel de snoerloze stofzuiger van Greennote een sterke zuigmodus heeft, gaat de batterij in deze modus slechts 18 minuten mee. Dit kan het lastig maken om grotere ruimtes in één keer grondig te stofzuigen zonder de batterij opnieuw op te laden.
 • Nadeel 2: Bij volledig opladen van de stofzuiger moet je 4 uur wachten. Dit kan mogelijk een belemmering zijn als je het apparaat direct nodig hebt en het niet volledig opgeladen is.
 • Nadeel 3: Hoewel de stofzuiger lichtgewicht is voor draagbaarheid, kan dit ook betekenen dat de stofzuiger niet zo robuust en duurzaam is bij dagelijks intensief gebruik.
 • Nadeel 4: Het apparaat komt niet met een docking station of standaard opbergoplossing. Hierdoor ben je mogelijk beperkt in je opbergmogelijkheden en kan het lastiger zijn om een permanente opslagplek voor de stofzuiger te vinden.
 • Nadeel 5: Hoewel het HEPA-filtersysteem van deze snoerloze stofzuiger 99,98% van stof, bacteriën, pollen, luchtvervuiling en huidschilfers filtert, moeten de filters regelmatig vervangen worden. Dit kan mogelijk zorgen voor extra onderhoud en kosten op de lange termijn.

Onze favoriet #2

Akitas Snoerloze Stofzuiger

Akitas Snoerloze Stofzuiger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Akitas Snoerloze Stofzuiger is een lichtgewicht, efficiënte schoonmaakkameraad voor je huis. Met een gewicht van slechts 2,4 kg en snoerloos ontwerp, biedt deze stofzuiger je maximale mobiliteit bij de huishoudelijke taken. Aangedreven door een krachtige 22,2 V LI-ION-batterij, levert hij tot 40 minuten onafgebroken looptijd en 150 W power span, zodat je elke hoek grondig kunt schoonmaken. Met zijn energiezuinige Eco-modus en Max-modus geniet je bovendien van veelzijdige schoonmaakopties. Bovendien is deze stofzuiger uitgerust met een gemotoriseerde turboborstelkop met LED-licht, waardoor je moeiteloos onder meubels en in donkere hoeken kunt zuigen.

 • Voordeel 1: Dankzij de krachtige 22,2 V LI-ION-batterij kun jij tot 40 minuten lang schoonmaken, dus je hoeft niet tussendoor op te laden.
 • Voordeel 2: Met een gewicht van slechts 2,4 kg is de Snoerloze Stofzuiger merk Akitas ontzettend licht. Dit maakt het veel makkelijker om de stofzuiger door het hele huis te verplaatsen en zelfs om de trap op en af te dragen.
 • Voordeel 3: Het snoerloze ontwerp zorgt ervoor dat je zonder beperkingen alle plekken in je huis kunt bereiken. Je hebt nooit meer last van een snoer dat te kort is of dat in de weg ligt.
 • Voordeel 4: De energiezuinige Eco-modus en de Max-modus bieden jou flexibiliteit. Je kunt bij lichte schoonmaakwerkzaamheden de Eco-modus gebruiken om energie te besparen en voor de zwaardere klussen de Max-modus.
 • Voordeel 5: De gemotoriseerde turboborstelkop met LED-licht helpt jou om zelfs het meest hardnekkige vuil op te zuigen en dankzij het LED-licht mis je geen enkel plekje meer.
 • Nadeel 1: Een beperking die jij kan ervaren met de Akitas snoerloze stofzuiger is de batterijduur. Hoewel een maximale looptijd van 40 minuten redelijk klinkt, kan dit minder zijn bij het gebruik op de ‘Max’-modus, en dit kan frustrerend zijn als jouw huishouden groter is en meer tijd nodig heeft om schoon te maken.
 • Nadeel 2: Het feit dat de stofzuiger draadloos is kan ook als een nadeel gezien worden. Vanwege het feit dat deze stofzuiger op een batterij werkt, moet deze regelmatig worden opgeladen en dit kan onhandig zijn, vooral als je vergeet de stofzuiger op te laden en je hem nodig hebt.
 • Nadeel 3: Hoewel de stofzuiger lichtgewicht is, kan de gemotoriseerde turboborstelkop met LED-licht mogelijk extra gewicht toevoegen, wat het manoeuvreren moeilijker kan maken, vooral in kleine ruimtes of rond meubels.
 • Nadeel 4: De krachtige 22,2 V Li-ion batterij kan mogelijk trager worden na verloop van tijd, zoals bij veel oplaadbare apparaten het geval is. Het vervangen van de batterij kan dan ook een uitdaging zijn.
 • Nadeel 5: Ondanks de aanwezigheid van een energiezuinige Eco-modus, geeft de uitgebreide productbeschrijving niet aan hoeveel energie de max-modus verbruikt. Afhankelijk van hoeveel je de stofzuiger gebruikt, kan dit een negatieve invloed hebben op jouw elektriciteitsrekening.

Onze favoriet #3

Philips Domestic Appliances Snoerloze Stofzuiger

Philips Domestic Appliances Snoerloze Stofzuiger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Snoerloze Stofzuiger van Philips Domestic Appliances is een krachtig reinigingshulpmiddel ontworpen om vuil en stof vanuit alle hoeken te verwijderen. Dankzij de krachtige 360° zuigmonding met LED-verlichting kun je vuil en stof zichtbaar maken en opzuigen, ook onder laag meubilair. Je krijgt tot 65 minuten aan schoonmaaktijd met de 25V Li-Ion batterijen. Het apparaat omvat een geïntegreerde handheld unit, spleetgereedschap en borstel voor gerichte reiniging. Het unieke design van de stofbak zorgt ervoor dat je deze zonder stofwolken kunt legen.

 • Voordeel 1: De ONSEEN M81 accu stofzuiger heeft een sterke zuigkracht van 27Kpa, aangedreven door een 450W borstelloze motor. Dit zorgt voor een efficiënte en grondige schoonmaak waarbij vuil, stof en haren van huisdieren moeiteloos worden verwijderd.
 • Voordeel 2: Dankzij de ingebouwde lithium batterijen kan de stofzuiger tot wel 50 minuten draadloos schoonmaken. Met twee instelbare zuigstanden kun je de batterijlevensduur optimaliseren voor verschillende schoonmaaktaken. En het mooiste is, een volledige oplaadtijd is slechts 4,5 uur.
 • Voordeel 3: Met de 180° opvouwbare slang kun je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken zoals onder meubels en bedden, zonder dat je hoeft te bukken. Dit kan een uitkomst zijn voor senioren en mensen met artritis. Bovendien helpt de groene spotlichtborstel je om onzichtbaar stof op harde vloeren zichtbaar te maken.
 • Voordeel 4: De M81 stofzuiger is uitgerust met een 5-traps cyclonische filtratie en HEPA-filter die 99,9% van de deeltjes tot 0,1 micron opvangt. Daarnaast heeft de stofbak een capaciteit van 1,5 liter, wat betekent dat je minder vaak hoeft te legen.
 • Voordeel 5: De stofzuiger biedt 7-in-1 veelzijdigheid met verschillende opzetstukken, waardoor hij geschikt is voor diverse schoonmaakbeurten. Het apparaat heeft een ergonomische handgreep en een lichtgewicht ontwerp, waardoor je moeiteloos kunt manoeuvreren.
 • Nadeel 1: Korte batterijduur in hoge zuigstand: De snoerloze stofzuiger van ONSEEN M81 heeft twee zuigstanden. In de lage stand kan hij tot 50 minuten werken, maar op hoge snelheid gaat de batterij slechts 15 minuten mee. Dit kan frustrerend zijn als je veel of hardnekkig vuil te reinigen hebt en je de stofzuiger constant moet herladen.
 • Nadeel 2: Lange oplaadtijd: De stofzuiger heeft een oplaadtijd van 4,5 uur. Dit betekent dat als je de batterij helemaal leeg hebt, je lang moet wachten voordat je weer verder kunt met schoonmaken.
 • Nadeel 3: Grote stofbak vereist regelmatige reiniging: Ondanks dat de capaciteit van de stofbak van 1,5 liter betekent dat je niet vaak hoeft te ledigen, betekent dit ook dat als hij vol is, je veel stof en vuil moet weggooien in één keer, wat een rommelig en onaangenaam karwei kan zijn.
 • Nadeel 4: De zorg van het filter: Het HEPA-filter en de filterbeker kunnen weliswaar gewassen worden in water, maar ze moeten volledig drogen voordat je ze weer kunt installeren om te voorkomen dat er water in de motor komt. Dit vereist extra tijd en voorzichtigheid.
 • Nadeel 5: Minder geschikt voor mensen met artritis of rugklachten: Hoewel de stofzuiger een flexibele slang heeft voor makkelijke toegang onder meubels en bedden, voorkomt dit niet volledig dat je moet buigen of reiken tijdens het schoonmaken, wat een probleem kan vormen voor mensen met lichamelijke beperkingen zoals artritis of rugklachten.

Onze favoriet #4

Onseen Snoerloze Stofzuiger

Onseen Snoerloze Stofzuiger

Waarom we het gekozen hebben

De ONSEEN M81 snoerloze stofzuiger is een krachtig schoonmaakgereedschap, aangedreven door een 450W DC borstelloze motor, die 27KPA sterke zuigkracht levert voor een diepgaande reiniging van je huis. Hij loopt op 5 geïntegreerde 2500 mAh lithium batterijen, en biedt 2 zuigstanden, die je tot 50 minuten gebruikstijd op laag vermogen en 15 minuten op hoog vermogen geven. Deze stofzuiger beschikt over een opvouwbare slang en een kwast met groen licht, waardoor je gemakkelijk onder meubels en bedden kunt stofzuigen en geen stof op harde vloeren mist. Hij gebruikt een 5-traps cyclonische filtratie en heeft een grote stofbak van 1,5l, en biedt bovendien een 7-in-1 veelzijdigheid met verschillende borstels en nozzles voor diverse reinigingstaken. Dankzij de unieke ergonomische handgreep en het lichtgewicht design is hanteren een fluitje van een cent.

 • Voordeel 1: De ONSEEN M81 accu stofzuiger heeft een sterke zuigkracht van 27Kpa, aangedreven door een 450W borstelloze motor. Dit zorgt voor een efficiënte en grondige schoonmaak waarbij vuil, stof en haren van huisdieren moeiteloos worden verwijderd.
 • Voordeel 2: Dankzij de ingebouwde lithium batterijen kan de stofzuiger tot wel 50 minuten draadloos schoonmaken. Met twee instelbare zuigstanden kun je de batterijlevensduur optimaliseren voor verschillende schoonmaaktaken. En het mooiste is, een volledige oplaadtijd is slechts 4,5 uur.
 • Voordeel 3: Met de 180° opvouwbare slang kun je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken zoals onder meubels en bedden, zonder dat je hoeft te bukken. Dit kan een uitkomst zijn voor senioren en mensen met artritis. Bovendien helpt de groene spotlichtborstel je om onzichtbaar stof op harde vloeren zichtbaar te maken.
 • Voordeel 4: De M81 stofzuiger is uitgerust met een 5-traps cyclonische filtratie en HEPA-filter die 99,9% van de deeltjes tot 0,1 micron opvangt. Daarnaast heeft de stofbak een capaciteit van 1,5 liter, wat betekent dat je minder vaak hoeft te legen.
 • Voordeel 5: De stofzuiger biedt 7-in-1 veelzijdigheid met verschillende opzetstukken, waardoor hij geschikt is voor diverse schoonmaakbeurten. Het apparaat heeft een ergonomische handgreep en een lichtgewicht ontwerp, waardoor je moeiteloos kunt manoeuvreren.
 • Nadeel 1: Korte batterijduur in hoge zuigstand: De snoerloze stofzuiger van ONSEEN M81 heeft twee zuigstanden. In de lage stand kan hij tot 50 minuten werken, maar op hoge snelheid gaat de batterij slechts 15 minuten mee. Dit kan frustrerend zijn als je veel of hardnekkig vuil te reinigen hebt en je de stofzuiger constant moet herladen.
 • Nadeel 2: Lange oplaadtijd: De stofzuiger heeft een oplaadtijd van 4,5 uur. Dit betekent dat als je de batterij helemaal leeg hebt, je lang moet wachten voordat je weer verder kunt met schoonmaken.
 • Nadeel 3: Grote stofbak vereist regelmatige reiniging: Ondanks dat de capaciteit van de stofbak van 1,5 liter betekent dat je niet vaak hoeft te ledigen, betekent dit ook dat als hij vol is, je veel stof en vuil moet weggooien in één keer, wat een rommelig en onaangenaam karwei kan zijn.
 • Nadeel 4: De zorg van het filter: Het HEPA-filter en de filterbeker kunnen weliswaar gewassen worden in water, maar ze moeten volledig drogen voordat je ze weer kunt installeren om te voorkomen dat er water in de motor komt. Dit vereist extra tijd en voorzichtigheid.
 • Nadeel 5: Minder geschikt voor mensen met artritis of rugklachten: Hoewel de stofzuiger een flexibele slang heeft voor makkelijke toegang onder meubels en bedden, voorkomt dit niet volledig dat je moet buigen of reiken tijdens het schoonmaken, wat een probleem kan vormen voor mensen met lichamelijke beperkingen zoals artritis of rugklachten.

Onze favoriet #5

Vicsonic Snoerloze Stofzuiger

Vicsonic Snoerloze Stofzuiger

Waarom we het gekozen hebben

De VICSONIC Snoerloze Stofzuiger is een krachtige, efficiënte en gebruiksvriendelijke schoonmaakhulp. Uitgerust met een 480W hogesnelheidsmotor en een sterke zuigkracht van 30Kpa, biedt deze stofzuiger een grondige reiniging met intelligente sensortechnologie die vuil detecteert en de zuigkracht erop aanpast. Een duurzame 7*2500Mah batterij met 65 minuten looptijd in de standaardmodus verzekert je van een langdurige reiniging. Kenmerken als een slim OLED-touchscreen met 4 zuigmodi, 180° opvouwbaarheid voor makkelijk bereik op lastige plekken en een 6-staps filtersysteem met 99,99% zuiveringspercentage, gecombineerd met een 10-conische cycloonsysteem, maken de VICSONIC Snoerloze Stofzuiger een betrouwbare hulp voor een grondig schoon huis.

 • Voordeel 1: Krachtige prestatie – De VICSONIC snoerloze stofzuiger beschikt over een 480W hogesnelheidsmotor en biedt een sterke zuigkracht van 30Kpa. Dit garandeert een zeer efficiënte reiniging, waarbij de intelligente sensortechnologie vuil en gruis detecteert en de zuigkracht automatisch aanpast.
 • Voordeel 2: Duurzaam en energiezuinig – De borstelloze motor van de stofzuiger genereert minder warmte en geluid. Dit vertaalt zich niet alleen in een stillere reiniging, maar het maakt de stofzuiger ook energiezuiniger en langer meegaand.
 • Voordeel 3: Langdurige batterij en snelle oplaadtijd – Dit toestel is uitgerust met 7 x 2500mAh batterijen, waarmee je 65 minuten non-stop kunt schoonmaken in de standaardmodus. Een snelle oplaadbeurt van 4.5 uur is voldoende om het hele huis schoon te maken.
 • Voordeel 4: Aanpasbare zuigmodi en gemakkelijk af te lezen display – De stofzuiger heeft een slim interactief OLED-display en biedt 4 zuigmodi: automatisch, langdurig, standaard en krachtig. Je kunt dus de zuigkracht aanpassen op basis van je specifieke behoeften en met de driekleurige lichtbalk zie je in één oogopslag het reinigingseffect.
 • Voordeel 5: Geavanceerd ontwerp voor grondige reiniging – De stofzuiger kan 180° worden opgevouwen om moeilijk bereikbare plekken, zoals onder de banken, te reinigen. Bovendien vangt het 6-traps filtersysteem kleine stofdeeltjes op en zuivert de lucht met een zuiveringspercentage van 99,99%. Het 10-conische cycloonsysteem helpt de zuigkracht van de stofzuiger constant te behouden.
 • Nadeel 1: De draadloze stofzuiger van VICSONIC, hoewel krachtig, heeft een beperkte looptijd. Hoewel het apparaat 65 minuten kan werken in de standaardmodus, is dit teruggebracht tot slechts 15 minuten in de turbomodus. Dit zou een beperking kunnen zijn als je van plan bent om uitgebreid of intensief schoon te maken.
 • Nadeel 2: De VICSONIC stofzuiger vereist een relatief lange oplaadtijd. Het duurt 4,5 uur om volledig op te laden, wat wellicht niet ideaal is als je van plan bent om het apparaat meerdere keren per dag te gebruiken.
 • Nadeel 3: Ondanks dat de stofzuiger 180° opvouwbaar is, kan het nog steeds een uitdaging zijn om moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. Dit kan extra tijd en moeite kosten, vooral bij schoonmaken op moeilijk te bereiken plekken.
 • Nadeel 4: Hoewel de VICSONIC stofzuiger is uitgerust met een intelligent OLED-touchscreen, kan dit voor sommige gebruikers wellicht te ingewikkeld zijn. Het kunnen wisselen tussen vier verschillende zuigmodi kan verwarrend zijn, vooral voor mensen die niet technisch onderlegd zijn.
 • Nadeel 5: Ten slotte kan het 6-traps filtersysteem van de stofzuiger, hoewel effectief, veel onderhoud vergen. Om de filter in goede conditie te houden, is er regelmatige reiniging en vervanging nodig wat extra tijd en moeite kost.

Onze favoriet #6

Greenote Snoerloze Stofzuiger

Greenote Snoerloze Stofzuiger

Waarom we het gekozen hebben

De Snoerloze Stofzuiger van Greenote is een licht en handzaam apparaat die je gemakkelijk mee kunt nemen, zelfs de trap op en af voor een grondige schoonmaak. De krachtige motor, gevoed door 6 ingebouwde 2200mAh batterijen, levert een maximale zuigkracht voor een diepe reiniging van jouw vloeren. Met twee standen kun je kiezen voor een grondige reiniging of een snelle opfrisbeurt, afhankelijk van jouw behoefte. Het apparaat is ook zeer stil, zodat het geen storend element in jouw huis wordt. Een flexibele borstelkop met LED’s en verschillende borstelkoppen maken het gemakkelijk om alle hoeken van jouw huis te bereiken en schoon te maken. Met twee HEPA-wasbare filters garandeert deze stofzuiger ook een schonere en frissere lucht in jouw huis. Laatste maar niet minste, Greenote biedt uitgebreide online ondersteuning en een garantie van 2 jaar.

 • Voordeel 1: Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk – De GSC50 snoerloze stofzuiger van Greenote weegt maar 2,64 lbs. Dit maakt hem gemakkelijk te manoeuvreren en te reinigen, ook in smalle ruimtes, trappen of in de auto. Plus, met één klik verwijder je het stof uit de stofbeker zonder dat je handen het vuil aanraken.
 • Voordeel 2: Krachtige zuigkracht en efficiënte batterij – De krachtige motor levert een maximale zuigkracht van 23 KPA. De stofzuiger heeft 6 ingebouwde 2200mAh batterijen die zorgen voor een lange werktijd. Je kunt kiezen tussen twee modi – de standaardmodus, die ongeveer 35 minuten duurt en een oppervlakte van 1700 sqft kan reinigen, of de high-speed modus, die ongeveer 18 minuten duurt voor het reinigen van een 1000 sqft appartement.
 • Voordeel 3: Zelfstandig en stil functioneren – De GSC50 steelstofzuiger kan zelfstandig rechtop staan, wat voor handige opslag zorgt. Daarnaast is de stofzuiger erg stil in de standaardmodus, dus dit zal je niet storen tijdens je dagelijkse activiteiten.
 • Voordeel 4: Handig in het schoonmaken van verborgen hoeken en onder meubels – Dankzij de flexibele borstelkop die 180° kan draaien en 90° kan kantelen, gecombineerd met een telescopische stang, kan deze stofzuiger gemakkelijk vuil en haar van huisdieren onder meubels verwijderen. De LED’s op de borstelkop helpen je om verborgen vuil gemakkelijk te spotten en te verwijderen.
 • Voordeel 5: Veelzijdig en milieuvriendelijk – De stofzuiger is uitgerust met 1 vloerborstel en 3 verschillende borstelkoppen, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen normaal stofzuigen en handstofzuigmodus. Daarmee kun je allerlei oppervlakken reinigen, van harde vloeren en meubels tot auto-interieurs en kieren. Daarnaast beschikt de stofzuiger over 2 HEPA-wasbare filters die de levensduur van de stofzuiger verlengen, stofophoping voorkomen en frisse lucht leveren, waardoor je huis een beetje milieuvriendelijker wordt.
 • Nadeel 1: Hoewel de Greenote snoerloze stofzuiger is uitgerust met 6 ingebouwde 2200mAh batterijen, hangt de bedrijfstijd af van de modus die je kiest. In de standaardmodus duurt het ongeveer 35 minuten, terwijl de high-speed modus ongeveer 18 minuten duurt. Dit betekent dat je wellicht midden in het schoonmaken moet stoppen om de stofzuiger op te laden.
 • Nadeel 2: Hoewel de capaciteit van de 0,6 liter stofbeker voldoende zou kunnen zijn voor kleinere appartementen, kan het voor grotere huizen noodzakelijk zijn om de stofbeker vaker te legen, wat potentieel ongemakkelijk kan zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel de stofzuiger wordt geleverd met 1 vloerborstel en 3 verschillende borstelkoppen, kan het continu verwisselen van deze koppen tijdens het stofzuigen van verschillende oppervlakken een gedoe zijn.
 • Nadeel 4: Het lijkt erop dat deze stofzuiger alleen effectief is op harde vloeren, aangezien de beschrijving niet specifiek is over de prestaties op tapijten of andere soorten vloerbedekking. Dit kan een ernstige beperking zijn als je verschillende soorten vloerbedekking in je huis hebt.
 • Nadeel 5: Hoewel de stofzuiger een zelfstandig ontwerp heeft dat hem in staat stelt rechtop te staan voor gemakkelijke opslag, kan dit mogelijk instabiliteit veroorzaken en het risico op vallen en zichzelf, of iets anders, beschadigen.

Onze favoriet #7

Dreame Snoerloze Stofzuiger

Dreame Snoerloze Stofzuiger

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Dreame R10 snoerloze stofzuiger is een krachtig reinigingsapparaat dat moeiteloos vuil, stof en kruimels uit elke hoek van je huis verwijdert dankzij zijn indrukwekkende zuigkracht van 120 AW. Met een accuduur van 60 minuten kun je non-stop schoonmaken zonder je zorgen te maken over het stroomverbruik. De meervoudige borstelkop, voorzien van V-vormige borstelharen en ingebouwde ledlampen, zorgt voor een grondige reiniging op diverse oppervlakken, terwijl de stille werking zorgt voor een rustige schoonmaakervaring. Tot slot, adem je schonere lucht in dankzij het innovatieve stoffiltersysteem van de Dreame R10, dat fijne deeltjes, allergenen en schadelijke stoffen effectief opvangt.

 • Voordeel 1: Krachtige reiniging – De draadloze stofzuiger Dreame R10 biedt indrukwekkende reinigingsprestaties met een zuigkracht van 120 AW, waardoor je moeiteloos vuil, stof en kruimels uit elke hoek van je huis kunt verwijderen. Je woonomgeving wordt onberispelijk en fris als nooit tevoren.
 • Voordeel 2: Lange gebruiksduur – Met een looptijd van 60 minuten kun je je hele huis in één keer reinigen. De krachtige accu zorgt voor ononderbroken reiniging, zodat je ook grote schoonmaaktaken kunt uitvoeren zonder je zorgen te maken over stroomuitval.
 • Voordeel 3: Diverse borstelkop – De R10 is uitgerust met een meervoudige borstelkop met V-vormige borstelharen en ingebouwde ledlampen. Deze combinatie zorgt voor een grondige reiniging op diverse oppervlakken, waaronder tapijten, hardhouten vloeren en tegels, en laat geen verborgen vuil en kruimels achter.
 • Voordeel 4: Stille werking – De Dreame R10 is ontworpen om het geluidsniveau te minimaliseren, zodat je een vredige reinigingservaring kunt hebben. Zo kun je je huis schoonmaken zonder familieleden, huisdieren of buren te storen.
 • Voordeel 5: Geavanceerde filtering – Het innovatieve stoffiltersysteem van de Dreame R10 vangt fijne deeltjes, allergenen en schadelijke stoffen effectief op, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat in je huis. Met deze stofzuiger behoort stoffige en allergeenhoudende lucht tot het verleden.
 • Nadeel 1: Hoewel de Dreame R10 snoerloze stofzuiger een sterke zuigkracht heeft, is het nog steeds mogelijk dat hij moeite kan hebben met het verwijderen van zeer hardnekkig vuil of haar dat vastzit in het tapijt, aangezien dit niet specifiek wordt genoemd in de productbeschrijving.
 • Nadeel 2: De stofzuiger heeft een maximale bedrijfstijd van 60 minuten. Hoewel dit voldoende kan zijn voor kleinere woningen, kan het een uitdaging zijn om grotere huizen compleet te reinigen binnen deze tijdslimiet, vooral als je een grondige reiniging wilt.
 • Nadeel 3: De meegeleverde borstelkop is multifunctioneel en ontworpen voor verschillende oppervlakken, maar het is niet duidelijk of er ook nieuwe vervangborstels worden bijgeleverd of hoe vaak deze moeten worden vervangen. Dit kan leiden tot extra onderhoudskosten en tijd.
 • Nadeel 4: Hoewel de R10 is ontworpen voor stille werking, kan de daadwerkelijke geluidsniveaus variëren op basis van de aard van de reinigingstaak. Vuil of objecten die worden opgezogen, kunnen een luider geluid veroorzaken terwijl ze door de stofzuiger gaan, wat lawaai kan veroorzaken dat niet in de productbeschrijving is vermeld.
 • Nadeel 5: Het geavanceerde filter van de R10 is ontworpen om allergenen en schadelijke stoffen op te vangen, maar het is niet duidelijk hoe vaak dit filter vervangen moet worden of hoe makkelijk dit te doen is. Dit zou kunnen leiden tot extra onderhoud en de noodzaak van regelmatige aankopen van vervangende filters.

Onze favoriet #8

Vistefly Snoerloze Stofzuiger

Vistefly Snoerloze Stofzuiger

Waarom we het gekozen hebben

De Snoerloze Stofzuiger van Vistefly is een krachtig schoonmaakinstrument uitgerust met een 450W borstelloze motor en 30kPa zuigkracht, ideaal voor het verwijderen van stof en dierenharen van harde vloeren en tapijten. De stofzuiger omvat een verwijderbare batterij, die na 4-5 uur laden, zorgt voor een lange gebruikstijd tot 60 minuten, afhankelijk van de gebruiksmodus. De LED-koplampborstel regelt automatisch de zuigkracht gebaseerd op de hoeveelheid stof en helpt je beter zicht te hebben in donkere gebieden. Het apparaat heeft een handig LED-touchscreen voor het tonen van nuttige informatie zoals batterijniveau en zuigkracht. De zeslaagse filtersysteem behoudt 99,99% van de deeltjes voor een schone luchtuitvoer. Bovendien, met zijn diverse borstelkoppen, maakt deze stofzuiger het reinigen van alle soorten oppervlakken eenvoudig. En wees gerust, Vistefly heeft een 24/7 klantenservice voor volledige klanttevredenheid na aankoop.

 • Voordeel 1: De Snoerloze Stofzuiger van Vistefly heeft een krachtige motor van 450W en 30kPa zuigkracht. Deze krachtige motor kan moeiteloos stof, kattenbakvulling, dierenharen en meer verwijderen, waardoor hij perfect is voor gebruik op zowel harde vloeren als tapijten.
 • Voordeel 2: Deze draadloze stofzuiger heeft een verwijderbare batterij met een grote capaciteit die een lange reinigingstijd van maximaal 60 minuten mogelijk maakt. Dit zorgt voor een grondige reiniging zonder de noodzaak van frequente oplaadpauzes.
 • Voordeel 3: De Vistefly stofzuiger is uitgerust met stofdetectie en een LED-koplampborstel, waardoor hij automatisch de zuigkracht aanpast op basis van de hoeveelheid stof en voor beter zicht zorgt in slecht verlichte gebieden.
 • Voordeel 4: De stofzuiger beschikt over een LED-Touchscreen dat je bijstaat tijdens je schoonmaak. Het scherm geeft handige informatie weer zoals het resterende batterijniveau, de huidige zuigkracht en eventuele waarschuwingen voor een zwakke batterij of onderhoudsfouten.
 • Voordeel 5: Het apparaat is uitgerust met een efficiënt 6-laags filtersysteem dat 99,99% van de deeltjes in de stofopvangbak vasthoudt, waardoor je verzekerd bent van schone lucht in huis. De stofzuiger is ook multifunctioneel met meerdere borstelkoppen, waardoor hij geschikt is voor het reinigen van trappen, auto-interieurs, gordijnen en andere moeilijk bereikbare plaatsen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Vistefly snoerloze stofzuiger een krachtige motor van 450W en 30kPa zuigkracht heeft, kan het zijn dat de stofzuiger nog steeds moeite heeft met het schoonmaken van dikker tapijt of aangekoekt vuil. Niet alle soorten vuil zijn even gemakkelijk te verwijderen, vooral bij een vroege of late hoek.
 • Nadeel 2: De stofzuiger heeft een variabele batterijduur, afhankelijk van de modus. Hoewel de stofzuiger tot 60 minuten kan werken in de automatische modus, wordt die tijd bijna gehalveerd in de max-modus tot ongeveer 18 minuten. Als je een grote ruimte hebt of een diepere schoonmaak nodig hebt, moet je mogelijk de reiniging onderbreken om de batterij op te laden.
 • Nadeel 3: De stofzuiger heeft een laadtijd van 4-5 uur, wat langer kan zijn dan sommige andere draadloze stofzuigers op de markt. Dit betekent dat als de batterij leeg is, je een aanzienlijke tijd moet wachten voordat je weer verder kunt schoonmaken.
 • Nadeel 4: Hoewel de stofzuiger is uitgerust met een LED-koplamp voor beter zicht in donkerdere gebieden, kan dit in sommige situaties niet genoeg zijn. Voor sommige donkere hoeken of onder meubels kan het nog steeds moeilijk zijn om goed te zien of te bereiken.
 • Nadeel 5: Ondanks de implementatie van een 6-laags filtersysteem, kan de stofzuiger nog steeds problemen hebben met het vasthouden van kleinere deeltjes. Ook al beweert het 99,99% van de deeltjes vast te houden, er is altijd een kleine kans dat sommige deeltjes ontsnappen, wat allergieën of ademhalingsproblemen kan veroorzaken.

Onze favoriet #9

Makita Snoerloze Stofzuiger

Makita Snoerloze Stofzuiger

Waarom we het gekozen hebben

De Snoerloze Stofzuiger van Makita is een krachtige, lichtgewicht stofzuiger die je het gemak biedt van snoerloos stofzuigen. Met een maximaal luchtdebiet van 60 m3/h en een zuigduur van 40 minuten op niveau 1 en 20 minuten op niveau 2 met een BL1830B batterij (niet meegeleverd), biedt deze stofzuiger een betrouwbare en efficiënte reinigingsoplossing. Ondanks zijn robuustheid, weegt hij slechts 1,3 kg volgens EPTA, waardoor je hem gemakkelijk kunt vervoeren en manoeuvreren tijdens het stofzuigen.

 • Voordeel 1: De snoerloze stofzuiger van Makita biedt een maximaal luchtdebiet van 60 m3/h. Dit betekent dat hij snel en efficiënt stof zuigt, wat waardevolle tijd kan besparen tijdens het schoonmaken.
 • Voordeel 2: Een extra voordeel is de lange zuigtijd/batterijlevensduur. Op niveau 1 (met BL1830B) kan je tot 40 minuten aan één stuk stofzuigen. Dat is ruim voldoende om een gemiddeld huishouden grondig te stofzuigen.
 • Voordeel 3: Zelfs op niveau 2 (met BL1830B) gaat de batterij nog steeds 20 minuten mee, wat betekent dat je kunt genieten van een krachtigere zuigkracht voor moeilijkere schoonmaaktaken zonder dat je telkens de batterij moet vervangen.
 • Voordeel 4: De batterij die gebruikt wordt is 18 V. Dit betekent dat de stofzuiger een grote kracht heeft en daarmee in staat is om zelfs het meest hardnekkige vuil op te zuigen. Houd er wel rekening mee dat deze batterij niet inbegrepen is bij de aankoop.
 • Voordeel 5: Met een gewicht volgens EPTA van slechts 1,3 kg is deze Makita snoerloze stofzuiger zeer licht van gewicht. Dit maakt het uiterst gemakkelijk om de stofzuiger te vervoeren en te manoeuvreren, zelfs op lastige plaatsen, waardoor je schoonmaakklus nog makkelijker wordt.
 • Nadeel 1: Een belangrijk minpunt dat je zult ervaren met de Makita snoerloze stofzuiger is de batterijduur. Op het eerste niveau haalt de stofzuiger maar 40 minuten, en op het tweede niveau slechts 20 minuten. Dit kan frustrerend zijn als je een groot huis hebt of langdurige schoonmaakklussen moet uitvoeren.
 • Nadeel 2: Deze stofzuiger wordt geleverd zonder batterij, wat betekent dat je deze afzonderlijk zult moeten aanschaffen. Dit kan een extra gedoe en kostenpost zijn die je erbij moet rekenen.
 • Nadeel 3: Ondanks dat deze stofzuiger draadloos is, heeft hij een maximaal luchtdebiet van slechts 60 m3 / u. Dit houdt in dat de zuigkracht wellicht minder krachtig kan zijn in vergelijking met andere stofzuigers op de markt.
 • Nadeel 4: Het gewicht van de stofzuiger is 1,3 kg. Hoewel dit licht kan lijken, kan het na langdurig gebruik toch zwaar aanvoelen, vooral als je grote oppervlakten moet afwerken.
 • Nadeel 5: Met betrekking tot de zuigduur, er zijn maar twee niveaus beschikbaar op deze stofzuiger. Dit betekent dat je minder flexibiliteit hebt in termen van aanpassing in vergelijking met sommige andere modellen die meer zuigniveaus bieden.

Onze favoriet #10

Absob Snoerloze Stofzuiger

Absob Snoerloze Stofzuiger

Waarom we het gekozen hebben

De Snoerloze Stofzuiger van het merk Absob is een compacte en krachtige schoonmaakhulp. Met een vermogen van 9000PA en een geschatte snelheid tussen de 22800-31000RPM, aangedreven door de cycloon vacuüm technologie, zorgt deze stofzuiger voor een diepe en grondige reiniging. Het verwijdert gemakkelijk stof, vuil, huisdierenharen en andere resten en is ideaal voor diverse oppervlakken zoals tapijten, keukens, woonkamers en kantoren. De stofzuiger is draadloos en handzaam waardoor hij eenvoudig te hanteren en op te bergen is. Bovendien beschikt hij over een snelle laadtechnologie waardoor hij in 2-3 uur volledig opgeladen is en een gebruiksduur van 20-30 minuten biedt. Een ander mooi kenmerk is het geringe geluidsniveau en het ergonomische design voor comfortabel gebruik. In de verpakking ontvang je naast de stofzuiger ook een spleetzuigmond, stofborstel, verlengde slang, twee filters, een USB-stroomkabel, opbergtas en een handleiding.

 • Voordeel 1: Het all-round schoonmaken. Deze Absob snoerloze stofzuiger biedt krachtige zuigkracht en is uiterst efficiënt bij het verwijderen van verschillende soorten vuil, van haren van huisdieren tot stof en kruimels. Dankzij de sterke motor en de cycloon vacuüm technologie kan hij een diepe en grondige reiniging bereiken.
 • Voordeel 2: Draagbaarheid en snoerloosheid. De stofzuiger is licht van gewicht en heeft geen draden, waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken en opbergen. Hij kan stof en kruimels schoonmaken van verschillende plekken zoals je woonkamer, keuken en kantoor.
 • Voordeel 3: Snelle last. De nieuwste snellaadtechnologie van deze stofzuiger betekent dat hij binnen 2-3 uur volledig kan worden opgeladen. Bovendien biedt de stofzuiger een lange reinigingstijd van 20-30 minuten na elke volledige lading.
 • Voordeel 4: Ergonomisch ontwerp en minder lawaai. Het ergonomisch gestructureerde handvat van de stofzuiger zorgt voor een comfortabele grip, waardoor je niet moe wordt, zelfs niet na langdurig gebruik. Bovendien is dit apparaat minder lawaaierig in vergelijking met andere stofzuigers, wat zorgt voor een rustigere schoonmaakbeleving.
 • Voordeel 5: Inclusief accessoires. De verpakking van deze stofzuiger bevat verschillende handige accessoires: een spleetzuigmond voor het schoonmaken van nauwe ruimtes, een stofborstel voor het verwijderen van stof, een verlengde slang voor moeilijk bereikbare plekken, extra filters, een USB-stroomkabel, een handige opbergtas en een gebruiksaanwijzing. Deze hulpmiddelen maken het schoonmaken nog handiger en efficiënter.
 • Nadeel 1: Hoewel de stofzuiger krachtige zuigkracht belooft, kan dit een aanzienlijke belasting van de batterij vormen. Met een batterijcapaciteit van 2000MAH, is het mogelijk dat je de stofzuiger regelmatig moet opladen, vooral tijdens intensief of langdurig gebruik.
 • Nadeel 2: De stofzuiger heeft een snelle oplaadtijd van 2-3 uur, wat handig kan zijn in geval van nood, maar de totale reinigingstijd is alleen ongeveer 20-30 minuten. Dit kan betekenen dat je niet in staat bent om grotere schoonmaaktaken in één keer uit te voeren.
 • Nadeel 3: Het feit dat de stofzuiger snoerloos is, kan betekenen dat de kracht ervan niet zo sterk is als die van snoergebonden modellen. Ondanks zijn krachtige zuigkracht, kan hij mogelijk niet hetzelfde niveau van diepte-reiniging bieden als sommige van zijn snoergebonden tegenhangers.
 • Nadeel 4: Hoewel de stofzuiger ergonomisch is ontworpen om een comfortabele grip te bieden, betekent de noodzaak om het gedurende langere perioden vast te houden dat het nog steeds vermoeiend kan zijn. Deze stofzuiger is wellicht niet de beste keuze als je last hebt van problemen met kracht of mobiliteit in je handen.
 • Nadeel 5: Het pakket bevat maar twee filters. Afhankelijk van hoe vaak je de stofzuiger gebruikt en hoe vuil de gebieden zijn die je schoonmaakt, is het mogelijk dat je snel door deze filters heen bent en dat je regelmatig nieuwe moet kopen. Hoewel het fijn is dat er een reserve is opgenomen in de verpakking, betekent dit op de lange termijn mogelijk extra kosten en tijd om vervangingen te vinden.

Na grondig onderzoek en vergelijking van tien populaire snoerloze stofzuigers, kunnen we concluderen dat de juiste keuze zeer individueel is, afhankelijk van je specifieke behoeften en budget. Hou er echter rekening mee dat een hogere prijs niet altijd gelijk staat aan betere prestaties. Belangrijker nog, kijk naar de zuigkracht, batterijduur, gebruiksgemak, en de extra functies zoals een HEPA-filter of een gemakkelijk te legen stofbak. Met al deze informatie in het achterhoofd, ben je zeker in staat om de beste snoerloze stofzuiger voor jouw behoeften en woonomstandigheden te selecteren.

Inhoudsopgave