a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Trilplaat: De 10 beste producten in de test [Nieuw onderzoek]

Ontdek de top 10 trilplaten volgens een recent onderzoek, ideaal voor het verbeteren van jouw training thuis.

Op zoek naar de perfecte trilplaat voor jouw dagelijkse workout of revalidatie? Wij hebben het onderzoek voor jou gedaan! In dit uitgebreide overzicht presenteren we de 10 beste trilplaten die momenteel op de markt zijn, gebaseerd op nieuw en grondig onderzoek. Of je nu een beginner bent, een doorgewinterde fitnessguru, of gewoon herstelt van een blessure, er is een trilplaat die precies bij jouw behoeften past. Van prijs-kwaliteit verhouding tot prestaties en duurzaamheid, we hebben alle aspecten geanalyseerd om jou te helpen bij het maken van de beste keuze. Laten we samen de diepte in duiken en de trilplaat vinden die jouw gezondheids- en fitnessdoelen kan ondersteunen.

Een trilplaat is een fitnessapparaat dat je traint met behulp van trillingen. Wanneer jij op de plaat staat, produceert deze hoge frequentie vibraties die ervoor zorgen dat jouw spieren samentrekken en ontspannen, vaak veel meer keer per minuut dan bij traditionele oefeningen. Hierdoor kan je op een snelle en efficiënte manier je spieren verstevigen, vet verbranden en cellulitis verminderen. De trilplaat is geschikt voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau en kan ook een aanvulling zijn op andere vormen van training.

Check Uit

Onze favoriet #1

Weightworld Trilplaat

Weightworld Trilplaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Trilplaat van WeightWorld is jouw oplossing voor een intensieve, volledige lichaamstraining vanuit het comfort van je eigen huis. In slechts 20 minuten traint deze oscillatief functionerende plaat je spieren en verbetert jouw balans en stabiliteit met een anti-slip mat en grondzuignappen voor een veilige oefening. Het biedt 6 verschillende programma’s en 99 intensiteitsniveaus, waardoor je gemakkelijk je training kunt afstemmen op jouw doelen, of dat nu gewichtsverlies, spieropbouw of stabiliteitsverbetering is. Het komt met twee weerstandsbanden voor extra oefeningen, een afstandsbediening voor gemakkelijke aanpassingen en ingebouwde bluetooth speakers zodat je kunt genieten van je favoriete muziek tijdens je training. Gemaakt met trots door een Brits familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring, voldoet dit product aan Europese veiligheidsnormen, wat getuigt van de hoge kwaliteitsstandaard. Met de WeightWorld Trilplaat ondersteun je je gezondheids- en welzijnsdoelen op de meest efficiënte manier.

 • Voordeel 1: Volledige training in slechts 20 minuten – Met de Trilplaat van WeightWorld, kun je je hele lichaam trainen in slechts 20 minuten vanuit het comfort van je eigen huis. Dit bespaart tijd en de moeite van het naar de sportschool gaan.
 • Voordeel 2: Aanpasbaar aan persoonlijke doelen – Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je stabiliteit wilt verbeteren, met 6 verschillende programma’s en 99 intensiteit niveaus, kan je de trilplaat eenvoudig afstemmen op je eigen doelen.
 • Voordeel 3: Extra accessoires om je training te verbeteren – De Trilplaat wordt geleverd met twee resistance bands die aan de machine kunnen worden vastgemaakt om extra oefeningen toe te voegen aan je training. Bovendien kan je luisteren naar je favoriete muziek door de ingebouwde bluetooth speaker.
 • Voordeel 4: Veilig en Kwalitatief hoogstaand – De trilplaat van WeightWorld is afgewerkt met een anti-slip mat om veilig te staan tijdens je training en zuignappen voor op de grond voor extra veiligheid. Daarnaast zijn alle onderdelen van de trilplaat grondig getest en geproduceerd volgens hoge normen en alle Europese veiligheidsvoorschriften.
 • Voordeel 5: Betrouwbare producent – Als product van WeightWorld, een Brits familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in gezondheids- en welzijnproducten, kan je ervan uitgaan dat je een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar fitnessapparaat in handen krijgt.
 • Nadeel 1: Hoewel de trilplaat geleverd wordt met weerstandsbanden, kan het misschien niet genoeg variatie bieden voor jouw specifieke workoutdoelen. Voor sommige oefeningen, kan het zijn dat je extra apparatuur nodig hebt om ze effectief uit te voeren.
 • Nadeel 2: Met 99 intensiteit niveaus, kan het overweldigend zijn om het juiste niveau te vinden dat past bij jouw fitnessniveau en doelen. Er kan een leercurve nodig zijn om optimaal gebruik te maken van de machine.
 • Nadeel 3: Je zal enige ruimte in huis moeten hebben om hem te plaatsen, omdat de trilplaat wat ruimte inneemt. Hij is misschien minder geschikt voor kleinere woonsituaties.
 • Nadeel 4: Hoewel er een anti-slip mat is toegevoegd aan de trilplaat, kan de stabiliteit van de workout afhankelijk zijn van de vloer waarop de trilplaat wordt geplaatst. Gladde vloeroppervlakken kunnen de stabiliteit van de machine beïnvloeden.
 • Nadeel 5: Het geluidsniveau van de trilplaat is niet genoemd in de productbeschrijving, wat betekent dat het mogelijk luidruchtig kan zijn tijdens gebruik. Dit zou storend kunnen zijn voor jezelf of anderen in jouw huishouden.

Onze favoriet #2

Drumm Trilplaat

Drumm Trilplaat

Waarom we het gekozen hebben

De Drumm Trilplaat is een volledig uitgerust sportapparaat, ontworpen om jouw gewichtsverlies en fitnesstraject te ondersteunen. Het heeft een LCD-display, weerstandsbanden, afstandsbediening en zelfs een Bluetooth USB-luidspreker om van muziek te genieten tijdens je training. De 3D-bewegingsmodus brengt je lichaam in trilling, produceert centrifugaalkracht om vetcellen te verkleinen, om te zetten in vetzuren en glycerine die vervolgens via zweet worden uitgescheiden. Bovendien, het compacte en eenvoudige ontwerp maakt het gemakkelijk te bedienen en op te bergen. Het richt zich op verschillende delen van je lichaam zoals armen, rug, buik, taille, billen en benen, helpt bij het verbranden van vet, verhoogt de spierspanning en verbetert het algehele lichaam. Het kan ook fungeren als loopband, voetmassageapparaat en massagemachine, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je fitnessregime.

 • Voordeel 1: De trilplaat is veelzijdig en volledig uitgerust. Hij komt met een lcd-display, resistance bands, een afstandsbediening en een Bluetooth USB luidspreker. Dit maakt je trainingservaring niet alleen handiger maar ook aangenamer dankzij de mogelijkheid om naar muziek te luisteren tijdens je training.
 • Voordeel 2: Het 3D-bewegingsmodus van deze trilplaat is ontworpen om je lichaam trillingen te geven die de vetcellen in kleine deeltjes schudt. Deze worden vervolgens omgezet in vetzuren en glycerine en uiteindelijk uitgescheiden door het lichaam via zweet. Dit helpt je bij het afvallen en vetverbranden.
 • Voordeel 3: Deze trilplaat heeft een compact en simplistisch design, zodat het gemakkelijk te bedienen en op te bergen is. Daarnaast is de trilplaat ook nog eens lichtgewicht waardoor je het makkelijk kunt meenemen.
 • Voordeel 4: Het biedt efficiënte training voor verschillende delen van het lichaam zoals je armen, rug, buik, taille, billen, en benen. Het helpt bij het verbranden van vet, verhogen van de spierspanning en verbeteren van het hele lichaam. Zo ook zorgt het ervoor dat je huid strakker wordt.
 • Voordeel 5: Als laatste verbetert deze trilplaat je kracht, balans en flexibiliteit. Het kan zelfs worden gebruikt als een loopband, voetmassageapparaat en massagemachine. Dit toont de veelzijdigheid aan van het apparaat om aan al jouw fitnessbehoeften te kunnen voldoen.
 • Nadeel 1: Hoewel de Drumm trilplaat geleverd wordt met een afstandsbediening voor gemakkelijke bediening, moet je deze steeds bij je houden tijdens je workout. Dit kan voor sommige mensen onhandig en hinderlijk zijn, vooral tijdens intensieve trainingen.
 • Nadeel 2: Het 3D-bewegingsmechanisme betekent dat je lichaam constant in trilling is. Dit kan potentieel een groot nadeel zijn voor mensen die last hebben van evenwichts- of coördinatieproblemen, of voor mensen die zeer gevoelig zijn voor bewegingsziekte.
 • Nadeel 3: Ondanks het compacte ontwerp, kunnen het gewicht en de grootte van de trilplaat nog steeds een uitdaging vormen voor mensen met beperkte woonsituaties. Als je niet veel ruimte hebt, kan het nog steeds moeilijk zijn om een plek te vinden voor de trilplaat in je huis.
 • Nadeel 4: Hoewel de trilplaat bedoeld is om het hele lichaam te trainen, is het lastig om te controleren welke spiergroepen precies worden aangesproken. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die specifieke gebieden van hun lichaam willen trainen of versterken.
 • Nadeel 5: De omschrijving suggereert dat het trilplatform ook als loopband kan worden gebruikt, hoewel het niet de functies en mogelijkheden heeft van een echte loopband. Dit kan misleidend zijn voor sommige kopers die denken dat ze een ‘twee-in-één’ apparaat aanschaffen.

Onze favoriet #3

Bluefin Fitness Trilplaat

Bluefin Fitness Trilplaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Bluefin Fitness Trilplaat is een geavanceerde fitnessapparaat ontworpen om je fitnessprogramma thuis te kickstarten. Dankzij de nieuwste triltechnologie en de geruisloze motor, kun je genieten van een stille, maar intense workout. Het heeft een groot anti-slip oppervlak dat niet alleen betrouwbaar is, maar ook het trillen tot diep in je vezels mogelijk maakt waardoor je lichaam zich opspannen zal. Ondanks het strakke, professionele en compacte design, is deze trilplaat makkelijk te monteren en op te bergen, waardoor je geen enkele training hoeft te missen. Bovendien wordt deze trilplaat geleverd met een compleet fitnesspakket inclusief Bluetooth speakers, dieet- & voedingsgidsen, weerstandskabels voor een intensievere training, en een zweetbestendige ergonomische afstandsbediening. De Ultra Slim heeft 180 niveaus en 5 ingebouwde programma’s, waardoor je een breed scala van opties hebt om je volledige lichaam te trainen.

 • Voordeel 1: De Evolution Power Tools elektrische trilplaat biedt veelzijdigheid. Je kan hem gebruiken voor de voorbereiding van verschillende oppervlakken zoals zand, grind, kalksteen, aarde, mineralen, patio’s, straatstenen, opritten, paden en voor de reparaties van asfalt.
 • Voordeel 2: Deze trilplaat is milieuvriendelijk. Dankzij de elektrisch aangedreven 130 W motor stoot de machine geen schadelijke rook uit, in tegenstelling tot op benzine werkende trilplaten. Dit maakt het ideaal voor gebruik in omheinde ruimtes.
 • Voordeel 3: Dit apparaat vereist weinig onderhoud en biedt betrouwbaarheid en bruikbaarheid. Met het trillingsdempingssysteem belooft het apparaat een verbeterd gebruikscomfort.
 • Voordeel 4: De trilplaat van Evolution Power Tools is ontworpen met oog voor duurzaamheid en bescherming. De extra rolbeugels bieden meer sterkte en beschermen de machine tijdens transport.
 • Voordeel 5: De elektrische trilplaat is eenvoudig te bedienen, bedekt snel de grond en is zeer effectief, ideaal voor de voorbereiding van graszoden en kunstgras. Bovendien biedt de dikke, sterke basisplaat een hoge centrifugekracht voor krachtige prestaties.
 • Nadeel 1: Hoewel de Evolution Power Tools trilplaat ideaal is voor het gebruik in omheinde ruimtes wegens de elektrische motor, kan dit ook beperkend zijn als je niet over een handige energiebron beschikt op de locatie waar je hem nodig hebt. Dit zou dus lastig kunnen zijn voor bijvoorbeeld buitenprojecten.
 • Nadeel 2: De trilplaat is ontworpen om weinig onderhoud te vereisen, maar dit betekent niet geen onderhoud. Dus je moet nog steeds tijd inplannen om dit apparaat af en toe te onderhouden.
 • Nadeel 3: De trilplaat heeft een trillingsdempingssysteem voor verbeterd gebruikscomfort, maar houd er rekening mee dat langdurige blootstelling aan trillingen toch schadelijk kan zijn voor je handen en polsen, ondanks dit systeem.
 • Nadeel 4: De trilplaat is uitgerust met extra rolbeugels om meer sterkte en bescherming te bieden tijdens transport. Maar dit kan het gebruik van het apparaat mogelijk lastiger maken als je werkt in een gebied met beperkte ruimte.
 • Nadeel 5: Het is goed dat de elektrische trilplaat gemakkelijk te manoeuvreren is en de grond snel bedekt. Maar dit betekent ook dat je aandacht moet besteden om ervoor te zorgen dat je de grond gelijkmatig bedekt. Het feit dat de machine zich snel verplaatst, vereist extra waakzaamheid van jouw kant om fouten en ongelijke voorbereiding van de ondergrond te voorkomen.

Onze favoriet #4

Evolution Power Tools Trilplaat

Evolution Power Tools Trilplaat

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

De Evolution Power Tools Trilplaat is een elektrisch aangedreven gereedschap dat perfect is voor het prepareren van diverse oppervlakken waar een vlakke, compacte ondergrond nodig is, denk aan zand, grind, kalksteen en zelfs asfaltreparaties. Door zijn 130W elektrische motor stoot hij geen schadelijke rook uit, wat hem ideaal maakt voor gebruik in gesloten ruimtes. Daarnaast is deze trilplaat betrouwbaar, draagbaar en onderhoudsarm, met een vibratiedempingssysteem voor verhoogd gebruiksgemak. Het apparaat is sterk en duurzaam, dankzij extra rolbeugels die voor sterkte en bescherming zorgen tijdens transport. De trilplaat bedekt de grond snel en is handig voor het voorbereiden van graszoden en kunstgras. Met zijn dikke, sterke basisplaat levert hij krachtige prestaties met een snelheid van 5 m/min en kan hij zelfs op bestrating worden gebruikt met een optioneel bestratingspad.

 • Voordeel 1: De Evolution Power Tools elektrische trilplaat biedt veelzijdigheid. Je kan hem gebruiken voor de voorbereiding van verschillende oppervlakken zoals zand, grind, kalksteen, aarde, mineralen, patio’s, straatstenen, opritten, paden en voor de reparaties van asfalt.
 • Voordeel 2: Deze trilplaat is milieuvriendelijk. Dankzij de elektrisch aangedreven 130 W motor stoot de machine geen schadelijke rook uit, in tegenstelling tot op benzine werkende trilplaten. Dit maakt het ideaal voor gebruik in omheinde ruimtes.
 • Voordeel 3: Dit apparaat vereist weinig onderhoud en biedt betrouwbaarheid en bruikbaarheid. Met het trillingsdempingssysteem belooft het apparaat een verbeterd gebruikscomfort.
 • Voordeel 4: De trilplaat van Evolution Power Tools is ontworpen met oog voor duurzaamheid en bescherming. De extra rolbeugels bieden meer sterkte en beschermen de machine tijdens transport.
 • Voordeel 5: De elektrische trilplaat is eenvoudig te bedienen, bedekt snel de grond en is zeer effectief, ideaal voor de voorbereiding van graszoden en kunstgras. Bovendien biedt de dikke, sterke basisplaat een hoge centrifugekracht voor krachtige prestaties.
 • Nadeel 1: Hoewel de Evolution Power Tools trilplaat ideaal is voor het gebruik in omheinde ruimtes wegens de elektrische motor, kan dit ook beperkend zijn als je niet over een handige energiebron beschikt op de locatie waar je hem nodig hebt. Dit zou dus lastig kunnen zijn voor bijvoorbeeld buitenprojecten.
 • Nadeel 2: De trilplaat is ontworpen om weinig onderhoud te vereisen, maar dit betekent niet geen onderhoud. Dus je moet nog steeds tijd inplannen om dit apparaat af en toe te onderhouden.
 • Nadeel 3: De trilplaat heeft een trillingsdempingssysteem voor verbeterd gebruikscomfort, maar houd er rekening mee dat langdurige blootstelling aan trillingen toch schadelijk kan zijn voor je handen en polsen, ondanks dit systeem.
 • Nadeel 4: De trilplaat is uitgerust met extra rolbeugels om meer sterkte en bescherming te bieden tijdens transport. Maar dit kan het gebruik van het apparaat mogelijk lastiger maken als je werkt in een gebied met beperkte ruimte.
 • Nadeel 5: Het is goed dat de elektrische trilplaat gemakkelijk te manoeuvreren is en de grond snel bedekt. Maar dit betekent ook dat je aandacht moet besteden om ervoor te zorgen dat je de grond gelijkmatig bedekt. Het feit dat de machine zich snel verplaatst, vereist extra waakzaamheid van jouw kant om fouten en ongelijke voorbereiding van de ondergrond te voorkomen.

Onze favoriet #5

Mediashop Trilplaat

Mediashop Trilplaat

Waarom we het gekozen hebben

De Mediashop VibroShaper is jouw ultieme thuisfitnessapparaat, ontworpen om elke spiergroep te trainen, afhankelijk van jouw behoeften. Het vereist weinig inspanning met sessies die maximaal 10 minuten duren, om jouw conditie te verbeteren en je lichaam in vorm te brengen, dankzij de 3 automatische trainingsprogramma’s. Het maakt gebruik van een oscillatietechniek, die tot 50 spiercontracties per seconde genereert en kan worden geïntensiveerd met de bijgeleverde stretchbanden. De VibroShaper is vriendelijk voor jouw gewrichten, ligamenten en botten, verbetert jouw bloedcirculatie en ontspant je spieren. Je ontvangt de VibroShaper samen met stretchbanden voor extra bovenlichaamsoefeningen, een voedingsplan en een afstandsbediening (batterijen niet inbegrepen).

 • Voordeel 1: Gebalanceerde training – Met de Mediashop VibroShaper kun je al je spiergroepen in één keer trainen. Of je nu wilt inzoomen op je armen, benen, core of andere gebieden, dit apparaat is super veelzijdig.
 • Voordeel 2: Weinig inspanning – Wil je je conditie verbeteren en je lichaam vormgeven, maar heb je een druk schema? Geen zorgen, een training duurt maar maximaal 10 minuten door de 3 automatische trainingsprogramma’s.
 • Voordeel 3: Met Oscillatietechniek – De trilplaat genereert tot wel 50 spiercontracties per seconde, waardoor je training extra effectief wordt. Daarnaast kan je je training verhogen met behulp van stretchbanden.
 • Voordeel 4: Bescherming voor gewrichten – Training met de VibroShaper beschermt de gewrichten, ligamenten en botten. Dit is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een low-impact workout die nog steeds serieus resultaat oplevert.
 • Voordeel 5: Alles Inbegrepen – Met je aankoop krijg je alles wat je nodig hebt om te beginnen. Buiten de VibroShaper zelf krijg je ook power stretchbands (2 stuks), een voedingsplan en een afstandsbediening (zonder batterijen). Alles is bij de hand om je training naar een hoger niveau te tillen.
 • Nadeel 1: Een van de problemen die je zou kunnen ondervinden met de VibroShaper is dat elk van de trainingssessies maximaal 10 minuten duurt. Dit kan voor sommige mensen misschien te kort zijn, vooral voor degenen die gewend zijn aan intensievere, langdurige trainingen.
 • Nadeel 2: De VibroShaper wordt geleverd met drie automatische trainingsprogramma’s. Als je variatie in je workout wilt aanbrengen of als de standaardprogramma’s je niet aanspreken, ben je misschien beperkt in je mogelijkheden.
 • Nadeel 3: Hoewel de VibroShaper de gewrichten, ligamenten en botten beschermt, wordt er in de productbeschrijving niet gesproken over de impact op pezen. Voor mensen die al last hebben van peesproblemen of gevoelig zijn voor dergelijke blessures, is dit een belangrijk aandachtspunt.
 • Nadeel 4: Het apparaat maakt gebruik van een oscillatietechniek die tot 50 spiercontracties per seconde genereert. Hierdoor zou je de intensiteit van de training niet kunnen aanpassen aan een niveau lager dan deze graadmeter. Dit kan voor sommige gebruikers te intens zijn of kan leiden tot overtrainingsblessures.
 • Nadeel 5: De VibroShaper wordt geleverd met een afstandsbediening, maar er worden geen batterijen meegeleverd. Dit betekent dat je zelf voor batterijen zal moeten zorgen voordat je de afstandsbediening kunt gebruiken, wat een extra ongemak kan zijn.

Onze favoriet #6

Bx Fitness Trilplaat

Bx Fitness Trilplaat

Waarom we het gekozen hebben

De Trilplaat van BX Fitness is een veelzijdig fitnessapparaat dat je helpt bij het versterken en versoepelen van je spieren. Perfect als je wilt afslanken en vet verbranden, en het draagt zelfs bij aan het verwijderen van cellulitis. Tijdens je workout biedt de trilplaat een massage voor je spieren en gewrichten, wat niet alleen ontspannend is, maar ook je bloedsomloop verbetert. Je zult merken dat het jouw balans, coördinatie en kracht aanzienlijk verbetert. Kortom, de BX Fitness trilplaat draagt bij aan een gezond en fit lichaam.

 • Voordeel 1: De Trilplaat van BX Fitness versterkt en versoepelt je spieren, waardoor je een beter gespierd en fitter lichaam kunt krijgen.
 • Voordeel 2: Het is perfect voor vetverbranding en afslanken, wat betekent dat je tegelijkertijd kunt trainen en op je gewicht kunt letten.
 • Voordeel 3: Houd je last van cellulitis? Geen zorgen, want deze trilplaat helpt cellulitis te verwijderen.
 • Voordeel 4: Het zorgt ook voor een heerlijke massage voor je spieren en gewrichten, waarmee het bijdraagt aan een betere ontspanning en algemeen welzijn.
 • Voordeel 5: De BX Fitness Trilplaat verbetert je balans, coördinatie en kracht. Het draagt bij aan een gezond en fit lichaam. Bovendien zijn de trillingen goed voor je bloedsomloop, waardoor je lichaam efficiënter kan functioneren.
 • Op basis van de productbeschrijving die je hebt opgegeven, zal het een uitdaging zijn om specifieke nadelen te identificeren, omdat er geen inherente negatieve aspecten worden vermeld. Wel kunnen we enkele potentiële beperkingen of aandachtspunten benadrukken van de functies die in de beschrijving worden genoemd.
 • Nadeel 1: Hoewel de Trilplaat van BX Fitness belooft je spieren te versterken en te versoepelen, geeft het niet aan hoe effectief dit is in vergelijking met traditionele vormen van krachttraining. Het kan dus zijn dat dit apparaat niet dezelfde resultaten oplevert als gewichten of weerstandsbanden.
 • Nadeel 2: Het product beweert perfect te zijn voor vetverbranding en afslanken, maar houd er rekening mee dat echte en blijvende gewichtsverlies effecten vaak alleen worden bereikt in combinatie met een gebalanceerd dieet en een verscheidenheid aan fysieke activiteiten, niet alleen vibratietraining.
 • Nadeel 3: Hoewel de Trilplaat van BX Fitness stelt dat het cellulitis kan verwijderen, kan het resultaat verschillen per persoon en is het afhankelijk van meerdere factoren, inclusief genetica en levensstijlkeuzes. Het is onwaarschijnlijk dat enig product cellulitis volledig kan elimineren.
 • Nadeel 4: De beschrijving stelt dat de trilplaat gebruikt kan worden als een spier- en gewrichtsmassage. Echter, iemand met gevoelige of geblesseerde gewrichten kan mogelijk meer ongemak ervaren dan een therapeutisch effect tijdens het gebruik.
 • Nadeel 5: Het product suggereert dat het je balans, coördinatie en kracht kan verbeteren, maar houd er rekening mee dat vibratietraining niet de enige factor is die deze aspecten van fysieke fitness beïnvloedt. In sommige gevallen kan de trilling daadwerkelijk desoriënterend zijn, wat mogelijk nadelig is voor je balans en coördinatie.

Onze favoriet #7

Tlgreen Trilplaat

Tlgreen Trilplaat

Waarom we het gekozen hebben

De TLGREEN Trilplaat is een geavanceerd trainingsapparaat, uitgerust met twee krachtige motoren die zorgen voor dynamische 3D-bewegingen voor versneld herstel en flexibele trainingsmodi. Het heeft een extra groot, antislip oppervlak voor een veilige en effectieve training, en beschikt over stil trilmechanisme en antislip rubberen zuignappen om ongewenste bewegingen te voorkomen. Daarnaast verhoogt de hoogwaardige Bluetooth-luidspreker je trainingssfeer. Dankzij het touchscreen-paneel kun je gemakkelijk je trainingsgegevens lezen en kiezen uit vijf trainingsprogramma’s en 120 snelheidsinstellingen. De Trilplaat is bedoeld om je algehele fitness, vetafbraak, kracht, doorbloeding, en botdichtheid te verbeteren, met slechts 10 minuten training per dag. Het wordt geleverd met twee trainingsbanden, een afstandsbediening en een Duitstalige handleiding voor gemak en veelzijdigheid. Als je problemen hebt, is de klantenservice van TLGREEN altijd bereid om te helpen.

 • Voordeel 1: De TLGREEN trilplaat beschikt over 3D-trainingsmodus met stille aandrijvingssensoren, wat zorgt voor efficiënte oefeningen en versneld herstel. Het feit dat je kunt kiezen voor 1 of beide motoren zorgt voor flexibiliteit in je trainingen.
 • Voordeel 2: Het apparaat heeft een extra slank, antislip oppervlak en is uitgerust met een bluetooth-luidspreker. Dit zorgt niet alleen voor een veilige en effectieve training, maar biedt ook de mogelijkheid om te genieten van muziek, waardoor je training nog aangenamer wordt.
 • Voordeel 3: Met een touchscreen-paneel kun je gemakkelijk je gegevens lezen en de bediening is eenvoudig en comfortabel. Dit stelt je in staat om jouw doelstellingen te volgen en aan te passen.
 • Voordeel 4: De trilplaat biedt 5 trainingsprogramma’s en 120 instelbare snelheden. Dankzij deze functies kun je de intensiteit van je training aanpassen aan je behoeften en doelen, wat een effectievere training mogelijk maakt.
 • Voordeel 5: Het apparaat is ontworpen voor gemakkelijk thuisgebruik. Niet alleen verbetert het de spieren, de stofwisseling, de bloedcirculatie en de botdichtheid, het vermindert ook de belasting van de gewrichten. Bovendien zorgt de meegeleverde afstandsbediening voor het gemak van bediening tijdens je trainingen.
 • Nadeel 1: Hoewel de trilplaat 120 verschillende snelheidsinstellingen biedt, kan de hoge intensiteit van de trainingsmodi overweldigend zijn voor beginners of mensen die nieuw zijn in het gebruik van trilplaten. Het ontbreken van een geleidelijke opbouw in intensiteit kan leiden tot spierletsel.
 • Nadeel 2: De trilplaat werkt op basis van twee motoren. Hoewel dit inhoudt dat het toestel krachtig is, kan dit ook betekenen dat het meer energie verbruikt. Dus ondanks het feit dat de motoren ‘stil’ zijn, kunnen ze je energierekening wel verhogen.
 • Nadeel 3: Hoewel de trilplaat is uitgerust met een afstandsbediening voor een eenvoudige bediening tijdens het trainen, is deze enkel effectief tot een afstand van 2,5 meter. Als je in een grotere ruimte traint, kan dit beperkend zijn.
 • Nadeel 4: Hoewel de trilplaat een touchscreen-paneel heeft voor gemakkelijke uitlezing van de gegevens, vereist dit dat je tijdens het trainen mogelijk je bewegingen moet onderbreken om het scherm te bekijken en aan te raken. Dit kan je training onderbreken en minder vloeiend maken.
 • Nadeel 5: Tot slot, de trilplaat is zo ontworpen dat hij slechts 10 minuten per sessie nodig heeft voor een effectieve training. Hoewel dit efficiënt klinkt, kan het betekenen dat het apparaat niet geschikt is voor langduriger, laag-intensiteitstrainingen die sommige mensen misschien prefereren.

Onze favoriet #8

Tlgreen Trilplaat

Tlgreen Trilplaat

Waarom we het gekozen hebben

De TLGREEN Trilplaat is een hoogwaardig trainingsapparaat ontworpen om te voldoen aan je verschillende bewegingsbehoeften. Met een instelbare trillingssnelheid tot 12,5 keer per seconde, zorgt deze machine voor optimale spiercontractie en verbetert je conditie. De rustige trillingsmotor en stabiele trillingsfrequentie garanderen een maximale trilling van het hele lichaam, die je spiertonus verhoogt en je trainingseffect vergroot. Deze trilplaat is niet alleen makkelijk te gebruiken, maar beschikt ook over anti-slip rubberen zuignappen voor veilige trainingen. Het compacte ontwerp, inclusief spantouw en afstandsbediening, maakt het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar effectieve thuisfitness. Wees er verzekerd van dat deze trilplaat weinig ruimte inneemt en je kunt hem onder de bank of het bed opbergen. Mocht je tegen problemen aanlopen, aarzel dan niet om hulp te vragen. De TLGREEN staat altijd klaar om je van dienst te zijn.

 • Voordeel 1: De instelbare trillingssnelheid van de TLGREEN trilplaat biedt je aanzienlijke flexibiliteit. Met een bereik van 1 tot 120 is er altijd een niveau dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke trainingsbehoeften en -doelen. De hoogste stand, waarmee je wel tot 12,5 trillingen per seconde kunt bereiken, zorgt voor zeer efficiënte trainingen met maximaal resultaat en minimale inspanning.
 • Voordeel 2: Dankzij de stabiele trillingsfrequentie (5-12 Hz) van deze trilplaat wordt jouw hele lichaam op een evenwichtige manier gestimuleerd. Het resultaat? Een verhoogde spiertonus en een maximaal trainingseffect.
 • Voordeel 3: Het verwelkomen van de TLGREEN trilplaat in je huis betekent geen compromis op wooncomfort. Met zijn stille trillingsmotor en antislip rubberen zuignappen onderaan, garandeert deze trilplaat een geluidsarme en veilige training. Bovendien worden jouw vloeren optimaal beschermd.
 • Voordeel 4: De TLGREEN trilplaat is ontworpen met oog voor gebruiksgemak en een compacte opslag. Niet alleen is de installatie van het toestel een fluitje van een cent, dankzij de meegeleverde trekkoorden, maar het neemt ook weinig ruimte in beslag. Nadat je je training hebt afgerond, kun je het apparaat eenvoudig onder de bank of het bed schuiven.
 • Voordeel 5: Deze trilplaat komt met een gemakkelijk te gebruiken afstandsbediening, waardoor je handen vrij kunnen bewegen tijdens je training. Of je nu rustig wilt bewegen of een krachtige oefening wilt doen, de TLGREEN trilplaat is een uitstekend trainingsapparaat voor het hele gezin.
 • Nadeel 1: Hoewel de trillingsfrequentie instelbaar is van 1 tot 120, is het wellicht lastig om de juiste frequentie te vinden die bij jouw trainingsbehoeften past. Je moet blijven experimenteren om de juiste instellingen te vinden.
 • Nadeel 2: De trilplaat kan constant een stabiele trillingswaarde bieden, maar dat betekent ook dat er geen variatie is in de trillingsintensiteit tijdens je routine. Dit kan minder effectief zijn als je op zoek bent naar een intervaltraining met hoge intensiteit.
 • Nadeel 3: Ondanks dat er antislip rubberen zuignappen aanwezig zijn, is er geen garantie dat de trilplaat niet zal bewegen, afhankelijk van de intensiteit en het type vloeroppervlak. Dit kan een beperking zijn bij het uitvoeren van bepaalde oefeningen.
 • Nadeel 4: Hoewel het toestel compact is en gemakkelijk op te bergen, kan dit ook betekenen dat het wat klein aanvoelt tijdens je training. Je kan je wat beperkt voelen in je bewegingen.
 • Nadeel 5: De trilplaat heeft aan afstandsbediening in plaats van handmatige bediening. Het is makkelijk als je handen vrij wilt houden, maar als je de afstandsbediening bijvoorbeeld kwijtraakt, kan dit het gebruik van het apparaat bemoeilijken. Ook kan het betekenen dat je steeds moet onderbreken om van instelling te veranderen.

Onze favoriet #9

Bx Fitness Trilplaat

Bx Fitness Trilplaat

Waarom we het gekozen hebben

De Trilplaat van BX Fitness is een hoogwaardig fitnessapparaat, ontworpen om je spieren te versterken en soepeler te maken. Het is een uitstekende keuze voor vetverbranding en afslanken, en het helpt zelfs bij het verwijderen van cellulitis. Het biedt een masserende werking voor je spieren en gewrichten terwijl het ook je balans, coördinatie en kracht verbetert. De trillingen bevorderen de bloedsomloop, wat bijdraagt aan een gezond en fit lichaam. Kortom, de Trilplaat van BX Fitness is een alles-in-één oplossing voor iedereen die zijn lichaam op een effectieve en efficiënte manier wil trainen.

 • Voordeel 1: De Trilplaat van BX Fitness versterkt en versoepelt je spieren. Dit betekent dat je een vollere, strakkere look krijgt wat ook bijdraagt aan een betere houding.
 • Voordeel 2: Het is een perfect hulpmiddel voor vetverbranding en afslanken. Door regelmatig gebruik te maken van de trilplaat, kan je effectief calorieën verbranden en zodoende afvallen.
 • Voordeel 3: Deze trilplaat helpt bij het verwijderen van cellulitis. Dus als je last hebt van cellulitis en op zoek bent naar een effectieve oplossing, zorgt deze trilplaat ervoor dat je huid strakker en gladder wordt.
 • Voordeel 4: Een ander voordeel van de BX Fitness Trilplaat is dat het functioneert als een massage voor je spieren en gewrichten. Dit kan helpen om spierpijn te reduceren en de ontspanning te verhogen na een intensieve workout of een lange werkdag.
 • Voordeel 5: De trilplaat verbetert jouw balans, coördinatie en kracht. Dit draagt bij aan een betere sportprestatie en kan je in het dagelijks leven ook helpen bij bijvoorbeeld het voorkomen van vallen of stoten.
 • Op basis van de verstrekte productbeschrijving, zou ik de volgende nadelen kunnen formuleren:
 • Nadeel 1: Het merk garandeert dat de trilplaat cellulitis verwijdert, maar er is geen concreet bewijs om deze diepgaande bewering te ondersteunen. De effectiviteit kan variëren afhankelijk van het individu en de gebruiksfrequentie.
 • Nadeel 2: De beschrijving van het product benadrukt dat de trillingen goed zijn voor de bloedsomloop, maar het is belangrijk te vermelden dat langdurige blootstelling aan trillingen schade kan veroorzaken aan de bloedvaten en de bloedcirculatie kan verstoren.
 • Nadeel 3: Hoewel het belooft te helpen bij het afslanken en de vetverbranding, wordt er geen informatie geleverd over het bereiken van deze resultaten zonder een gezond dieet en regelmatige lichamelijke oefeningen. De belofte van gewichtsverlies zonder een bijbehorende lifestyle-aanpassing kan misleidend zijn.
 • Nadeel 4: Er wordt gesteld dat de trilplaat een ‘massage voor je spieren en gewrichten’ geeft, maar dit kan niet voor iedereen comfortabel zijn. Mensen met bepaalde gezondheidsproblemen of gevoelige gewrichten kunnen ongemak ervaren tijdens het gebruik.
 • Nadeel 5: Hoewel de trilplaat beweert de balans, coördinatie en kracht te verbeteren, biedt het geen gevarieerde lichaamsbeweging. Het kan geen totale lichaamsbeweging vervangen en zou daarom slechts een aanvulling kunnen zijn op een volledige fitnessroutine.

Na uitvoerig onderzoek en tests, is het veilig om te zeggen dat de juiste trilplaat een aanzienlijk verschil kan maken in je fitnessroutine. Ze bieden een low-impact, totale lichaamstraining die zowel effectief als efficiënt is. Onder de 10 beste producten die we hebben getest, vind je ongetwijfeld een trilplaat die bij jouw specifieke behoeften past, of die nou klein en draagbaar of groter en robuuster zijn. Vergeet niet, het belangrijkste is dat je voelt dat het apparaat je zal helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Dus pak jouw favoriet uit onze lijst van de 10 beste trilplaten en begin vandaag nog met jouw nieuwe, verbeterde fitnessreis.

Inhoudsopgave