a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Trampoline: De 10 beste producten in de test

Ontdek de top 10 trampolines gebaseerd op ons nieuwste onderzoek, om zo de beste sprong naar kwaliteit en plezier te maken.

Unser Favorit: Kiduku Trampoline

Kiduku Trampoline
★★★★★

Unser Favorit: Onbekend Trampoline

Onbekend Trampoline
★★★★★

Unser Favorit: Yuleyu Trampoline

Yuleyu Trampoline
★★★★★

Unser Favorit: Yuleyu Trampoline

Yuleyu Trampoline
★★★★★

Unser Favorit: Relaxdays Trampoline

Relaxdays Trampoline
★★★★★

Unser Favorit: Physionics Trampoline

Physionics Trampoline
★★★★★

Unser Favorit: Klarfit Trampoline

Klarfit Trampoline
★★★★★

Unser Favorit: Momboo Trampoline

Momboo Trampoline
★★★★★

Unser Favorit: Sportplus+ Trampoline

Sportplus+ Trampoline
★★★★★

Unser Favorit: Yuleyu Trampoline

Yuleyu Trampoline
★★★★★

Wil je kinderen uren plezier laten beleven in de tuin? Of even loskomen van de dagelijkse sleur met een leuke, gezonde workout? Misschien zijn trampolines het antwoord dat je zoekt! Of je nu op zoek bent naar iets voor het hele gezin om van te genieten, of dat je een fervent trampoline sporter bent, de juiste trampoline vinden kan een uitdaging zijn. In onze nieuwste gids ‘Trampoline: De 10 beste producten in de test’, gaan we in op de tien beste trampoline opties op basis van ons recente grondige onderzoek. Onze selectie omvat verschillende merken, formaten en prijsklassen om je te helpen bij het vinden van de beste trampoline die aan al je eisen en wensen voldoet.

Een trampoline is een apparaat dat jij kunt gebruiken voor plezier of lichaamsbeweging, bestaande uit een stuk stevig, strak gespannen doek dat bevestigd is met veren aan een metalen frame. Je springt op het doek dat de kinetische energie van je afzet omzet in potentiele energie, waardoor je hoog in de lucht kunt springen. Trampolines worden gebruikt voor een breed scala aan activiteiten, van vrijetijdsplezier in de achtertuin en fitnesslessen tot professionele acrobatiek en gymnastiek.

Check Uit

Onze favoriet #1

Kiduku Trampoline

Kiduku Trampoline

Waarom we het gekozen hebben

De KIDUKU Trampoline is een uiterst veilige en robuuste tuintrampoline, ideaal voor het hele gezin. Kenmerkend zijn de talrijke hoogwaardige veiligheidscomponenten, zoals het dichtmazige veiligheidsnet met rits, 20 mm dikke randafdekking, dubbel sluitsysteem, zeer elastische, scheurvrije en UV-bestendige springmat en EPE-schuim beklede palen. Wat stevigheid betreft, is de trampoline voorzien van een robuuste, gegalvaniseerde frameverbinding en dubbele poten die bestand zijn tegen hoge springlasten. Het veiligheidsnet is gemaakt van 110 g/m² PE en is 180 cm hoog, terwijl de extra gewatteerde veerhoes verwondingen voorkomt. De trampoline wordt compleet geleverd met frame, springnet, veiligheidsnet, gewatteerde netpalen, paalhoes, toegangsladder en montageset met gereedschap. De montage is eenvoudig en intuïtief. Alles over deze trampoline spreekt van hoge kwaliteit en veiligheid.

 • Voordeel 1: De KIDUKU trampoline beschikt over meerdere veiligheidscomponenten. Het heeft een hoogwaardig veiligheidsnet met ritssluiting, een randafdekking met 20 mm beschermingsdikte, een dubbel sluitsysteem voor de toegangsopening, een zeer elastische, scheurvaste en UV-bestendige springmat, palen bekleed met EPE-schuim en verchroomde stalen grondankers die allemaal bijdragen aan de veiligheid van het gebruik.
 • Voordeel 2: Het is gebouwd met een robuuste framestructuur. De dubbele poten en de volledig gegalvaniseerde frameverbinding zorgen voor een veilige stand, waardoor het product bestand is tegen hoge springlasten.
 • Voordeel 3: De KIDUKU trampoline is voorzien van een veiligheidsnet van hoge kwaliteit, gemaakt van 110 g/m² PE met een hoogte van 180 cm. Dit net verhoogt de veiligheid en zorgt ervoor dat je kan springen zonder je zorgen te maken over het vallen van de trampoline.
 • Voordeel 4: De trampoline heeft een extra gewatteerde veerhoes. Dit biedt een betrouwbare bescherming tegen letsel bij het springen op de trampoline doordat vooral de veren volledig door de bekleding worden bedekt.
 • Voordeel 5: Het is een complete set. De tuintrampoline wordt geleverd met trampolineframe, springnet, veiligheidsnet, gewatteerde netpalen, paalhoes en een toegangsladder incl. montageset met gereedschap. Je geniet dus van een complete trampoline-ervaring met slechts één aankoop.
 • Op basis van de verstrekte beschrijving lijkt de KIDUKU trampoline een solide en veilige keuze te zijn. Echter, het is moeilijk om specifieke nadelen te identificeren zonder de details van een consumentenervaring of vergelijkende analyse met andere merken. Zoals met elk product, zijn er potentieel enkele nadelen die mogelijk naar voren kunnen komen na het daadwerkelijke gebruik van het product, die mogelijk niet volledig tot uiting komen in een productbeschrijving. Hier zijn enkele hypothetische nadelen die zouden kunnen voortvloeien uit de beschrijving:
 • Nadeel 1: De beschermingsdikte van de randafdekking is 20mm. Hoewel dit klinkt als een goede bescherming, zou het steviger kunnen zijn.
  Nadeel 2: Het gebruik van een ritssluiting om de veiligheidsnet te sluiten kan in de loop van de tijd problemen opleveren, vooral als de ritssluiting beschadigd raakt of vast komt te zitten.
  Nadeel 3: Hoewel de palen zijn bekleed met EPE-schuim voor veiligheid, kan dit materiaal in de loop van de tijd slijten, vooral wanneer het wordt blootgesteld aan de elementen.
  Nadeel 4: De montage van de trampoline wordt beschreven als eenvoudig, maar de daadwerkelijke ervaring van de montage kan variëren afhankelijk van de vaardigheid en ervaring van de individuele klant.
  Nadeel 5: De trampoline maakt gebruik van stalen grondankers, die mogelijk niet zo effectief zijn in losse of zachte grond, wat de stabiliteit van de trampoline zou kunnen verminderen.

Onze favoriet #2

Onbekend Trampoline

Onbekend Trampoline

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Onbekend Trampoline, specifiek het FASports Fit Tiny model, is een perfecte mix van sport, plezier en gezondheid. Het heeft 6 zwaar belastbare stalen poten die zorgen voor een optimale grip en stabiliteit. De trampoline is TÜV-getest en voorzien van een stabiel, opvouwbaar stalen frame. Het elastische en duurzame springdoek zorgt voor hoge sprongen en veel plezier. Met een diameter van 102 cm en een maximale belastbaarheid van 100 kg, biedt deze trampoline je een veilige en leuke manier om fit te blijven.

 • Voordeel 1: De FASports Fit Tiny Trampoline biedt je de combinatie van sport, plezier en gezondheid, wat betekent dat je je lichamelijke conditie kunt verbeteren terwijl je plezier hebt.
 • Voordeel 2: Met 6 zwaar belastbare stalen poten voor optimale grip, biedt deze trampoline je een uiterst stabiele workout ervaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over de stabiliteit tijdens je training.
 • Voordeel 3: Het merk garandeert veiligheid, aangezien het een TÜV-geteste fitnesstrampoline is. Dit betekent dat het voldoet aan strikte veiligheidsnormen.
 • Voordeel 4: De trampoline heeft een elastisch, duurzaam springdoek dat hoge sprongen en veel plezier mogelijk maakt. Dit draagt bij aan een opwindende trampoline-ervaring.
 • Voordeel 5: Met een diameter van 102 cm en een maximaal belastbaar vermogen van 100 kg, biedt de trampoline voldoende ruimte voor sprongen en workouts, ondersteunend voor personen tot 100 kg.
 • nadeel 1: Hoewel de trampoline wordt geadverteerd als ‘sterk belastbaar’ met zijn zes stalen poten, kan het opvouwbare stalen frame de stabiliteit in gevaar brengen, vooral bij intensief gebruik.
 • nadeel 2: De trampoline heeft een diameter van 102 cm, wat betekent dat het springoppervlak mogelijk kleiner is dan je zou verwachten. Hierdoor kan het minder ruimte bieden voor je sprongen, vooral als je graag brede en hoge sprongen maakt.
 • nadeel 3: De trampoline is maximaal belastbaar tot 100 kg. Als je meer weegt, zouden er veiligheidsrisico’s kunnen ontstaan.
 • nadeel 4: De trampoline wordt geadverteerd als een fitnesstoestel, maar de productbeschrijving geeft verder geen details over extra fitnessfuncties, zoals een stappenteller of calorieënteller.
 • nadeel 5: Ondanks dat de trampoline TÜV-getest is, betekent dit niet automatisch dat het veilig is voor alle soorten gebruikers. Het kan voor jonge kinderen of mensen met een slechte coördinatie nog steeds riskant zijn.

Onze favoriet #3

Yuleyu Trampoline

Yuleyu Trampoline

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Trampoline van het merk YULEYU is een compacte en veelzijdige kindertrampoline van 92 cm, perfect voor zowel binnen als buiten gebruik. Ontworpen om plezier en lichaamsbeweging voor je kind te combineren, is het robuust en tegelijkertijd inklapbaar voor eenvoudige opslag. Bovendien is de trampoline uitgerust met een verstelbare steunstang om extra stabiliteit en veiligheid te bieden tijdens het springen. Of je kind nu graag speelt of traint, deze trampoline van YULEYU is een uitstekende keuze.

 • Voordeel 1: Uitstekende elasticiteit en veiligheid: De trampoline is gemaakt van dik staal en heeft zes poten voor extra ondersteuning, wat zorgt voor een geweldige stabiliteit. Daarbij hebben de poten zacht rubber om krassen op de vloer en geluid te verminderen tijdens het springen. Met een draagvermogen van 50 kg en een diameter van 96 cm, is het geschikt en veilig voor kinderen om voluit te springen.
 • Voordeel 2: Ideaal kindercadeau: Door het aantrekkelijke ontwerp is deze trampoline een perfect geschenk voor je kinderen. Ze kunnen plezier hebben door erop te springen met hun vrienden en mooie momenten creëren.
 • Voordeel 3: Opvouwbaar en in hoogte verstelbaar: Met een opvouwbaar ontwerp en afneembare poten, kun je het gemakkelijk verplaatsen, opbergen of buiten zetten. Daarnaast kun je de hoogte aanpassen met behulp van de instelknop om het naar wens in te stellen.
 • Voordeel 4: Eenvoudige montage: De trampoline wordt geleverd met een gedetailleerde montagehandleiding en is zo ontworpen dat je deze binnen tien minuten kunt monteren. Daarnaast verhoogt de gevoerde frameafdekking ook de veiligheid bij het gebruik van de trampoline.
 • Voordeel 5: Bevordert de groei van kinderen: Deze trampoline kan fungeren als een leuke fysieke activiteit die helpt bij het oefenen van de hart- en longfunctie van kinderen, het versterken van de spierkracht, het bevorderen van de spijsvertering en het verbeteren van hun algehele fysieke conditie. Daarnaast draagt het ook bij aan het ontwikkelen van hun evenwichts- en coördinatievermogen.
 • Nadeel 1: Hoewel de beschrijving vermeldt dat de mini-trampoline gemaakt is van dik staal en een draagvermogen heeft van 50 kg, is dit mogelijk een beperking voor zwaardere kinderen of volwassenen die het willen gebruiken.
 • Nadeel 2: De trampoline heeft zes poten die extra ondersteuning bieden voor stabiliteit, maar in het geval van ongelijke oppervlakken kan dit mogelijk een probleem zijn.
 • Nadeel 3: Het is vermeld dat de trampoline in hoogte verstelbaar is, dit kan potentieel uitdagend zijn voor jongere kinderen om aan te passen zonder de hulp van een volwassene.
 • Nadeel 4: Hoewel de trampoline opvouwbaar is, kan het voortdurend opvouwen en uitvouwen ervan mogelijk leiden tot slijtage van de materialen, wat de levensduur van het product zou kunnen verkorten.
 • Nadeel 5: De trampoline wordt geleverd met een gedetailleerde montagehandleiding en de beschrijving suggereert dat het minder dan tien minuten kost om te monteren, echter voor personen die niet handig zijn, kan dit proces langer duren en mogelijk ontmoedigend zijn.

Onze favoriet #4

Yuleyu Trampoline

Yuleyu Trampoline

Waarom we het gekozen hebben

De YULEYU trampoline is een hoogwaardige, betrouwbare en veilige mini-trampoline, speciaal ontworpen voor kinderen. Het biedt hoge elasticiteit door het zware polypropyleen springvlak en maximale stabiliteit dankzij het dikke stalen frame en de zes rubberen poten, om stil en krasvrij te kunnen stuiteren. Met een diameter van 96 cm en een draagvermogen van 50 kg, laat het je kind volop genieten van het springen. Het opvouwbare en in hoogte verstelbare ontwerp, samen met een gedetailleerde montagehandleiding, maken installatie en opberggemak mogelijk. Dit betrouwbare speelgoed trekt de aandacht van kinderen en is een ideaal cadeau. Bovendien met de bonus van het bevorderen van de cardiopulmonale functie, spierkracht, spijsvertering, fysieke conditie en evenwichts- en coördinatievermogen van je kind.

 • Voordeel 1: Uitstekende elasticiteit en veiligheid: De trampoline is gemaakt van dik staal en heeft zes poten voor extra ondersteuning, wat zorgt voor een geweldige stabiliteit. Daarbij hebben de poten zacht rubber om krassen op de vloer en geluid te verminderen tijdens het springen. Met een draagvermogen van 50 kg en een diameter van 96 cm, is het geschikt en veilig voor kinderen om voluit te springen.
 • Voordeel 2: Ideaal kindercadeau: Door het aantrekkelijke ontwerp is deze trampoline een perfect geschenk voor je kinderen. Ze kunnen plezier hebben door erop te springen met hun vrienden en mooie momenten creëren.
 • Voordeel 3: Opvouwbaar en in hoogte verstelbaar: Met een opvouwbaar ontwerp en afneembare poten, kun je het gemakkelijk verplaatsen, opbergen of buiten zetten. Daarnaast kun je de hoogte aanpassen met behulp van de instelknop om het naar wens in te stellen.
 • Voordeel 4: Eenvoudige montage: De trampoline wordt geleverd met een gedetailleerde montagehandleiding en is zo ontworpen dat je deze binnen tien minuten kunt monteren. Daarnaast verhoogt de gevoerde frameafdekking ook de veiligheid bij het gebruik van de trampoline.
 • Voordeel 5: Bevordert de groei van kinderen: Deze trampoline kan fungeren als een leuke fysieke activiteit die helpt bij het oefenen van de hart- en longfunctie van kinderen, het versterken van de spierkracht, het bevorderen van de spijsvertering en het verbeteren van hun algehele fysieke conditie. Daarnaast draagt het ook bij aan het ontwikkelen van hun evenwichts- en coördinatievermogen.
 • Nadeel 1: Hoewel de beschrijving vermeldt dat de mini-trampoline gemaakt is van dik staal en een draagvermogen heeft van 50 kg, is dit mogelijk een beperking voor zwaardere kinderen of volwassenen die het willen gebruiken.
 • Nadeel 2: De trampoline heeft zes poten die extra ondersteuning bieden voor stabiliteit, maar in het geval van ongelijke oppervlakken kan dit mogelijk een probleem zijn.
 • Nadeel 3: Het is vermeld dat de trampoline in hoogte verstelbaar is, dit kan potentieel uitdagend zijn voor jongere kinderen om aan te passen zonder de hulp van een volwassene.
 • Nadeel 4: Hoewel de trampoline opvouwbaar is, kan het voortdurend opvouwen en uitvouwen ervan mogelijk leiden tot slijtage van de materialen, wat de levensduur van het product zou kunnen verkorten.
 • Nadeel 5: De trampoline wordt geleverd met een gedetailleerde montagehandleiding en de beschrijving suggereert dat het minder dan tien minuten kost om te monteren, echter voor personen die niet handig zijn, kan dit proces langer duren en mogelijk ontmoedigend zijn.

Onze favoriet #5

Relaxdays Trampoline

Relaxdays Trampoline

Waarom we het gekozen hebben

De Relaxdays Trampoline is een veelzijdige fitness-trampoline die ideaal is voor gebruik binnenshuis. Hiermee kun je comfortabel thuis trainen en besparen op de rit naar de sportschool. De beugel van de trampoline is op drie niveaus verstelbaar voor een verscheidenheid aan trainingsopties en kan ook zonder worden gebruikt. Met veiligheid in gedachten heeft de trampoline een steunbalk om het risico op verwondingen te verminderen en afneembare poten. Wat ook handig is, is dat de trampoline opgevouwen kan worden en in een draagnet opgeborgen kan worden na gebruik. De diameter van de trampoline is ongeveer 102 cm en komt in een stijlvol zwart-blauw ontwerp.

 • Voordeel 1: De Relaxdays trampoline is ideaal voor binnenshuis gebruik, waardoor je na het werk thuis kunt trainen en je de rit naar de sportschool bespaart.
 • Voordeel 2: Het is een veelzijdig apparaat met een beugel die op drie niveaus in hoogte verstelbaar is, wat betekent dat je de trampoline kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Je kunt het ook zonder beugel gebruiken als je dat wilt.
 • Voordeel 3: Veiligheid is een sterk punt van deze trampoline. Dankzij de bar heb je extra ondersteuning en wordt het risico op verwondingen verminderd. De afneembare poten dragen ook bij tot een veilige trainingservaring.
 • Voordeel 4: Na het gebruik kun je de trampoline eenvoudig opvouwen, waardoor hij niet alleen ruimtebesparend is, maar ook gemakkelijk op te bergen in het bijgeleverde draagnet.
 • Voordeel 5: De basis van de fitness-trampoline is solide, met een diameter van ongeveer 102 cm. Het heeft een aantrekkelijk zwart en blauw ontwerp dat een mooie aanvulling is op je sportieve interieur.
 • nadeel 1: Hoewel de trampoline voor binnen bedoeld is, kan dit beperkend zijn als je de voorkeur geeft aan buitengebruik, voornamelijk als je niet genoeg ruimte binnenshuis heeft.
 • nadeel 2: De beugel is weliswaar in hoogte verstelbaar, maar voor sommigen kan het nog steeds niet de gewenste hoogte hebben. De bar heeft maar 3 niveaus, wat voor sommige mensen misschien niet genoeg flexibiliteit biedt.
 • nadeel 3: De afneembare poten die geacht worden de veiligheid te vergroten, kunnen juist een gevaar opleveren als ze niet goed worden vastgemaakt. Dit kan leiden tot ongelukken of letsel.
 • nadeel 4: Ook al kan de trampoline opgevouwen worden, en dat wordt praktisch geacht, zou het proces van het opvouwen en weer uitklappen voor gebruik nogal tijdrovend en vervelend kunnen zijn.
 • nadeel 5: Het feit dat de trampoline komt met een draagnet klinkt aantrekkelijk voor opslag, maar dit kan zijn beperkingen hebben. Als je weinig opslagruimte hebt, kan zelfs het opgevouwen product nog steeds te groot of onhandig zijn om gemakkelijk op te bergen.

Onze favoriet #6

Physionics Trampoline

Physionics Trampoline

Waarom we het gekozen hebben

De Physionics trampoline is een sterke, duurzame en veelzijdige trampoline voor thuisgebruik. Beschikbaar in verschillende maten van 81 cm tot 122 cm diameter, is hij gemaakt van staal en 100% nylon en belastbaar tot 100 kg. Ideaal voor een volledige lichaamstraining, het biedt een uitstekende optie om je uithoudingsvermogen, veerkracht, lichaamscoördinatie, motoriek en evenwicht te verbeteren, zowel binnen als buiten. Een extra voordeel is dat de trampoline is uitgerust met anti-slip rubberen voetjes voor een veilige stand, die stabiliteit bieden zelfs tijdens de meest veeleisende workouts. De zachte frameafdekking over de veren zorgt voor extra veiligheid tijdens het springen.

 • Voordeel 1: De Physionics trampoline is beschikbaar in een scala aan maten (Ø: 81 / 91 / 96 / 102 / 114 / 122 cm). Dit betekent dat je een maat kunt kiezen die het beste bij jouw ruimte en behoeften past.
 • Voordeel 2: Het duurzame materiaal – staal en 100% nylon – zorgt ervoor dat deze trampoline lang meegaat, zelfs bij regelmatig gebruik.
 • Voordeel 3: De trampoline is ontworpen met een robuuste en zachte frameafdekking over de veren. Dit verhoogt niet alleen de levensduur van het product, maar ook de veiligheid tijdens het gebruik.
 • Voordeel 4: Het is een geweldig hulpmiddel voor fitnesstraining voor het hele lichaam. Deze trampoline kan helpen bij het verbeteren van uithoudingsvermogen, veerkracht, lichaamscoördinatie, motoriek en evenwicht.
 • Voordeel 5: Met zijn anti-slip rubberen voetjes zorgt deze trampoline voor een veilige en stabiele stand. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over wegglijden, zelfs tijdens een intensieve workout.
 • Nadeel 1: De Physionics trampoline biedt verschillende maten opties, echter met een maximale diameter van 122 cm, lijkt het niet geschikt te zijn voor meerdere mensen om tegelijkertijd te gebruiken. Dit kan een nadeel zijn als je wilt dat meerdere kinderen of gezinsleden tegelijkertijd kunnen springen.
 • Nadeel 2: De trampoline heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg. Dit betekent dat het misschien niet geschikt is voor zware volwassenen of voor meerdere kleinere kinderen om samen veilig te gebruiken.
 • Nadeel 3: Hoewel het materiaal van deze trampoline is gemaakt van staal, wat over het algemeen robuust en duurzaam is, geeft het merk geen duidelijke informatie over eventuele roest- of weersbestendige eigenschappen. Dit kan een nadeel zijn als je van plan bent om het buiten te gebruiken of op te slaan.
 • Nadeel 4: De hoogte van de trampoline is vrij laag, tussen 22 en 25 cm. Dit kan een risico vormen op blessures door vallen of struikelen, vooral voor kinderen of onervaren gebruikers.
 • Nadeel 5: Hoewel de trampoline rubberen anti-slip voeten heeft, is er geen vermelding van extra veiligheidskenmerken zoals een veiligheidsnet of gewatteerde palen. Dit kan een zorg zijn voor de veiligheid van de gebruiker, vooral bij intensieve workouts of bij gebruik door kinderen.

Onze favoriet #7

Klarfit Trampoline

Klarfit Trampoline

Waarom we het gekozen hebben

De Klarfit Rocketkid is een compacte, kleurrijke trampoline voor zowel binnen als buiten gebruik. Perfect voor kinderplezier, het heeft een vrolijk raketmotief op het springoppervlak en een heldergele bekleding. Voor jouw gemoedsrust is er een intern veiligheidsnet met gevoerde stangen en drie stabiele, gepoedercoate dubbele voeten voor maximale belasting van 25 kg. In plaats van conventionele stalen veren gebruikt het een innovatief systeem van bungeekoorden, waardoor het springen niet alleen leuk, maar ook uiterst veilig en zacht is. Het lage instapniveau maakt het makkelijk voor kinderen vanaf 3 jaar om omhoog te klimmen en hun uithoudingsvermogen en motoriek te verbeteren. De levering van de Klarfit Rocketkid kindertrampoline bevat geïllustreerde montage-instructies en het benodigde montagemateriaal, dus je hebt alles wat je nodig hebt om het gemakkelijk in elkaar te zetten.

 • Voordeel 1: De Klarfit Rocketkid trampoline is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt veel plezier met zijn jeugdig design en groot raketmotief.
 • Voordeel 2: Met het interne veiligheidsnet en de gepoedercoate dubbele voeten is het een uiterst veilige keuze. De stokken zijn ook gevoerd voor extra veiligheid, en de stabiliteit betekent dat je kinderen zonder zorgen kunnen springen.
 • Voordeel 3: De het gebruik van een innovatief systeem van bungeekoorden in plaats van conventionele stalen veren, maakt deze trampoline veiliger en voorkomt blessures.
 • Voordeel 4: De lage instap maakt het gemakkelijk voor jonge kinderen vanaf 3 jaar om erop te klimmen. De trampoline fungeert niet alleen als een leuke activiteit, maar kan ook bijdragen aan het trainen van hun uithoudingsvermogen, coördinatie en motorische vaardigheden.
 • Voordeel 5: De Klarfit Rocketkid trampoline wordt geleverd als een complete set, inclusief het springlaken, frame, geïllustreerde montage-instructies en benodigd montagemateriaal. Dit betekent dat je het gemakkelijk zelf kunt monteren zonder extra kosten of moeite.
 • Nadeel 1: Volgens de productbeschrijving heeft de Klarfit Rocketkid trampoline een maximale belastingscapaciteit van 25 kg. Dit betekent dus dat als je kinderen hebt die zwaarder zijn, deze trampoline mogelijk niet geschikt is.
 • Nadeel 2: De springmat van deze trampoline wordt geveerd door een innovatief systeem van bungeekoorden, in plaats van conventionele stalen veren. Hoewel dit bedoeld is als veiligheidsmaatregel, kan het andere soort sprongervaring sommige gebruikers afweren die vertrouwd zijn met traditioneel veerondersteunde trampolines.
 • Nadeel 3: De Klarfit Rocketkid is specifiek ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder. Dit kan een nadeel zijn als u op zoek was naar een trampoline die geschikt is voor alle leeftijden, of als u op zoek was naar een trampoline die ook volwassenen kan begeleiden.
 • Nadeel 4: Ondanks dat het een volledige set is, moet de Klarfit Rocketkid kindertrampoline nog steeds gemonteerd worden. Hoewel er geïllustreerde montage-instructies en montagemateriaal meegeleverd worden, betekent dit nog steeds extra werk en kan dit wat tijd in beslag nemen.
 • Nadeel 5: De beschrijving meldt niet of deze trampoline weerbestendig is. Aangezien het zowel binnen als buiten geplaatst kan worden, kan het ontbreken van deze informatie de gebruiker een gevoel van onzekerheid geven over het rond laten staan van de trampoline buiten en de mogelijke schade die hierdoor kan ontstaan.

Onze favoriet #8

Momboo Trampoline

Momboo Trampoline

Waarom we het gekozen hebben

De Momboo trampoline is de perfecte trainingstool voor je volledige lichaam, waarmee je conditie, coördinatie, uithoudingsvermogen en evenwicht traint. Meer dan 400 spieren worden belast en meer calorieën worden verbrand dan bij joggen. Het beschikt over 6 verdikte roestvrijstalen poten en antislipvoetkussens voor stabiliteit en veiligheid. Met het roestvrijstalen frame, 32 extra dikke veren en PP-materiaal springoppervlak geniet je van comfortabel springen met hoge elasticiteit en stabiliteit. Je kunt de 4 T-vormige handgrepen aanpassen of verwijderen voor je convenience en er zijn ook U-vormige handgrepen om je balans en controle te verbeteren. De afmetingen zijn 101 x 101 x 26 cm, met een draagkracht van 150 kg. Daarnaast is het eenvoudig te installeren en op te vouwen waardoor het ruimtebesparend en gemakkelijk op te bergen is.

 • Voordeel 1: De Momboo trampoline biedt een effectieve training die je conditie, coördinatie, uithoudingsvermogen en evenwicht verbetert. Het gebruik van deze trampoline belast zo’n 400 spieren, wat meer is dan bij joggen, en verbrandt ook meer calorieën. Dit maakt de trampoline een ideale manier om je hele lichaam te trainen.
 • Voordeel 2: De trampoline is voorzien van 6 verdikte roestvrijstalen poten en heeft antislip voetkussens, waardoor deze sterker en veiliger is. De stabiele framestructuur voorkomt dat de trampoline wordt opgetild en wegglijdt.
 • Voordeel 3: Met 32 extra dikke veren, een roestvrijstalen frame en een springoppervlak vervaardigd uit PP-materiaal, is het springen op deze trampoline niet alleen comfortabel maar ook stiller dan bij andere fitnessapparaten.
 • Voordeel 4: De trampoline is voorzien van 4 verstelbare T-vormige handgrepen, die naar jouw behoefte gemakkelijk kunnen worden ingesteld of verwijderd. Daarnaast maken de U-vormige handgrepen het mogelijk om het evenwicht te behouden en de controle over de trampoline te verbeteren.
 • Voordeel 5: De Momboo trampoline heeft compacte afmetingen (101 x 101 x 26 cm) en een groot draagvermogen van 150 kg. Doordat je deze trampoline in drie stappen binnen 5 tot 10 minuten kunt installeren en het een vele malen kleiner formaat heeft als het is opgevouwen, bespaar je veel ruimte. Hierdoor kun je hem eenvoudig onder het bed, in een laarzenkast, kledingkast, bank, enzovoort opbergen.
 • Nadeel 1: Hoewel de trampoline van Momboo is ontworpen met een stabiliteitshouder en anti-slip voetkussentjes, kunnen er ondanks deze voorzieningen nog steeds ongelukken gebeuren. Er is altijd een risico op vallen of verwondingen, ongeacht hoe veilig de trampoline lijkt te zijn.
 • Nadeel 2: De veren van de trampoline zijn extra dik gemaakt voor duurzaamheid en comfort. Echter, als deze veren na verloop van tijd niet goed worden onderhouden, kunnen ze roesten of verzwakken, wat tot ongewenste ongelukken kan leiden.
 • Nadeel 3: De T-vormige handgrepen van de trampoline zijn instelbaar en afneembaar. Dit kan een nadeel zijn als de handgrepen niet goed worden vastgezet, waardoor ze los kunnen komen tijdens het gebruik, wat kan leiden tot ongelukken.
 • Nadeel 4: De trampoline heeft een draagkracht van 150 kg. Dit kan een probleem vormen voor zwaardere individuen of wanneer meerdere mensen tegelijk de trampoline willen gebruiken. Ondanks de hoge draagkracht, kan overbelasting schade toebrengen aan de trampoline en mogelijk ook leiden tot ongelukken.
 • Nadeel 5: Hoewel de trampoline opvouwbaar en ruimtebesparend is, kan het opvouwen van de trampoline na elk gebruik een tijdrovend en lastig proces zijn. Hoewel het handig is dat het product onder het bed of in een kast kan worden opgeborgen, kan het constante opvouwen en uitvouwen uiteindelijk leiden tot slijtage van het product.

Onze favoriet #9

Sportplus+ Trampoline

Sportplus+ Trampoline

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Sportplus+ trampoline is een fitness trampoline, uitgevoerd met 36 bungee-touwen voor een dynamische, leuke en veilige springervaring. Ook biedt het een in hoogte verstelbare handgreep, variërend van 117 cm tot 151 cm, om aanpassingen te bieden voor verschillende gebruikers. Met een diameter van ongeveer 110 cm, is het compact genoeg voor gebruik in kleinere ruimtes en tegelijkertijd breed genoeg om comfortabel te bewegen. Let wel op, de trampoline heeft een maximale gebruikersgewicht van 100 kg, dus het is belangrijk om deze limiet te respecteren voor een optimale levensduur en prestaties van het product.

 • Voordeel 1: De fitness trampoline van Sportplus+ is uitgerust met 36 bungee-touwen. Dit betekent dat je kunt rekenen op een stevige en veilige bounce, ideaal voor een effectieve en leuke workout.
 • Voordeel 2: Dankzij de handgreep heb je stabiele ondersteuning tijdens het springen. Daarbij zorgt dit voor extra veiligheid, waardoor het risico op uitglijden of verkeerd landen minimaal is.
 • Voordeel 3: De hoogte van de handgreep is verstelbaar tussen 117 cm en 151 cm. Dit maakt de trampoline geschikt voor zowel kleinere als grotere personen, en het zorgt ook voor een beter comfort tijdens het gebruik.
 • Voordeel 4: Met een diameter van ongeveer 110 cm biedt deze trampoline voldoende ruimte om comfortabel te springen, zonder dat je je ingeperkt voelt.
 • Voordeel 5: De trampoline kan een maximaal gewicht van 100 kg dragen. Dit betekent dat deze trampoline een brede groep mensen kan bedienen, ongeacht hun lichaamsgewicht.
 • Nadeel 1: Een nadeel dat je mogelijk kunt tegenkomen met de Sportplus+ trampoline is dat het bungee-koordensysteem met 36 touwen mogelijk minder duurzaam kan zijn dan traditionele veersystemen. De touwen kunnen slijten met continu gebruik.
 • Nadeel 2: De diameter van ongeveer 110 cm kan als beperkend worden ervaren, zeker als je van plan bent om complexere oefeningen te doen of als je gewoon meer ruimte wenst voor je sprongen.
 • Nadeel 3: Hoewel de handgreep in hoogte verstelbaar is, varieert deze van 117 cm tot 151 cm. Dit kan een nadeel zijn als je kleiner of groter bent dan die gemiddelde hoogtes. Het kan moeilijk zijn om de trampoline comfortabel en veilig te gebruiken als de handgreep niet op de juiste hoogte voor jou kan worden ingesteld.
 • Nadeel 4: De maximum gebruikersgewichtlimiet is 100 kg. Dit beperkt het gebruik ervan voor zwaardere personen, wat als een aanzienlijk nadeel kan worden beschouwd als je van plan bent om gewicht te verliezen door trampolinespringen.
 • Nadeel 5: Tot slot, hoewel de trampoline handig kan zijn voor fitnessdoeleinden, is het niet specifiek gemaakt voor kinderen om te gebruiken voor recreatie. Het gebrek aan veiligheidsnet of andere kindvriendelijke voorzieningen kan het gebruik ervan beperken.

Onze favoriet #10

Yuleyu Trampoline

Yuleyu Trampoline

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De YULEYU trampoline is een perfecte starter-rebounder trampoline voor jouw kleintjes. Dit ontwerp kenmerkt zich door een robuuste, duurzame constructie en een uniek planeten- en universumpatroon, waardoor het ideaal is voor kinderen die houden van astronomie en trampolinespringen. De 36-inch trampoline bestaat uit sterk staal, heeft 6 poten voor extra grip en rubberen punten om krassen op je vloer te voorkomen. Bovendien is de trampoline uitgerust met een veiligheidsleuning die bedekt is met schuimrubber, waardoor kinderhandjes goed beschermd zijn. Het springdoek is antislip, slijtvast en hoog elastisch om de veiligheid van kinderbenen te waarborgen. En ja, je kunt het binnen 10 minuten monteren en demonteren, wat ideaal is voor opslag of buitengebruik. Tot slot draagt het springen bij aan evenwicht, springvermogen, spierkracht en de algemene gezondheid van jouw kind. Dit alles maakt de YULEYU trampoline tot een veilige, betaalbare keuze.

 • Voordeel 1: De YULEYU trampoline is speciaal ontworpen voor kinderen. Het robuuste en duurzame ontwerp is een geweldige start om je kind kennis te laten maken met de wereld van rebounder-trampolines. Bovendien zal het unieke planeten- en universumpatroon je kinderen aanspreken, vooral als ze geïnteresseerd zijn in astronomie.
 • Voordeel 2: Deze kindertrampoline is uitgerust met een stabiel en robuust ontwerp voor extra veiligheid. Het is gemaakt van sterk staal en wordt geleverd met 6 poten voor extra grip. De rubberen punten aan de poten voorkomen krassen op je vloeren, waardoor een goede stabiliteit wordt gegarandeerd.
 • Voordeel 3: Veiligheid wordt nog verder versterkt met de goed gevoerde veiligheidsleuning die zorgt voor betere grip en evenwicht tijdens het springen. De stabiele en antislip handgreep beschermt de handen van je kind. Het springdoek is tegelijkertijd antislip, slijtvast, zeer elastisch en stevig waardoor de benen van je kind goed beschermd zijn tijdens het gebruik.
 • Voordeel 4: De YULEYU trampoline is eenvoudig te monteren en te demonteren. Het kost minder dan 10 minuten om van verpakking naar volledige montage te gaan. Bovendien kan deze rebounder worden ingeklapt voor gemakkelijk opbergen of gebruik buitenshuis, wat het ideaal maakt voor kleine ruimtes.
 • Voordeel 5: Deze kindertrampoline is niet alleen leuk, maar ook zeer voordelig voor de groei van je kind. Het trainen op een trampoline kan het evenwicht en het springvermogen van je kind verbeteren, de spierkracht vergroten, de ontwikkeling van het zenuwstelsel bevorderen en zelfs bijdragen aan de hart-longfunctie en de spijsvertering.
 • Op basis van de gegeven productbeschrijving zijn hier vijf mogelijke nadelen:
 • Nadeel 1: De YULEYU Trampoline is speciaal ontworpen als een starters rebounder trampoline voor kleine kinderen. Dit kan betekenen dat het niet geschikt is voor oudere kinderen of volwassenen, vanwege zijn grootte en robuustheid.
 • Nadeel 2: Het ontwerp is duidelijk gericht op kinderen die houden van astronomie, met een planeten- en universumpatroon. Dit kan minder aantrekkelijk zijn voor kinderen die andere interesses hebben.
 • Nadeel 3: Hoewel de trampoline is uitgerust met een veiligheidsleuning, kan deze niet voldoende zijn voor zeer jonge kinderen of kinderen die moeite hebben met balanceren. Het is belangrijk toezicht te houden tijdens gebruik om ongelukken te voorkomen.
 • Nadeel 4: Ondanks dat de trampoline eenvoudig te monteren en te demonteren is, kan dit voor sommige mensen nog steeds een tijdrovend en mogelijk frustrerend proces zijn.
 • Nadeel 5: Als laatste is het belangrijk om op te merken dat hoewel de trampoline kan helpen bij het vergroten van spierkracht en het bevorderen van de ontwikkeling van het zenuwstelsel, deze niet het enige element van een gezonde levensstijl voor een kind is. Het blijft belangrijk om ook andere vormen van lichaamsbeweging en een gezond dieet te hanteren. De trampoline is dus niet een allesomvattende oplossing voor fysieke ontwikkeling en groei.

Samengevat, is onze analyse van de 10 beste trampolines op de markt jouw ultieme gids voor het maken van de juiste aankoop. Ongeacht of je op zoek bent naar de beste waarde voor je geld, of juist focust op veiligheid en duurzaamheid, er is een perfecte trampoline voor jou. We hopen dat onze inzichten en aanbevelingen je helpen om een afgewogen keuze te maken. Zorg ervoor dat je een model kiest dat bij je behoeften past en beloofd je urenlang springplezier en entertainment te bieden. Spring erin, geniet ervan en maak mooie herinneringen!

Inhoudsopgave