a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Tanden Bleken: De 10 beste producten in de test

Ontdek de tien beste tandenbleekproducten uit onze nieuwste testresultaten voor de stralend witte glimlach die jij verdient.

Unser Favorit: Celakeety Tanden Bleken

Celakeety Tanden Bleken
★★★★★

Unser Favorit: Celakeety Tanden Bleken

Celakeety Tanden Bleken
★★★★★

Unser Favorit: Mysmile Tanden Bleken

Mysmile Tanden Bleken
★★★★★

Unser Favorit: Acwoo Tanden Bleken

Acwoo Tanden Bleken
★★★★★

Unser Favorit: Uniquesmile Tanden Bleken

Uniquesmile Tanden Bleken
★★★★★

Unser Favorit: Pro Teeth Whitening Co Tanden Bleken

Pro Teeth Whitening Co Tanden Bleken
★★★★★

Unser Favorit: Folocone Tanden Bleken

Folocone Tanden Bleken
★★★★★

Unser Favorit: Venus Visage Tanden Bleken

Venus Visage Tanden Bleken
★★★★★

Unser Favorit: Acwoo Tanden Bleken

Acwoo Tanden Bleken
★★★★★

Unser Favorit: Celakeety Tanden Bleken

Celakeety Tanden Bleken
★★★★★

Het verkrijgen van een stralende witte glimlach is tegenwoordig niet alleen meer een privilege van de rijken en beroemdheden. Dankzij een breed scala aan tandenbleekproducten die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn, kan nu ook jij jouw tanden thuis veilig en effectief bleken. In dit artikel hebben we de tien beste tandenbleekproducten getest en het was geen gemakkelijke taak om het perfecte product te vinden dat bij jou past. We begrijpen dat elke glimlach uniek is en daarom hebben we geprobeerd een lijst op te stellen die aansluit bij verschillende behoeften en budgetten. Dus ben jij klaar om je tandwitheid naar een hoger niveau te tillen? Laten we dan samen kijken naar onze nieuwste onderzoeksresultaten!

Tanden bleken is een cosmetische behandeling om de natuurlijke kleur van je tanden te verbeteren of om ze een tintje lichter te maken dan hun oorspronkelijke kleur. Het is een effectieve manier om bepaalde typen gele of bruine verkleuringen die je tanden in de loop van de tijd kunnen beïnvloeden te elimineren. Hiervoor worden speciale bleekmiddelen gebruikt, die veilig zijn voor je mondgezondheid mits correct gebruikt. Deze behandeling kan zowel bij de tandarts als thuis uitgevoerd worden, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en het advies van je tandarts.

Check Uit

Onze favoriet #1

Celakeety Tanden Bleken

Celakeety Tanden Bleken

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

Celakeety Tanden Bleken is een innovatief product dat gebruik maakt van reactieve zuurstoftechnologie om diepgewortelde tandvlekken veroorzaakt door koffie, wijn en roken effectief te verwijderen. Deze set bevat 28 paar plakstrips die sterk genoeg zijn om op je tanden te blijven zitten tijdens dagelijkse activiteiten zoals sporten, praten en zelfs drinken. Het gebruik is eenvoudig; plak ze op je tanden, wacht 30 minuten en onthul stralend witte tanden. Dankzij de milde muntsmaak en ultradunne, zachte strips kun je ze comfortabel dragen tijdens alledaagse activiteiten. Met 28 toepassingen in één pakket zal je niet snel zonder zitten. Het pakket bevat ook een handige handleiding en een betrouwbare klantenservice als er vragen of problemen zijn.

 • voordeel 1: De tandenbleekstrips van Celakeety maken gebruik van innovatieve technologie voor het bleken van tanden met reactieve zuurstof om effectief jarenlange hardnekkige koffie-, wijn- en rookgerelateerde tandvlekken te verwijderen.
 • voordeel 2: Dankzij de sterke plakkerige formule kunnen de strips zich aan je tanden hechten, waardoor je gewoon kunt sporten, praten en zelfs water drinken terwijl je je tanden bleekt.
 • voordeel 3: Het product is snel en gemakkelijk in gebruik. Breng het gewoon aan op je tanden, wacht 30 minuten en onthul het dan. Wittere tanden zijn al na één keer gebruik zichtbaar.
 • voordeel 4: De tandenbleekstrips zijn comfortabel en fris, met een milde en aangename muntsmaak. Bovendien zijn de ultradunne en zachte strips goed passend voor je tanden, zodat je ze comfortabel kunt dragen tijdens het tv-kijken, een boek lezen, reizen in de metro en andere activiteiten.
 • voordeel 5: De set bevat voldoende strips voor 28 dagelijkse toepassingen, plus een handleiding, gebruikershandleiding en een verantwoorde naverkoopservice. Dit betekent dat je langdurig voorzien bent met slechts één aankoop en ook de nodige ondersteuning krijgt als je problemen of vragen hebt.
 • Nadeel 1: De bleekstrips van Celakeety maken gebruik van een sterke plakkerige formule om aan je tanden te hechten. Hoewel dit betekent dat je sporten, praten en zelfs water drinken tijdens het dragen, kan je dit mogelijk als oncomfortabel ervaren of kan zelfs irritatie veroorzaken bij gevoelig tandvlees.
 • Nadeel 2: Het product vereist consistent gebruik om glanzend witte tanden te behouden. Dit betekent dat je mogelijk niet het blijvende effect krijgt dat je wilt als je niet regelmatig de tijd neemt om de strips te gebruiken.
 • Nadeel 3: Het aanbrengen van de strips en het wachten van 30 minuten voordat je ze verwijdert kan voor sommigen tijdrovend en onhandig zijn. Als je een erg druk leven hebt, kan het lastig zijn om elke dag een half uur vrij te maken voor dit proces.
 • Nadeel 4: Hoewel de strips zijn geformuleerd met een milde en aangename muntsmaak, kan dit niet voor iedereen plezierig zijn. Als je gevoelig bent voor smaken of bepaalde allergieën hebt, kan de smaak van deze strips wellicht niet geschikt voor je zijn.
 • Nadeel 5: Ondanks dat het product 56 strips bevat, wat bedoeld is voor 28 dagelijkse toepassingen, kan de hoeveelheid strips onvoldoende zijn als je meer dan één keer per dag wilt bleken of als je de behandeling wilt verlengen voor een intensiever witmakende ervaring.

Onze favoriet #2

Celakeety Tanden Bleken

Celakeety Tanden Bleken

Waarom we het gekozen hebben

Het Tanden Bleken product van Celakeety is een effectieve thuisbehandeling ontworpen om je een wittere, helderdere glimlach te geven in slechts 7 dagen. Je hoeft je slechts 30-60 minuten per dag aan deze pijnvrije behandeling te wijden om tot 7x wittere tanden te krijgen. De hoogwaardige tandenbleekmiddelen combineren om de vlekken veroorzaakt door wijn, koffie, frisdrank, eten en roken te elimineren. Ondanks de effectiviteit, is het product veilig voor gevoelige tanden door het gebruik van een natuurlijk glazuuringrediënt en zorgt voor een comfortabele, frisse mond met een milde muntsmaak. Elke set bevat 28 flinterdunne, zachte witte strips, verpakt in 14 kleine verzegelde zakjes, die goed passen op je tanden.

 • Voordeel 1: Gemak en comfort van thuisbehandeling. Met de Celakeety Tanden Bleken kun je genieten van een wittere en helderdere glimlach in slechts 7 dagen. Het kost je maar 30-60 minuten per dag en dit allemaal pijnvrij en vanuit het comfort van je eigen huis.
 • Voordeel 2: Effectieve verwijdering van vlekken. De Tandenbleekstrips van Celakeety combineren hoogwaardige bleekmiddelen die effectief vlekken verwijderen die veroorzaakt zijn door wijn, koffie, frisdrank, eten en roken, waardoor je tanden tot 7X helderder worden.
 • Voordeel 3: Veilige en vriendelijke ingrediënten. De bleekstrips van Celakeety maken gebruik van een natuurlijk ingrediënt om het glazuur veilig te bleken. Dit zorgt ervoor dat ze perfect zijn voor mensen met gevoelige tanden zonder irritaties te veroorzaken.
 • Voordeel 4: Zorgt voor een frisse mond. Naast het bleken van je tanden, geven de zachte en flinterdunne witte strips van Celakeety een milde en aangename muntsmaak af, wat helpt om je mond te verfrissen na elke bleekbeurt.
 • Voordeel 5: Voldoende hoeveelheid voor volledige behandeling. De Celakeety Tanden Bleken set bevat 14 kleine verzegelde zakjes, elk met 2 bleekstrips: één voor de boventanden en één voor de ondertanden. Dit betekent dat je in totaal 28 witte strips krijgt, genoeg voor een volledige bleekbehandeling.
 • Nadeel 1: De behandeling vereist consistentie en tijd. Je moet elke dag 30-60 minuten besteden om te bleken, en dit gedurende 7 dagen. Dit kan lastig zijn voor mensen met een druk schema.
 • Nadeel 2: Hoewel de strips over het algemeen veilig zijn, kunnen ze nog steeds een allergische reactie veroorzaken bij sommige mensen die gevoelig zijn voor de ingrediënten.
 • Nadeel 3: De Celakeety tandenbleekstrips kunnen alleen oppervlakkige vlekken verwijderen die zijn ontstaan door wijn, koffie, roken enz. Ze zijn mogelijk niet effectief tegen verkleuringen die dieper in het glazuur van de tand zitten.
 • Nadeel 4: Ondanks dat de strips flinterdun en zacht zijn, kunnen sommige mensen het gevoel van het dragen van de strips op hun tanden onprettig vinden.
 • Nadeel 5: De verpakking bevat 14 zakjes met 2 strips. Dit betekent dat je genoeg strips hebt voor één behandelingsronde. Na deze periode zul je nieuwe strips moeten kopen voor een volgende behandeling.

Onze favoriet #3

Mysmile Tanden Bleken

Mysmile Tanden Bleken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Mysmile’s Tanden Bleekset is een hoogwaardige en effectieve oplossing voor het bereiken van wittere tanden. Binnen de set vind je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan; een blauw LED-licht, een bitje, PAP+ bleekgel, een voortgangskaart en een duidelijke handleiding. Het product is ontwikkeld met de bewezen PAP+ formule om veilig de verkleuring veroorzaakt door koffie, thee, roken, rode wijn en meer te verminderen, en biedt een thuisgebruik alternatief voor peroxide dat geen vrije radicalen vrijgeeft bij het bleken. Je kunt in slechts 10 minuten per sessie je tanden tot maar liefst 8 tinten witter maken. Voldoet aan strenge Europese regelgeving en bevat alleen geteste en gecontroleerde ingrediënten, wat je ervan verzekert dat je thuis professioneel en veilig je tanden kunt bleken.

 • Voordeel 1: Dankzij de KLEURCORRECTIETECHNOLOGIE van ACWOO Tanden Bleken wordt het geel op de tanden effectief geneutraliseerd. De paarse kleurstof in de tandpasta staat tegenover de gele tint in het kleurenwiel en zal dus de gele ondertonen tegengaan. Dit resulteert in een heldere glimlach zonder resten achter te laten.
 • Voordeel 2: De paarse tandpasta van ACWOO bevat NATUURLIJKE INGREDIËNTEN zoals sorbitol, xylitol, glycerine en verschillende kruidenextracten. Deze ingrediënten hebben niet alleen een duidelijk witmakend effect, maar beschermen ook de tanden en het tandvlees. Bovendien zorgen ze voor een frissere adem.
 • Voordeel 3: Dankzij de kruidenextracten krijg je een FRISSE ADEM. ACWOO’s tandenbleekproduct heeft geen scherpe smaak zoals andere gelijkaardige producten op de markt. Het geeft je een verfrissend gevoel zonder te branden. De botanische geur is verkwikkend en houdt je adem lang fris.
 • Voordeel 4: De tandpasta zorgt voor een DIEPE TANDREINIGING. Het dichte schuim dringt door in de spleten van het glazuur, verwijdert vastzittende voedselresten en diepe vlekken en beschermt jouw witte tanden. Zo voorkomt het niet alleen pigmentatie en gele vlekken, maar ook tandbederf.
 • Voordeel 5: Met de TRAVEL TEETH WHITENING TOOTHPASTE van ACWOO kun je overal en altijd zorgen voor een heldere glimlach. De paarse whitening-tandpasta is compact en licht, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen. Het ontwerp van de flesopening maakt het gebruik ook extra handig. Of je nu thuis bent of op reis, deze tandpasta is jouw must-have voor een helderdere en gezondere glimlach.
 • Nadeel 1: De tandpasta maakt gebruik van kleurcorrectietechnologie met paarse kleurstof om gele ondertonen tegen te gaan, maar er wordt niets vermeld over de prestaties op andere kleuren van tandvlekken. Dus als je last hebt van verschillende vlekken, niet alleen geel, kan het zijn dat deze tandpasta niet voldoet aan je verwachtingen.
 • Nadeel 2: ACWOO’s Tanden Bleken product bevat weliswaar natuurlijke ingrediënten zoals sorbitol, xylitol, en glycerine, maar er is geen gedetailleerde informatie over de rest van de ingrediënten. Dit kan een nadeel zijn voor mensen met bepaalde allergieën of gevoeligheden.
 • Nadeel 3: Ondanks de claim van een frisse adem dankzij de kruidenextracten, kan de botanische geur die geproduceerd wordt door deze tandpasta niet voor iedereen even plezierig zijn. De smaakverschillen kunnen variëren van persoon tot persoon.
 • Nadeel 4: Het punt van diepe tandreiniging met dicht schuim klinkt indrukwekkend, maar bij dagelijks gebruik kan dit leiden tot overmatig schrobben wat schadelijk kan zijn voor het tandglazuur. Er is ook geen vermelding van een veilige oplossing voor mensen met gevoelige tanden.
 • Nadeel 5: Hoewel het reisformaat handig kan zijn, kan de kleine hoeveelheid product snel opraken, afhankelijk van hoe vaak je het gebruikt. Bovendien bevat deze reisformaat tandpasta mogelijk niet genoeg hoeveelheid om een significant verschil te maken bij het witten van je tanden.

Onze favoriet #4

Acwoo Tanden Bleken

Acwoo Tanden Bleken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

ACWOO Tanden Bleken is een innovatieve oplossing voor jouw orale hygiëne en het streven naar wittere tanden. Het maakt gebruik van kleurcorrectietechnologie, waarbij een in water oplosbare paarse kleurstof wordt aangebracht op de tanden om gele ondertonen te neutraliseren. De paarse tandpasta bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals sorbitol, xylitol en glycerine, die niet alleen een effectieve whitening leveren, maar ook je tandvlees en tanden beschermen en je adem frisser maken. De tandpasta heeft ook een aangename botanische geur en veroorzaakt geen branderig gevoel. Dankzij het dichte schuim van de tandpasta worden diepe vlekken aangepakt en pigmentatie verminderd, wat jouw tanden helpt beschermen. De compacte en lichte verpakking maakt deze tandpasta perfect voor zowel thuisgebruik als op reis, waardoor jij altijd kunt genieten van een stralende en gezonde glimlach.

 • Voordeel 1: Dankzij de KLEURCORRECTIETECHNOLOGIE van ACWOO Tanden Bleken wordt het geel op de tanden effectief geneutraliseerd. De paarse kleurstof in de tandpasta staat tegenover de gele tint in het kleurenwiel en zal dus de gele ondertonen tegengaan. Dit resulteert in een heldere glimlach zonder resten achter te laten.
 • Voordeel 2: De paarse tandpasta van ACWOO bevat NATUURLIJKE INGREDIËNTEN zoals sorbitol, xylitol, glycerine en verschillende kruidenextracten. Deze ingrediënten hebben niet alleen een duidelijk witmakend effect, maar beschermen ook de tanden en het tandvlees. Bovendien zorgen ze voor een frissere adem.
 • Voordeel 3: Dankzij de kruidenextracten krijg je een FRISSE ADEM. ACWOO’s tandenbleekproduct heeft geen scherpe smaak zoals andere gelijkaardige producten op de markt. Het geeft je een verfrissend gevoel zonder te branden. De botanische geur is verkwikkend en houdt je adem lang fris.
 • Voordeel 4: De tandpasta zorgt voor een DIEPE TANDREINIGING. Het dichte schuim dringt door in de spleten van het glazuur, verwijdert vastzittende voedselresten en diepe vlekken en beschermt jouw witte tanden. Zo voorkomt het niet alleen pigmentatie en gele vlekken, maar ook tandbederf.
 • Voordeel 5: Met de TRAVEL TEETH WHITENING TOOTHPASTE van ACWOO kun je overal en altijd zorgen voor een heldere glimlach. De paarse whitening-tandpasta is compact en licht, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen. Het ontwerp van de flesopening maakt het gebruik ook extra handig. Of je nu thuis bent of op reis, deze tandpasta is jouw must-have voor een helderdere en gezondere glimlach.
 • Nadeel 1: De tandpasta maakt gebruik van kleurcorrectietechnologie met paarse kleurstof om gele ondertonen tegen te gaan, maar er wordt niets vermeld over de prestaties op andere kleuren van tandvlekken. Dus als je last hebt van verschillende vlekken, niet alleen geel, kan het zijn dat deze tandpasta niet voldoet aan je verwachtingen.
 • Nadeel 2: ACWOO’s Tanden Bleken product bevat weliswaar natuurlijke ingrediënten zoals sorbitol, xylitol, en glycerine, maar er is geen gedetailleerde informatie over de rest van de ingrediënten. Dit kan een nadeel zijn voor mensen met bepaalde allergieën of gevoeligheden.
 • Nadeel 3: Ondanks de claim van een frisse adem dankzij de kruidenextracten, kan de botanische geur die geproduceerd wordt door deze tandpasta niet voor iedereen even plezierig zijn. De smaakverschillen kunnen variëren van persoon tot persoon.
 • Nadeel 4: Het punt van diepe tandreiniging met dicht schuim klinkt indrukwekkend, maar bij dagelijks gebruik kan dit leiden tot overmatig schrobben wat schadelijk kan zijn voor het tandglazuur. Er is ook geen vermelding van een veilige oplossing voor mensen met gevoelige tanden.
 • Nadeel 5: Hoewel het reisformaat handig kan zijn, kan de kleine hoeveelheid product snel opraken, afhankelijk van hoe vaak je het gebruikt. Bovendien bevat deze reisformaat tandpasta mogelijk niet genoeg hoeveelheid om een significant verschil te maken bij het witten van je tanden.

Onze favoriet #5

Uniquesmile Tanden Bleken

Uniquesmile Tanden Bleken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Tanden Bleken van UniqueSmile is een innovatieve formule die effectief je tanden lichter maakt zonder gebruik van peroxide, met duurzame resultaten van minstens 3 lichtere tinten. Het bevat een mix van 100% biologische kokosolie, zoutolie en Dode Zee zout, die een 2-in-1 effect bieden voor witte en gezonde tanden. Dankzij de antislip 4D-verzegelingstechnologie heb je een zorgeloze gebruikservaring zonder ongewenst wegglijden en het product kan probleemloos worden verwijderd. Dit door de apotheek en Dermatest goedgekeurde product garandeert je kwaliteit en veiligheid. Bovendien biedt UniqueSmile een 100% tevredenheidsgarantie, waardoor je het product risicovrij kunt proberen.

 • Voordeel 1: De unieke formule van UniqueSmile is innovatief en zonder peroxide, wat betekent dat je een effectieve en veilige tanden bleken ervaring krijgt. Je kunt duurzame resultaten verwachten, met ten minste een verlichting van 3 nuances.
 • Voordeel 2: Dit merk gebruikt 100% biologische kokosolie, zoutolie en zout uit de Dode Zee in hun formule. Dit betekent dat je niet alleen profiteert van de bleekwerking, maar je tanden ook worden verzorgd met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.
 • Voordeel 3: UniqueSmile biedt je gebruiksgemak met hun antislip 4D-verzegelingstechnologie. Je kunt het product stressvrij gebruiken zonder te hoeven worstelen met ongewenst wegglijden tijdens de applicatie, waardoor het gebitsverzorgingsproces soepeler verloopt.
 • Voordeel 4: Dit product is getest en beoordeeld voor zowel kwaliteit als veiligheid door de apotheek en Dermatest. Dit betekent dat je er vertrouwen in kunt hebben dat je een product van hoge kwaliteit gebruikt dat veilig is voor jouw tanden en gezondheid.
 • Voordeel 5: UniqueSmile biedt je een 100% tevredenheidsgarantie, dus je test de producten risicovrij. Dit betekent dat je het product zonder zorgen kunt proberen. Als je niet helemaal tevreden bent, kun je je geld terug vragen.
 • Nadeel 1: Hoewel de formule innovatief is en geen peroxide bevat, kan het zijn dat de resultaten bij mensen met extreem verkleurde tanden minder merkbaar zijn, omdat peroxide bekend staat om zijn sterke blekende eigenschappen.
 • Nadeel 2: De gebruikte ingrediënten, hoewel natuurlijk en van hoge kwaliteit, kunnen een ongewenste smaak of gevoel in de mond achterlaten. Vooral als je niet gewend bent aan de smaak van kokosolie of zout.
 • Nadeel 3: Ondanks de bewering dat de 4D-verzegelingstechnologie het gebruik van de strips eenvoudig maakt, kun je nog steeds wat ongemak ervaren. Het kan ook moeilijk zijn om de strips precies goed te plaatsen, vooral als je dit voor het eerst doet.
 • Nadeel 4: Hoewel het product getest en veilig bevonden is, kan het zijn dat sommige mensen gevoelig zijn voor een of meer van de ingrediënten. Dit kan leiden tot ongewenste bijwerkingen zoals tandgevoeligheid of irritatie van het tandvlees.
 • Nadeel 5: De ‘geld-terug-garantie’ kan mooi klinken, maar het kan ook een teken zijn dat sommige mensen niet tevreden zijn met de resultaten. Het kan zijn dat de resultaten niet zo dramatisch of langdurig zijn als je had gehoopt, wat kan leiden tot teleurstelling.

Onze favoriet #6

Pro Teeth Whitening Co Tanden Bleken

Pro Teeth Whitening Co Tanden Bleken

Waarom we het gekozen hebben

Pro Teeth Whitening Co biedt premium tandheelkundige strips voor het bleken van tanden, verrijkt met actieve kool voor professionele resultaten gewoon thuis. Je zult merkbare resultaten zien na slechts één 30-minuten applicatie – een stralende, witte glimlach! Deze makkelijk aan te brengen strips geven natuurlijk ogende bleekresultaten en verwijderen moeiteloos vlekken veroorzaakt door roken of het consumeren van bepaalde dranken. Je krijgt een voorraad van 14 dagen, dat zijn 28 strips, voor boven- en ondertanden. Wat Pro Teeth sets apart is dat ze 100% vrij van peroxide en fluoride zijn, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen met gevoelige tanden of tandvlees. Samengesteld en verpakt in het VK, onder de strenge normen van Britse tandartsen, ben je verzekerd van kwaliteit met dit vertrouwde merk.

 • Voordeel 1: Professionele resultaten in het comfort van jouw eigen huis. De Pro Teeth Whitening Co. bevat actieve kool waarmee je professionele resultaten kunt bereiken. Je kunt na slechts één keer gebruik de snelle resultaten opmerken voor een stralende, witte glimlach!
 • Voordeel 2: Eenvoudige toepassing. De strips voor het bleken van tanden van Pro Teeth Whitening Co. kunnen gemakkelijk en gelijkmatig op de tanden worden aangebracht. Dit zorgt voor natuurlijk ogende bleekresultaten.
 • Voordeel 3: Ruime voorraad. Met onze verpakking krijg je een voorraad voor 14 dagen voor zowel de boven- als de ondertanden. Hierdoor verwijder je vlekken en verkleuring van jouw tanden die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld roken, of het drinken van thee, koffie, suikerhoudende dranken, rode wijn.
 • Voordeel 4: Vrij van peroxide en fluoride. De geactiveerde houtskoolstrips van Pro Teeth Whitening Co. verwijderen vlekken van het oppervlak van jouw tanden zonder het glazuur te beschadigen. Ze zijn 100% vrij van peroxide of fluoride en zijn dus ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden of tandvlees.
 • Voordeel 5: Hoge kwaliteit en vertrouwd merk. Ons product is samengesteld door tandartsen in het VK en wordt ook verpakt in het VK, waarmee we een constante hoge kwaliteit garanderen. Je kunt met volledig vertrouwen kopen bij Pro Teeth Whitening Co., een vertrouwd Brits merk sinds 2015.
 • Nadeel 1: Je moet de strips elke keer 30 minuten op jouw droge tanden laten zitten. Dit kan behoorlijk wat ongemak veroorzaken, vooral als je een druk schema hebt en geen tijd kunt vinden om een half uur stil te zitten terwijl de strips hun werk doen.
 • Nadeel 2: De strips moeten na gebruik worden gevolgd door onmiddellijk tanden poetsen om resten te verwijderen. Dit voegt een extra stap toe aan de hele procedure, waardoor het nog langer duurt.
 • Nadeel 3: Er wordt geadviseerd dat de strips het beste werken als ze worden gebruikt samen met een tandpasta van hetzelfde merk, waardoor je mogelijk extra kosten moet maken.
 • Nadeel 4: De pack komt met slechts 14 dagen’ voorraad. Dat betekent dat je het product constant moet blijven kopen als je duurzame resultaten wilt behouden, of als de verkleuring van je tanden ernstiger is dan gemiddeld.
 • Nadeel 5: Terwijl de strips beweren 100% vrij te zijn van peroxide en fluoride, impliceren sommige mensen dat dit betekent dat ze minder effectief zijn dan andere soorten tandenbleekproducten die deze ingrediënten bevatten. Sommige mensen geven aan dat bindmiddelen zoals peroxide veel doeltreffender zijn in het bleken van tanden.

Onze favoriet #7

Folocone Tanden Bleken

Folocone Tanden Bleken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Folocone’s Tanden Bleken is een fijn product, sterk aanbevolen door tandartsen en professionals, dat professionele tandenbleekresultaten biedt. Deze strips, ontworpen voor dagelijks gebruik, kunnenoveral worden toegepast zonder de spraak te beïnvloeden en zijn zowel gemakkelijk te gebruiken thuis als op reis. Het product is gemaakt met een 100% natuurlijke formule inclusief natriumchloriet, kokosolie en menthol, dus veilig voor gevoelige tanden en het glazuur. Ze werken snel en effectief om jaren van vlekken te verwijderen dankzij de innovatieve tandenbleektechnologie. Het gebruik is eenvoudig: breng aan, wacht, onthul en poets. Je krijgt 28 stuks van deze strips om tweemaal per dag te gebruiken. Folocone zet zich in om jou de beste innovatieve producten te bieden tegen redelijke prijzen.

 • Voordeel 1: Aanbevolen door experts: Folocone Tanden Bleekstrips zijn samengesteld en aanbevolen door tandartsen en professionals. Zij erkennen de effectiviteit en hoge kwaliteit van dit product.
 • Voordeel 2: Gebruiksgemak: Deze strips zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en kunnen overal worden gebruikt zonder je spraak te beïnvloeden. Of je nu thuis bent of op reis, je kunt eenvoudig en gemakkelijk voor een stralende glimlach zorgen.
 • Voordeel 3: Veilig voor gevoelige tanden en glazuur: Deze bleekstrips zijn gemaakt met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten, waardoor ze veilig zijn voor gevoelige tanden en je tandglazuur niet beschadigen. Bij Folocone staat jouw gezondheid voorop.
 • Voordeel 4: Snelle en effectieve werking: Dankzij de innovatieve tandenbleektechnologie van Folocone, lossen deze strips tandverkleuringen snel en grondig op. Ze kunnen zelfs hardnekkige vlekken van koffie, wijn en nicotine verwijderen, en maken je tanden onmiddellijk helderder en glanzender.
 • Voordeel 5: Simpel en duidelijk in gebruik: Je bereikt een gelijkmatig witter resultaat door in slechts vier simpele stappen de strips aan te brengen. Droog je tanden, breng de strip aan zonder contact met het tandvlees, wacht 30-60 minuten en poets dan de resterende restjes weg.
 • Nadeel 1: Folocone tandenbleekstrips kunnen mogelijk wat ongemak opleveren tijdens het wachten. Je moet namelijk 30 tot 60 minuten wachten voordat je deze verwijdert en binnen deze tijd mag je niets eten of drinken. Dit zou als ongemakkelijk kunnen worden ervaren, vooral voor degenen onder ons die een druk schema hebben.
 • Nadeel 2: Hoewel de strips worden vermeld als zijnde veilig voor gevoelige tanden en email, kunnen ze nog steeds irritatie veroorzaken bij mensen met extreem gevoelige tanden of bij mensen met bepaalde mondaandoeningen. Het is dus van belang om aandachtig te blijven bij het gebruik van dergelijke producten, ondanks hun claims.
 • Nadeel 3: Het product wordt beschreven als gemakkelijk te gebruiken, maar het aanbrengen kan mogelijk wat lastig zijn omdat je moet zorgen dat je tanden droog zijn voor je de strips aanbrengt. Dit kan wellicht leiden tot wat gedoe en frustratie.
 • Nadeel 4: Hoewel het opmerkelijk is dat de strips zijn geformuleerd met een 100% natuurlijke en biologische formule, worden de ingrediënten niet volledig uitgelegd. Als je bijvoorbeeld allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, zou het nuttig zijn om een gedetailleerd overzicht van de ingrediënten te hebben om de risico’s te beoordelen.
 • Nadeel 5: De omschrijving van het product suggereert dat het gebruik nauwgezet moet worden opgevolgd voor optimale resultaten: van het afdrogen van de tanden, het nauwkeurig aanbrengen van de strips, het vermijden van contact met het tandvlees, tot het wachten van 30-60 minuten voordat je weer kunt eten of drinken. Dit strikte regime kan niet voor iedereen geschikt zijn, vooral voor mensen met een drukke levensstijl.

Onze favoriet #8

Venus Visage Tanden Bleken

Venus Visage Tanden Bleken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Tandenbleekpen van Venus Visage is een professioneel en effectief product voor het bleken van tanden. Deze pen bevat carbamideperoxide, een veilig soort peroxide dat snel vlekken van koffie, thee, wijn, roken, en andere drankjes verwijdert. Het is hoogwaardig, effectief en biedt snelle resultaten na slechts 30 seconden dagelijkse toepassing. De pen kan meer dan 20 keer gebruikt worden en maakt je tanden bij opeenvolgend gebruik 4-8 tinten witter. De compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het ideaal voor onderweg. Met de precieze penseelpunt kun je de bleekgel nauwkeurig aanbrengen, waardoor elke zichtbaar deel van je glimlach stralend wit is. Perfect om te delen met vrienden en familie, en als je problemen ondervindt met het product, stuurt Venus Visage je onmiddellijk een nieuwe pen.

 • Voordeel 1: De Venus Visage Professional Teeth Whitening Pen kan snel en effectief jarenlange vlekken op je tanden verwijderen die zijn ontstaan door het nuttigen van koffie, thee, wijn, roken, frisdrank en meer dankzij het ingrediënt carbamideperoxide.
 • Voordeel 2: Het gebruik van deze pen levert snelle resultaten op. Binnen een toepassingstijd van slechts 30 seconden per dag, kan je een significante verbetering van de kleur van je tanden zien. Het kan je tanden bij achtereenvolgens gebruik 4-8 tinten witter maken.
 • Voordeel 3: De Venus Visage Professional Teeth Whitening Pen is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en draagbaarheid. Het is compact en daardoor heel gemakkelijk om mee te nemen in je tas of zelfs handschoenenkastje.
 • Voordeel 4: De pen heeft een fijne en gerichte puntborstel, waardoor je de bleekgel heel precies kunt aanbrengen op de specifieke gebieden van je tanden. Zo ben je ervan verzekerd dat elk zichtbaar deel van je glimlach wit wordt.
 • Voordeel 5: De Venus Visage Teeth Whitening Pen kan ook een geweldig cadeau zijn voor verjaardagen, feestdagen en jubilea. Of je kunt er meerdere inslaan om te delen met vrienden en familie!
 • Nadeel 1: Hoewel de Venus Visage belooft om tandvlekken veroorzaakt door verschillende items, zoals koffie, thee en wijn, snel te verwijderen, verbloemt deze beschrijving het feit dat deze vlekken waarschijnlijk terug zullen komen als je doorgaat met het consumeren van deze producten. Het biedt een tijdelijke oplossing, geen permanente.
 • Nadeel 2: In de productbeschrijving staat dat de gelpen voor het witten van tanden dagelijks moet worden aangebracht en resultaat biedt met slechts 30 seconden per keer, maar er worden geen garanties of specifieke data genoemd met betrekking tot wanneer je resultaten kunt verwachten te zien. Dit betekent dus dat het product mogelijk langer gebruikt moet worden voordat er zichtbare resultaten zijn.
 • Nadeel 3: Hoewel de Venus Visage Teeth Whitening Pen reisvriendelijk wordt genoemd, is het noodzakelijk om rekening te houden met de mogelijkheid van lekken of morsen in je tas of handschoenenkastje.
 • Nadeel 4: Venus Visage meldt dat de bleekpen kan zorgen dat je tanden 4-8 tinten witter worden. Echter, dit is sterk afhankelijk van de individuele toestand van de tanden vóór het bleken, waardoor de resultaten sterk kunnen verschillen per persoon.
 • Nadeel 5: Hoewel de pen is ontworpen voor ‘nauwkeurige targeting’, betekent deze niveau van precisie ook dat het behandelen van alle gewenste gebieden een tijdrovend en moeilijk proces kan zijn, met name voor mensen met krappe tanden of een gecompliceerde beet. De gel moet gelijkmatig worden aangebracht op alle zichtbare delen van je glimlach, wat een uitdaging kan zijn voor sommige gebruikers.

Onze favoriet #9

Acwoo Tanden Bleken

Acwoo Tanden Bleken

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

ACWOO Tanden Bleken is een uitstekend product dat veilig en effectief je tanden witter maakt. In één verpakking krijg je 42 witte strips – 21 voor de boventanden en 21 voor de ondertanden – wat genoeg is voor dagelijkse tandverzorging. De strips zijn verrijkt met bleekfactoren en antigevoeligheidsfactoren en bevatten geen waterstofperoxide of alcohol, wat ze ideaal maakt voor gevoelige tanden. Het gebruik van dit product is simpel, poets eerst je tanden, plak er vervolgens een strip op en spoel je mond na 30-60 minuten. Het consequent gebruik hiervan zorgt voor een effectieve vermindering van verkleuringen veroorzaakt door thee, koffie, wijn en rook. Dankzij de antisliptechnologie hechten de strips perfect aan je tanden, waardoor je gewoon je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten. Met dit product krijg je een professionele bleekbehandeling zonder enige pijn of gevoeligheid.

 • Voordeel 1: De bleekstrips van ACWOO zijn veilig en effectief. Ze zijn goedgekeurd door tandheelkundige tests wat aantoont dat ze je tanden op een veilige manier kunnen verhelderen.
 • Voordeel 2: Ze zijn gemaakt met veiligheidsingrediënten, rijk aan bleekfactoren en antigevoeligheidsfactoren, waardoor de strips ideaal zijn voor wie gevoelige tanden heeft. Daarnaast bevatten ze geen waterstofperoxide, alcohol en ze veroorzaken geen pijn.
 • Voordeel 3: Ze zijn eenvoudig en snel in gebruik. Na het aanbrengen van een strip, wacht je simpelweg 30-60 minuten voordat je opnieuw spoelt. Dit betekent dat tanden bleken met ACWOO niet veel tijd in beslag neemt.
 • Voordeel 4: De hydrogeltechnologie met hoge viscositeit en verbeterde niet-verheven substantie helpt om tanden effectief witter te maken, ze te verzachten en je glimlach te fleuren. Ze kunnen ook verkleuringen door thee, koffie, wijn en roken verwijderen.
 • Voordeel 5: De antisliptechnologie zorgt voor een betere hechting aan de tanden en past perfect bij elke rij tanden. Je kan je dagelijkse activiteiten voortzetten, zoals hardlopen, sporten, werken en water drinken, zonder dat de strips wegglijden.
 • Nadeel 1: Hoewel de omschrijving aangeeft dat de tandenbleekstrips van ACWOO veilig en effectief zijn, delen ze geen specifieke resultaten van tandheelkundige tests. Dit kan vragen oproepen over de betrouwbaarheid van hun beweringen.
 • Nadeel 2: De bewering dat er geen waterstofperoxide en alcohol in de strips zitten, kan een nadeel zijn. Hoewel deze componenten risico’s kunnen inhouden, worden ze ook vaak gebruikt in tandenbleekproducten vanwege hun effectiviteit.
 • Nadeel 3: Het bleekproces met deze strips duurt 30-60 minuten per keer. Deze tijd kan voor sommige consumenten te lang zijn, vooral als ze op zoek zijn naar een snellere oplossing voor het bleken van tanden.
 • Nadeel 4: De strips moeten voor een lange tijd worden gebruikt om de beste resultaten te krijgen. Dit kan voor jou betekenen dat je de strips moet blijven kopen, wat kan resulteren in meer tijd en toewijding dan je misschien bereid bent te geven.
 • Nadeel 5: Hoewel ACWOO zijn antisliptechnologie prijst, kan het aanbrengen en zorgen dat de strips op hun plaats blijven voor sommige gebruikers een uitdaging vormen, vooral tijdens activiteiten zoals hardlopen en sporten, zoals de productomschrijving suggereert.

Onze favoriet #10

Celakeety Tanden Bleken

Celakeety Tanden Bleken

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Celakeety’s Tanden Bleken is een effectieve en pijnloze thuismethode om binnen slechts 7 dagen een helderdere glimlach te bereiken door dagelijkse behandelingen van 30 tot 60 minuten. Het pakket, dat bestaat uit 28 witte strips in 14 verzegelde zakjes, biedt een veilig alternatief dat tot een week lang werkt om vlekken veroorzaakt door wijn, koffie, frisdrank, voeding en roken te verwijderen. De strips zijn ontworpen met een veilig emaille-ingrediënt dat de gevoelige tanden van gebruikers niet irriteert. Bovendien geven ze je een verfrissende muntsmaak tijdens en na het gebruik. Probeer Celakeety voor witte tanden die tot 7x lichter zijn.

 • Voordeel 1: Je kunt eenvoudig thuis je tanden witter maken. In slechts 7 dagen en met behandelingen van 30-60 minuten per dag, bereik je een heldere glimlach. Dit is zowel comfortabel als pijnloos.
 • Voordeel 2: Celakeety White Stripes kunnen je tanden tot wel 7 keer lichter maken. Ze bevatten hoogwaardige tandbleekmiddelen die effectief vlekken van wijn, koffie, frisdrank, voedsel en roken verwijderen.
 • Voordeel 3: Het product is veilig voor gevoelige tanden. Het bevat een natuurlijk, emaille-vriendelijk ingrediënt dat tanden niet irriteert. Tests hebben bewezen dat deze tandbleekstrips veilig en effectief zijn.
 • Voordeel 4: Celakeety White Stripes zijn comfortabel in gebruik en bieden een frisse mond. Ze hebben een milde muntsmaak, zijn dun en zacht en passen goed op je tanden, wat zorgt voor een verfrissend gevoel na het bleken.
 • Voordeel 5: Het product bevat 28 bleekstrips, goed voor 14 behandelingen. Elke verzegelde kleine zakje bevat 2 bleekstrips, één voor de bovenste en één voor de onderste tanden. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de behandeling voor je hele gebit.
 • nadeel 1: Ondanks dat de behandeling zelf pijnloos wordt beschreven, laat de productbeschrijving niet zien hoe lang dit effect blijft. Het kan zijn dat je na een paar weken weer moet beginnen om het whitening effect te behouden.
 • nadeel 2: Er wordt beweerd dat dit product vlekken van wijn, koffie, frisdranken, levensmiddelen en roken kan verwijderen, maar het is niet duidelijk hoe effectief dit product is bij hardnekkige of oudere vlekken.
 • nadeel 3: Het product beweert perfect te werken voor klanten met gevoelige tanden zonder ze te irriteren, maar het spreekt niet over het effect op het tandvlees. Bij mensen met gevoelig tandvlees kan het gebruik van dergelijke producten soms irritatie veroorzaken.
 • nadeel 4: Hoewel het product een milde en aangename muntsmaak heeft, kan dit een nadeel zijn voor mensen die niet houden van de smaak van munt of mensen die allergisch zijn voor muntsmaken.
 • nadeel 5: Het merk biedt 14 verzegelde zakjes met ieder 2 bleekstrips, een voor de bovenste en een voor de onderste tanden. Dit betekent dat je iedere dag beide strips moet gebruiken voor het beloofde resultaat, je kan ze dus niet verspreiden over een langere periode als je dat zou willen.

Na zorgvuldig onderzoek en vergelijking van de tien beste tandenbleekproducten, kunnen we concluderen dat er een breed scala aan effectieve oplossingen beschikbaar is om je glimlach witter en helderder te maken. Met zowel natuurlijke als chemische opties, is er een product voor elk type gebruiker. Het belangrijkste is om een product te kiezen dat past bij jouw persoonlijke behoeften en levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een snelle oplossing of een langdurig regiem, er is een tandenbleekproduct dat aan jouw behoefte voldoet. Remember, een stralende, zelfverzekerde glimlach is slechts een productkeuze verwijderd.

Inhoudsopgave