a) Onze redacteuren zijn onafhankelijk van de fabrikanten van de aanbevolen producten. We publiceren wel links naar verschillende webshops waar we mee samenwerken. Lees meer. b) Wij gebruiken cookies om het bezoekersgedrag op deze website te analyseren. Door verder te surfen op deze site geef je toestemming voor het gebruik ervan. Privacybeleid.

Wandcloset: De 10 beste producten in de test

Ontdek de 10 beste wandclosets uit onze nieuwste tests, zorgvuldig geselecteerd om jou de ultieme keuze in stijl, comfort en functionaliteit te bieden.

Unser Favorit: Ecd Germany Wandcloset

Ecd Germany Wandcloset
★★★★★

Unser Favorit: Bernstein Wandcloset

Bernstein Wandcloset
★★★★★

Unser Favorit: Wirquin Wandcloset

Wirquin Wandcloset
★★★★★

Unser Favorit: Laufen Wandcloset

Laufen Wandcloset
★★★★★

Unser Favorit: Villeroy & Boch Ag Wandcloset

Villeroy & Boch Ag Wandcloset
★★★★★

Unser Favorit: Dioche Wandcloset

Dioche Wandcloset
★★★★★

Het is gebleken dat de juiste keuze van een Wandcloset in je woning een groot verschil kan maken, niet alleen in het comfort en het gebruiksgemak, maar ook in de esthetiek van je badkamer of toilet. Maar hoe kies je de beste uit zoveel mogelijkheden op de markt? Met onze lijst van de top 10 Wandclosets, gebaseerd op de laatste onderzoeksresultaten, willen we je hierbij helpen. We hebben een grondige analyse gemaakt van de design, duurzaamheid en functionaliteit van elk product om ervoor te zorgen dat jij de beste keuze kunt maken. Dus laten we zonder verder oponthoud dieper in onze lijst duiken en ontdekken welk Wandcloset het meest geschikt is voor jou!

Een wandcloset, ook wel een hangend toilet genoemd, is een modern type toilet dat aan de muur is bevestigd in plaats van op de grond. Dit maakt het schoonmaken van de vloer onder het toilet een stuk gemakkelijker. In plaats van uit te steken op de vloer, hangt het wandcloset vrij van de grond wat zorgt voor een strak en elegant design in jouw badkamer of toiletruimte. De watertoevoer en afvoer zijn keurig weggewerkt in de muur, wat het esthetisch aantrekkelijk maakt. Met een wandcloset kun jij een minimalistische, strakke uitstraling creëren in jouw badkamer of toilet.

Check Uit

Onze favoriet #1

Ecd Germany Wandcloset

Ecd Germany Wandcloset

No products found.

Waarom we het gekozen hebben

Het Wandcloset van ECD Germany is een stijlvolle, moderne toevoeging aan elke badkamer met zijn tijdloze vorm en onderhoudsvriendelijke ontwerp. Ingebouwd in het duurzame, onderhoudsvriendelijke keramische oppervlak, kalk- en vuilafstotend, vind je een bidetfunctie met een verstelbaar mondstuk voor extra hygiëne en comfort. De hoeveelheid en duur van het water zijn eenvoudig te regelen via een buitensluiting. Bijzonder is het randloze design, waardoor de schoonmaak wordt vereenvoudigd. Daarnaast heeft de toiletzitting een SoftClose-technologie, waardoor het deksel geruisloos kan worden gesloten en het materiaal beschermd wordt. Dit elegante toilet, inclusief wandmontageaccessoires, is met zijn gebogen voorkant en comfortabele zitting eenvoudig te installeren in je badkamer.

 • Voordeel 1: Het ECD Germany wandcloset heeft een modern design dat je badkamer een upgrade geeft. Met zijn tijdloze vorm past het in elke badkamer en is het bovendien gemakkelijk te onderhouden.
 • Voordeel 2: Dit toilet is voorzien van een bidetfunctie voor extra hygiëne. Het mondstuk kan individueel worden aangepast en de duur en hoeveelheid water zijn eenvoudig te regelen via het ventiel aan de buitenkant. Dit verhoogt je persoonlijk welzijn.
 • Voordeel 3: Dankzij de randloze spoeltechnologie is dit toilet bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kalk en vuil hechten niet aan het vuilafstotende oppervlak en wordt meteen losgemaakt en afgevoerd met het spoelwater.
 • Voordeel 4: De bijgevoegde SoftClose toiletzitting zorgt ervoor dat het deksel geruisloos kan worden gesloten. Dit beschermt het materiaal van de toiletbril en voorkomt lawaai.
 • Voordeel 5: Het ECD Germany toilet is eenvoudig te monteren. De gebogen voorkant en comfortabele zitting verbeteren de gebruikservaring, terwijl de bijgevoegde accessoires voor wandmontage de installatie vergemakkelijken.
 • Nadeel 1: Hoewel de ECD Germany Wandcloset een bidetfunctie heeft, stelt de productbeschrijving dat de positie van het mondstuk individueel kan worden aangepast. Afhankelijk van je behoefte kan dit een potentieel gedoe zijn, omdat je misschien steeds opnieuw aanpassingen moet doen.
 • Nadeel 2: Het is belangrijk om te begrijpen dat dit toilet een randloos ontwerp heeft. Hoewel dit de reiniging kan vergemakkelijken, kan het ontbreken van een rand ook leiden tot spatten buiten het toiletpot, wat tot extra schoonmaak kan leiden.
 • Nadeel 3: Het toilet is ontworpen met een SoftClose-technologie. Dit vermindert wel het rumoer en de slijtage van het toiletdeksel, maar notoir kan dit mechanisme na verloop van tijd falen of minder functioneren waardoor het toiletdeksel te snel kan vallen.
 • Nadeel 4: Hoewel de productbeschrijving stelt dat het toilet eenvoudig te monteren is, komt dit nog steeds met de noodzaak van enige doe-het-zelf vaardigheden. Niet iedereen is comfortabel met dit soort taken en het vinden van een professional om het te installeren kan leiden tot extra kosten.
 • Nadeel 5: Het oppervlak van het toilet is vuilafstotend om de schoonmaak te vereenvoudigen, desalniettemin kan dit oppervlak mogelijk meer vatbaar zijn voor schade of krassen van harde borstels of schoonmaakmiddelen. Het kan dus noodzakelijk zijn om voorzichtig te zijn en specifieke producten te gebruiken.

Onze favoriet #2

Bernstein Wandcloset

Bernstein Wandcloset

Waarom we het gekozen hebben

Het Wandcloset van het merk BERNSTEIN is een doorspoeltoilet met een klassiek zwart design, gemaakt van sanitair keramiek. Het beschikt over een nanocoating die zorgt voor een onderhoudsvriendelijk en hygiënisch niet-poreus oppervlak. Dit toilet staat bekend om zijn laag waterverbruik en minimaliseert geurhinder, wat bijdraagt aan een aangename toiletervaring. Het wordt geleverd met een hoogwaardige, afneembare soft-close deksel in bijpassend zwart. De DIN-aansluiting zorgt voor eenvoudige installatie. Dit Wandcloset combineert functionaliteit en stijl op een superieure manier.

 • Voordeel 1: Het Wandcloset merk Wirquin staat bekend om zijn waterbesparing door de dubbele spoeling. Dit betekent dat je bij elke spoeling kunt kiezen tussen een volledige of een gedeeltelijke spoeling, waardoor je significant op je waterverbruik kunt besparen.
 • Voordeel 2: De toegankelijkheid en instelbaarheid maken het een gemakkelijk te gebruiken optie. De mechanische bedieningsplaat is gemakkelijk te bereiken en aan te passen, wat het gebruik ervan vereenvoudigt.
 • Voordeel 3: De matzwarte stijl past bij elke interieurstijl. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het matchen van je toilet met je bestaande interieur. Het zal naadloos in elke stijl passen.
 • Voordeel 4: De installatie is zeer eenvoudig. Je kunt het op een muur of in een meubel installeren, zonder te hoeven meten of snijden. Dit maakt het installatieproces sneller en stressvrij.
 • Voordeel 5: Het is compatibel met LINEO en SMART frames van Wirquin, met een wanddikte van 1 tot 8 cm. Dit betekent dat het kan worden geïntegreerd met verschillende supportsystemen, waardoor je meer vrijheid hebt om het naar wens te plaatsen.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de Wandcloset merk Wirquin waterbesparing biedt door zijn dubbele spoelfunctie, kan het mogelijk niet zo effectief zijn als verwacht. Afhankelijk van je gewoonten en het gebruik van het toilet, kan de waterbesparing minimaal zijn.
 • Nadeel 2: Hoewel de bedieningsplaat mechanisch en gemakkelijk toegankelijk is, kan dit betekenen dat er meer fysieke inspanning nodig is om het te gebruiken. Voor mensen met mobiliteitsproblemen kan dit een uitdaging zijn.
 • Nadeel 3: Het matte zwarte ontwerp, hoewel elegant en veelzijdig, kan misschien niet bij ieders smaak of bestaande interieur passen. Dit kan de visuele consistentie van je badkamer verstoren als het niet goed aansluit op andere elementen.
 • Nadeel 4: De installatiemethode, hoewel flexibel omdat je het op een muur of in een meubelstuk kunt installeren, kan tijdrovend en complex zijn als je niet handig bent met doe-het-zelftaken.
 • Nadeel 5: Het is ook belangrijk op te merken dat de verkoper alleen de mechanisme verkoopt. Dit betekent dat je mogelijk extra kosten moet maken voor de aanschaf van andere noodzakelijke onderdelen zoals de bedieningsplaat of het bevestigingsframe.

Onze favoriet #3

Wirquin Wandcloset

Wirquin Wandcloset

Amazon Prime

Waarom we het gekozen hebben

Het Wandcloset van Wirquin is een verfijnde ontwerpkeuze voor jouw badkamer, met een matzwarte afwerking die in elke interieurstijl past. Dit mechanisme, dat apart verkocht wordt, staat bekend om zijn waterbesparende functie dankzij de dubbele spoeling. Het heeft ook een mechanische bedieningsplaat die gemakkelijk toegankelijk en instelbaar is. De installatie is eenvoudig; het kan op een muur of in een meubel worden geïnstalleerd zonder te meten of te snijden. Het is compatibel met LINEO en SMART frames van Wirquin, met een wanddikte van 1 tot 8 cm. De afmetingen van het product zijn 208 x 166 mm.

 • Voordeel 1: Het Wandcloset merk Wirquin staat bekend om zijn waterbesparing door de dubbele spoeling. Dit betekent dat je bij elke spoeling kunt kiezen tussen een volledige of een gedeeltelijke spoeling, waardoor je significant op je waterverbruik kunt besparen.
 • Voordeel 2: De toegankelijkheid en instelbaarheid maken het een gemakkelijk te gebruiken optie. De mechanische bedieningsplaat is gemakkelijk te bereiken en aan te passen, wat het gebruik ervan vereenvoudigt.
 • Voordeel 3: De matzwarte stijl past bij elke interieurstijl. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het matchen van je toilet met je bestaande interieur. Het zal naadloos in elke stijl passen.
 • Voordeel 4: De installatie is zeer eenvoudig. Je kunt het op een muur of in een meubel installeren, zonder te hoeven meten of snijden. Dit maakt het installatieproces sneller en stressvrij.
 • Voordeel 5: Het is compatibel met LINEO en SMART frames van Wirquin, met een wanddikte van 1 tot 8 cm. Dit betekent dat het kan worden geïntegreerd met verschillende supportsystemen, waardoor je meer vrijheid hebt om het naar wens te plaatsen.
 • Nadeel 1: Ondanks dat de Wandcloset merk Wirquin waterbesparing biedt door zijn dubbele spoelfunctie, kan het mogelijk niet zo effectief zijn als verwacht. Afhankelijk van je gewoonten en het gebruik van het toilet, kan de waterbesparing minimaal zijn.
 • Nadeel 2: Hoewel de bedieningsplaat mechanisch en gemakkelijk toegankelijk is, kan dit betekenen dat er meer fysieke inspanning nodig is om het te gebruiken. Voor mensen met mobiliteitsproblemen kan dit een uitdaging zijn.
 • Nadeel 3: Het matte zwarte ontwerp, hoewel elegant en veelzijdig, kan misschien niet bij ieders smaak of bestaande interieur passen. Dit kan de visuele consistentie van je badkamer verstoren als het niet goed aansluit op andere elementen.
 • Nadeel 4: De installatiemethode, hoewel flexibel omdat je het op een muur of in een meubelstuk kunt installeren, kan tijdrovend en complex zijn als je niet handig bent met doe-het-zelftaken.
 • Nadeel 5: Het is ook belangrijk op te merken dat de verkoper alleen de mechanisme verkoopt. Dit betekent dat je mogelijk extra kosten moet maken voor de aanschaf van andere noodzakelijke onderdelen zoals de bedieningsplaat of het bevestigingsframe.

Onze favoriet #4

Laufen Wandcloset

Laufen Wandcloset

Waarom we het gekozen hebben

Het Laufen Cartel Wandcloset is een hangtoilet dat zowel stijlvol als functioneel is. Dit wandhangend toilet is randloos, wat betekent dat er geen spoelrand is, dit maakt het veel hygiënischer en makkelijker schoon te maken. Bovendien heeft het een lage spoeling voor een 4,5-/3-liter spoeling, wat het een waterbesparende keuze maakt. Het beschikt ook over een Vario-uitloop, die verticaal en horizontaal kan worden geplaatst voor extra installatiegemak. Het toilet wordt geleverd met een EasyFit montageset H 89282 7 voor M12, waardoor jij het gemakkelijk zelf kunt installeren en de verborgen bevestiging zorgt voor een naadloze look. Let op: de exacte afmetingen worden niet vermeld in de productbeschrijving.

 • Voordeel 1: De Laufen Cartel wandhangend toilet zorgt voor een strakke en moderne look in je badkamer. Dankzij de wandhangende eigenschap is het gemakkelijk om de vloer eronder schoon te houden.
 • Voordeel 2: Het randloze design maakt het toilet hygiënischer en gemakkelijker schoon te houden. Er zijn geen verborgen plekjes waar zich bacteriën of vuil kan ophopen.
 • Voordeel 3: De mogelijkheid van een lage spoeling voor 4,5-/3-liter spoeling maakt dit toilet waterbesparend. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook leiden tot lagere waterrekeningen.
 • Voordeel 4: Met de Vario-uitloop kan het toilet zowel verticaal als horizontaal worden geïnstalleerd. Dit biedt je meer flexibiliteit bij het ontwerpen van je badkamer.
 • Voordeel 5: De inbegrepen montageset EasyFit H 89282 7 voor M12 en de verborgen bevestigingen maken de installatie van dit toilet eenvoudig en zorgen voor een strakke afwerking zonder zichtbare schroeven of bevestigingen.
 • Op basis van de verstrekte productinformatie kan voor een aantal mensen het volgende als nadeel worden beschouwd:
 • Nadeel 1: Het toilet is randloos, wat betekent dat er geen spoelrand is. In sommige gevallen kan dit de efficiëntie van de spoeling verminderen, wat kan resulteren in een minder schoon toilet na elke spoeling.
 • Nadeel 2: De lage spoeling voor 4,5- / 3-liter spoeling kan voor sommigen een nadeel zijn, vooral voor degenen die een krachtigere spoeling prefereren. Dit kan invloed hebben op het vermogen van het toilet om verspilling effectief weg te spoelen.
 • Nadeel 3: Hoewel het toilet wordt geleverd met een EasyFit montageset, kunnen sommige mensen dit als een nadeel beschouwen. Het installatieproces kan voor sommige mensen ingewikkeld zijn, vooral voor degenen die geen ervaring hebben met doe-het-zelf klusjes.
 • Nadeel 4: Het toilet heeft een verborgen bevestiging, wat betekent dat je extra aandacht moet besteden aan de installatie om ervoor te zorgen dat het toilet correct is gemonteerd en stabiel is. Dit kan extra tijd en moeite kosten.
 • Nadeel 5: Het product geeft geen specifieke afmetingen aan. Hierdoor kunnen potentiële kopers het moeilijk vinden om te beoordelen of het toilet in hun badkamer past. Dit kan leiden tot onzekerheid bij het doen van de aankoop en conflicten achteraf.

Onze favoriet #5

Villeroy & Boch Ag Wandcloset

Villeroy & Boch Ag Wandcloset

Waarom we het gekozen hebben

Het Wandcloset van Villeroy & Boch AG is een premium kwaliteit wandhangend toilet met het modelnummer 5660HR. Dit model, de ‘O.Novo Direct Flush’, is uitgevoerd in CeramicPlus wit en heeft afmetingen van 560x360mm, waardoor het een compacte keuze is voor jouw badkamer. Het beschikt over een randloos ontwerp voor een superieure hygiëne en een waterbesparingssysteem genaamd Aquareduct, dat slechts 4,5 liter spoelwater vereist. Daarnaast komt het met een toiletdeksel die is uitgerust met een Quick Release en Soft Closing mechanisme, waardoor het eenvoudig te verwijderen en rustig en veilig te sluiten is.

 • Voordeel 1: Met de Villeroy & Boch O.Novo Direct Flush Wand WC kun je genieten van een speciaal ontwikkelde spoeltechnologie. Dankzij de spoelrandloos ontwerp, is het toilet gemakkelijker schoon te maken en hygiënischer dan traditionele toiletten omdat er geen verborgen plekken zijn waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen.
 • Voordeel 2: De CeramicPlus technologie van Villeroy & Boch zorgt ervoor dat het oppervlak van je toilet glad en gemakkelijk schoon te maken blijft, waardoor het zijn nieuwe uitstraling behoudt.
 • Voordeel 3: Met het Aquareduct waterbesparingssysteem draag jij bij aan een beter milieu. Dit systeem vermindert de behoefte aan spoelwater naar slechts 4,5 liter, wat betekent dat je waterverbruik en de daarmee gepaard gaande kosten aanzienlijk worden verminderd.
 • Voordeel 4: De toiletbril en -deksel zijn voorzien van de Quick Release en Soft Closing technologieën. Dat betekent dat de bril snel en gemakkelijk kan worden verwijderd voor schoonmaak en dat het deksel zachtjes en geruisloos sluit, waardoor het risico van schade aan het keramiek wordt verminderd.
 • Voordeel 5: Dit model, de 5660HR, biedt ook de kwaliteit en stijl waar Villeroy & Boch bekend om staat. De strakke, moderne ontwerp en de witte kleur zullen passen bij bijna elke badkamerdecoratie en geven een gevoel van luxe en netheid.
 • Bij het onderzoeken van het Villeroy & Boch O.Novo Direct Flush Wand WC CeramicPlus Combi-Pack wit, zijn er mogelijk enkele nadelen te vinden, hoewel deze sterk kunnen variëren op basis van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Hier zijn vijf potentiële nadelen die ik heb geïdentificeerd uit de productbeschrijving:
 • Nadeel 1: De wand-diepspoeltoilet is spoelrandloos. Hoewel spoelrandloos ontwerp kan helpen bij het verbeteren van de reinigbaarheid, kan het ook leiden tot mindere water spreiding bij het doorspoelen vergelijken met een toilet met spoelrand. Het water zou minder effectief kunnen zijn in het verwijderen van afval.
 • Nadeel 2: Het waterbesparingssysteem, Aquareduct, vermindert de spoelwaterbehoefte tot slechts 4,5 liter. Hoewel dit milieuvriendelijk is, kan het gebrek aan water ervoor zorgen dat het toilet minder doeltreffend wordt schoongemaakt tijdens het spoelen, wat een extra schoonmaakronde nodig zou kunnen maken.
 • Nadeel 3: Het product is voorzien van een Quick Release en Soft Closing wc-bril. Hoewel dit extra comfort en gemak biedt, kunnen deze mechanismen na verloop van tijd falen of zwakker worden, waardoor uiteindelijk de wc-bril sneller kan slijten.
 • Nadeel 4: Hoewel het niet expliciet in de beschrijving staat, impliceert het label ‘Combi-Pack’ dat dit product mogelijk andere onderdelen bevat die niet door de consument nodig zijn. Dit zou kunnen resulteren in onnodige onderdelen die ruimte in beslag nemen.
 • Nadeel 5: Ten slotte, de grootte van het toilet (560x360mm) is misschien niet ideaal voor alle badkamers. Het kan te groot zijn voor kleinere ruimtes, waardoor het onpraktisch of ongemakkelijk voor gebruik is.
 • Het is belangrijk om op te merken dat dit theoretische nadelen zijn en wellicht niet van toepassing zijn voor iedere gebruiker. Het is altijd raadzaam om uw specifieke behoeften en situatie in overweging te nemen bij het kiezen van een product.

Onze favoriet #6

Dioche Wandcloset

Dioche Wandcloset

Waarom we het gekozen hebben

Het Dioche Wandcloset combineert design en functie naadloos. Met een randloos design dat voorziet in een duurzaam en onderhoudsvriendelijk keramisch oppervlak, maakt dit toilet schoonmaken eenvoudiger en garandeert jarenlang gebruik. Het hangende unieke en tijdloze design geeft jouw badkamer eenvoudig een upgrade. Kalk en insluitingen krijgen geen kans door het vuilafstotende oppervlak, terwijl een automatisch Soft Close Mechanisme zorgt dat de toiletdeksel zacht sluit. Het bevestigingsmateriaal is volledig verborgen, wat resulteert in een strak en naadloos uiterlijk. Bovendien is het ontworpen om ruimte te besparen, waardoor jij van een schonere en ruimere badkamer kunt genieten.

 • Voordeel 1: Het randloze design zorgt voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk keramisch oppervlak. Dit maakt het toilet gemakkelijk te reinigen en garandeert zo een langdurig gebruik.
 • Voordeel 2: Het unieke en tijdloze ontwerp van het hangende toilet van Dioche biedt de mogelijkheid om elke badkamer moeiteloos te upgraden.
 • Voordeel 3: Dankzij het automatische Soft Close Mechanisme klapt het toiletdeksel niet naar beneden. Dit voorkomt mogelijke schade en minimaliseert geluid. Bovendien is het oppervlak vuilafstotend waardoor kalk en insluitingen minder kans maken.
 • Voordeel 4: Kies voor een strak en naadloos uiterlijk met de verborgen montage van dit toilet. Het bevestigingsmateriaal is volledig verborgen en alle benodigde montage accessoires zijn inbegrepen bij de levering.
 • Voordeel 5: Met het ruimtebesparende design van het Dioche toilet creëer je niet alleen meer ruimte, maar ook een schonere uitstraling in jouw badkamer.
 • Het kan lastig zijn om nadelen te verzinnen voor een product zoals de Wandcloset van het merk Dioche, gebaseerd op de gegeven productbeschrijving, aangezien deze voornamelijk de sterke punten van het product benadrukt. Toch zijn hier een paar mogelijke nadelen, afhankelijk van de individuele voorkeuren en behoeften van de gebruiker:
 • Nadeel 1: Hoewel het randloze design de reiniging vereenvoudigt, kan dit ook betekenen dat het water tijdens het spoelen meer spettert dan bij een toilet met spoelrand. Dit zou tot extra schoonmaakwerk kunnen leiden.
 • Nadeel 2: Het unieke design, hoewel modern en stijlvol, kan niet bij alle badkamerdecoraties passen. Het tijdloze ontwerp kan dan wel als modern en verfrissend worden gezien, maar voor sommige mensen kan het te ontraditioneel of minimalistisch zijn.
 • Nadeel 3: Het automatisch Soft Close mechanisme voorkomt dat de toiletdeksel omlaag valt, wat goed is voor het verminderen van geluid en schade. Echter, sommige mensen vinden dit soort systemen traag en frustrerend, vooral als ze haast hebben.
 • Nadeel 4: De verborgen montage zorgt voor een strak en naadloos uiterlijk, maar het kan het installatieproces wel gecompliceerder maken. Dit kan het voor doe-het-zelvers moeilijker maken en zou wellicht kunnen resulteren in extra installatiekosten als je een professional moet inhuren.
 • Nadeel 5: Hoewel het ruimtebesparende ontwerp ideaal is voor kleinere badkamers, kan deze compactheid het comfort van de gebruiker beperken, zeker voor grotere mensen of mensen die meer bewegingsruimte nodig hebben dan gemiddeld.

Na zorgvuldige evaluatie van de tien beste wandcloset producten op de markt, is het duidelijk dat keuze in overvloed is, ongeacht je behoeften of budget. Van modern ontworpen luxe modellen tot meer betaalbare opties die kwaliteit en functionaliteit garanderen, er is voor ieder wat wils. Het is belangrijk dat je rekening houdt met jouw specifieke behoeften en persoonlijke voorkeuren bij het maken van je keuze. Let vooral op de stijl, het gebruiksgemak, de installatievereisten en natuurlijk de prijs. Met deze gids tot je beschikking, ben je nu beter uitgerust om een geïnformeerde beslissing te nemen over welke wandcloset voor jou het meest geschikt is.

Inhoudsopgave